Pogledaj cijelu verziju : Dark Souls 2
Stranica :
1
2
3
4
5
[
6]
7
"OK, pošto je pala platina, da iznesem dojmove"
wat kakva platina? Na cemu igras?
igra na PCu al je ljubomoran što steam nema PS verziju "achivmenta" tj. trophya, kad skupiš sve trofeje dobiš platinu
i da, Bartuc pičko lažljiva
E Bartuc, NG+ sa iskorištenim soul vesselom (ne kod bakica već sam) kao član company of champions?
E puno hvala Bartuc. Primijetio sam neki dan da i ti igraš pa sam planirao poslat pp da čujem još jedno mišljenje jer sam još uvijek dvojio da li kupiti sad ili čekati.
@Flander, kaj lažem? :D
@Maloki, nisam skužio pitanje :D Kaj kad sam pojedeš soul vessel te resetira na SL1 ili...? Ako da, nisam razmišljao o SL1 prelasku, pogotovo sad kad dodge više nije pouzdan zbog trackinga, a i parry riposte je full zajeban za tempirati naspram jedinice.
@Hex, nemaš frke. Meni osobno nije žao tih 170 kuna, uz sve mane je i dalje igra odlična, samo nije za 10, već je za cca 8-8,5.
I da, "protip" za nove igrače, striking afix je pre brutalan na oružju (blunt oružja), magije su pre OP pa ih probajte izbjegavati, bow and arrow rula, pogotovo Poison Arrow... Raw ili još bolje Mundane Avelyn sa elemental boltima (koji ovisno o buildu i skaliranju) isto jede malu djecu, dual Avelyn, omg :D
Ja sam odigrao sa Faith buildom, str i dex samo za oružje, Vig i END na 20, Vit da sam ispod 70% i ostalo u Adaptability koji je na kraju za razliku od Resistance vrlo koristan (agility iznad 100 i odjednom imate dovoljno i-frameova da premostite problem sa trackingom). Claymore + ispočetka greatshield, onda sam spustio str i koristio Defenders shield, mada je krasan kurac pokraj bilo kojeg greatshielda. Deflect koji greatshield pruža je orgazam, neprijatelj te udari i stuna se, samo traže dosta str-a i vit-a u kombi sa teškom opremom... A za PVP štit na leđa naravno, i onda te ubije magija makar je projektil jedno 3 metra od tebe otišao, jebeni lag ili loš hitbox, ko će ga znat... za razliku od jedinice me PVP apsolutno ne privlači :D Zamjerio mi se kod zvonika gdje te redovito invadeaju po dvoje odjednom i genkaju zajedno sa crnim fantomima. I u jedinici je bilo genkerskih kuja, ja i Vex smo isto malo genkali jedno vrijeme, ali ovdje svi genkaju, nisam niti jednom naišao da jedan čeka duel pa on preuzme kad ovaj izgubi, kao što je u jedinici redovito bio slučaj...
reko si da neš više nikad doc nazat na forum, što ce rec da nikad više neš ni diabla igrat...ćikam te :P
Nisam rekao da neću nikad doć, nego da više nejdem na forum :D A Diablo 3 za sada 99% da nebum više igrao, čak sam pogledao Lets Play od expanzije da vidim jel kaj propuštam i nisam baš bio impresioniran :P Za onakvu cijenu tog DLC-a bi mi hype morao biti preko glave, a meni je na nuli. Eventualno kad dođe punokrvni D4.
Vidim da svako toliko spominjete taj claymore. Sada sam našao lika koji ga prodaje, no sami statsi za njega mi izgledaju slično kao za obični greatsword. Trenutno imam +2 royal greatsword koji radi bleeding dmg, pa me zanima bih li trebao, i ako da zašto, zamijeniti taj mač sa claymore-om?
Bartuc da, soul vessel te baci na SL1 ak ga pojedeš.
Najbolji PvP je u Iron Keepu na mostu ak si u dragon convenantu.
Duele kod crvenuh i plavih nisam probao.
Claymore ima seksi moveset, skalira podjednako sa str i dex i nije pretežak.
Mrazomor
07-05-2014, 12:51
@Outmind
sam ti igraj s kojim god oruzjem hoces, ng se da zavrsit s onim razjebanim macem koji dobi starting klasa. ako ne zelis bit retaj i le trolat ekipu u pvp. proso sam ng i pola ng+ s +10 broadsword/drangleic sword/shortbow kombom. ja bi preporucio i neko magicno oruzje (ne znam sad kaki su ti statsi), ali uzmi si nesto sa onim atributom koji ti daje najvisi bonus tam pod character info (dark, poison...), ili infusaj sam. split damage je super u dark souls 2.
i apgrejdat pametno.
Tegla Ajvara
07-05-2014, 13:05
opet sam poceo igrat, neda djava mira
tak da sam preso onog viteza sa pticurinom, iz nekog 8. pokusaja
onog drvenog 1. bossa iz 2. pok.
doso sam do neke trojice krakatih, to nemogu ni iz 30. prec
onda sam oso kod nekih divova, preljepo mjesto, tamo sam ubio bosa iz prve, pa kod gusara, iz druge i opet doso kod ovog 3krakatog i opet nemogu ga prec
igram maga
shortsword, onaj shield sta blokira 100% stete i traveling merchant set
tu sam zasad zapeo na tom bosu
i jos jedan problem imam
farmao sam spearmene da mi dropaju winged spear
i nema ih vise na mapi, prestali su se spawnat
naso sam rjesenje da se nes nalozi u bonfire ili da udjem u champions klan
i uso sam u taj klan i dalje ih nema
Mrazomor
07-05-2014, 13:12
sad dok si u klanu moras spalit bonfire ascetic
@Outmind
sam ti igraj s kojim god oruzjem hoces, ng se da zavrsit s onim razjebanim macem koji dobi starting klasa. ako ne zelis bit retaj i le trolat ekipu u pvp. proso sam ng i pola ng+ s +10 broadsword/drangleic sword/shortbow kombom. ja bi preporucio i neko magicno oruzje (ne znam sad kaki su ti statsi), ali uzmi si nesto sa onim atributom koji ti daje najvisi bonus tam pod character info (dark, poison...), ili infusaj sam. split damage je super u dark souls 2.
i apgrejdat pametno.
I mislio sam si da čisti fizički dmg kad tad više neće moći učinkovito riješavati neprijatelje. Kaj se statsa tiče, sad sam lvl 80 i nešto. Najviše sam ulagao u str koji mi je za sada 40 i nisam siguran isplati li ga se zbog diminishing returnsa dizati dalje. Sad uglavnom dižem adaptability i tu i tamo endurance i vigor. Faith, attunement i int nisam ni takao.
