Pogledaj cijelu verziju : Zagonetke...
Samo ga pitam da li se rodio negdje u svemiru.. :D
Ajde decki...jos malo pa vam kazem :)
dao bi mu 5 kn pa bi mi rekao iz kojeg je sela.....
i onda bi ga pitao da li lijevo selo laže
FaTaL_mRkvA
14-11-2007, 19:26
Stojimo nasred ceste. Ispred nas je raskrižje. Lijevo i desno od raskrižja se nalaze dva sela. U jednom od tih sela svi lažu, a u drugom svi govore istinu. Nasred toga raskrižja stoji jedan čovjek koji je iz jednog od ta dva sela.
Kako saznati koje je selo lijevo a koje desno, ako tome čovijeku možemo postaviti samo jedno pitanje i on nam odgovara sa DA i NE?
Da vas cujem :)
odemo u selo i ispitujemo ljude pitanja tipa ''kolko imas noseva, jesi li čovjek, jesi li vidio deveterokraku hobotnicu, etc.'' i tako saznamo
Pitao bih ga ako odem lijevo hoće li mi u tome selu lagati?
jel sam blizu :) ?
FaTaL_mRkvA
14-11-2007, 20:03
Pitao bih ga ako odem lijevo hoće li mi u tome selu lagati?
jel sam blizu :) ?
ali neznaš jel ON laže ili ne
Ne trudite se više, mislim da je Trigga točno odgovorio.
callista
14-11-2007, 20:25
kažeš mu ajmo se kladit da ćeš mi slagat ako kažeš da je lijevo selo ono u kojem govore istinu. 8)
ili ako to nije točno pitao bi ga slijedeće:
Nije li neistina, da je laž ako ne tvrdim da selo koje mi nije s lijeve strane, ustvari ne govori neisitne?
1. dobra fora Black Knight :wink:
2. ljudi vi dajete neke kretenske odgovore na ovo, a da niste dobro pročitali zagonetku, dakle, možete mu postaviti samo jedno pitanje na koje vam odgovori sa da ili ne i ako ga pitate je li vidio deveterokraku hobotnicu sa šeširom na glavi, nećete moći postaviti drugo pitanje i saznati iz kojega je sela
3. pitanje glasi: "JE LI TVOJE SELO NA LIJEVO(NADESNO)"
Ako kaže DA, onda je LIJEVO(DESNO) selo u kojem govori istinu
Ako kaže NE, onda je LIJEVO(DESNO) selo u kojem lažu
@Black Knight :wink:
A ako na pitanje "Je li tvoje selo lijevo?" kaže ne a iz sela je sa desne strane koje govori istinu? Kaj onda
A ako na pitanje "Je li tvoje selo lijevo?" kaže ne a iz sela je sa desne strane koje govori istinu? Kaj onda
ako je iz sela koje govori istinu, onda nema nikakva smisla da laže jer je tako postavljena zagonetka... Razumješ???
Chronos, kažeš drugima da daju kretenske odgovore, a onda im se pridružiš.
Još jednom, slažem se s Trigginim odgovorom. Pričekajte Black Knighta.
Chronos, kažeš drugima da daju kretenske odgovore, a onda im se pridružiš.
Još jednom, slažem se s Trigginim odgovorom. Pričekajte Black Knighta.
Pitanje je jasno postavljeno, a mi iz onih danih (koje sam ja stjecajem okolnosti nazvao kretenskim) odgovora nemožemo saznati odgovor na pitanje...
ako mislite da je moj odgovor kretenski, sačekajte black knighta...
ono što je trigga rekao, zapravo je druga varijanta odgovora, sry na mome nerazumjevanju...
dakle, druga varijanta:
AKO PITATE ČOVIJEKA JE LI NJEGOVO SELO LIJEVO, ON ODGOVORI SA NE, ZNAČI DA JE SELO KOJE GOVORI ISTINU DESNO...
ISTO VRIJEDI AKO JE ČOVIJEK KOJI LAŽE REKAO NE, OPET JE DESNO SELO KOJE GOVORI ISTINU...
KONAČAN ZAKLJUČAK;
nakon postavljenog pitanja, ako čovijek odgovori sa da, selo koje govori istinu je lijevo. ako čovijek odgovori sa ne, selo koje govori istinu je desno. odgovor je jednak bez obzira iz kojeg je sela čovijek, a glavnu poantu u zagonetci smo pogodili (to da čovijek koji odgovara mora na postavljeno pitanje dati jednak odgovor bez obzira iz kojeg sela bio, jer inače imamo dva različita odgovora i nemožemo reći koje je selo na kojoj strani) stoga da je moje pitanje u redu
A da pitamo čovjeka ovo:
-Koje ti je selo draže?
callista
14-11-2007, 21:35
chronose... ima smisla :wink:
@Chronos - Drago mi je što si uspio shvatiti logiku Trigginog odgovora. Ali u tvom odgovoru postoji jedna mala greška - ti ne možeš znati govori li čovjek istinu ili ne. Kod Trigginog odgovora druga mogućnost se poništava...
McPingvin_v2.0
14-11-2007, 21:37
pustite vi, on ima iq veći od 2/3 foruma i mi ne shvaćamo njegov genij.
@Chronos - Drago mi je što si uspio shvatiti logiku Trigginog odgovora. Ali u tvom odgovoru postoji jedna mala greška - ti ne možeš znati govori li čovjek istinu ili ne. Kod Trigginog odgovora druga mogućnost se poništava...
nas ne zanima je iz kojeg je čovijek sela, nas zanima koje je selo na kojoj strani, a pošto su dva odgovora od dva različita čovijeka jednaka, onda nas ne zanima iz kojeg je sela koji čovijek. dakle, da rezimiramo:
1. ČOVIJEK KOJI LAŽE JE REKAO DA=> on je iz sela koje je na desnoj strani strani s toga da je SELO KOJE GOVORI ISTINU LIJEVO, SELO KOJE LAŽE DESNO
2. ČOVIJEK KOJI NE LAŽE JE REKAO DA=> on je iz sela koje ne laže, tako da je SELO KOJE GOVORI ISTINU LIJEVO, SELO KOJE LAŽE DESNO
3. ČOVIJEK KOJI LAŽE JE REKAO NE=> on je iz sela koje laže tako da je SELO KOJE GOVORI ISTINU DESNO, SELO KOJE LAŽE LIJEVO
4. ČOVIJEK KOJI NE LAŽE JE REKAO NE=> on je iz sela koje ne laže tako da je SELO KOJE GOVORI ISTINU DESNO, SELO KOJE LAŽE LIJEVO
dakle, kod odgovora DA, selo koje govori istinu je LIJEVO, a selo koje laže je DESNO
kod odgovora NE selo koje laže je LIJEVO, a selo koje govori istinu je DESNO
tako mi na osnovu jednog pitanja možemo shvatiti iz koje je selo na kojoj strani, jer razmještaj sela ovisi samo o odgovoru koji može biti da ili ne, a ne o tome da li čovijek laže ili govori istinu
@McPingvin: upravo to što si rekao
Dobro, priznajem, i tvoj odgovor je točan. Shvatio sam prije nego što sam vidio ovaj tvoj zadnji post... Moja greška.
