Pogledaj cijelu verziju : Dark Souls 2
Stranica :
1
2
[
3]
4
5
6
7
Windwalker
14-03-2014, 17:51
Svi znamo da je moj ukus najviši na ovom forumu i apsolutan.
Al vraga mi to vrijedi kad ništa od DS2 još par mjeseci.
Ne obaziri se na ove pogane.
Za razliku od tebe, bar ne poriče da je konzolaš.
Ne poriče ni da ima najgori ukus ikad.
Tegla Ajvara
15-03-2014, 16:08
a sta je definicija ukusa u gamingu?
ono sta igraju mase, ili pojedinci, ili niko osim njega?
Igranje Dark Souls je dobar početak. Igranje Dote, baš i ne.
a sta je definicija ukusa u gamingu?
ono sta igraju mase, ili pojedinci, ili niko osim njega?
ono što igra vedran je dobar ukus
crnisokol
15-03-2014, 16:48
ne što igra, već za što kaže da valja :cool:
Tegla Ajvara
15-03-2014, 19:53
jel bi se npr. Zelda mogla strpat pod ukusnu igru?
Ciljam na one starije sa supernintenda i gameboya.
novije od nintenda 64 pa nadalje nisam ni igrao, osim phantom hourglass koji je izaso za nintendo DS.
Windwalker
15-03-2014, 22:55
Igrao sam Ocarinu davno na emulatoru i došao do negdje pola.
Bila je čisto dobra igra, al onda su došli Hitman 2 i slični pa sam se prešaltao na njih i ovo nikad nisam završio.
U to doba sam bio više Aral-like, pa sam rijetko koju igru završavao (no Hitman 2 jesam i to više puta).
mravojed20
16-03-2014, 10:26
I ja sam se poaralizirao, nisam završio ni Skyrim, ni Dishonored, ni Medieval 2, niti praktički išta što sam zaigrao u zadnja 2 mjeseca osim Dark Soulsa lol.
Dakle ignorirao si 3 loše igre i završio jednu odličnu. Di je tu problem?
U najmanju ruku bi te trebalo pohvaliti zbog toga
mravojed20
16-03-2014, 10:53
:D Šta se i Medieval 2 smata lošim? :D
Medieval 2 je dobra igra.
jel bi se npr. Zelda mogla strpat pod ukusnu igru?
Ciljam na one starije sa supernintenda i gameboya.
novije od nintenda 64 pa nadalje nisam ni igrao, osim phantom hourglass koji je izaso za nintendo DS.
Zelda je precjenjeno smeće jer da igrači nintenda to ne hvale, ionako ne bi imali što drugo spomenuti uz Maria.
Al ono, sve Nintendove igre su automatski najbolje ikad jer je to Nintendo i iste su zadnjih 30 godina.
Zelda se može opisati kao Okami bez stila.
Windwalker
16-03-2014, 12:57
N64 Zelde su bile dobre, jer su bile prve takve avanture.
Ostale su samo kopija toga, istina, al nisu sve smeće.
Windwalker
16-03-2014, 16:19
Najbolji review za igru, nađen na metacriticu. :)
'More of the same, bad graphics, no story, crazy hard. If you like hard games with sub par graphics this is for you. In the end if you liked the first game you will like this, if you didn't like the first game, nothing has changed of substance so steer away. 1/10'
mravojed20
17-03-2014, 11:36
:D ''no story'' jooooj
Čitam kako konzolaši kukaju jer su prevareni, grafika je lošija od očekivanja. Izgleda kako je na promotivnim video materijalima bila puštana PC verzija.
313
Bio je i red da PC verzija bude superiorna.
Windwalker
17-03-2014, 16:51
Grafika se čini na razini jedinice.
Meni dosta.
mravojed20
17-03-2014, 16:57
Efekti i osvjetljenje su bolji od jedinice, ali da, prvi gameplay video je izgledao bolje od finalne verzije na konzolama. Ko zna je li to kao pc verzija, samo da opet ne dobijemo konstantne frejm dropove
Windwalker
17-03-2014, 17:11
Kako čujem, na konzolama nema ništa kao što je bilo u Blightownu, pa ne bi trebalo ni na PC-u biti.
Jedino se X360 fagovi ljute što igra ne izgleda kako je reklamirano, no daleko od toga da izgleda loše.
Zar je tako velika razlika u grafičkom prikazu PC i konzola verzije?
PS3 je imao užasne frame dropove i loading screenove od pola minute. Mislim da su frame dropove popravili.
navodno ima 30 bossa za sada....tako kaže wiki
Duke v2.0
17-03-2014, 19:00
Ali navodno da većina nije unikatna i pamtljiva kao bossovi jedinice :( Uglavnom kolko sam izvukao iz svih ovih recenzija i mišljenja, ipak igra nije premašila kvalitetu i posebnost Dark Soulsa, ali to je uostalom bila nemoguća misija. Ali dobro, druga najbolja igra ikad uopće nije loša titula.
Ne razumijem zašto ti je bitna raznolikost bossova kad ćeš ionako vidjeti samo prvog.
Duke v2.0
17-03-2014, 19:34
Ne razumijem zašto ti je bitna raznolikost bossova kad ćeš ionako vidjeti samo prvog.
Ali...ali ja sam prošao Dark Souls :(
Meni dvojka dosta bolje izgleda. Možda i zato što mi nakon 600 sati jedinica polako dosađuje.
Duke v2.0
17-03-2014, 19:53
Meni se sviđa kaj bi atmosfera mogla biti malo drugačija, više sunca i otvorenih prostora. Jedino se nemogu odlučit jel bi prvo igrao sa dual-wield ili two-handed, s obzirom da su sad uveli parry za to pa bi trebao bit malo lakši build nego u jedinici. U svakom slučaju bi išao bez štita. Barem do prvih frustracija na nekom ozbiljnijem bossu :D
Ne znam jel ta two handed parry opcija u igri. Nisam do sad vidio da je netko koristi.
Duke v2.0
17-03-2014, 20:05
Ne znam jel ta two handed parry opcija u igri. Nisam do sad vidio da je netko koristi.
http://www.youtube.com/watch?v=y6pCb49zhRY
Iz bete. Sumnjam da bi ju išli izbacivat :D (I ove nove animacije za parry/backstab su sad unikatne za svaku klasu oružja i izgledaju jebeno)
Windwalker
17-03-2014, 20:49
Meni je atmosfera DeS-a bolja nego u DaS-u.
