ako uopće možeš skužit šta se događa u tom miksu.
i koliko je miljama naprednije od nekog loopanja i sličnih stvari, lol.
ne umišljam si nego znam da razumijem puno više od tebe.
oprosti.
i super ti je ova teza zarađivanje novaca = kvaliteta dj-anja
hahaha,
neda mi se više oprosti.
poslušaj recimo zabieline studijske mikseve pa ćeš čuti šta zvuku daje novu dimenziju, a ne jebeni odrvatni isfurani elektro haus.
evo ti četiri godine star miks, ovi gore što si postao nikad neće biti ni približni njegovom skillu, i to je realnost, a ne nekakvo moje kurčenje.
https://soundcloud.com/jameszabiela/...-on-bbc-radio1
#paperplatoongoonz
ako uopće možeš skužit šta se događa u tom miksu.
i koliko je miljama naprednije od nekog loopanja i sličnih stvari, lol.
#paperplatoongoonz
also, bolje da ni negledaš koliko je još uznapredovao u te četiri godine do danas.
jebeni forum i jebeni edit
#paperplatoongoonz
Rasprava vam kreće u smjeru 15-godišnjih metalaca koji se kače oko toga koji metal je najviše čru.
Dajte samo glazbu keljite i chill.
Mjuza koja ne dopire do mase jednostavno nije dobra i iako je za nekoliko tisuća ljudi to možda vrh vrhova, takva je mjuza totalni promašaj i globalno nebitna, osim naravno za hipstersku wannabe elitu koja mora biti totalno drukčija od drugih i uvik kontra jer je takva sorta.
Najveći uspjeh je pronaći sweet spot između "kvalitete" i sposobnosti mjuze da uđe u uho mnogobrojne publike jer sama kvaliteta radi kvalitete nema smisla pošto definicija kvalitete nije ista za svaki par ušiju na svijetu. Da je ta wannabe elita u stanju doprijeti do šire publike već bi to odavno napravila, ali lakše je biti posebna underground kobasa koja radi nešto što gotovo nitko ne tangira i misliti da si vrijedan divljenja jer se nisi prodao.
Mjuza nije tu da mijenja svijet nego da mu se prilagođava i bude soundtrack za život, a ono što valja uvijek na ovaj ili onaj način pronađe svoj put do slušatelja.
Al fakat sad ga i ti kenjaš. Sa zadnjom rečenicom si pobio ovo što si gore napisao.
Želim samo da mi glazba pokrene emociju, a može i intelekt. A ovak mi baš i nije jasno što je kvaliteta u glazbi. Kužim što je kvaliteta neke stvari ili objekta ali zvuk mi baš nije jasan.![]()
bravo Niko.
neda mi se više.
pointless je sa tobom.
samo ću još reći da;
hipstersku wannabe elitu koja mora biti totalno drukčija od drugih i uvik kontra jer je takva sorta.
ne smatram se ni hipsterom ni elitom, nego točno ovo što je Vedro rekao u prvoj rečenici. to je sve što mi treba manje više.
hell, čak mi nije ni bitno koliko je dj tehnički dobar ako mi pušta dobre stvari.
samo sam ti ukazao da je ono tvoje daleko od nekog vrha dj-anja a što si ti mislio da si najpametniji i da sve znaš pa si se sad našao u butthurt modeu nije moj problem.
kraj.
ćemo da zaljepimo nešto za kraj, pošto je stvar dobila video nedavno;
<3
i nemoraš ništa više pisat Niko jer nebudem to ni pročitao.
#paperplatoongoonz
a i nemoraš ti slušati ovu stvar, znam da je nebudeš shvatio.
#paperplatoongoonz
Tak je i samenom i tome uglavnom svi teže, ali neki se ovdje postavljaju kao autoriteti i kužeri zato što slušaju underground pokušaje i onda to uzdižu u nebesa, a pljuju ljude koji su dokazano BOGOVI scene i svojom mjuzom koja pršti od energije pokreću hrpetinu guzica pretjerano često. Nemreš mi tu neke anonimuse koji zabljesnu i nestanu uspoređivat s ljudima koji GODINAMA rade odličan posao i fenomenalnu atmosferu di god se pojave.
sori ali moram ovo reći - ti si takva nubina Niko da me boli mozak kad čitam tvoje postove.
pliz nemoj, nisam skužio jel se može na ignore listu ovdje stavit.
ti znaš 'ko je dokazano bog scene.
po čemu? po top100 dj mag pollu možda?
prestani biti smiješan i odi na ultru iduće godine i zabavi se.
ozbiljnu muziku ostavi za ljude koji teže kvaliteti a ne tome koliko dj novaca zarađuje i koji je na dj mag pollu jeben ili pak koliko mu stvar ima klikova na jutjubu.
'underground pokušaji' - jebo te bog.
a da sam kužer nasprem tebe - jesam.
ti si ostao u 2000. godini.
#paperplatoongoonz
nemoj me nervirat više, i ovak mi je današnji dan loš.
#paperplatoongoonz
btw si ti neka tehno vjeverica ponosna?
#paperplatoongoonz
Kliknes na profil i imas ignore.
život je lijep.
btw nedavno je izašao ovaj 'dokumentarac' sa nedavno preminulim DJ Rashadom.
Isplati se pogledati.
I jedna emača u čast;
#paperplatoongoonz
Brijem da ovaj Niko trolla malo jače.
20 posto vremena trola, ostalo je iskren. Zabrinavajuce.
^bome, igranka je
#paperplatoongoonz
Dizalice za sve alcohol powered brijače...
It's a good morning...
...y3b0 3d1t d4g4 y3b0...
#paperplatoongoonz
those days, when david guetta didn't suck, shall never return
koji je tebi?