PDA

Pogledaj cijelu verziju : The Elder Scrolls III: Morrowind

Stranica : 1 [2] 3 4

Mafioz0r
09-12-2007, 17:26
Meni ne treba veći level od 68.

B4j4
09-12-2007, 17:34
to neki modovi... bah, ja nikak da nadem neki lvl cap remuver... al nema veze sad tak i tak samo cabal i cod igram

Mafioz0r
09-12-2007, 17:39
Ja NE korisim modove, posebno ne Level cap removere. Poštenim radom dolazim do svojih levela.

Samael
09-12-2007, 19:35
Hehe, ja nemam kacigu (Khajiit). Btw FireSpirite, kako si uspio doći do 147. levela?

Sjećam se da sam završio igru na 80. levelu. naravno, nisam sveSzavršio, ali sam prešao previše wuestova, uključujući i main, te milijun sporednih. Imao sam sigurno 1000+ sati utrošenih na Morrowind, i na to s ne žalim. Onda su uslijedili modovi, i pa se sve to lijepo dizalo, dizalo...na kraju kad sam se okanio Morrowinda (igrao sam ga godinu i pol dana; dva-tri sata na dan) došao sam do 147. lvl

a sad slijedi tužni dio...:cry:
Morrowind sam deinstalirao, zajedno sa expanzijama, no ostavio sam ofkors save file, koji sam par mjeseci kasnije izgubio kad mi je virus sje*ao komp...

*the user is currently cyring/very sad; try again later*

No sad sam nabavio GOTY edition i namjeravam opet početi... :roll:

edit:

opet počeo (sad sam 23 level) i zanima me jel se može plivajući doći do Solstheima?

Samael
24-12-2007, 17:09
Ljudi, jedna od najgenijalnijih slika ikad!

http://img47.imageshack.us/img47/2235/snowskadimorrowinddaystm7.jpg (http://imageshack.us)

:pray:

Akul
24-12-2007, 17:31
Da, vidi osam ju prije jednu ili dvi godine. Budi nostalogiju.

The Great Duck
24-12-2007, 17:36
Slika je predobra,sada mi je wallpaper.BTW jel zna tko tko je onaj Khajiit s Maiqom i Caiusom Cosadesom?

Samael
24-12-2007, 17:41
Ali ne kužim na slici ove stvari, možda jer nisam došao do toga igranjem...

Leteći guar?

na pamet mi pada samo da postoji neka kultna knjiga o tome, a ja je nisam našao...

Orc sa repom? (skroz desno)

I gdje su argonijanci?

...

Akul
24-12-2007, 17:52
Khajit je ili Jobasha ili bivšu muž od onog ženskog Hhajita u Pelagiadu.
Leteći Guar... no idea... možda ima veze s onim Tronogim guarom iz one drame.
Orc s repom je neagresivni NPC kojeg možeš naći u Ald Daedrothu. Tip misli da je Khajit i pokazuje ti svoj rep (kojeg vjerojatno samo luđaci najveći Sheogorathovi sluge mogu vidjeti).

Prince-Artas
24-12-2007, 18:20
ova šta prodaje je sigurno Azura
a ovaj sa pinjurima (vilicama) me podsjeća na jedan quest kad sam neki živinu morao ubiti vilicom

Ps1ho
24-12-2007, 18:33
edit:nvm

fali tel fyr

Plexihack
24-12-2007, 18:43
A šta je ona gljiva onda?

Carski...predobro

Mafioz0r
24-12-2007, 18:54
M'aiq the Liar owna... (onaj koji na slici govori o konjima)

Akul
24-12-2007, 19:57
A šta je ona gljiva onda?

Carski...predobro

Gljiva je neki telvanni toranj.

Arbiter of Change
24-12-2007, 20:03
Možda bi se moglo geografski protumačiti koji je to Telvanni toranj ako se pogleda kako su pozicionirani Seyda Neen, Vivec i Ebonheart?

Samael
24-12-2007, 20:33
ova šta prodaje je sigurno Azura
a ovaj sa pinjurima (vilicama) me podsjeća na jedan quest kad sam neki živinu morao ubiti vilicom

Lik koji drži vilice je Sheogorath a quest je kad trebaš ubiti Bull netch sa vilicom...ma slika je zakon, lud mi je Dagoth ur koji grli srce Lorkhana :)

The Great Duck
24-12-2007, 20:42
Mislim da krilati Guar ima neke veze s krčmom Winged guar u Mournholdu.

Windwalker
24-12-2007, 23:13
Predobra mi je ta slika :pray: :pray: :pray:
Cijeli Morrowind na jednoj slici :D

Ps1ho
24-12-2007, 23:47
Koe chick što svira ?

Samael
25-12-2007, 08:37
Koe chick što svira ?

Meni jedino pada na pamet ona
-enska iz Surana što vodi onaj bar Earthly Delights, i ti trebaš od nje uzeti 200 septima kao neki dug; to je quest za Fighters Guild...

Akul
25-12-2007, 12:00
ili ju ubiješ ili sam platiš dug za nju (kao da šefica bordela nema love).

Samael
28-12-2007, 21:22
Main quest, zadnji zadatak...e pa ja sam se prije odlaska u Red Mountain regiju, ispod Ghostfencea, uputio u Tower of Dusk i tamo sam naišao na jednog starca koji se zvao Wulf. Uglavnom, ja ga spejsam, a on počne o tome kako je on stari Imperial veteran, počne nešto blejati o sreći i o tome kako je Emperor jadan i star. E sad, meni je lik užasno poznat, a na kraju našeg razgovora, dao mi je Old Man's Lucky Coin i dobio sam novu moć, Luck of the Emperor...

Ja krenem do jednog Buoyanta i pitam ga za Wulfa, a on kaže da lik nikad nije bio ovdje, a kamoli da je veteran. I meni sada sve postalo čudno, jer su priču Buoyanta potvrdili još neki ljudovi. Ipak mi se ta stvar sa Old Man's Lucky Coinom učinila simpatičnom, i u journalu piše moj lik da osjeća da mu je ovaj susret omogućio sretno izvršavanje zadatka.

Na trenutak ja izađem iz Tower of Dusk i opet uđem, kad ono...Wulf nestade, nema mu ni traga. Pa ako je netko od vas naišao na njega, recite nešto o tome.

Moje mišljenje je da je to bio Caius Cosades, jer mi je lik neobjašnjivo sličio na njega, a i koristio se istim forama...

8)

edit:
saznao sam tko je taj lik, nije Caius...ali ostatak neću spoilati, jer kad otkrijete, ugodno će te se iznenaditi :D

B4j4
28-12-2007, 22:40
i ja sam naiso na tog lika....

SkunK
01-01-2008, 18:28
Ja idem isponova igrat, ovo je moj custom spellsword :

Major skills :

Long blade
Heavy armor
Restoration
Alteration
Athletics

Minor skills :

Armorer
Mercantile
Speechcraft
Enchant
Acrobatics

Strength Intelligence Endurance Willpower Speed Personality

The Ritual

callista
01-01-2008, 18:46
ona slika je premoćna... i idem naći tog wulfa

SkunK
01-01-2008, 21:50
Ja idem isponova igrat, ovo je moj custom spellsword :

Major skills :

Long blade
Heavy armor
Restoration
Alteration
Athletics

Minor skills :

Armorer
Mercantile
Speechcraft
Enchant
Acrobatics

Strength Intelligence Endurance Willpower Speed Personality

The Ritual
Spellsword bi trebao poznavati i Destruction školu...ako mač zakaže trebaju mu razorni spellovi...

Nece mac zakazati, hvala Bogu uvijek natucem dobar armorer + imam uvijek par cekica kod sebe a i uvijek par "dodatnih" maceva samo da se izucem.

Samael
01-01-2008, 22:43

lik se neće pojaviti dok ne dođeš u main questu do zadatka kad trebaš pokupiti kagrenac tools...

callista
01-01-2008, 22:58

lik se neće pojaviti dok ne dođeš u main questu do zadatka kad trebaš pokupiti kagrenac tools...
odlično. ja inače idem rješavati main quest tek kada postanem xxx lvl i kada budem šef svih gildi u koje se može učlaniti. 8) tak da na miru iskusim sve št o igra daje i onda rješim ovo glavno

Samael
02-01-2008, 13:31
Opet, nemoj na main quest ići ako nisi barem deseti level...

callista
02-01-2008, 13:45
pa reko sam... idem na main quest tek kad apostanem lvl sa 3 znamenke. hehe, šala. ali pouzdano znam da ako si i deseti lvl možeš otić pobit sve živo što ti se nađe na putu... igranje morrowinda po 3. put npr lakše je 100 puta jer poznaš sve i čim se pojaviš u seyda neenu znaš gdje nabvavit item od 100k.. :?

Samael
02-01-2008, 14:58
pa reko sam... idem na main quest tek kad apostanem lvl sa 3 znamenke. hehe, šala. ali pouzdano znam da ako si i deseti lvl možeš otić pobit sve živo što ti se nađe na putu... igranje morrowinda po 3. put npr lakše je 100 puta jer poznaš sve i čim se pojaviš u seyda neenu znaš gdje nabvavit item od 100k.. :?

ja ga igram ozbiljno treći i u Seyda Neenu nema itema od 100k
:D

hehe đouk

i u tjedan dana sam došao do 30 lvl

Rang€r
02-01-2008, 20:36
arghz sad ste me natjerali da i ja instalam :(

ajd recite nekog lika neznam sta da budem :(

cropir
02-01-2008, 20:56
ranger aj na CoH topix :D

Rang€r
02-01-2008, 21:05
evo otišao sam na CoH topic...

ajd ti meni reci s cim da igram pa cu se ja potrudit da brze nadem coh xD

callista
02-01-2008, 23:08
ajd dođi na lvl-u 10 i ubij Viveca...ili Dagotha...Ili Hircinea...ili Almalexiu... :D
nemoš ni divayth fyra ubit na 10 lvl. :)

Samael
02-01-2008, 23:18
evo otišao sam na CoH topic...

ajd ti meni reci s cim da igram pa cu se ja potrudit da brze nadem coh xD

ako si početnik uzmi neki tip warriora, knighta itd... samo neki koji je dobar u melee borbi. ako nisi početnik, čekaj druge forumaše da ti pomognu :wink:

B4j4
02-01-2008, 23:26
ma kresni warriora... lako kasnije nabit sve skillove..

Samael
02-01-2008, 23:52
Problem u Morrowindu!

