Nisam gledao borbu, niti ne želim. Srećom postoje i druge kategorije.
Pa mislim da se Jones nemjerljivo lakše može pripremiti za Gusa, treba samo čovjeka svoje visine koji kvalitetno i tehnički boksa. Dok se za Jonesa realno nitko nemože kvalitetno pripremiti jer svaki put unese nešto novo u borbu i iznimno je nepredvidljiv. Ako se dobro sjećam, Gus u svojim borbama realno 80-90 % vremena koristi samo šake i dobar footwork, dosta je klasičan i ortodoksan borac, dok Jones konstantno lamaće šakama, laktovima, koljenima, nogama i stalno iznenađuje s nečim novim i divljim. Stvarno ozbiljno mislim da će ga u rematchu pregaziti.
Nisam gledao borbu, niti ne želim. Srećom postoje i druge kategorije.
Zašto ne želiš pogledat borbu :O Čak nije bilo ni eye-pokeanja, tojest bio je samo jedan blagi koji stvarno nije izgledao namjerno
Sad iduće na redu je McGregor vs. Siver, tokom ovog eventa McGregor najavio KO u prve dvije minute i onda meč s Aldom na stadionu u Irskoj. Dis gona be gud.
Ne mogu smislit tipa, da najbolji je ali neda mi se to više gledati. Da je izgubio pogledao bi.
Haha a dobro ti gubiš![]()
Meni je iskreno sad već prirastao srcu, možda zato što je napokon prestao izigravati da je nešto što nije da se uguzi fanovima i medijima. Uglavnom veliki respect i njemu i DCu nakon svega ovoga.
Ne znam, mislim da jako podcjenjuješ Gusa. Bones može bacati sve te pizdarije kad ima toliku prednost u duljini i ne mora se bojati takedowna. Bit će Jones opet favorit, ali iskreno se nadam da će opet biti 5 odličnih rundi kao i prvi put.
Mcgregor je trenutno zlatna koka, ali ipak mislim da mora riješiti Edgara ili Mendesa prije nego može na Alda. Ali vjerojatno će biti ko što si napisao, ako riješi Sivera.
Fak, trebali smo zeznuti dugog da je Jones izgubio.
Ja i dalje stojim do tog da neće bit kompetitivno ko prva borba, ali vjerujem svejedno da bude zabavno. Ostaje nam za vidjeti ko će biti u pravu
A što se Conora tiče mislim da mu je i službeno obećan title fight nakon Sivera, neda mi se sad tražit vijest, ali sigurno mu neće dat hrvača prije Alda jer bi time riskirali njegov poraz i velike financijske gubitke.
sonned_zpsdb6b870c.jpg~original.jpg
#YouMySon
osramotio je dc-a, ucinio ga nemocnim
ne bih podcjenjivao gusa, u prvoj borbi je svojim lateralnim kretnjama napravio puno problema jonesu i njegovom switchanju garda, u novoj borbi bi mogao jos vise, uz to je jos željniji revanša i gladniji je borac, + lik je jebeni viking
connor ako dobije sivera ide po porciju batina kod alda, potvrdio dana
dobro, nije connor sad cruz/tj dillashaw da je skoro pa savršen, protiv svakog borca je uspio pobrati par šljuca u bradu koju drži dosta visoko, misliš da lisac kao aldo to nece iskoristiti? a kad vec spominjes brzinu, aldo je brži![]()
True that za visoku bradu, ali imam osjećaj da će izglancati tu manu dok ne dođe do sukoba s Aldom. Vidit ćemo sad kako će izgledat protiv Sivera. Ali istina da Aldo ima puno više iskustva na svojoj strani, čim mu pronađe neku manu iskoristit će je maksimalno. Svejedno mislim da će mu Conor bit najveći izazov do sada.
Ha,ha kak su se redari razbježali...Šteta što mu se i JJ nije našao na putu.
Frajer ga lupi glavom o glavu i samo se odbije od njega![]()
![]()
No inače, breaking news za sve Jones hejtere:
http://www.mmafighting.com/2015/1/6/...ters-into-drug
Im in love with the COCO
Al ne zamjeram mu uopće, u redu je da se tu i tamo malo opusti i počasti.
I super mi je kak nema nikakvih sankcija za kokain, dok su Diazu za jebenu marihuanu suspendirali licencu i oduzeli dobitak.
Doduše, ovaj gif sad stvarno ima punooo više smisla
![]()
#paperplatoongoonz
Ovo će ga koštati. Ima Boga.
Glavno da su im prioriteri posređeni, prvo nek se odradi meč i skupe sve pare, pa onda slobodno neka komisija intervenira, lol.
Hrpa licimjera kojima je jedino mjerilo novac a puna usta stvaranja sporta od MMA. Nema to veze sa sportom. Da im je do sporta išla bi stoga kazna a ne podrška. Fuj. Uostalm tipu je ovo već druga ozbiljna greška izvan ringa, već jednom pijan i zdrogiran skrivio saobraćajku i napravio totalku na autu.
A nije ni čudo kad je Dana White huhuhehe.
Nemate pojma o čemu pričate ljudiNeće biti nikakvih sankcija, niti bi ih uopće trebalo bit jer kokain nije zabranjen "out of competition", znači svo vrijeme osim 12 sati prije meča, niti uopće testiraju na njega, samo je ovom slučaju došlo do adminstrativne pogreške izgleda: http://www.mmafighting.com/2015/1/7/...est-failure-an .
Do ozbiljnih problema bi trebalo i doći će samo ako kokaina bude u testovima neposredno prije/poslije borbe, tu se testira na kokain i zabranjen je, ali ti rezultati se još obrađuju.
Isto tako, rehab je čisti PR stunt, vrlo vjerojatno nema ozbiljan problem jer da ima nebi nikad postigao ovo što je sada. Vjerojatno se rekreativno ušikava s tim kao 80 % bogatih sportaša, ali ako to drži u granicama kontrole onda nije nikakav problem i njegova je privatna stvar.
I ako iduću borbu izađe na jednu od ove dvije stvari, postat će mi GOAT svih vremena svih sportova
Bit će sankcija, ona od sponzora koja i najviše boli. Ni jedan sponzor nema interesa da ga reklamira narkoman. Barem jedno vrijeme dok se prašina ne stiša.
Mislim da će preživjet to s obzirom da dobiva pola milijuna dolara po meču od samog UFCa. I "narkoman" je dosta teška riječ s obzirom da ne poznaješ ni čovjeka ni situacija izuzev par vijesti. Ugledaj se radije na DCa:
http://www.mmafighting.com/2015/1/6/...ve-for-cocaine
Čekaju se post fight rezultati testa, u ovom od prije mjesec dana ima još jedna zanimljivost:
http://www.reddit.com/r/MMA/comments...s_were_029100/