Kad smo već kod magija, napravio sam iz fore i sorcerericu. Forest of fallen giants je nebo i zemlja u usporedbi sa melee likom. Ne znam kakva će situacija biti u kasnijim područjima, ali ovdje magije rasturaju. Još ni jednom nisam poginuo, što samo za sebe govori kolika je razlika.
Mrazomor
07-05-2014, 13:17
zasto toliki str? nema razloga osim ako ne koristis neko oruzje s A/S scalingom. uzmi radije mace i digni ga na +10 pa ces vidit belaj. fizicki je super ak imas super build.
adaptability je dost dok napunis 100 agilityja.
@Outmind, idi dalje za STR samo ako neki komad opreme koji baš moraš imati traži više od 40, inače nemoj dalje. Zapravo se u DS2 najviše isplati stati sa svime na 20, jedino nositelj builda prema 40 ako je pure melee ili 50ak ako je casterski tip. Brijem da i je najbrutalniji build u igri sve na 20+ i mundane infuzija.
@Tegla, imaš u jednoj od čelija NPCa za prizvati ako baš nikako nejde, ako ništa drugo će malo tankati prije nego krepa. Najbolja taktika ti je prvoga zatući na platformi i onda čekati drugoga da skoči gore, njega kolješ dok god ne dođe treći na platformu. Nakon toga ili manevrirati između njih i klati načetoga ili skočiti dolje. Drži im se blizu u svakom slučaju pošto imaju jednostavan moveset, ako se udaljiš, onda počne jebada sa whirwidima, bacanjem štita, skokovima i sl. Ali da, jedan od težih bossova dok još nemaš opremu dobru i definiran build.
Možeš zaobići taj dio i istraživati dalje rutu kroz Huntsman Copse (desno pokraj kuće od mace u tunel sa stepenicama i dolje će ti biti žena ako si sa njom razgovarao koja otvori novi put za 2k soulsa) ili kupi prsten za padanje i skoči u rupu dolje, taj dio je lagan. PS: Oba puta kreću kroz Majulu...
Čisti fizički dmg je super, bez problema sam riješio cijelu igru njime.
Jedino sam u endgameu počeo koristit posion arrowe umjesto običnih.
Igrao sam mundane build neko vrijeme i bio je ok ali mi je dosadio.
Ja sam furao 25 u vitality, endurance i vigor, 30 str, 35 adaptability i 40 dex.
Išao sam na 40 str zato što mi se kada sam došao do 30 svakim daljnjim lvlom physical damage dizao za 3 ili čak 4, što nije za baciti. Agility mi je sada na 97, tak da mi treba još malo do 100. Build bi trebao biti nekakav melee tank sa teškim armorom, dugim mačevima / eventualno nekom toljagom i štitom. Što mislite, isplati li mi se zbog heala dignuti faith na 12?
Tegla Ajvara
07-05-2014, 15:11
fala na savjetima, onda idem u tu rupu skocit pa da vidimo sta tam ima
Duke v2.0
07-05-2014, 16:23
Bartuc je pobijedio temu recenzijom, Xero je failao sa kontra-argumentima. Borba nije bolja isključivo zbog tog neprirodnog rotiranja koje pobija ovo sve tvoje s boljom izvedbom oružja. Muzika, povezanost svijeta, priča itd. su relativno subjektivni dojmovi, ali i dalje se svi slažemo da su ti svi elementi osjetno slabiji od prva dva, jedino ti i malo manje Windwalker kenjkate sa apolegetičnim fanboyizmom.
Kako da odgovrim na post koji sadržava riječi apolegetični fanboyizam?
Slažem se. I ja sam morao guglati što je apologetični.
Kako da odgovrim na post koji sadržava riječi apolegetični fanboyizam?
"*apologetski"
Bartuc, jedan dan si na forumu i već mi te je pun kurac.
Nemaš frke, nebum se zadržavao...
Wedrane nemoj bit internetski nasilnik.
Tegla Ajvara
07-05-2014, 18:38
fast hint
ubio sam bossa iz prvog djela sta sa onim debelim se fajta (dragonslayer nesto)
i sad iza neki lik nes kenja a drzak dost i nista neda
da ga kaznim il ce kasnije bit od koristi?
Windwalker
07-05-2014, 18:39
To je on samo ljubomoran jer ne može dobiti platinu, a Bartuc je rješio igru 100% prije njega.
Windwalker
07-05-2014, 18:41
fast hint
ubio sam bossa iz prvog djela sta sa onim debelim se fajta (dragonslayer nesto)
i sad iza neki lik nes kenja a drzak dost i nista neda
da ga kaznim il ce kasnije bit od koristi?
On ti je za neki convenant.
Moraš imat neki token koji nađeš ne znam gdje ili moraš iskoristit Cracked Blue Eye Orb, uspješno pomoći nekome i osvojiti taj token.
I onda će pričat s tobom.
Mrazomor
07-05-2014, 18:52
@Outmind
ne isplati se
@windwalker
lol vidi se ko je djubretar i ne pomaze nikome
tegla pretpostavljam igra piratsku verziju pa mu ti tokeni ne vrijede nista.
Pa zašto bi pomagao prljavim gankerima?
Tegla Ajvara
07-05-2014, 19:09
krivo krivo
vise nisam gusar
sad sam casni pomorac
os racun da vidis?
Tegla Ajvara
07-05-2014, 19:13
btw kolko treba imat hp-a da se skoci u bunar?
imam onaj ring koji ublazava pad + full energija 950 hp cca i krepam :S
Mislim da sam negdje vidio da moraš imati 18+ vitality. 950 hpa je ionako pre malo, tako da ulaži.
Hiljadu.
I skini svu opremu osim prstenja jer težina opreme povećava ozljedu od pada.
Nemaš frke, nebum se zadržavao...
Ne budi četnik, ostani.
Windwalker
07-05-2014, 22:00
@windwalker
lol vidi se ko je djubretar i ne pomaze nikome
tegla pretpostavljam igra piratsku verziju pa mu ti tokeni ne vrijede nista.
Ne kužim.
Jel to meni govoriš da sam djubretar ili kaj?
Wedrane nemoj bit internetski nasilnik.
Bartuc zna da je to od milja.
Mrazomor
08-05-2014, 08:58
bukvalno
mravojed20
08-05-2014, 09:31
Vratio se Bartuc a :D I otišao :( podsjeća me to na jedan od najboljih loših viceva ikad: Dođe konj, i ode. :D
Ja sam mislio da je ovo obiteljski forum.
Pa svi smo jedna velika obitelj ako si na to mislio.
Onda ti je Bartuc kao mlađi brat i zato ga zlostavljaš.
Igra se trebala zvati poisoned, a ne dark souls. Svugdje samo otrov...
Sredio sam skeleton lordse isz druge, Jabbu iz treće. Ili su bossevi lakši, ili se popravljam. Brijem da je ovo prethodno.
Tegla Ajvara
08-05-2014, 21:43
jel moguce da mi onaj debeli di je sve otrovno pozdero sve iteme ?
ocu dobit to nazad?