Ja sam izabrao medium armor kao major skill i s njim došao do 82, dok mi je Endurance na 100. Kako imam 600k golda odlučio sam potražiti Medium Armor Master Trainera, ali ga nisam mogao naći. Kako sam izludio nakon 11 sati igranja questova i usputnog traženja tog faking trainera, posustao sam i otišao na UESP i našao Master Trainer popis. Ime Master Trainera je Cinia Urtius i nalazi se na otoku Tel Fyr, na dokovima. I ja se lagano izlevitiram do Tel Fyra i vidim dokove i kraj njih brod. Gledam znatiželjno okolo, tražim svojim očima žensku priliku, NO CINIE URTIUS NEMA NIGDJE!!1

Kad sam popizdio, otišao sam ponovno na net i tad doznam da bi je trebao naći na dokovima, a ako nije tamo da pliva ispod njih. Znam, uobičajeni glitch. Vratim igru, gledam ispod dokova, a žene nema nigdje. Opet poludim, opet idem na net, ovaj put na GameBanshee, i tamo piše da dotična gospođa nije u igri, nego je trebam poistaviti pomoću konzole:

PlaceAtPC"Cinia Urtius"1,20,1

Valjda propust programera. I ja opet vratim igru, mlatnem tildu, dozovem konzolu, upišem točno podatke i gle čuda, Cinia Urtius se stvori kraj mene. I ja sav sretan je spejsam, kad ono...NIGDJE NEMA OPCIJE TRAINING!!1

Okej, sad ću lagno otići na killing spree, ako mi netko ne pomogne. Objasnite mi zašto se ona ne pojavljuje i zašto nema opciju Training?

Želim dovesti Medium Armor na 100 brzo i glatko, jer sam besramno bogat! 8)

Samael
03-01-2008, 00:08
otvori editor i dodaj ju...plain and simple...

jel misliš na construction set?

jer dodavši je preko konzole, ona svejedno nema opciju za trening. Inače, gledao sam na forumima i ljudi kažu da je Bethseda izbacila dva AMster trainera jer kao, željela je da se ljudi za veći level pomuče...arrrghh, mučio sam se ja kao stoko da bi dobio te novce za trening

B4j4
03-01-2008, 00:09
stavi ti lepo orcish armor, i nahuskaj neko cudo na sebe i odi na kavu/rucak/eki qurac i vrati se za pol sata i javi za kolko ti se digo ( skill fkorz :D )

ChR0NoS
03-01-2008, 00:46
da...u construction setu napravi mod koji ju dodaje
kavu ili trenericu?

Samael
03-01-2008, 09:07

kewl, aj thx...idem sad malo construktirati mod 8)

Inače, B4j4 ima simpatičan sig :rotfl:

callista
03-01-2008, 09:28
a kolki ti je sad medium armor skill?

Samael
03-01-2008, 09:54
a kolki ti je sad medium armor skill?

82

Rang€r
03-01-2008, 12:40
evo počeo sam sa Bosmerom(ko i inače jedino to znam) i uzeo clasu assassin(assassin's creed...)ide mi dobro, sad još samo ubijem onog lika u seyda neenu da dobijem 500gpa od starca iz officea na pocetku i idem u calderu, pelagiad il sta je vec poslje seyda neena

Arbiter of Change
03-01-2008, 12:46
Zanimljivo, ja nikada nisam ubio one likove u Census uredu. :D Dovoljno se para nađe ako samo pokradeš onu sobu iza njih i skladište ispred tebe odmah čim izađeš.

btw. valuta je Drakes (ili Septims, dunno).

B4j4
03-01-2008, 13:32

kewl, aj thx...idem sad malo construktirati mod 8)

Inače, B4j4 ima simpatičan sigS:rotfl:
tnx :D
pa ajd odi nahuskaj mudcraba na sebe i odi na kavu. kad se vratis
javi za kolko se povecal skill...
gle fakat.. koja je valuta ? :?

cropir
03-01-2008, 14:14
drakes je u mw koliko znam :?

i ak se moze, napravi medium armor sa 1 hp restore tak da te ne ubije mudcrab, ako toliko suxaš da se moras brinut za to. :D

callista
03-01-2008, 15:07
82? zbog čega se brineš... marara's ring stavi si i pusti štakora da te roka... primat ćeš manje demiđa a skill će ti ić gore. šta je toplko problem dignit jedan skill za 18 ?

Rang€r
03-01-2008, 18:32
Zanimljivo, ja nikada nisam ubio one likove u Census uredu. :D Dovoljno se para nađe ako samo pokradeš onu sobu iza njih i skladište ispred tebe odmah čim izađeš.

btw. valuta je Drakes (ili Septims, dunno).

mam mislim, da idem ubit dunmera koji je ubio onoga tas colectora, pa cu od starca dobit 500 drakesa, a dobro da si me sjetio da mu ne kazem da sam 200 drakesa naso s njim :( al kasno, sad sam vec i dunmera ubio i trenutno sam u pelagiadu trazim questove...

Samael
04-01-2008, 14:50
Otiđite na Solstheim, expanzija Bloodmoon, u Thirsk Mead Hall. Po mogućnosti kad obavite zadatak s Udryfrykteom (što je inače easter egg, jer taj quest asocira na Grendel i Beowulfa)...

Uglavnom, lik koji pjeva onu pjesmu o tome kako ste porazili Udryfrykte, njemu skočite na glavu. DA, skočite mu na glavu i ostanite tamo. Tada slijedi iznenađenje. Liku će se snažan i duboki glas promijeniti u piskutavi i visoki, a pjesma će se ubrzati.
To možete probati i sa onom ženom desno od trona.

Ps1ho
04-01-2008, 15:49
I to ti vrijdi na ama bas svakom liku u igri.

Prince-Artas
04-01-2008, 18:41
Otiđite na Solstheim, expanzija Bloodmoon, u Thirsk Mead Hall. Po mogućnosti kad obavite zadatak s Udryfrykteom (što je inače easter egg, jer taj quest asocira na Grendel i Beowulfa)...

Uglavnom, lik koji pjeva onu pjesmu o tome kako ste porazili Udryfrykte, njemu skočite na glavu. DA, skočite mu na glavu i ostanite tamo. Tada slijedi iznenađenje. Liku će se snažan i duboki glas promijeniti u piskutavi i visoki, a pjesma će se ubrzati.

nastavak tog questa u oblivionu
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:The_H ... _Dive_Rock (http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:The_Horror_of_Dive_Rock)
neću spoilat pa pročitajte dolje pri dnu

The Great Duck
04-01-2008, 18:44
Samo što to nije pravi quest...

Prince-Artas
04-01-2008, 18:49
da, ne upisuje se u questbook

Mafioz0r
04-01-2008, 18:51

:pray:Ja sam to primjetio na svim likovima u Morrowindu. Cijelu populaciju Vvardenfela već boli glava od mog skakutanja.

SkunK
04-01-2008, 19:35
Hm, nikako da skuzim ovu poantu oko zarobljavanja npc-ova ili monstera u soul gem.
Znaci bacim Soul Trap na njih, i ako ih ubijem dok su pod magijom oni automatski idu u soul gem kojeg imam u inventoryu? (naravno ako imam dovoljno velik soul gem ).

I sta kad je dusa onda u gemu? Mogu li prizvat tu dusu da se bori na mojoj strani, ili mogu samo uz pomoc nje rechargat neke iteme koji imaju magicna svojstva?

revenion
04-01-2008, 19:49
pomocu soul gemova radis svoje enchantove i svoje spellove,i da,samo mozes rechargat oruzja...

Akul
04-01-2008, 20:02
pomocu soul gemova radis svoje enchantove i svoje spellove,i da,samo mozes rechargat oruzja...

Ne trebaš soul Gem za napraviti spell. A kako je ovo MW, ne koriste baš niti za re-chargati iteme. Jedina prava korist im je enchantiranje (preporučujem nabavljanje Azura's Soul Gem-a jer je neuništiv).

SkunK
04-01-2008, 20:10
Inace jos jedna stvar koju sam primjetio kod jednog prodavaca (Armorera) u Balmori :

Ima neku Dreugh kacigu koja daje 11 armora i kosta oko 2000 drakesa.
Ima Trolbone kacigu koja daje 21 armora ali kosta 45 drakes-a.
Di je tu logika?

Jedino ako je bas roleplay pa cemo onda reci da je Trolova kost lakse dobavljiv materijal itd ali zanima me vas komentar na to.

The Great Duck
04-01-2008, 22:11
Dreugh armor je medium armor,trollbone je heavy armor.Vjerojatno ti je heavy armor skill viši od medium armora.

TheJopa
04-01-2008, 22:57
Dreugh armor je medium armor,trollbone je heavy armor.Vjerojatno ti je heavy armor skill viši od medium armora.

Da, što ti je viši skill, viši je i Armor Rating za sve armore te kategorije.

Ali bez obzira, inače češ u igri nać neke iteme koji su puno skuplji a jaki ko i neki jeftiniji. Neki su takvi samo zbog RP, a neki imaju razlog zašto su skupi (neke možeš bolje enchantat, neki materijali npr. silver i daedric ignoriraju armor i damage reduction, i mogu udarat i duhove, neki imaju veći durability, rate of fire, reach i tako neke opskurne statistike koje možeš vidit samo preko editora)

Rang€r
05-01-2008, 22:23
u mw-u mi je lose sto se dmg weapona ne poboljsava sa vrstom istog oruzja, tu ga ob owna, jer tamo neces fulat al ce zato dmg biti malen, a ako si iskusan u odredenom weaponu oduzet ces vise to mi se vise svida...

btw, sad sam bio u mw-u nekom caveu ubili me ko zeca

Samael
07-01-2008, 19:34
Evo ja čitao na UESP-u o Yagrumu Bagarnu (zadnji živući dwemer) i sjetio se kako bi bilo kul da se Dwemer Puzzle Box može iskoristiti kao nekakva vrsta ključa u dimenziju gdje je Kagrenac poslao svoju rasu.

Ako ste gledali Hellraisera onda vam ovo pada kao asocijacija, zar ne?

Ofkors, samo Yagrum može aktivirati Dwemer Puzzle Box, jer on u igri popravlja dwemer atifakte.

8)

callista
07-01-2008, 19:39
FIRE SPIRIT- ne kužim baš što, ali hoćeš reći da se nešto desi kada dwemer puzzle box odneseš yagrumu bagarnu?

Samael
07-01-2008, 20:02
FIRE SPIRIT- ne kužim baš što, ali hoćeš reći da se nešto desi kada dwemer puzzle box odneseš yagrumu bagarnu?

Neee, bilo bi KUL da se nešto dogodiSkad odnesemo Dwemer Puzzle Box Yagrumu i ispostavi se da je Dwemer Puzzle Box zapravo ključ prema Realmu gdje je Kagrenac odveo svoju rasu.

