kaj nije vivaldi onaj birc u gundulicevoj
Predobar novi browser bivših tvoraca Opere, zasnovan na Chromiumu s hrpetinom dodataka. Vizualno podsjeća na novu Operu, ali uz hrpu alata koje je imala stara.
Po meni trenutno najbolji browser na tržištu. Trenutno je aktualan Tech Preview 2, ali vjerujem da će uskoro Final Build.
https://vivaldi.com/#Home
kaj nije vivaldi onaj birc u gundulicevoj
Prelaziti na novi browser u 2015? Lol
Jel ima alat da ukucam adresu u Google i izbaci mi stranicu?
A ni on nema mouse gestures
Edit: Ima
Well, as long as it's interesting.
Jer je stara Opera najbolji pretraživač ikad?
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Navikneš se na staru operu kojem nema ravne, al onda počne hrpa problem s njime i moraš promjeniti, al duboko u sebi i dalje patiš za starom operom. Svako toliko se pojavi neki tračak nade da će se neki drugi približiti tome, al uvijek propadne, i onda i dalje živiš na tom bezveznom chromeu. Možda će ovaj put biti drukčije.
Well, as long as it's interesting.
Patiš za starim internet preglednikom? Daj probudi se
hoćeš da ti nacrtam?
evo skicirat ću:
firefox=chrome=opera=ie
bravo.
#paperplatoongoonz
10/10 would understand again
E ono stranica mi neda da skrolam (dalje od svake sekcijee) drzanjem kotacica na misu.
-30bodova.
Ne kuzim kaj ti nije jasno.
Zelis da ti nabrojim razlike? Rofl.
Rekao si da dajem izjave, a ja sam napravio skicu koju si objasnio riječju "glupost". Tražio sam da objasniš, a ne nabrojiš, na što si ti opet odgovorio sa "rofl".
ajde bok
I da:
jebo te browser da te jebo
Sto nije u redu?
Projiciras i vidim da si uzrujan.
Ništa, nastavite dalje o Vivaldiju i budi pristojan