Pogledaj cijelu verziju : METAL
GrimReaper
14-10-2007, 14:38
Stala sam na Whitesnake i Rainbow, jel? :D :gitara:
Stargazer. :pray:
meni je tarot woman prejaka, posebno u izvedbi holy diver live dvd by DIO 2006.. doug aldrich je predobar đitarist :D
Dreamer Deceiver
14-10-2007, 14:44
kamo je halford pjevao sa sabbathima, koji je to koncert ?
GrimReaper
14-10-2007, 14:57
kamo je halford pjevao sa sabbathima, koji je to koncert ?
to ti je to :)
2004 - Halford with Sabbath (Black Priest!)
pokusat cu si to nabaviti :)
slušam samo sabbathe s ozzyem,dio mi ne paše :(
a ni ostali bogami
pantera- 5 minutes alone;zakon stvar :gitara:
Simon the Dreamer
15-10-2007, 20:00
a ni ostali bogami
Meni jedino Dio, on je car. Holy Diver je predobra pjesma, i on kad se uživi...
GrimReaper
15-10-2007, 21:20
a ni ostali bogami
da al to nije od sabbatha stvar nego od DIO :)
i meni osobno je don't talk to strangers bolja od holy divera makar je i holy diver mrcina :D
Panzer Grenadier
15-10-2007, 21:32
"Last man standing" od hammefalla ftw!!!! baš sam sad poslušao, moram kupit Steel meets Steel !
Simon the Dreamer
16-10-2007, 08:49
a ni ostali bogami
i meni osobno je don't talk to strangers bolja od holy divera makar je i holy diver mrcina :D
Znam da nije od BS-a, ali je dobar primjer za Diove vještine...
I Night People također super pjesma od grupe Dio...
GrimReaper
16-10-2007, 10:04
[quote=Jerry]slušam samo sabbathe s ozzyem,dio mi ne paše :(
a ni ostali bogami
Znam da nije od BS-a, ali je dobar primjer za Diove vještine...
I Night People također super pjesma od grupe Dio...[/quote:1wb27msa]
cijeli holy diver live iz 2006. dakle sve pjesme gore su predobre... doug aldrich je predobar đitarist,dio prodobro pjeva, rudy sarzo je luđak s basom i simon writght je već dugo poznati odličan bubnjđar :D
Worthaur
16-10-2007, 17:02
Poceo slusati DragonForce... damnit predobri su :pray:
Normalno da jesu.
"Last man standing" od hammefalla ftw!!!! baš sam sad poslušao, moram kupit Steel meets Steel !
Meni je frend sinoć dao Never Ever i totalno sam se navukla. :pray:
Panzer Grenadier
16-10-2007, 19:39
Never Ever je s Chapter V, s tog albuma još poslušaj Fury of the wild i Blood bound. Hammer of justice isto nije loša
MasaKrisT
16-10-2007, 21:42
poslusaj cijeli album jak je mnogo:) ma cijeli hammerfall je jak:)
Metal je jedina kvalitetna vrsta glazbe, ofc uz poneki rock bend...
:wink:
Rocchiro
17-10-2007, 16:18
Metal je jedina kvalitetna vrsta glazbe, ofc uz poneki rock bend...
fali ti jedna kljucna rijec,a to je "meni".Metal je MENI jedina kvalitetna vrsta glazbe.
:pray: Ne mogu vjerovat da ima neko ko upotrebljava ovo i shvaca koristenje istog...
Kada kod se nesto komentira pljuje upotrebljava se MENI tako da nisi ti neki bog koji ce odluciti sto valja a sto ne..
btw jel cuo ko za grupu Pentagram?mislim da su neki turci ili tako nesto..
@HaTe umnogo volim tvoj avatar... :D
inace kad smo kod hammerfalla, meni su svi albumi su dobri, imaju lijepe pjesme...
Dunkelheit
17-10-2007, 21:52
black metal ftw
Panzer Grenadier
17-10-2007, 21:54
black metal ftwPower metal ftw
MasaKrisT
17-10-2007, 23:01
all metal ftw.amen.
Human m0nst3r
18-10-2007, 12:05
Death and brutal death ftw. Poceo slusati pun rac bendova, ali od novijih koje sam dobio darkane and crisiun su mi prejaki. 8)
hevi i epic meni rulaju :cry:
blind guardian i iron maiden... :pray:
Dreamer Deceiver
18-10-2007, 14:02
se samo meni gadi novi album iced Eartha ?
se samo meni gadi novi album iced Eartha ?nope
Simon the Dreamer
18-10-2007, 20:42
Meni je ravno, nema albuma do SWTWC...
@HaTe umnogo volim tvoj avatar... :D
inace kad smo kod hammerfalla, meni su svi albumi su dobri, imaju lijepe pjesme...
ma behemoth rulz, a sto se tice hammerfalla to je onak za relaksaciju ^^
meni je gg, jedino mi nakurac idu ovi prateci vokali. Something wicked part 1, 10000 strong, the clouding i framing armagedon su mi vgg stvari...
Arbiter of Change
18-10-2007, 22:23
U usporedbi sa prijašnjima je meni dosta loš, ali svakom svoje.
Rocchiro
19-10-2007, 14:15
novi helloween spot
f70FohmxHM4
14.1.08. Within Temptation u Zagrebu!
na to se ide najvjerojatnije
Dreamer Deceiver
19-10-2007, 14:44
opapa, nešto dobri bandovi doalzu u hrv ovih godina :D
Simon the Dreamer
19-10-2007, 21:16
Fuj within temptation, pregej for mich.
Dreamer Deceiver
19-10-2007, 23:00
tipica ima prejeben glas, pogotovo na Ice Queen :pray:
Rocchiro
19-10-2007, 23:44
tipica ima prejeben glas, pogotovo na Ice Queen :pray:
meni je ona jedan od najjacih zenskih vokala u kompletnoj glazbenoj industriji.rastura treba
w00t cura iz within temptationa rula
preHebEn glas
re-spect
D.E.M.O.
24-10-2007, 14:48
eto da malo reklamiram.. odvec svima poznat djakovacki bend anal mandica krece u nove "ozbiljnije" vode, pod nazivom system restore ^^
iako je po meni stara mandica bila bolja, mogu reci da ni ovo nije lose ;)
tako da oni koji zele poslusati.. samo dajte :)
System Restore - 5283
http://www.box.net/shared/z7dr98t8uy
ne ne i ne!
nema do stare mandice :cry:
gadovi
ANAL MANDICAAAAAAAAA :pray: :pray:
system restore :twisted:
D.E.M.O.
24-10-2007, 14:59
ma i mandica je jos tu.. samo nakon sto naprave novi album imaju malu stanku : ]
btw nova pjesma ;)
http://www.myspace.com/analmandica
sa prave novi album (mandica) ?
D.E.M.O.
24-10-2007, 15:24
da.. novi izlazi soon
Rocchiro
24-10-2007, 15:26
nije los ovaj System Restore...slici mi malo the vision bleaku
D.E.M.O.
25-10-2007, 04:28
imam jos...cek
System Restore - The Color Scheme
http://www.speedyshare.com/357563191.html
i vise nema ;) kupite album kad izadje XD
da.. novi izlazi soontooooooooo :pray: :pray:
Ja volim slusati rammstein i linkin park a ponekad poslusam korn... 8)
zašto su metalci tako nasilni?
od kud ti da su nasilni?
zasto ti spammas?
GrimReaper
26-10-2007, 22:12
kako koji.. po zagrebu recimo su sve skoro divljaci,dok tu kod mene su pola pola..
kako koji.. po zagrebu recimo su sve skoro divljaci,dok tu kod mene su pola pola..ja ne znam niti jednog "divljeg" svi su cijepljeni
GrimReaper
26-10-2007, 22:30
haha ja znam divlje..ponašaju se ko jedna moja poznanica prije napada epilepsije :rotfl:
BlackDCRO
26-10-2007, 22:33
Wintersun, Dark Fortress i Behemoth na metal campu 2008. yay. Idem sigurno, vec pocinjem skupljat pare.
Behemoth???
madafaka na to se ide!!!
vidim i kataklysm...
oohohho....
