Ja jedem slance svaki dan za dorucak. Mmmm
Printable View
Ja jedem slance svaki dan za dorucak. Mmmm
Ja maznem kavu i litru vode za doručak, a ozbiljnije jedem između 11 i 14 sati pa onda još jednom iza 17 sati. Nisam gladan skoro nikad jer svaki dan maznem preko 3 litre vode. Probajte. Dobroje.
Vikendom se pridržavam naslova ove pjesme...
https://www.youtube.com/watch?v=vwQVsQXJFps
Ja si šejk napravim slično ko maloki, pola litre mlijeka, žlica kikirikija, žlica kokosovog ulja, banana i malo zobenih, sve to smiskam i popijem. Doručak u 2 min.
Volim mlijeko. Ali imam intoleranciju na laktozu pa je to u biti zabranjena ljubav. A ona raznorazna sojina/bademova/kokosova/ricinusova "mlijeka" ne smatram kravljim mlijekom i nije to to.
Ni ova Lacto-/Lagano_jutro/... mlijeka mi nisu nešto. Onak, u kavu, u kolače, al da ga baš uzimam po 2-3 šalice s nesquickom ili slično - to mi baš i ne ide, imaju ona drugačiji okus nego čisto kravlje mlijeko.
Nesquik je smeće. Izbaci ga skroz iz prehrane. Lagano jutro je do jaja mlijeko, ali i košta. Kad malo smanjiš šećer skužit ćeš da je full slatko.
Pa to i je problem, slatko je. Ja ne šećerim mlijeko.
Ponekad mi je najbolje jelo Nutella + kruh (ili pecivo) + mlijeko s Nesquikom.
Prestaneš kupovat nutellu i neskvik i imaš para za meso i povrće.
Nutellu jedem 1-2 puta mjesečno. Stvrdla mi se u tegli od stajanja. Nesquik ne konzumiram jer, kako sam napisao, mlijeko konzumiram u jako malim količinama.
Tegla Nutelle 30-40 Kn, traje mjesecima; nesquik 400g 20 Kn, traje godinama - nisu to novci za koje baš možeš guštati u mesu. Kila poštenog mesa košta kao to dvoje skupa, a imaš za par obroka najviše.
provjeri datum na pakiranju nesquika hahaha
Ovaj je kupljen nedavno. Dođe mi par puta mjesečno sestrična koja voli kakao pa se popije.
Prošli je stajao najmanje od ljeta 2014 do prošlog mjeseca. Koji datum - nebitno - jer ambalaža je odavno bačena.
Give us moar info or post some pics...
Probaj slikati sve što jedeš prije nego što to i pojedeš pa onda nakon tjedan dana napravi detaljnu analizu i vidi što ti je najlakše i najbolje izbaciti ili zamijeniti s nekom drugom vrstom hrane. Čisto da ne pričaš napamet i da ne zaboraviš pola toga što si pojeo.
Najbitnije ti je piti puno vode! Ako ne popijem dovoljno vode osjećam se kao pravi obješenjak i mislim da sam vidio micu macu.
http://chemistry.about.com/od/waterc...y-Is-Water.htm
Daj lol kakva prehrana. Ja sam jeo normalno i trcao svaki dan... smrsavio za 3 mjeseca 10kg (prije nekih 3-4 god)
Da sam pazio na prehranu to bi bilo mozda samo malo brze. Ali tko god misli da je prehrana vaznija od vjezbanja u krivu je.
Ugl. trcanje, plivanje, bilo kakav cardio svaki dan i gg
Takva su i moja iskustva. Izbaciti slatko, gazirano i slična smeća da, ali baš paziti dal ću pojesti pola šnite kruha ili 3/4 šnite... ma da. Barem 30 min ozbiljnog vježbanja 4-5 puta tjedno i to je to.
Ja nisam niš pazio, ždero sam sve, možda i više neg inaće, al svaki vikend bajkom na sljeme radi čuda isto :D
Je da, kad bi svi bili isti...smješno. Pas pogledajte jednog npr. Ben Rothwella, čovjek sigurno trenira po cijele dane pa ima dosta masnoće po tijelu, a vjerojatno ne jede svaki dan kilu keksa i par litara kole.
Onog debila koji je onemogućio normalni EDIT treba silovati u čmar sa motornom testerom. Dva puta.
PA boktejebo, jesi ti ikad zašao u Konzum ili toga nema u okolici tvog sela na manje od dana jahanja?
Pileća prsa nisu najskuplje meso. Biftek je, i to jedno tri puta. U Konzumu je kila bijelog mesa tipa 68 kuna, ali odi u fakin mesnicu s piletinom (PILETEKA!) di ćeš naći da je i duplo jeftinije. To valjda ima u tim mađarskim selima di već živiš.
