Log in

Pogledaj cijelu verziju : Dark Souls

Stranica : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13

Xero
07-10-2012, 13:40
Reko sam da nema loš lock on sustav.

StormCr0w
07-10-2012, 13:41
Pa vjerujem da lock on nije loš u DS, samo je igra katastrofalan port i na PCu fejla žešće.

Xero
07-10-2012, 13:46
Loš je i na konzolama. Uglavnom zbog katastrofalne kamere.

W3DR4N
07-10-2012, 13:46
Witcher 2 ne bi imao loš combat da nije totalno spetljan i s hrpom nepotrebnih stvari.
Radi se o običnom klikfestu pa koga pogodiš, pogodiš. Nikakve dinamičnosti borbe. Geralt trči ko kripl i nasumično lupa.
Plus, hrpa onih noževa, bombi i zamki koje nitko nikad ne koristi i ničemu ne služe. I one besmisleno nazvane moći gdje je samo jedna korisna.

StormCr0w
07-10-2012, 13:48
Preočit si.

1van
07-10-2012, 14:40
Lol Witcher na insane je najlakša igra ikad.

Kak su ljudi pričali da je Witcher 2 težak već na srednjoj težini, a na Insane nemoguć, zbilja sam im povjerovao... dok nisam zaigrao :( Ima nešto izazova, ali i dalje ništa posebno. Isto i sa Witcher 1, na max težini ti i dalje treba samo Swallow.

Ali barem za razliku od TES igara nema čisti fake difficulty, a to cijenim. Bazira se na skillu isto kao i Dark Souls.

ja nzm na čemu si ti il koju si igru igro, al kad ti dođe milijarda nekkera u 1. actu, sjebače te ko majmuna, also neki se žale da je late game čista pišurija, vjerojatno jer nisu išli na onog guardiana koji se tuče s tobom kad ga raspizdiš(umjesto da si respeccaš skillove, jel) i još su sa zadnjim patchem u tom 3. actu dodali par teških borbi.

@weky, preloš je :(

W3DR4N
07-10-2012, 14:48
Ti igraš Dotu. Podrazumjeva se da ti je svaka normalna igra teška.

Bartuc
07-10-2012, 15:03
@1van...

A eto, svaki RPG odigram na max težini i W2 mi nije bio pre težak, ali priznajem da je među težim RPG-ima.

Nakon Baldur's Gate 2 Solo Insane, Mass Effect 2 Insanity, Dragon Age Origins Solo Nightmare itd., jedan Dark Souls ili Witcher 2 su mi zapravo šetnja parkom. Pogotovo Dark Souls, već u drugom prelasku mi nije bio nikakav izazov, u trećem prelasku sam umro samo ako bi slučajno pao niz liticu ili sa onih greda u crkvi (pričam o new game, non plus). New Game ++ je višestruko lakši od New Game, a New Game + pogotovo. Daljnjim plusevima raste HP i DMG monstera, tak da pretpostavljam kako na ++++ dođe na istu razinu kakva je non plus verzija.

1van
07-10-2012, 15:27
pa to je i jedini izvor dark souls težine, jebene kontrole.

Duke of Earl
07-10-2012, 17:13
Kad si budala koja ga pokušava igrati tipkovnicom i mišem, kaj da ti čovjek veli.

Xero
07-10-2012, 17:16
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

StormCr0w
07-10-2012, 17:24
Đuka od tebe ovo nisam očekivao.

1van
07-10-2012, 17:33
kad sam budala i igram na kompjuteru igrice s mišem i tipkovnicom jer sam igrajući witcher 2 mislio da svaka akcijska igra može imat dobre kontrole, da baš sam se sjebo.

Vedro
07-10-2012, 18:25
Zapravo je lakse igrati samo na tipkovnici bez misa jer su tipke za pomicanje kamere dobro smjestene(I,J,K,L).

šcer od SAVE BAĆIĆA
07-10-2012, 18:52
Gamepad je sastavni i nezaobilazni dio PC platforme više od deset godina .Odavno je istisnuo nekada isto tako zastupljeni joystick .

Magnus
07-10-2012, 19:26
Igra je dobra ali nemoš reć nikako da je savršena. Nemogućnost aima sa crossbowom i općenito kriplani luk i strijele joj smanjuju ocjenu.

Windwalker
07-10-2012, 19:34
Luk i strijele su više oruđe nego oružje u ovoj igri.
Ako si napraviš dobar luk, može ti pomoći u raznim situacijama.
Recimo, protiv onih strijelaca na zidinama Anor Londa i slično.
No ne i protiv bossova (zapravo, protiv nekih može).

U Demon's Souls je bow bio overpowered.
Kad si upgradeao najbolji put (Sticky Compound Longbow +5) i imao oko 40 dexterity, sve je padalo.

1van
07-10-2012, 20:23
Igra je dobra ali nemoš reć nikako da je savršena. Nemogućnost aima sa crossbowom i općenito kriplani luk i strijele joj smanjuju ocjenu.

može se aimat, moraš stisnut shift kad povučeš strelu il neki kurac, glupo je zajebano i retardirano kao i ostatak igre.

W3DR4N
07-10-2012, 20:28
Zato se Dota igra samo i jedino s lijevom tipkom miša. Hipseti Dotu igraju isključivo s Xeroxovim prototipom miša iz sedamdesetih.

1van
07-10-2012, 20:30
isuse kako loše :)))))))

StormCr0w
07-10-2012, 20:30
Očito si gadna nubara u doti kad tako sereš non stop.

1van
07-10-2012, 20:39
očito je da trola bokte ono :(

StormCr0w
07-10-2012, 20:44
S njim ništa nije očito.

1van
07-10-2012, 20:46
e bome je.

StormCr0w
07-10-2012, 20:49
S njim ništa nije očito.

Maloki
07-10-2012, 20:52
Ne znam, ja sam tek ubio Taurus Demona, dosta mi je trebalo i ukupno sam izgubio ko zna koliko tisuća duša, ali kad sam ga napokon ubio (plungeovi) osjećaj je bio OMG USPIO SAM KAKO SAM PREJEBEN. Prije svakog skretanja si mislim hoće li me nešto sad iza ugla ubit i očekujem svakakva sranja i tak. To mi je baš super.
Primjetio sam općenito da ljudi koji seru po igri su uglavnom ljudi koji odustanu jako rano jer ne mogu ubit Abyss Demona. Jebiga.

I fakat, priče da su kontrole sa tipkovnicom i mišom toliko loše da je neigrivo mi nije baš nešto, kako je onda Xero uspio završit igru više puta?
I gamepad je, kao što je Šcer rekao, već jako dugo standardni komad opreme za računalo.
Mene jedino što jebe kod kontrola je što sam se navikao na one iz darksidersa pa mi se zna sve zapeljat pošto je tamo X bio napad dok je ovdje heal (use item), a RB je bio block/dash dok je tu ta tipka attack.