Zar ne?

Ako si gledao Hellraisera, tamo se isto nalazi Puzzle Box, koji ima identične oznake kao i Dwemer Puzzle Box, a kad se otvori priziva demone, cenobite...

Znači, išlo bi ovako...

Nastavak questa sa Dwemer Puzzle Boxom. Onaj Anthabolis u Fighter's guildu te opet pozove da ti vrati Dwemer Puzzle Box jer je otkrio da je ona zapravo ključ prema nekom Realmu, ali je nemože otvoriti. Uputi te prema Yagrumu, a Yagrum shvati da je taj Puzzle Box zapravo otvara vrata prema Realmu gdje je Kagrenac odveo svoju rasu (Dwemere) kad je odlučio iskoristiti moći Lorkhanova srca na kraju rata s Nerevarom.
Dalje bi išlo nekako ovako...Yagrum te uputi po Kagrenac'sjournal i tamo otkriju tajnu inkantaciju koja otvori vrata Dwemer Puzzle Boxa i Dwemeri se uistinu vrate...

Bilo bi zanimljivo da se to napravi kao nekakav mod, jelda?

The Great Duck
07-01-2008, 20:31
u mw-u mi je lose sto se dmg weapona ne poboljsava sa vrstom istog oruzja, tu ga ob owna, jer tamo neces fulat al ce zato dmg biti malen, a ako si iskusan u odredenom weaponu oduzet ces vise to mi se vise svida...

btw, sad sam bio u mw-u nekom caveu ubili me ko zeca

Ne slažem se.Ako lupaš nekoga mačem,napravit ćeš jednaku štetu jednim udarcem bio ti stručnjak ili držao mač po prvi put,ali ćeš vjerojatnije promašiti cilj ako si novak.

@FireSpirit:Zanimljivo,ali u loreu je nepoznato što se zapravo dogodilo Dwemerima.Možda su teleportirani na neko drugo mjesto,možda su postali bogovi,možda su svi pomrli.A možda su pretvoreni u neke životinje (sumnjičav pogled na cliff racere).

SkunK
07-01-2008, 21:29
Jesam ja dobro shvatio, Dwarmeri su bili patuljci i bili su vrlo napredni i djelili su Morrowind s Dumnerima ali ih je onda Nervar sprasio skupa s ostalim Bogovima ( Vivec itd?).

Nemojte mi spojlat samo dio sta se tice onog o nestanku dwarmera kod Mages guilda, samo mi odgovorite na pitanje.

Rang€r
07-01-2008, 21:30
fulat lika mačem je jako teško kad se boriš prsa o prsa, ali kolko ces ga dobro udarit...

Samael
07-01-2008, 21:35
Jesam ja dobro shvatio, Dwarmeri su bili patuljci i bili su vrlo napredni i djelili su Morrowind s Dumnerima ali ih je onda Nervar sprasio skupa s ostalim Bogovima ( Vivec itd?).

NE!

Nerevar je sprašio Dwemere u ratu, no nije ih sprašio sa lica Nirna. I nije ih sprašio s ostalim bogovima. Kao prvo, tada Vivec i ostatak Tribunala nisu bili bogovi, a pod drugo, bogove je kasnije isprašio Nerevarine.

I da, Dwemeri su bili izrazito napredni i nisu bili PATULJCI tipa Tolkien, nego malo niži od tadašnjih Chimera, sada Dunmera. Dwemeri su ionako dio Mera, iliti svih elfova.

http://www.uesp.net/wiki/Tamriel:Races

Ovo su sve rase Tamriela.

A ovo je o Dwemerima:

http://www.uesp.net/wiki/Tamriel:Dwemer

Inače, u Tribunala možeš naići na duha jednog Dwemera i uvjeriti se kako su oni zaista izgledali.

http://img149.imageshack.us/img149/2954/180pxdwemergm5.jpg (http://imageshack.us)

Lord Jambrek
07-01-2008, 21:42
Inače, u Tribunala možeš naići na duha jednog Dwemera i uvjeriti se kako su oni zaista izgledali.

Ček, kaj nisu Dwemeri bili tehnološki napredna rasa, znam da možeš vidjeti jednog od preživjelih Dwemer-a(ako ne i jedinog preživjelog) dolje u Corporasiumu u Tel Fyr-u?

callista
07-01-2008, 21:48
što mislite ima li kakva caka sa onim knjigama divine metaphisycs i egg off time... eddwina elbert kaže da ih odnesem hasphatu antabolisu ali on nema pojma, kaže da je to dosta zanimljivo, ali da nezna čitati dwmerski.. hmm

Samael
07-01-2008, 21:53

Ček, kaj nisu Dwemeri bili tehnološki napredna rasa, znam da možeš vidjeti jednog od preživjelih Dwemer-a(ako ne i jedinog preživjelog) dolje u Corporasiumu u Tel Fyr-u?

Znaj da sam se dvoumio hoću li ti odgovoriti, radi tog blesavog avatara, no ajde... :)

Yagrum Bagarn je Dwemer u Corprusariumu, no za njega ne možemo reći da je zadnji živući Dwemer, jer se NEZNA jesu li oni mrtvi ili živi. Pravilnije je reći da je on jedini Dwemer u Tamrielu i Nirnu. Ne možemo reći i da je zadnji, jer se nezna hoće li se Dwemeri vratiti.

Neću spoilati nekome tko tek radi main quest, pa ostatak otkrijte sami, ili otiđite na UESP i slične Elder Scrolls stranice.

Vezano za duha u Tribunalu. Na Yagrumu nemožemo vidjeti kako su oni izgledali, jer je Yagrum zaražen Corpsrusom i bolest mu je unakazila tijelo, zato je on onako napuhan i ima paukolike mehaničke noge.

Napominjem, nisu Dwemeri bili niska rasa kao što ih je Tolkien opisao, nego su pripadali rasi Mera (elfova). Gore vam je slika.

što mislite ima li kakva caka sa onim knjigama divine metaphisycs i egg off time... eddwina elbert kaže da ih odnesem hasphatu antabolisu ali on nema pojma, kaže da je to dosta zanimljivo, ali da nezna čitati dwmerski.. hmm

Te knjige su jako važne i vezane su za questove, tako ih nemoj prodavati ili izgubiti. Ostatak neću spoilati.

Rang€r
07-01-2008, 21:57

NE!

Nerevar je sprašio Dwemere u ratu, no nije ih sprašio sa lica Nirna. I nije ih sprašio s ostalim bogovima. Kao prvo, tada Vivec i ostatak Tribunala nisu bili bogovi, a pod drugo, bogove je kasnije isprašio Nerevarine.

I da, Dwemeri su bili izrazito napredni i nisu bili PATULJCI tipa Tolkien, nego malo niži od tadašnjih Chimera, sada Dunmera. Dwemeri su ionako dio Mera, iliti svih elfova.

http://www.uesp.net/wiki/Tamriel:Races

Ovo su sve rase Tamriela.

A ovo je o Dwemerima:

http://www.uesp.net/wiki/Tamriel:Dwemer

http://img149.imageshack.us/img149/2954/180pxdwemergm5.jpg (http://imageshack.us)

:shock: :o odsad šutim :(

SkunK
07-01-2008, 22:35
Kako to ako su bili tako napredni da su spusili u ratu, i zasto su se zaratili s Dark Elfovima? Radi teritorija?

Samael
07-01-2008, 22:42
Kako to ako su bili tako napredni da su spusili u ratu, i zasto su se zaratili s Dark Elfovima? Radi teritorija?

Predlažem ove stvari:

1. Igrati Morrowind i čitati knjige, papire o Dwemerima!

2. Ako ne igramo Morrowind, onda idemo na UESP!

Slušaj, ja bi rado sve to objasnio, ali je to spoilanje, a ne želim pokvariti gušt igre onima koji tek prolaze main quest.

Ako hoćeš znati, javi na pp :wink:

SkunK
07-01-2008, 22:48
Add-ao sam ja tebe na msn... pa ako mozes doci online ako mi nesto nije jasno da mi objasnis.
Inace, igrao sam ja Morrowind davno jos ali nikad nisam obracao pozornost na detalje a sad me lore zanima i privlaci.

Samael
07-01-2008, 23:37
SPOILER WARNING!!1

Battle at Red Mountain

Ima više verziju, u koju se uklapa i ona Hellboyeva. A to su:

1) U žaru bitke Kagrenac odluči upotrijebiti Keening i Sundera na Srcu Lorkhana da osigura pobjedu. Korištenjem oruđa na Srcu Dwemeri neobjašnjivo nestaju.

2) Nerevar i Dagoth Ur koriste oruđa nakon svoje pobjede nad Dumacom i Kagrenacom da unište Dwemersku rasu.

3) Azura uništava Dwemere zbog toga što su se htjeli učiniti bogovima pomoću Srca Lorkhana.

ostatak slijedi... 8)

Rang€r
07-01-2008, 23:37
omg koji lore :pray: svaka im čast cjeli svoj svijet sa cjelom pričom su napravili, cak i jezike i pisma vlastita imaju... zbog ovoga je vjerojatno elder scrolls tako dobar...

Arbiter of Change
08-01-2008, 00:04
Ajde da i ja nabavim svoje 2 lipe u raspravu uz rizik da ću samo ponoviti već rečeno i da ima pogrešnih podataka jer pišem iz sjećanja.

Spoiler dude

Dwemer aka. We Ain't Stunties!
Također postoji i teorija da su Dwemeri (koji su poznati kao Dwarves zbog bradaSkoje su obično imali i afiniteta za podzemnim naseobinama (hence, Dwemer ruins) samo sebe uništili time da su nekako petljali po Srcu Lorkhana i da zapravo nisu mrtvi već da su se svi samo nekako prebacili u Oblivion i ostale plainse (teorija koja se protivi tome je da onaj bucko Corprusom zaražen i dalje tu, ali postoji teorija da on u to vrijeme nije uopće bio na Nirnu te da zbog toga nije bio prebačen).

I ovi njihovi oklopi zapravo nisu oklopi koje su Dwemerske trupe nosile, već su to samo vanjske oplate sa onih njihovih automatona od kojih neke vidimo u igri (Centurion, itd) bar kad pričamo o Morrowindu. Oklopi koje vidimo u OblivionuSsu pak replike pravih oklopa koje su Dwemeri nosili (obratite pažnju na to da sam rekao replike, a ne originali, ali se ipak pretpostavlja da su vjerni po obliku).

