1. zvuči skriplano - ako se ja namjerim na monstera koji je uber jak, ako imam skilla, moram ga moći pobijediti, a ne da me igra umjetno ograniči
2. zvuči skriplano - ako je već open world i ja zazujim u šumu i pronađem ga i satrem, ajde bok, nema nikakvog questa i istraživanja, a ne da se stvori kad ja pročitam knjigu lol. Ok mi je da ti veli ovaj monster je slab na vatru, al opet, ako sam barbar koji ne istražuje o monsteru, idem i koljem sve pred sobom pa tak i njega. Nepotrebno kompliciranje o kojem pričam.
3. zvuči skriplano - opet ti navodim primjer DD gdje je borba protiv griffona prava poslastica kad frajer poleti s tobom dok se držiš za njega i mlatiš ga. Baš ono, igra postavi neke nove temelje za velike monstere u RPG-ovima i opet svi po starom jer su nesposobni napraviti borbu zanimljivom. Evo, ja imam manje rolla i doći ću do protivnika i lupiti ga lol.
4. zvuči skriplano - da, narušit ćeš ekosistem nekog područja.
Witcher je od početka trebao biti monster hunter igra i oko toga fokusirati radnju i gameplay, a ne oko političkih intriga i tih gluposti. Skroz fulana igra od ideje prije deset godina.