Pa oko bugova i tehničke nesređenosti nije ništa krivo rekao, iako sam ja uvijek imao tu sreću pa nisam imao većih problema. Da nisam toliki fenboj, pričekao bi EE verziju, al' jbg.
weki jel radiš još uvijek kao wannabe recenzent za nekoga? ako da, veselim se tvojoj recenziji i ovog nastavka witchera kojem ćeš standardno dat 97 ocjenu.
Dajte ljudima sansu , mozda bude ispoliranije nego sto ocekujete.
Sad rade direktno i za konzole pa će svemu ozbiljnije pristupiti jer se očekuje veća razina kvalitete po defaultu.
Prije kad je išlo samo za PC bilo je lako - na vam takvo kakvo je, ionako će vas 90% piratizirat pa će to biti beta test da kasnije izdamo kvalitetniju igru u obliku EE (koja je defaultna za konzolu u slučaju W2).
Witcher je ionako tip trećeklasne igre koju ne kupuješ prije 75% popusta na Steamu.
I kak frajer ima jednaku pozu trčanja bez obzira na nagib terena. Al kak velim, trećerazredna igra.
Mene smeta šta nije akcijska avantura iz trećeg lica, sa lijepim animacijama i maksimalno 10 sati trajanja. Nešto ka Uncharted recimo. Nekako mi previše kompliciraju čobani. Smećec.
Inače me baš i ne zanimaju stripovi prema igrama, jer su većinom money-grab bedastoće bez duše, ali u slučaju Witchera napravio sam iznimku, jer je ionako nastao prema književnom predlošku pa i strip može ispasti sasvim solidan.
I je. Svidio mi se. Strip je u biti jedan standalone veći sidequest.
Priča u potpunosti u stilu Witchera, zanimljivi likovi i monsteri, atmosferičan crtež.
Preporuka fanovima igre, ali i ljubiteljima fantasy avantura i stripova kao što su Conan, Solomon Kane i Hellboy.
Pročitao sam ga u digitalnom obliku, ali sigurno kupujem u TPB izdanju kad dođe.
![]()
meni je najgore kod ovog witcher priča. nonstop nešto pričaju. to nema smisla. to treba maknut. kakva su to sranja. akcija akcija, ništa nego akcije. treba bit minimalizam ko u dark souls to je prava umjestnost.
ovih zadnjih par strana je losije nego najlosiji tred na /v/-ju
odvratno
Ja strpljivo iscekujem Witcher MOBA-u. To ce valjat , a ne ovo smece.
Igra će biti čobanski smećec poljskih nesposobnih narkomana. Da bi igra bila dobra mora ju raditi japanac.
Ses
The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!
RAPALJE - wat zullen we drinken
Šali se , uzbudjen je ko ostatak ljudova.
Muzika je čisto savršenstvo. Sve me trnci prolaze...
Vidim da je taktika ostala ista... udri dva-tri puta i skok u natrag, malo se začini koji put sa magijom i to je to...
A questovi su creepy as fuck... jedva čekam...
meni je čak sranje što je borba preslična(prema videu, skoro ista?) dvojci. Prije par mjeseci su govorili kako će combat bit nešto novo i divlje i kul.
Najbolja igra ikad.
Ane.
#paperplatoongoonz
Izbacili su roll ? Nisam gledao ovaj novi video, ali u onom od pred koji tjedan ima i rolanja i sidestepanja![]()