Uostalom, osim što nisam ikad čuo nekoga da je provodio taj zakon, kako se on dokaže?
Pokreneš sudski postupak, rečeš da ti je susjed rekao ''Jeb boga pederu'', on reče ''nisam''. Šta onda? Case closed?
A šta se teme tiče, i sam si napisao da istraživanja pokazuju da u onim krajnim slučajevima, mozak trans osoba je IZMEĐU, što tebe npr. ne čini nimalo više ženom nego muškarcem. Ima masu ljudi s viškom hormona suprotnog spola. Pingvin ima viška nečega od čega mu rastu sise lol. Ali sad ćeš reći da tjelesni hormoni nemaju veze s mozgom.
To s mozgom samo znači da te osobe malo više naginju aktivnostima koje su uobičajenije za suprotni spol. Tako neke žene vole auta i nogomet (znam ih takvih) i općenito se ponašaju više muškobanjasto ili muški koji vole fashion il štaveć. Sam si rekao da ne postoje aktivnosti isključivo za jedan spol te su socijalno generirane; po toj logici nijedan od tih slučajeva ionako ne naginje više drugom spolu.
Na kraju krajeva, koliko god neka osoba naginjala suprotnom spolu (iako, again, to ništa ne znači ako je sve to socijalni konstrukt), rodit će se kao onaj spol koji je zastupljeniji u njoj, horrmonima i genetikom. Tako znanost funkcionira.