Dreamer Deceiver
26-10-2007, 23:18
nasilni su i šminkerici kad im zaprljaš njihovu najnoviju jaknicu ili hlače
Lord Ragnarok
27-10-2007, 00:57
divna izjava... metalci su nasilni...
slusam metal i samo metal pa opet nejdem ubijati ljude iz dosade
i ja slušam metal, i kad to ljudima kažem ili kad me vide odmah pomisle da sam nasilan i da se drogiram. veću skupinu ljudi ne treba generalizirati, to je najveća greška
od kud ti da su nasilni?
zasto ti spammas?
ja to sam govorim iz osobnog iskustva jer svi metalci koje ja znam (a poznam ih 30tak) su sjebani sam se deru i nasilni su za posizit.
i nevolim kaj su neke grupe jako nasilne pa se deru u 3 picke materine ili razbiju gitaru nekome o facu.... :yuck:
od kud ti da su nasilni?
zasto ti spammas?
ja to sam govorim iz osobnog iskustva jer svi metalci koje ja znam (a poznam ih 30tak) su s*****i sam se deru i nasilni su za posizit.
i nevolim kaj su neke grupe jako nasilne pa se deru u 3 picke materine ili razbiju gitaru nekome o facu.... :yuck:
moraju biti nasilni kada vide kretena kao tebe
GrimReaper
27-10-2007, 10:11
od kud ti da su nasilni?
zasto ti spammas?
ja to sam govorim iz osobnog iskustva jer svi metalci koje ja znam (a poznam ih 30tak) su s*****i sam se deru i nasilni su za posizit.
hehe sumnjam da bi netko išo razbijat gitaru,osim ako mu stari nije Polančec ili Sanader :rotfl:
al da znaju bit primitivni bez kulture, deračit se po gradu i bit nasilan bilo na fizički bili psihički način,toga ima a lot ...
i ja slušam metal pa se ponašam pristojno..naravno dok sam doma u kutku svoje mračne sobe a hi fi piči heavy onda postanem born to be wild al naravno to je sve u dobroj maniri kad te glazba ponese :boohoo:
od kud ti da su nasilni?
zasto ti spammas?
hej nemoras bit neuljudan...to samo dokazuje da nemas nis pametno rac rec...malo se nauci pristojnosti
Rocchiro
27-10-2007, 11:43
Wintersun, Dark Fortress i Behemoth na metal campu 2008. yay. Idem sigurno, vec pocinjem skupljat pare.
i Celtc Frost također :pray:
i kaj se tice nasilja kod metalaca.ima ga ko i svugdje drugdje.mada,sigurno budes nasel vise nasilja kod punkera recimo,to ti garantiram
i to sam vec nekolicinu puta spomenuo,znam par metalaca koji su jedni od inteligentnijih ljudi koje sam susreo u mome kratkom zivotu.idu po raznoraznim natjecanjima itd.
i kaj se tice nasilja kod metalaca.ima ga ko i svugdje drugdje.mada,sigurno budes nasel vise nasilja kod punkera recimo,to ti garantiram
i to sam vec nekolicinu puta spomenuo,znam par metalaca koji su jedni od inteligentnijih ljudi koje sam susreo u mome kratkom zivotu.idu po raznoraznim natjecanjima itd.pa punkeri su zapravi 3.14cke, barem je tako ovdje u puli.a sta se nasilja tice kod metalaca ima ga, al ima i normalnih metalaca.i najvise me pilaju ove babe stare il starci od frendova, cim imas dugu kosu odma si narkoman :killyou:
Rocchiro
27-10-2007, 11:52
i to sam vec nekolicinu puta spomenuo,znam par metalaca koji su jedni od inteligentnijih ljudi koje sam susreo u mome kratkom zivotu.idu po raznoraznim natjecanjima itd.pa punkeri su zapravi 3.14cke, barem je tako ovdje u puli.a sta se nasilja tice kod metalaca ima ga, al ima i normalnih metalaca.i najvise me pilaju ove babe stare il starci od frendova, cim imas dugu kosu odma si narkoman :killyou:
i onda ti fino velis:"da narkoman sam.imate sto protiv?" :)
SnowFlake
27-10-2007, 11:52
od kud ti da su nasilni?
zasto ti spammas?
hej nemoras bit neuljudan...to samo dokazuje da nemas nis pametno rac rec...malo se nauci pristojnosti
daj šuti,ti nisi pristojan tu uletiš bez ikakvog obzira na druge i sereš po metalu,e pa znaš ovdje se raspravlja o metalu,kao koncertima,pjesmama,izvođačima i slično,ako ne voliš metalce i metal otvori temu u pljuvačnici...
i inače ja slušam metal i kada su ovi iz mog razreda to skužili bili su ono u čudu najmanje jer ja miran kao picek,ili barem prividno,a ovi metalci koji divljaju ne znam šta,kao da drugi to isto ne rade,ali naravno kako metal nekak zvuči glasno što asocira tebe na nasilje i još ono sve u crno kaj je asocira kao dobrog kršćanina na zlo ti odmah ovak misliš da su oni loši,a siguran sam kako poznaš puno ljudi koji slušaju metal,a ti to čak ne znaš....
zato piss off
ps,nikad nisam čuo da je neki klinac u americi ili di već koji sluša metal ušo u školu i poubijo nekoliko ljudi ili slično...
i tru je da bajkeri nisu metalci,to jest ne moraju biti
Rocchiro
27-10-2007, 11:56
...i bas zato mi je drago ime jednog benda kojeg inace uopce neslusam,zove se Dark Tranquillity :)
GrimReaper
27-10-2007, 11:58
pogledao sam sad 5 dokumentarnih epizoda naslova
The story of heavy metal
preporučam svakom luđaku da utvrdi znanje kao ja ili početnicima da ga prošire...
jer heavy je ono od čega je sva metal proizašo i MENI je jedini koji valja :)
i onda ti fino velis:"da narkoman sam.imate sto protiv?" :)ma nit se ne zamaram vise sa time :D neka misle sta oce
EDIT : piramida :(
Dreamer Deceiver
27-10-2007, 13:21
U LABIN DOLAZI BLAZE !!!!!!!!!!
:pray: :pray:
Misli osam da je sajo nešto najbolje, ali BLAZE :pray:
Lepo su ga naši otkupili i malo mu skrenuli putanju u labin :d
U LABIN DOLAZI BLAZE !!!!!!!!!!
:pray: :pray:
Misli osam da je sajo nešto najbolje, ali BLAZE :pray:
Lepo su ga naši otkupili i malo mu skrenuli putanju u labin :dcek to je onaj bend sta je oukpio bivsi mejdenov singer ? :)
od kud ti da su nasilni?
zasto ti spammas?
daj šuti,ti nisi pristojan tu uletiš bez ikakvog obzira na druge i sereš po metalu,e pa znaš ovdje se raspravlja o metalu,kao koncertima,pjesmama,izvođačima i slično,ako ne voliš metalce i metal otvori temu u pljuvačnici...
i inače ja slušam metal i kada su ovi iz mog razreda to skužili bili su ono u čudu najmanje jer ja miran kao picek,ili barem prividno,a ovi metalci koji divljaju ne znam šta,kao da drugi to isto ne rade,ali naravno kako metal nekak zvuči glasno što asocira tebe na nasilje i još ono sve u crno kaj je asocira kao dobrog kršćanina na zlo ti odmah ovak misliš da su oni loši,a siguran sam kako poznaš puno ljudi koji slušaju metal,a ti to čak ne znaš....
zato piss off
ps,nikad nisam čuo da je neki klinac u americi ili di već koji sluša metal ušo u školu i poubijo nekoliko ljudi ili slično...
ja sam samo reko da su neki metalci nasilni. ja isto ponekad slusam metal i nemam nista protiv njega. hmmm...dakle jesi cuo za skolu columbine? 2 djecaka su ubila 30tero ljudi a slusali su death metal. i ja ne pisam po metalu. netrebate biti tako neugodni. okej ja sam malo sjebano napisao post ali ne morate odmah ljude vrijedjati pogotovo ako ne znate o cemu se radi. tako ne ide u zivotu :nonono:
Dreamer Deceiver
27-10-2007, 13:35
aye...
što se tiče nasilja, rekao sam prije i ponovit cu opet :
I šminkerici su nasilni kad im zaprljaš najnoviju krpicu neke poznate marke
Rocchiro
27-10-2007, 13:50
cekaj,fakat Blaze u labinu?kad?
nasilje...nisam cuo da metalci idu okolo i rade sranja, janjevci i cigani, da...
Dreamer Deceiver
27-10-2007, 14:00
cekaj,fakat Blaze u labinu?kad?
16.11.2007.
http://www.labinhardcore.com/forum/view ... sc&start=0 (http://www.labinhardcore.com/forum/viewtopic.php?t=626&postdays=0&postorder=asc&start=0)
Misilili smo da je sajo megaspektakl, ali ovo ce bit uberspektakl :D
nasilje...nisam cuo da metalci idu okolo i rade sranja, janjevci i cigani, da...