Xero
07-10-2012, 20:57
Ne mogu svi bit Xero. Nažalost. Ustvari u ovom slučaju mogu, ali ne žele. I Maloki davaj key da se više rješim tih para.

Maloki
07-10-2012, 21:06
Rain check na pare, moraš sad pazit dok kupuješ droge da ne potrošiš sve.

StormCr0w
07-10-2012, 21:09
Primjetio sam općenito da ljudi koji seru po igri su uglavnom ljudi koji odustanu jako rano jer ne mogu ubit Abyss Demona. Jebiga.

Ne. Igru sam prestao igrat nakon tridesetak sati. Čak sam na početku mislio odustat kod Depthsa ali ipak sam stisnuo zube i prošao ih. Ali jebeno mi se ne da više, nema mi igra atmosferu, likove i priču da me vuče dalje i dalje. Oslanja se na sirovi gejmplej a to mi nije dosta, pogotovo kad je u pitanju ovako loš port.

Xero
07-10-2012, 21:11
Rain check na pare, moraš sad pazit dok kupuješ droge da ne potrošiš sve.

Sad moram izvršit invaziju na svakog tko je rekao da je neigrivo na tipkovnici i mišu. Bartuče ti si prvi na listi jer ti jedini još uvijek igraš.

1van
07-10-2012, 21:42

Ne. Igru sam prestao igrat nakon tridesetak sati. Čak sam na početku mislio odustat kod Depthsa ali ipak sam stisnuo zube i prošao ih. Ali jebeno mi se ne da više, nema mi igra atmosferu, likove i priču da me vuče dalje i dalje. Oslanja se na sirovi gejmplej a to mi nije dosta, pogotovo kad je u pitanju ovako loš port.

+1, stao u blighttownu di mi se jebena halberda potrgala, pa sam probo nazad, pa nije išlo, pa sam išo naprjed, pa sam sto milijuna puta pao u onaj jebeni otrov dole jebem li mu boga i kontrolama.

onda sam krenuo ispočetka s archerom, i pazi sad, zmaju odrezao rep s lukom i strelom, gađajuči ga u krilo. jebena realnost. gj.

s tim mačem igra je easy mode, one gargoyle sabio iz prve, tamo stao, dalje mi se neda.

hansi
07-10-2012, 22:13
vedrane ja neznam vise jel se ti zajebavas ili stvarno ovoliko retardiran

Bartuc
07-10-2012, 22:14
Mene jedino što jebe kod kontrola je što sam se navikao na one iz darksidersa pa mi se zna sve zapeljat pošto je tamo X bio napad dok je ovdje heal (use item), a RB je bio block/dash dok je tu ta tipka attack.

Ja sam redom odigrao Darksiders, Darksiders 2 i odmah nakon toga Dark Souls :D Prvih par sati sam se najebo ko konj sa kontrolama pošto je shema drastično različita. Ali kad sam se naviknuo na njih, kontrole su apsolutno savršene. Jedini problem sa kontrolama mi je znao biti Jump Attack, iliti sync između gljive i trigera. Igra je rađena za gamepad i svaka tipka/kontrola je savršeno osmišljena i funkcira za čistu desetku. Jedan Batman AA na gamepadu ima masu lošije i kompliciranije kontrole nego Dark Souls, a također je rađen primarno za gamepad.

@1van, vidio si cca 2% igre, jednog polubossa i 2 bossa. Koliko pljuješ, mislio sam da si bar pola igre prešao :D

Bara
07-10-2012, 23:50
Upravo sam pogledao u Branimira "Mamurne kumove" :C

I vi se svađate oko igara, oko Dark Soulsa, Witchera 2, Skyrima, Obliviona, oko kontrola i šta ti ga ja već znam čega, ali ne shvaćate da su nas te igre učinile boljim ljudima :), ljudima, koji kada odu u branimir centar gledati "Mamurne kumove", dođe im zlo, jer su naučili cijeniti prave stvari u životu..

Xero
07-10-2012, 23:52
Igre su me pretvorile u masovnog elitističkog snoba. Nikad im neću prestat bit zahvalan.

1van
08-10-2012, 11:06
@1van, vidio si cca 2% igre, jednog polubossa i 2 bossa. Koliko pljuješ, mislio sam da si bar pola igre prešao :D

zapravo jedno 5 bosseva, al w/e, poanta je u tome da me igra uopče ne tera dalje da ju igram, makar planiram da će mi se volja vratit tamo negdje za zimske praznike.

Xero
08-10-2012, 12:02
Nitko me neće summonovat za Stanlija i Olija :(

Magnus
08-10-2012, 15:34

Kad si upgradeao najbolji put (Sticky Compound Longbow +5) i imao oko 40 dexterity, sve je padalo.

Moglo je onda bit napomenuto da nemoš radit archery based lika. Oh well.. Jednom kad mi se bude dalo počet ću ispočetka sa melee likom, jer je to jedini način za preć ovo smeće.

Xero
08-10-2012, 16:10
http://cloud.steampowered.com/ugc/560954765819493147/D19FD71C6F24480127DC61B1089176E1982BF867/
Konačno!

Bartuc
08-10-2012, 16:18
Koji si level?

Zbilja moraš staviti neke level-up restrikcije ako želiš da te summonaju :( Tam kod Stanlia i Olia bi morao biti cca 40. level da te češće summonaju, a imaš soulsa za cca 70-80 levela :(

Čini mi se da je najpametnije dignuti Dex i Str na weapon req, napraviti lightning ili fire oružje, VIT dignuti max do 20, a END dovoljno da imaš fast ili medium roll uz pomoć prstenja... Na taj način ostaneš relativno niski level i imaš šanse da coopaš kolko tolko... To napraviš taman prije L40 čini mi se.

Xero
08-10-2012, 16:21
97. Trebaju mi još dva summona da postanem Sunbro onda level više neće bit bitan. Dođi malo online da izvršim invaziju na tebe.

Windwalker
08-10-2012, 16:28
Pa ti igraš original?
I'm impressed!

Bartuc
08-10-2012, 16:29
Nemam više instaliranu igru, a i bio sam L150 pa nisam ziher da li bi nas server spojio!?

Xero
08-10-2012, 16:36
Bi za invazije.

1van
08-10-2012, 17:40

Moglo je onda bit napomenuto da nemoš radit archery based lika. Oh well.. Jednom kad mi se bude dalo počet ću ispočetka sa melee likom, jer je to jedini način za preć ovo smeće.

napisah ti kako možeš aimat.

Magnus
08-10-2012, 18:13
Ma oke je to, ali opet je nemoguće igrat isključivo streličarstvom, jer ima dosta uskih skučenih prostora, a neprijatelji su brzi i uglavnom stigneš ispalit jednu strelicu i već su ti za vratom. Korisno je imat luk za neke situacije, ali s njim se nemože igrat

Xero
08-10-2012, 18:15
Možeš, ali je puno teže. Sama archer klasa u solo igrama mi baš nema smisla. On je uvijek nekakva dps podrška.

