Pogledaj cijelu verziju : The Elder Scrolls IV: Oblivion
Stranica :
1
[
2]
3
4
5
6
7
kad dođe ne skidam se skompa, ne jedem, ne pišam, ne spavam, ne idem u školu, ne drkam
Ovo sve još prolazi, ali bez dr****a ćeš sigurno krepat...
kad dođe ne skidam se skompa, ne jedem, ne pišam, ne spavam, ne idem u školu, ne drkamSpa to zadnje moras kako ces zivit :shock:
kad dođe ne skidam se skompa, ne jedem, ne pišam, ne spavam, ne idem u školu, ne drkam
pa nije valjda takav ovisnik o drkanju...
pa bolje si nadi curu... :)
Prince-Artas
11-03-2006, 20:56
neću jer kad se ufiksam s oblivionom na ništa drugo neću mislit
goGAMERo
12-03-2006, 09:17
A koju će ocjenu dobiti u PCP-u, ja mislim d aće dobiti bar 100%! :)
izmedju 98 i 100%
neće siguno...
ja mislim da ce biti između 90 i 95...
izmedju 98 i 100%
neće siguno...
ja mislim da ce biti između 90 i 95...Svidit cemo :D
predviđam 96% za oblivion
goGAMERo
12-03-2006, 10:23
Sigurno će biti 98%
95+% garant
jaoooo,cant wait,cant waiiiit
Rocchiro
12-03-2006, 10:56
94%
goGAMERo
12-03-2006, 12:29
Ma dobiti će preko 97+ garant, jedini minus će biti Hardverski zahtjevi i možda vrijeme pravljenja igra!
ja mislim je rikoja igra ikada dobila ocijenu 100?!
Niti jedna, niti će ikada dobiti, jer je to nemoguće, nema savršene igre, zamisli da ocjene neku igru 100 %, a mjesec dana poslje dodje nekaj bolje.
E da, ja mislim da će dobiti 92-94%, oni su realni i tako će je ocjeniti, zato im i vjerujem 8)
Dobit ce vise, negdje kao WoW
KingTomy
12-03-2006, 15:09
Dobit će 90 % (hint: hardver) :cry:
mravojed
12-03-2006, 15:12
to mi je glupo kad igra bude odgođena pa joj snize ocjenu kad napokon dođe samo zbog toga!to su napravili Splinter Cellu!!! TO NEMA SMISLA E!
igraš igru i super ti je ali joj sniziš ocjenu jer je malo zakasnila....kako se to odražava na njenu kvalitetu??????????
inače,briga me kako će je ocjeniti,meni u glavi već ima 98%.
Nefarnius
12-03-2006, 15:21
94% ili 95%
goGAMERo
12-03-2006, 15:35
A šta mislite dobije OBLIVION 100% :)
Ne jer niti jedna igra nemože dobiti 100% jer bi onda bila savršena a to nemože postići čak ni Oblivion.
CTDP_Marko
12-03-2006, 15:56
Ne vjerujem da će dobit preko 96%.
Ako se ne varam rekord trenutno drži SSam s svojih 99%. Jesam li u pravu?
jesi i nijedna igra osim možda Serious Sama 3 neće potući taj rekord :D
Di je SSam dobio 99%, pa to je smeće od igre, nema nikakvu priču, jedino je napucavanje donekle zanimljivo
CTDP_Marko
12-03-2006, 16:14
Di je SSam dobio 99%, pa to je smeće od igre, nema nikakvu priču, jedino je napucavanje donekle zanimljivo
Igra je genijalna iako su u PCP malo pretjerali s ocjenom. Vjerojatno zato jer je domaća igra.
goGAMERo
12-03-2006, 16:33
SS je super, ali ovo je topic za OBLIVION, Dakle još 7 dana, jel tako???
jesi i nijedna igra osim možda Serious Sama 3 neće potući taj rekord :D
niti jedan SS neće biti dobar kao jedinica...
i da, dečki iz PCP-a su pretjerali sa ocjenom...jer je domaća...
Koji broji PCP-a, pa sve kupujem a nisam vidio, ili je bio na digital PCP-u, a to ne čitam jer je grozno
goGAMERo
12-03-2006, 17:05
Ne jer niti jedna igra nemože dobiti 100% jer bi onda bila savršena a to nemože postići čak ni Oblivion.
Ma igra će sigurno dobiti negdje oko 98%, ja mislim da će minusi biti jedino HARDVERSKI ZAHTJEVI! :killyou:
Pa kada pogledaš recomended, ako će biti tako da će se moći igrati na full detaljima sa x800 grafama, pa onda su hardverski zahtjevi jako mali, jer pogledaj F.E.A.R. recim, pa to svaki komp muči.
goGAMERo
12-03-2006, 17:20
Minimalna kofa je 2ghz, 512 rama- i bar gf fx 5200, to znači a ću igru moći igrati na low detaljim i 640 x 480, ako i tako budem mogao normalno!
A za high će trebati bar 3ghz, 1 gb ram-a i možda 6800
Pa to i kažem, pogledaj kako se F.E.A.R. vrti na toj konfi.
Kaj misliš dali bum ga ja mogao vrtiti sa ful detaljima i sa 2AA-4Af, na ovoj konfi: Amd64+ 3200(2,5Mhz), 1 gb rama, x800 Pro (12 cjevovoda, 590/1080) ?
mravojed
12-03-2006, 17:33
Radeon x1900XTX vrti oblivion sa 4AA,16AF,1600x1280 rezolucija.bez HDRa(jer je oblivion napravljen tako da nijedna kartica ne može istovremeno imati uključen AA i HDR,ali to će vjerojatno bit popravljeno u patchu) sa svim ostalim grafičkim opcijama na maximumu(teksture,shaderi,sjene,efekti) u 35 fpsa.....pa vi računajte. ovdje se odmah vidi da je 4AA sa 1600x1280 totalno nepotrebno al eto,to je maximum maximuma.i toliko najjača grafička trenutno može povući. 8)
mravojed
12-03-2006, 17:34
Pa to i kažem, pogledaj kako se F.E.A.R. vrti na toj konfi.
Kaj misliš dali bum ga ja mogao vrtiti sa ful detaljima i sa 2AA-4Af, na ovoj konfi: Amd64+ 3200(2,5Mhz), 1 gb rama, x800 Pro (12 cjevovoda, 590/1080) ?
sorry,ne na max,ali dosta visoke postavke.
zapravo kad pogledam,hardwearski zahtjevi nisu visoki.
realni su.
nemožemo igrati dovjeka na 486-icama.
sjećam se kad je pcplay uveo dvd,pa je bilo:"vratite cd,nemamo dvd-romove"
madj,kupi ili stfu.
/me np: The Scorpions - Wind of change
Pa kada pogledaš recomended, ako će biti tako da će se moći igrati na full detaljima sa x800 grafama, pa onda su hardverski zahtjevi jako mali, jer pogledaj F.E.A.R. recim, pa to svaki komp muči.
Ako sam ja na kompu koji ja imam vrtio fear a da skoro pa ne trza onda ću moć i ovo...
Barton 2600+
512 ddr ram kingmax (400mhz)
Safir at rejdion 9600XT 128 mb
Abit NF7-SL
WD 80 SATA 8 mb cache
Zato nemojte živčanit nego smiri...
Vrtim FEAR na max pacu valjda moc i Oblivion :roll:
Ovako...
