Pogledaj cijelu verziju : The Elder Scrolls IV: Oblivion
Stranica :
1
2
3
[
4]
5
6
7
Ma dajte, ja sam nekak uspio ubiti Umbru. I to na nižem levelu, samo sam ju paralyze.
Ma dajte, ja sam nekak uspio ubiti Umbru. I to na nižem levelu, samo sam ju paralyze.
Je, instaliraj OOO pa probaj istu tehniku, nebu islo...
Ne smijem igrat više Oblivion. Zakletva, sada samo Morrowind. :pray:
gray_fox
25-02-2007, 20:16
jel znate onog liga martina jel mi moze neko rec njegovo cjelo ime???
jel znate onog liga martina jel mi moze neko rec njegovo cjelo ime???
ja mislim da je martin septim
martin septim, ne septum :rotfl:
a slucajno sam stisnuo u umjesto i
gray_fox
25-02-2007, 23:26
martin septim, ne septum :rotfl:ok hvala :killyou:
Ne ide mi u glavu zašto je umbra najači sword u igri?? :o
Ja sam imao jedan deadric koji je sigurno bio bolji od umbre, još sam stavio na njega neko kamenje, dakle zanima me koliki vam je najveći damadge nekog oružja, neznam dali se varam ali od mog deadrica je bo 27
Umbri je 33...
e gdje se moze naci ta umbra jel se moram tuci s nekim ko ima taj mac ili ima neki quest gdje ju dobijem
Arbiter of Change
26-02-2007, 16:09
e gdje se moze naci ta umbra jel se moram tuci s nekim ko ima taj mac ili ima neki quest gdje ju dobijem
Moraš poraziti Umbru koja je u Vindaselu (Ayleid ruševina) mislim. :?
[quote="Y0$$1p":1oidqga9]
Moraš poraziti Umbru koja je u Vindaselu (Ayleid ruševina) mislim. :?[/quote:1oidqga9]
a to je malo teze zar ne
mravojed20
26-02-2007, 16:22
Hehe, to je JAKO teško. ali puno potiona,dosta taktike i uspjet ćeš.
mozda kasnije tek sam poceo (opet) igrati sad sam level 3 tako da sad nemam nikakve sanse
Arbiter of Change
26-02-2007, 16:23
Ma pfff ako igrate obično Oblivion, postoje metode (paralyze, itd).
Ali ako igrate s OOO modom..... ne bi pokušavao do 20-tih levela. :D
gray_fox
26-02-2007, 18:51
mozda kasnije tek sam poceo (opet) igrati sad sam level 3 tako da sad nemam nikakve sansea meni jos igra nije ni instalirana
FaTaL_mRkvA
06-03-2007, 18:54
[quote=mravojed20]Hehe, to je JAKO teško. ali puno potiona,dosta taktike i uspjet ćeš.
mozda kasnije tek sam poceo (opet) igrati sad sam level 3 tako da sad nemam nikakve sansea meni jos igra nije ni instalirana[/quote:107y01u3]
nadam se da si je do sada instalirao ili ti ja dolazim to učiniti..... lud bio tko oblivion ne instaliro.................
[quote=mravojed20]Hehe, to je JAKO teško. ali puno potiona,dosta taktike i uspjet ćeš.
mozda kasnije tek sam poceo (opet) igrati sad sam level 3 tako da sad nemam nikakve sansea meni jos igra nije ni instalirana
nadam se da si je do sada instalirao ili ti ja dolazim to učiniti..... lud bio tko oblivion ne instaliro.................[/quote:fw04t12a]sta lud???ja nisam lud!!!ja nemam igru instaliranu radi toga sto sam ju presao (ne sve questove) presao sam 151 quest(mislim)
FaTaL_mRkvA
07-03-2007, 11:39
nadam se da si je do sada instalirao ili ti ja dolazim to učiniti..... lud bio tko oblivion ne instaliro.................sta lud???ja nisam lud!!!ja nemam igru instaliranu radi toga sto sam ju presao (ne sve questove) presao sam 151 quest(mislim)[/quote:3ge4tpw9]
da ali on ju JOŠ nema instaliranu! I ako nisi preso sve questove nisi ju preso!
preso si samo main quest
imas 50 side questova i ti si rijesio 151 :bravo:
pa taj gray_fox je moj prijatelj on je prije igrao igru a sad ju vise ne igra(kolko ja znam)...
@Kenyi-ima vise od 50 side questova
Lord Ragnarok
07-03-2007, 17:21
lol, sam 50 side q?
kak sam ih ja završio oko 200?
Prince-Artas
07-03-2007, 19:20
svi questovi za oblivion
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Quests
kak se dela sa oblivion construction setom
svi questovi za oblivion
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Questseto dokaz
Arbiter of Change
08-03-2007, 19:23
Usporedba sa ES foruma:
OBLIVION:
•Wildlife that doesn't always want to kill you for no reason.
•Horses
•No "Fog of War"
•Voice-Overs
•More detailed facegen
•Larger game world
•More streamlined combat system
•Skill bonuses
•More engaging storyline
•Jinseng!
MORROWIND
•More factions
•Deeper game-world
•More detailed chargen
•More immersive fast-travel system
•More free-forminess
•More original storyline
•Two expansions
•More geographic variety
•Politics
•More weapons/armor
FaTaL_mRkvA
09-03-2007, 17:31
kak se dela sa oblivion construction setom
imas temu malo ispod
igra stoljeca .ispricavm se tisucljeca
FaTaL_mRkvA
09-03-2007, 20:05
itekako
Arbiter of Change
09-03-2007, 20:09
Kastrirani Morrowind na steroidima, ali ajde; svakom svoje.
Igra je odlicna al da je igra tisucljeca ne. Vas par mora odrasti :) Conjuration najkorisnija škola magije, ko nezna 1.
Sad sam odpeljao brother martina u wenjon priory i tamo mi onaj djed kaze da nije sigurno nego da ga otpeljem u cloud ruler temple...gdje je cloud ruler temple :rotfl:
Sad sam odpeljao brother martina u wenjon priory i tamo mi onaj djed kaze da nije sigurno nego da ga otpeljem u cloud ruler temple...gdje je cloud ruler temple :rotfl:
Iznad Brume
Iznad koje burme.....na kompasu nemam nikakve strelice di bi me vodilo pa nemogu znat napamet...jeste li imali vi problema s ovim zadatkom
ne, jer je zadatak malo reći debilan, uključi quest u inventory-u, ako opet nevidis odi do Brume (nas, to ti je grada na sjeveru) i vidit ces cestu u brda a i na karti vidis mrlju, e to ti je Cloudruler Temple
FaTaL_mRkvA
15-03-2007, 18:56
meni se odmah vidjela ikonica od cloud ruler templea i mogo sam tamo ici sa fast travel.
FaTaL_mRkvA
16-03-2007, 16:12
jel mi neko moze objasniti kaj je to umbra i di se moze nac???
Umbra ti je ime najjačeg mača u igri, trenutno ga nosi ženska koja se isto zove Umbra, nalazi se u Vindaselu, ako si malo veci level slobodno mos otic po njeg, sam pazi to ti je dio questa za Clavicus Vile' Shrine i on ce te tražit mac u tom questu, nemoj mu dat i to je sve
FaTaL_mRkvA
16-03-2007, 18:48
Umbra ti je ime najjačeg mača u igri, trenutno ga nosi ženska koja se isto zove Umbra, nalazi se u Vindaselu, ako si malo veci level slobodno mos otic po njeg, sam pazi to ti je dio questa za Clavicus Vile' Shrine i on ce te tražit mac u tom questu, nemoj mu dat i to je sve
a kod kojeg grada je Vindasel i na koju stranu svijeta je od tog grada u čijoj se blizini nalazi?? ja sam 20 lvl
Prince-Artas
17-03-2007, 20:08
The shrine is located in The West Weald, a bit off the east of The Gold Road as it travels south, near Lake Rumare. It is located between Fort Virtue and the Ayleid ruin, Ceyatatar. At the shrine, talk to Ma'Raska, a Khajiit. He will tell you that you need to make an offering of 500 gold to speak with the daedra.
ColdBlood
19-03-2007, 15:33
ubio sam umbru i dobio mac ali uopce nije najjaci u igri ,sta , ima samo napad 10,imam sword sa 16 napadom i nekim effectom vise se ne sjecam kojim
btw ko ima jednoroga? nikako ga ne mogu uhvatit
ubio sam umbru i dobio mac ali uopce nije najjaci u igri ,sta , ima samo napad 10,imam sword sa 16 napadom i nekim effectom vise se ne sjecam kojim
Osnovne karakteristike mača
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Umbra_%28sword%29
A kad imaš long blade skill na 100,Umbra ima damage 33 i to je najviše u igri. Provjereno.
Za jednoroga potraži na istoj stranici daedric questove pa ćeš nać
FaTaL_mRkvA
19-03-2007, 19:35
umbra je najjači mač u igri u tome nema dvojbe!
kad hvataš jednoroga nesmiješ doći blizu njega s izvučenim oružjem.
imaš gore u temi FAQ nešto o tome
Arbiter of Change
19-03-2007, 20:55
Ako igrate s OOO-om onda Umbra nije najjači mač, ali taj 1. u pitanju je malo zaheban za naći i još teži za "poboljšati". :wink:
Ako igrate s OOO-om onda Umbra nije najjači mač, ali taj 1. u pitanju je malo zaheban za naći i još teži za "poboljšati". :wink:
Taj prvi rastura :pray:
Prince-Artas
23-03-2007, 20:42
novi patch je vani, donosi po meni nedovoljan broj bug fixeva
New Features
10 new Xbox 360 Achievements for Shivering Isles
Bug Fixes
Improved LOD visual quality for landscape.
Optimizations to file loading system.
Taking items from dead owned creatures is no longer a crime.
Fixed issue where lock/unlocked states on doors would occasionally be stored incorrectly in a save game.
NPCs no longer pop into view after player cancels out from the Wait menu.