Hexfire
09-10-2012, 11:37
Počeo sam danas igrati. Uzeo sam onog agilnog sa scimitarom, mislim da je wanderer. Prilično dobro zasad, nije preteško, možda fali neki tutorial da bolje pojasni neke stvari, ali ok. Moguće da će i nešto biti objašnjeno kasnije, npr one opcije kad sam kod bonfire mi nisu sasvim jasne.

Kontrole traže malo navikavanja, ali izgleda ok. Sustav borbe je sasvim u redu, traži dosta manevriranja, a to mi se sviđa. Nešto kao Witcher 2. Samo se nadam da će ovdje težina ostati na visokoj razini skroz do kraja igre.

Došao sam u ono prvo veće područje, Lordnešto i izgleda da trebam pronaći neka dva zvona pa idem lutat uokolo, valjda ću nešto pronaći :). Ne planiram koristiti nekakve walkthroughove ili tome slično, pa ću vidjet do kud ću tako dogurati.

Grafika je meni sasvim u redu, ne patim previše na eye candy. Smetaju malo one crne crte na ekranu i fix koji sam pronašao nije pomogao, ali nema veze.

Eto, ako negdje baš zapnem, javim se.

Shaka
09-10-2012, 12:54
Počeo sam danas igrati. Uzeo sam onog agilnog sa scimitarom, mislim da je wanderer. Prilično dobro zasad, nije preteško, možda fali neki tutorial da bolje pojasni neke stvari, ali ok. Moguće da će i nešto biti objašnjeno kasnije, npr one opcije kad sam kod bonfire mi nisu sasvim jasne.

Kontrole traže malo navikavanja, ali izgleda ok. Sustav borbe je sasvim u redu, traži dosta manevriranja, a to mi se sviđa. Nešto kao Witcher 2. Samo se nadam da će ovdje težina ostati na visokoj razini skroz do kraja igre.

Došao sam u ono prvo veće područje, Lordnešto i izgleda da trebam pronaći neka dva zvona pa idem lutat uokolo, valjda ću nešto pronaći :). Ne planiram koristiti nekakve walkthroughove ili tome slično, pa ću vidjet do kud ću tako dogurati.

Grafika je meni sasvim u redu, ne patim previše na eye candy. Smetaju malo one crne crte na ekranu i fix koji sam pronašao nije pomogao, ali nema veze.

Eto, ako negdje baš zapnem, javim se.

O vjeruj mi hoce =))

Hexfire
09-10-2012, 14:37
Super onda. Ako će biti kao dosad gdje sam umro isključivo zbog spore reakcije i prtljanja s kontrolama, a ne jer igra na neki način vara, baš se veselim izazovu.

1van
09-10-2012, 19:18
ovdje jedino i možeš umrjet zbog prtljanja s kontrolama, čekaj dok se počnješ oslanjat na lock on, pa kad misliš da si protiv jednog neprijatelja, dođe drugi i onda se možeš jebat kolko se kamera izbezumi.

inače stvarno me zanima ko je od svih ovih što kažu da witcher 2 postane lagan ubio onog guardiana.

StormCr0w
09-10-2012, 19:53
Koji guardian? Ja se ne sijećam nikakvog guardiana.

1van
09-10-2012, 20:41
zato što je do tipa dosta teško doć, trebaš prvo pokupit one kao encrypted notese u three sisters questu koji imaš na rocheovoj strani acta 2, pa ako ih ne odlučiš prodat dethmoldu bras od ban arda(smith u act3) će ti reč da zapravo aktiviraju vran wispove, kojima kad odgovoriš neku frazu otvaraju prolaz do skrivenih vran blaga. e kad naiđeš na tog vran smrada, pošalje te u neku sobicu, kad rješiš zagonetku odeš do guardiana koji ti sere da si odabran i nudi ti respecc skillova, ako ga odbiješ il uvrjediš sljedi tuča, ja ga još nijednom nisam uspio dobit(uvjek igro na dark), jer tip cijelo vrijeme šiklja jebene fireballove, koristi signove i uskoro spawna jebene gargoyle, a sve u jebenoj 3 metra kvadratnoj sobici u kojoj nemoš mrdnut.

Bartuc
09-10-2012, 22:07
Ja sam ga ubio, dobar fight, najtezi u igri i tezi od vecine Dark Souls fightova (na razini Stanlia i Olia).

Xero
09-10-2012, 22:21
Ja sam krenio ispočetka s novim likom. Ovaj put dex build. Vi najbovi se javite preko steama, ako vam treba pomoć.

1van
09-10-2012, 22:23
Ja sam ga ubio, dobar fight, najtezi u igri i tezi od vecine Dark Souls fightova (na razini Stanlia i Olia).

imo oni golemi u dodatno questu acta 3(iorvethom path) su još teži od tog, inače gj na tom ^^

Bartuc
09-10-2012, 22:35
Hmm, tih golema se uopće ne sjećam, možda sam ih fulao ako je neki skriveni quest!? Ovog guardiana se sjećam kao da je jučer bilo pošto sam pokušao snimiti fight, ali FRAPS mi je pojeo FPS tak da igra nije bila igriva.

Kad smo kod toga, morao bi reprizirati Witcher 2, prošlo je skoro godinu dana otkako sam ga igrao, dovoljno da zaboravim većinu dijaloga. Sad me još ti hypaš na njega... :D

1van
09-10-2012, 22:40
e taj quest je dodan u enhanced editionu(oba questa-lanca su mi prejebena), ovi golemi su na iorvethovoj strani, i ja sam ih probo rješit borbom, na kraju posusto i sjebo ih dijalogom :D

Hexfire
09-10-2012, 22:53
Witcher 2 mi je slijedeće nakon Dark Soulsa. Nisam još stigao zaigrati EE izdanje.

Hexfire
10-10-2012, 15:08
Gdje ima najbliži merchant u ovom početnom području? Pretpostavljam da sam promašio barem jednog. Sad sam u Undead burg i polako grindam souls i iteme.

S monsterima više manje lako izlazim na kraj, ali ne mogu srediti onog lika u full plate armoru, neki vitez niti onog bossa na mostu. Mrzim kad imam malo mjesta za manevriranje. Vjerojatno ga mogu sredit ako se popnem na kulu pa bacim na njega, ali mislim da ću prije probat sredit ovog viteza pa onda pokušavat s bossom.

Bartuc
10-10-2012, 15:17
Kod onog bonefirea u Burgu, di prvi put zmaj skoči na most i odleti (ima hrpa undeadova, strijelac na maloj kuli, iza njega ona 3 što bacaju bombe)... Na tom djelu di ih je masa i di su 2 kopljanika, imaš naslagano brdo kutija, njih polomiš i ispod ti je skriveni put do prvog trgovca.

