Teško da bu stajal.
Printable View
Teško da bu stajal.
Jebem vas malo povjerenja molim
Nemaš šanse, Niko brije glavu tak da ti čupanje ne pali.
Neznam , ak me pusti da ga dva puta zveknem mogo bi past.
Tko ti garantira da ćeš me pogodit?
Kaj bus mi se sad izmico ko picka.= Citat =:
Pustit ću te da me dva puta udariš svom snagom
Ako ne znaš pogodit pokretnu metu onda si ionako nula bodova.
Aha ok
Ja tebe ne planiram udariti prvi. Možda te uopće ni ne udarim. Možda ti složim polugu i stavim te u beg for mercy položaj. Just sayin'...
stavljam 100kn na niku i 10 na paranoju da se ne osjeca izostavljeno.
uuuuuuu
Niko i ja imamo nešto zajedničko, obojica imamo tetku o Osijeku. XD
@MCPingvin - meso se provjerava u svim zemljama EU i ono koje ne prođe na provjeri IDE NA ZBRINAJVANJE što znači da proizvođač preda na (ili čak i plati za) zbrinjavanje, tvrtka koja zbrinjava izvozi (ili proda) u drugu zemlju, tamo se to meso ne kontrolira (jer je uvoz iz zemlje EU) i tako dobijemo finu piletinu po baudpošto cijeni prepunu koječega koja često i smrdi pa ju se prije prodaje ispire raznoraznim otopinama kako bi se uklonio miris odnosno smrad. Nije moja teorija.
Jebalo te meso da te jebalo.
Šta za chemtrailese, čuo sam i da je Zemlja ravna i za onaj HAARP i nekad prije za kasiopejce... No nisam teoretičar zavjera (iako poznam neke).
zašt imaš neke čudne maloljetnice na profilnoj niko?
To su mi sestrične. Full su meni slične. Htio sam te zvat, ali nije bilo signala. Na bonbon sam mreži, jao baš sam budala. Skužio sam to kad sam iš'o kumu po strojnicu ili možda ušumu po veprova vojskicu. Volim divlje svinje, ali ženskog roda i mlađahne srne iz Slavonskog Broda. Kada ih ispoštujem ni jedna nemre hodat. Tak se radi posao jer vino nije voda.
Niđe veze. Ozbiljno ti kažem da navijam za policiju da vas obojicu natambura.
Krvi ti Isusove, ti radiš na fakultetu i učiš nove generacije nečemu. Pa firma koja to napravi bi dobila kaznu od 800 milijardi eura, zatvorili bi ih, odveli bi ih pred haški sud, streljali ih i onda ih natjerali da dođu na križanje Praške i Trga da se tuku s Nikom. Nađi mi jednu instancu gdje se to desilo (u Europi).
Mislim, gle, ok je. Debel si zato jer si lijeno smeće. Nije to sramota. Zapravo je, ali daj si bar to priznaj, onda možda jednog dana to i promijeniš.
Ne ti ne razmiješ , lijepo ti je rekao na kraju.
!!!!= Citat =:
...........Nije moja teorija.
Ja sam lijepo napisao da nemam namjeru da ga udarim ili #nedajbože ozlijedim (jer postoje poluge na prstima i ruci, baš kao i nježna bacanja u nemoguće položaje iz kojih možeš samo tapkati po podu), ali ako je lik već toliko nabrijan da mi konstantno sere tu po forumu spreman sam mu pružiti šansu da me nabije ako misli da je dovoljno sposoban. Ja nikada ne serem ljudima toliko intenzivno i bez nekog dobrog i valjanog razloga. Evo uzmi sebe kao primjer. Dam ruku u vatru da ti nisam simpatičan pa opet ne odvajaš svoje dragocjeno vrijeme da mi sereš i to full respektiram. Da si malo luđi/bedastiji možda bi čak mogli biti i dobri frendovi i zajedno skidati kile, ali štaje tuje, nemrem svima biti po mjeri.
Nekako odajes dojam da te ipak briga
Evo ti jos triggera Niko.
Mislim da u zadnjih par godina na forumu niko nije pisao koliko ga briga sto drugi misle koliko si ti, a ujedno si ti i prvi nakon sto godina koji je pozvao nekog na fizicki obracun. Pa ono.
Ali skuži ovo. Da ti nisi takav kenjator, ništa od svega ovoga ne bi bilo. Mene ti ljudi ili mrze ili obožavaju, a mrze me uglavnom loše osobe kojima smeta što im se ne ustručavam reći u facu da su seronje, ali ne da ih ponizim, nego radi toga što se nadam da će se trgnut i (barem probat) promijenit. Svijet je prepun šupaka i svaki šupak koji odjebe takvo ponašanje je na jedan mali, ali ipak značajan način učinio ovaj svijet puno ljepšim mjestom i sebi bliske ljude poštedio sekiracije. Kako to znam? Bio sam užasan šupak i kenjac dok mi se nije desilo generalno sranje zbog kojega sam bio ukomiran i nesvjestan sebe tri puna dana (72 sata) pa sam nakon toga odlučio da biti šupak nema smisla jer pod 1 šupke nitko ne voli, pod 2 šupci prije ili kasnije brutalno najebu i pod 3 ljepše je živjeti u vlastitoj koži kada se trudiš biti dobar čovjek i komunista.
mislim da je niko imao vantjelesno iskustvo potpomognuto ilegalnim supstancama pa sad misli da je svako njegovo mišljenje vrhovno i ispravno. ima takvih puno.
inače je skroz ok uzivo (bar bio), proda mi je 4 scythe venta za 100kn i još neš pred dosta godina, neam pojma.
Dobio si grill za ventove gratis. Četiri komada. Svaki je u čipoapoteci koštao 12 kuna. Samo se usudi reći da nisam bio fer. Mislim da je tvoj problem što puno misliš, a malo toga znaš. Kod mene ti je posve obrnuta situacija. Da malo više mislim ne bi ni posjećivao ovaj forum i komunicirao sa paćenicima i internet ratnicima kao što je paranoja.
P.S. dugi uzalud se trudiš. Tvoj full retard moment je bio kada si se u najboljim godinama odlučio za samo jednu ženu, a mogao si biti je*ač i 3.14colovac pa tek pod stare dane praviti djecu nekoj mladoj ljepotici koju bi mogao vrtiti oko malog prsta.
Iskreno ti želim da upoznaš ljubav svog života, ženu bez koje bi ti život bio životarenje. Teka tada me možda razumiješ.