Fixed memory leak with sitting in a chair multiple times.
The reflection from the environment map in windows now displays properly.
Fixed an issue where player is still in combat even though the creature is no longer present.
Player can no longer fast travel when paralyzed.
Fixed infinite dialogue loop when arrested by guards who have high disposition to you.
Fixed issue where guards would not properly report crime if they were pickpocketed.
Summoned creatures properly fade away when they are created from a leveled list.
Fixed issue where stolen items would lose their stolen status if the player character was female.
Fixed crash that would occur with NPCs loading in with arrows.
Pickup sound effects no longer play during the loading screen.
If you attack a creature owned by you, crime is no longer reported.
Fixed issue with LOD not loading in properly when entering/exiting worldspaces.
Fixed infinite soul gems exploit by dropping and picking up stacked soul gems.
Fixed a crash with summoning a creature and immediately exiting the cell.
Fixed a crash with stealing an object, exiting and immediately
re-entering an interior.
Fixed issue where an NPC would occasionally not perform the proper idle animation.
Fixed an occasional crash when a creature loses detection on the player.
Fixed an occasional crash with NPCs who were not loaded going into combat.
Quest Fixes
In Light the Dragonfires, fixed issue where improper journal would appear if you closed an Oblivion gate.
In Till Death do They Part, fixed an issue where Melisande would not properly give you Cure Vampirism potion.
link http://files.filefront.com/Oblivion+Pat ... einfo.html (http://files.filefront.com/Oblivion+Patch+v12+English/;7008510;/fileinfo.html)
Arbiter of Change
23-03-2007, 22:20
Many thanks. ;) Dobro da su ga konačno izdali.
Evo ja krenuo to igrat pa da malo vidim,dobro pa mogu igrat,jedino malo šteka kad je veče borba,al igra je super što se tiče grafike
Evo idem ja igrati Oblivion izpočetka s novim likom.
Evo idem ja igrati Oblivion izpočetka s novim likom.
o tome ja razmisljam
Voidmaker
10-05-2007, 08:50
oblivion je super
ovo je pitanje u vezi shivering islesa.jel se moze kako prec iz manie e dementiu a da se ne prede glavni quest ili bilo kako?
Iz Manie eSDementiu?! Što znači to e?!
Ako misliš iz Manije u Dementiju, onda da. Samo oni u New Sheoth i izađi kroz drugi kraj. Možda možeš već na početku ići iz jednog u drugi.
ok hvala skuzio sam al pa ja sam usao i sve su iste lokacije
Prince-Artas
15-07-2007, 18:02
OBLIVION GAME OF THE YEAR ANNOUNCED (http://www.elderscrolls.com/news/press_070907.htm)
to znači da neće bit više ekspanzija, plungina ni patcheva
priznajem očekivao sam barem još jednu expanziju
Lord Coldwolf
15-07-2007, 18:31
OBLIVION GAME OF THE YEAR ANNOUNCED (http://www.elderscrolls.com/news/press_070907.htm)
ja ne :P
bolje je fallout 3 pa onda novi TES
trenutno morrowind igram,. :P
To znači da nećemo dobiti ni onaj Fort :cry:
Tooooooooooooooooooo!!!!!!!!1111
Dopizdio mi vise ovaj krep s kojim su nas šopali
NOVI TES je na pomoluuuuuuu
woooooohooo!!!!!
:friends:
*Nedo im Bog da useru ko sa Oblivionom
Dakle, to vam znači da je novi TES u izradi 8)
Prince-Artas
15-07-2007, 20:55
sudeći po oblivionu rad na novom tesu je počeo odmah nakon izdavanja obliviona
no mislim da ćemo se načekat jer ipak sad su zauzeti falloutom 3
makar moro cekat 10 godina, al nek mi daju nesto sto cu igrat 3-4 puta zaredom
sudeći po oblivionu rad na novom tesu je počeo odmah nakon izdavanja obliviona
no mislim da ćemo se načekat jer ipak sad su zauzeti falloutom 3
Trćina s F3, dvije trćine s TES5 ako se ne varam. Mada je 50:50 sad vjerojatnije.
Nedo im Bog da useru ko sa Oblivionom
OB je za njiih najuspješnija i najbolja igra u serijalu.
U svakom slučaju, ne očekuj ništa slično ni MW-u ni OB-u. Prije će cijeli tim počiniti masovno samoubojstvo.
Fireblade
16-07-2007, 10:22
JEBES TI OBLIVION
IGRAJTE TWO WORLDS :wink:
Mahadeva
16-07-2007, 10:32
JEBES TI OBLIVION
smanji malo dozivljaj... i iskljuci caps lock... 8)
JEBES TI OBLIVION
HEBES REKLAME!
SPAMAJ Fireblade_02 SHOP ;)
JEBES TI OBLIVION
Oveći šit :wink:
[_[_[Sk8man]_]_]
16-07-2007, 12:42
JEBES TI OBLIVION
Oveći šit :wink:
Nije oveci shit, ali je Obl ipak dosta bolji.
Punisher
26-07-2007, 21:08
igrao sam sve dijelove eldera,oblivion je najbolji,svaka cast proizvodjacu
Prince-Artas
09-09-2007, 15:17
gg bethsoft
A Game of the Year (GOTY) edition of Oblivion is scheduled to be released for PC and Xbox 360 on September 10th, as originally announced by Bethesda on July 9th. This release of Oblivion will include both Shivering Isles and Knights of the Nine (but apparently it will not include any of the other Official Mods that have been made available).
Arbiter of Change
09-09-2007, 15:24
Znači definitivno gotovo sa ekspanzijama.
Kratkog je vijeka Oblivion bio.
ja bi neku ekspanziju, SI nisam igrao al bilo bi dobro neki novi prostor il par novih velikih gradova mozda
mravojed20
09-09-2007, 17:03
Ti bi novu ekspanziju ali nisi igrao ni prvu koja ima sve ovo što si naveo.
mravojed20
09-09-2007, 20:50
:D Odigraj ti SI,drukčije iskustvo od Obliviona..
a puno mi je dat 200 za ekspanziju...a glupo mi skidat il przit jer oblivion imam oriđiđi pa onak, neprikladno :D
mozda kupim u buducnosti jer izgleda onak, kul.
cya, odo spavat
pa zato :D
mislim ko prvo tesko mi je nabavit piracku ekspanziju za bilo sto jer ih igraona bas nema a ja nemam flat tak da...
opet, volim imat onaj prirucnik i kartu i sve :D
nemoj spominjat "ime koje se ne spominje" :D
nego October 9th jel tak?
pa to je danas :shock:
Arbiter of Change
10-09-2007, 16:01
Nemojte u piratsku spiku, ako kako ikako može. :wink:
nemoj spominjat "ime koje se ne spominje" :D
nego October 9th jel tak?
pa to je danas :shock:
sta je devetog oktobra :?
ugl sutra je obljetnica kad su se oni frajeri zapicili u twin towerse, kome ono na forumu mama ima rođendan tog dana? :)
sta ti pamtis jbt :rotfl:
sta ti pamtis jbt :rotfl:
cesto mi se to dogodi da neki određeni post zapamtim pa ljudi misle da 24-7 visim na forumu.
@hellboy: i meni nece updateat, na 13 posto zajebe i pokvari mi grafiku trave i brda :?
Prince-Artas
13-09-2007, 19:33
uninstal i brisanje svih ključeva iz registryja
should do
omg koji sam ja debil, kaze mi countica lejavina da zatvorim vrata (jos mi sam lejavin i IC ostali) ugl idem ja tamo di je rekla da su vrata i vidim ja vrata i uđem, pwnam i izađem.sad vidim nema quest updatea pa ja krenem prema lejavinu kad vidim zeleni marker centimetar na mapi dalje od mene - zatvorio sam kriva vrata :rotfl:
loš sam :D
Arbiter of Change
13-09-2007, 21:06
Toliko voliš Skoomu, ha? :D
BlackDCRO
13-09-2007, 21:26
Posto mi je istekao Wow bon, a nema se para, kreirah ja novog lika na Oblivionu. Ovaj put planiram preci igru bez sifri(zadnji put sam znao koji put utipkat gold cheat).
a isse, bar ti to netreba :roll:
ja sam imo nekih 100k u 50 sati igranja...
a isse, bar ti to netreba :roll:
ja sam imo nekih 100k u 50 sati igranja...
100k u 20ak sati.
Feather, Ayleid ruins...
Posto mi je istekao Wow bon, a nema se para, kreirah ja novog lika na Oblivionu. Ovaj put planiram preci igru bez sifri(zadnji put sam znao koji put utipkat gold cheat).
looool...pa to je nešto najlakše za skupiti u oblivionu...možda čak i pre lagano
Je. I to je po meni problem obliviona. Jer posli desetak sati opremu više ne kupuješ, koristiš samo unique iteme od questova i uopće loot. Pare zapravo i nemaš na šta potrošit, posebno ako si alchemist i imaš svoje potione. I tako se pare kupe i kupe i kupe...
Prince-Artas
14-09-2007, 21:49
Je. I to je po meni problem obliviona. Jer posli desetak sati opremu više ne kupuješ, koristiš samo unique iteme od questova i uopće loot. Pare zapravo i nemaš na šta potrošit, posebno ako si alchemist i imaš svoje potione. I tako se pare kupe i kupe i kupe...
možeš
modom skineš ograničenje treniranja skilova i trošiš
možeš
modom skineš ograničenje treniranja skilova i trošiš
Ok, nisam mislio na modove nego na normalnu 'vanilla' igru, a znan da modovi čine čuda.
Ali..ograničenje treniranja skilova- šta to točno radi?
Kada dođeš do trenera, on te može trenirati do određenog levela! Sa modom makneš tu granicu tako da te može trenirati do 100... a vjeruj mi kasnije su jaaako skupi treninzi :D
Prince-Artas
14-09-2007, 22:07
kod mene je ta granica 999 :)
Daj me nemoj? Pa kak dođeš do toga :D Ja sam u Morrowindu pišao krv za pare da istreniram samo Major skills na 100!