Valjda buš iz teksta prepoznao lokaciju :D

str1k3r
10-10-2012, 15:23
U Firelink Shrine imaš isto jednog, ako skočiš na onaj akvedukt dolje i odeš skroz do drugog kraja. Nisam siguran što sve ima, al' znam da ima unique armor setove tipa Ornsteinov ili Smoughov.

Hexfire
10-10-2012, 15:24
Ok, znači trebam početi razbijati kutije :D. Tnx, više manje mi je jasno na što misliš, vidjet ću kad uđem u igru.

Windwalker
10-10-2012, 15:31
U Firelink Shrine imaš isto jednog, ako skočiš na onaj akvedukt dolje i odeš skroz do drugog kraja. Nisam siguran što sve ima, al' znam da ima unique armor setove tipa Ornsteinov ili Smoughov.
On se tamo pojavi tek nakon što ga sretneš u Depths-u.

Maloki
10-10-2012, 19:18
Ja ga nisam nigdje drugdje sreo i bio je tamo?

1van
10-10-2012, 21:25
+1

sreo tamo dole ispod firelinka nekog cigana smitha, bez da sam i prvo zvono bio pozvonio.

Bartuc
10-10-2012, 22:58
+1

sreo tamo dole ispod firelinka nekog cigana smitha, bez da sam i prvo zvono bio pozvonio.

On je uvijek tamo, od početka do kraja igre...

Windwalker misli na lika ispod onog mosta za Undead Burg, odmah pokraj Firelink Shrinea. Tamo skočiš i na kraju je trgovac kojega prvi puta sretneš u Depthsu, a prvi triger zbog kojega ode ispod mosta je borba protiv Gaping Dragon bossa. S time da se čitav Depths može preskočiti, u tom slučaju mislim da mu je backup triger ako odeš u Blighttown ili još vjerojatnije kada ubiješ prvog neprijatelja od kojega možeš "naslijediti"/kupiti armor (lik prodaje unikatnu opremu od priklanih bosseva).

Xero
11-10-2012, 23:05
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/560955325155051518/2C16451DAB3D437E3E24E306522D837EC4573A9E/
Forest pvp je haos.

Bartuc
12-10-2012, 05:50
Inače, pravila random invadeanja su -10% od svog levela, dok gornjeg limita nema... Jedino tamo ne vrijede level restrikcije (ne postoji -10% pravilo) tak da možeš naići na jebača koji će te silovati, ovisi kakve si sreće. Osim toga, u šumi te mogu istovremeno 2 defendera napasti, a svaki može biti L700, dok si ti L40 :D

Ja sam tamo samo 2 od 5 invadea preživio :( Općenito mi je survival rate bio oko 60%, sramota :D Nisam imao na kome vježbati pošto 90% vremena dobijem Failed poruku kod pokušaja konektanja, a mene su invadeali češće na početku igre, dok sam ja imao početno oružje, a oni Lightning Balder Side Sword i takve pizdarije. Prvo mi bilo čudno kak imaju takvu opremu na početku igre, rekao ljudi imaju skilla pa su valjda sa L10 došli u Anor Londo i ubili Stanlia i Olia... onda sam pogledao Ladder i vidio L1 likove sa svim atributima na L99 ili gdje im level ne paše sa količinom atributa već na drugi pogled :( Od onda se više nisam trudio uopće razvijati lika prema PVP-u...

Hexfire
12-10-2012, 16:54
Još uvijek sam u Undead Burg. Odlučio sam da neću dalje dok god ne ubijem onog viteza ili barem dok mi ne dosadi. Probat ću ga prvenstveno melee, popet se nekamo i gađat ga sa xbow mi ne zvuči zabavno.

Uglavnom, ova igra je stvarno nešto posebno i drugačije. Umro sam dosad barem 20-30 puta u ovih 3 sata igre i iako je bilo tu 5-6 padova sa zidina, nakon smrti skoro da nema frustracije. Moram priznat da to nisam očekivao, jer nisam baš jak sa živcima i lako se iznerviram.
Ne znam kak su to uspjeli, ali eto, svaka čast.

Bartuc
12-10-2012, 17:00
Ne znam na kojeg viteza misliš, ali kad si low level, pokušavaj izvesti backstab. Dok izvodiš backstab, štit mora biti skroz spušten (ne do pola, pustiti tipku da lik spusti štit do kraja i onda lupiti s leđa). Osim ako misliš na onog crnog u crkvi sa masivnim tower shieldom, njega nemreš backstabati, ali možeš ga udarati s leđa pošto je strašno trom...

Hexfire
12-10-2012, 17:53
Po nekim stepenicama se siđe dolje i tam je lik u full plate armoru sa relativno velikim štitom i mačem. Čuva nekakav loot. Ako ne siđem po stepenicama i produžim dalje, tamo je onaj boss na mostu. Mogu ga backstabat odmah na početku fighta jer je okrenut leđima, a nakon toga nisam uspio. Moram vježbat.

E da, da li ne pišu requirements za oružja ili krivo gledam. Vidim dmg, value i težinu samo. Dobio sam neki spear na onom groblju na početku i ne mogu ga koristiti. Winged nešto, ne znam točno ime.

cham3leon
12-10-2012, 18:18
Taj na dnu stepenica je Havel. Protiv njega skini sav armor, uzmi si scimitar ili što već koristiš i samo izbjegavaj njegove udarce i radi backstabove. Tip: Za uspješno izbjegavanje udaraca moraš skužit njegovu animaciju zamaha. Kad krene kao da će zamahnut, svaki put napravi i mali trzaj zakašnjenja, tako da moraš pazit da ne reagiraš prerano. Također, za napravit backstab moraš doći vrlo blizu.

Xero
12-10-2012, 18:20
To nije Havel to je onaj prvi black knight koji čuva blue tearstone ring. Havel ima toljagu.

Maloki
12-10-2012, 19:04
Po nekim stepenicama se siđe dolje i tam je lik u full plate armoru sa relativno velikim štitom i mačem. Čuva nekakav loot. Ako ne siđem po stepenicama i produžim dalje, tamo je onaj boss na mostu. Mogu ga backstabat odmah na početku fighta jer je okrenut leđima, a nakon toga nisam uspio. Moram vježbat.

E da, da li ne pišu requirements za oružja ili krivo gledam. Vidim dmg, value i težinu samo. Dobio sam neki spear na onom groblju na početku i ne mogu ga koristiti. Winged nešto, ne znam točno ime.
Ja sam ga odveo u smrt rofl.
Znači, prvo skineš apsolutno sve na putu do njega, zatim ga backstabaš i trčiš nazad prema bonfireu ko curica. Kad dođeš do onog mosta (onaj na kojem te gađaju isprva ona 3 hollowa gore, ali su sad mrtvi jer si ih ubio) produži do polovice, okreni se prema knightu i zatrči se. S lijeve strane, tik prije ulaska u prostoriju, ćeš primjetit da je zid razbijen i da se možeš spustit. Tu skočiš dole i doći ćeš do loota koji je black knight prethodno čuvao, a on će se zaletit za tobom i past u bezdan (samo ako je bio odmah kraj tebe kad si skočio).