lol. al ipak moram priznati da su tipovi kaj slusaju cajke nasilniji i od punkera i od metalaca :rotfl:
lol. al ipak moram priznati da su tipovi kaj slusaju cajke nasilniji i od punkera i od metalaca :rotfl:ja mislim da je kod takvih nasilan = glup (mislim na one koji slušaju cajke i nasilni su)
lol. al ipak moram priznati da su tipovi kaj slusaju cajke nasilniji i od punkera i od metalaca :rotfl:ja mislim da je kod takvih nasilan = glup (mislim na one koji slušaju cajke i nasilni su)
hmmmm....pa i to je istina jer ljudi kaj slusaju cajke imaju nizi kvocijent inteligencije ali to ne treba nista znaciti jer valjda i ima pametnioh ljudi kaj slusaju cajke (?). a oko nasilja svaki je covjek nasilan samo sto neki to iskazuju a neki ne...ja znam da odredjene vrste glazbe MOGU utjecati na necije ponasanje..dakle covjek ako nema samokontrole moze poceti :kill: ljude jer je iznerviran :killyou:
hmmmm....pa i to je istina jer ljudi kaj slusaju cajke imaju nizi kvocijent inteligencije ali to ne treba nista znaciti jer valjda i ima pametnioh ljudi kaj slusaju cajke (?). a oko nasilja svaki je covjek nasilan samo sto neki to iskazuju a neki ne...ja znam da odredjene vrste glazbe MOGU utjecati na necije ponasanje..dakle covjek ako nema samokontrole moze poceti :kill: ljude jer je iznerviran :killyou:
vrsta glazbe koju pojedinac sluša ne utječe ni na kvocijent inteligencije ni na agresivnost. TOČKA
GrimReaper
27-10-2007, 23:12
vrsta glazbe koju pojedinac sluša ne utječe ni na kvocijent inteligencije ni na agresivnost. TOČKA
slazem se,al glazbe utjece na emocije koje utjecu na nase ponasanje(kod nekih vise kod nekih manje)
meni žešća glazba pomaže da izbacim iz sebe negativno,al kroz doživljavanje te glazbe...ne da budem agresivan..dok ima i agresivnih po tom pitanju
slazem se,al glazbe utjece na emocije koje utjecu na nase ponasanje(kod nekih vise kod nekih manje)
meni žešća glazba pomaže da izbacim iz sebe negativno,al kroz doživljavanje te glazbe...ne da budem agresivan..dok ima i agresivnih po tom pitanjudokazano je da se uz metal/rock glazbu izbacuje bijes i agresivnost
meni žešća glazba pomaže da izbacim iz sebe negativno,al kroz doživljavanje te glazbe...ne da budem agresivan..dok ima i agresivnih po tom pitanjudokazano je da se uz metal/rock glazbu izbacuje bijes i agresivnost
i ja agresivnost izbacujem kada slusam glazbu ali to ne radim kada su drugi pored mene nego kad sam sam. covjek se mora suzdrzavati kada je netko pored njega zato jer onda prekoracuje granice uljudnosti...okej je ako netko izbaci to svo nasilje iz sebe ali ne kada to radi u javnosti...malo smo skrenuli s teme
Arbiter of Change
28-10-2007, 11:52
Meni metal više potiče inspiraciju i većinu osjećaja među kojima nije bijes. Možda sam to samo ja.
ja sam samo reko da su neki metalci nasilni. ja isto ponekad slusam metal i nemam nista protiv njega. hmmm...dakle jesi cuo za skolu columbine? 2 djecaka su ubila 30tero ljudi a slusali su death metal. i ja ne pisam po metalu. netrebate biti tako neugodni. okej ja sam malo sjebano napisao post ali ne morate odmah ljude vrijedjati pogotovo ako ne znate o cemu se radi. tako ne ide u zivotu :nonono:
joj za školu columbine što se nije napričalo... me da su metalci, em da su gotičari, em da su gameri. pazi, ispadne da su oni na kraju pripadali svakoj subkulturi koja postoje
Lord Ragnarok
28-10-2007, 16:36
@olio to se dokazalo i za gaming, pa opet optužuju San Andreas za sranja
SnowFlake
28-10-2007, 16:53
[quote="TAGAN":3nltc10z]od kud ti da su nasilni?
zasto ti spammas?
zato piss off
ja sam samo reko da su neki metalci nasilni. ja isto ponekad slusam metal i nemam nista protiv njega. hmmm...dakle jesi cuo za skolu columbine? 2 djecaka su ubila 30tero ljudi a slusali su death metal. i ja ne pisam po metalu. netrebate biti tako neugodni. okej ja sam malo sjebano napisao post ali ne morate odmah ljude vrijedjati pogotovo ako ne znate o cemu se radi. tako ne ide u zivotu :nonono:[/quote:3nltc10z]
emo kids not metal kids
Rocchiro
28-10-2007, 17:00
ok.ajde ljudi,moze malo da prestanete raspravljati o psihologiji metalaca i da pocnete raspravljati o metalu? :(
Dreamer Deceiver
28-10-2007, 17:41
[quote="TAGAN":18jyzrwd]od kud ti da su nasilni?
zasto ti spammas?
zato piss off
ja sam samo reko da su neki metalci nasilni. ja isto ponekad slusam metal i nemam nista protiv njega. hmmm...dakle jesi cuo za skolu columbine? 2 djecaka su ubila 30tero ljudi a slusali su death metal. i ja ne pisam po metalu. netrebate biti tako neugodni. okej ja sam malo sjebano napisao post ali ne morate odmah ljude vrijedjati pogotovo ako ne znate o cemu se radi. tako ne ide u zivotu :nonono:[/quote:18jyzrwd]
a si čup za one pucnjave po narodnjačkim klubovima ? A šta je s reperima ? Svi su drogiraši i imaju gunove s sobom i samo čekaju da im zapališ fitilj da mogu ekslodirati te da te mogu s svojm gunovima izbušiti. Šta je s onim koji slupaju techno ? Zar su svi narkići ?A šta je s onim bogatim i prepotentnim tatinim sinovima koji imaju sve te sprdaju sve naokolo a slušaju ono šta je sada in. Molim te klinjo koliko ti imaš godine ? Ja ti nebi dao više od 12.
Smisao je ovog posta da uvijek postoje degenerici koji samo traže nasilje i to ne zbog toga šta slušaju neku određenu vrstu glazbe
Arbiter of Change
28-10-2007, 17:52
Volite piramide, ha?
Stereotipi, u bilo kojoj inkarnaciji, su lošaSstvar.
a si čup za one pucnjave po narodnjačkim klubovima ? A šta je s reperima ? Svi su drogiraši i imaju gunove s sobom i samo čekaju da im zapališ fitilj da mogu ekslodirati te da te mogu s svojm gunovima izbušiti. Šta je s onim koji slupaju techno ? Zar su svi narkići ?A šta je s onim bogatim i prepotentnim tatinim sinovima koji imaju sve te sprdaju sve naokolo a slušaju ono šta je sada in. Molim te klinjo koliko ti imaš godine ? Ja ti nebi dao više od 12.
Smisao je ovog posta da uvijek postoje degenerici koji samo traže nasilje i to ne zbog toga šta slušaju neku određenu vrstu glazbe
Ja sam samo konstatirao da su poneki pripadnici metal kulture nasilni. Slazem se sto si rekao ali molim te nemoj biti neuljudan. Potpuno smo skrenuli sa teme a to je metal. Dakle nemojmo vise pricati o nasilju nego se vratimo metalu. Zao mi je sto sam uopce zapoceo tu temu.
GrimReaper
28-10-2007, 21:08
Ja sam samo konstatirao da su poneki pripadnici metal kulture nasilni. Slazem se sto si rekao ali molim te nemoj biti neuljudan. Potpuno smo skrenuli sa teme a to je metal. Dakle nemojmo vise pricati o nasilju nego se vratimo metalu. Zao mi je sto sam uopce zapoceo tu temu.
svugdi ima nasilnih, mislim da to nema veze s glazbom, al znam da fejkeri metalci se ponašaju namjerno divlje i agresivno kako bi se istaknuli u društvu
Worthaur
28-10-2007, 21:16
Kolko sam primjetio od metalaca blekeri rade najveca sranja
Rocchiro
28-10-2007, 21:25
Kolko sam primjetio od metalaca blekeri rade najveca sranja
vidis,cudno.svi blekeri koje ja poznam su izrazito mirni i pametni ljudi
slazem se u potpunosti :roll:
Simon the Dreamer
29-10-2007, 01:15
I Ja.
A i neznam baš da su fejkeri nasilni. Teško Mi zamislit emo pičku kak se tuče...
Al sam ljut na fejkere.
I Ja.
A i neznam baš da su fejkeri nasilni. Teško Mi zamislit emo pičku kak se tuče...
Al sam ljut na fejkere.potpis
Uf..moj raz pun fejkera..kao svi neki metalci..
pitam ih koja je recimo vrsta Helovin ili Soad ili CoB ..obicno svi kazu pa to je cisti metal..pitam ih pa u koju grupu najvise spadaju..oni kazu pa to je samo metal..ugl neznaju ni vrste..
pitam ih nabroji mi par metal grupa...ugl znaju samo jednu..uz to slusaju rihanu itd...
inace su oni metalci.. :roll:
ja se ne forsam na nesto sto nisam..slusam sto mi pase a ne da bi bio kul..
Ja znam jednog tipa koji slusa metal samo zato jer njegovi prijatelji slusaju metal...i kako su oni prestali slusati npr. Korn i on je to prestao slusati....doista jadno
Ja znam jednog tipa koji slusa metal samo zato jer njegovi prijatelji slusaju metal...i kako su oni prestali slusati npr. Korn i on je to prestao slusati....doista jadno
A ja znam jedno 100 ljudi koji slušaju cajke samo zato što ih drugi slušaju, a taj netko želi biti veća seljačina od njih... ljudi teže da budu što veće seljačine
A ja znam jedno 100 ljudi koji slušaju cajke samo zato što ih drugi slušaju, a taj netko želi biti veća seljačina od njih... ljudi teže da budu što veće seljačine
Cajke su masovni proizvod koji nije kvalitetan niti ima nekakve pameti u cajkama ali ljudi ih slusaju jer ako slusaj cajke onda si "faca" i druzis se s klosarima...malo smo skrenuli s teme...ipak dugi je put od metala do cajki :D
aj back na topic...
ugl ko ide ba blaze ? posto sam u puli mislim da cu otic iz respecta prema mejdenima :pray:
GrimReaper
29-10-2007, 17:04
ja bi išel al kud cu iz kontinentalne hrvatske :twisted:
Cajke su masovni proizvod koji nije kvalitetan niti ima nekakve pameti u cajkama ali ljudi ih slusaju jer ako slusaj cajke onda si "faca" i druzis se s klosarima...malo smo skrenuli s teme...ipak dugi je put od metala do cajki :Dda to oni isto misle o nama :) (mislim na ljude koji slušaju metal,rock)
da to oni isto misle o nama :) (mislim na ljude koji slušaju metal,rock)
percepcije ljudi se razlikuju...ovisno o tome koju glazbu slusaju u kaj vjeruju il ne vjeruju o odgoju...itd.