Samo mrak, jad i bijeda.
Radije bi da je i dvojka više takva.
Nikad mi nisu bili jasni ti "nije dosta mračna igra" komentari. U Deamon Soulsu su dvije zone bile mračne.
Izgubljeni_v2.0
17-03-2014, 20:59
Kao da ti znaš kakav je Demon's Souls pogani hejteru.
Windwalker
17-03-2014, 21:00
Latria i Valley su mrak, trnci i zlo, Stonefang su većinom uski klaustrofobični tuneli, a Boletaria i Shrine of Storms, iako dobrim dijelom i po danu, svejedno imaju dosta mračnih tunela i špilja.
Ne znam, jednostavno mi igra izgleda zlobnije i strašnije.
Dark Souls je više fantasy, iako daleko od običnih generičnih fantasyja.
Dark Souls ima Darkroot, Tomb Of the Giants, New londo i Manusuovu gajbu. Isto, ako ne i više "strašnih" zona.
Meni smeta da je Dark Souls imao samo jednu full mračnu lokaciju jer mi je ta mehanika full mraka skroz dobra.
Dragon Dogma je savršeno riješila mehaniku mraka. Doslovno se niš ne vidi u šumi i baš je neka kul jeza, iako je igra puno mekši fantasy od Soulsa.
Windwalker
17-03-2014, 21:28
Dark Souls ima Darkroot, Tomb Of the Giants, New londo i Manusuovu gajbu. Isto, ako ne i više "strašnih" zona.
Istina je da su po mraku, no nisu jezive i tjeskobne ko one u DeS-u, osim Tomb-a koji je zakon.
I New Londo je odličan, al je donekle kopija Latrie.
DD je drukčiji tip igre, al kad si mali level i šetaš šumom po mraku, ulje u lampi se prazni... milina.
mravojed20
17-03-2014, 21:40
Meni se sviđalo da postoji jedan onakav level kao što je Tomb of Giants, ali ne i to da ti izvor svjetla bude neki random drop kojeg možeš ali i ne moraš dobit. Da mi nije dropala skull lantern od necromancera, opet bi guglat morao jel ima kakav način drugi za proć to.
Opet ću igrat Deprived u dvojci, najbolja 'klasa' :D Najljepše u RPG-u mi je kad počneš ko neki totalni njavro u gaćama a pri kraju igre si mašina koja sve melje pred sobom, uf. Ideš gol okolo, dobiješ neke jadne poparane hlače i jednu cipelu ko u prvom DS-u od vojnika gore u Burgu, ok već sam malo moćniji (šatro), pa nađem neki poparani oklop, pa neki malo bolji, pa više nemam štit od daski nego pravi wooden shield, pa malo kacigu neku, pa ovo ono, užasno mi je super ta vizualna progresija lika kroz igru.
Skull lantern nije random drop nego ga dobiješ u rupi u koju te Patches šutne. Sa Drepivedom se nećeš baš dobro provest u dvojci.
mravojed20
18-03-2014, 10:18
Ali ja sam Patchesa ubio jer mi je išao na k još gore kod bonfirea, tako da me nikad ekšli nije gurnuo. Nije logično da moram bit ubijen sasvim nakaradno negdje u pm da bi dobio item za proć cijeli level.
pa nemoraš ga ubit da bi dobio lanternu, skočiš dole i pokupiš je, tj. nemoraš ni skakat dole ako se bojiš da ces poginut od pada, imaš puteljak okolo
mravojed20
18-03-2014, 10:36
No idea, dropala je od jednog necromancera ranije, ali da nije, sigurno ovu drugu ne bi našao.
Zake uopće o tome raspravljate. Svi normalni ljudi koriste Maggot.
mravojed20
18-03-2014, 10:43
Nema veze više :D E i što bi s Deprivedom imao problema u dvojci? znam da počinje skroz goloruk :D
Imati ćeš problema zato jer je igra teška.
mravojed20
18-03-2014, 12:52
Ma, samo strpljenja treba za DS. Iako vidim po recenzijama da je nastavak još više jeftinjara od jedinice što se težine tiče, da bossovi i neprijatelji slajdaju okolo, pobereš damage čak i kad realno nema šanse da su te zakačili i slično.
Bilo im preteško pa krive igru.
https://www.g2a.com/dark-souls-2-cd-key-steam-preorder-global.html
Ajde Maloki.
Deadwalker
18-03-2014, 14:13
Ovo je privlačno.
Windwalker
18-03-2014, 14:21
Stiglo. Stvarno brzo. Al ne mogu igrat.
Prvi šok, na cedulji HP ekspressa piše: OŠTEĆENO!
Brže na poštu, u strahu, no na sreću, samo napukla ljepljiva traka na vrhu vanjske kutije.
Zatim iznenađenje, cool metalni certifikat (iako mi je broj random 1374 ili nešto).
Zatim drugi šok. Razočaran sam steelbookom jako. Zašto mi Europljani dobijemo lošiji? A inače europski CE znaju biti bolji.
Američki ima slova na naslovnici i hrbatu, embossed dijelove, ljepše svjetluca i još se dobije zaštitni plastični cover (iako taj cover dobiju i u europskom Black Armor Editionu, no ne i u našem CE).
Šteta.
Al sve ostalo je vrh. Figuru nisam otpakiravao. Nek bude u kutiji da ne skuplja prašinu. Otvorit ću je kasnije kad bude više vremena i kad će mi se dat uredit policu kak spada.
Uzimam preorder za tih 160 kuna čim potvrdim od par ljudi da je pravi nasljednik.
Stiglo i satniku. Zbogom svijete.
Uzimam preorder za tih 160 kuna čim potvrdim od par ljudi da je pravi nasljednik.
170 kuna je. Šanse da ne valja igra su jednake šansi da je Aral prođe.
Umrite fegeti, kakve sam ja sreće neće mi stić još dva tjedna.
Windwalker
18-03-2014, 17:17
Zavvi?
A ni ja je ionako neću igrat barem do Uskrsa.