Hexfire
12-10-2012, 19:14
Ma znam da bi tako bilo najlakše, ali nastavit ću pokušavati ovako barem neko vrijeme. A i ne mogu ga lootat ako padne nekamo, možda ima nešto fora.

Što se tiče requirementsa, gdje piše to?

Bartuc
12-10-2012, 19:21
Lol :D

Našao neku bezveze sliku pošto mi je bedasto riječima objašnjavati :D Dolje desno... "ReqParam"

http://i.imgur.com/bwkjl.jpg

Maloki
12-10-2012, 19:44
Ma znam da bi tako bilo najlakše, ali nastavit ću pokušavati ovako barem neko vrijeme. A i ne mogu ga lootat ako padne nekamo, možda ima nešto fora.

Što se tiče requirementsa, gdje piše to?
Automatski ti se doda loot.

Bartuc
12-10-2012, 19:46
Inače, kad tako neprijatelj padne niz liticu ili nešto, ne doda se automatski loot, samo save'n'exit i load, loot bi se morao pojaviti na rubu litice. Automatski se samo duše dodaju...

PS: Ovo gore nisam ziher da li radi sa svim neprijateljima, ali ako odlučite ubiti Lautreca ispod Firelink Shrinea i padne niz liticu, tamo to napravite tak da ne popušite genijalne iteme... S time da ga NEMOJTE tamo ubiti, rađe invadeajte njegov svijet pošto dobijete još nešto pre pre pre pre sexy...

Hexfire
12-10-2012, 19:50
Ok, ako sve drugo propadne probat ću tako. Tnx za sliku, izgleda da ipak jesam slijep.

Bartuc
12-10-2012, 19:54
Kod tih Black i Silver Knightova postoji mala, do srednja šansa da dobijete neko od njihovih oružja (ono koje nose) ili njihov štit (ako fura štit, a ne 2H oružje). Oba štita su genijalna, Black Knight oružja rulaju makar zahtijevaju dosta raširene atribute, dok Silver Knight oružja isto valjaju, ali vjerojatno ćete imati nešto bolje u rukama dok to nađete.

Xero
12-10-2012, 20:15
Silver knight oružija su za dex buildove.

Maloki
12-10-2012, 20:26
Kod tih Black i Silver Knightova postoji mala, do srednja šansa da dobijete neko od njihovih oružja (ono koje nose) ili njihov štit (ako fura štit, a ne 2H oružje). Oba štita su genijalna, Black Knight oružja rulaju makar zahtijevaju dosta raširene atribute, dok Silver Knight oružja isto valjaju, ali vjerojatno ćete imati nešto bolje u rukama dok to nađete.
Meni je dropalo black knight greatsword lol.

Inače sad bio u šumi, farmao malo i pala malo koncentracija pa me 3 drva silovala i tako izgubio 6800 soula, a 7000 i nešto sitno trebalo za 34. lvl ;(

Bartuc
12-10-2012, 21:54
Valjda znaš da se možeš vratiti po te duše :D

Hexfire
12-10-2012, 21:55
Pa to sam čak i ja skužio.

Maloki
12-10-2012, 22:00
Izgubio as in izgubio skroz. Prvo me jedan od onih velikih likova u šumi razbio i reko no biggie, idem nazad po njih.
Na putu do tamo drva me silovala.

Bartuc
12-10-2012, 22:06
Da, tamo i kad farmaš za levele (odličan spot za nafarmati par levela dok si low level), uvijek moraš prvo ubiti ta 3 drva pošto nema šanse da ne krenu za tobom. Tamo u jednom run-u mislim da možeš skupiti oko 3000 soulsa, +/-. Kasnije je to ništa, ali ako do sada nisi farmao, to ti je vjerojatno 3-5 runova po levelu...

Maloki
12-10-2012, 22:22
100 soulsa po drvu znači 700 soulsa + 5 diva po 600 je 3000 = 3700
Plus još ako računamo ona 2 diva u hidden path i ona čudna stvorenja. Može se u runu skupit i preko 5000.

Bartuc
12-10-2012, 22:28
Samo čisti ono prvo područje sa 5 divova ako farmaš, ona 2 u hidden pathu se ne isplati pošto ne nose dovoljno u odnosu na potrošeno vrijeme...

Windwalker
12-10-2012, 22:40
Kupi od blacksmitha Andrea za 20000 ono da otključaš drugi dio šume i tamo farmaš NPC phantome. Ukupno dobiješ oko 6000 po run-u. I bonefire je vrlo blizu.

Shaka
12-10-2012, 22:47
jesi si zel black knight halbred u darkroot basinu? ako nisi idi po njega(black knight je tamo di pokupis grass crest shield),nakon toga je igra broken(najjace oruzje u igri)

Xero
12-10-2012, 22:48
Ne baš.

Bartuc
12-10-2012, 22:53
Da, odličan je, ali nije najjači. A i drop chance je random, nije 100% da će ga dobiti, a neprijatelj se ne raspawna :P

Shaka
12-10-2012, 23:09
ima najbolji moveset a to je po meni najbitnije,to sto ima par desetaka dmg pointova manje od najjaceg je zanemarivo =)

Bartuc
12-10-2012, 23:55
Moveset je također subjektivan, ali da, to je definitivno bitnije od samog dmg outputa.

Po movesetu, meni su najdraži...

Heavy Weapons - Zweihander, Halberd, Gargoyle Halberd, BK Halberd
Dex Weapons - Spear, Uchigatana, Falchion, Balder Side Sword, svi Rapieri

Zweihander mi je najdraže teško oružje, moveset je toliko savršen za nepovjerovati. 2 chain heavy attacka se toliko dobro vežu jedan na drugoga, a rade devastirajući damage i staggeraju ko iz micikine, čak i jebenog Smougha možeš staggerati s njime :shock:

Spear mi je kraljevsko oružje, totalni gušt je pikati sa njime, brzo, možeš se skrivati iza štita i istovremeno pikati, šteta što postane slabašno kasnije. Rapieri, pogotovo onaj koji ima chain attack od cca 5 thrusting napada, kad to enchantaš, bossovi padaju u jednom chainu :pray:

Uchigatana je klasa za sebe. 1H teški napad je thrust OGROMNOG dometa, dok su normalni napadi slash tipa i vrlo su brzi i precizni. Tak da dobiješ koplje i mač u jednom paketu, ludnica. Washing Pole je isto to samo još veće i sa još većim dometom, ali moš se jebati u uskom hodniku :D

Xero
12-10-2012, 23:56
Iaito je najbolja katana.

Bartuc
12-10-2012, 23:58
Nije zato što nema thrust napad :P

Xero
13-10-2012, 00:01
Ima ga, ali je nepotreban. Obični slashevi skoro nikad ne udaraju u zidove, a strong attack je prekul.