Neverar Indoril vs. Tribunal
Oni su njega već dosta prije samog napada planirali ubiti i željeli su uključiti Dagotha u to sve, ali on je njih žestoko odbio zbog prijateljstva i dužnosti prema Nerevaru te ga je čak i pokušao upozoriti na zavjeru, ali mu ovaj nije povjerovao zato jer je mislio da mu Dagoth, unatoč prijateljstvu, zavidi u nekim pogledima.

btw. Kagrenac i Nerevar su također bili stari prijatelji koji nisu željeli ići u rat.

Arbiter of Change
08-01-2008, 00:36
general Nerevar i dwemerski kralj Dumac su bili prijatelji...
Moj bed, pobrkao imena. :D

Rang€r
08-01-2008, 00:41
jooj sad mi je dosta mwa nekih mjesec dana :)

prvo dodem loadat i tri puta zredom nece nakon svakog pokusaja restarta...
odem na newgame, igram tako i ostane mi jos da malo unijem koga u adamastrus caveu i dodem na kraju do onog kahjit magea zajebavam se snjim izmicem mu fireball kad ne trefi i ode mojih 30 hpa u tri pm, onda mi dopizdilo i odustajem :D nemam sad bas neku zelju za mwom ili obom, sad mi je witcher na pameti XD

Samael
08-01-2008, 13:22
Ajde da i ja nabavim svoje 2 lipe u raspravu uz rizik da ću samo ponoviti već rečeno i da ima pogrešnih podataka jer pišem iz sjećanja.

Spoiler dude

...

Vidi se Arbitere da pišeš po sjećanju.

SPOILER!!1

Kao prvo, Dwemeri nisu prebačeni u niti jedan znani Outer realm ili Plane, jer Vivec kaže kako ih svojim božanskim osjetilima nemože osjetiti nigdje, u niti jednom Realmu poznatom bogovima. To je prvi znak da su stvarno otišli negdje u qurac.

Kao drugo, Yagrum Bagarn je za vrijeme nestanka Dwemera bio u Outer Realmu, tako da ga na neki način nije zahvatio nestanak rase. On se vratio o Material plane, i uvidi da mu je rasa nestala sa lica Nirna.

MILF hunter
08-01-2008, 13:30
http://chalice.planetelderscrolls.games ... emer.shtml (http://chalice.planetelderscrolls.gamespy.com/corner/dwemer.shtml)

Bacite pogled.

Plexihack
08-01-2008, 13:55
Kao drugo, Yagrum Bagarn je za vrijeme nestanka Dwemera bio u Outer Realmu, tako da ga na neki način nije zahvatio nestanak rase. On se vratio o Material plane, i uvidi da mu je rasa nestala sa lica Nirna.

Da,a corpus je dobio jer je pretraživao cijeli Vvanderfell u potrazi za njima.

Inače,tijekom jednog dijela main questa saznate da je Dagoth Ur vaš prijatelj i da je znao za urotu tribunala,pa nije htio predati alatke.Onda je tribunal rekao Nerevaru da je poludio pa se Nerevar borio protiv Dagoth Ur-a.Dagoth vas zove da dođete u ime starog prijateljstva na Red Mountain kod njega.

callista
08-01-2008, 14:54
najlogičnije da su dwemeri otišli u qurac. tu ih ni vivec ne može osjetiti. to sve objašnjava, i to da su nestali iznenada i kompletni.

Arbiter of Change
08-01-2008, 14:59
Vidi se Arbitere da pišeš po sjećanju.

SPOILER!!1

Kao prvo, Dwemeri nisu prebačeni u niti jedan znani Outer realm ili Plane, jer Vivec kaže kako ih svojim božanskim osjetilima nemože osjetiti nigdje, u niti jednom Realmu poznatom bogovima. To je prvi znak da su stvarno otišli negdje u qurac.

1. Samo zato jer ih on ne može osjetiti ne znači da ne postoje (nije on osjetio mnoge stvari koje su se dogodile).
2. A šta sam ja rekao? Samo se nisam mogao sjetiti gdje je otišao. :(

Samael
08-01-2008, 15:02
@ Arbiter

Pa nisam ja rekao da Dwemeri ne postoje više. To sam objasnio i u prijašnjim postovima. Samo sam rekao da su otišli negdje gdje ih nitko nemože osjetiti. :wink:

SkunK
08-01-2008, 15:18
Ajd na msn veceras ako moze Fire

Samael
08-01-2008, 17:09
Evo nekoliko easter eggova sa imenima Pokemona:

Mudan Grotto - kostur imena Peke Utchoo (Pikachu)

Ilunibi - dio špilje se zove Marowak's Spine (Marowak)

Arkngthand - jedan level nosi ime Weepingbell Hall (Weepingbell)

Urshilaku Burial Caverns - grobnica se zove Kakuna Burial (Kakuna)

:rotfl:

@ ReiKo

kk :roll:

Arbiter of Change
08-01-2008, 17:24
@ Arbiter
Pa nisam ja rekao da Dwemeri ne postoje više. To sam objasnio i u prijašnjim postovima. Samo sam rekao da su otišli negdje gdje ih nitko nemože osjetiti. :wink:
Ma to sam ja više udarao na kredibilitet samog Viveca. :D

callista
08-01-2008, 17:28
fire spirit: znao sam za sva ta imena, ali neznam imena nijednog pokemona pa zato :( nisam ništ kužio dok sam igrao.
a što se tiče ovoga sa knjigama egg of time i divine metaphysics odnio sam ih do fyra pa zatim do yagruma i ispunio mi se juornal, ali ništ posebno. samo mi yagrum kaže da knjige objašnjavaju nestanak dwemerai i nešt o kagrnacovim toolsima i lorkhanovim srcem. ima li šta dalje?

Samael
08-01-2008, 17:45
Probaj kod Baladas u Gnisisu. Nalazi se u Arvs-Drelen tornju.

Usput, gdje se ono nalazi Divine Metaphysics i Egg of Time. Hanging Gardens sam našao, a mislim da je egg of time u Gnisis Egg Mineu. Ili je To D. Metaphysics?

:?

callista
08-01-2008, 19:07
Probaj kod Baladas u Gnisisu. Nalazi se u Arvs-Drelen tornju.

Usput, gdje se ono nalazi Divine Metaphysics i Egg of Time. Hanging Gardens sam našao, a mislim da je egg of time u Gnisis Egg Mineu. Ili je To D. Metaphysics?

:?
divine ti je u gnisis egg mineu tj u bethamez ruševinama ali ulaziš kroz mine. eggg of time je ja misli u onome kako se zove odma ispod dagon fela. a sad ti meni reci gdje je hanging gardens i tko je baladas? mislim da sam ga ubio.

Samael
08-01-2008, 20:49
Okej, nabavio sam sve te knjige, no jedna stvar me zanima. jer postoji u igri Dwemer longsword?

callista
08-01-2008, 20:54
ne bi reko. posotji claymore, dai katana i katana i longsword ne.
ali nisi mi odg gdje je hanging gardens.

Samael
08-01-2008, 21:03
ne bi reko. posotji claymore, dai katana i katana i longsword ne.
ali nisi mi odg gdje je hanging gardens.

Nchuleftingh ili Nchuleft Ruin, nisam siguran. Za tu knjigu ćeš quest dobiti iz Mages Guilda, kod ženske u Ald Ruhnu.

callista
08-01-2008, 21:06
lol ne bi reko rješio sam sve zadatke kod nje i nisam diobo nikakava kvest za hanging gardens 100% sam siguran.

Samael
08-01-2008, 21:28
Onda nisi sve riješio. Sto posto sam uvjeren da ti ona da zadatak kad trebaš otići u neku od one dvije navedene ruševine i pronaći jednog lika što vodi arheologijsku ekspediciju. Od njega saznaš da im je nestao vodič i kad odeš u donje odaje, tog vodiča nađeš mrtvog s tom knjigom kraj njega...

The Great Duck
08-01-2008, 21:28
lol ne bi reko rješio sam sve zadatke kod nje i nisam diobo nikakava kvest za hanging gardens 100% sam siguran.
Koji si rank u guildu i koji je zadnji quest od nje koji si riješio?

callista
08-01-2008, 21:47
Onda nisi sve riješio. Sto posto sam uvjeren da ti ona da zadatak kad trebaš otići u neku od one dvije navedene ruševine i pronaći jednog lika što vodi arheologijsku ekspediciju. Od njega saznaš da im je nestao vodič i kad odeš u donje odaje, tog vodiča nađeš mrtvog s tom knjigom kraj njega...
ah. taj sam rješio. ali nisam našo bu. vratićću se ponovo po nju, vjerojatno je nisam bvidio. ali ako je nebude bilo :cry:

Samael
08-01-2008, 21:53
Nemoguće da si završio taj quest ako je nisi vidio. Trebaš je naći da završiš quest.
:wink:

callista
08-01-2008, 22:02
Nemoguće da si završio taj quest ako je nisi vidio. Trebaš je naći da završiš quest.
:wink:
ali samo trebam naći njegove one zapise. sad se maglovito sjećam knjige- ali negdje sam je zagubio.. :cry: kolko je koštala?

Samael
08-01-2008, 22:05
unique je, pa pretpostavljam oko 500+ drakea

SkunK
08-01-2008, 22:24
Jbt Fire ja i ti nikako da se pogodimo na MSN - alas, tamo sam sad :)

MILF hunter
08-01-2008, 23:31
Taj quest sa hanging gardens knigom dobiješ od istog lika koji te pošalje po onu dwemer puzzle box,nakon što mu doneseš i ispituješ o tim stvarima,dat će ti quest da odeš pomoći toj ekspediciji...

Tada ćeš naći knjigu ;)

...moguće i da griješim,ali sam prilično siguran ovako iz sjećanja...

Lord Myrkul
09-01-2008, 14:19
ovako narode, mozete mi samo rec jel se isplati bit unarmored i hand-to-hand borba? koliki je multiplyer u sneaku za to?

Samael
09-01-2008, 15:15
ovako narode, mozete mi samo rec jel se isplati bit unarmored i hand-to-hand borba? koliki je multiplyer u sneaku za to?

multyplyer u morrowindu?

nah...

Unarmored i hand-to-hand pašu za nekakvog monka. Unarmored je dobar, ne traži te da nosiš dodatnu težinu armora, a i daje solidan učinak. Hand-to-hand na 100 je koljaža. evo aj sam ga taman istrenirao na 100 i uletio u kamp s 5 bandita, pali su nakon desetak udaraca šakama, a ubio sam ih u 3-4 udarca.