Igra je puno agresivnija od Dark Soulsa. Puno više neprijatelja, mini bossova, napadanja u grupama i općenito agresivnijih skripti.
crnisokol
18-03-2014, 18:25
Thief? :P
eo došal od frenda, malo sam bil kod nejga da vidim to cudo :D
frajer je vec riješil cca 20 bosseva
-igra ljepše izgleda
-UI je prejeben
-inventory je pregledniji
-podosta više itemova, tako i oružja
-puno više lokacija koje su manje ali opet dovoljno velike da se izgubiš u svim tim hodnicima
-frend igra sorserera, zakon što attunement daje spell slot i povecava casting speed
- prstenovi se daju dizat na +1...
-armor izgleda preseksi
-nema više dosadnih embera
ma milion stvari, trenutno je u nekom dvorcu gdje je onaj Mirror Knight, prije njega su dva Dragonslayera, jedan vas roka sa visine sa lukom a drugi vas roka sa melee, i kad jednog spustite na 50% hpa onda ova odozgora dođe dole i onda imate dva melee pizdeka :D
sve u svemu to malo kaj sam vidio je GOTY
Windwalker
18-03-2014, 20:30
Thief? :P
Nije si profil updejtao, al igrao je, vidio ja.
Wind kakva je Castlevania 2?
Windwalker
18-03-2014, 20:44
Mislio sam napisat sve kad prođem, al mogu i sad kratko:
-> prvih 6 sati -> RULA!!! -> kritičari su impotentni stari prdonje s fedorom
Ak riječ 'rula' nije dosta, onda je dovoljno reći da je to igra koju ne želim prekinuti da bi igrao DS2 (a većinu drugih bi prekinuo).
Pa ja vjerujem Windu jer ono, Castlevania i Thief dobiju 4 i onda sljedeći dan mrtvi Towerfall 10. Fakat jebeno logično.
BTW Updateao sam profil jer je DS2 kartica dostojna okusa.
Ne trebaju ti recenzije samo pogledaj dva screenshota.
Windwalker
18-03-2014, 23:05
Čega?
Ak pogledaš dva screensa Castlevanie, izgleda ko nešto najbolje ikad.
A DS2 može izgledati loše, ovisi na kakav screenshot naiđeš.
Htio sam stavit onaj screenshot kad Drakula povraća krv, ali ga ne mogu nać.
Udara te divovska gljiva. GOTY.
Enivej, još mrvicu igrao, a pod tim mislim pet sati u komadu i naziru se neke fine stvari.
Ovo nije Dark Souls za početnike, ovo je iz temelja rađeno isključivo za stare veterane igre. Igra je spoj najboljeg od Demon's Soulsa i Dark Soula i još je malo zajebanija od toga zajedno.
Igra je nemilosrdna i sad više nema agroa jednog po jednog protivnika. Obično napadnu barem trojica, i to igra fino posloži da jedan ima halbred, drugi mač i štit i treći nož, da te još malo bolje sjebu različitim stilovima napada kojima se teško prilagoditi u sekundi.
Također su sredili mehaniku borbe, pa svi napadaju odjednom i nitko ne čeka da ti napraviš parry ili backstab već te fino naguze za vrijeme animacije poteza.
Oružja su u početku poprilično slaba. Health pada za 10% svakom smrti.
Što se tiče svijeta, opet je spoj DeS i DaS. Više je instanciran kao Demoni, tako da svaki put vodi na svoju, manje-više linearnu stranu, a opet je sve open-world. Početni firelink je centar svega i tu se dolazi levelirati i ostalo.
Ali ne pričamo o klasičnoj pravocrtnoj linearnosti, već da su određena područja više cjeline za sebe. Opet tu ima mali milijun skrivenih prolaza, prečaca, svega i svačega.
Tko nije igrao Dark Souls, ne treba mu dvojka uopće. Onaj tko je prerovao prošli, ovo mu dođe kao još jedna porcija.
Valjda jedina AAA igra u zadnjih 10-15 godina koja se ciljano, u svakom elementu i pori, od početka isključivo radila za publiku koja voli i igra Souls serijal, a ostale ko jebe.
Ali nije mračna dosta pa 2/10.
Wind daj mi pošalji svoj disk pa ti ja pošaljem svoj kad mi dođe. ;(
Ovo Wedranovo zvuči obećavajuće. Kakva je situacija sa hit detectionom? Neki recenzenti su prigovarali da je puno više slučajeva kad se osjećaš prevaren od strane igre jer te pogodilo nešto, a pravovremeno si se izmaknuo.
Btw, pročitao sam slučajno na bug forumu da ima gamebreaking bug u igri, kod nekog dragon castlea. Ako sam dobro shvatio, nakon što dođeš u dvorac i umreš više ti se ne otvaraju vrata koja vode unutra. Treba pronaći bonfire čim dođeš da se možeš teleportati.
Deadwalker
19-03-2014, 11:19
Igra je nemilosrdna i sad više nema agroa jednog po jednog protivnika. Obično napadnu barem trojica, i to igra fino posloži da jedan ima halbred, drugi mač i štit i treći nož, da te još malo bolje sjebu različitim stilovima napada kojima se teško prilagoditi u sekundi.
Također su sredili mehaniku borbe, pa svi napadaju odjednom i nitko ne čeka da ti napraviš parry ili backstab već te fino naguze za vrijeme animacije poteza.
Možda Ubisoft nauči nešto.
:eyebrows:
https://www.youtube.com/watch?v=7Qufor8fqJY
Molim ban za flandera jer nam je spojlo igru.
Kak je ovo tesko? Spama jedan spell pet minuta i ubije zadnjeg bossa.
da al pod cijenu dvojce kolege :D
cham3leon
19-03-2014, 18:25
Kak je ovo tesko? Spama jedan spell pet minuta i ubije zadnjeg bossa.
Vjerojatno ista stvar ko i u prvom DaS-u. Teško jest, ali pametan build dobro ujednačen sa opremom koju imaš naspram fulanog builda znači više nego 3 puta više skilla.
Windwalker
19-03-2014, 18:59
Wind daj mi pošalji svoj disk pa ti ja pošaljem svoj kad mi dođe. ;(
Žao mi je, al mislim da ću ipak krenuti čim završim LOS2.
A sve drugo nek ide k vragu.
RIP Windwalkerovo obrazovanje.
A shit. Ja sam mislio da će bar tri tjedna smrditi na pošti.
