zasto je samo solidna prica plus?
bas zato sto je ljudima prihvatljivo sto je prica solidna, stanje u tom pogledu nece da se promeni, i dalje cemo da dobijamo samo solidne price. licno, solidno mi je nevidjeno dosadno. ljudi su toliko navikli na tu losu situaciju s pricama da nastavljaju da kupuju igre sa solidnom pricom. dok se ne promeni svest igraca, sto ne vidim kako ce da se desi, osudjeni smo da igre kao umetnicka grana ostanu daleko ispod ostalih i ostanu obicne igracke. istina, izuzetno kompleksne igracke, ali ipak igracke. ne znam sto ljudima smeta kad neko igre naziva igricama, jer to i jesu, sredstvo da se covek zabavi na nekom prizemnom nivou, za razliku od ostalih tipova umetnosti koje zabavljaju na intelektualnom nivou. meni licno, taj intelektualni nivo je mnogo zanimljiviji, a sigurno je i mnogim drugim igracima, tako da je paradoksalno sto ne glasaju novcanikom i prestanu da kupuje dobre igre sa solidnom pricom
a najgore je kad neko stavi solidnu pricu kao plus, u fazonu: "prica nije katastrofalna, jej, svaka cast autorima, napravili su solidnu pricu, treba da ih pohvalimo zbog toga, cudotvorno su uspeli da im prica bude solidna!"