Prvo nabavit Oblivion i onda ako treba prodat bubrege, krv ako treba neki jaci komp... :)
Ako sam ja na kompu koji ja imam vrtio fear a da skoro pa ne trza onda ću moć i ovo...
Barton 2600+
Abit NF7-SL
WD 80 SATA 8 mb cache
Da ali na kojim detaljima?
Prince-Artas
12-03-2006, 19:51
Barton 2600+
Abit NF7-SL
WD 80 SATA 8 mb cache
Da ali na kojim detaljima?
800x600 low ili medium detalji
goGAMERo
12-03-2006, 20:01
sto se tice moje krntije moci ce vrtiti Oblivion sigurno na minimalno minimalnim detaljima, ali nije to to! :killyou:
Prince-Artas
12-03-2006, 20:03
sto se tice moje krntije moci ce vrtiti Oblivion sigurno na minimalno minimalnim detaljima, ali nije to to! :killyou:
ja na 1024x768 sa low detaljima zadovoljan :)
goGAMERo
12-03-2006, 20:05
Ti si takva osoba, sa svime si zadovoljan, jooj kako sada zavidim ovima koji imaju MAŠINE i XBOKSOVE NOVE, a prince koliko god imaš?
Prince-Artas
12-03-2006, 20:10
Ti si takva osoba, sa svime si zadovoljan, jooj kako sada zavidim ovima koji imaju MAŠINE i XBOKSOVE NOVE, a prince koliko god imaš?
17 ti
goGAMERo
12-03-2006, 20:12
Ja 15, ok samo da znam širim prijateljstav po forumima :) ! Inače KADA će više taj OBLIVION, e da mi sada ima netko dati 400 kn za origi :cry:
Prince-Artas
12-03-2006, 20:15
Ja 15, ok samo da znam širim prijateljstav po forumima :) ! Inače KADA će više taj OBLIVION, e da mi sada ima netko dati 400 kn za origi :cry:
20.3. prvo ću nabavit kopiju a kad izađe zajedno s ekspanzijama (kojih će sigurno bit) uzet ću orginal. BTW čini se da imamo isti zanat (mislim na školu)
ja mislim mal cekat i dobiti cu ga :killyou:
goGAMERo
12-03-2006, 20:17
Ja cu jos razmisliti, ipak je is skoal, trebam malo clockati ocjene! :) Ali nadam se da bi ga preko ljeta trebao odigrati, btw posalo sam ti PP!
mislim da ću moć pokrenut na high 1280x1024 :fof:
mislim da ću moć pokrenut na high 1280x1024 :fof:Sme2
Prince-Artas
12-03-2006, 20:47
mislim da ću moć pokrenut na high 1280x1024 :fof:Sme2
me NOT
goGAMERo
12-03-2006, 20:49
Ma kada kupim novi komp(za jedno godinu dana, tada zbaviti i oblivon) i točka!
KingTomy
12-03-2006, 20:55
Joj, ovaj topic stranice se povećavaju 1 day/7 pages.Ja ću oblivion taman na medium 800x600.hmmm.... :| @goGAMERo jesi ti ikad igrao neki od elder scrolsa,zato jer si rekao da nisi fan rpga a sada tolko željno isčekuješ oblivon?
Meni grafika osobno nije toliko važna, važno mi je da ga mogu igrati (Oblivion) i zabavit se igrajući ga, a grafika je samo dodatak bez kojeg mogu... 8)
hmm... ja sad kupujem djelove za novi komp... poshto nemam para idem kupit nesht mal jache od ovog sepeta shto imam... planiram uzet p4 2,6 HT, 2x512 ddr400 (kingmax) i neshto tipa x1300 od grafe.... pa nadam se da chu s tim moch igrat na low... :D
Ja su igrat na 1024x768 sa high ili medium detaljima...
naravno bez AA i AF, za mene su to nepotrebne gluposti...
Konfa:
Athlon XP 2500+
1GB ram, corsair
GF 6800LE modana (GT)
hmm... ja sad kupujem djelove za novi komp... poshto nemam para idem kupit nesht mal jache od ovog sepeta shto imam... planiram uzet p4 2,6 HT, 2x512 ddr400 (kingmax) i neshto tipa x1300 od grafe.... pa nadam se da chu s tim moch igrat na low... :D
Nemoj x1300, jednostavno nemoj, nemože biti bolje od onoga što sada imaš.
imam jedno pitanje:
dali ćemo na oblivionu moći otići na iste lokacije koje su bile na morrowindu, tj. u gradove iz morrowinda?
mravojed
13-03-2006, 11:01
ne,oblivion se odvija u središnjoj provinciji Tamriela. Provincija se zove Cyrodiil. Glavni grad Imperial City. 2i pol puta veći od Viveca iz Morrowinda. :pray: imat ćemo na raspolaganju 9 velikih gradova i mac malih naselja.
I naravno bit će prisutne sve rase ali većinom Imperijalci:)
pitaj još ako te nešto zanima 8)
Ako niste sigurni možete li pokrenuti Oblivion ili neku drugu igru, odite na ovu stranicu:
http://www.srtest.com
Prince-Artas
13-03-2006, 19:34
Ja su igrat na 1024x768 sa high ili medium detaljima...
Konfa:
Athlon XP 2500+
1GB ram, corsair
GF 6800LE modana (GT)
nikako na high, možda medium
=PcP=F@N
13-03-2006, 20:00
atlon 64 3400+,1gb ddr500 i 6800 Ultra vjerujem da cu igrat na high
Jos najbolje da neces :roll:
[quote="T.N.T.":1f38vy2g]Ja su igrat na 1024x768 sa high ili medium detaljima...
Konfa:
Athlon XP 2500+
1GB ram, corsair
GF 6800LE modana (GT)
nikako na high, možda medium[/quote:1f38vy2g]
pa onda će medium biti sigurno...
preporučena je bilo koja grafička iz 6800 serije...
hmm.... cuo sam da je x1300 bolja od 6600... a ak nisht drugo onda cu morat malo vishe sparat (dok neizadje) pa cu kupit nesht tipa 6800 ili x800... shta vi mislite shta je bolje od tog... (upravo sam osho vidit dal cu moch s ovom kantom POKRENIT oblivio.... nadam se barem rezultatu NO... ) :D
hmm.... cuo sam da je x1300 bolja od 6600
:shock:
daj tom liku ovo napravi: :killyou:
ajmo povuć paralelu:
x1300=9200@pci-e
6600=9600@pci-e
Eto, moci cu pokrenuti homm5 ali ne i oblivion. Kreteni jedni, mogli su samo za jednu nijansu vise optimizirat...
Eto, moci cu pokrenuti homm5 ali ne i oblivion. Kreteni jedni, mogli su samo za jednu nijansu vise optimizirat...
Minimalna konfiguracija je manja nego što se bilo tko nadao. Što bi ti? 1GHz, 256RAM i Vertex Shader 1?