Krvi ti, pa ti u životu nisu kročio u dućan koji se ne zove "mješovitom robom" i gdje kraj WC papira ne stoji hrana za piliće i grablje. Tikvice - 15kn/kg, ima ih cijele godine. Paprika isto. Da, nije džabe, ali ti ne treba pet kila paprike i tikvica dnevno.
Salata ne uspijeva zimi? Ako ti je vrhunac tehnologije u obradi zemlje drveni plug onda sigurno, ali u tehološkim centrima svijeta (tipa u jebenom Zaprešiću) salata uspjeva cijele godine. Zato i glavica kristalke u Konzumu košta 5 kuna.
Da ne sjediš doma, mirišeš parfeme i otpakiravaš ventilatore nego da odeš u dućan kupiti te namirnice vidio bi da ih ima i da tvoje prehrambene navike ne moraju biti uvjetovane agronomskom industrijom isključivo u krugu od 12 kilometara kao prije 150 godina, znao bi što ima, za koliko ima i da se time možeš hraniti.
</trigered>
McPingvin_v2.0 debelu, u trgovini nema đabe - sve se mora kupiti. Zašto bi kupovali ako imamo svoje domaće u škrinji? Ta nisam na gradu nego na selu.
Mesnice s piletinom ne postoje, to si izmislio! A i u mesnicama je inače meso skuplje nego u trgovačkim centrima.
Ne rastu mi novci u dvorištu na smokvi, rastu smokve. Al koliko znam ne rastu ni na jabuci, krušci, šljivi, višnji, trešnji, mušmuli, gunji, breskvi, orahu...
A parfemi ti rastu?
Vjerojatno je mislio kako su pileći bataci i krila i ona ostala sranja jeftinija od prsa, i jesu. Koliko otprilike trošiš na prehranu mjesečno marijanoviću?
Onoliko koliko mora platiti vlastelinu da mu obrađuje zemlju.
Koji bog ovaj marijanovic, da stvarno su pileća prsa i tikvice prestižna i luksuzna hrana. Daj jebote o čemu ti briješ, ako ti smeta debljina, prestani tamo drkat na parfeme i AMD te se digni sa stolca i vježbaj i pripaziš malo na prehranu. Ne trebaju neke posebne dijete i prehrane jer je to sranje. Prvo ti je malo vremena, pa "skupa" hrana pa će sutra biti nešto treće krivo.
I ono cijeli jebeni svijet radi pola dana (neki i više), dođu kući, obave što treba i odvoje vremena za vježbanje ili neki drugi kurac koji hoće. To što se ti odlučiš otić prskat s parfemima kod rođaka i piskarat na forumu propalog magazina je drugi par čarapa.
Marijanović je tip osobe koji bi kupio one gumene narukvice za mršavljenje koje reklamiraju topshop i slične pizdarije ujutro. Sve samo da ne mora nešto sam napraviti i malo se žrtvovati.
Zakurac su ti svi ti parfemi i obleka kad izgledaš ko jebeni šlauf. Ak hoćeš naći žensku prvi korak ti je normalna kilaža, a sve ostalo je bonus. A i živjet ćeš duže.
Mislim da je za sve nas bolje da bude debel.
Poanta je da uz malo truda možeš lako smršavit. Zamaraš se nebitnim stvarima, mislim ono fragrance community lel
Puna čega?
Ak je škrinja puna onda jedi dok imaš pa onda tek počni kupovat druge stvari.
Al nemoj samo pričat kako je jesti normalnu hranu skupo i nepraktično. I kako si primoran jesti nešto što ti možda ne odgovara zbog prežestokih okusa pošto je u pitanju hrana sumnjive kvalitete pa se to skriva pretjerivanjem sa začinima.
Ako ne želiš jesti dobro to ke tvoj problem, al nemoj se tu postavljat kao da smo mi svi povlašteni jer jedemo pileća prsa, tikvice i zelenu salatu.
Znate ko je gluplji od marijanovica?
Svi mi koji ga pokusavamo uvjerit u nesto.
Razlog zašto mislim da nas marijanović sve trolla je jer su mu pileća prsa pre skupa a 10 parfema mjesečno nije.
Maloki, ja ne pričam o prezačinjenom već općenito. I kad fali začina opet bude viška okusa.
Marijanovic, oduvijek znamo da si provincijska seljačina, al daj bar jednom odi u Konzum bokte.
60% puta radi svaki put.
Konzum je i otac i majka. Ljubi ga deda! Puno hvala gazda Ivici za fenomenalne akcije nezdrave hrane. Probajte pogoditi koliko sam platio sve ovo sa slike ako ste face.
http://i.imgur.com/plyTIRF.jpg
P.S. Dole vam je extra link za sve ljubitelje slatkiša.
https://www.youtube.com/watch?v=3PYLnSrP3eE