odemo u selo i ispitujemo ljude pitanja tipa ''kolko imas noseva, jesi li čovjek, jesi li vidio deveterokraku hobotnicu, etc.'' i tako saznamo
A šta ako su to 2 sela kraj černobila??
al cek, ako nikad prije nismo vidjeli tog covjeka, pitamo ga "dali me poznas?" ak kaze da, znaci da laze. Onda ga pitas za jedno od sela npr "jeli to selo lijevo?". Opet, ak kaze da, laze ^^
al cek, ako nikad prije nismo vidjeli tog covjeka, pitamo ga "dali me poznas?" ak kaze da, znaci da laze. Onda ga pitas za jedno od sela npr "jeli to selo lijevo?". Opet, ak kaze da, laze ^^
@maloki, možemo mu postaviti samo jedno pitanje kako zagonetka kaže
@travar, još ću razmotriti tu situaciju sa černobilom, možda dobijemo i drugi odgovor
SnowFlake
14-11-2007, 23:51
Decki kada se rjesi jedna zagonetka onda se ide dalje...znaci i dalje moja vrjedi :wink:
pitaš ga da li u desnom selu ili lijevom ima čupakabra i pijanih vjeverica koje nose ak-47...
Dakle da rezimiramo:
Točan odgovor na zagonetku je:
Pitaš ga: "Je li tvoje selo lijevo?"
Ako kaže NE Lijevo selo je ono koje laže
Ako kaže DA lijevo selo je ono koje govori istinu
graf (http://img264.imageshack.us/my.php?image=rjeenjexd9.jpg)
Kolega ChR0NoS je u pravu.
Tako nekako evo tocnog odgovora :
Pa rec cemo mu da nam pokaze svoje selo ako govori istinu pokazat ce nam selo di svi govore istinu a ako je ovaj drugi morat ce nam lagat pa ce nam isto pokazat selo di svi govore istinu.
tj.
"KOJE JE TVOJE SELO?"
SELO NA KOJE POKAŽE JE SELO KOJE GOVORI ISTINU!!!
Da, samo što si ti u zagonetci zadao da čovjek može odgovarati samo s "Da" i "Ne".
callista
15-11-2007, 18:49
Da, samo što si ti u zagonetci zadao da čovjek može odgovarati samo s "Da" i "Ne".
da. to u potpunosti mjenja sve.
FaTaL_mRkvA
15-11-2007, 18:56
ali čovjek mu je selo POKAZAO, nije mu nista rekao
to je zamka-tj. uopće nije bitno u rješavanju zagonetke
je li tako?
Odgovor na sva pitanja je 42. :P
ajde netka netko psotavi sljedecu :)
neznam je li ova već bila, ali u najmanju ruku je zanimljiva. dakle:
Bio jednom jedan kralj koji je imao lijepu kćer. kćer mu se zaljubila u siromašnoga seljaka, te je kralj bio protiv njihova vjenčanja. međutim, kralj i seljak su se dogovorili da će jednoga dana pred narodom odlučiti o njihovoj sudbini: seljak će iz šešira izvući jedan od dva papirića, na jednom će pisati DA a na drugome NE. ako izvuče Da, oženit će princezu, ako izvuče NE, neće oženiti princezu.
Kralj ga je pokušao prevariti tako što je na oba papirića napisao NE prije izvlačenja, a seljak je to saznao.
KAKO JE USPIO UVJERITI KRALJA DA OŽENI NJEGOVU KĆER???
Napomena: on je izvukao jedan od ta dva papirića, i nakon toga je uvjerio cijeli narod da oženi princezu...
rekao je: Dali se vi kralju protivite da ja oženim vašu kčer? a zatim je izvadio papirič na kojem piše ne :D
McPingvin_v2.0
15-11-2007, 23:43
Rekao mu je neka pročita što piše na drugome papiru.
@pingvinu, trebaš malo drugačije to formulirati i bit će točan odgovor
@stryder, njegovo dokazivanje se temelji samo na izvlačenju papirića, kralj nije ništa ni komentirao ni odgovarao na pitanja, niti je bilo tko mogao utjecati na to nadmudrivanje
Simon the Dreamer
15-11-2007, 23:59
Ne na sva, samo na ono pitanje o životu, univerzumu i to...
Lord Jambrek
16-11-2007, 00:06
Ne na sva, samo na ono pitanje o životu, univerzumu i to...
The Answer To Life The Universe and Everything
Evo šta google kaže
Google odgovor (http://www.google.com/search?sourceid=navclient-ff&ie=UTF-8&q=the%20answer%20to%20life%20the%20universe%20and% 20everything)
ljudi, evo još jedne, ali očekujem da riješite i onu gore.
Čovijek je ubijen u autu. Ubijen je sa pištoljem. Nitko nije bio u autu osim njega. Pištolj je bio izvan auta. Čovjek se nije sam ubio. Nigdje na autu nije bilo rupe od pištolja. Svi otvori u autu su bili zatvoreni: vrata su bila zatvorena, prtljažnik, prozori su bili zatvoreni, šibera nema. sva stakla su bila netaknuta.
KAKO JE TO MOGUĆE? OBJAŠNJENJE?
hm...zanimljivo...netko pucao kroz ispuhovod te se zrno odbijalo i ušlo u auto? :D
ne, to samo čak noris može... ja tražim situaciju koja je moguća ne samo za chucka norrisa već i za nas oridinary people
EDIT: Ovo što dabro kaže je jedna solucija, ali to zagonetka ne traži, dakle nije točno! DALJE
došao je taj tip s pištoljem, otvorio vrata od tog auta, propucao nekoliko puta tog koji je bio u autu, zatvorio vrata i otišao. :D
ZorgTheBorg
16-11-2007, 15:11
Čovijek je ubijen u autu. Ubijen je sa pištoljem. Nitko nije bio u autu osim njega. Pištolj je bio izvan auta. Čovjek se nije sam ubio. Nigdje na autu nije bilo rupe od pištolja. Svi otvori u autu su bili zatvoreni: vrata su bila zatvorena, prtljažnik, prozori su bili zatvoreni, šibera nema. sva stakla su bila netaknuta.