Windwalker
08-05-2014, 21:50
Samo ih je skinuo, lol.
U inventoryju su ti.
Tegla Ajvara
08-05-2014, 22:04
de issss protrno sam, sad kad sam to skonto olaksanje
ispusio sam 20k soulsa tu
sve otrovno okolo
tu cu se kasnije vratit detaljnije obic sve kad budem imo neki protuotrovan build dobar
Kaj ja znam, meni Jabba nije bio pre težak, samo ga strafeaš i paziš da ne legne na tebe.
Tegla Ajvara
09-05-2014, 21:24
ovak, preso sam onu trojicu, nastavio dalje i dosao dolje negdje u neku vodu di su neka 3 nabildana mutirana sa repom
i tu ima dosta lockanih vrata i tamo kod bossa sta su mu ruke svezane i ima mac, njega sam isto ubio al nije dropo kljuc nikakav i iza njega bonfire koji teleportira nazad
gdje nac kljuc?
Bellfry Luna, moraš ubit gargole
Ima li u gates of pharros, ili u onom dijelu nakon toga kakav bonfire? Došao sam sve do one spilje u kojoj su mravi i škrinja sa nekakvom crvenom zamkom, no bonfire još nisam našao.
Osim toga, imam par pitanja vezano uz štitove. Naime, primjetio sam da jako puno štitova ima sve veći attack dmg, no defense im je relativno malen. recimo imam još od forest of fallen giants onaj kožni štit, jer ima najveći ukupni defense value. Tek sam sada u pharrosu kod mastodonta našao štit koji pruža marginalno bolju zaštitu, no doslovno je 10 puta teži od ovog kojeg imam sada. Isplati li se uopće zamijeniti štit koji ima bolju obranu onim koji ima jači napad? Isto tako, zašto se upgrade-om štitova resistance diže tako malo, za razliku od armora?
Diže se stability. Mogao si već dosta dobrih štitova nać, ako nisi možeš od McDuffa kupit Royal Kite Shield koji ima 100 phys defa i weight 4. Sve preko 8 weighta su greatshieldovi i oni su za njabove.
Duke v2.0
10-05-2014, 12:45
Štitovi općenito su za njabove.
oprema općenito je za njabove
Bonfirei općenito su za njabove
Duke v2.0
10-05-2014, 14:13
Gaming općenito je za njabove.
Duke v2.0
10-05-2014, 14:49
Kozmos je za njabove.
Tegla Ajvara
17-05-2014, 10:02
jel moguce uopce ubit onog bosa sta sa kocijompici po onom tunelu?
jedva sam doso do djela kada samo konj me napada, i prebrutalan je
:O
Taj ti je boss, kao i old dragon slayer, potpuno opcionalan.
mravojed20
17-05-2014, 10:24
Ja sam ga iz treće, nisam skužio odmah da necromancer diže skeletone malo dalje. Uđeš, ubiješ skelije, izmakneš se kočiji, otrčiš malo dalje kroz tunel i tamo je necromancer i to je to, staneš tamo di on stoji, tako da te kočija ne može zakačit, i s bowom samo pukneš kad god prođe. Nisam probao s nekim dužim melee oružjem tipa Pike.
mravojed20
17-05-2014, 10:38
https://www.youtube.com/watch?v=W6c4ZuMg79g :D
Mrazomor
17-05-2014, 13:20
I nemoguće ga je ubit.
krivo.
ubij ga strijelama i dobijes alternativni cutscene
To možeš samo na NG+, ako si kupio Black Armor edtion.
Mrazomor
17-05-2014, 14:15
seres
Tegla Ajvara
17-05-2014, 15:34
imaju 2 sloja skeletona sa nekromancerom
i tamo je neka kapija koju spustis kad to prodjes i onda se ovaj zabije u tu kapiju i razjebe si kociju i samo konj onda napada
al pretesko je
to budem onda doso malo kasinje kad se jos nabildam
Mrazomor
17-05-2014, 15:35
napravi cevape odnjega
Windwalker
17-05-2014, 15:48
Meni je konj bio lagan.
U biti kosture nisam ni ubijao. Samo sam trčao i skrivao se.
Kad bi došli do mene, digo bi štit i čekao da ih konj pokupi.
Onda brzo do necromancera i satrt ga.
A konja na kraju pogodio s par munja i zbogom.
Ma tko nam to koristi magije. Ma tko to buci-bu.
Ne znam o čemu vi uopće pričate. Pa jel rekao čovjek da ga je nemoguće ubit?
Windwalker
17-05-2014, 18:35
Ma tko nam to koristi magije. Ma tko to buci-bu.
Odi zemlju kopat, kmete.
frajer još nema platinu lol a tolko se bio palio na igru
Kad je ispala smeće na kraju. Jebiga.
Windwalker
17-05-2014, 19:01
Ne, nego kmet ne može samo s mačima proć NG+.
Duke v2.0
17-05-2014, 19:38
Ja sam odustal taman pred kraj iz dosade i razočaranja. Gotovo uopće ne gejmam više, DS I je bila jedina igra koja mi je vratila onaj žar koji sam prije osjećao kad bi zaigrao nešto novo i dobro, sad su mi i to sjebali :D No možda i bolje, sad mogu to gaming vrijeme trošit na zabavnije i/ili korisnije aktivnosti :D
Kad je ispala smeće na kraju. Jebiga.
a lol
a AssCreed i FC3 i takve slicne koje znaš da su smetje odigraš i platiniraš :D
Pa baš zato jer očekuješ da bude loše te ne smeta toliko
Duke v2.0
17-05-2014, 20:04
Upravo to, očekuješ najbolju igru ikad #2 i dobiš reciklirani drek, normalno da je razočaranje nemjerljivo veće od igranja nečeg što je radio Ubisoft.
mravojed20
17-05-2014, 20:17
Upravo deinstalirao.
Prešao nakon 72 sata i 650 puta crko. :D
Ali igra mi se nije ni blizu svidjela ko prvi dio.
+ Majula, glazba u Majuli
+ Intro i cutscena na početku s babama
+ grafika je lijepa
- reciklaža bossova
- reciklaža levela
- previše bonfirea, skroz druga krajnost od jedinice, opet ne valja
- prestanak spawnanja neprijatelja
- reciklaža priče
- level dizajn iako lijepo izgleda nije onako skladno povezan i logičan ko u prvom dijelu, no to je bilo očekivano da neće moć nikad više ponovit :D
- većina NPCeva kad ih nađeš ode u Majului i ostane tamo..onak..meh.
- glupa mehanika oko paljenja one vjetrenjače, nimalo, ali nimalo intuitivno
- opisi itema koji su u jedinici bili mističniji i nekako smisleniji sad su tako dosadni..pre pre daleko u budućnosti se sve odvija.