E u morrowindu i enchanting koša puno puno. Ali ni to nije pravo rješenje problema imo.
Prince-Artas
15-09-2007, 18:26
Daj me nemoj? Pa kak dođeš do toga :D Ja sam u Morrowindu pišao krv za pare da istreniram samo Major skills na 100!
e zajeb sorry, nisam ti dobro pročitao post
ja sam mislio na to da mogu 999 puta trenirat neki skill po levelu (default je 5)
McPingvin_v2.0
15-09-2007, 22:21
ffs, šta je gadura tak jaka? :D
Ja sam je par puta pokušao ubiti,pa kada sam vidio da ne ide,počeo bježati van iz ruina,zatim sa water-walkingom prešao jezero (ona pliva istom brzinom kojom ja trčim po vodi) ravno u Waterfront District gdje su se čuvari
par minuta klali sa njom,dok je na kraju nisu izubijali a ja pokupio oklop i mač.
ja zaobilazim taj kraj sad...kvragu...mislim da joj je OOO nešto poremetio...kuja je neuništiva, uspio sam 2 frost atronacha ubiti onim odronom iz prve a nju nisam uspio ni sa 10-15 odrona...sve je sad tamo puno kamenja...i ona je sad negdi tamo u šumi... :cry: vreba...
vreba :rotfl:
kakav je to mod sa odronom kamenja?
a otkud eksploziv? :D
edit: ovaj file planet kad stisnem download hoce subscribe, tj nesto dolara.regao sam se (gore lijevo pise moje ime i logout) pa neznam, kako da skinem?
vidit cu ovo
aj jos linky na eksplozije i car si :D
[quote="Prince-Artas":2sonnanc]kod mene je ta granica 999 :)
e zajeb sorry, nisam ti dobro pročitao post
ja sam mislio na to da mogu 999 puta trenirat neki skill po levelu (default je 5)[/quote:2sonnanc]
napokon naso mod a :D
Prince-Artas
17-09-2007, 20:47
napravio sam :)
ja sam startao igru sa wood elfom ( :D ) i tako lovim okolo i pwnam bandite, koritstim mod Adrenaline Oblivion koji stavlja strasno puno ziovina i bandita okolo...malo sam se bavio terorizmom, tnx na linku sa bombama ;)
ironicno, na forumu sam vidio da razgovarate o njima pa sam isao vidit kako je, prije mi nisu bili nesto.
i sviđa mi se :D
np...i BTW još jedan wood elf :? kvragu, morat ćemo Ps1hov fallout scenarij provesti...
hellboy i ti bi trebo probat, zajebi fargotha on je poremecenjak
lik voli magove netreba mu šumar neki :)
ugl ja sam bretončeka napravio, mage horoskop neki battle mage like custom class i tak, kupio si summon dremora :killyou:
daj čitajte malo od prve strane
kad smo svi bili napaljeni ko deca
W3DR4N jedini bio gals razuma
i bio u pravu...
tnam ko je lik al ne kuzim o cem pricas :?
Meni je Oblivion dobar al sad cekam Morrowind GOTY.
mravojed20
25-09-2007, 22:37
dovoljno je pogledati komentare ispod ccc...
Prince-Artas
25-09-2007, 23:25
Ljudi evo jedan easter egg iz Obliviona 2hrxYs-uHi8Suzivajte.
evo ti svi OB easter eggovi
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Easter_Eggs
McPingvin_v2.0
26-09-2007, 01:13
sova, znaš da se inače na forumima daje ban za to?
Prince-Artas
26-09-2007, 01:30
zašto, al u videu nije easter egg (nisam ga gledao, 56k)
McPingvin_v2.0
26-09-2007, 01:33
lutaš tamnicom i na kraju filma ti iskoči neka nelijepa slika s popratnim vriskovima ;)
E da, i u Vilverinu nema bandita, samo Umbra.
sova, znaš da se inače na forumima daje ban za to?Nisam zna.Aj sry tebi i svima ostalima za to.Tribala je bit mala sala.Kad se ja sitim kako sam se usra a to jos hvala bogu nisam ima slusalice zato jer me bolilo uho ali i tako se dovljno dobro culo.
e, a to se stvarno prikaze il si ti ubacio?
BTW opet pocinjem, neznam koga dauzmem, reporuke ? :D
Jel misliš na klasu, rasu...?
Imaš dobrih preporuka u drugim temama, a i čitaj postove prije.
:wink:
Jel misliš na klasu, rasu...?
Imaš dobrih preporuka u drugim temama, a i čitaj postove prije.
:wink:S
da bas to mislim i ne zanima me prije zelim biti u trendu :D
sta se sada igra?
bilo kakav osim rangera, vec mi dozlogrdilo, prelagano je
spellcaster? cini se pickasto ali jako mnogo zabavno i kul.
umbra nije u vilverinu, ona je u vindaselu...
ma mater joj jedem, kako do zla boga?
nema veze, zamijenilo sam iz nekog slučaja...
@Ranger
Probaj s rogueom
umbra nije u vilverinu, ona je u vindaselu...
ma mater joj jedem, kako do zla boga?
nema veze, zamijenilo sam iz nekog slučaja...
@Ranger
Probaj s rogueom
ajde rougeu i koja rasa i znak?
Rogue
rasa: khajiit (owna tu rasu u oblivionu), argonijanac, dark elf
znak: nešto vezano za magiju, aj tink, NEMOJ uzimati The Serpent ili The Moonshadow, pod milim bogovima, jer ti znakovi su napravljeni za debile
možda još nešto dodam kasnije...
Prince-Artas
11-10-2007, 19:58
dakle najavljen je i zadnji službeni plungin
http://elderscrolls.com/downloads/updat ... ghold.html (http://elderscrolls.com/downloads/updates_plugins_fightersstronghold.html)
Napomena
od 15 do 21 10. plungin je besplatan za download
Arbiter of Change
11-10-2007, 20:22
No wai!1!
Prekasno je ovo stiglo, prekasno. Sjećam se da je čitav community to iščekivao još prije nego li je Shivering otok najavljen.
imam jedan problem al da neotvaram novu temu napisat cu tu
jednom davno sam nešto ukrao iz mages guilda ali u međuvremenu sam postao archmage i sad se ja šetam nekom livadom i meni dođe poruka da sam izbačen, jer ima neki cheat ili nešto kak da se ponovo vratim a da nemoram neke questova obavljati?????
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Mages_Guild
pogledaj pod suspenzije...
thx :pray:
Jel ima u Oblivionu kakvih vrjednih artefakata na nekim ajmo reč skrivenim lokacijama? I možda kakva knjiga gdje su oni opisani?
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Artifacts
Hm, hvala na linku ima super stvari ali sam se nadao nečem drugome :(
Ovo su više kao unikatna oružja/armori, ja sam ciljao na neke cool dizajnirane antičke predmete koji imaju funkciju kao Charmovi u Diablu! Malo sam previše očekujem od te igre, ha!? :D
napravi si u csu artifakt, stavi ga negdje i trazi ga :D
E...
Sada prvi put igram onak za praf Oblivion na novom kompu! Kako je igra prelijepa na visokoj rezi i sa svim tim silnim detaljima i texturama! HDR mi se posebno sviđa, pogotovo kad je zalazak sunca! Kad je zalazak sunca, onda sve građevine i kamenje poprime onu narandžasto crvenkastu boju, ma prelijepo! Još sam si i vodu twikao tak da reflektira apsolutno sve objekte, savršeno! Što se grafike tiče, mislim da mi je Oblivion još uvjek na prvome mjestu...
Ako netko želi ScreenShotove okoline kad je zalazak sunca, nek se javi pa bum uhvatil kojega! :pray:
PS: Igra nikaj ne trza tak da sam još extra happy :P
PPS: Vsync mi je u potpunosti popravio Tearing Effect i ne vidim neki gubitak u performansama, tak da sam ultra happy :D
da, stvarno je prelijepa igra...aj sam stavio sve na max i igrao tako malo, al ne sijecam se zasto sam maknuo to...zbog proca mozda, 2.0 je :(
a ostalo je odlicno, 1.5 gb rama i 7600 GS ftw.
i nabaci koji skrin :D
Može, sad imam fax od 19 do 21 pa bum ga možda još zaigrao dok doma dođem! Prvo moram naciljati zalazak sunca, pa okinem par SS-ova od mog lika i od prirode u to doba!
PS: Sad sam bio kod Skingrada, koliko tamo različitog cvjeća ima, trave u svim bojama... ma fenomenalno! Pol toga nisam vidio na starome kompu! Jebenica!
Sonic_Moronic
15-10-2007, 17:30
Ja ga igram na svim detaljima postavljenim na minimum, i još uvijek mi trza. Jej. No dobro, igra mi je super pa preživim. Ali stvarno dungeoni izgledaju gadno. Također, uopće ne skužim koje je doba dana ako ne pogledam u nebo. Sve isto po danu i po noći...
Kaj se Dungeona tiče, ovak na max postavkama izgledaju odlično! Prepuni su neke plave mistične izmaglice koja osljepljuje ako gledaš drito u izvor... ma fenomenalno :pray:
Ali priroda je najbolja!
Dobra fora mi je bila kada sam stajao liku pred vratima i klikao wait po 2 sata... svaki put kad ti makne taj wait screen slika ispred tebe izgleda drugačije ovisno o poziciji sunca! Svaki put je boja drugačija, odsjaj je drugačiji... jeben doživaljaj :P
da, ja imam mod di se makne tutorial dungeon i pocinje se u jednoj od kuca koje se mogu kupiti ili u divljini, i ja sam sa vud elficem u divljini poceo :D
trava i to je fenomenalno, a tek jezera...i mod za vise monstera...