Ušao je ranjen u auto te se zabarikadirao.
Tadaaam!
ovo što dabro kaže nije odgovor na zagonetku, i taj odgovor je krajnje jednostavan.
borg također nije pogodio, dakle podrazumjeva se da je lik bio u autu kada je upucan, i nije nitko ni otvarao vrata ni slične stvari
Čovjek je ubijen u autu. Ubijen je sa pištoljem. Nitko nije bio u autu osim njega. Pištolj je bio izvan auta. Čovjek se nije sam ubio. Nigdje na autu nije bilo rupe od pištolja. Svi otvori u autu su bili zatvoreni: vrata su bila zatvorena, prtljažnik, prozori su bili zatvoreni, šibera nema. sva stakla su bila netaknuta.
Dakle, ne piše da je ustreljen, nego da je ubijen s pištoljem...
Čovjek u autu je bio srčani bolesnik, te kad mu je "lopov" prišao do stakla, i rekao urke u vis, ovaj je dobio infarkt i umro. Lopov se usrao jer to nije planirao, bacio je pištolj, i pobjegao... Auto je ostao netaknut, pištolj vani, a mrtvac unutra... :D
slazem se sa mamlazom :wink:
FaTaL_mRkvA
16-11-2007, 19:34
Čovjek je ubijen u autu. Ubijen je sa pištoljem. Nitko nije bio u autu osim njega. Pištolj je bio izvan auta. Čovjek se nije sam ubio. Nigdje na autu nije bilo rupe od pištolja. Svi otvori u autu su bili zatvoreni: vrata su bila zatvorena, prtljažnik, prozori su bili zatvoreni, šibera nema. sva stakla su bila netaknuta.
Dakle, ne piše da je ustreljen, nego da je ubijen s pištoljem...
Čovjek u autu je bio srčani bolesnik, te kad mu je "lopov" prišao do stakla, i rekao urke u vis, ovaj je dobio infarkt i umro. Lopov se usrao jer to nije planirao, bacio je pištolj, i pobjegao... Auto je ostao netaknut, pištolj vani, a mrtvac unutra... :D
predobro objašnjenje
auto je kabriolet :wink:
FaTaL_mRkvA
16-11-2007, 20:04
auto je kabriolet :wink:[u]
toliko o tome :yuck:
auto je kabriolet :wink:
BINGO. Na to se mislilo, bravo!!!
Jer smijem isto staviti zagonetku?
Ako da evo je:
Sto je vecije od boga,
Jos groznije nego davao,
Siromasan covjek ima,
A sretnom ne fali?
McPingvin_v2.0
17-11-2007, 01:28
svrab?
ak je vece od Bog, onda jedino ja to mogu biti.
Al evo jos jedan prijedlog - pamet
HalF-DeaD
17-11-2007, 01:30
Ako da evo je:
Sto je vecije od boga,
Jos groznije nego davao,
Siromasan covjek ima,
A sretnom ne fali?
Ništa? :)
McPingvin_v2.0
17-11-2007, 01:31
Ništa je točan odgovor :)
Ako da evo je:
Sto je vecije od boga,
Jos groznije nego davao,
Siromasan covjek ima,
A sretnom ne fali?
Ništa? :)
1000000000000000 points!!!
TOCNO!
Good boy.
Nista nije vece od boga.
Nista nije groznije od davla.
Siromasan covjek ima nista.
A sretnom ne fali nista. :roll:
HalF-DeaD
17-11-2007, 01:34
Ajde onda jedna glupa stara pošto nemam inspiracije:
Šta je to malo žuto u travi laje?
ja sam veci od Boga :(
larger than life indeed :D
McPingvin_v2.0
17-11-2007, 01:44
Ajde onda jedna glupa stara pošto nemam inspiracije:
Šta je to malo žuto u travi laje?
Pile/ žaba s govornom manom.
HalF-DeaD
17-11-2007, 01:45
Odgovor je retardirano pile ali ajde :)
el znate kae to dvocjevno nabiguzalo ? :D
FaTaL_mRkvA
17-11-2007, 09:15
sacmarica s dvije cijevi?
sacmarica s dvije cijevi?
:rotfl: ne
i know, but i am to shy to tell it.. :oops:
Bishop_45_(2)
17-11-2007, 17:32
saCMARica ?
:rotfl: lolz ne.. sutra ujutro dajem odgovor :D
RIPtheREAPER
18-11-2007, 01:19
Dvocijevka...
FaTaL_mRkvA
18-11-2007, 09:02
cura?
ima dvije cijevi u koje nabiš...
FaTaL_mRkvA
18-11-2007, 14:51
kako hlače? :?
pa imaju dvije ''cijevi'' i nabijaš ih na guzicu....
saksa ti zagonetka
Što je to malo,žuto i leti po zraku?
malo: beba
žuto: kinez
sve: leti kada baciš
I ja bi mozda reko da to nije zagonetka nego vise neki vic ako je moje točno
malo: beba
žuto: kinez
sve: leti kada baciš
I ja bi mozda reko da to nije zagonetka nego vise neki vic ako je moje točno
Da....Vuče na vic
McPingvin_v2.0
19-11-2007, 21:01
sunce
sunce
sunce nije malo ,ali kada ovak gledamo je! Pa moglo bi biti ali nevjerujem da je tako jednostavno
kinez hoda po minskom polju ;)
[quote="McPingvin_v2.0":3dmb2w5v]sunce
sunce nije malo ,ali kada ovak gledamo je! Pa moglo bi biti ali nevjerujem da je tako jednostavno[/quote:3dmb2w5v]
Bome ga nemreš niti baciti...Možda je muci buci pod drogama...ah tko zna.
Ja bum rekel LIMun :D nije ko beba al...tko zna
Human m0nst3r
19-11-2007, 21:18
Dva oca i dva sina idu u lov i svaki ubije po jednog zeca. Koliko je zeceva bilo? Ako netko zna odgovor neka suti.
Dva oca i dva sina idu u lov i svaki ubije po jednog zeca. Koliko je zeceva bilo? Ako netko zna odgovor neka suti.
Na pecanju idu dva sina i dva oca, a ipak ih je samo trojica. Kako to?
