Zaš su najbitniji? Meni je Sansa najdosadniji lik, a otkad postoji serija poistovjećujem je s ovom glumicom mutavog tulavog izgleda tako da mi je još više bljak. Victarion il kako već, jel to onaj šta ima bradurinu i potapa ljude tamo na Iron Islands lol? Zaš je on bitan?Nisam čitao Dance with dragons al znam šta bude, ne vidim zaš su oni najbitniji?
Ma Martin je debil, on je smislio super svijet ali ne zna pripovjedati priču kako spada, da 200 godina doživi taj bi i dalje trkeljao o robi koju ljudi nose, naveo 300 lordova, sirova i drugih noblesa tek tako, ubijao najdraže likove čitateljima na najgnjusniji mogući način, i za divno čudo - svakog lika koji zavrijedi umrijeti, ako umre, to bude tako jadnjikavo i nimalo sočno ko što to bude s dobrim likovima.
A i savršen primjer toga kako on zapravo ne zna u čitatelju probudi onaj osjećaj punog zadovoljstva i mira je ono kad Oberyn..jel.
Nema nijednog trenutka u svih 5 knjiga da možeš reć 'uuuu vaaaua jebote ovo je bilo fantastično i tako sam zadovoljan i sretan sad' jer su svi dobri događaji jako mlaki, a svi loši ful prebrutalni.

Odgovori uz citat