Lord Myrkul
09-01-2008, 15:19
pretpostavia san da ako ga vec ima u oblivionu da ce bit i tu. znaci bas nista povecava dmg kad ga u sneaku drmnes

Samael
09-01-2008, 15:49
aha...

U Morrowindu nema multiplyera

Rang€r
09-01-2008, 19:21
nema ni oblivionu :S

Lord Myrkul
09-01-2008, 19:27
dobro..

The Great Duck
09-01-2008, 19:28
Čovjek misli na povećavanje štete od sneak attacka,a ne na multiplayer,kojeg na sreću nema.

Rang€r
09-01-2008, 19:48
nema nicega do suljanja u nekom caveu u ob-u samo s leda elven lukom derem po gamadi :D

Lord Myrkul
09-01-2008, 20:29
Čovjek misli na povećavanje štete od sneak attacka,a ne na multiplayer,kojeg na sreću nema.

ja san krivo napisa :D

Lord Myrkul
10-01-2008, 20:14
kako pick pocket-am i kako to da kad na 1 lvlu napadnem one bandite u spilji oni mene udru svaki put a ja njih sa kopljem svaki 3. recimo?

Fencing_LORD
10-01-2008, 20:22
Ja sam bio skinuo onaj mod s comboima. Mogo si likovima odrezat glavu i onda je obuć kao helm :rotfl:

Fencing_LORD
10-01-2008, 20:26
da...to je mnogo gg mod...nabadanje na koplje...rezanje udova...rage mod u kojem se uspori svijet oko tebe...daje jednu mnogo zanimljivu dimenziju borbi...

da, taj je :D

Nekako me uvijek smetalo što ne mogu izaći izvan zidina Mournholda.

Fencing_LORD
10-01-2008, 20:34
O.o, thnx, odlično!

Samael
11-01-2008, 08:35
da...to je mnogo gg mod...nabadanje na koplje...rezanje udova...rage mod u kojem se uspori svijet oko tebe...daje jednu mnogo zanimljivu dimenziju borbi...

Jesi li ga uvrstio u Big Book Of Mods?

Ako nisi, davaj link brže!

Samael
11-01-2008, 13:14
Ljudovi, imam problem!

Prije nekoliko dana sam dobio zadatak da pobijem sve bossove Thieves Guilda. To je zadatak iz Fighter's Guilda. E ovako...

Ja sam u Balmori ubio Sugar-Lips-Habasija, i ofkors dobio Bounty. Izašao sam vani i čuvar me siluje s onom spikom o kršenju zakona, ja platim gold i sve u redu. No onda počne battle_music i čuvar me iz čista mira napadne!

:shock:

Ja šokiran, gledam Bounty, on 0, a ovaj tuče po meni. I ja ga ubijem, dođe drugi Hlaalu guard, ubijem i njega, te odem u Ald-ruhn, no tamo Redoran guardovi stoje mirno, spika normalna, nitko me ne optužuje za ništa. Doplovim u Hla Oad, tamo opet Hallalu guard me napada, premda nemam bounty.

:shock:

Znači, napadaju me samo Hlaalu guardovi, to su gradovi Balmora, Suran, Hal Oad, itd...a drugi ne (Redoran guardovi, Imperial, Telvanni... ). Sad, jel postoji kakva šifra ili neki drugi qurac kojim mogu smiriti Hlaalu guardove?

Šifre ne koristim, no ovo je stvarno situacija gdje nema drugog izbora. S ini. fileovima se neću zajebavati, jer imam lošeg iskustva s time.

???
:cry:

p.s.

Usput, guardove sam ubio sve koji su me zajebavali, no problem je što se respawnaju. Mene zaboli briga za njih, ionako nisu važni za neke questove, pa mi nije problem ih sve satrati. Jel se može problem riješiti s Disposanjem trupla?

SkunK
11-01-2008, 13:19
Izgleda da si se zamjerio nesto kuci Hallalu.

Iako nemas bounty, na nacin koja sama igra funkcionira probaj : setpccrimelevel 0

Prince-Artas
11-01-2008, 15:29
@Firespirit - nadam se da imaš neki backup save, radije uzmi quest od Percius Merciusa (ald ruhn) da ubiješ ono govno od norda, znam da se i menu zbugirala igra kad sam pokušao na drugi način postat Master of the Fighters Guild

Lord Myrkul
11-01-2008, 15:35
zvuci malo cudno ali kako se blokira udarac?

Fencing_LORD
11-01-2008, 15:36
zvuci malo cudno ali kako se blokira udarac?

nema :rotfl:

Blok ti je automatski, ne možeš ga kontrolirat k'o u Oblivionu.

Fencing_LORD
11-01-2008, 15:37
sam blocka...ili ne...ovisi kako mu dođe...

češće ne, meni bloka svakih 40-ak minuta :rotfl:

SkunK
11-01-2008, 16:17
Ovisi koliki ti je block skill.

Lord Myrkul
11-01-2008, 18:37
meni taj block skin stoji jos uvik 0/100 a igran jedno 2 sata, minor skill je

MILF hunter
11-01-2008, 19:10
Pa lijepo ti piše koji ti je "governing attribute" za Block,čini mi se speed,ili agillity...

I još ako ti je minor skill,nemoj se čuditi što sporo napreduje :wink:

Fencing_LORD
11-01-2008, 19:15
Kad se samo sjetim onog:"Wake up! You were dreaming. Not even the last night's storm could wake you. What's your name? *********. I've heard them say we reached Morrowind, I'm sure they'll let us go." :pray: :pray:

Samael
11-01-2008, 19:17

Ako ti je minor skill, nemože ti biti 0/100. Najmanje je 5 ili 15 :wink:

Fencing_LORD
11-01-2008, 19:18
da...upravo instaliram Tribunal...nakon toga ide Bloodmoon i ja odoh uživati u tom svijetu

Idem ja igrat, hehe, a onda još i modove poinstalirat... farewell sera (btw, odlična mi je ona kazališna predstava u Great Bazaaru)

Da_killah
11-01-2008, 19:34

Ako ti je minor skill, nemože ti biti 0/100. Najmanje je 5 ili 15 :wink:

kako ne, 0/100 u rastu skilla :P
počeo sam i ja opet igrat, bretonski mage...

Lord Myrkul
12-01-2008, 16:07
jel se odma dobiva onaj spell za teleportaciju kad se joina imperial cultu ili kasnije?

Prince-Artas
12-01-2008, 16:20
jel se odma dobiva onaj spell za teleportaciju kad se joina imperial cultu ili kasnije?

mark & recall?
mislim da ne, koliko se ja sijećam ja sam ih kupio kod nekog lika

Samael
12-01-2008, 18:47
Ma tokok igre neiđeš na mali milijun mark i recall amuleta i ringova, nije ih problem nabaviti. No svakako kupi čarolije Almsivi i Divine intervention...

Utoplytanian
12-01-2008, 19:58
ja sam igrao morrowind i sve je super, prica,lore, ogroman prostor,ali ne znam ako to vama smeta,ali jednom kad dodjes na 20. lvl jednostavno bude prelako :? ja sam bio sneak,thief ,marksman , rafal strelica, enemy stalno posrce, + sneak attack ponekad, dok dodje to tebe vec je dead, a cak i one zombie u sredini bez vecih problema :?
ima neki mod koji to balansira ili nisam dosao do hard podrucja?

Utoplytanian
12-01-2008, 20:06
ne,cisti morrowind...

Arbiter of Change
12-01-2008, 20:13
Ne nužno, imaju one iznimke kao Skar i neke građevine koje definitivno ne izgledaju kao čisti Silt Strider. Kad smo kod arhitektura ni Velothi (općenito Vivec i Temple) nije među najnomalnijima i kod nje se vidi koliko pati od nedostatka ljudi u vannila Morrowindu zato jer je očigledno ciljano da bude grandiozna.

Utoplytanian
12-01-2008, 20:21
lol mislim da si profulao topic :rotfl:

onda cu nabavit onaj edition sa sva 3 morrowinda,jer sam samo prije godinu,dvije odigrao obican morrowind, sad me opet dolazi volja :killyou:

Arbiter of Change
12-01-2008, 20:24
Prokleti tabovi. :rotfl:
Ajde seli i briši.

Arbiter of Change
12-01-2008, 20:31
Ironično, ovo je tema gdje taj post i još neki iz one teme pripadaju. :D

cropir
12-01-2008, 22:10
neg, igram morrowind. :D

i zanima me, kad se borim imam zuti bar iznad svog health bara... neprijateljev. imam better heads, better bodies i nesto da me cliff raceri ne napadaju, otkud mi to? :?

i longblade skill mi je na 51, i ono sa promasivanjem uopce nije primjetno toliko (ubio sam par ljudi vec. :D )

Fencing_LORD
12-01-2008, 23:26

i zanima me, kad se borim imam zuti bar iznad svog health bara... neprijateljev. imam better heads, better bodies i nesto da me cliff raceri ne napadaju, otkud mi to? :?

i longblade skill mi je na 51, i ono sa promasivanjem uopce nije primjetno toliko (ubio sam par ljudi vec. :D )

žuti enemy health bar ti je zbog tribunala(ekspanzije), a za ovo ostalo ne znam

cropir
12-01-2008, 23:40
nemam tribunal...

nego onaj mod za racere ne radi, napao me jedan, ownao ga... valjda je teze kad ih je vise...

Rang€r
12-01-2008, 23:51
ja sam igrao morrowind i sve je super, prica,lore, ogroman prostor,ali ne znam ako to vama smeta,ali jednom kad dodjes na 20. lvl jednostavno bude prelako :? ja sam bio sneak,thief ,marksman , rafal strelica, enemy stalno posrce, + sneak attack ponekad, dok dodje to tebe vec je dead, a cak i one zombie u sredini bez vecih problema :?
ima neki mod koji to balansira ili nisam dosao do hard podrucja?

ne to ti je problem samo u oblivionu, ali i kod njega imas brdo modova i imas onaj difficulty koji mozes podesavat al opet suxa...

cropir
12-01-2008, 23:52
mislim da se tribunalom dobiva taj difficulty slider...al mozes u CS il oslabit sva oruzja il ojacat sve neprijatelje... :D

Samael
13-01-2008, 10:54

Žuti bar - dobiva se s ekspanzijom Tribunal, prikazuje health enemyja.

Better heads, bodies, NoAttackCliffR - modovi

Ja čak mislim da sam ti ja preporučio taj mod da te cliff Raceri ne napadaju.
Longblade preko 50 je siguran pogodak, tu se ne trebaš više brinuti.