Lord Ragnarok
29-10-2007, 19:42
aj dosta offa
koji je najblji album disturbeda, nabavio ih par i odlični su
Duke of Earl
29-10-2007, 22:00
aj dosta offa
Nijedan.A uostalom, sto oni rade na metal topicu ?!
MasaKrisT
29-10-2007, 22:52
[quote="Lord Ragnarok":26km35us]aj dosta offa
Nijedan.A uostalom, sto oni rade na metal topicu ?![/quote:26km35us]
sviraju nu metal,sta bi radili...osobno believe najjaci
aj dosta offa
ne slusam ih bas previse ali meni je sickness dobar
Simon the Dreamer
30-10-2007, 21:27
[quote="Lord Ragnarok":2r3318yw]aj dosta offa
Nijedan.A uostalom, sto oni rade na metal topicu ?!
sviraju nu metal,sta bi radili...osobno believe najjaci[/quote:2r3318yw]
Nu Metal != Metal
if (listen==nu_metal){ cut_veins(self);
}
oh noes it's bard the Great metal programmer
Simon the Dreamer
30-10-2007, 22:10
Oh noes its shadow the gr8 user of the phrase "oh noes", and sarcasm in general...
Arbiter of Change
30-10-2007, 23:23
Epica mi se sa svojom pjesmom "Never Again" uvukla u playlistu.
Ima na Youtube-u... mucho dobro.
Oh noes its shadow the gr8 user of the phrase "oh noes", and sarcasm in general...
oh noes, you forgot that i also use ironic and super-cool phrases even when i shouldn't
da ne bude spam:
evo idme provjeriti tu epicu, da vidim jel vrijeid šta
SnowFlake
31-10-2007, 21:37
meni od njih zakon Teurastaja,Karsi,SIKA!,Mista Veri Pakenee,Verta Ja Lihaa (običan i rmx)! Koliko oni imaju albuma? Jer imam samo 2!
carevi,inče slušam samo njih i korpiće...
ako dođu u kroaciju ili na exit,idem...
Rocchiro
01-11-2007, 10:50
metallica ima novi spot!!!!111
u118pS6eC3Y
MasaKrisT
01-11-2007, 16:52
rofl.carski :pray:
u svakom slucaju bolje od dvije nove stvari sto sam cuo
Rocchiro
01-11-2007, 18:48
meni su vrhunske
metallica ima novi spot!!!!111
u118pS6eC3Y
jebemti ja se ponado...
metal to ono željezno prije sam slušo arjon majcena
ali sam se sada prebacio na plastiku...
meni su vrhunskeaj care :rotfl: :rotfl:
tuzno je sta im je to najbolja stvar... :D inace ne volim metallicu bas ^^
Simon the Dreamer
03-11-2007, 00:59
Čujem da Metalika sprema duet sa Rihannom...
ahahahahahahahahahahahah
ti to ozbiljno???
roflrofl X12121212 :rotfl: :rotfl:
GrimReaper
03-11-2007, 02:19
ahahahahahahahahahahahah
ti to ozbiljno???
roflrofl X12121212 :rotfl: :rotfl:
metalika je propala... danas su na koncertu (lokalnom kod nas) pokušali oživjet stare hitove.. enter sandman i master of puppets još owna al ostalo... :cry:
Rocchiro
03-11-2007, 13:53
metallica propala...stvarno ste mi mnogo smijesni ljudovi :rotfl: :pray:
Nije propala niti neće, no ova Metallica sada je nula od one stare.
Metallica je postala (kako McIver kaže) prihvatljiv bend, koji se pojavljuje na mtv-u. Ej, kako se od Master of Puppets možeš srozati do St. Anger???
Samo čekajte, vratit' će se oni da nas opet sve pobiju...
Rocchiro
03-11-2007, 18:42
Nije propala niti neće, no ova Metallica sada je nula od one stare.
Metallica je postala (kako McIver kaže) prihvatljiv bend, koji se pojavljuje na mtv-u. Ej, kako se od Master of Puppets možeš srozati do St. Anger???
Samo čekajte, vratit' će se oni da nas opet sve pobiju...
McIver je glupa i zaostala seljacina.dovoljno je procitati njegovu biografiju metallice i sve vam je jasno.on si brije da ono kaj nemu ne valja,nikome ne valja
McIver je glupa i zaostala seljacina.dovoljno je procitati njegovu biografiju metallice i sve vam je jasno.on si brije da ono kaj nemu ne valja,nikome ne valja
Što nisi rekao da imaš tu knjigu i da je genijalna?
:?
Rocchiro
03-11-2007, 19:12
Što nisi rekao da imaš tu knjigu i da je genijalna?
jesam,dok nisam dosel do djela di McIver pocne recenzirati metallica albume :) da se razumijemo,knjiga je vjerojatno najdetaljnija biografija metallice(ne vjerojatno,nego zbilja jest).i iz nje cete saznati fakat sve stvari o metallici.ali dok McIver pocne kenjati,pocne vam ici na povracanje.bez njegovih kaki kaki sranja knjiga bi bila super
kad smo vec kod toga,preporucam da pogledati film Some Kind Of Monster od metallice da vidite kroz kakva je sranja band prolazil.i da vidite kak se james i lars svađaju ko dva tinejđera :rotfl:
gledo sam negdje do pola filma. Najzesce mi bilo kad je Lars govorio kako mu je James samo jednom reko da ga voli i to samo nakon kaj su popili 40 i kusur piva :pray:
metallica je zakon jeli itko čuo some kind of monster...
metallica je zakon jeli itko čuo some kind of monster...
Jesam
Fear Factory
04-11-2007, 23:32
Jel ima ljubitelja Fear Factory-a ovdje? Koji vam je najdraži album?
Moj poredak:
1. Fakin nevjerovatno remek djelo Archetype
2. nerazumljivo podcjenjen Obsolete
3. nerazumljivo precjenjen Demanufacture
4. Transgression
Nikako da poslušam Soul Of A New Machine i Concrete
Simon the Dreamer
04-11-2007, 23:40
Fir Fektori je bezze.
Rocchiro
04-11-2007, 23:48
Jel ima ljubitelja Fear Factory-a ovdje? Koji vam je najdraži album?
Moj poredak:
1. Fakin nevjerovatno remek djelo Archetype
2. nerazumljivo podcjenjen Obsolete
3. nerazumljivo precjenjen Demanufacture
4. Transgression
Nikako da poslušam Soul Of A New Machine i Concrete
znam jako malo o njima,al ona stvar bite the hand that bleeds mi je jako dobra.interesantan bend
evo vratio se prije 5 minuti sa Deep purple
Rocchiro
05-11-2007, 00:17
ispljuni setlistu
slusa ko Kreator? Evo, ja nabavio nedavno dva albuma (coma of souls i cause for conflict) i super su mi...
Rocchiro
05-11-2007, 00:23
slusa ko Kreator? Evo, ja nabavio nedavno dva albuma (coma of souls i cause for conflict) i super su mi...
nikad nisam bil neka teska fancina od kreatora,cak su mi i live saksali dok sam ih slusal.al zato mi imaju par prejebenih stvari tipa the patriarch,violent revolution,enemy of god itd.brijem da imaju jos super stvari koje jos nisam cul
Fir Fektori je bezze.
true my man true.
Fir Fektori je bezze.
true my man true.a zas FF saka ? mos bar nesto vise napisat a ne cisto napises nes da bude +1 (ko ja sada :( )
jednostavno mi se FF ne sviđa i šta tu još moram reći.
Simon the Dreamer
05-11-2007, 16:28
Emo.
Fear Factory
05-11-2007, 16:47
Emo.
Nadam se da ovo ne misliš za Fear Factory :o :o
Fear Factory
05-11-2007, 17:34
znam jako malo o njima,al ona stvar bite the hand that bleeds mi je jako dobra.interesantan bend
Ta stvar je fenomenalna, meni jedna od njihovih najdražih,makar nije njihova najreprezentativnija. Nemogu ti ih usporediti baš niti s jednim bendom.
Probaj nabaviti Archetype,možda ti je najbolje početi s tim albumom,uostalom i Bite The Hand That Bleeds je s tog albuma.
Demanufacture je inače (bar meni) podosta naporan na prvo slušanje i moraš se naviknuti na njega a isto vrijedi za Obsolete.
Simon the Dreamer
05-11-2007, 17:38
Neoj dabl postat.
