Ti si prvi od koga sam čuo da valja.
The Expendables 3
Riječi su suvišne. 10/10
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
ma frajer je frula
još kad vidim ekipu po netu da zabrijavaju da bi on trebal glumit Kratosa ako ikada dojde do snimanja filma GoW
cisti primjer je film Faster, glumi kao nekog ubojicu kaj ti ja znam, nemilosrdan, ubija bez ikakvog razmišljanja, a na kraju filma frajer plače i ima moralne dvojde, dali da ubije frajera koji ga je izdo bla bla ili da ga poštedi jer ima sina klinca lol
Glavno da je lik brijao da se godinu dana psihički pripremao za ulogu Herculesa lol.
Tip je odličan u komičnim ulogama. Nije samo nabildana životinja, zna i odglumiti neke stvari šteta što češće ne dobiva takve uloge.
Npr. Get Shorty ili Pain&Gain
Meni je bilo kad sam gledao, u tih par scena ukrao je film daleko razvikanijim glumcima. Čovjek je prirodno nadaren, šteta što nema priliku raditi sa vrhunskim redateljima...bio bi novi Arnie.
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Haha. To je i meni prošlo kroz glavu dok sam gledao par komentara iznad i dok još nisam vidio tvoj.
To je to. Frajer je nabildana zvijer, ima nekakvu dobroćudnu facu i sama njegova pojava je i smijeh i zakon općenito.
Da se rodio u neka druga vremena, bio bi apsolutna akcijska zvijezda i kult ko npr. Schwarzenegger.
Slažem se s Wekijem i dugim, Rock ima stvarno puno potencijala i vrlo je dostojan nasljednik akcijskih zvijezda 80-tih, samo da ga još upare s redateljem koji će to znat iskoristit.
BTW Pogledao nove Expendablese 3.
Zbilja negledljiv film. Starkelje pokazuju da im se treći nastavak zbilja nije dao glumiti i da su to odradili preko one stvari, jer je zarada ipak bolja od penzije.
Scenarij nepostojeć, zanimljivih scena nema, novi mladi glumci imaju karizme ko parkirani Fiat Panda.
Praktički bi tu svima izuzev Terry Crewsa i Mel Gibsona trebalo zabraniti filmove.
Čeka se Skin Trade.
Pogledao
Bolji je od prvog dijela koji je također bio vrlo dobar. Teško da se može puno bolje od ovoga.
Fora, guštao bi da je i puno duži. Tip je definitivno privukao pažnju.