Bartuc
13-10-2012, 00:07
Ima samo u back + heavy attack kombu ako se dobro sjećam, što nikad nisam koristio niti našao svrhu tog napada :D Izgledaju jako sexy ti napadi, ali mi nisu nešto funkcionalni.

Xero
13-10-2012, 00:17
Ovo možemo rješit samo dvobojem.

Bartuc
13-10-2012, 08:15
Po mojoj procjeni, igru ću sljedeći put zaigrati u Q1, najkasnije u Q2 sljedeće godine. Imam 90 sati originala i tko zna koliko sati kopije, zasitio sam se i sad treba vremena da se zaželim opet... :P

Hexfire
13-10-2012, 17:32
Ubio sam ovog tenka sa spearom. Nije ni bilo tako teško. Bacio mi mač sa 220 dmg al treba hrpa strength i težak je ko sam vrag. Teško da ću ga koristit.

Se isplati sad potrošit ove shardove za nadogradnju oružja i armora? Koliko je to rijetko? Imam još početni wanderer armor.

Magnus
13-10-2012, 18:08
Ubio sam ovog tenka sa spearom. Nije ni bilo tako teško. Bacio mi mač sa 220 dmg al treba hrpa strength i težak je ko sam vrag. Teško da ću ga koristit.

Se isplati sad potrošit ove shardove za nadogradnju oružja i armora? Koliko je to rijetko? Imam još početni wanderer armor.

Vrlo brzo ćeš susrest blacksmitha koji prodaje Titanite Shardove po 800 duša, tako da moš slobodno nadograđivat. Al sa shardovima možeš oružja nadogradit samo do +5, a armore do +3.

Inače, krenio sam ispočetka sa novim likom, Conan osvetnik, strenght build, uzeo sam Bandita kao početnu klasu. I ovo je sad uživancija. Tek sad vidim kako sam sakao sa Wandererom, i skužio da postoje neke stvari kao što je Poise (lol) koje sam totalno ignorirao prije...

Za usporedbu, kad sam prvi put igrao, sa Wandererom sam dogurao do levela 38 za 15 sati, što sad vidim da je užasno sporo, jer sam gubio masu vremena u borbi sa neprijateljima koji su realno jači, gdje sam se trebao vraćat kasnije. Sa novim likom imam level 39 u 5 sati igre.. Zazirao sam od gargoylea di sam umirao puno sa wandererom, a ovdje sam ih uz pomoć Zweihandera +5 dobio u 10 sekundi sa 2-3 zamaha... Puno mi više odgovara ovakav stil igranja.

Bartuc
13-10-2012, 22:34
Giant Bomb je napravio članak o Duranteu, čovjeku koji je od lošeg porta napravio praktički savršeni port, pa koga zanima...

GiantBomb - The man who made Dark Souls whole (http://www.giantbomb.com/news/the-men-who-made-dark-souls-whole/4406/)

I za one koji su seruckali o tome kako je igra puna bugova...

In the weeks since his name was enshrined in Dark Souls lore, he’s spent time mucking around with its code. He’s become pretty familiar with it, and I wondered whether he agreed with the popular notion that FromSoftware hadn't crafted a very good port.

“The best thing that can be said about the port is that it seems to be completely bug-free,”She said. “This is not often the case with RPGs, and needs to be recognized.

Iskreno, da li je itko ikad naišao na neki bug u ovoj igri?

EDIT:

I još jednom da se prisjetimo :pray:

http://media.giantbomb.com/uploads/9/93 ... -test1.png (http://media.giantbomb.com/uploads/9/93384/2340441-test1.png)S
vs
http://media.giantbomb.com/uploads/9/93 ... -test2.png (http://media.giantbomb.com/uploads/9/93384/2340442-test2.png)

StormCr0w
14-10-2012, 08:22
Ja sam naišao na par bugova, sjećam se da nisam mogao promijenit oklop na prvom liku pa sam morao igrat ispočetka. Igra mi se smrzavala kod hidre i jednom sam se zaglavio u zidu.

Raz
14-10-2012, 08:36
Ja sam isto jednom zaglavio u zidu. No može biti da je zbog toga što sam ugasio igru sa alt+f4. :P

1van
14-10-2012, 08:39
:))))

da ne govorimo o tome kako igra nema podršku za 2 monitora, pa čak ako je i drugi ugašen, kad okrečeš kameru lijevo, nevidljivi kursor prolazi an monitor koji neradi te ti to ruši igru ;D

Bartuc
14-10-2012, 08:58
Ja nisam zapeo u zidu, ali redovito mi ono drveće zapinje po nogama i ispreplete se oko mene :D No to nije bug, to je retardiran engine :D

StormCr0w
14-10-2012, 09:00
Pa zapinju ti i obični zombiji.

Bartuc
14-10-2012, 09:06
Njih samo odgurivaš po podu, nikad mi se nije sapleo među noge da ga se ne mogu riješiti. Najbolje mi je kad se drvo zaplete među noge, pa pokušam napraviti roll tak da se oslobodim, na kraju ispadne još veće sranje kad se čitav omota oko mene :pray: :D

1van
14-10-2012, 12:11
dark souls. igra toliko dobra da joj se i bugovi računaju kao plus.

Bartuc
14-10-2012, 12:22
To nisu bugovi, to su featuri :D

Xero
14-10-2012, 22:19
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/560955767433004622/659D2D543F99D8127FF19D4372DD7C5DC5BFFB1A/
HURA!

Bartuc
15-10-2012, 20:02
Xero, si kojput priklao Malokia? :D

Xero
15-10-2012, 20:08
Još je prenizak level da ga sretnem.

Maloki
16-10-2012, 01:56
Ubio Moonlight Butterflyja, lvl 42 sam. Gore na vrhu našao ključ za neki podrum - jel to u tom istom tornju ili negdje drugdje?
I negdje sam skrenuo za darkroot basin ali me ubio black knight kojeg nisam skužio na vrijeme. Kaj ima tam dole, jel ima kaj zanimljivo? I di mi je najbliži merchant sad (osim blacksmitha).

Bartuc
16-10-2012, 05:37
Ubio Moonlight Butterflyja, lvl 42 sam. Gore na vrhu našao ključ za neki podrum - jel to u tom istom tornju ili negdje drugdje?
I negdje sam skrenuo za darkroot basin ali me ubio black knight kojeg nisam skužio na vrijeme. Kaj ima tam dole, jel ima kaj zanimljivo? I di mi je najbliži merchant sad (osim blacksmitha).

Ključ, ako se ne varam, otvara vrata nasuprot crvenog zmaja (blizu sunbro lika), na početku mosta. Tim putem ideš za Depths, do sada si bio na easy mode stazici, Depths diže ljestvicu, no ne previše.

Iza tog Black Knighta ti je put do kule koja vodi nazad u Undead Burg, drito ispod mosta gdje si ubio prvog Taurus Demona. Odmah na ulazu je onaj ogromni Havel sa velikim crnim buzdovanom ako si ga prije vidio (dragon tooth fura u rukama, ali ne dobiješ ga tu, to nađeš kasnije, od ovoga dobiješ genijalan prsten).

