= Citat = Izvorno postao Falus Pregledaj post
Jebate šta se PcPlay zagrija za Vitu, šta je ovo
To ti je kao za PS3, kroz godinu-dvije ćemo ju svi imati. Mislim na ovu sad ekipu s plejkama. A PS4 vidim da smo već svi zacrtali imati. Neki prije, neki poslije.

= Citat = Izvorno postao W3DR4N Pregledaj post
Tak sam i ja mislio. A sad prašinu skupljaju PS3 i PS4, a samo se Vita igra. Stvar je vrhunska za japanske RPG-ove i remastere koji na malom ekranu predivno izgledaju.
PS4 će u pogon krajem godine kad krenu igre tipa Bloodborne, Order, Driveclub, Batman i slično. Zapravo se prije toga i ne isplati kupovati.
Iskreno ne volim te jRPG-ove. To će valjda sokolu biti supač, ali zato ima tih remastera koje nisam igrao ili sam toliko davno igrao da će biti zanimljivo probati ponovno. A i eksluziva ima nešto i valjda će ih se nagomilati tokom vremena. A i sam Vitin ciklus je u relativno ranoj fazi. Vidi kada je PSP izašao i koliko igara ima za njega sad i još izlaze. Mislim da njena kupnja i nije toliko loš potez mada ću je kupiti više radi nekakve nabrijanosti na nju nego ičega. PS4 sam mislio krajem ili početkom sljedeće godine kao Maloki, ali mogao bih i to odgoditi ako se odigram sve na trojci što me zanima dotada.

Što se tog Wii U tiče ja sam čak razmišljao možda o kupnji prvog Wii-a, ima ga jefitno sada kupiti. Odigrati par tih igara što izgledaju zanimljivo i odmah preprodati. Ali ako se na Wii U mogu igrati Wii igre onda zakon. Možda bih jednog dana i to napraviti s njim jednog dana. Meni Super Mario Galaxy i 3D World izgleda prezakon, Zelda je tu za probati i još Bayonetta 2. Alo isto premalo igara za ulaziti u takav trošak.