Troje: djed, otac i sin.
...a svrha tvoje zagonetke bi onda bila....... :o
3 zeca
Human m0nst3r
19-11-2007, 21:23
...a svrha tvoje zagonetke bi onda bila....... :o
3 zeca
Ma mislio sam na one kojima sam isprica. :rotfl:
Mala ptica zarazena pticom gripom (ili Hepatitis C-om)? :)
Matilda Mother
19-11-2007, 21:50
kroki kroket :rotfl:
kinez koji je pronašao minu
kinez koji je pronašao minu
tako nešto sam ja gore napisao i držim da je to toćno.
a još može biti i pile koje skače na trampolinu
a još može biti i pile koje skače na trampolinu
Ne ne, pile koje je se malo zbunilo, jer je htjelo preci cestu ali je pocelo letiti.
ne opet o piletu koje prelazi cestu...
zašto je pile prešlo cestu???
Human m0nst3r
20-11-2007, 21:04
Zato da vidi idiota koji misli da je kul.
CHOLIK:Ali to je samo pile!
Ajde nemojte se glupirati.
Nova:
Nestalo je struje u gradu...nema nigdje svijetla...ni na semaforu...i pas leži na sredini križanja.....i ide auto kojem ne rade sviejtla punom brzinom prema njemu i zaobiđe ga....KAKO???
revenion
20-11-2007, 23:43
Ajde nemojte se glupirati.
Nova:
Nestalo je struje u gradu...nema nigdje svijetla...ni na semaforu...i pas leži na sredini križanja.....i ide auto kojem ne rade sviejtla punom brzinom prema njemu i zaobiđe ga....KAKO???
mozda mjeseceva svjetlost?
pa ne pise da je noc. Vidio ga je i zaobiso^^
Prvo hocu znati sto je malo, zuto i leti!
blizu si :roll:
@Črni - bio je dan, vidio je cucka, potrubio, cucak se digo i pobego
@MoNDi - ofarbani vrabac
Hmm...
auto ima dovoljno velik razmak među točkovima da keru ništa ne bude, pošto leži prešao je preko njega tako da je ker ostao čitav između točkova i ispod auta :D
@Black Knight: bio je dan i auto ima abs
Lord Jambrek
21-11-2007, 09:14
Zletio je sa ceste i tako zaobišao cucka.
Evo jedne blesave zagonetke.
Ja sam početak kraja, što sam ja?
blizu si :roll:
skrenio je na neku stranu i nije ga sašio
FaTaL_mRkvA
21-11-2007, 09:24
Zletio je sa ceste i tako zaobišao cucka.
Evo jedne blesave zagonetke.
Ja sam početak kraja, što sam ja?
k
Imam i ja jednu :D:
U jednoj sobi ima samo 1 sijalica/žarulja...
Negdje vani su 3 saltera/prekidaca i samo jedan je od te sijalice.
Kako saznati koji je od sijalice ako mozete uci u sobu samo jednom.
FaTaL_mRkvA
21-11-2007, 10:27
otvorimo vrata sobe i pokušavamo uključiti žarulju dok gledamo jel će se ona upaliti
otvorimo vrata sobe i pokušavamo uključiti žarulju dok gledamo jel će se ona upaliti
i ja sam to pomislio kada je meni jedan lik postavio tu zagonetku...moze biti ali nije rjesenje zagonetke....
možda ovako....
upalimo dva prekidača... ostavimo ih 5 minuta da gore. nakon nekog vremena izgasimo jedan prekidač. uđemo u sobu, i vidimo žarulju. ako žarulja svijetli, onda je to onaj prekidač kojeg smo ostavili da gori. ako žarulja ne svijetli a topla je, onda je to onaj prekidač koji smo prvo uključili pa nakon nekog vremena isključili... ako žarulja ne svijetli i hladna je,to je prekidač kojeg nismo uključivali
FaTaL_mRkvA
21-11-2007, 10:41
možda ovako....
upalimo dva prekidača... ostavimo ih 5 minuta da gore. nakon nekog vremena izgasimo jedan prekidač. uđemo u sobu, i vidimo žarulju. ako žarulja svijetli, onda je to onaj prekidač kojeg smo ostavili da gori. ako žarulja ne svijetli a topla je, onda je to onaj prekidač koji smo prvo uključili pa nakon nekog vremena isključili... ako žarulja ne svijetli i hladna je,to je prekidač kojeg nismo uključivali
mislim da je ovo točno :bravo:
možda ovako....
Yup...otprilike
pa igramo se sa svakim salterom pojedinacno dok ne cujemo prasak.....
callista
21-11-2007, 13:57
:rotfl: :rotfl: ZLAYA..
mislim da je dhronos u pravu
joj, neda mi se ono pročitati, niš e rauzumijem
A da pritisnemo prekidač i pogledamo kroz prozor šta se desi, ili otvorimo vrata na početku i palimo i gasimo doke ne vidimo koji je kroz vrata :D
Chronos sljdecei psotavlja zagonetku!
The Great Duck
07-12-2007, 22:08
Žao mi je jer nisam odgovorio na nijednu zagonetku,ali kako Chronos nije postavio nijednu,ja ćuu postaviti jednu laku:
Kad pojedem gljivu,
rastem kao gljiva poslije kiše,
kada pojedem cvijeće,
počnem rigati,
a čim dotaknem nekoga,umrem.
Tko sam ja?
Žao mi je jer nisam odgovorio na nijednu zagonetku,ali kako Chronos nije postavio nijednu,ja ćuu postaviti jednu laku:
Kad pojedem gljivu,
kada pojedem cvijeće,
počnem rigati,
Tko sam ja?
Super Mario?
Nego krivo mi je sto nema one zagonetke o puzu koju sam rijesio....neeecu se igrati kmeeee :D
SnowFlake
07-12-2007, 22:51
he gle moglo bi biti...
The Great Duck
08-12-2007, 11:14
Kad pojedem gljivu,
kada pojedem cvijeće,
počnem rigati,
Tko sam ja?
Super Mario?
Nego krivo mi je sto nema one zagonetke o puzu koju sam rijesio....neeecu se igrati kmeeee :D
Super Mario je točan odgovor.
[quote="The Great Duck":24xsboac]Žao mi je jer nisam odgovorio na nijednu zagonetku,ali kako Chronos nije postavio nijednu,ja ćuu postaviti jednu laku:
Kad pojedem gljivu,
kada pojedem cvijeće,
počnem rigati,
Tko sam ja?