Po onom testu meni piše da mi sve prolazi i da ću moći u potpunosti uživati u igri? Tu nekaj neštima, nevjerujem tim testovima. :twisted:
Evo probo sam Call of Duty 2, pa kaže da sve radi ko suza, kao, na max itd..., no to nije istina jer igru moram igrati s high detaljima i full maom AA i AF, ma grozno, sada sam razočaran :cry:
ma opustite se...ako nećete moći pokrenuti,napravićemo akciju:
DAJMO DA GEJMAJU
:D
Rocchiro
14-03-2006, 10:10
ma opustite se...ako nećete moći pokrenuti,napravićemo akciju:
DAJMO DA GEJMAJU
:D
ili- A gameri? :)
Navecer vam javim, idem po oblivion demo! :D
Nisam niti znao da je izašao! Jedva čekam :pray:
mravojed
14-03-2006, 12:12
ne postoji oblivion demo.nikad neće biti nijedan 8)
mravojed
14-03-2006, 12:27
ovo na torrentu je vjerojatno istina,pa svaka igra se tako može skinuti,ali čovječe neš valjda toliko gigabajta skidat :cry:
ali za demo nema šanse,uostalom sad će brzo izać,tjedan dana..
onaj demo ti je kao neki trailer sa nekog sajma...
Da, to je trailer :twisted:
To sam sve vidio već, sada sam tužan :-x
wait,trailer od 1.5 gb :o
Što se tiče dema, ajd sad, kak bi demo izgledo?!
Šta bi kreirali lika i onda bi se nekim čudom sve smrzlo i izbacila bi se poruka da je demo?!
Igre tipa Elder Scrolls nemogu imat demo jer nebi imali smisla.
A što se tiče trailera, WTF :o Trailer od 1.5Gb :o
taj trailer traje nekih 20 minuta??tako piše... :shock: :?
pa opet...
divix film traje sat i pol a težak je 700mb :)
pa opet...
divix film traje sat i pol a težak je 700mb :)
da ali divix nije HD :fof:
A jebiga isto je preveliko za samo 20min
Ma neznam ni ja kaj je, bolja je kvliteta nego divix, ali kada ga razvučem preko cijelog ekrana onda se vide kockice i šteka malo, ali brijem da je to zbog toga kaj nemam nikakav softvear za DVD.
WTF!!!!
Tko je tako glup da skida trailer of 1.5 GB :scared: za igru koja izlazi za 6 dana.
Ma k vragu radje si skinite neku igru tipa Far Cry.
mravojed
14-03-2006, 21:57
pa ja skinuo trailer sa službene stranice oko 150mb...
frost nisi valjda išao skidat tih 1.5GB???? :shock:
na torrentu ima svačeg....
Ma ne, frend mi spržio! Pa nisam toliko blesav :D
Bi ja skinuo rađe cjelu igru, da imam falat, i svima bi vam spržio :D
Ostalo mi je još 500 Mb od 2 GB na računu, tako da moram paziti.
Koliko bi mi uopće skidalo 4500 Mb-a, ja sam max skidao 600, neki demo i to je trajalo oko 4 ili 5 sati, a preko torenta ovisi o vezi ali kada je najbolje oko 4,5-5 sati, ma i više!
pa ja skinuo trailer sa službene stranice oko 150mb...
frost nisi valjda išao skidat tih 1.5GB???? :shock:
na torrentu ima svačeg....
Valjda misliš onaj 20 minutni trailer rascijepan u šest posebnih trailera, ako je to on onda nije 150 nego 200 mb(o moj bože upravo sam shvatio da sam ja na obični trailer potrošio 200mb).
P.S.: Oblivion za mobitele :scared:
God Curse Such Travesty For It Is The Work Of The Forsaken One :evil:
To kaj sam dobil ima sve trailere, i ima DVD meni, onako, ko na DVD-u možeš izabrati chaptere, trailer , i pustit cijeli demo odjednom kao film, tak sada skužio :D
A već prije sam skinuo svih 6 chaptera s neta, ima kojih 150 MB
evo instalirao sam powre DVD i ro je DVD kvaliteta slike, puno ljepše, jedino isto onako šteka ko divix, valjda su imali slabi komp :rotfl:
Još samo pet dana do službenog izlaska igre........AAAAAAAA
OČU OBLIVION
LUD SAM VEČ OD ČEKANJA
I da broken...kažeš da si potrošio 200mb na obični trailer...... :twisted:
To nije obični trailer..to je OBLIVION trailer......i ako si gledao.....to je sve iz igre........
mravojed
15-03-2006, 10:26
ljudi ako kojim slučajme odete na download sction na službenoj stranici NEMOJTE SKINUTI novi video,jer ćete si pokvariti iznenađenje,prikazuje scenu kad izlazite iz zatvora,kad izađete na zrak i krene prava igra,nakon što ste već napravili karakter i sve to.NEMOJTE GLEDATI!!!!!!
A jebiga, pa kaj si govorio, sada razbijam glavu!
Ne, neću gledati, fala na upzorenju, ostavit ću taj gušt za ponedjeljak, ili kada je kupim!
A jebiga, pa kaj si govorio, sada razbijam glavu!
Ne, neću gledati, fala na upzorenju, ostavit ću taj gušt za ponedjeljak, ili kada je kupim!
evo, neću ni ja... :D
ljudi ako kojim slučajme odete na download sction na službenoj stranici NEMOJTE SKINUTI novi video,jer ćete si pokvariti iznenađenje,prikazuje scenu kad izlazite iz zatvora,kad izađete na zrak i krene prava igra,nakon što ste već napravili karakter i sve to.NEMOJTE GLEDATI!!!!!!
Ma jebi to ja sam kuriozna baba i pogledat ću!!!!
Voldemort
15-03-2006, 15:14
jeli se moze klokovat moj proc s 1.8 na granice prihvatljive igri i dali igra podrzava graf. ATI Radeon 9299 :yuck: SE?
jeli se moze klokovat moj proc s 1.8 na granice prihvatljive igri i dali igra podrzava graf. ATI Radeon 9299 :yuck: SE?
Žao mi je ali mislim da ne :cry:
Ma jebi to ja sam kuriozna baba i pogledat ću!!!!
I? Se isplati čekati ili da bacim oko, vidim da traje samo 30 sek. negdje :?
goGAMERo
15-03-2006, 16:01
Što se tiče proca moćeš igru igrati sigura, jel npr. za KVAKU 4 minimum 2 ghz pa sam opet solidno ga vrtio(DEMO), jednio je grafa problem! :cry: MOJA SUĆUT :cry: :)
Što se tiče proca moćeš igru igrati sigura, jel npr. za KVAKU 4 minimum 2 ghz pa sam opet solidno ga vrtio(DEMO), jednio je grafa problem! :cry: MOJA SUĆUT :cry: :)
Problem je i procesor jer će Radiant AI tražiti puno procesorske snage,moj mu je savjet da pričega pola godine i uzme dobar komp. i onda odigra Oblivion.
I? Se isplati čekati ili da bacim oko, vidim da traje samo 30 sek. negdje
Sumljam nekako da je ono izlazak iz tamnice kao što je mravojed rekao jer se nalaziš previše daleko od samoga grada tako da bi taj tajni prolaz trebao biti uber dug.
OMG @ zadnji trailer. :shock:
???
kakav je?
???
kakav je?
Ništa posebno.
Ja sam našao jedan koji prikazuje borbu u Oblivionu OMG
mravojed
15-03-2006, 19:16
je ono je izlazak,rekli su ljudi da je filing ko kad prvi put u far cryu izađeš van na početku.... :pray:
ma znate šta,ja ću oblivion odigrati kad budem imao komp za potegnuti na high detaljima..dotad niš,i naravno neću ić na forum kad izađe,i neću ovdje ništa postati :D
KingTomy
15-03-2006, 19:24
http://home.planet.nl/~willi408/TES-Countdown/
Nuff said...