*svrš
I meni je igra zakon.Lipo 16 aa,16 af,1680x1050,hdr i svi detalji na max.
isse taj hdr je ftw, tek sam ga danas ukljucio, koja razlika :shock:
Arbiter of Change
15-10-2007, 20:30
Da, ako želiš osljepiti. Tweakani Bloom je savršen.
Da, ako želiš osljepiti. Tweakani Bloom je savršen.
Možeš li to malo podrobnije objasniti! Meni je full OK HDR... Ne osljepljuje poput onog u Carbonu!
Arbiter of Change
15-10-2007, 21:00
Promatraj u lice lika koji je u potpunosti obasjan podnevnim sunce i shvatit ćeš što mislim (nemoj koristiti modove). Sve doslovno blješti kao da su reflektivne podloge ponekad.
Ajd baš me zanima! Uglavnom se smucam po prirodi tak da nisam na to obračao pozornost! A jel te mogu zamoliti za kakav SS od tweakanog blooma?
Arbiter of Change
15-10-2007, 21:21
Ne baš budući da nemam instaliran Oblivion. :)
Koja je vaša metoda igranja? Ja evo već par sati igram igru, treči sam level, a još u biti nisam niti bio kak spada u civilizaciji! Cjelo vrjeme trčkaram po šumama i tražim one tvrđave i ruine!? Jel to pametno?
Prvi put kad sam ga prelazio, koristio sam samo Fast Travel i nisam niti malo istraživao šumarke... :D
a zavisi od klase, meni je najbolje uzet bosmera, thief znak, klasa custom(ranger) atributes:speed, agility; skills: light armor, marksman,blade, alchemy, mercantile, sneak i jos jedan koji oces... s kakvim si likom poceo?
najbolje ti je iskljuciti FT DALJE NEMOJ CITATI AK MISLIS D ACE TI POKVARIT UGODAJ (eto upozorio sam ga...) , putuj sa konjima ili pjeske ako imas razvijen speed, ispitivat ljude o tracevima(rumors) otici do cheydinhala, uclanit se u gilde, rjesit prvi odma za fighterse,(ako oces u DB, ubijes nekog pa odi spavat...)
zatim od do IC-a idi u market district, zahebavaj se malo s ljudima divi se prekrasnom gradu, napravljenom bas kako treba niti prevelik(kao vivec) niti premalen, uclani se u arenu, pitaj grand championa za quest i dalje radi sto te volja :D :D
OVO MOZES CITAT: Ja osobno nejdem odma rjesit main quest, samo odem do jaufrea da mu amulet dam onda odem u pm... mislim da sam nasao skoro svaki fort/ruin/dungeon/cave u real oblu bez expanzije i modova... fakat bio bolio probat one utilitye thieves den i ostale...
moze me neko prek PM uputit ? :D
Tak i ja igram, main quest mi je zadnji na meniu :D Prvo sve frakcije i side questove pa tek onda main quest rješavam!
Igram sa likom Assassin (custom) -> Speed & Agility -> Thief Sign -> Blade, Marksman, Light Armor, Athletics, Acrobatics, Sneak i Security!
Pošto nisam zadovoljan likom, mislio sam ispočetka i maknuti Security i možda još koj skill u zamjenu za Alchemi i još jednu školu magije!
Koje su škole magije po vama najzanimljivije i najkorisnije? PS: Za assassin klasu ako može!
Hvala!
Utoplytanian
17-10-2007, 14:06
charm, frenzy i invisibility (chameleon) :roll:
what he said...charm je pogotovo bitan za thiefa, jer u guild kvestovima stalno moras onu mini igru igrat da dobijes informacije, a i za assasina nije nenuzno :D
invisibility je gay, nemos nis radit samo hodat, chameleon ftw!
uostalom neznam ni jednu drugu skolu koja bi ti pomogla tak da, iluzija.
Joe_Strummer
10-11-2007, 17:13
Jel mi može neko pomoć
Instalirao sam oblivion nakon mjeseci muke i sve super i kad izađem van na početku stojim mirno a lik mi ide nadesno-kako da to riješim?
Joe_Strummer
10-11-2007, 18:11
Eo ponovno sam instalirao i valja. Ne znam zašto se to dogodilo
A i nemam nijednog moda i ako bi se nekome dalo napisati odlične modove i kratak opis
Jel mi može neko pomoć
Instalirao sam oblivion nakon mjeseci muke i sve super i kad izađem van na početku stojim mirno a lik mi ide nadesno-kako da to riješim?
sta nisi na forum hr rekao da si rijesio oblivon?
nego mozda je u tastaturi problem, jel ju tuces?
Joe_Strummer
10-11-2007, 18:22
Jel mi može neko pomoć
sta nisi na forum hr rekao da si rijesio oblivon?
nego mozda je u tastaturi problem, jel ju tuces?
EDIT:Sorry skužio sam na čeg misliš
Nevermind
Dyslexia
12-11-2007, 00:54
Ma ja preso Oblivion cijeli sve main questove, sad sam Glavni u Figters Guildu, Grand Champio u areni, preso mages guild,preso thieves guild, preso skoro sve side questove, preso dark brotherhod, neznam sve sam preso jos jedino mi ostalo oni Daedric Artifacts questovi ali preteski su i nikave stvari nedobijes ja gledo sve stvari sto mozes tu dobit ja imam 6 puta bolje.
Sad cu instalirat Shivering Isles.
McPingvin_v2.0
12-11-2007, 01:01
Nema isusa da postoji pretežak quest u oblivionu, a pogotovo kada si prešao sve nabrojano jer bi već trebao biti minimum lvl 25., a ja sam na tom lvl.-u s nordom bio bog i dve batine. prestao sam nositi potione sa sobom, a to ti dovoljno govori ako uzmeš u obzir da sam warrior.
Dyslexia
12-11-2007, 01:04
Pa i ja sam warior pa nema teskih questova ali deadric questovi su sranje jer moras trazit stvari vamo tamo. Neda mi se. Ja igram sa modom Oblivion Oscuro Overhaul tako da sam ja lvl 12. Ali bio bi i veci da neigram s tim modom jer s tim modom je teze igrat i jako sporo dobivas levele.
McPingvin_v2.0
12-11-2007, 01:11
a, to je već druga stvar ^^
a, to je već druga stvar ^^
Ne, to je ista stvar samo drugačije zapakirano...
Prince-Artas
12-11-2007, 21:39
Nema isusa da postoji pretežak quest u oblivionu, a pogotovo kada si prešao sve nabrojano jer bi već trebao biti minimum lvl 25., a ja sam na tom lvl.-u s nordom bio bog i dve batine. prestao sam nositi potione sa sobom, a to ti dovoljno govori ako uzmeš u obzir da sam warrior.
si siguran?
nirnroot quest
[quote="McPingvin_v2.0":1g08bq0w]Nema isusa da postoji pretežak quest u oblivionu, a pogotovo kada si prešao sve nabrojano jer bi već trebao biti minimum lvl 25., a ja sam na tom lvl.-u s nordom bio bog i dve batine. prestao sam nositi potione sa sobom, a to ti dovoljno govori ako uzmeš u obzir da sam warrior.
si siguran?
nirnroot quest[/quote:1g08bq0w]
^^
meni je kul bio za magz0r gild kvest sa onim stupom koji se otvara ako pravilno hitis spelove...nije tezak ali prvi da nema markera i uputa.
meni je kul bio za magz0r gild kvest sa onim stupom koji se otvara ako pravilno hitis spelove...nije tezak ali prvi da nema markera i uputa.
Ajme, zahebanog li questa. Normalno kad sam ga riješavao u tri ujutro, ali svejedno vrlo zabavan.
Izginuo desetak puta...hehe
Dyslexia
12-11-2007, 22:46
Ajme, zahebanog li questa. Normalno kad sam ga riješavao u tri ujutro, ali svejedno vrlo zabavan.
Izginuo desetak puta...hehe
Da da sjecam se isuse za to sam trazi i sufro po netu da skontam kako prec. Ali svejedno fora mi je to kad moras malo razmisljat, trazit.
omg tuzite se na lakocu igre, a trazite po netu rjesenja, to ti isto kod cheates koristis...
btw quest kad trebas mankar camorana ubiti je tezak, jer pocinjes u njegovom hebenom raju, oko tebe atronachi i sva moguca zvjerad, u forbbiden grotou deadre svih vrsta i nakraju kad to prezivis trebas do njega doci i ubiti ga skupa sa kcerkom i ostalom gamadi...
super je zadnji quest za DB, nakraju im drbim robu i prodam za dobru lovu :) samo problem sto niko nema takve nofce :(
McPingvin_v2.0
18-11-2007, 13:33
btw quest kad trebas mankar camorana ubiti je tezak, jer pocinjes u njegovom hebenom raju, oko tebe atronachi i sva moguca zvjerad, u forbbiden grotou deadre svih vrsta i nakraju kad to prezivis trebas do njega doci i ubiti ga skupa sa kcerkom i ostalom gamadi...
ništa teži od ostalih... s lvl 25 nordom sam prošao tim rajem kao toplim nožem kroz maslac.
erm sa lvl 50 Nordom je jos lakse od tog :D
da al nema lijepse, kad ti koknes dvojicu lukom i strjelom, zatim *inivisble* odmaknem se od njih pa opet dvojicu zatim opet *invisible*
a nekad kad mi je dosadno, upalim god mode i idem haracit :)))) kako to volim, pa odem do najblizeg grada da vidim dokle ce se bounty popeti :)
zatim jednostavno loadam
McPingvin_v2.0
18-11-2007, 15:32
ima ljepše...kad dođeš na brdo iznad Balmore i opizdiš pucat odozgo...
you make my eyes wet :cry:
ima ljepše...kad dođeš na brdo iznad Balmore i opizdiš pucat odozgo...
you make my eyes wet :cry:
dvostruko značenje?
pda, ja sam uletio u Balmoru i iso vidit jel mog sve pobit. jesam. sam ima vaznijih likova koji sam padnu u nesvijest pa ih stalno moram :)
wait...u Morrowindu važnije likove možeš ubiti...u oblivionu padu u nesvijest... :?