Svi ste vi emo.
ispljuni setlistu
woman from tokyo,space truckin,Rapture of the deep,fireball,never before,Strange kind of woman,smoke on the water,Perfect strangers,sometimes i feel like screaming,things i never said,Lazy,highway star,hush,Speed king,Black night,Pictures of Home
bilo je tu još puno toga neopisivo :pray: :pray:
paice rastura bubnjeve a i morse na gitari :pray:
Rocchiro
05-11-2007, 20:01
ispljuni setlistu
woman from tokyo,space truckin,Rapture of the deep,fireball,never before,Strange kind of woman,smoke on the water,Perfect strangers,sometimes i feel like screaming,things i never said,Lazy,highway star,hush,Speed king,Black night,Pictures of Home
child in time?
ispljuni setlistu
child in time?il sam ja bio na wcu il nisu svirali :(
ne
svirali su 2 sata a još je predgrupa bila Rising dream
sve ukupno 2 i po sata
Rocchiro
05-11-2007, 20:12
ispljuni setlistu
ne
sve ukupno 2 i po sata
2 h je skroz super duljina trajanja rock koncerta :thumbs2:
Dreamer Deceiver
05-11-2007, 20:23
a tek od iced eartha, 3 sata su svirali
Rocchiro
05-11-2007, 20:41
a tek od iced eartha, 3 sata su svirali
to je vec polako zamorno.helloween su isto tolko svirali,ekipa je polako pocela umirati kolko je naporno bilo :roll:
MasaKrisT
05-11-2007, 23:16
pa helloween je naporan:) j/k
ma ja obozavam duge koncerte kad je bio therion+grave+sabaton...4,5h
jebenica:)
[_[_[Sk8man]_]_]
06-11-2007, 01:17
pa helloween je naporan:) j/k
ma ja obozavam duge koncerte kad je bio therion+grave+sabaton...4,5h
jebenica:)
Bio sam na tom koncertu.
Sljedece jutro nisam mogao glavu drzati uspravno od headbanginga.
Ali isplatilo se :D
Voli li itko folk? Ensiferum, Korplikaani?
:pray:
Mafioz0r
06-11-2007, 10:07
Još pitaš.... :rotfl:
Najveći folk-metal fanovi na forumu su Armachus i FireSpirit, ja samo povremeno poslušam.
ispljuni setlistu
ne
sve ukupno 2 i po sata
ono i ja sam bio na koncertu u sarajevu kod nas je trajalo 1.40 minuta :( al da bilo je zakon!
Ja, obadva benda su genijalna. Potonji je imao koncert u Zagrebu 21. 10. ove godine.
Rocchiro
06-11-2007, 13:33
Ensiferum su carine,a Korpiklaani su mi isto oke,al ne tak dobri.Vidjeh ih obadvoje lajv,i moram priznat da Korpiklaaniji naprave bolju atmosferu
al ipak nema do Glittertinda i Finntrolla :pray: :pray: :pray:
King tiger
06-11-2007, 16:42
elem, ja i keno bili na koncertu Deep Purplea, sveukupo 2 i po sata s neakvom nasom predgrupom.
F7Ht8I86w-0S<--- videj (losa kvaliteta i zvuk jer smo bili blizu zvucnika :O ) (358 vjuova :O )
bilo je sexy sve zajedno.
Morse je car.
Stormcrow
06-11-2007, 16:50
trebao si zvat, i ja sam bio :D meni je super bilo, iako je bilo malo prekratko...
Ensiferum su carine,a Korpiklaani su mi isto oke,al ne tak dobri.Vidjeh ih obadvoje lajv,i moram priznat da Korpiklaaniji naprave bolju atmosferu
al ipak nema do Glittertinda i Finntrolla :pray: :pray: :pray:
Nema boljega do folk metala, i malo piva.. hehe, savršena kombinacija. :D
Finntroll mi je također super.. :wink:
Dreamer Deceiver
06-11-2007, 19:20
moram se složiti da kad si pijan je čak najbolje slušati folk metal...
ali dobro je slušat i Judas Priest onda ( and you got another thing coming )
Mene većina ljudi kada pita što slušam, ja odgovorim folk metal. no, većina ljudi to zamišlja kao metal-cajke. omfg.. :|
meni je pase nesto pretjerano folk, jbga.
Simon the Dreamer
06-11-2007, 19:31
Mene većina ljudi kada pita što slušam, ja odgovorim folk metal. no, većina ljudi to zamišlja kao metal-cajke. omfg.. :|
Pogani...
uh kako je bilo jebeno FZydMEKqIk8Sja dolje u trećem redu :pray:
Rocchiro
06-11-2007, 21:12
jednostavno velis:metal.kome se da zajebavati :wink:
jednostavno velis:metal.kome se da zajebavati :wink:ali onda si sotona :kriz naopako: :(
e da, sta se tice one rasprave koga ima vise medu gejmerima...poglejte kolko ima metal topic tema, a kolo rap / cajke :D
sto je bilo od rising dreama?
Armachus
09-11-2007, 00:09
jednostavno velis:metal.kome se da zajebavati :wink:ali onda si sotona :kriz naopako: :(
e da, sta se tice one rasprave koga ima vise medu gejmerima...poglejte kolko ima metal topic tema, a kolo rap / cajke :D
Istina. Kad slusas metal odmah si sotona. :roll:
A folk metal nema pak veze sa tim sotona sranjima...
elem, ja i keno bili na koncertu Deep Purplea, sveukupo 2 i po sata s neakvom nasom predgrupom.
F7Ht8I86w-0S<--- videj (losa kvaliteta i zvuk jer smo bili blizu zvucnika :O ) (358 vjuova :O )
bilo je sexy sve zajedno.
Morse je car.
arrrggghh?!
naša predgrupa?
Rising Dream!
Usput, Kron je već pitao pa ja neću (post iznad mog).
kako mi idu na bubrege ljudi koji me pitaju "šta slušaš?"
je kažem "METALhttp://www.gamer.hr/phpBB/images/smiles/icon_hm.gifS"
i oni odmah sotonjaro... :-x
a poganskim? :roll:
Armachus
09-11-2007, 16:30
PA ne pricamo o poganstvu, vec o sotoni... i kaj s tim da ima poganskih elemenata?
A ima folka i bez poganstva... Korpiklaani, kaj ne?
Simon the Dreamer
09-11-2007, 17:03
Ma većina folk bendova ima dio koji je više folk i dio koji je više pagan, tak to ide.
PA ne pricamo o poganstvu, vec o sotoni... i kaj s tim da ima poganskih elemenata?
A ima folka i bez poganstva... Korpiklaani, kaj ne?
spirit of the forest?
ono, malo je licemjerno reći "nema sranja o sotoni", a ima poganskih elemenata, koji su isto osuđivani od društva, i vjerujem da bi gledali još čudnije lika koji štuje stare bogove nego na sotonista. što se mene tiče, meni je svejedno, meni je drago zbog takvih elemenata u glazbi
Ma većina folk bendova ima dio koji je više folk i dio koji je više pagan, tak to ide.
ajde, da se vratimo na temu, koji vam je dio draži?
Simon the Dreamer
09-11-2007, 19:37
Definitivno folk. Pagan me no like.
Armachus
09-11-2007, 19:44
ajde, da se vratimo na temu, koji vam je dio draži?
A ono... nebi da smo odmakli od teme! :?
A isto kao i Simonu folk...
Rocchiro
09-11-2007, 20:15
meni je sve dobro.i sejtn i pagan i folk,samo da je dobra mjuza :boohoo:
Alogia anyone??? Apocalyptica???
Hamti Damti
12-11-2007, 20:37
danas sam se ubio od smijeha :rotfl:
kako cigani zovu metalce?
čupa čupi :)
kako privuć metalku na sebe?
magnetom :rotfl: :rotfl:
[quote="T.N.T.":2lliyc0w]<---- ne smije se[/quote:2lliyc0w]potpis :o
Rocchiro
15-11-2007, 15:50
evo,netko je pital kad izlazi novi CoB album.objavljeno jest! izlazi 7.travnja ,a single 3. ozujka.I da,na albumu ce gostovati legenda zvana Peter Tägtgren (Hypocrisy,Pain)
meni je sve dobro.i sejtn i pagan i folk,samo da je dobra mjuza :boohoo:
signed
Armachus
17-11-2007, 17:22
Sluša 'ko Trollfest?
Sluša 'ko Trollfest?
Poslušao Willkommen Folk Tell Drekka Fest! i nisu nešto posebno, barem meni.
Slične orijentacije kao i Finntroll i Korpiklaani (u vezi pića), no potonji bendovi imaju bar dobro napisane tektove, a Trollfestovi su loši.
I logo im suxa...
Armachus
17-11-2007, 17:34
Sluša 'ko Trollfest?
Poslušao Willkommen Folk Tell Drekka Fest! i nisu nešto posebno, barem meni.
Slične orijentacije kao i Finntroll i Korpiklaani (u vezi pića), no potonji bendovi imaju bar dobro napisane tektove, a Trollfestovi su loši.
I logo im suxa...
Ta pjesma je odlična! :pray:
Sada slušam istoimeni alubm... nije loš. Ima stvarno dobrih pjesama... i nisu baš toliko loši koliko veliš. Barem ne ovo kaj slušam... svirka im je dobra!
Simon the Dreamer
17-11-2007, 22:13
҉Počeo sam sad malo slušat Lord Weird Slough Feg, al ne sviđa mi se previše...
GrimReaper
17-11-2007, 22:37
ja sam jucer u zg naletio na DIO - Dream evil(1987) odma sam ga kupio bez razmišljanja..album je odlican
Worthaur
18-11-2007, 15:49
Ja naletio na Heaven & Hell - Live from Radio City Music Hall limited edition i kupio : ))
Simon the Dreamer
18-11-2007, 16:41
Tek sam danas sazno da je jučer bio Helloween u Beogradu.
