PDA

Pogledaj cijelu verziju : wow rasprodan

Zmaj88
15-02-2007, 18:14
dal iko zna dal jos ima BC za kupit u algoritmu .. u varazdinu il zagrebu? il se sve prodalo?

Smeagoul
15-02-2007, 18:50
zasto ga jednostavno ne kupis online ?

http://www.wow-europe.com/account/bc-key-upgrade.htm
(valjda je ova)

(znam da nije isto imati kutiju ili imati samo DL i key :/ )

Sporbie
16-02-2007, 23:43
ja si možda kupim wow+bc (wow sa fancy kutijicom u algoritmu, a bc preko neta), ali opet me to košta 470kn... Life truly is a biatch.

Lord Jambrek
17-02-2007, 11:47
Ma dok skupim pare za gamecard i TBC valjda će doći nove pošiljke.

Nightyx
17-02-2007, 14:22
Naruči ga i doće ti u roku od 15-tak dana.

Sporbie
17-02-2007, 14:59
E zapravo bio sam danas u profil megastoretu tam ima cijeli onaj stakleni ormarić pun wowowa i tbca O.o

(ovo je za zagrepčane samo)

Lord Jambrek
17-02-2007, 18:34
E zapravo bio sam danas u profil megastoretu tam ima cijeli onaj stakleni ormarić pun wowowa i tbca O.o

di je taj profil megastore?

Shadowhell
17-02-2007, 19:27

di je taj profil megastore?

Mora da je u Francuskoj (http://www.google.hr/search?hl=hr&q=profil+megastore&btnG=Google+pretraga&meta=/)

voltage
22-02-2007, 12:48
da ne otvaram novi topic:da li netko zna gdje se u hrvatskoj ili sloveniji moze kupit/narucit the burning crusade ili bilo gdje na ovoj planeti a da mi ne treba kreditna kartica(dakle pouzecem).ja zivim u rijeci i zato je slovenija ili cak trst opcija.hvala :boohoo:

Dreamer Deceiver
22-02-2007, 13:48
da ne otvaram novi topic:da li netko zna gdje se u hrvatskoj ili sloveniji moze kupit/narucit the burning crusade ili bilo gdje na ovoj planeti a da mi ne treba kreditna kartica(dakle pouzecem).ja zivim u rijeci i zato je slovenija ili cak trst opcija.hvala :boohoo:

neznam ko bi se baš isplatilo utzet u trstu,jer su talijani prema svemu sudeći glupi pa svaku igru moraju prevađat ( htio sam kupit d2 i war3 ali nisam jer je po talijanskom ) ali sad neznam ako to vrijedi za WoW,ali rađe skoči u sloveniju.

voltage
22-02-2007, 14:26

neznam ko bi se baš isplatilo utzet u trstu,jer su talijani prema svemu sudeći glupi pa svaku igru moraju prevađat ( htio sam kupit d2 i war3 ali nisam jer je po talijanskom ) ali sad neznam ako to vrijedi za WoW,ali rađe skoči u sloveniju.

imas kakvu adresu za SLO?ili broj telefona,mail....

wowlvl
22-02-2007, 14:39
MOZES GA KUPITI ONLINE I SAMO GA AKTIVIRAS A tbc POSUDIS OD NEKOG D AGA INSTALIRAS!

voltage
22-02-2007, 19:13
MOZES GA KUPITI ONLINE I SAMO GA AKTIVIRAS A tbc POSUDIS OD NEKOG D AGA INSTALIRAS!

da ali ako kupujes online treba ti kreditna kartica a ja sam napisao gore da to nije opcije jer je nemam :wink:

xaviaz
22-02-2007, 19:19
kupis ti njemacki talijani spanjolski isto ti je skines client za eng i imas wow na engleskom

Gaas
22-02-2007, 21:58
da ali ta talijanska je za EU servere a hrvatska jos nije u EU nego na balkanskim serverima :)

P.S probaj u hobitu

voltage
23-02-2007, 11:32
da ali ta talijanska je za EU servere a hrvatska jos nije u EU nego na balkanskim serverima :)

P.S probaj u hobitu

probao i u hobitu i crovortexu i algoritmu.....izgleda nista do pocetka 3 mjeseca,dakle nekih desetak dana.navodno je blizzard odgodio posiljku za HR i preusmjerio ju negdje gdje je hmm potrebnija :-x :twisted: :fof:

Gaas
23-02-2007, 11:36
da sigurno negdje u EU ;)

flander
23-02-2007, 12:53
a valda bu skoro došlo u Algoritam,jel željno iščekujem :(

Lord Jambrek
23-02-2007, 14:36

nisi jedini, čekam već duže vrijeme da dođe, skupljam 500kn za TBC i Gamecard, još mi 300 fali

flander
23-02-2007, 18:31

nisi jedini, čekam već duže vrijeme da dođe, skupljam 500kn za TBC i Gamecard, još mi 300 fali

a valda budu skorosam kaj bum ja samo TBC uzeo jel nemogu pre-paid jel je škola,pa ak počnem igrat ode matura :( ali neka bitno da TBC dojde lako za igru :wink: