Ne, nego ciljas na 1 specifican build (iako znaju past itemi koji te forsaju da odes specifican build, nije bas idealno odraden loot sistem, cak bi vise rekao da ti itemi definiraju build, ali to kod recimo DH nije tocno jer imas jedino fire/phys rutu, kod koje je fire dosta vise dostupna i popularnija) i gamblas u kadale odredene iteme dok ih nedobijes, i pratis tocno gdje mozes imat ele damage i ako ga mozes rerollat, napravis to. nije ovo vanilla jebo ga ja, bas vidim da imas stav osobe koja ne igra RoS nego vanillu. Efikasno igranje i kalkuliranje koji item daje vise je nepotrebno? neznam vise ni sam sta da kazem, ovo je uvreda za svaku imalo informiranu osobu koja igra ovu igru s ciljem da progresira i igra torment, uzivaj u diablu i javi se za koji mjesec kad kupis RoS, i slobodno mi linkaj profil.
"Mene bi bilo sram igrati Dotu. Ili bilo koju drugu Mobu." Neznam, sta da mu kazem na ovo, da je legenda? tip je odrasli covjek u formi attention whore curice od 13 godina
jel me prca i trolla? mozda, jesam idiot jer stalno biteam? vrlo vjerovatno jesam