To opet olakšava debelo igru...npr. gdje ćeš naći užitak u igranju ako znaš da lik kojeg moraš braniti ne može umrijeti, nego se samo onesvijesti. Mislim, ako će te idiot pratiti kroz dungeon iz kojeg ga moraš izvesti, što tebi brani da se jednostavno ne zatrčiš do izlaza i čekaš da idiot dođe...
ako bas moraju, mogli su stavit samo MQ relatet likove da padaju u nesvjest... ovi side questovi nemaju veze s nicim...
ma to bi usralo igru i debelo je olakšalo, a razlog sam naveo u prethodnom postu. Ovako se više uživiš u igri i imaš osjećaj da je to stvaran svijet s ozbiljnih posljedica ako ti nešto usereš...
Inače, volio bih znati koliko je ljudi razočaralo zadnja borbu u Oblivionu, gdje smo se borili protiv navodno "jako opasnog" Daedra lorda Mehrunes Dagona, koji je kao jako oprezan i ne dopušta da mu išta promakne pred očima.
A onda uletimo mi, jadni seljak i hero wannabe Martin i prođemo kraj Daedri, prošuljamo se kao debili iza kuće, a Mehrunes cijelo vrijeme stoji kao papak i ništa ne kuži. Uđemo s Amulet of Kings u vrata hrama, koji je kraj Dagonovih nogu, a Martin počne s nekom herojskom spikom, itd. a skriptirana situacija navede Dagona da baš tad opali toljagom po hramu i final fight počne.
:yuck:
Usput, dizajn Mehrunesa Dagona je očajan, kao daje ispao iz C-razrednih horrora, kao neki debilni ogre s toljagom, bogovisačuvajte.
Ma ovaj kojem sam morao uzet medaljon u Oblivionu, kao neki boss a nemoze biti laksi...pateticno.
shai_hulud
08-12-2007, 12:30
Usput, dizajn Mehrunesa Dagona je očajan, kao daje ispao iz C-razrednih horrora, kao neki debilni ogre s toljagom, bogovisačuvajte.
jep, fala bogu na zmaju i skršenom templu da malo začine stvari.
usput, krećem se kroz shivering isles. izgleda obećavajuće.
The Great Duck
08-12-2007, 13:27
.
Nije on takav tek od Obliviona.Takvog su ga dizajnirali još u Daggerfallu:http://www.uesp.net/wiki/Tamriel:Mehrunes_Dagon
puno zlokobnije izgleda u Morrowindu...ovako izgleda kao scamp sa previše hormona rasta i operacijom kod doca Mengelea
Zaboravio si još da izgleda kao križanac Goroa iz Mortal kombata...
Ovaj, koliko ima onih Giant životinja i biljaka u igri?
Ja sam našao Giant crab, Giant slaughterfish i Giant Nirnroot...imaš li još koja?
Jel moguce kupiti kucu u Shivering Isles-u? Ako ne nek netko preporuci zgodan mod ( iako bi volio bez njega igrat).
wait...u Morrowindu važnije likove možeš ubiti...u oblivionu padu u nesvijest... :?
Oblivion su htjeli prilagoditi svima, dok je morrowind više za one sa puno živaca... :)
btw ja sam za oblivion, ne bi baš imao živaca igrati svaki put isponova kada mi umre netko od mojih gadova, ali mislim da bi bilo fora da moraš i ti njih braniti, npr. spriječiti udarac protivnika koji je bio usmjeren na tvog kompanjona i te stvari, kao viteške borbe :) ...akhm nvm serem beze...
Mahadeva
09-12-2007, 10:24
Jel moguce kupiti kucu u Shivering Isles-u? Ako ne nek netko preporuci zgodan mod ( iako bi volio bez njega igrat).
SPOILER ALERT, QUOTE DA VIDIŠ:
mislim da nemozes kupiti kucu, al dobijes onaj dvorac na kraju...
i upozorenje...nema spojlanja...Hellboy
Mahadeva
09-12-2007, 17:57
a jbg, vidis sta se dogada kad ne citas pravila... :rotfl:
Znate što bi volio sad; da svi recenzenti koji su recenzirali Oblivion kad je izašao napišu novu recenziju i shvate koliku su grešku napravili.
Jer vjerujem da sada shvaćaju kako onih +90% nije zasluženo, i da je Oblivion tek prosječan RPG koji živi na slavi mu prethodnika.
Komentirajte!
shai_hulud
11-12-2007, 17:39
ocjena bi bila opravdana ukoliko u tom trenutku nije bilo ničeg sličnog toliko dobrog (Elder Scrolls je ipak...Elder Scrolls) niti vizualno privlačnog.daklem, ak se igra gleda samostalno u usporedbi s nekim drugim naslovom iz vremena izlaženja. i sad se dovraga ne mogu sjetit jel bilo što...
ocjena bi bila opravdana ukoliko u tom trenutku nije bilo ničeg sličnog toliko dobrog (Elder Scrolls je ipak...Elder Scrolls) niti vizualno privlačnog.daklem, ak se igra gleda samostalno u usporedbi s nekim drugim naslovom iz vremena izlaženja. i sad se dovraga ne mogu sjetit jel bilo što...
pa u početku su svi bili nabrijani, ali smo s vremnom počeli shvaćati cijelu fintu kako smo dublje zalazili u igru (ako se u Oblivion može uopće dublje ući, pošto je prilagođen konzolašima)...i onda su nam misli skrenule na Morrowind, i nađosmo istinu koju nam poslaše bogovi...*yea*
:pray:
shai_hulud
11-12-2007, 17:49
ne bih volio misliti da je svaki elder scrolls prilagođen gamerima svog vremena...jer u mlađi naraštaj ipak imam vjere. al s oblivionom je bilo teško ostati optimističan.
Oblivion je donekle, ali kažem donekle, ne sasvim, popravio Shivering Isles...na neki način...možda :?
shai_hulud
11-12-2007, 17:58
Oblivion je donekle, ali kažem donekle, ne sasvim, popravio Shivering Isles...na neki način...možda :?
bolje s njim nego bez njega.... :wink:
ja cu reci da je shivering isles, recimo da je izaso ko epizoda ala hl2, bolji od obliviona sam po sebi.
a mene zanima još jedna stvar...jeli se itko usudio napraviti u igri nekakav podzemni svijet ili grad, tipa kao u D&D Underdark?
znači, nekakav veliki prostor gdje bi živjeli stanovnici koji bi kao i na površini obrađivali zemlju (tamo bi to bile nekakve gljive) i išli na posao...
to bi bilo prekul i vjerojatno bi me vratilo par sati na oblivion... :|
Arbiter of Change
11-12-2007, 18:04
Bolje je ispalo zato jer su išli na freaky/weird atmosferu, tako da igraju na nostalgiju Morrowind fanova (neporecivo je da Shivering Isles ludo baca na Morrowind), a i da privuču igrače kojima je Oblivion bio generic do bola.
Plexihack
11-12-2007, 18:21
meni su misli i prije tog otpada bile na Morrowindu...nakon što ga probah pun nade, sretno i hitro se vratih Vvardenfellu...i obrisah to konzolaško smeće...
Ja se nisam ni mučio s instalacijom...bio kod frenda,tri dana mu staraca nije bilo doma,svaki imao svoga lika...oh the horror...
Ali barem mi je komp čist od grijeha,jer kako kaže zapovijed:
"Ne sagriješi bludno samo zbog Shiny(TM)Sgrafike"
Onaj quest koji dobijem od onog Counta u Shiverin Isles, pa moram poc medju one kukce po chaliche i svako malo jesti onaj sastojak, prelos quest...tako iritantan i frustrirajuc.
Baš sam pogledao prve stranice ovog topica, pa koji je to bio hype :rotfl:
netko posta screen, a svi počmu slinit, trgat se od očekivanja, hehe, a dobro šta ćeš, uvijek je tako... :)
Znate što bi volio sad; da svi recenzenti koji su recenzirali Oblivion kad je izašao napišu novu recenziju i shvate koliku su grešku napravili.
Jer vjerujem da sada shvaćaju kako onih +90% nije zasluženo, i da je Oblivion tek prosječan RPG koji živi na slavi mu prethodnika.
Komentirajte!
Ocjena jese zaslužena, because:
1. Ovo su recenzije ionako za one koji ne namjeravaju na igru potrošiti puno, puno vremena.
2. Ocjena ne uzima obzir stare igre. Oni koji nikad nisu igrali ni jedan stariji TES reći će da je OB jedna od najboljih igara svih vremena.
3. Modovi su važni i za MW i za OB. OB-ovi modovi su izvrsni i uzdižu njegovu kvalitetu skoro do MW-ove s modovima. Za godinu dana, OB će imati toliko izvrsnih modova da će zaslužiti ocjenu veću od 95%.
Baš sam pogledao prve stranice ovog topica, pa koji je to bio hype
netko posta screen, a svi počmu slinit, trgat se od očekivanja, hehe, a dobro šta ćeš, uvijek je tako...
To i jest glavni krivac njihove mržnje prema OB-u. Očekivali su nešto kao MW2 a dobili su TES4.
Također na neke ljude čudno djeluje grafika pa su postali još opsjednutiji i mislili su da će igra biti puno bolja. Ne shvaćam odakle sva ta opčinjenost grafikom...
OB je bio ono što sam i očekivao pa me nije ni najmanje razočarao. Trenutno u njemu uživam više nego u MW-u (Onima kojima je kroz glavu prošla riječ kao što je power-player: Ne, nisam hebeni power-player! Igram RP-avije od tebe!). Imam najmanje 10 likova i ni s jednime mi se nije dalo prelatziti ni MW ni SI. I svi imaju barem level 15 (uzmite u obzir da koristim mod koji usporava leveliranje za 3x). I, za razliku od MW-ovih likova, svi su mi nekako ostali u pamćenju. Pretpostavljam da je to zato jer je gameplay sa svakim od njih potpuno drugačiji. Razlika među klasam je najbolja u cijelom TES-u, IMO.
