-
Re: SLIKE AUTA OD FORUMASA PC-PLAYA
= Citat =:
Izvorno postao
cham3leon
Brtve.
Ali taj problem je zapravo možda bilo na starijim generacijama samo. U svakom slučaju nezgodno je to što ako se dogodi nešto blizu bloka motora, treba povaditi gro toga da dođeš do njega jer je duboko na dnu. Mislim da je i svijećicu promijeniti zajebano.
Ok. A kakav je neki Mitsubishi Lancer Evo također oko 2005. g.?
Strah me samo da ne kupim smeće, a ne bi zvao starog ak budem uzimo tak nešto, jer će mi srat da ne kupujem auto od 300 konja i ne da mi se slušat nebitne priče.
-
Nisu nebitne, stari ti je u pravu. Buš naučio.
-
Lol, ja mog starog pokušavam naučiti da su polovne stare karampade rupe bez dna.
-
= Citat =:
Izvorno postao
dugi
Brijem da je tam bicikl nabolje prijevozno sredstvo.
sa kabanicom možda :D
-
= Citat =:
Izvorno postao
Vedro
Ok. A kakav je neki Mitsubishi Lancer Evo također oko 2005. g.?
Strah me samo da ne kupim smeće, a ne bi zvao starog ak budem uzimo tak nešto, jer će mi srat da ne kupujem auto od 300 konja i ne da mi se slušat nebitne priče.
registriraj se na mitsubishijev ili subaruov foruma, poželjno hrvatski pa tamo vidi iskustva ljudi, sigurno ces dobiti neki savjet i slicno :)
-
= Citat =:
Izvorno postao
pimp
Baš zato ce ti nabavka dijelova biti skupa i mukotrpna, ulozit ces toliko para da ti se nikad nece isplatiti, bolje ti je platiti kurvu nego s time ici po gradu i traziti trebice. Koja godina i kakva je kilometraža?
Totalno si u krivu. Lik koji prodaje auto je prvi vlasnik, to mu nije nikada bio jedini auto i imam vezu za dijelove pa ni to nije problem. Ono za trebice je bila zajebancija, a kurvu nikada ne bih platio jer ih ima sasvim dovoljno koje bi mi dale besplatno. Preferiram normalne cure koje nisu baš posve normalne, ali su i dalje dovoljno normalne da ne budu abnormalne.
http://i.imgur.com/KWLtVTF.jpg
http://i.imgur.com/Zsx5sie.jpg
http://i.imgur.com/Llw3utr.jpg
-
= Citat =:
Izvorno postao
Kostolomac
Lol, ja mog starog pokušavam naučiti da su polovne stare karampade rupe bez dna.
I ovo što veliš je točno, iako ni dugi nije daleko od istine.
A ne znam... odjebat sve i ić biciklom kao i svih ovih 8 godina, a čekat električne automobile :D
-
= Citat =:
Izvorno postao
pimp
registriraj se na mitsubishijev ili subaruov foruma, poželjno hrvatski pa tamo vidi iskustva ljudi, sigurno ces dobiti neki savjet i slicno :)
haha, bolje da kupim peglicu onda :D
http://static-1.mojnet.com/foto1498-...ka-peglica.jpg
-
= Citat =:
Izvorno postao
3.14colovac
Totalno si u krivu. Lik koji prodaje auto je prvi vlasnik, to mu nije nikada bio jedini auto i imam vezu za dijelove pa ni to nije problem. Ono za trebice je bila zajebancija, a kurvu nikada ne bih platio jer ih ima sasvim dovoljno koje bi mi dale besplatno. Preferiram normalne cure koje nisu baš posve normalne, ali su i dalje dovoljno normalne da ne budu abnormalne.
Ak je prvi vlasnik i ovih 120k je točno onda lijepo, ali vrijedi otici na tehnicki i da ti izvade stanje kilometara od kad mogu, mislim da su 2006 to uveli pa od te godine mozes vidjeti kilometraže.
-
Postoje samo dva dobra auta. Službeni i novi.