Utoplytanian
13-01-2008, 12:44
http://www.crovortex.com/webshop/igra-2 ... ition.html (http://www.crovortex.com/webshop/igra-2569-Morrowind_Game_Of_The_Year_Edition.html)
je netko narucivao ovaj paket iz crovortexa? ako to dodje,kojom brzinom,...

cropir
13-01-2008, 12:46
pa nemam tribunal :D

no da, longblade mi je od pocetka igre bio 50. redguard, warrior, longblade u major skilovima...

mravojed20
13-01-2008, 12:49
http://www.crovortex.com/webshop/igra-2569-Morrowind_Game_Of_The_Year_Edition.html

Ja sam ga naručio još prije godinu-dvije. Za 2-3 dana mi je došao na kućna vrata.

cropir
13-01-2008, 12:54
sta, dostavljac tebi igru ti njemu pare?

Utoplytanian
13-01-2008, 12:54
http://www.crovortex.com/webshop/igra-2569-Morrowind_Game_Of_The_Year_Edition.html

Ja sam ga naručio još prije godinu-dvije. Za 2-3 dana mi je došao na kućna vrata.

ja sam izgubio povjerenje u crovortex kad sam narucio gw i zvao cijeli mjesec , i jos ni dan danas ne znam sto je bilo s tom posiljkom,na kraju sam uzeo u algoritmu :o
lets give it another try then,shall we...

cropir
13-01-2008, 12:57
imaju gro naruđbi, valjda su tu tvoju pogubili negdje. :D

Lord Myrkul
13-01-2008, 13:23
omfg kako san to moga previdit neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pila san prijatelja da mi posudi morrowind i ekspanzije 2 tjedna a vidi to :cry: :cry:

Utoplytanian
13-01-2008, 13:29
:D
super je ponuda,i za ovo cu ih zvat svaki dan ako treba pa nek se usude pogubit narudjbu :twisted:

Plexihack
13-01-2008, 13:42
Žuti bar i slider se dobiju sa core MW-om...nemam ni ja tribunal,ali imam oboje..

SkunK
13-01-2008, 14:34

potpis

Fencing_LORD
13-01-2008, 14:42
Ja sam prvo imao onu_verziju_koja_se_ne_smije_imenovati, pa sam odlučio kupit original+tribunal i onda sam uzeo još bloodmoon kad je došao(isto oriđiđi).

Samael
13-01-2008, 15:01
Ako se ne varam, sad GOTY edition pack dođe oko 70 kn, dobiješ i tribunal i Bloodmoon. Predobro :pray:

cropir
13-01-2008, 15:09
to je malo pre malo.. dostava je 20 kn il tak nes, ja bi otisao do crovortexa al se orijentiram zakurac tak da bi u sloveniji zavrsio. :D

Lord Myrkul
26-01-2008, 20:13
eH4cb1HrVfYS
znan da je ovo preser, ali zanima je jedna stvar. sta je on uzea od onog lika kojeg je ubia nakon prvog skoka?

crohunter
13-02-2008, 09:47
Jel ima još ikakvi kvestovi nakon dagot ura?
ili je to zadnji main kvest?
ja sam njega pobjedio i onda sam se malo razočaro jer nisam imo šta više radit,sad namjeravam krenuti igrati ispočetka i kupit i tribunal jer mi je igrica jedna od najboljih koje sam igro.
btw. jel igra još ko morowind?

Arbiter of Change
13-02-2008, 09:53
U samom Morrowindu nema (bar ako si riješio sve questove svih guildi i ostale), ali uz to imaš gomileSmodova koje možeš skinuti sa interneta koji dodaju razne vrste sadržaja, a uz to i 2 ekspanzije. Ima tu još materijala. :)

btw. dobrodošao na forum. :wink:

crohunter
13-02-2008, 10:04
edit by FireSpirit:

zabranjena piratija na forumu

upozorio sam ga na pp

Samael
13-02-2008, 10:39
btw. dobrodošao na forum. :wink:

Dobro nam otišao s foruma! :wink:

@ crohunter

pročitaj pravila foruma, molim te!

usput, smanji sig.

crohunter
13-02-2008, 10:55
sorry svima tek sam sad pročito pravila i neće se više ponoviti

bigbara
13-02-2008, 14:09
ja sam Morrowind prvi put zaigrao jučer. Fan sam obliviona bio prije 2 godine kad je izašao. Morrowind ima nešto u sebi šta ja znam. Ono nešto. Igra pwna ej stvarno je dobra iako je grafika loša ali to me ne sprečava. Samo ne kužim kako to da lupam štakora pet minuta i onda ga jednom udrem i tek onda crkne??? :D

Rang€r
13-02-2008, 14:25
objasnili smo to jednom, objasnili smo to milijun puta...takav je sustav borbe u Morrowindu...dok se ne izvještiš u baratanju nekim oružjem često ćeš promašivati metu... nadalje, grafika loša? Morrowind ima prekrasnu grafiku... iako čisti Morrowind ima teksture premalene rezolucije, probaj stati na obalu Ascadian Islesa i dočekaj zoru...prizor je toliko lijep...jednostavno neopisivo...

mogo si jos jednom objasnit al nvm...

ugl, to ti isto ko kad u OB-u fulas nepriajtelja samo sto ovdje nema animacija za to, beth je uvjek saksala u tome :( ni u OB-u animacije nisu bas zlatne...

bigbara
13-02-2008, 17:23
thx na informacijama. igra mi je stvarno luda ali morrowindovu grafiku ne možeš usporedjivat sa oblivionom. U igrivosti i radnji skužio sam morrowind je puno bolji a siguran sam da kad je izašla da je od morrowinda tada bila najbolja grafika iako ne zaostaje puno za današnjim igrama mogao bi je usporedit sa crysisom :D

bigbara
13-02-2008, 17:29
ma zajebancija je šalim se da bi grafiku crysisa moga usporedjivat sa grafikom morrowinda šala mala. HELLBOY :D

Akul
13-02-2008, 18:03
Ironija Akula:
One poput mene, koji vole OB, ljudi nazivaju grafikoljupcima. Ovo bi sve bilo u redu da nema jednog problema: ja smatram da MW ima bolju grafiku od OB-a. Ne mislim na artwork i ovo nije šala.

crohunter
13-02-2008, 18:17
jel se priča nastavlja u tribunalu i bloodmonu i koji je noviji

Bartuc
13-02-2008, 18:30
@Hellboy, mislim da mješaš atmosferu i grafiku! Nemreš usporediti loše texture i slabe detalje Morrowinda sa Oblivionom! Oblivion ima nebo/zemlja bolju GRAFIKU od Morrowinda! Ali zato ga Morrowind pere u ATMOSFERI i ORIGINALNOSTI SETTINGA do samih granica!

Ali kao što vidiš, ATMOSFERA nije GRAFIKA :D Grafiku čine oštre texture, efekti, detalji, poligoni i kaj sve ne... dok sve to zajedno nemre garantirati dobru Atmosferu!

Jel sam u pravu?

Bartuc
13-02-2008, 18:44
E da, u tome je štos! TebiSse više sviđaSgrafika u Morrowindu! A i zgrade/kuće ne spadaju u grafiku već u dizajn objekata ako se ne varam! Jebenica kućama i zgradicama u Morrowindu potpomaže i taj setting koji je po meni daleko mističniji i privlačniji od onog u Oblivionu!

Nego, poštujem tvoj ukus što se tiče grafike iz Morrowinda!

Bartuc
13-02-2008, 19:06
Aha, da objasnim! U tvojim očima je Morrowind grafika lijepša od Oblivion grafike, što realno nije ali po tvom osobno ukusu, je! Zato su oni boldani dijelovi!

A što se tiče mog ukusa o Oblivionu... Meni Oblivion ima prelijepu grafiku, ali nikakvu atmosferu! Baš iz tog razloga se više naginjem na Morrowind pošto ima ono nešto, drzak je, ima svoj stav :D Baš zato mi je teško strpati te dvije igre u isti koš, Oblivion mi je lijepši, a Morrowind mi je dublji i izazovniji... teško je opisati taj osjećaj riječima :P

I ne, ne mislim da dizajn objekata utječe na grafiku pošto sam rekel kaj spada pod grafiku! Dizajn objekata utječe direktno na atmosferu igre, a ono kako je dizajn objekta presvučen (texture), e to spada pod grafiku!

SkunK
13-02-2008, 19:27
Hellboy, Bartuc ima pravo...
tebi se kao osobi svidja vise grafika kod morrowinda ali to ne znaci da je ona bolja od one u oblivionu.
Nemozemo usporedjivati to dvoje jer su se radili u totalno drukcijem vremenskom razdoblju, ja sam isto fan morrowinda naspram obliviona dok ovaj drugi sisa morrowind po pitanju tehnlogoije(a to je cisto relativno jer jebes ti tehnologiju kad je morrowind u svoje vrijeme imao najbolju grafiku na trzistu) ali zato morrowind kao starija igra šiša obliviona u dizajnu i atmosferi.

cropir
13-02-2008, 19:30
okoliš morrowinda je maštovitiji, dok je u OBu ugl c/p. kao da su napravili hektar šume u CS i to kopirali 1000 puta. :D

grafika okoliša jako lijepo izgleda u MWu, a ne mogu ni zamisliti kako je vama bilo kad ste bili ono 1. srednje/8. osnovne kad je MW izasao i koja je to grafika bila. atmosfera, dizajn i nostalgija su se pomjesale i stvorile taj dojam bolje grafike. :D

Bartuc
13-02-2008, 19:41
@Hellboy... Tak je! Zato je potpuno bedasto uspoređivati te dvije igre! Svaka se treba igrati za sebe :D

@cropir... Joj, e, još dan danas se sjećam doživljaja grafike iz Morrowinda u ono doba! Sline do poda :pray:

@ReiKo... Sve si rekel kak Bog zapoveda :thumbs2:

bigbara
13-02-2008, 19:47
morrowind ima bolje ideje (napokon i aj mogu pričat o morrowindu) i sve to. slažem se sa hellboyom voda mi čak ljepše izgleda nego u oblivionu. oblivion mi je prema morrowindu shit u igrivosti iako oblivion je prekrasna igra i tu lošu igru zna popravit zalazak sunca u oblivi. uglavnom da se pomiješaju oblivionova grafika i morrowindove ideje i igrivost dobili bismo najbolju igru na svijetu i držala bi tu titulu zauvijek :D

bigbara
13-02-2008, 19:53
pa vidiš da sam promijenio sig i oblivion sam ja prestao igrat kad sam je prešao moglo bi se reć cijelu od 2006 morrowind pwna i to totalno. ta maštovitost,ugođaj,atmosfera samo me nervira to šta mi stalno faliva mačem možeš li mi predložit gdje ili kako da najlakše istreniram