Istina, ali što će im modovi za godinu dvije kad je Bethseda mogla uprijeti svom silom na projekt i odmah na početku napraviti morrowind killer.
Istina, ali što će im modovi za godinu dvije kad je Bethseda mogla uprijeti svom silom na projekt i odmah na početku napraviti morrowind killer.
Jer im je cilj bio:
1. povećati broj igrača (nisu imali puno konzolaša)
2. Napraviti igru koja nije slična prethodnicima (to im je uvijek bila i zauvijek će biti politika. Ljubitelji OB-a i MW-a pljuvat će na TES5, pazi što ti kažem)
Ne pokazuju bez razloga na svome Blogu najbolje modove.
daj pustite oblivion vise... sta ga svi pljuju toliko neznam, igra ko igra :?
moje objektivno mišljenje o oblivionu: oblivion sve u svemu daleko je od savršene igre, ali može vam skratiti dosta vremena. meni je barem skratio...
mogao je gledajući sa kritičke strane, ispasti 100 puta boljom igrom da su ga pravili više po uzoru na morrowind, s obzirom na današnju tehnologiju, mogao je biti bolja igra od morrowinda, ali je bethesda učinila suprotno - napravila goru igru...
mnogi pljuju po njemu samo zato što je lošiji od morrowinda, ali gledajući zasebno, nije uopće loša igra, stvar je u našim očekivanjima
moje objektivno mišljenje o oblivionu: oblivion sve u svemu daleko je od savršene igre, ali može vam skratiti dosta vremena. meni je barem skratio...
mogao je gledajući sa kritičke strane, ispasti 100 puta boljom igrom da su ga pravili više po uzoru na morrowind, s obzirom na današnju tehnologiju, mogao je biti bolja igra od morrowinda, ali je bethesda učinila suprotno - napravila goru igru...
mnogi pljuju po njemu samo zato što je lošiji od morrowinda, ali gledajući zasebno, nije uopće loša igra, stvar je u našim očekivanjima
istina, previše nas je, uključujući mene, čekalo Morrowind s poboljšanom grafikom, no svejedno velika krivica pada na Bethsedu, jer svi znamo da joj nema granica kad odluči prionuti nekom projektu.
No ovo nije pljuvačnica, ako ćemo pljuvati po Oblivionu, otvorimo tamo temu, a sad se vratimo na dobre strane Cyrodiila...
Evo vam pitanja:
Jeste li znali da kad razgovarate s M'aiq on spomene igru Fable i kako ga je razočarala?
Prvi put cujem ovo za Maika.
Prvi put cujem ovo za Maika.
Imaš ga i u Morrowindu...no neću spoilati kako ga naći, jer naći ga i razgovarati s njime je jedinstven doživljaj.
@ Hellboy
quote s ofišl foruma u vezi
M'aiq the Liara
M'aiq the Liar, who first appeared in Morrowind, makes random appearances outside of Anvil and Leyawiin. His commentary is filled with humorous remarks, most of which are allusions to popular subjects of discussion, or gripes, on the official forums. He also makes a comment on Fable and its over-hype.
Ma znam ja za Maika ali nikad nisam cuo da je pricao ovo za Fable.
Ma znam ja za Maika ali nikad nisam cuo da je pricao ovo za Fable.
Sad znaš?
A jel' vam poznata dotična Arvena Thelas iz Anvila u Oblivionu?
Svi koji su radili prvi Fighter's guild u Morrowindu... 8)
Mafioz0r
12-12-2007, 18:17
Znam Arvenu, u Morrowindu ti kaže da ubiješ štakore, a u Oblivionu da ih spasiš.
wha? rly?
"People always enjoy a good fable. M'aiq has yet to find one, though. Perhaps one day."
Znam Arvenu, u Morrowindu ti kaže da ubiješ štakore, a u Oblivionu da ih spasiš.
da, meni jedan od dražih easter eggova...
banana je to što se u TES-u ne može korsititi u svakoj ruci po jedno oružje...
evo došao i opet vidio kako ljudi pljuju po OB-u bez ikakvih argumenata....
Za Akula jedan veliki sign, dok što se tie onoga (neznam ko je reko) da bi OB bio bolji da su ga napravili po uzoru na MW, grdno se vara!
To onda više jednostavno ne bi bio TES, vec bi bio MW, i da su ga napravili po uzoru na MW i kao MW sa boljom grafikom sigurno mi se ne bi svidio kao ovaj Oblivion...
Kao što je Akul reko sigurno će također svi fanovi MW-a i OB-a pljuvat i po TES 5, no nikad se nezna, ja osobno ejsam za promjene, jer neda mi se jednoteisto igrat samo s boljom grafikom, pa ne znam kolko mi se sviđalo...
A da su opet napravili OB, po uzoru na MW, onda bi opet, rekli da je čisti c/p sa boljom grafikom kao FIFA...(mada FIFA ni bolju grafiku nema...)
Zatim kada izađe TES 5(kraj 2009.) svi će govoriti kako je grafika u OB-u sranje i kako je previše "pixelasta"... a animacije da su grozota(mda bethesdi baš do animacija i nije tolko stalo...), a TES 5 će biti "kralj" kao što je OB danas...
Sad samo čekaju da izađu screenovi TES 5 (1-3. mjesec) pa češ vidjet kak će opet nastat hype...
Pitam se što će tek biti kad završe sa FallOutom, pa kad krenu TES 5 pumpat...
Plexihack
17-12-2007, 21:18
evo došao i opet vidio kako ljudi pljuju po OB-u bez ikakvih argumenata....
Za Akula jedan veliki sign, dok što se tie onoga (neznam ko je reko) da bi OB bio bolji da su ga napraviliSpo uzoruSna MW, grdno se vara!
To onda više jednostavno ne bi bio TES, vec bi bio MW, i da su ga napravili po uzoruSna MW i kao MW sa boljom grafikom sigurno mi se ne bi svidio kao ovaj Oblivion...
/cut
Po uzoru,a ne isti...
Kao što je Akul reko sigurno će također svi fanovi MW-a i OB-aSpljuvat i po TES 5, no nikad se nezna, ja osobno ejsam za promjene, jer neda mi se jednoteisto igrat samo s boljom grafikom, pa ne znam kolko mi se sviđalo...
Fanovi MW-a iSOB-a?
:pray:
Fanovi Obliviona su new-age next-gen gameri kojima će on biti zanjimljiv dok ga ne *khm*pređu*khm*.Oni ni neznaju šta znači RPG...ti klinci misle da kad jednom prođeš neku igru da je onda treba deinstalirat...oni nikad nisu misije u Hitmanu ponavljali stotine puta samo da se savršeno istreniraju,misle da je CS shit jer ima *khm*lošu*khm* grafiku,nikad nisu čuli za Morrowind,a kad im kažeš da je to prethodnik Obliviona,oni misle da je to 2D...
And you call them gamers...puj,puj
da...kad izađe TES5 pljuvat ću po oblivionu...ali i dok ne izađe ću to raditi...i pljuvat ću po grafici u obliviona...i po svemu u oblivionu...S
kak sam se podero na ovo :rotfl: te tvoje kritike su došle do toga levela da sad čak i mene koji ti se protivim roflam ko konj xD
mislim zar ti već nije dosta? Mene MW nije ničim privukao ali je solidan RPG, mda ima boljih Diablo, ima čak i nekih onih starih SNES igara koje su me privukle više nego MW...
ima, hellboy, ima...
ja sam fan i obliviona i morrowinda...
morrowind mnogo više cijenim kao igru, priznajem da je 10 puta bolji, ali ja sam se više naigrao uz oblivion, nego uz morrowind, ali iz razloga što sam oblivion prije igrao
Ja sam fan oboje, al jbg neko mora biti bolji :D mlađi brat ga owna
Ja sam fan oboje, al jbg neko mora biti bolji :D mlađi brat ga ownaslažem se :D
Da_killah
17-12-2007, 22:29
damn you, pred 20min si rekao da ti je morrow bolji, a sad si za ob...
@rang€r, prigovaaš hellboyu kako mu nije dosadilo pljuvati ob, a tebi nije dosadilo hvaliti ga...i ako je morrow samo solidan rpg, kakav li je tek onda oblivion
(hint: ne, nije bolji :P )
jbg, zajebao, mislio sam kada je rekao mlađi brat da je mislio na morrowind...
i nisam baš naišao na mnogo ljudi koji su rekli da oblivion owna morowind, stoga sam predpostavio ne razmišljajući...
uglavnom, morr mi je bolji od obliviona
možeš ako je ono u lijevoj štit...
a lol, pa u tom i je problem...možeš samo štit+oružje...a nemoš oružje u lijevoj i oružje u desnoj... :roll:
ja mislimda ima engdje mod na TES sourceu(il kak se sad zove), nes dual-wield il tak nes sjecam se da se priclao o tome ali ne znam jel istina....
Fanovi Obliviona su new-age next-gen gameri kojima će on biti zanjimljiv dok ga ne *khm*pređu*khm*.Oni ni neznaju šta znači RPG...ti klinci misle da kad jednom prođeš neku igru da je onda treba deinstalirat...oni nikad nisu misije u Hitmanu ponavljali stotine puta samo da se savršeno istreniraju,misle da je CS shit jer ima *khm*lošu*khm* grafiku,nikad nisu čuli za Morrowind,a kad im kažeš da je to prethodnik Obliviona,oni misle da je to 2D...
??
Ovaj post gore ima potpuno istu vrijednost kao neki postovi n00bovitih ljubitelja OB-a u ovom topicu.
Diječko, igrao sam puno RPG-a (uključujući Fallout1&2, BG1&2, NWN1&2, KoToR1&2... i to sve nekoliko puta) i mogu ti sa sigurnošću reći da znam što znači riječ RPG.
Također sam skoro prešao TES:Arena (Idem od grada do grada), igrao sam i imam instaliran i još igram TES2:DF, prešao sam MW nekoliko puta i OB također nekoliko puta.
