To ne bi poželio ni smrtnom neprijatelju, svima poznatom Marijanoviću.
Printable View
To ne bi poželio ni smrtnom neprijatelju, svima poznatom Marijanoviću.
PC maser race :p.
Ja sam odustao od ovog zadnjeg pokušaja igranja prvog Stalkera zato jer je zmuljani drek u alpha fazi razvoja, pa sam instalirao Call of Pripyat bez modova koji je navodno "najstabilniji", i onaj AI suboraca koji pucaju u prazno, stoje ukopani na mjestu i vrte se u krug već na jebeno prvoj misiji je sasvim dovoljan razlog za uninstall. Najgori FPS serijal ikad.
To ti je tako kad želiš igru mrzit. Ja takve stvari uopće ne primjećujem ako mi ostatak igre rula. Ali isto tako primjećujem najgore sitnice ako je igra drek.
Upravo suprotno, želim ju volit. Ali u tih prvih 20 min je bilo i pop-upa i čudnog trzakanja i par bugova, neda mi se prolazit kroz ta stranja čitavu igru.
Ja to nisam doživio.
Znamo da nisi, već si rekao.
Ja ako vidim da mi suborci stoje i pucaju u prazno nastavim normalno igrat, ono, jebe mi se. Da je tip igre gdje su suborci bitni nešto smetalo bi, ali u Stalkeru me baš brige hoće zbuggani trčat u zid.
kupi novi PC...
Ovo što je Duke naveo je gamebreaking bug, a ne nešto što ne primjetiš. Mislim razbijeni AI je automatski gamebreaking za bilo koju igru. Jedno je kad je AI loš ili dobar i slično, a drugo kad uopće ne funkcionira.
Pridružujem se "kakvi game-breaking bugovi?" kampu. Prešao sam Pripyat prošle godine i nisam imao nikakvih problema.
Ni ja.
STALKER igre su apsolutno enormne, ako se inače dobar AI zgliča povremeno to ne bi trebao nikome biti big deal, da se zgliča u jednom CoD e onda bi popizdio al ovako.. Game breaking je kad ne možeš nastaviti niti završiti igru, a ne kad se neprijatelj zabije u zid ili zapne za neki predmet pa trza, koji vam je.
Vi ne znate igrat tako da se AI zbrejka. Vi zapravo igrate kao AI. Da pokušavate igrati taktički, polako na zadnjoj težini vidjeli bi kako se igra brejka.
Ja ne kuzim ove ljude koji moraju doci i napisat kako nikad nisu imali bugova. Kao da je to nesto relevantno
Ok, super. I sta sad?
Kao da citam na netu kad netko napise da ne razumije hejt prema GFWL-u jer je njemu/njoj radio savrseno. Kao da to ponistava tisuce i tisuce slucajeva di ljudi nisu mogli redeemati key, javljalo im invalid, javljalo da je vec iskoristen iako si napravio novi acc prije 5 minuta, nece da starta online itd itd
Ali hej, ti nisi imao problema pa je sve to nebitno
Relevantno koliko i oni koji su imali (Iako, mravojed je imao prilično dobar point).
Ja ne kužim zapravo zašto netko ima potrebu "branit igru" od Wekyjevog trolanja.
Najgori dio STALKERA je onaj lik koji non stop ponavlja "Get out of here stalker" sa najgorim naglaskon ikad, kad uđeš u neki hangar ili šta već.
Taj lik je najboli dio gaminga.
A ujedno i najbolji trenutak igre.
https://www.youtube.com/watch?v=bcYppAs6ZdI
Ako ništa drugo, jedini koji nije zglitchan.
Meni se čini da ste vi igrali PS3 verziju kad imate tolike bugove.
Ta igra je apsolutno enormna da ne ide u konzolu.
PC master race :p. Konzolašima je igra preteška.
:P
Samo kaj ja konzolu nemam već 10 godina, al ajde :D
Zašto onda ne igraš WOT?
Ili farming simulator.
Bolje WOT, možeš jako pucati na neprijatelja.
Ali farming simulator su napravili njemci pa mora valjat.
Nakon ovih poplava i imati Farming Simulator na xboxu je kriterij za biti faca u određenim selima.
se isplati kupit Witcher2 za 4€ nisam nikad igrao witchere
Naravski, jeben rpg.
97/100
:rotfl:
Uglavnom.... jebali vas bugovi. Pogotovo AI bug, brate svaka sandbox igra ih ima. Pokažite mi sandbox igru koja nema AI bug da je odmah idem igrati.
Tu ste se našli diskutirati i plakati, buhuhhu frajer se okreće na mjestu, ovo-ono. Kad tako nešto vidiš nasmiješ se, upucaš ga i ideš dalje. U ostalom nisu se svi NPC-jevi zbugali pa da baš ne možeš igrati. Baš ste picajzle...
I ja bih volio da takvih bugova nema, ali baš da ću prekinuti igru zbog toga...nikada.
@Igor: Ti valjda prevodiš sve igre u kompletan asemblerski kod i šalješ ih ručno u memoriju bez OS-a kad ti hardver toliko utječe na ponašanje igre.
Ne nego satalker nema ni jedan jedini značajniji bug u igri, pogotovo ne neki koji bi smetao. Za jednu tako otvorenu igru, za jednu tako nelinearnu igru, za jednu tako taktički slobodnu igru, za jednu igru slobodnu po pitanju različitih opcija igra ima neočekivano malo bugova. GTA naslovi npr imaju desatk puta više bugova a daleko su zatvorenije i taktički siromašnije igre.