Nadam se da će Sony i taj Beyond portati na PS4 - Heavy Rain bio mi je gg, ovo ne može biti previše lošije.
Nego...
PlayStation consoles outselling Xbox by more than 3:1
Ellen Page je zapravo odlično glumila za razliku od filmova gdje je užas. Samo su dijalozi i radnja u Beyondu takva pišurija da ionako nije bitno, i općenito su u Beyondu svi bolje glumili. U Heavy Rainu je Ethan zapravo najslabija karika, barem što se voiceactinga tiče. Onako već pri početku ide scena koja treba bit full napeta kad trebaš tražiti onog malog po centru, ali ono njegove deranje "Jason!" je toliko preloše da igra postane komedija. A i dalje kroz igru pokaže emocije kao glumci iz Sudnice, Krv nije voda i sličnih isprdaka.
U HR je super ako bi se išao poigrati stvarno možeš stvoriti masu različitih situacija, pa onom kome igra bude baš super i ima je volje igrati (Wind npr.) dobije velik replay value. A i vjerovatno je zanimljivo vidjeti kako sve može ispasti. Meni se to nije dalo igrati više od jednom pa sam malo gledao na YT par stvari kako se može odviti. Beyond ima lijepu grafiku.
Nadam se da će Sony i taj Beyond portati na PS4 - Heavy Rain bio mi je gg, ovo ne može biti previše lošije.
Nego...
PlayStation consoles outselling Xbox by more than 3:1
Je, The Road je odličan film i nešto najsličnije The Last of Us.
Ali ga jedna IGRA dere po priči, likovima, glumi, scenariju, dijalogu, scenografiji, drami,...
Kužiš? Ne. Aj bok!
U Super i Hard Candy je bila zakon.
Mislim da sam negdje čuo nešto tako, al nije još potvrđeno.
Pa većina filmova je smeće pa to baš i nije neko postignuće.
Kako si uspio citirat da sva slova budu mala?
Očito jako dobro posložen forum...miljama iza onog starog koji je još i funkcionirao.
Evo dolazi Tearaway i na PS4. Mogli su ga i na PS3 portati.
Na TheGameCollection je PS4 za 265 funti s dostavom, dobra akcija![]()
Ima i na computeruniverse za 3600kn Killzone, Knack i inFamous bundle. Al jbg meni će PS4 sad malo pričekati. Barem dok Uncharted ne izađe, onda ću se vjerovatno nabrijati i odmah ga kupiti lol.
ja planiram uzimat isto u drugoj polovici iduce godine, valjda izade jos par dobrih stvari i najavi se koja bijesna ekskluziva. zasad me interesira last of us remaster kojeg nisam igrao, bloodborne i par indie igara, ali ne sumnjam da ce pocet ekskluzive iduce godine
Nema edita...
A da zapravo, 265 ispadne sa dostavom.
Persona 5 dolazi i na PS4.
Op i Dragon Quest Heroes najavljen, moze.
kaj je neka konferencija/sajam?
http://blog.eu.playstation.com/2014/...2014-tomorrow/
Zavrsilo maloprije.
Ja naručio na game collectionu lel.
Koga? Konzolu?
Onda peglamo Destiny?
Opet je 2500kn s dostavom na gamecollection-u. Dolazim i ja u napast da nekako iskeširam pare i naručim lol.
Da, mislim da bi mogo destiny uzet kad mi sjednu ovi bodovi, nekih 7 i pol funti dole sa cijene.
Još su ovi iz sony hrvatska frendu rekli da bez problema možemo uzeti 3 (?) godine dodatnog jamstva za 400kn. Ne znam sad koliko je ovo europsko jamstvo kaj dobiješ odmah s konzolom, godinu ili dvije?
I kaj bu te sa garancijom? Imate na njuškalu po 2700 sa nekom igrom i važećom garancijom. Ljudi se brzo zadovolje pa prodaju.
Npr.
http://www.njuskalo.hr/ps4-konzole/p...oglas-12589150
Ja nemrem koristit tuđi gamepad. Tuđi miš. Tuđi telefon...
Kad radiš perverzije sa vlastitim pa misliš da su i drugi isti.
A ja isto nisam ljubitelj rabljene tehnike.
A dodatna garancija nikad nije loša stvar, rađe potrošim 400kn pa nikad ne iskoristim nego da mi rikne po isteku osnovnr garancije pa se moram mučit sa servisima i/ili zamjenama.
Jedan lik (na Rebootu ili gdje već) je uzeo PS4 samo zbog Last of Us, naigrao se u tjedan dana, ne zna kaj bi više s njim i onda ga je prodao.
Tak da, ak je rabljeno i ima garanciju, vjerojatno je sa samom konzolom sve u redu, al likovi se zbrzaju.
Ko Maloki s Vitom.
Već su mi dva pua otkazali narudžbu bez nekog posebnog objašnjenja.
Frendu isto tako pa im je poslao mail.
Naručio još jednom, ako opet otkažu onda zasad ništa od Destinyja.