4 dana,16 sati,36 minuta,03 sec. :D
možda ga dobijemo i prije...
preko ˝veze˝... :roll: :wink:
deathpheonix
15-03-2006, 20:42
definitivno prije veza rules :) :D :) :D :) :D :) :D :fof:
je ono je izlazak,rekli su ljudi da je filing ko kad prvi put u far cryu izađeš van na početku.... :pray:
ma znate šta,ja ću oblivion odigrati kad budem imao komp za potegnuti na high detaljima..dotad niš,i naravno neću ić na forum kad izađe,i neću ovdje ništa postati :D
Tako sam i ja mislio prije par tjedana. Ali moj willpower nije bio dovoljno jak. Kad dobijem Oblivion, odmah ga idem igrati!
A onaj film i ne uništava iznenanđenje. U tih par sekundi navrele su mi suze na oči. Sad tek jedva čekam da dobijem Oblivion.
Sutra novi filmić.
EDIT: Dok sam ovo pisao, drugi filmić se pojavio na stranici.
Čoeče kak se atmosfera zakuhtala na ovom topicu u posljednnih tjedan dana, svi strepimo i iščekujemo izlazak KRALJA :pray: , .....
link...
Službena stranica(valjda znaš koja je :rotfl: )
mravojed
15-03-2006, 23:00
a *ebote prezauzet im forum bio :rotfl:
skinuo sam filmić novi,dobar,konji :D
ma šta se tiče prijašnjeg,gledajte ali bolje je da vam suze navru kad budete igrali prvi put :D
Nadam se da nece kasnit u Hrvatsku previse. Idem u CroVortex ih tuci ako ne dode unutar tjedan dana od releasa vani. :kill:
Nadam se da ce to bit nesta...jer sve te igre koje su razvikane su uglavnom banana...a primjerice fear nije bio toliko razvikan,a igra je remek djelo....
Nadam se da ce to bit nesta...jer sve te igre koje su razvikane su uglavnom banana...a primjerice fear nije bio toliko razvikan,a igra je remek djelo....
U banani? Najbolji svjetski časopisi su već igrali Oblivion i dali mu najveće ocijene. Svi koji su ga igrali nahvalili su ga. Teško da će biti u banani.
Nadam se da ce to bit nesta...jer sve te igreSkoje su razvikane su uglavnom banana...a primjerice fear nije bio toliko razvikan,a igra je remek djelo....
Mi ovdje pricamo o Oblivionu. A ne "nekoj" igri. Ovo ce biti remek dijelo. :D
Po informaciji od prije 1h igra će do nas stići oko 1.4...do onda vrijedi predbilježba i popust od 10% za got.plaćanje.Isto tako cijena bi trebala biti (ovo nije još 100% sigurno) oko 399 kn za običnu i 449 kn za collector's edition.Stoga je vrlo "zgodno" se predbilježiti i uštedjeti 40 ili 45 kn.
Po informaciji od prije 1h igra će do nas stići oko 1.4...do onda vrijedi predbilježba i popust od 10% za got.plaćanje.Isto tako cijena bi trebala biti (ovo nije još 100% sigurno) oko 399 kn za običnu i 449 kn za collector's edition.Stoga je vrlo "zgodno" se predbilježiti i uštedjeti 40 ili 45 kn.
60$ košta collectors edition majku im :killyou:
PC Collector's Edition - $59.99
PC Standard Edition - $49.99
Xbox 360 Collector's Edition - $69.99
Xbox 360 Standard Edition - $59.99
goGAMERo
16-03-2006, 21:18
Eto u crovortexu će cijena colectors edicije biti oko 450 kn!
da...
ali računaj 60 baksa + 22%(fakin PDV) i dobiješ tu cifru...
bem ti PolaDajemVladi
Eto u crovortexu će cijena colectors edicije biti oko 450 kn!
ORLY?
Na službenoj stranici je novi filmić!! Velik je 17MB i dugačak 32sec. Prema slici se čini da je dobar.
P. S. je li još tko osim mene aktivan na službenim Bethesdinim forumima?
neamam ja vremena za sve te silne forume :)
Rocchiro
16-03-2006, 22:13
Na službenoj stranici je novi filmić!! Velik je 17MB i dugačak 32sec. Prema slici se čini da je dobar.
pogledah,dobar :pray:
mravojed
16-03-2006, 23:34
ja aktivan,filmić sad skidam.... :D
Recite mi kakav je ja imam dial-up modem pa...
Ništa zapanjujuće, nemoj se tlačiti osim ako ti se neda, prekratak za toliko MB-a
Jel se vama malo čine nerealni oni letovi uzrokovani štetom magičnog podrijetla, neprijatelj jednostavno poleti metar-dva u zrak i padne na tlo malo čudno ne :wink: ?
mravojed
17-03-2006, 00:12
je malo je čudno ali ja sam zabrijao da tako izgleda bolje...zamisli koja je sila potrebna da odbaci one minotaure!!!!!
a goblin je prejebeno odletio unazad baš se može reć da ga je player "zgromio" :D
jedino što mi je smetalo kod tih letova je u prijašnjem filmiću kad goblin pada ko da je na Mjesecu.
sve u svemu meni ne smeta. :pray:
Meni osobno je drago da su to napravili. Magija ne na kraju krajeva magija. To bi tako i trebalo raditi. :D
drago mi je što nisam naručio originalnu igru...
nebi izdržao još 2 tjedna... :wink:
drago mi je što nisam naručio originalnu igru...
nebi izdržao još 2 tjedna... :wink:
???
Rocchiro
17-03-2006, 14:13
zadnji filmic rula...jebeno je kaj se sad moze bacati magija s oruzjem u ruci
Iako nema ništa od onoga "revolucionarnog" sustava bacanja magija samo malo prežvakani stari sustav(bacanja magija ne samih magija jer koliko vidim uveli su nove).
Ja sam mislio sada će oni smisliti nešto uber novo i drukčije kao što je napravljeno s Arx Fatalisom a ono :yuck: .
Rocchiro
17-03-2006, 16:54
Iako nema ništa od onoga "revolucionarnog" sustava bacanja magija samo malo prežvakani stari sustav(bacanja magija ne samih magija jer koliko vidim uveli su nove).
Ja sam mislio sada će oni smisliti nešto uber novo i drukčije kao što je napravljeno s Arx Fatalisom a ono :yuck: .
kod obliviona me nije briga za nikakvu revoluciju,to je nastavak morrowinda i nebi me smetalo da je isti ko morrowind
ja znam da necu igrati Oblivion jos 2-3 mjeseca, dok ne kupim novu grafu>dok ne skupim pare (uzicam od starog)>dok ne popravim ocjene u skoli....
goGAMERo
17-03-2006, 20:04
Pa tako je i meni, samo što meni nisu problem ocjene, nego prvenstveno lova! :)
Rocchiro
17-03-2006, 20:56
a moja je prica...svako zlo za neko dobro
4 i pol godina sam imal kantu koja nije mogla ni KOTOR pokrenuti(a tu sam igru zarko zelio i grati) i fino skupih pare i sad imam novu masinu
i bas mi fino dolazi Oblivion...bas sam pogodil trenutak
goGAMERo
17-03-2006, 21:19
E pa to je reći "planiranje i razmišljanje"! :)
Sigurno će vas ovo zanimati.
http://rapidshare.de/files/15761889/Oblivion.zip.html
A šta bi ti?! Ovo je igra napravljena za ratnike, čarobnjake (mene) i lopove (ili hladnokrvne ubojice).