Nađeš Drangleic armor set, mač i štit i igra pređe u easy mod. A mislio sam da će svima biti preteško. :(
Tegla Ajvara
20-03-2014, 21:13
sad ima dificulty level kad kreces igrat?
btw, zas si igro uopce na easy?
Morao je na easy jer mu je igra inače preteška. Sigurno koristi i nekakve kodove za varanje skripti ili gleda pohode na jubito.
Tegla Ajvara
20-03-2014, 21:22
da, jbg, sad sam svatio staje pisac htio rec
eto
Jebote tegla. Mislim da dobar dio ljudi neće ni moć pobjedit Pursuera tako rano pa im većina igre neće biti easy mod.
Osim Xeru koji je pogledao već 16 walktruova i let's playeva i već zna ultimativni build
Znao sam ultimativini build prije nego je igra izašla.
Jebote tegla. Mislim da dobar dio ljudi neće ni moć pobjedit Pursuera tako rano pa im većina igre neće biti easy mod.
Npr. Hexfire.
Windwalker
21-03-2014, 03:29
Počeo i igrao kakvih 2 sata.
I konj kakav jesam, ubili me u prve 2 minute. Tam si negdje bez oružja i sad trči neki pesek oko tebe, ja ga krenem šaketati, i bum, tres, odjednom ih se 5 stvori i mrtav sam, lol.
Nakon onog glavnog sela otišo sam u neku šumu i Undead Burg 2 i umro par puta na istom mjestu pokušavajući preskočiti rupu do nekog itema. Mrzim skakanje u DS igrama.
Odlučio sam lakšim putem i uzeo Knighta za početak. Mač mi se već skoro strgao nakon svega dvadesetak neprijatelja. A štit koji sam našao apsolutno ničemu ne služi.
Kao starting gift uzeo sam Petrified Something i onda ga discardao kad sam ga htio dati vranama. A trebao sam odabrati leave.
Dakle LEAVE je DROP. Nikako ne koristiti DISCARD, koji u potpunosti uništi item.
Što se grafike tiče, malo je čudna, ali u isto vrijeme predivna. Vanjski prostori su normalni, lijepo nebo, sunce i sve to (pričam zasad samo o glavnom selu). Kad vidiš more i planine u pozadini, ma milina.
No unutrašnji prostori su čudniji. Osvjetljenje je nekak blago, toplo, i igri daje neki gotovo crtić izgled i dosta izražene boje (pogotovo crvena na onom prvom knightovom oklopu).
One loše screenshote što kruže interwebom zanemarite. Jer kad igru vidite na velikom tv-u u mračnoj sobi, izgleda prelijepo.
Kako će se to prenjeti na monitore, ne znam. No, vjerojatno će biti veća rezolucija pa će i iz blizine na malom monitoru lijepo izgledati.
Jedino framerate nije baš najbolji, pogotovo poslije Castlevanie, ali brzo sam se navikao.
To su one stvari koje sam primjetio. A o combatu i gameplayu još ne mogu pričat, jer još nisam dosta zašao u to, a sve što sam dosad isprobao su drugi već napisali.
E da, character creation je nešto bolji, pa likovi mogu izgledati malo više ko ljudi nego one rugobe u prijašnjim igrama (iako samo 10% vremena, jer su ostalih 90% zombiji, barem kod mene).
E ak niste odite u Majuli do one velike kuće koja je zaključana i s desne strane imate neki bunar.
Lupite po njemu i dobijete iznenađenje.
Windwalker
21-03-2014, 13:21
Gdje je ključ za blacksmitha?
Jel negdje blizu ili na drugom kraju svijeta?
Nemam pojma, nisam ga još našao.
Kupiš ga od babe koja sjedi pored drugog bonfirea u šumi divova.
Duke v2.0
21-03-2014, 16:59
Jebote Xero, kak se tebi da trošit vrijeme na te lets playeve za igru poput DSa, gdje je onak ogroman dio uživancije sam čin otkrivanja novih područja, neprijatelja i opreme ?
Ali to je ENB :(
Nije da ću se sjećat većine toga.
Fak, još se nisam odmorio od kolektivnog drkanja interneta po prvom Dark Soulsu, sad je već izašla dvojka. Idemo iz početka.
Da ga zaigraš možda bi shvatio da je to drkanje zasluženo.
Prestani pomagat Windwalkeru. Želim da ne završi.
Ja igram laganini. 13 sati već, 62 level, upravo ubio Ruin Sentinele i spremam se na stare znance, da ne spoilam.
Ja sam 28. level, spremam se za bossa u katedrali.
Windwalker
21-03-2014, 18:30
LOL
Ma našo sam ga vrlo brzo.
Ubio par bossova bez problema, našo knight armor i bastard sword i lutao po gusarskoj pećini.
A prije toga sam se divio ljepoti onih ruševina na moru koje podsjećaju na razrušeni Anor Londo.
Nisam očekivao takvu lokaciju u koju možeš odmah ući, već negdje na sredini igre.
Ja sam 28. level, spremam se za bossa u katedrali.
Koji to? Jer ima hrpa katedrala.
Ja igram laganini. 13 sati već, 62 level, upravo ubio Ruin Sentinele i spremam se na stare znance, da ne spoilam.
lol laganini
Ja sam 28. level, spremam se za bossa u katedrali
ovo je lagnina
A dobro. To je Dark Souls. Malo me zanjelo.
Al mislim da ću uzeti pauzu za vikend. Dobio sam par PS4 igara prek vikenda.
Windwalker
21-03-2014, 20:22
Ja sam uzeo pauzu od života za DS2.
Uzeti pauzu od DS2 nije moguće.
Kaj ćeš uopće igrati na PS4? COD i Ass Creed, LOL?
Worthaur
21-03-2014, 20:26
TowerFall mu je izasao u europi jucer.
COD i Ass Creed, LOL?
Pa kako si samo pogodio. I mrtvi Knack uz to.
Izgubljeni_v2.0
21-03-2014, 21:44
Zašto gnjojiš konzolu s takvim smećem?
Nema što drugo igrat, hehe
Deadwalker
22-03-2014, 11:21
Pretežak mu je pa da duši liječi s grind platinama.
Ubio Dragonridera i Old Dragonslayera, kupio Elite Knight Armor, digao bastard sword na +2, level 45.
Windwalker
22-03-2014, 13:42
Di si kupio Elite Knight?