- samo jedan ember u igri kojeg dobiješ dosta kasno.
- potreba za dizanjem adaptibilitya
masa toga još, jednostavno je iritantna igra u previše stvari, a u još toliko je nazadovala od prvog dijela. Slažem se skoro skroz s onim tipom šta je napravio kritiku na youtubu.
crnisokol
17-05-2014, 20:20
znači Demon's Souls je bolji od DS2?
Mrazomor
17-05-2014, 20:28
ne
Lol zakaj je jedan ember minus?
Ja sam bio presretan kak ne moram više tražit krvave embere, to mi je išlo na živce.
Jedino je ember na retardiranoj lokaciji.
I da, magije su za curice.
Mrazomor
17-05-2014, 21:18
kad ti je igra preteska
svaki spell se prelako izbjegne cak i s fat rollom, a sranja poput wrath of gods blokiras stitom i skine ti 5% stamine
vi ste svi picke
Pičke koriste magije, pravi muškarci idu samo s mačem i eventualno štitom.
Mrazomor
17-05-2014, 21:27
1v1 me m9 c wut hpns
dual dragon tooth
Windwalker
17-05-2014, 22:14
Magije su zakon.
Bolje biti gospodin i strest nekog sa strujom tu i tamo, nego konzervativni kmet amiš.
Windwalker
17-05-2014, 22:15
znači Demon's Souls je bolji od DS2?
I od DS1.
Al sve tri su tu negdje. Razlike su u decimalama.
Duke v2.0
17-05-2014, 22:26
Ma jesu kurac.
Ne namjeravam elaborirat ovo, mislim da je većina već dovoljno objasnila zašto.
Mrazomor
17-05-2014, 22:28
aha
Jebemu život mravojede sad kad sam skroz pročitao tvoj post moram odgovorit.
Reciklaže bossve ima jednako kao i u Dark Soulsu.
Reciklaže levela nema. Lažeš.
Priču ni ne znaš jer u svakoj souls igri treba par mjeseci da se pročitaju svi opisi, a i onda sve to zavisi od tebe kako ćeš interpretirat priču.
Šta bi NPCevi trebali radit? Ništa kao u Dark Soulsu i još da moraš trčat do njih preko brda i dolina?
Dark Souls - 9.5/10
Dark Souls 2 - 8.5/10
Demone još nisam odigrao.
Mrazomor
17-05-2014, 22:54
a da jednostavno priznate da je skyrim najbolji
mravojed20
17-05-2014, 23:08
Jebemu život mravojede sad kad sam skroz pročitao tvoj post moram odgovorit.
Reciklaže bossve ima jednako kao i u Dark Soulsu.
Reciklaže levela nema. Lažeš.
Priču ni ne znaš jer u svakoj souls igri treba par mjeseci da se pročitaju svi opisi, a i onda sve to zavisi od tebe kako ćeš interpretirat priču.
Šta bi NPCevi trebali radit? Ništa kao u Dark Soulsu i još da moraš trčat do njih preko brda i dolina?
Ne lažem :D Demon's Souls nisam igrao pa mi je Dark Souls bio savršen, svakog bossa/neprijatelja koja sam vidio tamo nisam vidio ranije jer nisam igrao Demons, dok mi ih u DS2 ih ima pregršt već viđenih u jedinici, a i leveli su kopirani kako ne, Gutter je Blighttown 2.0 samo bez trzanja.
A sjeti se kako su NPCovi u jedinici imali svoj storyline, i skoro svi su na kraju završili vrlo tužno, čak i Solaire u većini slučajava, bili su mnogo pamtljiviji. Ovdje skoro svi dođu u Majulu i to je to, imaju 3 rečenice za reć do kraja igre i niš se ne događa više s njima, a najviše mi tlak digla ona ženska i kovač koji joj je kao otac i sad se oni ne kuže wtf? nula interakcije.
Mrazomor
17-05-2014, 23:12
uopce nisi pobro "argumente" onog sta je napravio video i sad ih tu forsas bez veze.
koji si ti storyline u jedinici zavrsio bez vikija, i kako si si objasnio tu 2deep pricu? bome ja kurca nisam skuzio, a ti si na prvom prelasku vec definirao pricu kao najbolju ikad.
sad kad napravi vaati desetak videa svi cete vikat da je prica vrh
Ne lažem :D Demon's Souls nisam igrao pa mi je Dark Souls bio savršen, svakog bossa/neprijatelja koja sam vidio tamo nisam vidio ranije jer nisam igrao Demons, dok mi ih u DS2 ih ima pregršt već viđenih u jedinici, a i leveli su kopirani kako ne, Gutter je Blighttown 2.0 samo bez trzanja.
A sjeti se kako su NPCovi u jedinici imali svoj storyline, i skoro svi su na kraju završili vrlo tužno, čak i Solaire u većini slučajava, bili su mnogo pamtljiviji. Ovdje skoro svi dođu u Majulu i to je to, imaju 3 rečenice za reć do kraja igre i niš se ne događa više s njima, a najviše mi tlak digla ona ženska i kovač koji joj je kao otac i sad se oni ne kuže wtf? nula interakcije.
Ovdje imaš 5(kolko ja znam) NPC koji imaju storyline koje možeš pratit. To je otprilike isto kao i u jedinici. Ostali su samo vendori isto kao i u jedinici. Gutter je jedan level koji je u igri samo zato da imaš za šta koristit baklju. I nije baš lako ostat originalan nakon dvije souls igre i 10 Kings Field nastavaka. Doslovno ni jedan neprijatelj nije isti kao u jedinici. To što su slični se jednostavno ne može izbjeć.
Duke v2.0
17-05-2014, 23:41
Doslovno ni jedan neprijatelj nije isti kao u jedinici.
Je, "Old Dragonslayer" pogotovo nije.
Duke v2.0
17-05-2014, 23:58
Ok, skeletoni. Od običnih preko necroa do onih na kotačima.
Kosturi su kosturi. U dvojci neki nose kacige. Necroi nisu isti. Za kotače si u pravu, ali oni su dio boss fighta.
Duke v2.0
18-05-2014, 00:13
lol, dio su boss fighta pa se ne vrijede kao :D Daj se uozbilji.
Kosturs gonna kosturs
I priča u Dark Souls, lol, to je valjda samo xero skužio nakon pecto prelazaka.
Jednako dobar argument kao "Ima samo jedan amber pa ne moram pola sata gledat wiki da bi upgrejdo mač. Užasna mana.".
Kakvih 8.5? Dvojka je za 6/10. Ajde na silu poklonjenih 7/10.
Mrazomor
18-05-2014, 07:16
ricard + espada ropera ful upgrade u powerstanceu :pray:
xero koju opremu/oruzje koristis?
Dark Souls 2 mi je usprkos svim manama i nedostacima užasno zabavna igra.
