Dobar RPG za utopit 40ak sati. Ima brdo stvari za radit i combat iako prelagan nije smeće kao u Skyrimu. Ja bih baš sad mogao uzet Witchera. Ipak sam CD Projektu dužan te pare.
Dno.
Single player MMORPG.
Prelagano, bez ikakve radnje i likova, raznolikosti, ičega.
Borba ko u Darksiders 2, ali još lakša i dosadnija.
Zamisli Darksiderse 2, ali deset put lošije i duže.
W3DR4N je upravo potvrdio svoj nekus.
Mislio sam da je prošao igru i osvojio Platinum jer mora i jer je, well, W3DR4N.
Ali sad kad je reko da je super...
Pa kud ide ovaj svijet?
Ja sam igrao 20 sati i postalo je dosadnije nego išta.
Prvih 5 sati je relativno ok, kasnije sve identično.
Zadnji uredio Windwalker : 18-02-2014 u 13:00
A vidi stealtha.
A ne.
I bolje nego u Last of Us.
Težina mi i najviše muči, pogotovo jer je riječ o open world rpg-u. Od priče ni ne očekujem nešto, ali ako skužiš da si OP već nakon 10 sati igre, što ćeš radit ostalih 20-30?
FF14 ARR je došao na Steam sa popustom od 50% kroz idući tjedan.
http://store.steampowered.com/app/262342/
Ne, jer nije Complete verzija koja je već par puta bila isto toliko, ali samo za Origin.
Ubisoft sale na steamu do 24.2. Čeka se PoP na 75% i Beyond Good and Evil na bilo što više od 35% :3
Ne, s Originom.
Hm i ja se bas premisljam da uzmem
Pa jest. Samo meni su likovi u prvih 10 min već bili nezanimljivi pa sam odjebao misije i samo se vozikao, skupljao sastojke, craftao, lovio životinje i predatorirao sa bowom. Možda jednog dana odigram cijelu igru kako bi trebalo, ali ja sam rađe nabacio par odličnih modova, otključao cijeli otok i samo zjakao okolo i radio što me volja.
Uzmite rađe dvojku koja je 2.5€, ne koristi Uplay i igra je za muškarce.
Žao mi je ljudi koji su na Far Cry 2 potrošili novac.
Najbrži pištolj Policije Okusa. Može da pogodi sve od bilo gdje. Također piše i poeziju.
Yup, zivo smece od igre. Respawnajuci protivnici + stalno trci s jednog kraja mape na drugi
Ja sam je odigrao, nekih 24h mi trebalo. Vrlo dobra igra, mislim da bi mi pri drugom prelasku još bolja bila.