Ali ipak, magija je dosta promijenjena. Ako imaš dobar Conuration skill, moći ćeš mrtve NPC-e pretvarati u svoje sluge.
Također, magičari su pojačani, a ratnici oslabljeni tako da čarobnjaci sada mogu igrati kako spada :)
Magija?
jedino sam u Morrowindu koristio Ring of fireball :)
Magija?
jedino sam u Morrowindu koristio Ring of fireball :)
TES nije serijal u kojeme koristiš mješavinu ratnika, čarobnjaka i lopova mada je to moguće.
Npr., moj glavni lik je čarobnjak koji magijama pojačava svoja oružja (Daedric Long sword, absorb health 20-40 pts 5 ft), šulja se s 80%-tnim kameleonom i s gadnim magijama žvajzne neprijatelja prije nego što dođe do njega a da ne kažem i to da mogu prizivati Golden Sainte bez problema.
Drugi pak koriste druge taktike i u tome je ljepota ove igre. Sve to ovisi o nečijeme stilu igranja.
Rocchiro
18-03-2006, 11:15
ja več znam da budem thief s bowom...to mi je nekak priraslo srcu
btw. došel je novi filmić i pokazuje neki fort koji izgleda hebeno
str33t6l0w
18-03-2006, 11:57
da vidio sam ga... ludo....
Zadnji filmic je jednostavno.. :shock:
O da koja moc, predobro izgleda :pray: tamo cu je kupit kucu :roll:
ja sam obozavao igrat s sorcererom. obicno na pocetku bi isao u jednu kucu, ubio covu unutra i to bi mi bila kuca 8)
sempron 2800+
768rama
x1600pro
asus a7nox-e deluxe
na kolikim detaljima i rezoluciji cu moci vrtjet oblivion ???
ja sam obozavao igrat s sorcererom. obicno na pocetku bi isao u jednu kucu, ubio covu unutra i to bi mi bila kuca 8)
Postoji nekoliko frka oko oduzetih kuća:
-neki NPC-evi su lopovi i oni često provaljuju u prazne kuće osim ako ih nisi kupio (svaki grad ima jednu)
-kad nekoga napadneš u kući, za tren oka se pojave čuvari koji su UVIJEK imaju 10 levela više od tebe. A za svaku ubijenu osobu povećava ti se bounty i infame. Ako ti je bounty prevelik, onda nećeš moći ići u javnost dugo, dugo vremena. A NPC-i se ne druže baš s onima s velikim infame.
-ako uzmeš nešto što nije tvoje i hodaš po ulici, čuvari te odmah napadnu. Moraš imati dobre veze (thieves guild) da bi se riješio ukradene stvari (znam, ovo nije vezano uz kuće, ali pokazuje mjere zaštite u igri)
ja aktivan,filmić sad skidam.... :D
A pod kojim imenom? Možda te se sjetim.
Akul cuj ja nisam imao nikakve cuvare za petama, nisu ni znali da sam ga ubio,kad sam izasao vani sve bi bilo normalno. kao da nisam nikog ubio.
Akul cuj ja nisam imao nikakve cuvare za petama, nisu ni znali da sam ga ubio,kad sam izasao vani sve bi bilo normalno. kao da nisam nikog ubio.
Znači igrao si Oblivion?? Jedan fan je igrao igru i napisao da je svaki put kad bi ušao nekome u kuću i pokušao ga ubiti, čuvari bi ga napali i traćili da se preda ili će ga ubiti. A ubijanje nije trajalo dugo tako da je naš heroj morao loadirati igru.
Oblivion nije Morrowind
Prince-Artas
18-03-2006, 19:36
sempron 2800+
768rama
x1600pro
asus a7nox-e deluxe
1024x768 low možda medium
sempron 2800+
768rama
x1600pro
asus a7nox-e deluxe
Ma ziher medium! A na Athlonu 64 3GHz, 1GB RAM-a i grafulji GeForce 6800 Ultra bi trebalo bez nekih većih problema na High. A Very Highje rezervitan za beštije GF 7800 i R1900.
Ipak nije takavSnext-gen da mu se hardverski ne možeš približiti :D
KingTomy
18-03-2006, 20:26
Pa si čuo da su izbacili soft-shadowseSda bi igra bila manje zahtjevna.
I oni bi mogli napravit igru da treba 3 GB RAM, athlon 64 5000+ i geforce 9000! ali onda bi bila nedostupna ljudima i ne bi se prodavala.lol koji sam ja loler sad će me svi popljuvat...stisni cancel...ne...ups neee sitsnuo sa...
Izbacili su Soft Shadows jer ga nova X kutija nije mogla gutati.
Moja 7800GT zadovoljno prede i ceka Oblivion. :D
mogla bi ona to gutati, nego je problem u tome da nisu stigli dovoljno optimizirati
goGAMERo
18-03-2006, 20:43
Ti si pristaša X360 :) !
Niti X kutija niti nijedna trenuta graficka to nebi mogla "gutati". Procitajte official post o tome na forumu pa cete vidjet o cemu se radi.
KingTomy
18-03-2006, 20:54
Isuse, nitko me nije popljuvao ! :pray:
mravojed
18-03-2006, 21:23
ma izbacili su softshadowse na svim pomičnim objektima. znači onaj lanac i lubanja i kostur neće bacati NIKAKVU SJENU. a jebga to mi je bio najprivlačniji grafički dio igre. alui stabla,zgrade i ljudi i neprijatelji i dalje imaju soft shadowse. ali slažem se s vedranom.to konzola nije mogla gutati.jebeni mikrosoft svugdje guraju nos i sve sjebu mrzim tu kompaniju.
Prince-Artas
18-03-2006, 21:24
mogla bi ona to gutati, nego je problem u tome da nisu stigli dovoljno optimizirati
xbox360 je nešto najgore što se može dogodit pc gamingu
KingTomy
18-03-2006, 21:32
Update:Shttp://home.planet.nl/~willi408/TES-Countdown/
Nuff said...again.
1 dan,14 sati,28 min,04 sec,,096 stotinki
igre optimiziraju za stvar koja još nije izašla(x-box 360)...
koja glupost, ovo uopće nema smisla... :?
Update:Shttp://home.planet.nl/~willi408/TES-Countdown/
Nuff said...again.
1 dan,14 sati,28 min,04 sec,,096 stotinki
na onim filmićima koji izlaze piše još 4 dana... :?
ko kaze da xbox360 nije izasho.... zaprav mozda josh nije izasho NA TRZISHTE ali postoji... pa mogu optimizirati na temolju toga....
ima josh puno stvari, razvijene tehnologije koju chovjek nemoze ni zamisliti... al ovaj svijet je pun tajni... tako da zivimo u jednoj velikoj lazi i prijevari...
xbox360 je nešto najgore što se može dogodit pc gamingu
Zaborav će progutat malenu bijelu kutiju :evil:
sempron 2800+
768rama
x1600pro
asus a7nox-e deluxe
Ma ziher medium! A na Athlonu 64 3GHz, 1GB RAM-a i grafulji GeForce 6800 Ultra bi trebalo bez nekih većih problema na High. A Very Highje rezervitan za beštije GF 7800 i R1900.
