meni solidno znaci prosecno. mozda smo se mi pogresno razumeli i "solidno" nam ne znaci isto, ali se moja poruka nije odnosila samo na tebe, nego sam pricao uopsteno. cinjenica je da ogromna vecina igara ima prosecnu ili goru pricu, i to vazi i za visokobudzetne igre. realno, autori tih igara raspolazu ogromnom kolicinom novca, ali odlucuju da ne unajme stvarno dobre pisce jer im se moze - ljudi kupuju njihove igre iako imaju prosecnu pricu. shvatam da je kod igara mehanika bitnija od price, i da moze da se kaze da je neka igra dobra cak iako joj je prica prosecna, ali je ipak velika steta sto se autori igara ne trude da naprave dobre price. zato kazem da igre s prosecnom pricom treba da se bojkotuju - to je jedini nacin da autori promene svoju politiku "igra ce nam odlicno da se proda i ako otaljamo pricu"

sto se igara s vrhunskom pricom tice, postoje. na primer, grim fandango, planescape: torment, discworld noir... postoje i igre s dobrom pricom. nazalost, takvih igara je stvarno malo i to je, meni licno, veliki problem. ali, bar kad ocenjujes neku igru koju si odigrao, mozes da kazes: "postoje igre s odlicnom pricom koje su postavile neki standard. ova igra ne ispunjava taj standard, dakle, objektivno je gora."