I mnogi drugi su sve to. Jedini problem je to što se oni koji nisu n00bovi ne pokazuju puno jer će odmah biti izvrijeđani od strane iritantnih dosadnjakovića koji, po svemu sudeći, ne mogu igrati niti jednu igru bez da potroše 95% vremena tražeći načine da ju popljuvadu ili da izvrijeđaju one koji igru vole.
A dokaz da ima puno OB fanova najbolje se vidi iz primjera Tamriel Rebuilt tima gdje je, kako sam čuo, MW tim bio prepolovljen jer je pola ili više njihovih članova prešlo na OB engine i potpuno napustilo MW engine.
Također, broj velikih OB modova je puno veći nego broj velikih MW modova a broj manjih modova je skoro dostigao broj MW modova što je, s obzirom na razliku starosti, od velike važnosti.. Samo oni koji vole igru mogu izdržati sve muke modiranja s igrom.
@Plexihack točno...nema fanova Morrowinda i obliviona...ili si jedno ili drugo...kombiniranje je nemoguće i neprirodno kao i parenje među vrstama...
*Ehm*ehm*
Slučajno sam fan svih TES igara istovremeno i ne stavljam jednu iznad druge. Jednako vremena trošim na Arenu, DF, MW i OB.
i za avat imaš Telvani guard masku :)
??
Ovaj post gore ima potpuno istu vrijednost kao neki postovi n00bovitih ljubitelja OB-a u ovom topicu.
Diječko, igrao sam puno RPG-a (uključujući Fallout1&2, BG1&2, NWN1&2, KoToR1&2... i to sve nekoliko puta) i mogu ti sa sigurnošću reći da znam što znači riječ RPG.
Također sam skoro prešao TES:Arena (Idem od grada do grada), igrao sam i imam instaliran i još igram TES2:DF, prešao sam MW nekoliko puta i OB također nekoliko puta.
I mnogi drugi su sve to. Jedini problem je to što se oni koji nisu n00bovi ne pokazuju puno jer će odmah biti izvrijeđani od strane iritantnih dosadnjakovića koji, po svemu sudeći, ne mogu igrati niti jednu igru bez da potroše 95% vremena tražeći načine da ju popljuvadu ili da izvrijeđaju one koji igru vole.
A dokaz da ima puno OB fanova najbolje se vidi iz primjera Tamriel Rebuilt tima gdje je, kako sam čuo, MW tim bio prepolovljen jer je pola ili više njihovih članova prešlo na OB engine i potpuno napustilo MW engine.
Također, broj velikih OB modova je puno veći nego broj velikih MW modova a broj manjih modova je skoro dostigao broj MW modova što je, s obzirom na razliku starosti, od velike važnosti.. Samo oni koji vole igru mogu izdržati sve muke modiranja s igrom.
@Plexihack točno...nema fanova Morrowinda i obliviona...ili si jedno ili drugo...kombiniranje je nemoguće i neprirodno kao i parenje među vrstama...
*Ehm*ehm*
Slučajno sam fan svih TES igara istovremeno i ne stavljam jednu iznad druge. Jednako vremena trošim na Arenu, DF, MW i OB.
khm khm, ja uopče nisam reko da je morrowind sheet zbog grafike(dapače grafika je još sada dobra) več zbog toga što me nije privukao kao Oblivion, Morrowind je super igra i ima sve, ali za mene Oblivion ima ono nešto, to je vjerojatno stvar ukusa ili navike...
U tome i je kvaka, neznam, isti mi je ko morrowind, ali ga igram sa cećim guštom... :S
Slažem se, OB ima ono nešto. Ali onda opet, sve TES igre imaju ono nešto, ali kod svake je "ono nešto" drugačija stvar i svatko voli svoje "ono nešto".
i za avat imaš Telvani guard masku
Enchantirana Telvanni Guard maska, mind you! Namjeravam u skoroj budućnosti staviti animacijski avatar koji će polako pokazivati sve moje TES likove.
Plexihack
18-12-2007, 21:05
Well,rijetko se nađe netko tko je pravi RPG fan.Većina moddera su RPG fanovi.Ali ja ne govorim o pravim RPG fanovima nego o onima,instaliraj-odigraj-deinstaliraj igračima.Jedino šta me privlači kod OB-a je to šta lik može izgledat više kwl nego u ostalim RPG-ovima,ali svijet oko mog lika je tupav.
Nisam ni ja neki koji nezna šta je RPG,odigrao sam sve vrste RPG-ove,nisam probao neke koji su popularni,ali zato sam probao sve od tekstualnih RPG-ova i MUD-ova do današnjih vrsta,te sam našao pojedince koji mi se sviđaju u svakoj vrsti.OB ne spada među njih jer mi veći užitak pruža Breath Pirates (tekstualni RPG) nego OB...
Mene je kod TES-a i RPG-ova općenito privukao lore,to da taj imaginarni svijet postoji samnom ili bez mene i da mogu napravit što želim od svog lika.Ali zato zahtijevam da priča bude duboka jer moji likovi uvijek imaju duboke priče s kojima ih pokušavam ubaciti u taj svijet.OB nema takvu priču koja bi me privukla i na koju bi trošio dane da ju otkrijem.Više mi se sviđa izdaja Nerevara,postavljanje lažnih bogova na čelo,nego smrt kralja od neke xy bolesti,zatvaranje vrata obliviona i kraj.
btw,ste znali da u jednoj Mage Guild misiji u MW-u morate pokupit dug od ženske koja u pećini eksperimentira s vratima Obliviona?
EDIT:Ne nazivam ih ja noobovima,nego kažem da većina njih koji igraju i vole OB,nikad nisu,a ni ne pomišljaju na probavanje prethodnika (MW,DF,A) i većina njih ga je igrala zbog šajni grafike.
slažem se sa akulom, većinom....
oblivion je na neki način razočarao mnogo ljudi u odnosu na morrowind, mene nije jer sam ga igrao prije morrowinda, ali opet ne vidim razlog zašto neki pretjerano pljuju po oblivionu...
igra vam se ne sviđa i gotovo, nemorate nazivati one koji vole oblivion noobovima i slične stvari
Plexihack:
Riječ većina nisi spomenuo. Time si, mada slučajno, uvrijedio i one koje nisi namjeravao.
Ovako, meni se Morrowind više sviđa jer u njemu imam veći dojam da sam stvarno neki pustolov, da je sve oko mene drevno, i da sve štima u tom stilu. Magija je genijalno uključena u kontekst cijele priče, ima i stvarno dobrih negativaca, imaš dojam da stvarno proživljavaš pustolovinu kao u stvarnom životu, a to uključuje:
- nema fast travela
- nema pošteđivanja u vezi priče i questova (primjer kad se likovi u Oblivionu koji su važni za igru onesvijeste kad trebaju umrijeti)
- enchantirati iteme mogu svi, a ne samo oni učlanjeni u Mages guild
- nema GPRS-a, nego imaš kartu, a cilj moraš odrediti po kamenju, građevinama i zvijezdama, itd...:)
- ima veći broj oružja, koja su autentična razdoblju u kojem se igra događa
- policija (okej, guardovi) su napravljeni kvalitetnije, primjer u Oblivionu kad ukradeš nešto i ostaviš ga u bačvi u Anvilu, a guard te uhvati u Imperial Cityju i svejedno ti nestane item u Anvilu
- prodavači ne znaju jeli item koji im prodaješ ukraden (osim ako prodaješ prodavaču kojem si taj item ukrao)
*kad se sjetim još primjera, javim...*
--------------------------------
Na drugu ruku, Oblivion mi se sviđa radi:
- mountova
- borbe (mač pogađa protivnika svaki put i radi mu bar nekakav damage, za razliku u Morrowinda, gdje moram gađati na nižim levelima milijun puta)
- isto vrijedi i za korištenje bowa
- zgodne cameo uloge i easter eggovi
- dobro korištenje stealtha (security owns)
:?
Uglavnom, to je to. Sad na stvari koje mrzim i radi kojih ne volim ova dva TES-a.
Prvo Oblivion. Reći ću da je to pojednostavljeno da krajnih granica i napravljeno po volji konzolaša. Evo još razloga:
- glupa priča. Zar toliko jaki Bladesi nemogu zaustaviti Mythic dawn assassine? (neću spoilati...)
- debilno prikazanje Mehrunes Dagona
- GPRS!!1
- gradovi. Svi osim Imperial Cityja služe kao fakin ukras. Kvatch za primjer. Zašto neka skriptirana situacija ne popravi grad kroz cijelu igru?
- likovi. Kao što su naveli, svi se čine debilima osim tebe.
- podcijenjivanje i blaćenje armora (pogotovo Daedric armora)
- dungeoni i ruinsi su isti. Svi se svode na priču duhovi, banditi, zombiji, trolovi, vampiri i poneki gdje nemožeš ući jer je važan za quest.
- adoring fan
- isti debilni Oblivion planeovi. Pa nemogu vjerovati da nema ničega osim lave, leševa i istih Sigil tornjeva
- malen broj oružja
- nemogućnost da spavaš u divljini, nego samo u krevetu. Još jedan razlog koliko je Oblivion modernizirana igra. pa hebo te, ako smo pravi avanturisti, spavati ćemo na otvorenome, na travi, na plaži, na kamenju, snijegu
- ne možemo se boriti na konju
- *goodguy* feeling. Ne možemo biti Blackguardi jer će nas Imperial guardovi odmah zatući
- prodavači i Imperial guardovi. Kako dovraga mogu znati da im ja namjeravam prodati nešto što sam ukrao? Gdje su saznali da sam ja to ukrao?
Imperial Guardovi; kad te uhvate, uzmu sve što si ikad ukrao, pa nema veze da je to u drugome gradu ili pet ulica dalje
...
Zašto ne volim Morrowind:
- na početku je teško raditi s ranged weaponsima i s mačevima. Teško da bilo što možeš tući osim Kwama i štakora.