Arbiter of Change
13-02-2008, 20:22
E, Tribunal vam pomogao - ima Oblivion vs. Morrowind. :)

Ali ajde... meni je isto općenito grafika bolja u Morrowindu iz istog razloga kao i Hellboyu - zato jer se ona "istrošena" grafike i teksture jednostavno uklapaju i upotpunjavaju svoju svrhu koja govori kako Vvardenfell nije mjesto na koje se ljudi povlače da bi uživali u godišnjem odmoru već da je to jedno surovo mjesto. Sad je druga stvar što se odlikom grafike smatra samo poly count modela i rezolucija tekstura kod novih igara.

crohunter
13-02-2008, 21:07
jel ima još za kupit morowind sa ove dvije ekspanzije u crovortexu
gledo sam na njihovoj straniuci i nemrem naći.

bigbara
13-02-2008, 21:15
bolje ti je preko sophoslaba 70 kn morrowind sa svim ekspanzijama i poštarina sa city expressom 40 kn. meni je došlo za dva dana iz zabrega u makarsku sritno ti bilo. govore da je crovortex loš i da je prespor a i ja sam pokušao naručit priko crovortexa i nije bilo opcije gotovinsko plaćanje

crohunter
13-02-2008, 21:21
ma ja je nebi naručivo ja bi tam otišo i kupio bi ju jer sam blizu u Zaprešiću ali neznam dali ju još imaju u ponudi tak da ne idem bezveze
btw. di je taj sophoslab

Utoplytanian
13-02-2008, 21:24
bolje ti je preko sophoslaba 70 kn morrowind sa svim ekspanzijama i poštarina sa city expressom 40 kn. meni je došlo za dva dana iz zabrega u makarsku sritno ti bilo. govore da je crovortex loš i da je prespor a i ja sam pokušao naručit priko crovortexa i nije bilo opcije gotovinsko plaćanje
ima pouzecem i tu ti je link za morrowind (http://www.crovortex.com/webshop/igra-2569-Morrowind_Game_Of_The_Year_Edition.html)Sali ne narucuj iz crovortexa, cekat ces preko mjesec dana,onda ces nazvat i reci ce ti da je sve spremno ALI DA NE ZNAJU ZASTO NIJE BILO POSLANO i da ce odmah poslat i vise nikad neces nista cut od njih :-x

crohunter
13-02-2008, 21:32
piše da je u prodaji,jel onda mogu odma sutra ak odem tamo kupiti ju

crohunter
13-02-2008, 21:43
i ako neko ko je iz Zagreba mi može objasnit kako najlakše doći do tam od črnomerca s tramvajem ili busom jer sam ja iz Zaprešića pa se ne snalazim baš najbolje u prečkom

Bartuc
13-02-2008, 21:50
Na Črnomercu si sedni na bus za prečko (stoji ti tam blizu pekare na čošku uz Konzumovo parkiralište)! Samo se voziš ravno i kad sa lijeve strane vidiš Dionu, onda izađi iz busa! To ti je brdo stanica, prošel buš i Ljubljansku Aveniju i veliko školsko igralište na samome čošku!

Kad izađeš iz busa, uputi se prema neboderima koji se vide iza Dione (koso - desno iza Dione)! U prvome neboderu ti je Crovortex, teško buš ga zapazio pošto ti je to Underground dučanćek :D Ali preskeniraj taj neboder i buš ga već našel!

Nadam se da je dovoljno jasno :P

PS: Nisam ziher jel Diona ili je neki drugi dučan!?!

EDIT:

Evo ti i ovak...

http://img191.imagevenue.com/loc529/th_36031_karta_122_529lo.jpg (http://img191.imagevenue.com/img.php?image=36031_karta_122_529lo.jpg)

1) Smjer Črnomerec - Prečko
2) Autobusna stanica
3) Crovortex

:P

crohunter
13-02-2008, 22:03
hvala ovo će sigurno pomoći. koliko treba vremenski da dođem od črnomerca do tam tak da znam koliko ću prije škole morati krenuti

Bartuc
13-02-2008, 22:12
Auu, Črnomerec - Prečko linija ti je poznata po kašnjenju buseva i ogromnim gužvama... Bus ti ide svakih 20 minuta, ali uglavnom uvijek kasni tak da se nemoj čuditi ako ga čekaš i 40 minuta! Dalje, ako nema gužve na Zagrebačkoj, onda si pokraj CroVortexa za kojih 5 minuta, možda i manje! Ali kadkad se to zna otegnuti i na 15+ minuta! Čista sreća, kreni dovoljno ranije :D

crohunter
13-02-2008, 22:21
ok glavno je da ću sutra držati morowind u rukama

Bartuc
13-02-2008, 22:40
Ajde kad kupuješ, ako se sjetiš, pitaj jel imaju još koj primjerak i ako nemaju, kad bi ga mogli dobiti! Pa mi javiš preko PP-a...

Jel može? Nekak me kopka da si ga i ja zemem u tom izdanju!

crohunter
13-02-2008, 22:58
na njihovoj stranici piše da imaju ali pitati ću ja sutra pa ću ti javiti :D

cropir
13-02-2008, 23:03
te GOTY stvarčice su jako popularne, a ovaj MW pogotovo, kad bilo tko pita di da kupi svi odma kazu "za 70 kn GOTY u crovortexu". tak da, valjda ih imaju dosta.

Bartuc
13-02-2008, 23:26
Ajde super, očekujem PP :D Hvala!

crohunter
14-02-2008, 21:41
kak sam se iznenadio kad sam ušo u crovortex i još mi žena dođe da nemaju više niti jedan morowind ja joj kažem kak ako na netu piše da imaju, i ona meni neš počne pričati kak ona nezna i tak ja sav živčan joj dođem da malo bolje pogleda i nađe mi to i onda na sreću dođe neki lik kaj tu radi i on mi nađe jedva zadnji primjerak morowinda.

ali sad ga imam u svojim rukama i idem ga igrati :)

koji dan!!!

Bartuc
14-02-2008, 21:44
Daj ajde, čovjek ima do jaja sig! Upravo ga gledam i divim se! Brijem da je najsig kaj sam vidio u životu :pray:

Nego, pizda mi je kupila zadnji primjerak GOTY-a :cry: :D

Arbiter of Change
14-02-2008, 21:47
Šta bi da Crovortexu nestaje Morrowinda?
A dobro ajde, svi koji su ikad pitali su bili upućeni tamo pa nije ni čudo zapravo. :)

crohunter
14-02-2008, 22:00
sad tražite novi dućan

Bartuc
14-02-2008, 22:09
Zakaj algoritam nikada nema takve urnebesne akcije!? Pa on je zapravo najjači na našem prostoru, on bi si barem mogao dopustiti takav luksuz i staviti neke naslove na potpuno niske cijene!

crohunter
14-02-2008, 22:10
da pogotovo na ove kao morowind koji je starija igra

Lord Myrkul
16-02-2008, 11:29
bili bilo tesko pocet igrat bloodmoon sa likom koji je na 10 lvlu?

mravojed20
16-02-2008, 11:44
Da, ni ne pomišljaj. Ustvari,ovisi o opremi koju imaš, možeš se malo zafrkavati ali ne i otić negdje u unutrašnjost otoka jer ćeš crknut odma :D

Samael
16-02-2008, 11:59

meni je bilo teško s likom koji je bio na 30-om levelu... :(

no ja sam igrao na malo višoj razini od normalne, jer sam podesio na +50. Ipak, i kad je težina na 0, teško je, preteško...

Lord Myrkul
16-02-2008, 12:01
stete..
morrowind mi je lagano dosadia sa onim blesavim misijama o neveravineu

Samael
16-02-2008, 12:35
stete..
morrowind mi je lagano dosadia sa onim blesavim misijama o neveravineu

ma namjesti na -100 pa lagano diži kako levelaš...to nije varanje, samo prilagođavanje...

Plexihack
16-02-2008, 12:58
Pevec/Mercator vam uvijek imaju barem normalan MW za nekih 79/69kn...tako da nije problem nabavit

Arbiter of Change
16-02-2008, 15:51
Khm, mislim da je preporučeni level 20, ali onda tko zna koje modove imaš i koliko oni olakšavaju/otežavaju igru.

Lord Myrkul
16-02-2008, 15:52
ispricavam se hellboy :)
htio sam rec da su mi monotone. postani hortator, pa se dogovori sa plemenima, jednostavno previse repetativno al izgleda da cu to ipak morat zavrsit

crohunter
17-02-2008, 00:08
kako osloboditi onu mehru milo iz minisrtya of truth a da ne ubijem niti jednog čuvara,jer ako nekog ubijem ona neće s menom pričati,a nemrem se nikako suljati di nje jer me uvijek skuže i napadnu.

crohunter
17-02-2008, 00:17
pa nemrem se vratit je me odmah ti čuvari čekaju ispred njezinog zatvora

Bartuc
17-02-2008, 00:22
Ja fino popijem potion of Invisibility i kad uđem u tu prostoriju gdje je njena čelija, trčim drito prema njoj i oslobađam je! Nakon toga beži koliko te noge nose i prošel buš bez da te itko pipne :D

Kad izađeš van, platiš Bounty ako imaš i mirna Hrvatska :P

Nego, nedavno si kupio igru i već si na tom questu... pa koliko ti to igraš dnevno :D Ili uopće ne prelaziš frakcije i side questove!?!

crohunter
17-02-2008, 00:28
već sam prešo sve questove u mages guildu u balmori i dosta ovih ostalih side questova a igram jako puno.

˘˘˘˘Angel˘˘˘˘
17-02-2008, 04:37
ehh, kako vrijeme leti, 4:36 ujutro a ja taman izgasio morrowind. danas sam ga instalirao i poceo igrati ( igrao sam oblivion) i nekako nakon 10ak sati igre moram reci da mi se sam koncept morrowinda vise svidja od oblivionova, igrivost je na puno vecoj razini, ... neznam... bez uvrede svim oblivion fanovima... a sad majkemi odo lec

Arbiter of Change
17-02-2008, 13:12
Eh, slično sam i ja kad sam u početku igrao.

Prvi put kad sam upalio... "wow, ovo je odlično, ali ne kužim sve to sa skillsima... ajde probam kasnije" i ugasim igru. 2 dana kasnije sam ponovno probao i posljedica je da me i do dan-danas još uvijek drži u šaci. :D

crohunter
17-02-2008, 20:29
gdje mogu naći nekog npc-a a da ima malo više golda jer nikom nemrem prodat svoje vrijedne stvari koje mi ne trebaju, a treba mi golda, svi imaju do najviše 2500 golda.