Mrazomor
18-05-2014, 07:45
juce sam uspio parryjat santier smelter havelina usred komboa
najbolja igra ikad
btw mozete parryjat sva ona r2 spinning sranja dok se jos vrte, obavezno /this one's me kad crknu
Dark Souls 2 mi je usprkos svim manama i nedostacima užasno zabavna igra.
Jako zabavna misliš.
Duke v2.0
18-05-2014, 09:24
Kakvih 8.5? Dvojka je za 6/10. Ajde na silu poklonjenih 7/10.
Meni je onako, 7.5/10.
ricard + espada ropera ful upgrade u powerstanceu :pray:
xero koju opremu/oruzje koristis?
Claymore, offhand espada i pyromancy. Sva ta vrteća sranja ne bi bila problem da nemaju phatnom range od Majule do Undead Crypta.
eo i ja nakon 110 sati igre prigrabio platinu :P
hehe
Mrazomor
18-05-2014, 11:30
Sva ta vrteća sranja ne bi bila problem da nemaju phatnom range od Majule do Undead Crypta.
:)
nije ti to washing pole/katana
kako suptilno forsiraju katane kao najjaca oruzja ikad, a japanci
Tegla Ajvara
18-05-2014, 16:38
ubio sam zeljeznog kralja i onog gresnika
i sad sam na nekom djelu dije neka skorpionka sa 2 repa
i tu vec gubim volju
ne zbog tezine neg dosade i napora
čudno mi je kako su neki od tih kakti glavnih bosseva u suštini jako lagani.
I rotten i king se svode na dodge - hit - dodge - hit. Sinnerka isto nije baš pre teška, ni u mraku, a pogotovo sa Lucatiel. S druge strane, dušu su mi popile one tri babe u bastilji.
Mrazomor
18-05-2014, 19:47
ja, dark souls je imo puno vise filozofije od dodge/hit
probaj sinnerku rjesit solo na ng+
Nerfali su je sad pa nije problem. Ruin sentineli su najteži bossevi.
Mrazomor
18-05-2014, 19:53
artificial difficulty
Sad znam da si Stormcrow.
https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_3725056739&feature=iv&src_vid=2hwCGxhFOlM&v=nNo9Ow6XG10
https://www.youtube.com/watch?v=rq1xz1-ywFM
Lol ez game
kak opce dođu do tih glicheva, teško mi je povjerovat da slućajno skuže lol
IT's REAL !!!
https://www.youtube.com/watch?v=uxy-b0i7864
Windwalker
30-05-2014, 13:44
Atmosfera se čini ko da bi mogla biti najbolja ikad.
Ako je PS4 ekskluziva, zbogom bubreže.
Mrazomor
30-05-2014, 15:16
patch drugog juna
crnisokol
30-05-2014, 17:16
konačno pravi razlog za nabavku PS4, no vjerojatno neće izaći još barem godinu dana...
Napokon pravi nastavak Dark Soulsa. Hype.
Windwalker
30-05-2014, 18:02
Vrlo vjerojatno PS4 only.
Hype?
Napokon pravi nastavak Dark Soulsa. Hype.
http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20130329111113/glee/images/4/4f/Cas-shake-head.gif
Windwalker
30-05-2014, 18:13
Htio je reći nastavak Demon'sa, al se zabunio.
Atmosfera se čini ko da bi mogla biti najbolja ikad.
Pa i ne baš.
Mislim, ne izgleda loše, ali liči na malo ljepši c/p lokacija i feela iz drugih dark souls igara.
Windwalker
30-05-2014, 19:17
Pa malo bolja atmosfera od dosad najboljih atmosfera jest najbolja atmosfera.
Kvragu i edit od tri sekunde...
Htio sam još nadodati:
Osim ako misliš samo na from software igre, onda možda, vidjet ćemo.
Windwalker
04-06-2014, 18:04
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g_24S4j-jWU
Odlično!
I kolko vidim, vjerojatno bude i snježno područje.
No, čekam "The Lost Crowns" Edition od Zavvija sa svime na disku i novim steelbookom.
Bolje im je da ga naprave.
E da, još otrova vidim, hehe.
https://www.youtube.com/watch?v=tTs9UQCp8ho
Pd "nema DLC-a", preko " ako fanovi budu zbilja htjeli", do "imamo 3 DLC-a".
Zanima me hoće snježno područje biti iznad vulkana¿
Ovo me bome iznenadilo.
http://cloud-3.steampowered.com/ugc/3278933666112271756/89F8BFB9689E424BD6AD26091888A30399CCFCDD/
NG+ rula bogove.
Pređi Dark Souls 2 pa ćeš znat.
A sta se desava?
ako je fokus na pauka onda je spika da ti se na NG ne spama, nego na NG+, koji je ujedno i glavni boss, tako da dobiš šansu ga tu ubit
Rad R4C3R
30-07-2014, 16:15
Trenutno imam 30-tak sati Dark Soulsa 2, SL 99, uzivam u igri, bezveze googlam da vidim sto su ljudi pricali o njoj i naletim na ovo:
http://www.forbes.com/sites/michaelthomsen/2014/04/25/is-dark-souls-ii-the-worst-game-ever-made/
Najgori clanak ikad.
Duke v2.0
30-07-2014, 23:00
Fantastičan je članak.
Deadwalker
02-08-2014, 09:14
Količina buthurta u komentarima je vrijedna svakog slova.
Ja sam mislio da ti ne voliš besmisleno trolanje.
Duke v2.0
02-08-2014, 09:51
Pa nije besmisleno trolanje, jako je kvalitetno napisano i dalo bi se raspravljati o svemu rečenom čak iako se ne slažeš s njim. Autor i u komentarima ostavlja takav dojam, šteta što ljubitelji DS II nisu u stanju voditi normalnu raspravu.
Mrazomor
02-08-2014, 09:56
kad je najiritantniji fan base ikad
Ne postoje ljubitelji Dark Soulsa 2 kad je kao nastavak smeće.
Ne znam jesi li primjetio, ali i Dark Souls je nazvao najgorom igrom ikad.
Platit će on za to što je napisao. Kad će se najmanje nadati, poslat ću mu Deadwalkera da mu komentira tekstove.
Deadwalker
02-08-2014, 11:05
Ja sam mislio da ti ne voliš besmisleno trolanje.
Ok je kada ljudi reagiraju na njega. Al' bez obzira, dobar je tekst.
Pa ljudi stalno reagiraju na Wedrana, a on ti smeta.
Deadwalker
02-08-2014, 11:43
Lol. Čak mi je zabavno kontrirati kad se malo potrudi, a da nisu uvijek iste fore.
Windwalker
02-08-2014, 11:56
Ne postoje ljubitelji Dark Soulsa 2 kad je kao nastavak smeće.
Postoje.
Ja. Xero. I većina Reboota.
