Vedro, tvoj propust ako ignoriraš Bryana s Tech YES City, lik stvarno ima dobre videe i doslovno testira sve i svašta (recimo plavo svjetlo monitora, utjecaj plavog svjetla na vid, kašnjenje kod monitora, ...) te radi vrlo profesionalno, metodički.

Hansi, upravu si za veličinu podloge i za taj gel.

Izgubljeni_v2.0, podloga ne utječe na igru (ne znam jel to Hansi misli, nisam primjetio da je naveo) ako nemaš neki miš s žnj senzorom koji se blesira ako podloga nije eto baš taj jedan jedini materijal koji njemu paše. I za cijenu štima, za 50 Kn se već može naći OK podloga, a preko 150 Kn baš i nema smisla, ne bi ni preko 100 imalo da kod nas ne drže prenapuhane cijene.
Što se ruke tiče, dobro je što si prešao s tvrde plohe (najgore moguće, pogotovo ako je u pitanju još bio i brid stola) na podlogu s gelom. To je i bolje i udobnije nego tvrda ploha. Ono na što ti ja želim ukazati je to da takva podloga ipak i nije najbolje riješenje za prijelaz s tvrde plohe, da je bolje (pod time mislim zdravije!) preći na podlogu bez izbočenja a koja pruža dovoljnu dozu udobnosti (dakle u biti 4-6 miliemtara debela podloga od nekog oblika relativno glatke tkanine, kao primjer navesti ću Cooler Master Storm Speed RX Medium) jer i nakon nekog vremena uporabe podloge s gelom primijetiti ćeš da ti se na zapešću opet javlja crvenilo, samo da duže treba nego na tvrdoj plohi / stolu - npr nakon 3-4 sata igranja. Toga na podlozi bez tih izbočenja jednostavno nema, ne postoji, ne događa se. Govorim ti to kao netko tko je prešao s stolova na podloge s gelom pa na kraju na udobne ravne podloge bez gela. Ruke treba čuvati.