Ipak nije takavSnext-gen da mu se hardverski ne možeš približiti :Da ak nadokupim još rama???
ko kaze da xbox360 nije izasho.... zaprav mozda josh nije izasho NA TRZISHTE ali postoji... pa mogu optimizirati na temolju toga....
ima josh puno stvari, razvijene tehnologije koju chovjek nemoze ni zamisliti... al ovaj svijet je pun tajni... tako da zivimo u jednoj velikoj lazi i prijevari...
U doba optimizacije Obliviona x-box 360 još nije bio izašao, i mi ne živimo u velikoj laži mi zivimo u svemirskom kanelizaciskom odvodu.
hehe... ova ti je dobra... al ko zna shta ovi sve rade nama iza leda...
Pusti se židovsoko-američko-europsko-sotonističkih urota i samo igraj Oblivion, a sve njih pusti da se pobiju i istrunu jer politika nema mjesta u životu gamera.
Za ime Boga, nema urote!! Developeri su dobili listu na kojoj piše kakvu će konfiguraciju XBox360 imati, a oni su bili dovoljno bogati da nabave kompomente i rade igru na PC-u!!
Prince-Artas
18-03-2006, 23:54
sempron 2800+
768rama
x1600pro
asus a7nox-e deluxe
Ipak nije takavSnext-gen da mu se hardverski ne možeš približiti :Da ak nadokupim još rama???
uzmi još 512 od istog proizvođača i prodaj tih 256
Nefarnius
19-03-2006, 00:42
evo slika da vas namjerno potpalim:
1. http://www.jucaushii.ro/wallpapers/file ... livion.jpg (http://www.jucaushii.ro/wallpapers/files/A-E/ElderScrollsIV-Oblivion,The/ElderScrollsIV-Oblivion.jpg)
2. http://xbox360media.ign.com/xbox360/ima ... 021867.jpg (http://xbox360media.ign.com/xbox360/image/article/617/617482/e3-2005-the-elder-scrolls-iv-oblivion--20050519073021867.jpg)
3. http://www.oblivionsource.com/images/contest/3.jpg
4. http://www.kotaku.com/gaming/Oblivion.jpg
5. http://www.elitebastards.com/hanners/ob ... v01_tn.jpg (http://www.elitebastards.com/hanners/oblivion/obliv01_tn.jpg)
6. http://www.galbadiax.com/oblivion/wallp ... 2-1024.jpg (http://www.galbadiax.com/oblivion/wallpaper/oblivion-2-1024.jpg)
7.upsssss http://nakedjen.blogs.com/nakedjen/imag ... iday_2.jpg (http://nakedjen.blogs.com/nakedjen/images/naked_friday_2.jpg)S, sorry, hahahah, lol :D :shock: :shock: :shock: 8) :rotfl: :fof: :-x :boohoo:
Stvar je u tome da nije toliko bitna optimizacija. Ekipa na računalima može jednostavno isključiti Soft-shadows, a optimizacija dođe nekim patchem ili jednostavnije vremenom (čitaj: hardware postane jači pa se više i ne primjećuje neoptimiziranost). Gates ne želi da njegova verzija igre izgleda inferiornije drugoj platformi i dovodi do zaključka da je tražio Bethesdu (ili im platio) da to maknu. Ili si ti naivan ili ja, ne znam tko, no netko jeste, i to je sigurno.
Stvar je u tome da nije toliko bitna optimizacija. Ekipa na računalima može jednostavno isključiti Soft-shadows, a optimizacija dođe nekim patchem ili jednostavnije vremenom (čitaj: hardware postane jači pa se više i ne primjećuje neoptimiziranost). Gates ne želi da njegova verzija igre izgleda inferiornije drugoj platformi i dovodi do zaključka da je tražio Bethesdu (ili im platio) da to maknu. Ili si ti naivan ili ja, ne znam tko, no netko jeste, i to je sigurno.
:bravo:
Došel novi video! :)
str33t6l0w
19-03-2006, 00:51
super receno ;) svaka cast :pray:
Nije nitko naivan nego Gates upravlja našim umovima sa svoga trona u Oblivionu.
Nefarnius
19-03-2006, 01:19
Ma boli Gatesa qurac,evo i ove je godine najbogatiji čiko na"svijetu""
Baku i djeda sam opeljusio. Jos samo da nagovorim rodjaka na lagani trip do Algoritma u Splitu kad vrijeme dodje...
x-kutija je vani,samo ga u hrvatskoj nemožeš kupit zbog
...velike stope piratstva...
btw,ja sam ga osobno vidio,a osim toga u vidi-u i pcp-u je bila recenzija...
kak to da onda nije izašao :roll:
[quote=MiniMe]sempron 2800+
768rama
x1600pro
asus a7nox-e deluxe
uzmi još 512 od istog proizvođača i prodaj tih 256[/quote:3i3obieh]to sam i mislio napravit.
1. http://www.jucaushii.ro/wallpapers/file ... livion.jpg (http://www.jucaushii.ro/wallpapers/files/A-E/ElderScrollsIV-Oblivion,The/ElderScrollsIV-Oblivion.jpg)
2. http://xbox360media.ign.com/xbox360/ima ... 021867.jpg (http://xbox360media.ign.com/xbox360/image/article/617/617482/e3-2005-the-elder-scrolls-iv-oblivion--20050519073021867.jpg)
5. http://www.elitebastards.com/hanners/ob ... v01_tn.jpg (http://www.elitebastards.com/hanners/oblivion/obliv01_tn.jpg)
6. http://www.galbadiax.com/oblivion/wallp ... 2-1024.jpg (http://www.galbadiax.com/oblivion/wallpaper/oblivion-2-1024.jpg)
7.upsssss http://nakedjen.blogs.com/nakedjen/imag ... iday_2.jpg (http://nakedjen.blogs.com/nakedjen/images/naked_friday_2.jpg)S, sorry, hahahah, lol :D :shock: :shock: :shock: 8) :rotfl: :fof: :-x :boohoo:
Sve sam ih vidio (osim sedme :) ) i to prije pola godine!! Svaki dan izlaze novi screenshotovi, a ti baš daš one najstarije. Očito si tražio u Googleu.
Kakod god, evo nekih novijih:
1. http://justgamers.de/?page=gallery&gall ... ic_height= (http://justgamers.de/?page=gallery&gallery_id=1724&pic_id=43758&layout=window&pic_width=&pic_height=)
2. http://justgamers.de/?page=gallery&gall ... ic_height= (http://justgamers.de/?page=gallery&gallery_id=1724&pic_id=43768&layout=window&pic_width=&pic_height=)
3. http://justgamers.de/?page=gallery&gall ... ic_height= (http://justgamers.de/?page=gallery&gallery_id=1724&pic_id=43767&layout=window&pic_width=&pic_height=)
4. http://justgamers.de/?page=gallery&gall ... ic_height= (http://justgamers.de/?page=gallery&gallery_id=1724&pic_id=43769&layout=window&pic_width=&pic_height=)
5. http://justgamers.de/?page=gallery&gall ... ic_height= (http://justgamers.de/?page=gallery&gallery_id=1725&pic_id=43775&layout=window&pic_width=&pic_height=)
6. http://justgamers.de/?page=gallery&gall ... ic_height= (http://justgamers.de/?page=gallery&gallery_id=1725&pic_id=43778&layout=window&pic_width=&pic_height=)
7. Uuups! :o http://www.waiting4oblivion.com/images/ ... d_days.jpg (http://www.waiting4oblivion.com/images/fan_art/snowskadi-morrowind_days.jpg)S- dobri stari Morrowindski dani
Rocchiro
19-03-2006, 11:04
evomupravo sam pogledal 3 days filmic.prikazuje animaciju faca i izgleda poprilicno dobro
Sve sam ih vidio (osim sedme :) ) i to prije pola godine!! Svaki dan izlaze novi screenshotovi, a ti baš daš one najstarije. Očito si tražio u Googleu.