Ornstein je sad smiješan, jadan, sam, bez Smougha.
Di si kupio Elite Knight?
Onaj merchant u Majuli.
Našao ultra greatsword. Jebote cepam atome.
Nabavi Purusers Greatsword.
Tegla Ajvara
22-03-2014, 18:05
http://www.asia.ru/images/target/img/product/11/38/89/11388946.jpg
odlucio sam ija spojlat igru
Duke v2.0
22-03-2014, 18:13
Baš si štoso.
Windwalker
22-03-2014, 19:41
Danas nabacio 4 sata u komadu.
I nit sam umoran, nit me oči peku, i hoću još.
Pali tri stoogesa, al sam si pozvao pomoć za njih, jer su gadni.
Pao i Sinner. Uopće mi nije izgledao kao neki mega-boss, za razliku od Nita, Seatha i Kingsa, koji su barem bili cool, iako slabi.
Za njega pozovem u pomoć dvojicu. I nismo mu niti pola oduzeli, a on ih obojicu zatuče, i do kraja ga uspijem sam sredit.
Sad sam u šumi, lutam po magli i našo sam glavu prodavača.
Digo sam si strength i detexterity za Drangleic Greatsword, koji se čini cool, ali se upgradea s twinkling titaniteom.
Tak da sam možda pogriješio, jer hoću faith build, a za njega mi je dosta običan claymore i puno manje strengtha i dexteritya.
Al vidim da će se moć respecat ak mi se build ne svidi.
U globalu bossovi su mi loši, osim Ornsteina (samo zbog nostalgije). Sve neki malo veći vitezovi i zombiji. A onaj dvostruki iz broda ima svoje manje verzije kao obične protivnike.
I još jedan problem igre je što je najlinearnija dosad.
Iako naizgeld ima više putova, zapravo postoji točno određeni zamišljeni put koji moraš pratiti.
Zapravo je Demon's Sould bio najmanje linearan.
Tamo poslije prvog područja imaš 5 različitih putova, i bilo koji možeš prvi riješiti, ak si daš malo truda.
Pa nije toliko linarno. Moš u šumu, u bunar, u one ruševine. Samo što si nub pa ideš linarno.
U Deamon Soulsu si mogao birat koji od 5 linearnih puteva ćeš prvo obavit.
Windwalker
22-03-2014, 20:20
Koji bunar? Onu veliku rupu?
Nisam se usudil skakat dolje.
Mislil sam da treba posebni item ili nešto.
Zapravo možeš u šumu i ruševine. Al u ruševinama umreš, pa možeš samo u šumu i prema Undead Burgu.
A kad tamo ubiješ dva bossa i ne možeš dalje, ideš u ruševine pa sve do Sinnera.
Tek kad njega ubiješ, otvori se novi put (odkameniš statuu).
A newb si ti jel igraš COD umjesto DS-a.
Pa ko je tu lud???
Windwalker
22-03-2014, 20:21
U Deamon Soulsu si mogao birat koji od 5 linearnih puteva ćeš prvo obavit.
I mogo si ih miješat kako hoćeš.
A ovdje ih ne možeš miješat?
Windwalker
22-03-2014, 21:57
Ne baš.
Mala šuma+undead tvrđava > ruševine > gusarska spilja > druge ruševine > maglovita šuma ...
Kaže Wedran da se može i u tu rupu, al pitanje jel se može na početku napredovat tamo.
Možeš odmah u "ruševine". Imaš dva puta u Lost Bastile i onda još možeš u Huntsmans Copse odmah poslje "ruševina", ako hoćeš.
Ima tri puta u Lost Bastille.
U rupu ne možeš odmah. Trebaš kupiti od mačke u kući do Silvercat Ring koji smanjuje falling damage. Također moraš skinuti opremu jer i to utječe na snagu pada. Trebaš oko 800 HP-a da bi preživio prvi pad, dok su ostali dosta manji. Na dnu je odmah bonfire čisto da ga povežeš. Područje dolje je dosta lagano, kao i prvi boss.
Došao do Sinners Rise.
Drangleic Armor, bastard sword +5, level 66.
13 i pol sati igre.
Onaj midget u Belfry Luni je uznemiravajuć.
E i brijem da bi Predator dušu dao za lijes u Things Betwixt.
Windwalker
23-03-2014, 01:19
Boriš se protiv amiša, lol. I patuljaka. Bartuc će biti sretan, pod uvjetom da je još živ.
Došao do Sinners Rise.
Drangleic Armor, bastard sword +5, level 66.
13 i pol sati igre.
Onaj midget u Belfry Luni je uznemiravajuć.
Daj i ja sam tamo. Daj pliz nemoj igrat dok ja ne prođem Call of Duty.
A ko zna hoću uopće moć igrat danas, imam hrpu ppsla.
A ionak ćeš me preteć tijekom tjedna.
Pa nije upitno da ću te preći kad će ti igra postati preteška.
Uuuu, sick burn, +1 za originalnost ;)
cham3leon
23-03-2014, 10:16
Al ovaj Vedran je stvarno propao, prije je bar bio smiješan ponekad.
https://1-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/q/image/1376/64/1376645470371.jpg
Sve na toj slici je istina.
Pa nije upitno da ću te preći kad će ti igra postati preteška.
Ma ne neg neki moraju i radit i socijalizirat se.
Windwalker
23-03-2014, 13:20
LOL, već sam dalje od vas obojice.
I još ću proći prije W3DR4Na.
Pa budeš jer ne igraš Call of Duty.
Njemu nije toliko teska da ne moze proci bez prekida.
LOL, već sam dalje od vas obojice.
I još ću proći prije W3DR4Na.
Pa naravno kad si samo teret roditeljima i državi.
Nego, do kojeg levela mislite ić i jel imate već kakav build na vidiku?
Mislim da će meni glavni statovi bit dexterity i adaptability.
Duke v2.0
23-03-2014, 14:06
Zakaj niko ne igra dual wield da dobim informacije o tome, čak ni na youtube nemožeš nać dual wield prelaske :O
Nije ovo Dragon Age da ćemo se čobaniti s dva mača.
Duke v2.0
23-03-2014, 17:07
Jer bi ti bilo preteško ?
Windwalker
23-03-2014, 18:21
Pa naravno kad si samo teret roditeljima i državi.
Roditelja mi je žao, ali države bome nije.