GrimReaper
18-11-2007, 17:40
Ja naletio na Heaven & Hell - Live from Radio City Music Hall limited edition i kupio : ))
hehe i toga ima svugdi al to vec imam :D
Mafioz0r
18-11-2007, 20:10
Počeo slušat In Flames, odlični su! Naj pjesme : Trigger, Cloud Connected. :pray:
MILF hunter
18-11-2007, 20:27
naravno da su odlični...
Poslušaj Dead Eternity,Strong & Smart,Jotun,Embody The Invisible,Artifacts of the black rain itd itd
neznam, al meni In Flamesi ne pasu uopce.
Nego, moze koja preporuka za Sepulturu? Imam Dante XXI i gg su mi.
Dreamer Deceiver
18-11-2007, 20:47
ja sam od in flamsa čuo sam come clarity koja mi je odlična pjesma, boli me kurac šta fanovi seru ali meni je ta pjesma gg
MILF hunter
18-11-2007, 20:49
sepultura...to je već komplicirano...
...ali moji osobni favoriti su Bloody Roots,Choke,ugl. starije stvari iako ni novije nisu loše :wink:
Worthaur
18-11-2007, 23:40
albumi arise, chaos ad, i roots
Rocchiro
18-11-2007, 23:58
albumi arise, chaos ad, i roots
+Schizophrenia - Roots :) meni je jedina dobra stvar s rootsa-roots bloody roots.al Dante XXI je super album nakon par katastrofalnih albuma.convinced in life ftw
ma kakav metal,samo punk odnosno oi! punk
Dreamer Deceiver
19-11-2007, 20:34
ako ti se ne sviđa metal lagano odjebi od ove teme :wink:
Mi ne kenjamo po punku pa nemoj ti kenjat po metalu :wink:
meni children of bodom sakaju kok uveliku, jednostavno ih nemrem slusat...
imal ko link za download iced earth - dracula pjesmu trazim vec 3 dana pls?
Simon the Dreamer
19-11-2007, 21:08
ma kakav metal,samo punk odnosno oi! punk
Sori gospodine veliki armada huligane iz opatije, my humble apologies...
morgoth jesi bio na blazeu i kako je bilo ? ^^
GrimReaper
22-11-2007, 14:30
morgoth jesi bio na blazeu i kako je bilo ? ^^
sta nije blaze odgođen bio?
ja mislim da sam nes cital da se onaj gitarist razbolio pa da je odgođeno..hm možda sam u krivu a možda i ne :D
Dreamer Deceiver
22-11-2007, 14:52
odgođen je blaze, jer je dobio termin za snimanje u studiju :(
Rocchiro
03-12-2007, 15:01
evo za bodom fanove,friška snimka iz studia
pczpY6Z7qWM
pogledo sam sinoc "Metal: A headbangers journey" i bas je gg film, preporuka svima koji jos nisu pogledali :)
Evo, želio bih malo rasprave na album Satyricona Nemesis Devina...
Uglavnom, svi koji su gaslušali, molim par komentara, ja sam ga upravo nabavio, zajedno sa videom Mother North(necenzurirana verzija).
Meni je album odličan, sve skladbe, no smatram da ima puno boljih black metal albuma (De Mysteriis Dom Sathanas...)
Uvjeren sam da je glavni adut ovog albuma Mother North, koju neki smatraju himnom black metala, kao i spot, koji je preje*en...
vaša mišljenja molim
Barathrum
04-12-2007, 17:37
Slusam sve od metala osim Nu metala.
slusam i blues, soul, klasicni folk, sjevernjacki folk, goth, gothic,doom, progressive, rock..etc...
smjesno mi je kad pocne tema o metalu i onda se odmah spominje bruce. :D
meni maideni nisu bili nisht posebno nikad, ponavljaju se previshe u pjesmama a bass ima jednolican ritam, tojest kao da stalno svira jedno te isto samo promjeni pokoju notu.
bolji mi je grave digger ili manowar od njih.
Sto se tice black metala jako ga volim posto sjevernjacki folk se najcesce izvodi uz black metal blastove i teske riffove.
a ovo je nakon 10 godina slusanja uglavnom metala izaslo kroz mene...
http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... =160192065 (http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=160192065)
mjuza je radjena u FL Studiu.
svirano na tipkovnici.
Barathrum
04-12-2007, 17:38
Uglavnom, svi koji su gaslušali, molim par komentara, ja sam ga upravo nabavio, zajedno sa videom Mother North(necenzurirana verzija).
Meni je album odličan, sve skladbe, no smatram da ima puno boljih black metal albuma (De Mysteriis Dom Sathanas...)
Uvjeren sam da je glavni adut ovog albuma Mother North, koju neki smatraju himnom black metala, kao i spot, koji je preje*en...
vaša mišljenja molim
dobar bend al kao sto si i rekao ima bar 20-tak boljih. 8)
da, slažem se, ovo jest njihov najpoznatiji album, prvenstveno radi Mother North, koja je po meni stvarno uhvatila samo srž black metala onog vremena.
Sjećam se da sam čitao na nekom blogu povijest black metala i lik ga je stvarno dobro opisao, i spomenuo je sve važne stvari oko čega se on vrtio;
...magija, šume, stari običaji, narodi prije kršćanstva, sve što je bilo zaboravljeno...
Ipak, s vremenom, izvorni black metal je odumro, i nema puno dobrih bendova. Kao iznimku ću spomenuti Behemoth, no o njemu drugdje.
Sada je magija opet zaboravljena, a cijeli black metal se vrti oko nekro đira, kostiju, krvi, glavna stvar je da napišeš par pjesama gdje spominješ sotonu i žrtvovanja, napraviš logo s obrnutim križem, i pokušaš nekog uvjeriti da ti sviraš black metal. Da, sviraš falši black metal.
Meni je Satyricon prije ove novije faze bio jedan od najboljih black metal bendova, no sad se opasno dvoumim. Hebote, kad tad ću preslušati sve Mayhemove, Darkthroneove,Immortalove albume, a što onda?
wtf ovo za mejdene što si napisao,kao prvo ne ponavljauju se,uvijek ima dobrih noviteta
što se tiče bassa također nije istina,a steve je jedan od najboljih bassista...
wtf ovo za mejdene što si napisao,kao prvo ne ponavljauju se,uvijek ima dobrih noviteta
sry, za koga si ovo napisao...
imam osjećaj da je za mene, jer sjećam se da sam rekao da se ponavljaju, i to neću povući, ali ne sjećam se išta rekao o Steveu
Od metala preferiram samo Hammerfall, a to je power metal ne?
Brzina glazbe je stvano vrhunska :pray:
To ću ja turit u uši kada budem trčao 100 metara :killyou:
od power metala stavi u uši Dragonforce
Rocchiro
04-12-2007, 20:10
vaša mišljenja molim
tesko mi se odluciti koji je zapravo bolji - nemesis divina,dark medieval times ili shadowthrone.svaki ima svoje trenutke mada je naravno Mother north vrhunac stvaralastva i the stvar (meni među top 5 black metal pjesama uopce).Imal sam ju cast cuti live - najezil sam se ko picek :)
tesko mi se odluciti koji je zapravo bolji - nemesis divina,dark medieval times ili shadowthrone.svaki ima svoje trenutke mada je naravno Mother north vrhunac stvaralastva i the stvar (meni među top 5 black metal pjesama uopce).Imal sam ju cast cuti live - najezil sam se ko picek :)
Gdje čovječe?
Jedva čekam priliku kad ju budem mogao čuti uživo...pre, pre, predobra.
a spot, svaka pohvala.
Armachus
04-12-2007, 20:13
od power metala stavi u uši Dragonforce
Aha... evo ti njihovaq najbolja pjesma: http://rapidshare.com/files/71777666/Dr ... Flames.mp3 (http://rapidshare.com/files/71777666/DragonForce_-_Through_the_Fire_and_Flames.mp3)
Arbiter of Change
04-12-2007, 20:14
Po meni Dragonforce ima samo nekolikoSpjesama koje su mi (čitave) slušljive, dok im je ostatak jednostavno takav prokleti speed (nekada pomislim da ubrzaju vokale kako bi mogli pratiti lude gitare) da su gotovo neslušljvi.
Blind Guardian je opet kategorija za sebe... vjerojatno speederi misle o njima isto što i ja o Dragonforce-u. :D
Aha... evo ti njihovaq najbolja pjesma: http://rapidshare.com/files/71777666/Dr ... Flames.mp3 (http://rapidshare.com/files/71777666/DragonForce_-_Through_the_Fire_and_Flames.mp3)
ovaj, čovječe, rapidshare... :?
što se to ne kosi s pravilima foruma o piratiji?
Gdje čovječe?
Jedva čekam priliku kad ju budem mogao čuti uživo...pre, pre, predobra.
a spot, svaka pohvala.na metalcampu mislim
http://www.metalcamp.com/images/poster07_v2.jpg
izgleda da je,kolko znam bio je na metalcampu 2007 takoda pretpostavljam da je...
stari, blago njemu, biti na takvim koncertima, od Ensiferuma do Immortala
edit za Armachusa:
nemojte mu spičiti opomenu jer mi je javio da je ta pjesma stavljena kao free download.
