PDA

Pogledaj cijelu verziju : Koji vam je najgori predmet (najteži)??

Stranica : 1 [2]

The_Lord
19-12-2007, 13:55
[quote="The_Lord":166rf4l5]E, važan ti je ambijent u kom učiš. Nemoj učit na krevetu, za kompom il slično. Najbolje je u tišini i tamo gdje ti ništa ne smeta. Radi si bilješke dok učiš, piši po knjizi, crtaj umne mape (ak znaš kaj je to). Moraš naučiti učiti. To je bit svega.
jel baris ti knjigu?[/quote:166rf4l5]

e, pa pito sam je al mi ne da... pogotovo ona iz njemačkog. Mislim da ću čitanku iz hrvtaskog uspjet nagovorit...

Jerry
19-12-2007, 13:57
@mortal
danas komedija,frend cijelo polugodište uči hrvatski,i ima prosjek 3.60,a ja nijednom nisam otvorio knjigu,i prosjek mi je bio 3.72 :rotfl:

The_Lord
19-12-2007, 14:06
Eo i mene iz gimnazije, jej.
@ The_Lord :pray: totototo, prolaziš sa 5.0, al se nikako ne hvališ, to nikad.
Oke, imaš 5.0, al da si ovisan o učenju, daj pojedi nešt, brijem da ti je slabo.
Lijepo je to, al žrtvovat svaki aspekt života osim škole, neprihvatljivo. Ja imam 3.4, možda 3.5 na polugodištu, s obzirom da nisam ama baš nikad ništa učio, usto aktivno vrijeđam i provociram profesore, to je dosta dobro. U drugom polugodištu pred kraj ću dignut sve, i to je to, a još se i zajebavam i više-manje bez napora prolazim. Jedino jezike kolko-tolko pratim na satu čist da ne pogubim konce.S
:pray: a otkud tebi da je on žrtvovao svaki aspekt društvenog života za 5.0
vidovnjak :pray:

pa sa prosjekom 5.0 vrlo je vjerojatno da su ti jedini frend udzbenik iz kemije i biljeznica iz povjesti i da si zbario jedino svoju stedlerovu tehnicku u koju idu spice od 0.5 mm. ili si neki frik sa fotografskim pamcenjem i sve zapamtis u 2 minute pa imas zivot.. ali to je malo vjerojatno :wink:
imam takvog u razredu, decko je ok i sve stima al nemres se s njim nasalit kak treba, malo ga zaebavat ni nis... lik ne slusa muziku, ne gleda televiziju, ima mrcinu od kompa koja mu sluzi jedino da nest pogleda na netu i za skolu. lik ne zna kae kompjuterska igra covjece

Uživam u svom životu - svi aspekti su mi popunjeni. treniram tenis i stolni tenis, fan sam igara na kompu (doma ih imam oko 180), vikendom provodim i po 5 sati za kompom. Nije učenje sve, slažem se. Ak si dobro organiziraš tjedan, stigneš sve - i puno naučit i zezat se. Ima dana kad me niš ne dira, al nisam jedan od onih geekova koji knjigu nose svugdi sa sobom. Volim se zezat, dapače, smatram da je to jako pametno, onak, da ne poludiš od samoće i dosade. Da, i frendova imam dosta. i muziku slušam i tv gledam. Krivo si si zabrijo da sam neki totalni noob koji nema pojma ni o čemu, samo o školi...

The_Lord
19-12-2007, 14:08
pa sa prosjekom 5.0 vrlo je vjerojatno da su ti jedini frend udzbenik iz kemije i biljeznica iz povjesti i da si zbario jedino svoju stedlerovu tehnicku u koju idu spice od 0.5 mm. ili si neki frik sa fotografskim pamcenjem i sve zapamtis u 2 minute pa imas zivot.. ali to je malo vjerojatno :wink:

Nemam baš fotografsko pamćenje, ali [i]REPETITIO EST MATER STUDIORUM. Ponavljat i ponavljat. Tak ćeš ziher uspjet

The_Lord
19-12-2007, 14:10
Učim pred ispite, na polugodištu ću imati dvije četvorke od 18 predmeta. Opća gimnazija.

Volim svoju tehničku, ali samo smo prijatelji.

Gledaj to ovako, ja se mogu provuć baš zato kaj jesam pametan, za razliku od nekih ljudi koji uče i trude se, jel, al su glupi. To je genetika, jedni su pametni, drugi su glupi, točka.
Nisi rekao da imaš prosjek 3.4?

E, palim se na tehničke. Mogo bi me upoznat s njom... Pogotovo ako je neka "no name". brrr...

Sonic_Moronic
19-12-2007, 14:11
Ja svoju tehničku redovite guram u anus...

The_Lord
19-12-2007, 14:24
Ej, nemoj pretjerivat... Misli i na nju. Zamisli si kak se ona osjeća :o ... Treba im pristupit pažljivo, a kad zagrize, tek onda napast.

Sonic_Moronic
19-12-2007, 14:54
:D Zanimljiv si ti lik... Čini se i aktivan, što je dobro.