Kakod god, evo nekih novijih:
1. http://justgamers.de/?page=gallery&gall ... ic_height= (http://justgamers.de/?page=gallery&gallery_id=1724&pic_id=43758&layout=window&pic_width=&pic_height=)
2. http://justgamers.de/?page=gallery&gall ... ic_height= (http://justgamers.de/?page=gallery&gallery_id=1724&pic_id=43768&layout=window&pic_width=&pic_height=)
3. http://justgamers.de/?page=gallery&gall ... ic_height= (http://justgamers.de/?page=gallery&gallery_id=1724&pic_id=43767&layout=window&pic_width=&pic_height=)
4. http://justgamers.de/?page=gallery&gall ... ic_height= (http://justgamers.de/?page=gallery&gallery_id=1724&pic_id=43769&layout=window&pic_width=&pic_height=)
5. http://justgamers.de/?page=gallery&gall ... ic_height= (http://justgamers.de/?page=gallery&gallery_id=1725&pic_id=43775&layout=window&pic_width=&pic_height=)
6. http://justgamers.de/?page=gallery&gall ... ic_height= (http://justgamers.de/?page=gallery&gallery_id=1725&pic_id=43778&layout=window&pic_width=&pic_height=)
7. Uuups! :o http://www.waiting4oblivion.com/images/ ... d_days.jpg (http://www.waiting4oblivion.com/images/fan_art/snowskadi-morrowind_days.jpg)S- dobri stari Morrowindski dani
kolko vidim to je na Low detaljima... :(
<snip>
kolko vidim to je na Low detaljima... :(
Zato sam ih i stavio. Neka ona većina koja ima slaba računala zna kako bi igra mogla izgledati kod njih.
dobro! Čak ni tako ne izgleda loše :)
Di mogu pogledati slike u različitim detaljima?
Dobro zgleda sa low detalja! :pray:
Prince-Artas
19-03-2006, 14:52
:bravo:
:cry:
KingTomy
19-03-2006, 20:07
Za one koje nisu razumjeli McPingvinov post:
Ako tako dobro izgleda na low detaljima, znači da će 9/10 foruma igrati na low detaljima a nitko neće moći uživati u pravom Oblivion. Ako netko hoće cijeli prijevod naslova igre: The Elder Scrolls IV: Oblivion = The Elder Scrolls IV: Daj pare za konfu i origigi ili zaboravi (oblivion=zaborav) :rotfl: :rotfl:
Za one koje nisu razumjeli McPingvinov post:
Ako tako dobro izgleda na low detaljima, znači da će 9/10 foruma igrati na low detaljima a nitko neće moći uživati u pravom Oblivion. Ako netko hoće cijeli prijevod naslova igre: The Elder Scrolls IV: Oblivion = The Elder Scrolls IV: Daj pare za konfu i origigi ili zaboravi (oblivion=zaborav) :rotfl: :rotfl:
Vjerujem da će dobar dio foruma moći igrati ipak na medium.
:cry:
Ja samo hoćiu reći da dobro izgleda sa low detaljima, neki nemaju mrcine od konfe, a opet će uživati.
Ja se nadam da bum je mogao igrati sa high detaljima, ali ako ne, opet će dobr izgledati (iako ću savako malo lupiti glavom o stol jer bum se sjetil kako to izgleda sa max detalja). :cry:
Di se mogu pogledati screenshotiovi sa različitim detaljima?
Ako tako dobro izgleda na low detaljima, znači da će 9/10 foruma igrati na low detaljima a nitko neće moći uživati u pravom Oblivion.
Želiš reći da igre nisu dobre, osim ako nisu na punim detaljima?
Svašta...
Ako tako dobro izgleda na low detaljima, znači da će 9/10 foruma igrati na low detaljima a nitko neće moći uživati u pravom Oblivion.
Svašta...
Ako ništa drugo barem bi Oblivion trebao dokazati da izgled nije toliko važan koliko gameplay.
KingTomy
19-03-2006, 20:41
Svašta...
Krivo si shvatio post, a i ja sam malo krivo napisao. Pola foruma će lupati glavom i samo će biti ljubomorni na susjeda koji igra na max. A igra će biti dobra i na low...Također i gameplay je važan, ali sam se u ovom slučaju usredotočio na grafiku...ne soli mi pamet.
Svašta...
slažem se, gameplay je najbitniji... i grafika je, ali ne toliko....
da znate samo koliko igara igram na 640x480 ili 800x600 sa low detaljima...
danas bih radije zaigrao Icewind dale nego Dungeon siege 2 (ne kazem DS2 nije dobra ali usporedite grafiku i gameplay u ove dvije igre pa recite)
Prince-Artas
19-03-2006, 20:51
Svašta...
Ako ništa drugo barem bi Oblivion trebao dokazati da izgled nije toliko važan koliko gameplay.
potpis, igrivost će bit na najvišem nivou
goGAMERo
19-03-2006, 20:52
Pa to je ujedno i najpoželjniji element svake igre pravom GAMERU!! A po tom pitanju Oblivion sigurno neće iznvjeriti! 8)
KingTomy
19-03-2006, 20:53
Sigurno da neće, pošto Bethesda piše cijele knjige u igri !
goGAMERo
19-03-2006, 20:58
Ma to će biti jedna IGRETNIA, koju će nadam se i moji unuci igrati na XBOX-u 790 :)
Prince-Artas
19-03-2006, 21:01
Ma to će biti jedna IGRETNIA, koju će nadam se i moji unuci igrati na XBOX-u 790 :)
i te kakva IGRETINA :fof:
goGAMERo
19-03-2006, 21:07
pa rekao sam, igrati će je moji budući djec od unuka! :rotfl:
KingTomy
19-03-2006, 21:11
http://home.planet.nl/~willi408/TES-Countdown/
Nuff said...again for the third time :rotfl:
14 sati,48 min,50 sec,172 stotinke
pogledajte ovo:
http://www.crovortex.com/webshop/igra-2569.html
69kn... :pray:
goGAMERo
19-03-2006, 21:45
To je mogže se reći GRATIS! 8)
Ja ipak mislim da ću bit jedan od srećkovića koj će moći igrati na high ili
ultra high detaljima.Jedino me brine malo Proc al nemogu kupit novi sad jel sam u vojsci trebaju mi pare al za oblivion orginal već sam prpremio pare.I neću ga kupovat od pirata nego ću ga ćekat orginal u algoritmu ili
videotopu.
E majke mi nemogu ga doćekat više popizdit ću.
Daj zabrijte da ga sad odgode ili neki k...c.
Novi filmic je zgodan.