Da mogu, nateretio bi je itekako.
Što se levela tiče, 200 minimalno.
Ubio Sinnera, sad sam level 76.
Brzo se penju leveli.
Deadwalker
24-03-2014, 08:50
Roditelja mi je žao, ali države bome nije.
Da mogu, nateretio bi je itekako.
Da te ne poznam, rekao bih da trolaš, al' jbg.
država = oni koji imaju posao u privatnom sektoru (Maloki, Wekica, ja itd.) i pune proračun, financirajući dijelom tvoju školarinu i profesore koji rade na faksu.
Kad tako uzmeš u obzir, Maloki je kupio Xeri i Dark Souls 2.
i pune proračun, financirajući dijelom tvoju školarinu i profesore koji rade na faksu.
Sjećam se jedne rasprave dok si još bio student pa si pričao potpuno drugačije...bio si na strani zgranutih jer se smanjuju neka studentska prava i uvodi minimalna participacija. Sad zamisli kada odradiš u tom privatnom sektoru 20+ godina, koliko ćeš tek onda biti frustriran konstantnom mužnjom :(.
Deadwalker
24-03-2014, 09:02
Xero je već odigrao Dark Souls 2, treba mu samo igra da lupi screenshot najboljeg builda.
@dugi
Kada vidiš da država uzme od firme više od polovice prihoda, dobiješ reality bitchslap :(
A tak mi treba kad se idem tu natezati sa vama klincima.
cham3leon
24-03-2014, 09:21
Kada vidiš da država uzme od firme više od polovice prihoda, dobiješ reality bitchslap :(
Više od pola? Ozbiljno? Kako uopće išta posluje kod nas?
Daj me nemoj zezati :(
Slika koja objašnjava koliko dana u tjednu radimo za državu a koliko za sebe :( .Tamniji dio je naravno za državu.
322
Deadwalker
24-03-2014, 09:26
@cham3leon
Eto, dugi savršeno uletio.
cham3leon
24-03-2014, 09:32
Da, za plaće znam da su ugrubo 2 puta veće od neto dobitka, ali nisam znao za profit firmi itd. Mislio sam da sada kako je kriza imaju kakve olakšice ili nešto.
Deadwalker
24-03-2014, 09:36
Jok.
Da imaju, možda bi ova zelena traka bila duža.
https://pbs.twimg.com/media/BhzKBgLIAAAW-RS.jpg
lol prosječna plača 5.500 kn
neznam di
Pa kad računaš plaće raznih direktora,menađera i političara prosjek dođe na 5000.
lol prosječna plača 5.500 kn
neznam di
Pa prosječna plaća je 5500 kuna, jer državni zavod za statistiku prosjek plaća računa na razini osnovne škole, odnosno prikazuju aritmetičku sredinu što je potpuno pogrešno računanje takvog parametra.
Da izračunaju stvarne vrijednosti, odnosno medijan, mod i standardnu devijaciju, skužiš da je pravi prosjek plaće manji od 3000 kuna.
Deadwalker
24-03-2014, 10:10
Bolje je pratiti nepristrane EU statistike.
Po visini BDP-a, mislim da smo na 25. mjestu od 28 EU članica.
Minimalac je 3000HRK bruto tak da nije ni tak čudno da je prosječna plaća 5500HRK.
Računali smo jednom na faksu medijan plaće onako primjera radi i koliko se sjećam ispalo je dobrih par stotina, ako ne i do tisuću kuna manje od tada službeno prosječne plaće.
Minimalac je 3000HRK bruto tak da nije ni tak čudno da je prosječna plaća 5500HRK.
Osim što je u tvojoj rečenici 5500 kuna neto iznos, a 3000 bruto. Neto minimalac je oko 2300-2500 kuna, ovisno o prirezu.
Velim ak je stavljeno minimalac bruto onda je i ovaj prosjek isto u bruto iznosu, dakle neto prosječna bi bila oko 4000.
Neto minimalac je oko 2200.
Ne, bruto prosječna plaća je oko 8000 kuna.
Uglavnom, full sjebane statistike koje se kroje kako bi zamazali pravo stanje i iskoristili činjenicu da većina primitivnog naroda jedva računa 2+2. Ako pitaš 2+3, onda je "Jeb'ga rođo, nisam ti ja matem'tičar. Ne jebi me s tim."
Pa prosječna plaća je 5500 kuna, jer državni zavod za statistiku prosjek plaća računa na razini osnovne škole, odnosno prikazuju aritmetičku sredinu što je potpuno pogrešno računanje takvog parametra.
Da izračunaju stvarne vrijednosti, odnosno medijan, mod i standardnu devijaciju, skužiš da je pravi prosjek plaće manji od 3000 kuna.
e pa tako vec da
Deadwalker
24-03-2014, 11:13
Ne, bruto prosječna plaća je oko 8000 kuna.
Uglavnom, full sjebane statistike koje se kroje kako bi zamazali pravo stanje i iskoristili činjenicu da većina primitivnog naroda jedva računa 2+2. Ako pitaš 2+3, onda je "Jeb'ga rođo, nisam ti ja matem'tičar. Ne jebi me s tim."
Uopće je besmisleno navođenje bruto plaće kada se takve statistike prezentiraju javnosti. Al' kao što kažeš, neodovoljiva prilika da političari dobe sliku stvarnosti daleko bolju nego što zbilja jest.
Windwalker
24-03-2014, 13:08
Jebo vas, NESTANITE!!!
Idite gaditi drugi topic. Npr. Dragon Age.
Znam da ima nekih kojima su Gargoyles bili teški u DS1.
A što ćete tek kad se borite protiv 6 njih u DS2?
Prvo vas napadnu dvije. Ak ih ne ubijete dovoljno brzo, dođe treća, a ak ste i dalje spori, može doći i četvrta odjednom.
Istina, imaju manje healtha, ali su znatno žešće od onih iz jedinice.
od kud znaš da su ženske ?
Windwalker
24-03-2014, 14:15
od kud znaš da su ženske ?
Pa riječ gorgolja je u hrvatskom riječ ženskog roda, pa zato.
Wind, jesi ubio štakore?
Jesam, barem onog u patuljačkom gradu.
Trebalo mi par pokušaja da male sredim.
A veliki je kasnije lagan.
Oni mali su zajebani jer frajer ima žestok poison. Ali ono, samo ih Maloki ne može ubiti.