Super Mario?
Super Mario je točan odgovor.[/quote:24xsboac]
Ovo je bila jedna od lakših zagonetki
[quote="The Great Duck":1m5q6dmj]Žao mi je jer nisam odgovorio na nijednu zagonetku,ali kako Chronos nije postavio nijednu,ja ćuu postaviti jednu laku:
Kad pojedem gljivu,
kada pojedem cvijeće,
počnem rigati,
Tko sam ja?
Super Mario?
Super Mario je točan odgovor.
Ovo je bila jedna od lakših zagonetki[/quote:1m5q6dmj]
Tvoja moc opazanja me svakim danom sve vise i vise impresionira :)
Feel free da postavite novu zagonetku...meni se ne da ;)
callista
20-12-2007, 20:26
jeli bila ajnštajnova zagonetka sa pet kuća u kojoj živi pet različitih ljudi i treba odrediti razne stvari ? samo mi recite, ako ne budde da je postam.
jeli bila ajnštajnova zagonetka sa pet kuća u kojoj živi pet različitih ljudi i treba odrediti razne stvari ? samo mi recite, ako ne budde da je postam.
joooj, cuo sam za to, nesto da manje od 10% ili 8% moze to rijesit u 15 min... tak sam nes cuo, moji starci i sestra to rijesili ispod 15 min. muahhaha, ja nisam probo, xD
Mislim da nije, ajd stavi
callista
20-12-2007, 22:24
ne, to može rješiti 2% ljudi na svijetu.. ja sam rješio za otprilike 7-8 min. naoštrite mozgove, slijedi. ogromna je!!!
Simon the Dreamer
20-12-2007, 22:45
Vidio sam to, ali nikad nisam probao riješiti.
Armachus
20-12-2007, 22:46
OCe netko to postat?
uspio sam rješiti tu zagonetku, mislim da se još sjećam rješenja
ajd calista pošalji je, ako već nije bila
callista
20-12-2007, 23:00
EINSTEINOVA ZAGONETKA
U ovom zadatku nema nikakvog trika, sve je stvar logike.
1. Ima 5 kuća i svaka je različite boje.
2. U svakoj kući živi po jedna osoba različite nacionalnosti.
3. Svaki vlasnik kuće preferira određeno piće, puši određene cigarete i ima određenog kućnog ljubimca.
4. Nijedna od 5 osoba ne pije isto piće, nepuši iste cigarete niti ima istog kućnog ljubimca.
Pitanje je: kome pripada riba?
Znamo da:
-Britanac živi u crvenoj kući
-Šveđanin ima psa
-Danac pije čaj
-Nijemac puši Rothmanns
-Norvežanin živi u prvoj kući
-Vlasnik zelene kuće pije kavu
-Pušač Winfielda pije pivo
-Vlasnik žute kuće puši Dunhill
-Osoba koja puši Pall Mall, gaji papagaja
-Osoba koja živi u srednjoj kući pije mlijeko
-Pušač Marlboroa živi pored onoga tko gaji mačku
-Onaj tko gaji konja živi pored pušača koji puši Dunhill
-Norvežanin živi pored plave kuće
-Pušač Marlboroa ima susjeda koji pije vodu
-Zelena kuća stoji lijevo od bijele kuće
Ajnštaj je izmislio ovaj zadatak u prošlom stoljeću i tvrdio da ga 98% ljudi nije u stanju riješiti ga!
PS. preporučam da nacrtate i bilježite sve.
Radili smo to iz logike. Ajd postaj :D
Ja necu odgovarati jer sam vec rijesio to pa ako se neko prvi put susrece s tim neka proba...ja vec znam i kao ne bi bilo fer :P
EDIT: Fora je u tome da se napravi tabela i sve se polako stavlja u nju.
ajde navedi koje su sve vrste cigara, životinja, koje su boje kuća i slično jer sam primjetio kada sam prije rješavao da se neke vrste ne navode već se zaključuju iz konteksta
callista
20-12-2007, 23:07
sve je već navedeno. sam napravi popis.
U tabelu vec mozes staviti da je u srednjoj kuci pice mlijeko, da je Norvezanin u prvoj kuci i da je druga kuca plava...iz toga vode ostala rjesenja.
sve je već navedeno. sam napravi popis.da, vidiš. lijen sam.
callista
20-12-2007, 23:14
U tabelu vec mozes staviti da je u srednjoj kuci pice mlijeko, da je Norvezanin u prvoj kuci i da je druga kuca plava...iz toga vode ostala rjesenja.
pa eto... nastavi :)
to da treba tabele sam znao otprve
štos je da mi se ne da koristit mozak
nisam ga koristio već godinama kako spada, jebi ga
Rijesio, nakon pola sata :P
Ajd dobro..
Žuta Plava Crvena Zelena Bijela
Norvežanin Danac Britanac Njemac Šveđanin
voda čaj mlijeko kafa pivo
dunhill Marlboro pall mall Rothmans Winfield
mačka konji papagaj RIBESpas
Njemac?
Mislim da sam dobro
Dyslexia
21-12-2007, 02:09
Kuca 1 2 3 4 5
Boja zuta plava crvena zelena bijela
Nacionalnost norvežan Danac Britanac njemac šveđan
Piće voda čaj mljeko kava pivo
Cigare dunhill blend pall mall prince bluemaster
Ljubimac mačka konj ptice riba pas
Ah nije dobro ispali ali uglavnom riba je kod njemca
Dyslexia
21-12-2007, 02:11
Djedovi i oci
Marko kaže da je njegov djed samo 6 godina stariji od njegovog oca. Kako je to moguće?
Grimm-Reaper
21-12-2007, 02:54
Djedovi i oci
Marko kaže da je njegov djed samo 6 godina stariji od njegovog oca. Kako je to moguće?
Miriši na neki incest...
cmeljo22
21-12-2007, 05:18
Djedovi i oci
Marko je izvanbračno djete... njegov pravi otac je narkoman, pijandura i moderator na pcp forumu, te je marka sramota njegovog pravog tate vec tatom smatra maminog novog muža... a djed je mamin otac
callista
21-12-2007, 09:15
Ajd dobro..
Žuta Plava Crvena Zelena Bijela
Norvežanin Danac Britanac Njemac Šveđanin
voda čaj mlijeko kafa pivo
dunhill Marlboro pall mall Rothmans Winfield
mačka konji papagaj RIBESpas
Njemac?