Šta je Reboot? I mislio sam da smo ja, ti i ljudi sa dobrim ukusom.
Windwalker
02-08-2014, 12:09
Konzolaški forum. Od nekog konzolaškog časopisa.
Znači da je ili DS2 loš ili konzolaši imaju ukusa.
Izgubljeni_v2.0
02-08-2014, 14:14
Reboot je bivši GamePlay. Ja lurkam tu i tamo, al većinom mi se sviđa radi aktivne tržnice. Super ako ti treba išta vezano uz konzole. Nekakva oprema, igre ili sama konzola, ponekad bude stvarno dobrih dealova, a uvijek bi rađe nešto kupio od nekog dugogodišnjeg člana foruma nego s njuške.
Inače izgleda da ima ok ekipe, al većina je BF, AssCreed i slično su najbolje igre pa sad razmisli koliko im to stoji za DS2.
Windwalker
02-08-2014, 14:41
Isto kolko i onima kojima su najbolji WOT-i, STALKER-i, a sve konzole su zlo.
To su krajnosti.
Prije ću vjerovati osobi koja igra BF i govori kak su Unchartedi i svi Soulsi odlične igre nego ovim drugima.
Bilo bi ti najpametnije da vjeruješ isključivo meni.
Windwalker
02-08-2014, 16:11
Tebi je DS2 loš, pa ne.
Dajte odjebite više sa krugodrkom i raspravljajte o igri. Ne znam koji vam je svima kurac - 75% postova na forumu se u zadnjih mjesec dana svodi na nezrelo prepucavanje i forsiranje nekakvih kvazismiješnih fora koje osmjeh izmamljuju valjda samo svom stvaraocu. Ili konstruktivno raspravljajte o nečemu ili kurčenje prebacite negdje gdje drugi ljudi koje možda zanima nešto o temi koju zagađujete to ne moraju gledati.
/rant.
P.S. Da, svjestan sam ironije ovog posta koji opet nimalo ne doprinosi raspravi. Zapravo sam samo htio pogledati ima li tko kakve dojmove o dlc-u, a ono ćumez.
P.P.S. Sad samo čekam one-linere i sveopću sprdnju jer je nekom napokon dopizdilo.
DLC je zakon. Najbolji level dizajn do sad.
mravojed20
02-08-2014, 23:56
Dajte odjebite više sa krugodrkom i raspravljajte o igri. Ne znam koji vam je svima kurac - 75% postova na forumu se u zadnjih mjesec dana svodi na nezrelo prepucavanje i forsiranje nekakvih kvazismiješnih fora koje osmjeh izmamljuju valjda samo svom stvaraocu. Ili konstruktivno raspravljajte o nečemu ili kurčenje prebacite negdje gdje drugi ljudi koje možda zanima nešto o temi koju zagađujete to ne moraju gledati.
/rant.
P.S. Da, svjestan sam ironije ovog posta koji opet nimalo ne doprinosi raspravi. Zapravo sam samo htio pogledati ima li tko kakve dojmove o dlc-u, a ono ćumez.
P.P.S. Sad samo čekam one-linere i sveopću sprdnju jer je nekom napokon dopizdilo.
Niš od toga, nažalost forum je takav otkad je pcplay propao.
Sve frustracije ljudi ispucavaju ovdje i zapravo se više ni ne raspravlja konkretno o igrama, ja se ne sjećam kad sam zadnji put čuo da je neko konstruktivno išao nešto napisati o nekoj igri i da mu se zareda 4-5 konstruktivnih odgovora, uvijek ide generično 'najbolja igra ikad, najgora igra ikad, konzolašu' i slično, ovaj forum je po kvaliteti gaming sadržaja ono što je ''The Kardashians'' kvalitetnom zabavnom programu.
Ne znam ni zašto je tako, drugi forumi nisu imali časopis iza sebe nikad pa svejedno na njima vlada red ili se bar aktivno nastoji održati, ovdje niš..anarhija, admin najveći trol ikad, boli ga patka, desetak trolova amatera ispod njega i ostatak ljudi više lurka nego što posta, nažalost.
Kad se sjetim kakvih je rasprava i svega bila prvih godina od otvaranja foruma, koliko flejmova i gluposti i noob stvari, suza u oku od nostalgije, ali sve je to nekako bilo zdravo tad jer se ipak nastojao održati red i nekako su stariji forumaši nas mlađe učili kako se ponašati, a ovo sad je baš dno dna. :(
''Stara garda'' je odrasla, oženila se, radi, obveze, jbga, a mi što smo ostali smo digli ruke od svega.
Podsjeća me forum na onaj dio u Apokalipsi danas kad nalete na one vojnike usred ničega i lik pita 'whose in command here?' a ovi ko na drogama izgubljeni istraumatizirani, ko muhe bez glave :D
Baš treba provest istraživanje da se dozna koliko često nekom zezancija dopizdi pa napiše "mrš svi vi u kurac" post i onda dođe netko i poćne pisat o dobrim starim danima pa se pojave likovi koji mu kažu da ne sere i da je prije sve bilo isto ili gore. Ja mislim jednom mjesečno.
Zapravo sam samo htio pogledati ima li tko kakve dojmove o dlc-u, a ono ćumez.
Pokušalo se raspravljati o DLC-u, ali je većini pretažak. :(
Windwalker
03-08-2014, 01:53
:rotfl:
Najbolji forum ikad!
Prije je bilo isto, samo aktivnije jer je bilo više ljudi.
I puno vise napornih ljudi.
Uvijek mi je smijesno kad neko krene pricat kak je prije bilo ljepse. Samo zato jer gledaju pozitivne stvari.
mravojed20
03-08-2014, 09:11
Tad je bilo puno napornih ljudi ali i PUNO normalnih aktivnih, i pravila su se enforsala pa kad bi razni debili došli brzo bi otišli ILI se prilagodili. Ili bi ih bilo gušt podjebavati.
A šta da normalan čovjek sad radi nego da ode ća ko Bartuc ili postane 'jedan od njih' i počne pisati 'najbolja igra ikad' 'ali ti si konzolaš' i slično, što je pretužno. Svi znamo koliko u RL prijateljski odnosi traju s ljudima koji ti uvijek oće spustit, podjebavat i ne žele normalnu rečenicu složiti, a kamoli povest normalan razgovor. Valjda to toliko dugo traje ovdje da je nekima postalo i normalno pa misle da je tako oduvijek i posvuda.
Ja kolko sam vidio ljudi sa foruma se bez problema druze jedni sa drugima u RL.
Mislim da imas krivu sliku o ljudima koji se ovdje prepucavaju. Vise je to zajebancija nego ista drugo. I meni je super doc ovdje , pravit se glup i prepirat se oko nicega.
(I cini mi se kao da su ljudi vise blizi jedni drugima nego ikad prije , ne preko foruma nego u RL)
Meni je wedran pritija doć kući i ugurat Dishonored kutiju u anus. Bff.