Pa riječ gorgolja je u hrvatskom riječ ženskog roda, pa zato.
Gorgolja. Nisam to cuo, dobra rijec.
edit, dabl post
Iskoristit cu ga kako bih upozorio da je umjesto Bonfire ubuduce bolje da pisete Lomaca.
Di su štakori da ih odem silovat.
Ako su to oni u bunaru njih sam riješio.
Nisi jer ti ne piše u plajstešon kartici.
Ubijo sam neke male otrovne štakore tamo poslije onog bonfirea u bunaru, nr znam sad kaj dalje.
Danas moram otić do gargoylea i onda vidjet kaj dalje, ne znam kam treba sad poslije Sinnera.
Razgovaraj s Liciom. To je ona žena kod bonfirea iznad arene gdje si se borio s Dragonslayerom. Poslije ju potraži u Majuli.
Windwalker
24-03-2014, 17:47
Gorgolja. Nisam to cuo, dobra rijec.
Nisi ni mogo, kad sam je izmislio, jer sam konj. :(
Gargojla se kaže.
Na kraju bude ispala Gorgonzola bokte.
Malo sam si nabrijao Greatsword na +5
Windwalker
25-03-2014, 01:58
Ja sam prvo koristio Drangleic Greatsword, al sam se prešaltao na dobri stari Claymore, koji sam upgradeao na +10 i Lightning.
A Drangleic ću možda opet koristiti kad nabavim dosta Twinkling Titanitea, a zasad su jako rijetki.
Ultra Greatswordi su mi ipak preveliki. Koristio sam ih s prvim likom u DeS i DS1, al više neću.
Inače me ljuti što se rano dobije overpowered Drangleic Armor, koji izgleda jadno i neinspirativno, tak da sve cool stvari koje kasnije dobiješ (Faram, Archdrake, Alva, pa čak i Elite Knight) nisu ništa prema njemu.
Al ipak koristim precool Alva Armor, jer je lagan i lako se upgradea. Sad mi je na +7 i negdje na 75% snage Drangleica na +0, al sam zato brži i više cool.
Sredio sam dragu, dragu Freju. Sama po sebi je lagana, samo se držiš njenih bokova kad napada i lupaš glavu kad ne napada. No, problem je 100 njenih malih oko tebe.
Sredio sam i Smeltera, no uz pomoć. Mogo bi ga i sam, al kad sam već vidio zlatni sign, jedan Sunlight Medal više ne škodi (to će mi biti glavni convenant kad sve ostale otkrijem).
I onaj Chariot riješio, no to je više zabavna mini-igra nego boss.
Ostaje mi dovršiti Fire Keep, pa u bunar.
A onda se tek otvara druga polovica igre.
Ja sam počistio sve opcionalne bossove i riješio brijem manje-više u prvom dijelu igre jer mi se nije odmah išlo dalje u Harvest Valley. Došao do drugog bonfirea i šlus. Definitivno najodbojnije područje u cijelom Souls serijalu.
Jel ima neki ekvivalent rusted iron ringu u dvojci? Došao u harvest valley i brijem da će bit zajebano.
Lightning je sranje. Posebno, ako ne dižeš faith.
Arbiter of Change
25-03-2014, 11:38
Awww, shiiieeet.
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=105446774&postcount=1435
At 1:04 I ask him if the Screenshots and Videos on the Steampage are from the PC version:
NAMCO: The PC speaking of it I've been meaning to tell someone to update those..we've released I'd say four PC screenshots so far and those are...let me go to the Steampage real quick. The first 5 screenshots are from the PC build, but I dunno for me the biggest difference is just the framerate and the clearness of everything I dunno it looks good(he gets talked over) that's never been something I..honestly it's something I never put any focus on in a Souls game.
The very old TGS demo looks different from the game does but it's not even just graphics I think when they first were developing they planned to have the game be a lot darker and have you use the torch a lot more and I think as they went along they veered towards not abusing it as much.
I think it still looks good. I can understand why some people are confused but they weren't paying very close attention if they first saw the game at the TGS reveal and then now I mean it's not just like the graphics it's like the style is a little different but that changes as games get developed.
Nisi ni mogo, kad sam je izmislio, jer sam konj. :(
Gargojla se kaže.
Ajmo kombinirat pa da bude Gargolja.
Windwalker
25-03-2014, 13:27
Jel ima neki ekvivalent rusted iron ringu u dvojci? Došao u harvest valley i brijem da će bit zajebano.
Nije zajebano. U biti ima dosta malo otrovne vode.
I područje je lijepo i atmosferično.
Lightning je sranje. Posebno, ako ne dižeš faith.
Nije. Za sad itekako rastura.
A hoće li i u NG+, vidjet ću. Ako ne, lako se makne.
I normalno da dižem faith. Sad je na 25, a idem barem do 40.
http://darksouls2.wiki.fextralife.com/file/view/DS2map1.jpg
Wind i Wedran, di ćemo idućih dana pričat o igri?
Windwalker
25-03-2014, 17:35
Kak to misliš di?
socijalizirat se, kaj se bojiš malokog ?
Windwalker
25-03-2014, 17:40
Svih vas se ja bojim.
Pa forum će bit nedostupan od sutra na neodređeno vrijeme.
Duke v2.0
25-03-2014, 19:11
Kaj se napokon gasi za stalno ?
Dap , prebacujemo forum na fejsbuk grupu. Puno je sigurnije od botova i ima vise mogucnosti.
Windwalker
25-03-2014, 19:33
Pa forum će bit nedostupan od sutra na neodređeno vrijeme.
A to.
Nisam vidio obavijest.
Prijavi se na Reboot.
Tamo igraju na veliko.
Izgubljeni_v2.0
25-03-2014, 20:05
Kaj se napokon gasi za stalno ?
Pa na neodređeno vrijeme, valjda će se vratiti, barem bi trebao.
Riješio gargoylese i jabbu, nabavio claymore i trenutno sam level 85.
Baš brzo idu leveli, ne sjećam se da je bilo ovak u jedinici.
Kaj je to onaj debeli? Jesi ubio škorpiona?
U šumi kraj Majule. Ako imaš granu za odkameniti ženu koja drži polugu.