Mislim da sam dobro
:bravo: točno. i dyslexia je točno uradio.
edit: Ovo što se tiče i djeda i oca: Markov djed je otac njegove mame. tako nema veze kolko su stari. :)
Armachus
21-12-2007, 10:46
Iša osam rješavat Ajnštajnovu zagonetku. Sjebao sam se u čitanju zadatka... i svaki put ka dsam došao skoro do kraja nisam nigdje Marloboro mogao ubacit. Sada sam skužio grešku i idem rješit. BTW Čisto sumnjam da je može 2% ljudova rješit... nije uopšte teško.
TeraBajt
21-12-2007, 12:45
ova je sigurno vec postana prije, tako da vas puno zna, pa neka odgovaraju oni koji neznaju, a i lagana je...
Nađete se na raskrižju i trebate ići jednim pravim putem. tamo stoje dva brata, od kojih jedan uvijek govori istinu, a drugi uvijek laž. Možete pitati samo jedno pitanje kako bi ustanovili kojim putem treba ići.
Koje je to pitanje?
Pitat ču ovog koji uvijek laže da mi je njegov brat rekao da je desno pravi put.I pravi odgovor bude ležao u kontra odgovoru ovog koji laže,jer uvijek laže :D
jel je?
kolko ja znam štos je da neznaš ko govori istinu, a ko laž, tako da trebaš postavit jedno pitanje... ke ne?[/b]
ova je sigurno vec postana prije, tako da vas puno zna, pa neka odgovaraju oni koji neznaju, a i lagana je...
Nađete se na raskrižju i trebate ići jednim pravim putem. tamo stoje dva brata, od kojih jedan uvijek govori istinu, a drugi uvijek laž. Možete pitati samo jedno pitanje kako bi ustanovili kojim putem treba ići.
Koje je to pitanje?
Da, bila je vec, pitas jednog brata sta bi rekao njegov brat.
TeraBajt
21-12-2007, 14:38
Pitat ču ovog koji uvijek laže da mi je njegov brat rekao da je desno pravi put.I pravi odgovor bude ležao u kontra odgovoru ovog koji laže,jer uvijek laže :D
jel je?
Uglavnom... Pitaš ga sta bi tvoj buraz reko...
jos jedna, jos laksa...
Bogati lik na samrti kaze sinovima da cija kola zadnja obidju zemlju, njegovo nasljeđe... Oni sjeli isopod drveta i niko nije htio prvi krenit, kad ono ispričali nekom starcu priču i on im šapnu nešta a oni odma pojurili...
šta im je starac reko?
Grimm-Reaper
21-12-2007, 16:12
Koje je to pitanje?
Ovu sam vidio na LNL-u i odgovorio ovako: Uperem rukom u desno i pitam, jeli tvoje selo u desno, u smjeru gdje pokazujem? Ako on kaže da, govori istinu, ako kaže ne, laže. Jer, ako kaže ne na moju smjer pokazivanja i činjenicu da je to desno, laže.
TeraBajt
21-12-2007, 18:32
Koje je to pitanje?
Ovu sam vidio na LNL-u i odgovorio ovako: Uperem rukom u desno i pitam, jeli tvoje selo u desno, u smjeru gdje pokazujem? Ako on kaže da, govori istinu, ako kaže ne, laže. Jer, ako kaže ne na moju smjer pokazivanja i činjenicu da je to desno, laže.
sazno si di mu je selo... al di nisi di TI trebas ic, a svoje si pitanje vec iskoristio... :D :wink:
stranica natrag i vidit ces pitanje :D
ok, za ovu ce vam trebat konop...
kako zavezati cvor, a da drzite s jednom rukom jedan kraj, a drugom drugi i nesmijete pustit konop...
Probajte!
Grimm-Reaper
21-12-2007, 18:37
sazno si di mu je selo... al di nisi di TI trebas ic, a svoje si pitanje vec iskoristio... :D :wink:
Prvo, ovo što si napisao je jedva razumljivo. Drugo, ja niti neznam gdje idem jer nije navedeno u zagonetki. Ako je moj izbor gdje želim ići, onda sam saznao dovoljno.
TeraBajt
21-12-2007, 18:41
Prvo, ovo što si napisao je jedva razumljivo. Drugo, ja niti neznam gdje idem jer nije navedeno u zagonetki. Ako je moj izbor gdje želim ići, onda sam saznao dovoljno.
sry za ovo prvo, malo sam se sjebo...
Ti ides svojim odrediste(lijevo ili desno, ti neznas, znas samo odrediste), a to odrediste znaju ova dvojica, te im moras postavit pitanje kojim ce ti oni rec koji put je pravi.
"Što bi rekao tvoj brat, koji put je pravi?"
Ako si nabasao na brata koji laže, i recimo da je pravi put desno, posto on zna da bi njegov brat, koji govori istinu, rekao desno, reci ce lijevo.
Ako si nabasao na brata koji govori istinu, taj brat bi znao da njegov brat laze, pa ako je pravi put desno, rekao bi lijevo. To znaci da bi morao ici desno.
TeraBajt
21-12-2007, 18:52
Ako si nabasao na brata koji laže, i recimo da je pravi put desno, posto on zna da bi njegov brat, koji govori istinu, rekao desno, reci ce lijevo.
Ako si nabasao na brata koji govori istinu, taj brat bi znao da njegov brat laze, pa ako je pravi put desno, rekao bi lijevo. To znaci da bi morao ici desno.
jeste, ali probaj ovo:
kako zavezati cvor, a da drzite s jednom rukom jedan kraj, a drugom drugi i nesmijete pustit konop...
Probajte!
TeraBajt
21-12-2007, 21:14
jel je?
Uglavnom... Pitaš ga sta bi tvoj buraz reko...
jos jedna, jos laksa...
Bogati lik na samrti kaze sinovima da cija kola zadnja obidju zemlju, njegovo nasljeđe... Oni sjeli isopod drveta i niko nije htio prvi krenit, kad ono ispričali nekom starcu priču i on im šapnu nešta a oni odma pojurili...
šta im je starac reko?
zamjenite kola
khm^^ točno?
jeste, sry, nisam uopće vidio tvoj post :)
jeste, ali probaj ovo:
Probajte!
Znam to...tako da ti ruke budu prekrizene na pocetku tj. kada uzmes jedan i drugi kraj...onda samo ''povuces''
Kaj prvo: Kokoš il jaje?
To je cini mi se vise filozofsko pitanje
da je sam jaje umrlo bi, mora bit kokos prvo da lezi na jajetu, duuuh...
