Zgrtanje para je smisao. Isto sranje vrijedi i za pjevanje na plejbek. Meni je osobno JEDINO BITNO da mi mjuza paše i *ebe mi se živo što DJ radi dok je u klubu. Što se mene tiče može i da jezikom *rka *litoris *apaljenoj *ezbi ako je meni mjuza do jaja i mogu nabacit ludu čagicu.
Imaš dvije crne krajnosti...
Crna krajnost broj 1 je da didžej miksuje do jaja, ali odabir mjuze je grozomoran (po mišljenju publike) i onda mu je džaba sav trud i znanje.
Crna krajnost broj 2 je da didžej miksuje svakih 60 ili 120 minuta jedan pre recorded set u drugi pre recorded set, ali mjuza je tako dobra da bi mu *ebao babu iz zahvalnosti.
Imaš i krajnost broj 3 (moja omiljena) kada didžej radi na 3 plejera ili trntejbla i nađe neki opak beat pa od njega doma uradi pre recorded loop od 60 ili 120 minuta i onda na taj opak beat umiksava singlove koji pašu na njega. Tko ovo nije doživio opako je zakinut za jedno divno iskustvo.
Poanta je da si onaj tko ima skill uvijek može dozvoliti da ima pre recorded set u rezervi ako slučajno poželi da zabrije s nekom svježom ribom ili ga iznenadi eksplozivni proljev u 2 ujutro.
Možeš i dva pre recorded seta od 60 ili 120 minuta umiksavati jedan u drugi i nitko neće skužit razliku u odnosu na umiksavanje singlica, a ti si oslobođen stresa da nećeš na vrijeme uloviti beat.