Dreamer Deceiver
04-12-2007, 20:27
nakon malo više slušanja Framing Armageddona od iced Eartha , zaključio sam da album i nije tako loš jer ima par stvarno super odličnih stvari koje su nenadjebive ( govorim o 10.000 strong, framing armageddon, the clouding i još par njih ), inače albumu bi dao 6/10 bilo bi 2 da nije tih tre pjesma koje sma naveo, ali framingarmageddon, bože kako so bolesne zadnjih pola minuta te pjesme...
FRAAAAAAAAMIIIIIIIIINNNNNNNNNGGGGGG ARRRRRMAAAAGEEEDDDOOON !!!!
i something wicked part 1 je isto jebena. Te 4 stvari su super na tom albumu ^^
Barathrum
05-12-2007, 01:02
Po meni Dragonforce ima samo nekolikoSpjesama koje su mi (čitave) slušljive, dok im je ostatak jednostavno takav prokleti speed (nekada pomislim da ubrzaju vokale kako bi mogli pratiti lude gitare) da su gotovo neslušljvi.
Blind Guardian je opet kategorija za sebe... vjerojatno speederi misle o njima isto što i ja o Dragonforce-u. :D
Dragonforce nema veze sa speedom i nije brz kao speed metal.
Svaki power metal je brz i zestok a tehnika se vuche iz vjezbanja sviranja klasike na gitari gdje se unosi i taj nekakav "barokni" stil.
Meni najbolji power metal je Iced Earth koji ima neke segmente heavy metala ali otom potom.
Inace bolji power od Dragonforce-a mi je i Desdemona i Manticora te Morgana LeFay ako netko nezna tko je Morgan to je sestra od kralja Arthura a sto se tice svirke odmah mi je poslije Iced Eartha.
Jedan od boljih power metal bendova takodjer mi je i Human Fortress i Gothic Knights koji spadaju u onaj ultra melodicni dio power metala sa svim baroknim stilom i znanjem.
Blind guardian mi se nesvidja, tezhak mi je za slushati a Hammerfall ne volim jer imaju previshe pjesama o ljubavi i spotovi su im stalno vezani za neke djevojke u šumama isto tako nevolim ni Rhapsody ali su mi bolji od Hammerfalla!
Sve je stvar ukusa.
Barathrum
05-12-2007, 01:18
da, slažem se, ovo jest njihov najpoznatiji album, prvenstveno radi Mother North, koja je po meni stvarno uhvatila samo srž black metala onog vremena.
Sjećam se da sam čitao na nekom blogu povijest black metala i lik ga je stvarno dobro opisao, i spomenuo je sve važne stvari oko čega se on vrtio;
...magija, šume, stari običaji, narodi prije kršćanstva, sve što je bilo zaboravljeno...
Ipak, s vremenom, izvorni black metal je odumro, i nema puno dobrih bendova. Kao iznimku ću spomenuti Behemoth, no o njemu drugdje.
Sada je magija opet zaboravljena, a cijeli black metal se vrti oko nekro đira, kostiju, krvi, glavna stvar je da napišeš par pjesama gdje spominješ sotonu i žrtvovanja, napraviš logo s obrnutim križem, i pokušaš nekog uvjeriti da ti sviraš black metal. Da, sviraš falši black metal.
Meni je Satyricon prije ove novije faze bio jedan od najboljih black metal bendova, no sad se opasno dvoumim. Hebote, kad tad ću preslušati sve Mayhemove, Darkthroneove,Immortalove albume, a što onda?
slazhem se!
medjutim cesto se black metal vezhe uz "sveto trojstvo" a to su Venom, Bathory i Celtic Frost iako oni formalno jesu "osnivaci" ili "pokretaci" metala koji ne spada ni pod ijednu vrstu glazbe, medjutim ono sto rjetko tko spominje a to Ildjarn. Ne tako "popularan" bend covjek je i sam jedva uspio izdat albume i jako teshko ga je slushat medjutim kad se black metal poceo mjeshat sa svim ostalim vrstama glazbe nekako je taj shum i zbrka izbila se iz njegovog stila.
Pa tu imamo pokretace Black-Doom-a u grckoj npr. Necromantia ciji gitarist je osnivach Rotting Christa koji nema veze sa blackom. Medjutim ono po cemu je Necromantia bila originalna je to sto su umjesto gitare u bednu bila 2 bassista. jedna na distorziranom bassu a jedan na obicnom i bubnjar. Tako da jako je malo originalnih bendova ali recimo Necromantia 5+ sto se tice svirke jer likovi su lomili, imali su neki "troll" stil. :D
Sve u svemu Ildjarn je bio prvi slijedili su ga Abruptum(koji je ispiriran glasovima i jecanjima silovanja i sexualnosti covjeka), Barathrum... etc.
Danas se standardni black metal naziva primitivni black metal a meni je opet bolji od vecine black metal bendova iako ih je nemoguce usporedjivati s drugim granama black metala jer oni su cistokrvni black metal dok vecina black metala od '85godine je nastao mjesanjem thrasha i speeda uz "agresiju"...isto tako jedan od suosnivaca je isto destructio al o svemu tome se da napisati komade papira i opet ce se nac nesto sto treba nadodati! :D
sto s tice preslusavanja ja sma vec sve albume od tih bendova preslusao..Burzum 5+ zbog brzine mjenjanja ritma i tempa. Ili je to Emperor?!
damm sve mi se mjesha. :rotfl:
Barathrum
05-12-2007, 01:25
lol..prestao sma bass svirati prije 2 godine..znam o cme govorim jer sma svirao neke njihove stvari i naucis jednu znash komotno svirat sve ostale jer su na isti kalup.
Da maideni imaju noviteta nebi svaku pjesmu svirali u tercinama, bruce bi ponekad promjenio malo vokal a bass nebi svirao jedne te iste rifove sa jednom notnom izmjenom. a josh inache imam sve njihove albume i smao sma jedan slushao vishe od jedanput, znaci nekih 300 puta oastale sam samo preslusao i ostavio da skupljaju prasinu na policama. :rotfl:
ne kazem da steve nije jedan od najboljih bassista. s obzirom da ima oko 1000 najboljih bassista sumnjam d aje pri vrhu jer ono sto sam Cuo u Necromantiji sta rade sa bassevima a i nisam cuo nijednu baladu od stevea na bassu uz bubnjeve tako da njegovo sviranje ne shvacam ozbiljno jer se isto tako ponavlja jako. A vjeruj black metal balada je neshto bolesno a opet preodlicno i zvuci bolje od nekih power metal balada. :pray:
odi na iron maiden topic i ispiši ovo da te grim i ostali satraju :D
GrimReaper
05-12-2007, 09:24
hehe necu ga satrati jer nisam flejmer i držim se svoje strane tu na forumu, neam kaj rec na ovo,čovjek ima pravo na svoje mišljenje i ja to na neki nacin postujem,al čovjek koji ovo može rec vjerovatno nikad nije cuo iron maiden niti nijednu pjesmu by iron maiden.
a ako je kojim slucajem čovjek koji se kuži u mjuzu onda namjernu tu podje**** kako bi izazvao žestoki udar i svađu, međutim ja(mi) ne padamo na to,jel tak dečki :)
Barathrum
05-12-2007, 14:58
hehe necu ga satrati jer nisam flejmer i držim se svoje strane tu na forumu, neam kaj rec na ovo,čovjek ima pravo na svoje mišljenje i ja to na neki nacin postujem,al čovjek koji ovo može rec vjerovatno nikad nije cuo iron maiden niti nijednu pjesmu by iron maiden.
a ako je kojim slucajem čovjek koji se kuži u mjuzu onda namjernu tu podje**** kako bi izazvao žestoki udar i svađu, međutim ja(mi) ne padamo na to,jel tak dečki :)
:rotfl:
skoro sam se raspukao od smijeha...sta vi tu imate neku sektu iron maiden fanatika? :rotfl: inace nije mi cilj izazivat svadje ako tako to vidite onda ste ugrozeni...smao sma naveo cinjenice...a posto imam malo veci repertoar slusanja a i kroz zadnjih 15 godina preslusao sam preko 2.500 bendova donekle podrzavam svoj stav da maideni nakon 3-4 albuma se konstantno ponavljaju. :boohoo:
svaki bassist koji zna citat note tojest ujedno svirat ce ti rec da je sviranje maidenovih pjesama lupanje jednog te istog kalupa samo sa druge strane!
Dreamer Deceiver
05-12-2007, 15:01
čuj ne moraš kenjati ako netko voli/obožava maidene, svako ima pravo na svoje vlastito mišljenje.