Babitz
19-12-2007, 19:34
Ej, nemoj pretjerivat... Misli i na nju. Zamisli si kak se ona osjeća :o ... Treba im pristupit pažljivo, a kad zagrize, tek onda napast.otkud si iz zagorja?
da ne ideš u zabok u gimnu?

Lord AngelRI
19-12-2007, 19:53
@Ni6hTyX čudno ja sam bio to drugačije pročito... uglavnom eto sada znam sorry...

The_Lord
20-12-2007, 14:52
Ne, nejdem u Zabok. Idem u ZG u upravnu školu, al sam u zg-u u domu. Inače sam iz Zagorskih Sela

THUNDER_DINIX
20-12-2007, 14:53
meni stojarstvo zapinje...

The_Lord
20-12-2007, 14:53
da...samo ubuduće bih te molio da koristiš edit/uredi funkciju...da ne radiš višestruke postove

Hvala na savjetu, još sam novi i ne snalazim se baš dobro... BTW, to mi je jedini forum na kojem sam registriran, pa ak još kaj nađete da ne radim dobro, samo me obavijestite

la50
09-01-2008, 14:57
meni je najgora matiša(čuj šta ti tip reko u početku prvog razreda)za 1 zna svatko,za 2 vi,za 3 ja,za 4 knjiga,a za 5 zeus(u mom razu ima od 30 učenika 25 komada,nije da se hvalim,dobro je hvalim se jer ja imam 3 kod njega)osnove nisu baš tako teške,mjerenja-tip svaki put na praksi psuje ko kočijaš,a fizika nije teška

Niđo
10-01-2008, 13:16
matematika da znate kakva profa :yuck:

Hugh Bliss
11-01-2008, 02:40
Mjerenja u elektrotehnici i osnove elektrotehnike mi nisu problem, ali matematika me ubija! Cijelu godinu idem na instrukcije da bi imao 2 iz matke... Smolićka you suxs...

RayDX
11-01-2008, 03:06
Ja te predmete obožavam :rotfl: :rotfl:

Fencing_LORD
11-01-2008, 08:34
Najgori ne mora biti i najteži.

Najteža mi je matematika jer mi se jednostavno ne da gubit sate i sate na vježbanje besmislenih zadataka(čitaj: jezičar sam), a prof. je zbunjen pa niš ne objasni kak treba...

A najgora mi je kemija jer je profa zadrta babuskara, otpadak iz jugoslavenskog konzervativnog kadra...

Blacky_123
11-01-2008, 12:28
Hehe meni ni jedan
Osim u mehanici kod kojeg je profesor zajeban
Kod njega se sve mora znat
Majku mu pokvario mi je praznike imo sam 3.3.3 i zadnji test 1 i peder mi zakljuci 1 :twisted: :twisted:
Sad ce on mene cuti ove godine....makar pao razred radi tog debila al znam svoja prava :-x :twisted:

Lord AngelRI
11-01-2008, 21:39
Hehe meni ni jedan
Osim u mehanici kod kojeg je profesor zajeban
Kod njega se sve mora znat
Majku mu pokvario mi je praznike imo sam 3.3.3 i zadnji test 1 i peder mi zakljuci 1 :twisted: :twisted:
Sad ce on mene cuti ove godine....makar pao razred radi tog debila al znam svoja prava :-x :twisted:

a tako ti je to... možda da si naučio za zadnji test možda... ali teško teško...

Samael
11-01-2008, 23:31
matematika, kemija, fizika...s obzirom da idem u prirodoslovno-matematičku gimnazija, smatram da sam najebao 8)

Death By Sexy
11-01-2008, 23:45
tjelesni koji imam u petak navečer, zbog kojeg nemogu normalno doma, di 300 ljudi u maloj martinovki izvodi pokrete koje bi jedino mogao izvoditi katatonični dabar... jebenica

m374L#34d
11-01-2008, 23:53
profesorica mate je stalno zbunjena, pa kako da znam sta hoce kad ni ona sama ne zna.

a prof fizike je pedofil........sta reci

Kron
12-01-2008, 01:21
najgore mi je doci predsat na TZK i onda znojan jos gulit u cijeli dan

Frozen
12-01-2008, 01:25
Električni strojevi i uređaji + fizika... Ta dva predmeta su mi najgora u ovoj godini... Jbg, novi profesori, preživjet će se...

Santa's Little Helper
12-01-2008, 02:22
tjelesni koji imam u petak navečer, zbog kojeg nemogu normalno doma, di 300 ljudi u maloj martinovki izvodi pokrete koje bi jedino mogao izvoditi katatonični dabar... jebenica

kad si paraplegičar

RayDX
12-01-2008, 03:15
matematika, kemija, fizika...s obzirom da idem u prirodoslovno-matematičku gimnazija, smatram da sam najebao 8)

To ti je više zbog stava i lijenosti. Ja isto idem u navedenu školu, također sam imao sličan stav kao tvoj u osnovnoj. Koji će mi to kurac bla bla... Ali jednostavno sam pokušao shvatiti jedanput što će mi i zavolio te predmete.

Lord AngelRI
12-01-2008, 20:08
ma kemija i fizika definitivno...