Akul
17-02-2008, 20:30
mods, momds, mods...
Iliti, umodiraj sam jer su svi siromašni za poludit. Ili otvori muzej!

˘˘˘˘Angel˘˘˘˘
17-02-2008, 21:03
eh, s to jednostavno mozes i upisati sifru za gold ako, isto je kao i mod, čiting

˘˘˘˘Angel˘˘˘˘
17-02-2008, 21:12
a neznam, ja dobivam osjecaj varanja kad ubacim nekog svog npca s 3kk golda... nije dio igre, nevalja

crohunter
17-02-2008, 22:05
kak da ubacim npc-a u igru,ili koji mod može link do njega

Akul
17-02-2008, 22:13
Upravo izbriso MW s PC-a. Iz nekog čudnog razloga sam sretan.
Ne znam ni zašto sam ga uopće držao na PC-u kad ga više i ne igram...

˘˘˘˘Angel˘˘˘˘
17-02-2008, 22:19
kak da ubacim npc-a u igru,ili koji mod može link do njega

koristi construction set koji dobijes uz mw ( ako ti je original)

samo ja ti preporucam da to ni ne pokusavas, tako sam ja u oblivionu izgubio volju za igrom uopce...

crohunter
18-02-2008, 21:35
kak da aktiviram one kipove u deadric shrineovima?

Samael
18-02-2008, 22:17
kak da aktiviram one kipove u deadric shrineovima?

napomena:

nije svaki daedric ruin u kojem se nalazi kip shrine...

shrineovi su razasuti diljem vvardenfella i aktiviraju se spaceom kad im se približiš i pojavi se ime kipa...

Bartuc
18-02-2008, 23:21
Kako su mi zakon ti šrajnovi, tako brutalno dobre iteme možeš dobiti preko njih!

Najžešča mi je ona kaciga -> Helm of Oreyn BearclawSkoju dobiješ od Malacath-a :pray: Ajme kako je taj item legendaran!

Utoplytanian
18-02-2008, 23:42
Kako su mi zakon ti šrajnovi, tako brutalno dobre iteme možeš dobiti preko njih!

Najžešča mi je ona kaciga -> Helm of Oreyn BearclawSkoju dobiješ od Malacath-a :pray: Ajme kako je taj item legendaran!
ako mislis na onaj helm koji izgleda kao da ti je netko zagrizao u glavu, zar ne dobijes to kao end item od fighters guilda,od onog dunmera? malacatha nisam prosao, ali prejak je quest od onog ludog boga,kad moras uvjerit selo khajiita da je dosla apokalipsa 8)

Bartuc
18-02-2008, 23:51
Ti pričaš o Oblivionu, tamo je dobiješ tak kak si rekel ali to je zapravo Item iz Morrowinda!

Kaciga ti izgleda kao kosturska glava od nekog ??dinosaura??... Daje masivan Constant Effect na par atributa!

Lord Myrkul
19-02-2008, 13:09
Ti pričaš o Oblivionu, tamo je dobiješ tak kak si rekel ali to je zapravo Item iz Morrowinda!

Kaciga ti izgleda kao kosturska glava od nekog ??dinosaura??... Daje masivan Constant Effect na par atributa!

medvida. mislim da daje 10 pts na endurence i agi(u morrowindu)

Bartuc
19-02-2008, 13:14
medvida. mislim da daje 10 pts na endurence i agi(u morrowindu)

Malo si je podcijenio :D

Helm of Oreyn Bearclaw
Type: Helmet, Heavy Armour
Weight: 10.0
Armour: 261
Health: 900 / 900
Value: 125,000
Constant Effect:
Fortify Agility 40 Points on Self
Fortify Endurance 40 Points on Self

Luuuuddddnicccca :pray:

cropir
19-02-2008, 14:21
poznata mi je ta stvarčica.

http://www.uesp.net/wiki/Image:OB-HelmO ... arclaw.jpg (http://www.uesp.net/wiki/Image:OB-HelmOfOreynBearclaw.jpg)

kak izgleda kvest za nju?

Bartuc
19-02-2008, 14:59
U Morrowindu moraš ubiti jednog frajera sa 2 bodyguarda i javiti se nazad šrajnu! Blizu onog sela gdje dobiješ quest da opizdiš onu leteču živinu kaj se želi razmnožavati... :D

Davno je bilo, ne sjećam se svakog detajla...

Samael
19-02-2008, 15:07
U Morrowindu moraš ubiti jednog frajera sa 2 bodyguarda i javiti se nazad šrajnu! Blizu onog sela gdje dobiješ quest da opizdiš onu leteču živinu kaj se želi razmnožavati... :D

Davno je bilo, ne sjećam se svakog detajla...

Gnaar Mok... :wink:

Utoplytanian
19-02-2008, 17:23
morrowind je nikad nisam dobio,mislio sam na oblivion (http://guides.gamepressure.com/theelderscrolls4oblivion/gfx/word/101338375.jpg)
jos cekam goty edition iz crovortexa,svaki ih tjedan zovem i svaki put kazu da ce doc sljedeci tjedan :-x

Da_killah
19-02-2008, 20:25
da probaš prijetnjama?

Utoplytanian
19-02-2008, 21:01
ma zvat cu ih svaki tjedan,sutra je zadnji put... onda prelazim na spammanje njihovog foruma... ako koji pro spammer ovdje zeli pomoc nek se javi :)

Master_of_Soup
21-02-2008, 19:32
Je li ovde iko igra sa mageom? Ili barem sa vorion-mejđ hibridom? Jel' interesantno' Jel moš u templu napredovat samo ako si mejđ? Sve mi recite!!!!!!111

Master_of_Soup
21-02-2008, 19:39
Dobro........ali pretpostavljam da nemoš u templ kao pure vorior, jel?
I kakve su misije za telvani kuću?

Želim počet s mejđom jer mi je vorior dopizdio više i dosadan mi je.

crohunter
21-02-2008, 19:46
upravo sam razvalio dagoth-ura i sad sam pr kraju main questa u tribunalu

Samael
21-02-2008, 19:47
Dobro........ali pretpostavljam da nemoš u templ kao pure vorior, jel?
I kakve su misije za telvani kuću?

Želim počet s mejđom jer mi je vorior dopizdio više i dosadan mi je.

telvanni je jedna od najtežih kuća za igranje, orijentirana je na magiju, ali rula...predobre misija, jedini nedostatak je glupa lokacija Strongholda

inače, kako misliš da ne možeš u temple kao pure warrior?

naravno da možeš, nema problema, misije nisu ništa drukčije, isto skupljaš biljke, uzimaš poreze itd...malo se fajtaš, malo conjuriraš itd...

Arbiter of Change
21-02-2008, 19:49
Svaka kombinacija klase i rase (mala zamjerka što svaka rasa može svugdje, posebno ako pogledamo predrasude koje Dunmer gaje prema Outlanderima) se može pridružiti bilo kojem guildu osim ako ti specijalnost nije suprotna od one koju guild preferira (npr, combat klasa se ne može pridružiti Mage guildu, ali social klasa može - svatko može u social orijentirane guilde) iako ti samo napredovanje ovisi o tome kako si rasporedio skillove.

btw. Telvanni definitivno, dosta teži od Mage Guilda.

Master_of_Soup
21-02-2008, 19:50
Da....ali prošli put kad sam igra kao vorior i obavio par misija za teple, nisam se mogao unaprijedit jer mi je falilo skillova....

Bartuc
21-02-2008, 19:58
@AoC, mislim da možeš sa bilo kime bilo gdje se učlaniti!?

Ja sam sa Custom Combat klasom prešao apsolutno sve frakcije u igri bez ikakvog problema! Čak nisam niti morao birati između Fighter's i Thief's guilda pošto sam koknuo onog korumpiranog...

Arbiter of Change
21-02-2008, 20:01
Temple ima dosta... zanimljive skillove tako da je pridruživanje moguće za skoro sve klase:

Unarmoured
Alchemy
Restoration
Mysticism
Conjuration
Blunt Weapon

@Bartuc:
Jesi siguran da nisi koristio all factions mod (ili kako se već zove)? Pitam jer ja znam da se nisam mogao pridružiti Mages Guildu jedanput (odbili me kao nešto da me ne zanima magija) kad sam igrao kao combat orijentirana klasa... jedino što sada ne znam je li to bilo zbog moje orijentacije ili zbog toga jer nisam udovoljao minimalnim zahtjevima (svaka guilda ima minimalne atribute koje morate imati da bi im se pridružili iako to nigdje ne kažu, ali to je nešto sitno).

btw. da ne bi bilo zabune, ja ne mislim na pridruživanje na kraju kad si uber i kad si maxxao skillse, nego kroz samu igru dok još nisi nabrijan.

Samael
21-02-2008, 20:01
Nisi mogao preći sve frakcije osim ako nisi počinjao ispočetka...nemožeš se učlaniti u fighter's guild ako si učlanjen u thieves guild i vice versa

Akul
21-02-2008, 20:12
Nisi mogao preći sve frakcije osim ako nisi počinjao ispočetka...nemožeš se učlaniti u fighter's guild ako si učlanjen u thieves guild i vice versa

Odakle ti to? Naravno da možeš.
Jedini problem je što možeš biti izbačen iz TG-a ako odabereš korumpiranu stranu FG-a.

@Arbiter:
Svaka frakcija ima određene requirmentse koje igrač mora zadovoljiti da bi ga guild prihvatio. Ti requirmentsi su dva atributa koja Guild preferira i 6,7 skillova.
Mislim da je isto kao i Advancement requirments. Trebaš zadovoljiti dva atributa (obično svi to mogu) i barem dva potrebna skilla moraju biti dovoljno visoki.

Master_of_Soup
21-02-2008, 21:20
Temple ima dosta... zanimljive skillove tako da je pridruživanje moguće za skoro sve klase:

Unarmoured
Alchemy
Restoration
Mysticism
Conjuration
Blunt Weapon

E pa ja nisam bildao niti jedan od tih skillova. :(

Bartuc
21-02-2008, 22:12
@AoC, sam si odgovorio na pitanje :D Mene isto u početku nisu primili zato kaj mi je falilo do tih minimalnih zahtjeva ali onda sam si platio par treninga da pređem tu granicu i sve je išlo podmazano!

Arbiter of Change
21-02-2008, 22:16
@Akul: Thanks, nisam točno znao koji su u pitanju.
@Bartuc: Da, imam tu naviku. :)

crohunter
24-02-2008, 20:23
evo upravo sam prešo i tribunal i bloodmon i sad mi je dosadno je nema više main questova