Općenito me ta čudna otvorenost pomalo iritira. Imaš par puteva, ne znaš koji je pravi za tvoj trenutni level, ni koji je opcionalni, pa se na nešto namjeriš, pokolješ par bossova i dođeš do mrtve točke.
Uglavnom sam neki sto i neki level, napravio par boss oružja koja su sva smeće, twinkle titanita nema ni za lijek, idem pomalo na sve strane.
crnisokol
26-03-2014, 09:49
kaj pak je ovo već na akciji za 25 funti?? (Game Collection)
ma za mjesec dana ce bit 20
U šumi kraj Majule. Ako imaš granu za odkameniti ženu koja drži polugu.
Općenito me ta čudna otvorenost pomalo iritira. Imaš par puteva, ne znaš koji je pravi za tvoj trenutni level, ni koji je opcionalni, pa se na nešto namjeriš, pokolješ par bossova i dođeš do mrtve točke.
Uglavnom sam neki sto i neki level, napravio par boss oružja koja su sva smeće, twinkle titanita nema ni za lijek, idem pomalo na sve strane.
Bio sam već tamo, kad sam išao po claymore, al nisam naišao na bossa.
Sada istražujem onu utvrdu di je Jabba.
Btw jel se to meni samo čini ili su regije manje nego u jedinici?
Neke su manje, neke su tu negdje. Ali mi se čini da ih definitivno ima više.
Windwalker
26-03-2014, 12:50
Igra je puno duža.
Imam nekih 35 sati, a kraj ni blizu.
Ubio 4 velika i sad idem prema dvorcu.
Računajte da mi je za prvi trebalo 50 sati prvi put, a za dvojku očekujem barem 60, s tim da ima fast travel od početka i puno manje backtrackanja.
Zasad mi je najgore mjesto The Gutter ili Blight-town 2 ili Valley of Defilment 3. U biti je isti ko navedene regije, s puno slabijim protivnicima i puno više labirintniji.
A i Black Gulch me razočarao kolko je kratak. Tamo sam pofarmao male Manuse za Titanite Chunkove i 60k duša, koliko mi je igra dopustila prije nego su nestali.
A nedostatak Twinklinga i mene muči.
E twinblade se upgrade twinklingom jel?
Djeluje kao savršeno oružje za bleedanje protivnika.
Daj ne koristi te štapove za tjeranje stada ovaca. Budi muško.
Windwalker
26-03-2014, 17:32
U zadnjoj četvrtini igre otkrio zakon starter oružje, a i kasnije za faith build - Hedge knight sword. Ubijete onog prvog bijelog viteza koji sjedi ispod drveta.
Inače, sad sam u Shrine of Amana. Napokon nešto Twinklinga tu i tamo.
Yahtzee o DS 2 (http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/8945-Dark-Souls-2-Prepare-to-Die-Again)
Sviđa mi se zadnja rečenica.
Windwalker
26-03-2014, 18:34
LOL, a bome je humorističan.
Izgubljeni_v2.0
26-03-2014, 19:11
Neda mi se ni otvarati jer je riječ o napornom smoru Yahtzeeu, al sigurno nije ništa smislenog rekao.
Ne znam kako Yahtzee može nekome bit naporan? Jedan od rijetkih zanimljivih i humorističnih recenzenata.
Izgubljeni_v2.0
26-03-2014, 20:36
Za razliku od tebe
Pa da, znam da nisam naporan i da pišem smisleno.
Yahtzee Bog.
Tebi se sviđa samo zato jer je pohvalio Saints Row.
Taj tip je smješan baš onako u rangu Mamić random meme slike.
Sviđa mi se zato što je smješan.
Izgubljeni_v2.0
26-03-2014, 20:41
Još stigneš editirati post prije nego netko vidi.
Ako nitko ovaj ne vidi i dalje mogu vidit onaj drugi u kojem govorim Malokiju da mi je Yahtzee smješan.
Izgubljeni_v2.0
26-03-2014, 20:46
Još ti onda samo fali da kažeš da ti je PewDiePie simpa frajer.
Pa da, znam da nisam naporan i da pišem smisleno.
Tebi se sviđa samo zato jer je pohvalio Saints Row.
Taj tip je smješan baš onako u rangu Mamić random meme slike.
Što su Mamić meme slike?
cham3leon
26-03-2014, 20:51
Sve da ti i nije smiješan, tip uvijek pogodi u srž igre i ako si igrao igru, prepoznat ćeš sve što je rekao. Iako, đaba objašnjavam kad znam s kime imam posla.
Izgubljeni_v2.0
26-03-2014, 20:51
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/33466644.jpg
Još ti onda samo fali da kažeš da ti je PewDiePie simpa frajer.
Kako su njih dvojica povezani?
Izgubljeni_v2.0
26-03-2014, 20:53
Obojica su jednako naporni.
Mislim da ću uzeti par dana odmor od igre. Dizajn igre je malo fulan, za razliku od prvog Dark Soulsa koji je bio savršeno tempiran po vrsti lokacija.
Evo, sad imam tri otvorena puta kojima mogu napredovati i jedan je smrdljiva otrovna pećina, drugi je smrdljiva otrovna pećina i treći je opet jebena smrdljiva otrovna pećina.
Dark Souls mi rula kad ima dvorce, puno vrata, kule, zidine, prolaze. Smrdljive pećine su smrdljive pećine bez obzira da je najbolja igra ikad.
Stvari koje me iritiraju u DS2:
1. Prevelik broj razno-raznih pećina i ostalog podzemnog dreka. Omjer prema svim ostalim lokacijama je bar 2:1. Uglavnom mi je to žešće naporan dizajn.
2. Poison. Pa jebote svaka druga lokacija ima ili protivnike koji rade poison, ili one vaze u kojima je poison a fino su smještene na sam prolaz, ili one mlake s poisonom gdje treba proći jedno tri sata da se lik ocijedi od tog dreka. A kad te otruje, trebaš fina dva flaska da prođe to govno i da ostaneš živ.
3. Minioni kod bossova. Svaki drugi boss ima hrpu miniona koji ne pridonose zanimljivosti, nego uopće ne vidiš bossa jer mlatiš ostali drek po areni. Forsano i iritantno.
Igra fino napreduje, otvaraju se nove lokacije, dižu se leveli, nabrijavaju oružja, al kad središ sve što ti je zanimljivo, ostanu do bola naporne i jednolične lokacije.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.