Žalosno je što smo naviknuti na to :/
Znam, ali ne zaustavljaju te u hodu usred bijelog dana. Osim toga, ni ne izgledaju kao klosari, nego najobicniji prolaznici. Za prvu sam mislio da se odnekud poznamo, pa kao pita iz zajebancije.
Žalosno je što smo naviknuti na to :/
Svi smo mi Mirko.
Zbog konkurencije.
Svi smo mi Mirko.
U Rijeci kad piješ po ulicama, čak i ako se zabiješ u neki najskriveniji kantun, baba skupljačica svejedno zna gdje si i doći će po prazne boce i onda moraš držat na oku sve poluprazne boce da ti ih ne uzme jer niti ne pita jel može ili ne može.
Najžalosnije od svega je što ima dosta penzića koji imaju solidne mirovine i bez problema žive od toga, ali svejedno idu u lov na boce čisto jer im je dosadno ili ne mogu podnijeti da im prilika za zaradu to malo para proleti ispred nosa.
Aaaaaa znaci to je ona ekipa sto skuplja boce za kauciju. Imamo ih i ovde al su uglavnom penzioneri kojima je zivot dosadio
Al ne vjerujem da je itko toliko besraman ovde da te zaustavlja u putu i trazi poluispijenu flasu
Nekad si ih donekle mogao prepoznati, danas te salijecu ljudi svakakvih profila. Valjda je to sakupljanje boca postala drustveno legitimna aktivnost na otvorenom, nesto kao setanje psa, ili branje sparoga.
Treba uvesti reda malo, pa da imamo licencu za skupljanje boca, propisanu sakupljacku odoru, etc.
Drzava nesto duradi.
Zadnji uredio Dylan11 : 10-03-2014 u 16:15
Ja sam skupljao u 9. mjesecu boce, zaradio nekih 500-tinjak kuna za otprilike sat rada dnevno.Ovo ljeto bih baš mogao skupljati, mislim da se u manjim turističkim mjestima da skupit solidne novce na tome. Al da nekoga pitam da mi da bocu koju još nije dovršio, ne pada mi na pamet.
![]()
Pa zašto pišete kao da je problem u skupljanju boca? Nisu ljudi debili što skupljaju boce, bolje nego da ostanu na podu okolo. Problem je u mentalitetu i njihovom i našem, kao što sam navela, mi imamo ekipu koja skuplja, al' su pristojni, neće te žicat, otimat', ljutit se. Prije su dolazili i pitali "hoćete li imati boca?" Mi samo "aha" i oni se vrate nakon par sati i pokupe. Sad mi isto kad pijemo, samo viknemo "gospođo, imat ćemo mi kasnije", baka se zahvali i nikome ne smeta. Kakve dozvole i gluposti. Prvi put čujem.
"Valjda je to sakupljanje boca postala drustveno legitimna aktivnost na otvorenom" -a ne bi trebala biti?
Idu mi na živce.
Taman sam krenuo da obrćem profit na TF2 itemima kadli ono, paf, opet govno ne radi.
Svi smo mi Mirko.
Sta je ovo jbt sa fejsbukom, kao da sam na tabletu. Povecali font i prostor ulijevo samo zjapi prazan bezveze
Meni sve isto.
Invazija phishera na Steamu jebemu. Svako malo me dodaju neki idioti kad pokušavam prodat nešto za TF2.
Svi smo mi Mirko.
ignore all spasava dan
Koji kurac je sa steamom svaku večer? Jel ih bnet kupio?
meću dokumentarac
Imam slusalice koje uredno funkcioniraju vec 4 mjeseca (sta je presedan samo po sebi), odslusam heckerov ravedeath, i sutradan slusalice vise ne rade. Ma goni takvu muziku.
Kakve to sluške kupuješ, moje traju preko dvije godine. Kupi nešto kvalitetno.
Nije stvar u cijeni/kvaliteti, vec u tretmanu kojeg uzivaju u mojem posjedu. Nabavljao sam i top tier, ali cini se da traju relativno jednako.
Zadnji uredio Dylan11 : 19-03-2014 u 17:02
Ah slušalice. Najnekvalitetnija roba koja postoji. Mislim na one za mp3, a ne gaming headset. Koliko god ja njih pazio i mazio i ne savijao kao kreten, nego ih pažljivo stavljao i čuvao, kroz pola godine će se jedna slušalica pokvarit, prestrašno nešto.
Moje duraju jedno 5-6 godina bez ikakvih problema, a koriste se intenzivno. Je da sam jack mijenjo jedno 3-4 puta sve skupa, al ostatak nema greške, a nagužvale su se po džepovima i ko zna gdje sve. Headset na kompu isto doživio šestu godinu i dalje drnda ko prvog dana.