GrimReaper
05-12-2007, 15:03
haha ti si se skoro raspuknuo od smijeha dok se ja jesam raspuknuo o smijeha citajuci onaj tvoj post
ja jesam maiden fanatik i bas me briga za tvoje misljenje Barathrum
nema tu sekti,ima samo ljudi koji dijele slicno/isto misljenje a ti ocito nisi jedan pa se nemoraš trudit flejmat
Barathrum
05-12-2007, 15:04
čuj ne moraš kenjati ako netko voli/obožava maidene, svako ima pravo na svoje vlastito mišljenje.
gdje ja kenjam?! kazes svatko ima pravo na svoje misljenje ja ga kazhem i odmah su svi protiv mene, odjednom se cijela generacija maiden "metalaca" nasla prozvanima.
cuj sorry ali s obzirom da znam minimalno 15-tak heavy metal bendova i izrazio sma svoje misljenje i rekao da mi maideni nisu nista posebno zatso sad kenjate meni a kazete svatko ima pravo na misljenje! ja sma ga rekao, vi ste ga rekli al opet moje misljenje ne valja jer se vecina ljudi koja slusa samo maidene i ac dc ne slazhe sa time?! ak netko ima pravo na misljenje nemoras onda necije misljenje koje se kosi s atvojim nazivat kenjanjem. ;)
ak ja slusatelje maidena ne nazivam gayevima nemorate ni vi rezat moju "slobodu misljenja" :killyou:
Barathrum
05-12-2007, 15:07
haha ti si se skoro raspuknuo od smijeha dok se ja jesam raspuknuo o smijeha citajuci onaj tvoj post
ja jesam maiden fanatik i bas me briga za tvoje misljenje Barathrum
nema tu sekti,ima samo ljudi koji dijele slicno/isto misljenje a ti ocito nisi jedan pa se nemoraš trudit flejmat
i onda ce me fanatici iron maidena popljuvat jer ne djelim njihovo misljenje a nasli ste se odjednom svi prozvani.
Zato ja nisam fanatik nicega sto me dovodi u poziciju da volim sto volim i daje mi punu slobodu da se ne ogranicavam na jedan bend i uzvisujem ga i pretvaram u bozhanstvo,a to fanatici rade ili smao neznas sta je to biti fanatik? :rotfl:
Dreamer Deceiver
05-12-2007, 15:10
čuj mene zaboli neka stvar ako ces ti govoriti protiv njih ili bilokojeg metal banda i zaboli šta kaže neki lik kojeg niakd u životu nisam vidio kojeg niti pooznajem a njavjerojatnije ga neću niti upoznati, ali nije lijepo/pristojno ( u jebote, koliko nisam upotrijebio riječ pristojnost ) kenjati po drugim mišljenjima. Ja sam fan maidena, i sam te popljuvao možda u kojem postu ( osim onog kadsamrekao da prestenš kenjati )
Barathrum
05-12-2007, 15:17
čuj mene zaboli neka stvar ako ces ti govoriti protiv njih ili bilokojeg metal banda i zaboli šta kaže neki lik kojeg niakd u životu nisam vidio kojeg niti pooznajem a njavjerojatnije ga neću niti upoznati, ali nije lijepo/pristojno ( u jebote, koliko nisam upotrijebio riječ pristojnost ) kenjati po drugim mišljenjima. Ja sam fan maidena, i sam te popljuvao možda u kojem postu ( osim onog kadsamrekao da prestenš kenjati )
meni nije janso kako si se ti osjetio prozvanim a nisam tebi uputio nijedan post vec sam komentirao monotoniju maidenovih ponavljanja a ti si se kao dvosjekli mach i shtit nashao odmah branit to a niti si ocito ikad svirao neshto od maidena a neznam ni dla imash sve albume al ak si fanatik onda imash i majice i albume i majicu gdje je kapljica bruceovog znoja i sl stvari a kao fanatik pretpostavljam da imash kod kuce i poseban oltar sa clanovima maidena u tajicama kojem se "obratis" prije skole...sad ti se obracam direktno i nemoj me mrcvarit jer nisma te prozvao, sam si se javio.
A drugi put kad nekom kazes da svi imamo pravo na misljenje pokusja se i ti toga pridrzavat a ne da nekog srezes a kad tebi treba nesto uputit pozivas se na slobodu.
fanatici nisu slobodni ljudi.
medjutim ja osobno isto ne volim fanatike jer su ogranicheni.
nadam se samo da kao fanatik ne spavash sa posterom iron maidena.
eto necu vishe...
vratimo se na temu!
Da ponovimo. Iron Maiden = :yuck:
Dreamer Deceiver
05-12-2007, 15:25
zanimljiva mi je stvar da većina današnjih klinaca sluša najviše death ili black metal ( ili je to samo u mom gradu )
Barathrum
05-12-2007, 15:32
zanimljiva mi je stvar da većina današnjih klinaca sluša najviše death ili black metal ( ili je to samo u mom gradu )
:rotfl:
moguche..neznam ja sa kakvom se ti to djecom druzis. :o
čekaj malo
poseban oltar sa clanovima maidena u tajicama kojem se
ha,smet ati to?želiš li da rađe nose svećenske kute ko ovi tvoji black/death metalci?
al ak si fanatik onda imash i majice i albume i majicu gdje je kapljica bruceovog znoja i sl stvari
ovo ti ne stoji,nemoraš biti fanatik ako imaš pun qrac majica,albuma i majcu gdje je kapljic anečijeg znoja lol
iskreno obožavam iron maiden i naj bend na svijetu definitivno,al imam sam par majica,trenutno sam u nabavci neke kul kape,albume imam sve,etc..i to me ne čini potpunim fanatikom,zapravo što ti misliš s tim fanatikom opće?
Da ponovimo. Iron Maiden = :yuck: Soke,idemo svi slušati BLEK I DETH METAL!!
imam tek 13 godina,i štujem mejdene jer su mi oni ko bogovi,i nisam još jedan od ohih klinaca koji se furaju na dubok glas i deranje... već se usredotočavam na lirike,glazbu etc...
Barathrum
05-12-2007, 16:01
čekaj malo
[quote]poseban oltar sa clanovima maidena u tajicama kojem se
ha,smet ati to?želiš li da rađe nose svećenske kute ko ovi tvoji black/death metalci?
al ak si fanatik onda imash i majice i albume i majicu gdje je kapljica bruceovog znoja i sl stvari
ovo ti ne stoji,nemoraš biti fanatik ako imaš pun qrac majica,albuma i majcu gdje je kapljic anečijeg znoja lol
iskreno obožavam iron maiden i naj bend na svijetu definitivno,al imam sam par majica,trenutno sam u nabavci neke kul kape,albume imam sve,etc..i to me ne čini potpunim fanatikom,zapravo što ti misliš s tim fanatikom opće?
Da ponovimo. Iron Maiden = :yuck: Soke,idemo svi slušati BLEK I DETH METAL!!
imam tek 13 godina,i štujem mejdene jer su mi oni ko bogovi,i nisam još jedan od ohih klinaca koji se furaju na dubok glas i deranje... već se usredotočavam na lirike,glazbu etc...[/quote:3dywqopu]
upravo bash tako..tek ti je 13 godina i štuješ ljude u tajicama koji imaju zombija u tajicama! :rotfl:
1.Ne..svejedno mi je shta tko nosi dok sviraju shto mi se svidja.
2.Ne postoji potpuni i nepotpnu fanatik. :rotfl:
Pod pojmom fanatik mislim ono shto on znachi a ovdje se vidi kako neki ni neznaju shto je to fanatik. Sto se tice ljepljenja "reklama" nekog benda po sebi nisam nikad bio za to zainteresiran ili nosenje znojnika ili killera.
3.Pa idite tko vam brani...sam me podjecate na neke klince koji su jedan tjedan teski iron maidnovci pa su se preko noci preobratili u zle black metalce. :rotfl:
black metal mrzim...jebeš to..samo čuješ dernjavu =|
upravo bash tako..tek ti je 13 godina i štuješ ljude u tajicama koji imaju zombija u tajicama! Rolling On The Floor inače komentar na ovo je :|
Barathrum
05-12-2007, 16:21
black metal mrzim...jebeš to..samo čuješ dernjavu =|
upravo bash tako..tek ti je 13 godina i štuješ ljude u tajicama koji imaju zombija u tajicama! Rolling On The Floor inače komentar na ovo je :|
slazem da kod vecine black metala jest tako al onaj tko nezna razlog nastanka blacka naravno da ni ne kuzi zasto to tako mora biti a onaj tko nezna nista o krscanskom masovnom pokrstavanju i ubijanju jos ce manje kuziti. Medjutim nije ni sav black metal sotonisticki, neki pjevaju o pejzazhima, neki o ljudskoj seksualnosti neki o trollovima neki o shumama, ledu najcesce i snijegu...etc. Premalo znash i premalo si cuo da bi mogao dobit neku globalnu sliku o svemu i opcenito davat izjave za bilo shta. a kako si fanatik i štuješ iron maidene to jos govori da nisi spreman istrazivati ni traziti ono sto ti odgovara jer ti je dobro ono na sto si prvo naisao i po cemu te drustvo prihvaca isto tako da slusas black metal tako rano ili neku drugu agresivniju glazbu imao bi previse predrasuda, mozda bi se to odrazilo i na tvoje ponasanje! eh isto tako ja kod maidena cujem koda ga netko siluje i ne volim bendove gdje pjevaci oponasaju zenski vokal jer me prolazi neugoda a ne zelim slusat nesto uz sto mi je neugodno .
Glavno je napomenuti da black metal ima subgenre koliko vrsta metala ima, pa cak i jos malo vishe i trpat ga zajedno sa bilo kojom vrstom glazbe je nemoguce.
Poslusaj si Turisas pa onda govori o dernjavi ili Trollfest 8)
finntroll =)
ček ti kažeš da mejdeni oponašaju ženski glas?
:cry:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.