Osim te kule, put se račva prema Hidri, području gdje ćeš ući u DLC sadržaj, no tek puno kasnije i stražnjem ulazu u šumu koji vodi do jednog fora bossa, 2 pre pre sexy prstena i tak to. Tim putem dođeš iza onih vrata za koja ti treba crest od 20k duša - tamo di si farmao one divove i drva, prije leptirića.

PS: Moja preporuka za taj level je da kreneš na hidru i šumu iza nje, te ubiješ bossa na kojega ćeš prije ili poslije naići.

StormCr0w
16-10-2012, 07:54
Protip, prije nego odeš u Depthse kupi barem jedan purging stone kod onog u kuli kod leptira ili kod babe u mostu kod Firelink Shrinea.

Xero
16-10-2012, 13:22
Depths je super lagan. Undead Burg i Sens Fortress su jedine stvarno teške zone.

1van
16-10-2012, 13:57
true dat

Hexfire
16-10-2012, 22:16
Došao sam do gargoyla i umro, probat ću sutra opet. Na prvu ne izgleda preteško. Uspio sam danas prvi put pobiti sve kosture na onom groblju skroz na početku i pronašao katakombe. Ima unutra nešto jako korisno ili to bolje ostaviti za viši level? Mogu sredit ove kosture vani ako ih ne dođe više od 2, ali nije baš jednostavno.

Ima li nešto sa onim zmajem na mostu ili da to zasad koristim samo za farmanje duša?

mravojed20
16-10-2012, 22:20
Dobiješ Drake Sword ako ga dovoljno namlatiš, pogle na dark souls wiki. Svaki dio ove igre ima nes korisno, al ako ti je teško, levelaj pa se vrati dolje u katakombe.

Shaka
16-10-2012, 22:22
katakomba se kloni dok ne dobijes lordvessel,a i tad je prerano jos po meni =)

Bartuc
17-10-2012, 05:49
Katakombe su dosta teške, a područje iza njih (Tomb of Giants) je među najtežima u igri. Kako čovjek kaže, čekaj Lordvessel i obavezno imaj Divine oružje pošto se skeletori ponovno dižu ako ih ubiješ sa bilo kojim drugim tipom oružja. Ako nemaš Divine oružje ili ga zaboraviš napraviti, onda ubiješ necromancera koji ih diže iz mrtvih, no to nije baš najbajnije rješenje i rađe se vrati nazad po Divine.

Hexfire
17-10-2012, 09:00
Ok, katakombe ostavljam za bolja vremena. Idem onda probat sredit gargoyela i vidjet što ima dalje. Pokušavam izbjeći bilo kakve wikije koliko god mogu da si ne spoilam previše, pa ću radije vas tu gnjavit.

Fora mi je kako su zasad zone povezane, ljestve se spuste od zmaja do Undead burg, onaj lift ide iz Firelink Shrine do one crkve, Undead Parish mislim. Možda sam nešto od toga i propustio.

Kad sam tek ubio onog prvog bossa na mostu i spustio se dolje po ljestvama nisam ni skužio da sam se vratio u Undead burg. Sjednem za bonfire izađem van i mislim si kak bezveze, pa ovo je skoro copy paste Undead Burga :).

Maloki
17-10-2012, 17:15
Ubio Havela i Hidru.
Sa Havelom sam se dosta namučio pa sam otišao nafarmat još 2 lvla tako da dignem str na 42 pa da mogu nosit blak knight greatsword. Nakon toga je bilo sve samo stvar koncetracije (i dovoljno lagane opreme da mogu fino dodgeat :)). Hidra me prvo živcirala sa svojim vodenim kuglama ali kad skužiš kako ih izbjeć i kad joj dođeš blizu padne iz prve, stvarno je lagana. Nakon toga sam otišo lijevo, popeo se gore lojtrama, pa još jednom lojtrama i našo se ponovno u gardenu ali u nekom djelu gdje nisam bio. Tamo sam poginuo jer me izjelo prokleto drvo. Tu sam stao.
Jel ima u blizini bonfire, da ne moram trčat skroz iz one špilje u basinu? Btw, tamo sam vidio neki lift koji vodi gore do nekih drakeova. Jel teško to područje, da ga izbjegavam?

I di je ovaj gargoyle? ;(

Xero
17-10-2012, 17:17
U crkvi.

StormCr0w
17-10-2012, 17:21
Jel to samo meni kod hidre cukalo :/

Shaka
17-10-2012, 17:23
Ubio Havela i Hidru.
Sa Havelom sam se dosta namučio pa sam otišao nafarmat još 2 lvla tako da dignem str na 42 pa da mogu nosit blak knight greatsword. Nakon toga je bilo sve samo stvar koncetracije (i dovoljno lagane opreme da mogu fino dodgeat :)). Hidra me prvo živcirala sa svojim vodenim kuglama ali kad skužiš kako ih izbjeć i kad joj dođeš blizu padne iz prve, stvarno je lagana. Nakon toga sam otišo lijevo, popeo se gore lojtrama, pa još jednom lojtrama i našo se ponovno u gardenu ali u nekom djelu gdje nisam bio. Tamo sam poginuo jer me izjelo prokleto drvo. Tu sam stao.
Jel ima u blizini bonfire, da ne moram trčat skroz iz one špilje u basinu? Btw, tamo sam vidio neki lift koji vodi gore do nekih drakeova. Jel teško to područje, da ga izbjegavam?

I di je ovaj gargoyle? ;(

jedini bonfire u darkroot gardenu je kraj velikih vrata za koja ti treba crest of artorias od Blacksmitha Andrei u undead parishu...

a gargoyle ti je u undead burgu,znaci otisao si dosta off path...vrati se u burg =)

W3DR4N
17-10-2012, 17:25
1. Tamo sam poginuo jer me izjelo prokleto drvo. Tu sam stao.
2. Jel ima u blizini bonfire, da ne moram trčat skroz iz one špilje u basinu?
3. Btw, tamo sam vidio neki lift koji vodi gore do nekih drakeova. Jel teško to područje, da ga izbjegavam?

1. Kasnije
2. Moraš.
2. Opcionalno tunelno područje koje spaja tri regije. Nije bitno, osim za brže kretanje među njima.

Xero
17-10-2012, 18:17
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/560955963349598716/7F4B372F260BB085669EFFFBB734734AD72FB1DF/
Iaito strong attack ♥

Maloki
17-10-2012, 23:51
Našo i ubio gargoylea, pozvonio prvo zvono, otkinuo hellkiteu rep i dobio drake sword.
Sad krenuo u donji dio undead burga, poubijo kaj sam mogo ali naletio na neku veću skupinu nekih likova s kapuljačama i prljavog i otrovanog peseka.
Jel ima tam negdje u blizini bonfire?

