kaj nije vivaldi onaj birc u gundulicevoj
Predobar novi browser bivših tvoraca Opere, zasnovan na Chromiumu s hrpetinom dodataka. Vizualno podsjeća na novu Operu, ali uz hrpu alata koje je imala stara.
Po meni trenutno najbolji browser na tržištu. Trenutno je aktualan Tech Preview 2, ali vjerujem da će uskoro Final Build.
https://vivaldi.com/#Home
kaj nije vivaldi onaj birc u gundulicevoj
Prelaziti na novi browser u 2015? Lol
Jel ima alat da ukucam adresu u Google i izbaci mi stranicu?
A ni on nema mouse gestures
Edit: Ima![]()
Kako može bit dobar, ako je na operi baziran?
Jer je stara Opera najbolji pretraživač ikad?
A da baš.
Ja neznam kako se ikome da mjenjat browser nakon što se navikneš na jedan. Koristim Firefox već zadnjih pitaj boga koliko godina i koristit ću ga i dalje čisto zato jer sam se naviknuo na Mozillu, makar možda ima boljih.
Navikneš se na staru operu kojem nema ravne, al onda počne hrpa problem s njime i moraš promjeniti, al duboko u sebi i dalje patiš za starom operom. Svako toliko se pojavi neki tračak nade da će se neki drugi približiti tome, al uvijek propadne, i onda i dalje živiš na tom bezveznom chromeu. Možda će ovaj put biti drukčije.
Patiš za starim internet preglednikom? Daj probudi se![]()
hoćeš da ti nacrtam?
evo skicirat ću:
firefox=chrome=opera=ie
bravo.
#paperplatoongoonz
10/10 would understand again
Ima kul ime.
Nadao sam se da će Otter postat relativno iskoristiv do sada, ali nažalost nije. Morao bih forkati novu verziju da vidim ako se šta promijenilo, ali čudni su. Krenuli su radit na mail klijentu, a speed diala nema i ne misle ga ni implementirat.
E ono stranica mi neda da skrolam (dalje od svake sekcijee) drzanjem kotacica na misu.
-30bodova.
Ne kuzim kaj ti nije jasno.
Zelis da ti nabrojim razlike? Rofl.
Rekao si da dajem izjave, a ja sam napravio skicu koju si objasnio riječju "glupost". Tražio sam da objasniš, a ne nabrojiš, na što si ti opet odgovorio sa "rofl".
ajde bok
rofl
I da:
jebo te browser da te jebo
Sto nije u redu?
Projiciras i vidim da si uzrujan.
Ništa, nastavite dalje o Vivaldiju i budi pristojan![]()