Da, koja je nekog navukla da to kupi. Al jedinica je još bila ok igra, ali ona dvojka je žešći krš.
Weky želi zaboravit svoju mini recenziju za jedinicu i ocjenu od 97/100 koja se tu negdje skriva po forumu![]()
Da, koja je nekog navukla da to kupi. Al jedinica je još bila ok igra, ali ona dvojka je žešći krš.
onaj link koji je vedran linko samo dokazuje da nitko nemože hejtat witcher 1 i 2
Jel se netko sjeća onog zvuka vađenja dalekozora u Stalkeru? Onak počneš igru, jedva se oporaviš od onog masakriranja engleskog jezika onog tipa u bunkeru i kreneš laganini van i taman pred vratima frajer izvadi dalekozor.
Al ono, to vađenje dalekozora je popraćenom zvukom kao da je netko zalio beton vodom i onda krenuo lopatom strugati po tome.
Tko tako vadi dalekozor i iz čega? Ne znam, to je predmet od kile-kile i po i ono, ako ti je u đepu ili gdje već, izvadiš ga i ne proizvodi nikakve zvukove. U tom potezu brzinom ruke ide kroz zrak i ne probija brzinu zvuka.
Al ne, laganini izlaziš iz bunkera i ono, neočekivano, ŠHHŠHŠHGŠŠHŠGHŠGHŠŠHŠHG. Evo dalekozora! Ako to nije bio breaking point da direkt stisnem Alt-F4 ne znam zašto sam se silio igrati još pet minuta iza toga.
7:28
Kvragu, sad mi se igra a nemam vremena ovo odigrati još jednom.
To ne bi poželio ni smrtnom neprijatelju, svima poznatom Marijanoviću.
PC maser race.
Ja sam odustao od ovog zadnjeg pokušaja igranja prvog Stalkera zato jer je zmuljani drek u alpha fazi razvoja, pa sam instalirao Call of Pripyat bez modova koji je navodno "najstabilniji", i onaj AI suboraca koji pucaju u prazno, stoje ukopani na mjestu i vrte se u krug već na jebeno prvoj misiji je sasvim dovoljan razlog za uninstall. Najgori FPS serijal ikad.
To ti je tako kad želiš igru mrzit. Ja takve stvari uopće ne primjećujem ako mi ostatak igre rula. Ali isto tako primjećujem najgore sitnice ako je igra drek.
Upravo suprotno, želim ju volit. Ali u tih prvih 20 min je bilo i pop-upa i čudnog trzakanja i par bugova, neda mi se prolazit kroz ta stranja čitavu igru.
Znamo da nisi, već si rekao.
Ja ako vidim da mi suborci stoje i pucaju u prazno nastavim normalno igrat, ono, jebe mi se. Da je tip igre gdje su suborci bitni nešto smetalo bi, ali u Stalkeru me baš brige hoće zbuggani trčat u zid.
kupi novi PC...
The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!
RAPALJE - wat zullen we drinken
Pridružujem se "kakvi game-breaking bugovi?" kampu. Prešao sam Pripyat prošle godine i nisam imao nikakvih problema.
Then a gypsy woman comes, says "There's one thing you should know;
I've just read your fortune, and you died five years ago. "
Ni ja.
STALKER igre su apsolutno enormne, ako se inače dobar AI zgliča povremeno to ne bi trebao nikome biti big deal, da se zgliča u jednom CoD e onda bi popizdio al ovako.. Game breaking je kad ne možeš nastaviti niti završiti igru, a ne kad se neprijatelj zabije u zid ili zapne za neki predmet pa trza, koji vam je.
Vi ne znate igrat tako da se AI zbrejka. Vi zapravo igrate kao AI. Da pokušavate igrati taktički, polako na zadnjoj težini vidjeli bi kako se igra brejka.
Ja ne kuzim ove ljude koji moraju doci i napisat kako nikad nisu imali bugova. Kao da je to nesto relevantno
Ok, super. I sta sad?
Kao da citam na netu kad netko napise da ne razumije hejt prema GFWL-u jer je njemu/njoj radio savrseno. Kao da to ponistava tisuce i tisuce slucajeva di ljudi nisu mogli redeemati key, javljalo im invalid, javljalo da je vec iskoristen iako si napravio novi acc prije 5 minuta, nece da starta online itd itd
Ali hej, ti nisi imao problema pa je sve to nebitno