McPingvin_v2.0
22-12-2007, 11:15
jaje, jer su se ptice razvile iz reptila koji su isto nosili jaja.
gg no re po pitanju kokoš/jaje, nećemo o tome na ovom topicu.
FaTaL_mRkvA
22-12-2007, 11:33
krug nema početka....
krug nema početka....
mudro zbori ovaj marked tip
callista
23-12-2007, 19:05
krug nema početka....
mislim da znam čiji je to citat :D
FaTaL_mRkvA
23-12-2007, 19:06
krug nema početka....
probably...... ajd reci čiji je
callista
23-12-2007, 19:07
krug nema početka....
probably...... ajd reci čiji je
poslo sam ti na pm
otišli smo u offtopic :D
jaje dokazali znastvenici
jaje dokazali znastvenici
i meni se čini ipak svi smo od "jajeta" započeli
malo je zastarjela tema al evo jedne zagonetke
Ovu je zagonetku Albert Einstein sastavio u 20 stoljeću. Tvrdio je da ju 98% svjetske populacije nije u stanju riješiti.
ZADATAK S KOJIM SE MORATE SUOČITI
1.Postoji pet kuća i svaka je različite boje.
2.U svakoj kući živi po jedna osoba različite nacionalnosti.
3.Stanar svake kuće ima svoje omiljeno piće.
4.Stanar svake kuće ima omiljenu marku cigareta.
5.Stanar svake kuće ima neku kućnu životinju.
PITANJE: ČIJI JE ZEC?
Naputak:
Britanac živi u crvenoj kući.
Šveđanin ima psa.
Danac voli piti čaj.
Zelena kuća lijevo je od bijele.
Vlasnik zelene kuće pije kavu.
Pušač Pall Mall-a drži pticu.
Čovjek koji živi u srednjoj kući pije mlijeko.
Vlasnik žute kuće puši Dunhill.
Norvežanin stanuje u prvoj kući.
Pušač Marllbora stanuje pokraj onoga koji ima mačku.
Čovjek koji ima konja stanuje pokraj onoga koji puši Dunhill.
Čovjek koji puši Winfield rado pije pivo.
Norvežanin stanuje pokraj plave kuće.
Nijemac puši Rothmanns.
Čovjek koji puši Marllboro ima susjeda koji pije vodu.
The Great Duck
19-01-2008, 14:02
Bilo već...
How many times a day will three numbers be displayed in a
row on a digital clock like the one shown below? A note: this
clock displays on a 12 hour cycle, so all variations will be shown
twice.
npr.
03:33
malo je zastarjela tema al evo jedne zagonetke
Ovu je zagonetku Albert Einstein sastavio u 20 stoljeću. Tvrdio je da ju 98% svjetske populacije nije u stanju riješiti.
ZADATAK S KOJIM SE MORATE SUOČITI
1.Postoji pet kuća i svaka je različite boje.
2.U svakoj kući živi po jedna osoba različite nacionalnosti.
3.Stanar svake kuće ima svoje omiljeno piće.
4.Stanar svake kuće ima omiljenu marku cigareta.
5.Stanar svake kuće ima neku kućnu životinju.
PITANJE: ČIJI JE ZEC?
Naputak:
Britanac živi u crvenoj kući.
Šveđanin ima psa.
Danac voli piti čaj.
Zelena kuća lijevo je od bijele.
Vlasnik zelene kuće pije kavu.
Pušač Pall Mall-a drži pticu.
Čovjek koji živi u srednjoj kući pije mlijeko.
Vlasnik žute kuće puši Dunhill.
Norvežanin stanuje u prvoj kući.
Pušač Marllbora stanuje pokraj onoga koji ima mačku.
Čovjek koji ima konja stanuje pokraj onoga koji puši Dunhill.
Čovjek koji puši Winfield rado pije pivo.
Norvežanin stanuje pokraj plave kuće.
Nijemac puši Rothmanns.
Čovjek koji puši Marllboro ima susjeda koji pije vodu.
znam taj test riješio sam ga u zadanom roku(15,20 minuta),funny,ne kužim kako ljudi ne kuže ovo
u heroes III wake of gods je bila jedna zagonetka koju nikako nisam mogla shvatit... evo stavit ću je na engleskome, valjda znate...
what starts with "t", ends with "t" and it is full of "t"s?
ja upisala ttt :D
i nije...
čajnik? a.k.a. TeapoT
počinje sa T, završava sa T i pun je T-a (T=Tea=čaj)
:o :shock:
kak se nisam toga prije sjetila?!!
teško mi reć, khm khm ali nisi ti ni tako glup...
nego, imam još jednu...
you use a knife to slice my head then you weep beside me whan i'm dead.
????
češnjak?luk?
!!!!!
luk... hmm... ako budem opet igrala heroje, budem ovo iskoristila da me taj tip sa zagonetkama blessa... hehe
-fala-
Čovjek vozi auto. Prolazi kraj kafica i ulazi u kafic. Pita za casu vode iako nije zedan. Priblizi casu ustima ali se zatim cuje pucanj iz pistolja u blizini.
Covjek odlozi casu na šank i izadje van, upali auto i ode.
Zasto je covjek stao i isao popiti vode?
zato jer mu je u autu bila zena i on je moro izac kako bi ubojica , kojeg je unajmio , mogo koknut njegovu zenu ! :roll:
Čovjek vozi auto. Prolazi kraj kafica i ulazi u kafic. Pita za casu vode iako nije zedan. Priblizi casu ustima ali se zatim cuje pucanj iz pistolja u blizini.
lik je bio flegma, pa se njegovo bjezanje i paničarenje manifestiralo kao normalni odlazak?
sigurno su išli pljačkat,pa je čekao da dođe lega sa ganom dok mu barmen daje čašu s vodom tako da ne stigne reagirat.
ja shvatio da je autom ušao u kafić lol
btw.da li je slucajno taj tip bio na reliju vozio trke?
Ne,ne i ne :)
@hellboy citaj bolje, naglasio sam da covjek nije bio zedan.
callista
14-02-2008, 22:03
ušao je da izbjegne taj pucanj koji se vani desio, ili nije želio gledati što se to dešava pa je ušao i pravio se da je žedan?
pomirisao je vodu da vidi da li je čista jer je inspektor?
callista
14-02-2008, 22:11
pomirisao je vodu da vidi da li je čista jer je inspektor?
a pucanj? mislim da on igra glavnu ulogu..