- cliff racers :twisted:
hmm, evo razmišljam već desetak minuta, a nemogu se više ničega sjetit. Poštovana publiko, možda drugi put... :wink:
Arbiter of Change
19-12-2007, 21:50
Hehe, drago mi je vidjeti tako kratak Morrowind cons popis (iako je to stvarno ovisno o samom igraču i o tome kako konfiguiraš početnog lika - nije teško postaviti neki weapon skill na 40+ uz pametan izbor klase/rase/znaka). :D
E da, jedan fičr koji bi volio da je bio u Morrowindu - enchanting samo za Mages Guild/House Telvanni kao glavnima magijskim gildama.
.... spusti čejnsov, Hellboy. :D
ali opet nije logično da tučeš lika a mač ništa ne radi.
:?
za magije je to druga stvar, ali kad je o oružju riječ. Tu Oblivion debelo prednjači i to ej jedan od stvari zašto Oblivion volim.
Trebalo bi i u Morrowindu staviti takvo nešto. Nek mač udari svaki put, ali ako si na manjim levelima, nek shodno time i čini manju štetu. kako postaješ bolji, dobivaš neke nove finese i napada i šteta se povećava.
A ne kao debil tučeš po štakoru i nikad ne udreš, ap te ubije. Opet, s ranged weaponsima je isto drugačije.
Za to mogu shvatiti princip...
- GPRS!!1
Pa za kog vraga koristite kompas ako ga mrzite? Ja ga koristim samo za pronalaženje dungeona. Što se tiče questova, uvijek mi je odabran neki kojeg ne namjeravam raditi.
- gradovi. Svi osim Imperial Cityja služe kao fakin ukras.
Gradovi u OB-u su od iste koristi kao i gradovi u MW-u. Što se tiče Kvatcha, sumnjam da se grad može obnoviti u jednoj godini a sumnjam da se ikome u Bethesdi dalo trošiti vrijeme na nešto od čega nema koristi.
Naravno, sad će neki početi blebetati kako su to mogli napraviti, ali bilo je pametnijeg posla za raditi od takvih stvari.
- likovi. Kao što su naveli, svi se čine debilima osim tebe.
Jedan od mojih likova je veći debil nego bilo koji od NPC-ova :P
- dungeoni i ruinsi su isti. Svi se svode na priču duhovi, banditi, zombiji, trolovi, vampiri i poneki gdje nemožeš ući jer je važan za quest.
Morrowind za razliku od toga ima grobnice pune nemrtvih, ruševine pune demona i Dwemerskih naprava, spilja punih bandita... ček malo... Isti su kao oni u OB-u, samo što su manji.
- adoring fan
Što fali tom simpatičnom momku?
- isti debilni Oblivion planeovi. Pa nemogu vjerovati da nema ničega osim lave, leševa i istih Sigil tornjeva
Shivering Isles je pun lave i Sigil Towera? Jesam li ja slijep ili što??
Ako misliš na ono iz MQa, onda je normalno da onako izgleda kad je taj Oblivion Plane Deadlands, svijet koji je oblikovao Mehrunes Dagon, Princ Uništenja.
- nemogućnost da spavaš u divljini, nego samo u krevetu. Još jedan razlog koliko je Oblivion modernizirana igra. pa hebo te, ako smo pravi avanturisti, spavati ćemo na otvorenome, na travi, na plaži, na kamenju, snijegu
Što to ima veze s modernizmom? Ako se ne varam, neko su vrijeme namjeravali ubaciti spavaće vreće ali su odustali od toga a zbog nedostatka vremena nisu htjeli masovno mjenjati kod (mala stvar jest, ali mjenjanje i dodavanje koda nije tako jednistavno).
- ne možemo se boriti na konju
Borba na konju zahtjevala bi dodavanje bare, godine dana rada na OB što se developerima nije pretjerano svidjelo.
- *goodguy* feeling. Ne možemo biti Blackguardi jer će nas Imperial guardovi odmah zatući
Ako imaš problema s ubijanjem guardova, onda ti je lik očito slab. Neki od mojih likova ubijali su ih naveliko.
- prodavači i Imperial guardovi. Kako dovraga mogu znati da im ja namjeravam prodati nešto što sam ukrao? Gdje su saznali da sam ja to ukrao?
Nije realistično, ali je dodano kako bi Thief klasa dobila na vrijednosti.
Imperial Guardovi; kad te uhvate, uzmu sve što si ikad ukrao, pa nema veze da je to u drugome gradu ili pet ulica dalje
Čudno da ovo isto nisi spomenuo u MW dijelu jer je tamo prokleto ista stvar. Ustvari, tamo ti pohlepna i arogantna kuća Telvanni oduzme ono što si uzeo njihovim neprijateljima kući Hlaalu i pokorno da Imperialima.
Ovako...
Kao prvo, Oblivion planeovi su isti, počevši od Mehrunes Dagona, pa do Bothiaha, i Perytie. Svi su hebeno isti i to nemožeš pobiti.
A to što govoriš da se developerima nije svidjela još godina rada da bi igru učinili boljom debelo govori zašto svi mrzimo Oblivion.
Na neki način ti zahvaljujem, jer si pametno obrazložio moj post i dodao nekoliko riječi radi kojih treba i radi kojih još više mrzim Oblivion :wink:
U vezi Imperial guardova. Igrao sam Oblivion 300+ sati i doveo sam lika na 94 level. To sam napravio jer sam bio u zatvoru nebrojeno puta, no kad sam rekao o *goodguy* feelingu, odnosi se na to da nemožeš raditi ništa za protivničku strane kao mythic dawn. Nemožeš biti neki blackguard pa da te se svi boje, nego ako ubiješ par ljudi, bla bla bla Imperial guardovi skaču po tebi u svakom hebenom gradu, a vjeruj mi, ne želim apslotuno sve ubijati. I još kad ih pobiješ, nitko ne razgovara s tobom, nisi u sposobnosti obaviti questove...
:boohoo:
sto se stolen itema tice, prelako bi bilo da mos bilo kome prodat nesto.imao bi 100k u 10 sati igre.
Ali objasni mi KAKO oni mogu znati da im ja prodajem nešto što sam ukrao u drugome gradu???
mravojed20
20-12-2007, 10:43
To ti je jednostavno glupa odluka developera,nemoj se zamarati s tim,ako postoji neki mod koji to miče onda ga koristi.
Puno stvari u Oblivionu ne štima,preostaje nam jedino nada da će sljedeći nastavak bit bolji.
nađete jedan hebeni nedostatak, sitan, da se vidi nakon 300+ sati i onda s*rete... ajde da ja igram mw 300+ sati, ću nasrat pola stranice o sitnim glupostima....
Plexihack
21-12-2007, 12:30
Nije sitan,uništava cijelu Thief klasu...
Da_killah
21-12-2007, 15:39
nije samo zbog tog jednog sitnog nedostatka, ima ih dosta više, i to većih...
ima u oblivionu dosta nelogičnih stvari, ako ćemo tako, recimo to što ste naveli, kompas, kada ista osoba (redovito prosjak) priča sa dva različita glasa i da ne nabrajam dalje, ali nisam previše obraćao pažnju na njih...
kada bi tako gledali, svaka igra ima i nelogičnih stvari i nedostataka, ali oni nisu važni ukoliko ih druge stvari nadoknađuju
Jedva od stvarno nelogičnih stvari mi je izgled likova...ako dobro primjećujete, stare osobe imaju bore samo na faci, vrat im je cijeli u mladenačkom izgledu :)
Jedva od stvarno nelogičnih stvari mi je izgled likova...ako dobro primjećujete, stare osobe imaju bore samo na faci, vrat im je cijeli u mladenačkom izgledu :)
grafika mi je bila u ***** kada sam igrao oblivion jer sam imao slabu konfu, pa nisam bore vidio ni kod mladih ni kod starih, ni na licu ni na vratu....
KingTomy
22-12-2007, 14:55
Jel postoji možda mod da se mogu prodavati ukradene stvari i da čuvari me ne uhapse odmah kada izađem a nešto sam ukrao jer je to totalno nerealno...
:cry:
Utoplytanian
22-12-2007, 16:13
imas jedan mod koji ti omogucuje da,nakon sto te strazari vide da krades,da mozes pobjec ako se npr sakrijes iza jedne stjene,ali bounty jos ostaje, mislim da je Ren Guard Overhaul,nije ono sto si trazio ali je super stvar za thiefa
Heh, Cliff Racers- Igrao sam bretona s kopljem (svi uzmu ili mać ili sikiru, pa eto ja uzeo koplje za dišpet). Zbog rangea koplja cliff raceri su padali ko kamenja, i onda bi od ostataka radio potion levitacije. :D
Oblivion je pojednostavljen, šta u osnovi nije loša stvar (kako je reka jedan designer, igra vridi ko prosjek elemenata, da bi je popravio možeš dodat dobre elemente ili maknit loše) E sad, za sve ono šta je maknuto i pojednostavljeno, tribalo bi dodat nešto drugo, da igra ostane kompleksna i zanimljiva, a koliko ja vidim OB nije dodano praktički ništa.
Nije stvar u tom da je OB loš već da su oni koji su igrali MW imali su visoka očekivanja. Osobno san igra OB, i stvarno mi je gušt, i evo objektivno je bolji od MW, ali ipak... Kad sada, ovoliko miseci otkad sam igra ijednu igru, usporedim obe, vidin da san Morrowind igra stotine sati, OB ni pola toliko. Mislim da i to nešto govori.
ak si u MW pol tog vremena mlatio cliff racere okolo da dođeš negdje dođe na isto :|
ne kuzim, igra mora imat ruznu (tj ne eye candy) grafiku da bi bila dobra?
ne...ali u oblivionu je eye candy sve...zato sam skoro proljev dobio...
Spusti detalje :? lol
inače ja bi volio da mi je eye candy, a ti se buniš zbog toga :killyou:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.