AssCreed 4 ?
veoma konkretan naslov...
Printable View
AssCreed 4 ?
veoma konkretan naslov...
Igra mi se nešto piratske tematike, al' ne želim dati neke veće novce za AC smeće gameplay. Pa čekam :D
Neće biti AC4. Jer zašto bi ti nešto dobio što sam ja platio.
Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara
Dvije prastare Capcomove ''arcade'' igre spakirane u jedan paket i remasterirane. Odigrao u coopu s burazom i ako se uzme obzir starost igri čak su donekle ok, iako sve skupa prilično kratko (oko 3 sata) i lagano.
5/10
Sad na Far Cry 3 coop misije.
eo platinirao MGS 3 : Snake Eater
:D
yey
što dalje....
Odi grindat lvl-e u RDR cijelu vječnost da i to platiniraš.
e znaš kak mi se neda...isti klinac ko i GTA V, samo mi je lvl 100 ostal, al nema jebene teorije dok Heistovi ne dođu...a za RDR cu još razmislit koji dan
Spec Ops: The Line
+ priča
+ grafika
+ glazba
+ atmosferičnost
+/- gameplay/napucavanje
- tehnikalije
Mislim da su neki forumaši već napisali, no ovo se definitivno isplati odigrati zbog priče dok je gameplay tek osrednji. Znači priča je i više nego dobra, te je igra iznimno atmosferična što postiže odličnim art-styleom i glazbom. Napucavanje je osrednje uz većinom meh level dizajn (čast nekolicini levela koji su fino posloženi). Kad su već išli slagat nekakav sustav zapovijedanja suborcima mogli su se malo više potruditi i implementirati mogućnost da igrač daje barem neke osnovne komande poput razmještaja suboraca, a ne samo određivanje mete i korištenje stun granati. Imao sam problema sa zvukom koji sam uspio riješiti uz pomoć interneta za nekih pola sata, no takvo nešto se ne bi smjelo dešavati. I da, kontrole pate od istog problema kao Mass Effect 3, znači razmak se koristi za previše toga.
7,5/10
LOL kad igraš na PC-u i to bez kontrolera.
Na PS3 ni jedan jedini tehnički problem.
Jel ti mene hoćeš ubit?
Pokušavam to već odavno.
Prešao Bulletstrom. Skroz zabavan naslov, koliko god bio ljigav i antipatičan.
Kao i ovaj Far Cry 3, jel?
S gamepadom dobiješ rumble feedback.
Ni no Kuni
Završio i ovo. Prešao story mode, odradio sve side-questove tokom story mode-a i završio bountye u post-game modu. Vidim da sad ima još dosta aktivnosti i poslije story mode-a al meni je dosta. Fino odigranih 48 sati popunjeno svačim pomalo.
Imaš još barem toliko igre.
A znam naletio sam na onu šumu gdje trebam zatvarat portale al mi se neda. I one robote. I Dodatne errande. I puste collectables. Ko će to sad sve lol.
Prešao Dead State. I like it! 8/10.
kako bolje započet novu godinu nego sa paltinom :D
Rayman Origins upravo platiniran ^^
igra je teža od jebenog DSa lol savršeno tempiranje skakanja zna dovest do ludila ^^
Lol, jedna od lakših platina.
vidim imaš ju :D
Pa, imam.
Druga je stvar što mi je profil bannan lol.
aha lol
jer nisam te vidio online vec dost dugo :D od onda kad smo rdr igrali
Infamous Second Son
Ok i lijepa open-world igra sa kroničnim nedostatkom mogućnosti i sadržaja.
Sada odigrati i ovaj First Light DLC.
savršeno tempiranje :)
Pa nemreš igrat biljar, prdnut na prolaznika, prebit noćnu damu i slično ko u ĐITIEJU.
Kakav ti je GTA V? Jel ga hejtaš?
Pa i ne baš.
Likovi su mi zasad dobri i zabavni za razliku od četvorke, vožnja je dosta bolja od četvorke do razine da je igriva i zabavna, vizualno je puno toplih boja i lijepo izgleda, misije se čine raznolike i kolko tolko smislene, jedino je napucavanje standardno loše.
Ali zasad je dosta koraka iznad blijede četvorke.
Nego, kakav ti je to sig?
Kak si username promijenio?
Meni da neko random.
Nemoj mi reć da ti je Trevor dobar lik.
Još ga nisam otključao, samo nakratko na početku, ali čini se da će biti najbolji po viđenom iz trailera.
Joooooj.
Nemam pojma o mogućnostima, pisao sam iz kreveta na rubu sna i tek sam se sad sjetio da sam išta napisao.
Sav "dodatni" sadržaj se brijem može riješiti u par sati i nakon toga nemaš kaj za raditi osim juriti po mapi.
Al meni iz nekog razloga uopće ne želi otvoriti to gdje se mijenja, nit besplatno nit s plaćanjem.
Odma javi neki error.
A X360 mi nije modan, internet radi (znam, jer sam kupio jednu arcade igru).
Tak da ne znam u čemu je problem.
E da, nabavio sam Halo Reach.
Vjerojatno igram nakon GTA, dakle za koji mjesec.
Promini preko PC-a, i meni je bacalo error kad sam htio na xboxu. Odeš na stranicu logiraš se i onda imaš pravo jednom promjenit. I javi onda nick pa te dodam u x frendače.
baš je ružan ovaj xboxov sig