= Citat = Izvorno postao W3DR4N Pregledaj post
Jer je najraznolikija u lokacijama i još nisu ispucali sve grčke bogove ikad. Tak da bi se svidjela i njemu kojem je zamjerka da je GoW 1 jednoličan.
Da.

= Citat = Izvorno postao Deadwalker Pregledaj post
Znam, nego sam mislio na to da je Minecraft sada MS-ova franšiza pa je svašta moguće.

Nego...

Infamous: Second Son

Prilično zadovoljan igrom, čak bi rekao da ulazi u ovogodišnji top 5. Baš ono zabavan naslov - mogućnost korištenja 3 moći (4 skroz na kraju), odnosno lepeze skillova koji proizlaze iz svake, prilično velik grad za zajebanciju, baš fino ispričana superhero priča i ono, vizualno mi najimpresivniji naslov što sam vidio u 2014. Uz pravilno doziranje, repetitivnost se lako izbjegne i nezz, igra mi je baš bila savršena za ubit vrijeme poslije posla (zato sam je toliko dugo prelazio ). Uspoređujući s prethodnim nastavcima, definitivno mi najbolje izdanje serijala gdje konačno protagonist nije bio neki naporan isfrustriran lik, nego šaljivdžija s pristojnom dozom karizme i zdravog humora.

Nezz, topla preporuka kada nabavite plejku.

9
Neon mi je ostavio najbolji utisak kad sam igrao kod frenda.

= Citat = Izvorno postao crnisokol Pregledaj post
taman za 2 tjedna dobiješ First Light kroz PS+...

meni su Second Son i The Last of Us Remastered zasad jedine igre zbog kojih bi nabavljao PS4...
Koji si ti cigan, koliko već imaš tu plejku i još nisi zaigrao The Last of Us. Svašta.

= Citat = Izvorno postao flander Pregledaj post
imal sam 26 kuna viška na PSNu pa sam si kupil samostrel i Rifle te viking šljem xD

sad cu uskoro opet multi malo pocet rokat, dok još ima ljudi
O kojoj ti igri briješ?