Pa to bi trebalo svakome tko je svjesno kupio Dishonored
Deadwalker
03-08-2014, 10:24
Tad je bilo puno napornih ljudi ali i PUNO normalnih aktivnih, i pravila su se enforsala pa kad bi razni debili došli brzo bi otišli ILI se prilagodili. Ili bi ih bilo gušt podjebavati.
A šta da normalan čovjek sad radi nego da ode ća ko Bartuc ili postane 'jedan od njih' i počne pisati 'najbolja igra ikad' 'ali ti si konzolaš' i slično, što je pretužno. Svi znamo koliko u RL prijateljski odnosi traju s ljudima koji ti uvijek oće spustit, podjebavat i ne žele normalnu rečenicu složiti, a kamoli povest normalan razgovor. Valjda to toliko dugo traje ovdje da je nekima postalo i normalno pa misle da je tako oduvijek i posvuda.
Daj dođi nekad na nekakvo kriglanje kada Pingvin organizira :)
crnisokol
03-08-2014, 10:52
e fala kaj si me sjetio da bi to trebao dovršiti
Mrazomor
03-08-2014, 11:51
ne zelis propustit ni NAJBOLJE DLC-E IKAD
cham3leon
05-08-2014, 09:34
Samo da podsjetim da je Wedran jedan od tih ljudi.
Ja sam kupio Special Edition zbog tarot karti.
Meni je wedran pritija doć kući i ugurat Dishonored kutiju u anus. Bff.
Onda je njegov velik poput mješalice za beton sobzirom koliko je sranja do sada pokupovao.
Ma ti si fenomen kad uopće uspiješ ne odigrati, nego izigrati sve te naslove. Zbilja obožavaš gaming.
Mrazomor
26-08-2014, 16:49
uspio ocistit novi dark souls dlc u jednom sjedenju, nesto duzi od zadnjeg ali opet kratko
i lol @ novi rehashevi
smelter demon samo plavi :)))))))))) i istu dusu dropa, isti napadi, isto sve :))))))))))
dobro bar vatra nije usran gimmick kao otrov u sunken king i neprijatelji nemaju infinite poise
ostala dva bossa su prilicno jebeni
SPOILER SPOILER
ima i dobrih novih oruzja, prvenstveno za melee igrace koji preferiraju one ultra greatsworde blabla; neki grand club S str scale; novi armori su isto zakon, i ringovi manje vise za pvp. postoji od sad i novi ring koji vas na kratko ucini nevidljivima dok traje roll animacija :D
Windwalker
26-08-2014, 17:03
A kolko je to otprilike dugo sjedenje bilo?
Mrazomor
27-08-2014, 14:08
ne znam, nisam gledao playtime
invader me sad napao kod vendricka, trazim ga pol sata, i pridruzi mi se blue phantom Xero :D
Mrazomor
27-08-2014, 14:12
this one's me
Ja sam blue sentinel, ali nikad ne pomažem hostovima samo ih ubijam. Taj covennant prsten nisam nikad ni equipao.
Mrazomor
27-08-2014, 14:15
znaci naletio sam na pravog xeru
ti fejkeru mos se sklonit
Ovi DLCevi imaju najbolji AI u video igrama uopće.
Mrazomor
31-08-2014, 16:49
lel
jesi probao uc u fume fight s velstadovim armorom?
http://cloud-4.steampowered.com/ugc/543004345335176252/30FEB5FC7A88D51782B9B0B244E88F225494B268/
Nisam bio spreman ovoliko umirati.
Izgubljeni_v2.0
14-09-2014, 22:15
Lol na tipa lijevo.
Izgubljeni_v2.0
14-09-2014, 22:38
Da znam, htio sam reći da se lijepo uklopio sa slikom.
http://cloud-4.steampowered.com/ugc/543005612614525485/A00F5EF73AC7B3498C9AE4401373423B204A43BD/
Najbolji DLC ikad.
Worthaur
25-11-2014, 06:58
Dark Souls 2: Scholar od the First Sin (http://www.ign.com/articles/2014/11/25/dark-souls-ii-coming-to-xbox-one-ps4-next-year)
Windwalker
25-11-2014, 10:31
Ništa, PS3 verziju sam platinirao i neću je opet igrat s DLC-ima (iako sam planirao).
Radije ću pričekat PS4 verziju.
I sad DS2, BB i W3 za sljedeću godinu - što mi više treba?
Eventualno koji inFamous za ubacit između.
Taman još ovo i Dark Souls 1 na steamu bi mi trebalo potrajat dok ne krekaju Dragon Age.
Izgubljeni_v2.0
25-11-2014, 12:40
Neće ti to tako brzo. Nova FIFA je vani već 2 mjeseca koja koristi istu zaštitu pa ništa.
I sad DS2, BB i W3 za sljedeću godinu - što mi više treba?
Batman!
crnisokol
25-11-2014, 13:41
i Order 1886 te krajem godine Uncharted 4 :cool:
TPP ce pojest sve igre, jedino mu Unch 4 može stat rame uz rame, ovo ostalo sve sprdačina, posebice Bloodborne i Batman koji više izgleda ko neki robot u tom svom odjelu, Order 1886 je više kao nekakav quick time event movie igra
I onda su svi uvažili flanderovo mišljenje.
Phantom Painu je plus kaj izlazi u vrijeme kad nema ničeg bolje pa ajde, da se ubije dosada.
I onda su svi uvažili flanderovo mišljenje.
moje mišljenje je ko vedranovo, sveta knjiga
Windwalker
25-11-2014, 15:41
Batman!
A ok.
i Order 1886 te krajem godine Uncharted 4 :cool:
I to.
I Phantom Pain.
Nikad!
Izgubljeni_v2.0
25-11-2014, 23:32
Batman će rulat naveliko. #hype
Tegla Ajvara
21-12-2014, 15:49
ljudi, jel ima kakav fix za kontrole da bude ko u jedinici?
nisam nis naso kvalitetno na guglu
ak ko sta ima nek stavi
fala
Windwalker
21-12-2014, 16:35
Evo:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/63/PlayStation3-DualShock3.jpg/220px-PlayStation3-DualShock3.jpg
Tegla Ajvara
22-12-2014, 13:52
namjestio sam i valja :D
igra je fenomenalna
i tek sad mogu igrat kad nema laganja ni neceg kak spada
preso sam debel dio igre samo jednom umro i dodjem tamo dije onaj zvonik pun patuljaka i tamo me neke drkadjije invadaju i ubiju par puta, pa sam nekima uspio vratit
dojaja!
http://www.ign.com/articles/2015/01/15/dark-souls-2-scholar-of-the-first-sin-patch-notes-reveal-online-changes
Mirogamemasta
17-01-2015, 00:50
Jel to zadnji DLC? Valjda će napokon izaći "prepare to die again" edicija, tako da mogu uzeti sve odjednom na steamu.
