btw. onaj neki fancy vitez sta ga orao donese, nepojavi se vise nikad :S
jel ga ko uspio ubit iz prve?
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
btw. onaj neki fancy vitez sta ga orao donese, nepojavi se vise nikad :S
jel ga ko uspio ubit iz prve?
Intel core i7 5820k 3.3 ghz // nVidia gtx 970 // 12gb ram ddr4 // gigabyte ud4 x99 // ssd samsung 128 gb // hdd caviar black 500gb // dvd rw samsung // internal card reader // xfx 750w
To je Pursuer.
Doći ćeš do njega kad ubiješ last gianta. pretpostavljam da si se spustio dolje do Pate-a? Tamo je i jedan od onih dosadnih kornjača sa dvojcom običnih hollowa koji sa kata bacaju firebombe. Kad ubiješ kornjaču i prođeš kroz prolaz koji je čuvao, lijevo ideš giantu, a desno su zaključana vrata koja otključaš kada ga ubiješ. Malo iza tih vrata ti je pursuer.
Then a gypsy woman comes, says "There's one thing you should know;
I've just read your fortune, and you died five years ago. "
pocistio sam sve to
nije mi jasno gdje su svi ti keyevi za tolka vrata
zast nema master key u giftu na pocetku?
doso sam do tog ponovno kad bude boss, i nemoguce ga je ubit, last gianta sam odprve ubio
igra mi previse laga na laptopu
lik nema pokret ko u jedinici, nepovezuje jaci sa slabijim udarcem
kad kliknem par puta brzo misem, jednostavno nist nenapravi cak i sa tim fixom
pije potion 5 sati i presporo dize stit
izmicanje isto nesljaka kak spada
i to me frustrira da se smanjuje health svaki put kad umres, jednostavno nema smisla
na youtubu kad vidim likove kak igraju, sve ide glatko ko u jedinici, udarci se povezuju, izmicanje, pijenje potiona itd..
al definitivno odustajem dok neki bolji komp nepribavim, a valjd budu jos sredili igru do tada pa krenem ispocetka
Intel core i7 5820k 3.3 ghz // nVidia gtx 970 // 12gb ram ddr4 // gigabyte ud4 x99 // ssd samsung 128 gb // hdd caviar black 500gb // dvd rw samsung // internal card reader // xfx 750w
Ring of Life Protection je bolestan, razbije se i košta samo 3000 duša da ga se popravi a čuva duše i humanity pa se mogu uvijek summonati fantomi i health ne ide dolje. A 3000 duša skupim vrlo brzo ako ponestane. Skoro pa exploit lol.
The Gutter je takvo govno od područja![]()
Meni je Gutter bio vrlo uzbudljiv jer mi je to polagano hodanje s bakljom baš kul, zadnji bonfire je bio daleko daleko, vidim sljedeći u daljini i sad kako doć do njega bez da padnem negdje il da me neš ne zaskoči![]()
Kako je onaj kočijaš blesav boss lol baš mi je drago što sam ga zatuko, tako podlo stavit necromancera da diže skelije iza ugla da ga ne primjetiš odmah. Old Iron Kinga valjda nikad neću ubit.
imam hexera koji je jos na ng, sumonaj me da ga one hitam![]()