Bu hu, ne voliš kosti. Filetiraj cijelo pile.
Printable View
Bu hu, ne voliš kosti. Filetiraj cijelo pile.
Ti ulošci u specijaliziranim radnjama koje rade po otisku su fenomenalna stvar. Imam jedne već par godina, koštali su tak nekih 300 kn i to me preporodilo. Preporuka ali treba dobro izabrati jer se nudi svašta.
Sve je napisao točno i čovjek ima doma kokošinjac tak da pas jebo.
Da li si jeo pile ili kokoš uzgojeno na kukuruzu, bez industijskih primjesa za tovljenje koje slobodno trčkara po kokošinjcu i dvorištu? Ako jesi da li si primjetio neke razlike u odnosu na tvornički proizvedenu piletinu? Kakav je struktura mesa i koliko ga ima između ta dva načina uzgoja?
Koji kurac, jebote štakor? Pilećih mesnica ima k'o dreka.
pingu, baka mi je imala pilice na selu dok se nije preselila u grad blize nama. marijanovic je u pravu.
em je socnije, em ima manje bijelog mesa neg kod kaufland/billa pilića.
@marijanovic: proseci se po placu u virovitici il di već. sigurno ima.
Da sam jeo? Stara mi ih uzgaja u dvorištu, puna mi ih je škrinja. Moj domaći pilić ima kila skoro kao kupovna purica. Baka ih uzgaja kod sebe u dvorištu. Znam koliko je to veliko, jer se najedem ko kralj od jednog prsa. Pričati da je prsni mišić "mali dio" kod bilo koje ptice ukazuje na generalno nepoznavanje biologije.
mozda kupuje neki poseban strain. kupuje ih dok su ful mali, rajt?
Pa prsa imaju 200-300 g po piletu bez kostiju, to je za jedan obrok. Znači kad bi jeo isključivo prsa trebalo bi ti jedno pile po obroku.
Ali da u Virovitici nema nijedna mesnica??! lel
Jebote još imaš domaće piletine, svi koji se bave bildanjem bi valjda ubili za to, a ti se žališ.
https://www.konzum.hr/klik/#!/produc...kirano-vindija
A kupovno je manje od domaćeg.
Pa ak ima dvdesetak pilića to onda strusi za mjesec dana s tim da bu mu stari počeo mahati krilima od svakodnevne piletine :D Brijem da mu je jeftinije uzgajat jaja pa strusi svaki dan desetak sirovih i ostali obroci povrće i voće bez kruha. Smršavil bu bez problema ako je dovoljno uporan :D.
@dugi: bilderska dijeta ukljucuje 2-3 mesna obroka ak treniras cca 1 dnevno. ako je 200-300g pileta bijelo meso, 30 ih strusis za 10-15 dana.
Pa di je on bildera LOL. Čovjek nek smršavi 10-15 kila i nek to održava i sve 5. Kakvo mrtvo bildanje i bilderski život. To je za fanatike IMO ili za one koji žive od toga.
prehrana 70%, vjezbanje 30% za gubljenje kila. oko toga se slažu i nutricionisti i bodibilderi. ako ne zeli jojo efekt s kilama, mora promjeniti lifestyle.
da se izgubit dost više kila u X periodu s raznoraznim 24sata dijetama, al cim se vratis na regularan način prehrane, kile se vrate nazad i često puta si još deblji. takve dijete su za žene koje imaju 5 kila viška i žele se zategnut prek ljeta, a ne za pretile ljude.
što se sporog metabolizma tiče, i to se da riješiti, al je igra tvrda. mora jest 5 obilnih i fulzdravih obroka dnevno duži period vremena da se metabolizam ubrza.
O jebote, sad kad Marijanović otvori temu o body buildingu ti ćeš biti kriv.
ahahhahahaha priznaj da bi ti to bio guilty pleasure
mislim da svi mi na neki način volimo marijanovica, samo to ne znamo pokazat.
ak je s kostima, i dalje je debelo neisplativo u odnosu na mesnice. kad jedes pola kile i vise toga dnevno, it adds up too much.
zivot bildera je upravo to, samo ne hodas sat vremena brzo oko kvarta, neg to vrijeme provodis u teretani.
zaboravio si na "što manje slanog, pohanog i uljnog".
Nego, mirisi i parfemi. Jesi bio Marijanovic nedavno u kupovini?
BTW ako se netko zanima za kupovinu grafičke kartice AMD Radeon R9 380X Nitro 4GB, ima na YouTubeu jedan odličan unboxing.
https://youtu.be/r9KJNEEmqg4