To je besplatno, a mogao si već uzet sve za nekih 20 dolara.
Mirogamemasta
17-01-2015, 07:55
http://store.steampowered.com/app/236430/
Kako je besplatno kad piše 9,99?
Ono gore ja patch uoči izdavanja Scholar of the First Sin verzije igre i besplatan je. Jer je patch.
9,99 su zasebni DLC-ovi.
Scholar of the First Sin je kompletna edicija.
Bilo bi dobro kad bi se čitalo sve u članku, a ne samo listu noviteta, pošto još u podnaslovu piše "free update".
Tegla Ajvara
20-02-2015, 04:36
eto preso sam ija ovaj napor
predugacka je igra naspram ds1
nije losa ovak opcenito al nevjerujem da cu je ponovno prelazit, bar ne u skoro vrijeme
igrao sam full strenght i ovo mi je oruzje bilo najbolje u igri koje sam koristio
http://darksouls2.wikidot.com/red-iron-twinblade
Worthaur
24-04-2015, 20:32
Počeo igrat DS2: SotFS.
Počeo kao Sorcerer, ali sam sad neki hibrid. Pure magic build ne funkcionira, bar ne u ovom stadiju igre. Samo 2 spella imam zasad.
Riješio 4 bossa, dosta se napatio na drugom, Pursueru, ali kad sam se skroz prebacio u melee pao je nakon par pokušaja.
Igra je dosta teža od Bloodbornea, bar meni.
Dosta sporije, nije toliko fluidno, dosta zajebanih neprijatelja. Neznam jel original bio tako težak.
Kad je više neprijatelja na meni to je uglavnom smrt, ak nisu neki peasant neprijatelji, dok u Bloodborneu se dalo svašta preživjeti. Mada tamo je bilo puno lakše dodgeati stvari.
Pa kad u Bloodborneu imaš teleport, a ne dodge.
Meni je prvih par sati Bloodbornea bilo najteže što sam ikad igrao dok sam se kroz DS2 šetao. Vjerojatno je stvar navike.
Uživaj u najdosadnijoj Souls igri.
Worthaur
24-04-2015, 20:58
Ne znam, napatio sam se u Heides Tower of Flame. Do prvog bossa sam došao bez problema, nakon što sam njega ubio White Knightovi su se probudili i hodali u blizini ogromnih Knightova.
Nakon što bi njih sve nekako ubio, dođem do mosta gdje je crveni zmaj koji riga vatru koja me ubije ako me zahvati. A zahvatila me u 9/10 pokušaja jer nisam imao dovoljno stamine da dotrčim do zmaja.
Magija je tu korisna samo za luranje mobova, melee je brži i jači.
I onda poslje mosta naletim na bossa koji padne iz prvog pokušaja.
Kog računaš kao prvog bossa?
Worthaur
24-04-2015, 21:06
Onaj desno, ne znam kako se zove. Nakon njega je put za No Mans Wharf.
Al vjerojatno je to drugi boss tog područja, pošto je poslije mosta dead end.
A jebiga otišao si na teži put :)
Inače se prvo ide lijevo od Bonfirea u Majuli, na The Last Gianta.
Meni je prvih par sati Bloodbornea bilo najteže što sam ikad igrao dok sam se kroz DS2 šetao. Vjerojatno je stvar navike.
Uživaj u najdosadnijoj Souls igri.
Lažeš.
Windwalker
24-04-2015, 23:14
Pa kad u Bloodborneu imaš teleport, a ne dodge.
Lažeš.
Šala, postoji teleport, ali samo ako buildaš arcane, i košta 6 metaka korištenje. Tak da nije za svakog.
Počeo igrat DS2: SotFS.
Počeo kao Sorcerer, ali sam sad neki hibrid. Pure magic build ne funkcionira, bar ne u ovom stadiju igre. Samo 2 spella imam zasad.
Riješio 4 bossa, dosta se napatio na drugom, Pursueru, ali kad sam se skroz prebacio u melee pao je nakon par pokušaja.
Igra je dosta teža od Bloodbornea, bar meni.
Dosta sporije, nije toliko fluidno, dosta zajebanih neprijatelja. Neznam jel original bio tako težak.
Kad je više neprijatelja na meni to je uglavnom smrt, ak nisu neki peasant neprijatelji, dok u Bloodborneu se dalo svašta preživjeti. Mada tamo je bilo puno lakše dodgeati stvari.
Znaš da postoji štit?
Use it!
Pa dodge u Bloodborne je kao teleport. Kao nešta iz DMC-a izgleda.
Windwalker
25-04-2015, 00:07
LOL
A opet, daleko najteža Souls igra.
Ne može bit najteža kad svakog bossa možeš riposteat.
Worthaur
25-04-2015, 06:01
Štit ne djeluje protiv svega, tipa ogromne cone vatre. Bar ne moj.
Al čitao sam da je SotFS dosta teži naspram DS2, tak da se time tješim.
Da, i ja sam čitao da je, ali nije ti pomogla ni činjenica da si krenuo na sadržaj za koji ti fali 15-20 levela :)
Izgledao bi ti i DS težak ko vrag da prvo ideš na groblje pa u katakombe.
Moram si i ja ovo nabaviti uskoro. Valjda za Božić bude SotFS 64 bit verzija na nekih 50-75% off.
Windwalker
25-04-2015, 10:07
Ne može bit najteža kad svakog bossa možeš riposteat.
Ma naravno.
Odigrao si igru više puta od svih nas pa sve znaš.
Al je gledao na you tubu više od vas
Pa vidio sam tri boss fajta i vidio sam kako je lagano riposteat. Isto kao što sam vidio da je u Dark Soulsu lako. Ne znam baš koliko teže može biti dok igraš. Možda je sa gejpadom na 30 fps puno teže.
Izgubljeni_v2.0
25-04-2015, 11:44
Al je gledao na you tubu više od vas
Sonic v2.0.
Windwalker
25-04-2015, 15:05
Pa vidio sam tri boss fajta i vidio sam kako je lagano riposteat. Isto kao što sam vidio da je u Dark Soulsu lako. Ne znam baš koliko teže može biti dok igraš. Možda je sa gejpadom na 30 fps puno teže.
Teže je jer nema upgradeanja oklopa, poisea i štitova.
Pa tko koristi štitove? Još protiv bosseva. Poise isto ne utječe na njih. Manjak oklopa bi bio problem da dodge nije toliko op da healanje nije toliko brzo i da nemaš taj life drain na napadima.
Svi bossevi su puno agresivniji, imaju veći broj napada i često znaju napravit jebene nizove napada. Sa onim regenom treba bit oprezan jer najebeš ako si pohlepan.
Te jebene nizove jednim dodgeom izbjegneš. Ili ih riposteaš.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.