Master_of_Soup
14-02-2008, 23:25
Čovjeku se štucalo, pa se iša napit vode. Ali kad je čuo pucanj, to je u njemu izazvalo blagi šok, pa je štucavica nestala, kao i potreba za pićem.
AM I GOOD OR WHAT????
Blacky_123
15-02-2008, 09:47
Samoubojstvo iz zasjede :rotfl: :rotfl: :rotfl:
valjda nije uspjelo pa je otisao
Kad odg na ovo imam ja isto jednu,,
Koliko je sati ako je mala kazaljka na 12 a velika izmedu 1 i 2???
icecoldkilla
15-02-2008, 09:51
zato jer mu je u autu bila zena i on je moro izac kako bi ubojica , kojeg je unajmio , mogo koknut njegovu zenu ! :roll:
to i da bi on ispo nedužan
podne/ponoc ?
12 sati i 7-8 minuta...valjda, osim ako ti fora nije da 1 i 2 su ustvari 12...e onda je ponoć/podne
@master of soup tocno, sad reci gdje si to procitao :)
Blacky_123
15-02-2008, 15:08
12 sati i 7-8 minuta...valjda, osim ako ti fora nije da 1 i 2 su ustvari 12...e onda je ponoć/podne
Bravo!!
Pa 12 je sati.....
mala je na 12 a velika izmedu 1i 2 kuzite 1i2, 12h lol
Blacky_123
15-02-2008, 15:09
Cek imam jos jednu
Trazim rijec koja pocinje sa K a kad citate naopacke onda nema K
Koju rijec ja to trazim??
callista
15-02-2008, 17:14
kamen-nemak
:D :D
Blacky_123
15-02-2008, 18:59
kamen-nemak
Bravo...to si negdje procito ili bezveze bubnuo
Master_of_Soup
15-02-2008, 21:16
@master of soup tocno, sad reci gdje si to procitao :)
čuh negdje
callista
16-02-2008, 10:19
kamen-nemak
Bravo...to si negdje procito ili bezveze bubnuo
ne bubno. čuo sam prije par dana od prijatelja.
d3z@r!uS
17-02-2008, 16:38
neznam jel bilo,al evo za one koji vole zakonetke rijesavati
http://www.deathball.net/notpron/
stigla sam do 4. levela i ne znam dalje...
:? hmm... de da probam opet...
edit: ne znam!!! :( :cry: :(
d3z@r!uS
17-02-2008, 17:08
osvijetli monitor pa ces skuzit :D
opet nisam skužila... jedini trag su mi oni znakići na onom nekom stoliću
d3z@r!uS
17-02-2008, 17:33
hehe...u tom je fora,skuzi koja je to abeceda,ucila si iz tehnickog u osnovnoj skoli..tam ti pise rijesenje za sljedeci lvl
hmm... morseova abeceda????
Utoplytanian
17-02-2008, 18:59
ja sam dosao do 5. i ima eyes like an angel smiles like a devil, big bad daddy voodoo a druga je Robbie Williams - She's The One ali sto sad s tim?? :?
edit: hint maja, username ti je 6 slova, sifra 5 slova,a za vidjet kod saveaj sliku pa invertaj boje u paintu :wink:
Ja sam na šestome zapeo :(
Prvih 5 nije problem za rješiti :D
Blacky_123
17-02-2008, 20:08
Dosao do 9...
Ja i frend razbijamo mozgove fucknig 2h
Sutra nastavljamo
ja nisam kewl... zapela sam na 4... al nema veze, sutra budem ja to prešla!!!
Pa 4 ti je morseova abeceda :P Nađi je na google-u i prevedi si text u mraku :D
Utoplytanian
17-02-2008, 22:53
poslije 5. je sve dubokoumno i u source codeu,a to mi se ne da mucit ^^
Dajte mi neki hint za peti zadatak!
Gledam Source Code i ne znam koj dio da povežem sa ASCII kodom!?!?
Hard, harder, notpr0n... Tip: na -30. nivou traze da se registrujete (i uplatite neku lovu) da biste nastavili dalje igrat. To je zbog zashtite od chitera, a ja bih se rado registrovo da imam neku kreditnu karticu... Gotivna igra, ali ima nelogichnih nivoa koji mogu unishtiti zabavu! Svakako vrijedna za probati :)
Voljan sam pomoci onima koji zatraze, sretno sa razbijanjem glave!
Utoplytanian
17-02-2008, 23:07
Dajte mi neki hint za peti zadatak!
Gledam Source Code i ne znam koj dio da povežem sa ASCII kodom!?!?
ako mislis na 5. Light your torch tu nemas code,nego imas hint: eyes like an angel smiles like a devil, moras nac naslov pjesme i to ti je rjesenje :wink:
Ne, zabrijao sam, peti sam prošao bez po frke... na šestome sam zapeo :D
anALTernative piše -> to sam probao prebaciti pomoću ASCII tablice ali sam pimpek dobio :cry:
Utoplytanian
17-02-2008, 23:24
ovaj ti je pretezak,to sam nasao rjesenje i onda odustao jer je jednostavno...pretesko :shock:
This level is really tough since you were not given any hint where to find the codes that you would be deciphering... You just need to experiment a little bit... First thing that I did when I didn't notice the loop hole is I changed the url to:
...
http://www.deathball.net/notpron/all/hesgotitall.htm
...
but it tells me that it was a wrong alternative so I had to go back. Next thing that I noticed is the phrase "an ALTernative?" so it really is something to do with the ASCII and this was evidently seen when you view the source code as what was indicated on the title of the page. So I did view the source code and seen this hidden message:
...
...
so I tried to look for the numbers (the one to decode) and I highlighted everything until I reach the bottom of the page and then I NOTICED SOMETHING. I notice a bunch of numbers although when I reached the bottom of the page the numbers disappeared and to my surprise the bottom of the page says "UP". What does it mean? So I tried to highlight the page UPWARDS and there I have the codes:
...
108 105 108 107
117 111 114 104
...
Look for the ASCII Table and you will find the DECIMAL value of this codes that we retrieved on the website... After decoding this it will give you:
...
lilk
uorh
...
Doesn't make any sense does it? But this is an anagram for kill hour which is the username and password for the next level... So there you have it username would be kill and password would be hour.
A nemrem vjerovati :pray: Svaka čast na kako su to zakomplicirali :D
Hvala na infou!
Utoplytanian
17-02-2008, 23:35
np,necu ti linkat na stranicu sa rjesenjima da ne dodjes u napast,neg da se malo pomucis kad se vec kuzis u source vise nego ja :wink: GL
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.