tako nešto da.
tako nešto da.
#paperplatoongoonz
Long time coming, al evo, novi desktop setup za novu kantu koju već imam neko vrijeme, al dugo sam se naganjo da krenem po skinu mrdat i da ga prepravim malo svojim zahtjevimaJoš je work in progress pošto bum pimpo neke sitnice eventualno, al manje više je to to.
Ja sam davno odustao od docka i rainmetera pošto mi je prilično nefunkcionalan. Sve default mi je najjednostavnije i najbrže.
![]()
Svi smo mi Mirko.
Zadnji uredio MTF* : 24-02-2014 u 21:26
mislim da bi od mog desktopa povraćali koliko je natrpan.
edit; zapravo evo vam, povraćajte!
Zadnji uredio Systematic Reverse : 24-02-2014 u 17:08
#paperplatoongoonz
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Ja to sve obrišem u dva klika. Neki dan sam oba diska formatirao. Nakupilo se muzike, igara i svakakvih sranja. Popizdio i format. Jedino slike držim na stiku.![]()
Novi auto
![]()
Zadnji uredio Sonik : 16-03-2014 u 22:17
Pa ak nemate problema nema razloga da brišete.
Pimpam kantu na poslu
Uf odlican dizajn,jos samo da su ikonice ljepse![]()
@Chux: najs
evo i mog, nisam dugo
sat i datum na dva različita mjesta je totalni no no
To se lako makne. Ja bih se riješio onog defoltnog od Windowsa. Zapravo sve sa desne strane bih maknuo i stavio tekst za vremensku prognozu umjesto gadgeta. I defoltne ikone lijevo treba maknuti, ali to se brzo riješi tak da to nije nikakav problem.![]()
Ja ne kužim ovu temu
Pa nisam uopće pitala što da napravim, meni je ovo skroz funkcionalno i sviđa mi se, da mogu, imala bi još 6 gadgeta za istu stvar. Znam točno sve šta se može sa desktopom, jednostavno ne želim niti mi je bitno da izgleda bolje (funkcionalnije, whatever) kad ga vidim 3 minute dnevno, ako i toliko.
Najbitnije tamo mi je da je ugodan za oči kad slučajno alt tabam i da imam onaj to do list.
edit: defoltne ikone su tamo samo privremeno, al' sui tamo pa nisam htjela uređivat prije nego vama tu postam
windows sat je naj sat ikad i da je barem još veći
Dobro sori ono e.
Ma zajebavam te XD