2 days to go. :D
filmići govore jedno, a onaj countdown drugo... :?
o je i meni cudnoali ja radije vijerujem countdownu :D
Popizdit cu od cekanja!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Najslađi su ovi trenutci tik pred izlazak igre.... LUD SAM!!! :killyou:
str33t6l0w
19-03-2006, 22:31
pogledajte ovo:
e ako dobijem ka kladionici danas odmah kupujem.... i vidio sam Breed igru.... ali ne u toj trgovini.. original kosta 50kn!!!!!!!!
btw. jer se u ovom paketu morrowinda dobiva i tribunal i bloodmoon???
pogledajte ovo:
e ako dobijem ka kladionici danas odmah kupujem.... i vidio sam Breed igru.... ali ne u toj trgovini.. original kosta 50kn!!!!!!!!
da pise, dobiješ igru + sve expanzije...
stvarno prejebeno...
da bar živim u zabregu...
evo uprevo skidam novi filmić...
evo ovo pishe ispod.... (pogldaj stranicu sa linka).....
Paket sa satoji od 3 igre:
-Morrowind
-Bloodmoon
-Tribunal
mogo bi si i ja to narucit.. :D :pray:
str33t6l0w
19-03-2006, 22:35
evo ovo pishe ispod.... (pogldaj stranicu sa linka).....
Paket sa satoji od 3 igre:
-Morrowind
-Bloodmoon
-Tribunal
mogo bi si i ja to narucit.. :D :pray:
vidio sam od cega se sastoji paket... ali nisam bio siguran dali je to ukljuceno u paket ili se mora specijalno kupit....
mravojed
19-03-2006, 22:53
ja osobno volim dobru grafiku ali sve igre igram zbog gempleja i atmosfere a ne grafike...iako je oblivion prva igra koju NEĆU igrati dok ne neabavim pristojnu grafičku,6800GS pa naviše,jer mislim da bi sa 9550GT 256Mb oblivion bio mučenje čak i na low.
ali budući da GOTY morrowind dođe tako malo...hehe,ekspanzije nikad nisam odigrao tako da...Soltsheim here I come!!!! (optimist) :D
str33t6l0w
19-03-2006, 23:07
ja sam igro bloodmoon ali nisam igro tribunal... ali posto je cjena jako niska vrijedi mi uzet da imam i sam origigi a ne da moram sudnit od frenda igru....
iako je oblivion prva igra koju NEĆU igrati dok ne neabavim pristojnu grafičku,6800GS pa naviše,jer mislim da bi sa 9550GT 256Mb oblivion bio mučenje čak i na low.
ja bi na tvom mjestu crko od nestrpljenja, i ovako mi je dosta već čekanja, ali ću ipak pokrenit kako tako (nadam se) sa radeonom 9550 ali 128 mb, iako ću vjerojatno dobit igru tek mjesec dana poslije od njenog izlaska :|
[quote="T.N.T.":2qutbd91]pogledajte ovo:
da pise, dobiješ igru + sve expanzije...
stvarno prejebeno...
da bar živim u zabregu...
evo uprevo skidam novi filmić...[/quote:2qutbd91]
Postarina ti je 10kn ja mislim. Salju u cijelu Hrvatsku. :)
Još 2 sata :cry:
A kaj nam to znači kada ga nebumo igrali! :twisted:
KingTomy
20-03-2006, 12:05
the elder scrollls 4 oblivion je izašao!!!
još 5 min:http://img79.imageshack.us/img79/7439/olbivon9lk.jpg
još 900 miliskeundi :(ovaj screen vrijedi):http://img79.imageshack.us/img79/6730/jkslhd0mn.jpg
i countdown je završen: http://img130.imageshack.us/img130/6264/ghjghj8lg.jpg
I ZATO DAJEM VAMA OVE SCREENOVE DA MOŽEMO UŽIVATI U USPOMENAMA :cry:
Ahh, nema ga za kupiti kod nas još jedno stoljeće.
Sretan vam OBLIVION day! :)
NAPOKON i taj dan je dosao sad treba cekati dan kad cu ga instalirati na svvoji comp. Molimo Boga da taj dan dojde sto prije :pray:
Koji hype oko obliviona!!! Ako bude samo upola dobar ka morrowind ja sritan! :) Nemojte se previše pozitivno nadati u vezi radiant AI-a ,umjetna inteligencija u igrama je još svjetlostnim godinama daleko od neke kvalitetne umjetne inteligencije koja može razmišljati sama za sebe. Ovo sve je još skriptirano. Radiant AI will fail miserably...unfortunatly... Možda se varam no cisto sumnjam u to. Slabe konfiguracije = slabi živci! Skeptican sam dosta u vezi tog obliviona al svejedno cu ga igrati! 8)
Izaso je!!!!!!!!!! BIo sam na onoj stranici sa odbrojavanjem u trenutku zavrseetka izaso je!1
Izaso je!!!!!!!!!! BIo sam na onoj stranici sa odbrojavanjem u trenutku zavrseetka izaso je!1
ORLY?
samo čekam u prikrajku...
...a kda mi sedopadne capa...
...mjenjaću kune za septime...
...nek nam živi,živi Oblivion :D
Prince-Artas
20-03-2006, 21:04
nova droga na tržištu, navalite ljudi :)
goGAMERo
20-03-2006, 21:07
Kada će se moći nabviti u Hrvatskoj???
Još nije izašao tek u srjedu.
I ja sam mislio da je al sam provjerio i tek u srjedu.
Nova vrsta droge dolazi na tržište u srjedu.
predvečer sam otišao do obližnjeg dućana s elektronikom po TES: Oblivion. Dođem ja pred dućan kad ono: Veliki plakat Obliviona! Ja već ulazim slineći i trljajući ruke... a kad ono: arivo 24 Marzo. A u kurac sad opet čekati još 4 dana! PA TKO ĆE IZDRŽATIIIII!!!!!
IZAŠAO JE CONSTRUCTION SETTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OU JEAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jesam li ja pijan ili je do prije minutu na službenoj stranici stajao zadnji thriler i construction set?
Jesam li ja pijan ili je do prije minutu na službenoj stranici stajao zadnji thriler i construction set?
nisi pijan, pa još je tamo...
http://www.elderscrolls.com/downloads/u ... lities.htm (http://www.elderscrolls.com/downloads/updates_utilities.htm)
Taman kada sam napisao predzadnji post pogledao sam na stranici a ono sve nestalo.
Taman kada sam napisao predzadnji post pogledao sam na stranici a ono sve nestalo.
lol :rotfl:
daj si zabrij:dođeš u konzum,na pult i pitaš:"Di vam stoje blunt weaponi?"
:D :D :D
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
osto sam bez daha... demet... nisam smio ni dolazit na forum.... sad necu moc spavat... ah... zlo mi je... moram nagovorit starce da mi opravdaju sutrashnji izostanak iz shkole... :cry:
A zašto bi sutra izostao iz škole?
Pa nemaš igru, ili što? :)
ma bit cu bolestan... 100% necu spavat... sam cu o oblivionu razmishljat... argh.... :cry:
http://www.pcgames.de/?menu=browser&mod ... 324&page=2 (http://www.pcgames.de/?menu=browser&mode=article&article_id=458405&entity_id=-1&image_id=501324&page=2)
Pogledajte!!!!!
Neki njemci, valjda ga igrali, i nisam oduševljen, nema normal mapinga, paralax mapinga itd..., stvarno fali dubine na zidovima :-x
Imaš PCgamerovu recenziju skeniranu par stranica ranije, hostanu preko Rapidsharea.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.