-
voozim službenu toyotu corrolu i razumijem zašto je bio popularan auto u rallyu :D 160tkm, jednom sam ju samo na krov okrenuo i to je bilo jedino vece ulaganje u nju :D ostalo samo povremeni servisi
-
I ja sam na službenom zadnjih 20+ godina, ni nemam privatni. Kad mi zatreba privatno pozovem taxi. Hebo auto, trošak samo takav. Tko može bez njega i bolje mu je.
-
Ja hoću auto za se izdivljati.
-
Ja vozim Golfa 7.
Stari si je uzeo novu C klasu, čekam da ga malo izgrebe pa da se i ja malo vozikam.
-
E to su već auti. Svaka čast.
-
= Citat =:
Izvorno postao
cham3leon
Ja hoću auto za se izdivljati.
zaposli se :D
maloki - koji motor u golfa?
-
A 1.6 TDI
Uzimao sam auto 2014., buraz je imao 17 i još uvijek je na snazi bio zakon o mladim vozačima
-
-
= Citat =:
Izvorno postao
dugi
I ja sam na službenom zadnjih 20+ godina, ni nemam privatni. Kad mi zatreba privatno pozovem taxi. Hebo auto, trošak samo takav. Tko može bez njega i bolje mu je.
Jebeš službeni auto koji ne voziš privatno.
-
= Citat =:
Izvorno postao
pimp
zaposli se
Jesam, imam već i para dovoljno ali mi se ne da baš tražit okolo po oglasnicima i gužvati se po ulici tražeći mjesto za parkiranje kojeg baš i nema.
-
= Citat =:
Izvorno postao
W3DR4N
Jebeš službeni auto koji ne voziš privatno.
Kod mene je 365 dana u godini, 0/24. Idem sa njim svaki dan na posao i s posla ali ne palim ga npr. vikendom ako je neradni. Znači neki miks u tolikoj mjeri da nemam motiva za kupovinu privatnog auta. Jednostavno mi ne treba i mrzim taj trošak. Brijem da bi sa privatnim imao par tisuća godišnje. Nema smisla.
-
-
Zanimljiva priča o motoru iz 1912. i utrci od 3000 milja.
https://www.youtube.com/watch?v=O2IC9i9QZS4
-
-
Još jedan epic Mustang. Napokon došao doma pogledat to na kompu.
https://www.youtube.com/watch?v=gvAqEGbkx5E
-
-
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=63HFjBi0oAQ
Tako bih jako želio vozit ovaj auto već samo kad vidim kako se ziba i miče u šikani.
-
Topoc slike auta forumaša a ono sve slike i videa od auta koje bi htjeli imati :) jel netko uopce ima ovdje auto? :D
-
Imam ja, ali zašto bismo o tome raspravljali na krepanom forumu.
-
Imam i ja al nema niš posebno u crnom golfu 7 i u bijelom caddyju.
Eventualno slikat c-klasu od starog kad ga idući put vidim.
-
Ja više nemam, poklonio staru Alficu sestri da se nauči vozit. I bome se više navozala u par mjeseci nego ja u par godina :D
-
Nemam auto, ali zato od ponedjeljka počinjem radit u skladištu autodijelova :(
-
Vozim Fiat Punto iz '95. 'Nuff said.
-
Kia Ceed 2015. godište, ništa posebno da bi sad stavljao slike, ovi dream cars su puno zanimljiviji
-
= Citat =:
Izvorno postao
Kostolomac
Ja više nemam, poklonio staru Alficu sestri da se nauči vozit. I bome se više navozala u par mjeseci nego ja u par godina :D
Alfa je još živa? Svaka čast. Nisi valjda sad spao na cipelcug?
-
= Citat =:
Izvorno postao
cham3leon
Alfa je još živa? Svaka čast. Nisi valjda sad spao na cipelcug?
Živa i nepoderiva. Uvijek problemi sa tehničkim, ali nekako se provuče :P Uzmem tatinog starog Golfa III kad mi zatreba. 110 dizelskih KS bez ABS-a i sa lošim gumama. Prešao skoro 400k i raspada se pomalo. Ustvari, više pješačim u zadnje vrijeme. xD
-
-