Lvl 46 sam.

Windwalker
18-10-2012, 00:05
Nemoj odma ući kroz maglu k bossu (kozi), nego idi dalje (desno od magle) do tornja kojim se popneš i napraviš novi shortcut do Firelink shrine-a.

Onda se lijepo vratiš, središ bossa i dobiješ ključ za dalje.

Maloki
18-10-2012, 00:12
E da, ima kaj zanimljivog u Firelink Shrineu? Tamo sam lutao malo na početku igre još i onda došo do 2 kostura koji bi me silovali.

Windwalker
18-10-2012, 00:30
To ti je centralno područje koje se križa na još neka mjesta.
Pusti zasad to. Samo saveaj tamo i onda se vrati i prati dalje dno Undead Burga, pa Depths, pa Blight town.

StormCr0w
18-10-2012, 05:45
Maloki vrati se u Undead Asylum!

Hexfire
18-10-2012, 08:22
E da, ima kaj zanimljivog u Firelink Shrineu? Tamo sam lutao malo na početku igre još i onda došo do 2 kostura koji bi me silovali.

Ima ona baba što ti pojača Estus flaskove i onaj lik sa maceom koji te nauči heal spell. Po onom groblju možeš protrčat par puta i pokupiti loot.

Maloki
18-10-2012, 11:13
Maloki vrati se u Undead Asylum!
Zašto i kako?

Ima ona baba što ti pojača Estus flaskove i onaj lik sa maceom koji te nauči heal spell. Po onom groblju možeš protrčat par puta i pokupiti loot.
E gg, to bi mi dobro došlo.

Shaka
18-10-2012, 11:42
nemoj se jos vracati u undead asylum...mislim po meni je glupo ici tamo 2 puta jer neces moci sredit bossa do negdje 60-70lv,a i rado bi otisao po skull lantern u katakombe da se mozes džorat sa snugglyem za fog ring

Xero
18-10-2012, 11:47
Treba mu rusted iron ring za Blightown, a boss je više naporan nego težak. Ja sam ga ubio oko 40. levela.

Maloki
18-10-2012, 16:26
Ubio Capra Demona, bio prelagan. Sad sam u depthsima, ubio mesara i ogromnog štakora. Jel se respawnaju?
Naletio i na nekog merchanta dole, jel valjaju kaj crystal greatsword i crystal shield?
Uspio nać i bonfire tako da zasad pauzica.

Windwalker
18-10-2012, 16:28
Nemoj crystal oružja koristit.
Brzo se trgaju i ne daju se popravljat.

StormCr0w
18-10-2012, 16:35
Štakori se respawnaju, mesari ne.

Maloki
18-10-2012, 16:37
I onaj mega štakor isto? Mislim, bio je lagan, samo jedan udarac i pao je, ali prepo sam se prvi put kad sam ga vidio pa sam brže bolje iskoristio ono čudo kaj me odvede do zadnjeg bonfirea tako da dignem lvl da ne bi izgubio duše :)

StormCr0w
18-10-2012, 16:42
Ne. Mislim, možeš procijenit koji se respawnaju a koji ne.

Možeš ga lakše ubit ako imaš luk i strijele, imaš tajni prolaz kod prvog mesara ako se ne varam, uništiš kutije i možeš doć iznad njega pa ga samo rokaš strijelama.

Maloki
18-10-2012, 16:55
Tam sam se i spustio pa sam ga plungeao, one hit kill je bio.

Maloki
18-10-2012, 20:22
Riješio Gaping Dragona, iznenađujuće lagan. Spusio se u Blighttown, ubio me prvi mob pa reko idem nazad u Firelink Shrine i vidjet kaj ću dalje.
Mislim si da odem nazad u Asylum po rusted iron ring. Lvl 51 sam.

W3DR4N
18-10-2012, 20:56
Ti si jedno dvostruko prevelik level nego što bi trebao biti.

Maloki
18-10-2012, 20:58
Toliko sam dobar.

Bartuc
18-10-2012, 22:15
Gaping Dragon mi je uz Moonlight Butterfly najlakši boss u igri, praktički ne postoji šansa da te dotakne... i to već od prvog prelaska igre, lol :D A izgleda pre opako.

str1k3r
18-10-2012, 23:19
I Pinwheel je jadan također, no Ornstein-Smough combo je dovoljno sjeban da pomisliš kako si naletio na poslijednjeg bossa.

W3DR4N
19-10-2012, 07:39
Stormcrow i 1van su valjda jedini igrači koje bi Moonlight ubio da su ikad uspjeli izaći iz Asyluma.

1van
19-10-2012, 11:41
ubio sam moonlighta

ček zašto uopče odgovaram, au kurac :(

Maloki
19-10-2012, 17:07
Naporan je ovaj Stray Demon.

Xero
20-10-2012, 11:10
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/560956219541009696/0770B3EDBED76F9FF089A8604D96FBFA8500A8A3/
Ovo je bilo blizu.

vex
20-10-2012, 11:55
Lijepo tajmiran screenshot :)

Bartuc
20-10-2012, 12:33
Bome, odlično ga je ulovio.

@Maloki, imaš 3 Stray Demona (odnosno varijante), onaj prvi odmah u tutorialu je pljuga, druga 2 su dosta zajebani sa onim svojim AoE napadima. Imaju ogroman radijus i moraš na vrijeme početi bježati inače rade masivan dmg. Onaj napad kad zapikne malj u zemlju je lako izbjeći, mene je uvijek mučio onaj kad udari od zid pa sve grune.

vex
20-10-2012, 12:39
Ja se i dalje ubijam pokušavajući odrezati rep Kalameetu :(

Bartuc
20-10-2012, 12:43
Probaj u COOP-u ako nikako nejde. Pošalji poruku summonu da ga zabavlja sprijeda dok ti ideš na rep.

Mada nije teško, protiv njega ti štit ne treba, tak da 2H oružje, grass crest štit na leđima... Kad se digne na stražnje noge da će bljuvati vatru, odmah sprintaj prema repu i napravi heavy attack iz sprinta. Ako imaš Zweihander, probaj sa njime pošto ima pre savršen heavy attack sa ogromnim dometom. Bitno da ti oružje ima Slash heavy attack pošto je sa njime lakše pogoditi nego sa Thrust napadom.

vex
20-10-2012, 12:59
Nema se para za jolly cooperation :D Tak da igram sam, a koliko znam nema phantoma za summonat.
Moram dodgeat napade, pa pogodit da me ne uhvati teleportom, otrčat do repa i nadat se da neće odletit za pol sekunde. Užas :D

Xero
20-10-2012, 13:00
Teleport?

vex
20-10-2012, 13:27
A ono levitiranje, kad te uhvati okom. Ima dosta velik range.

StormCr0w
20-10-2012, 19:56
http://i.imgur.com/NzBKO.gif
Totalno.

Xero
20-10-2012, 20:18
Nema Dark Wood Grain Ring

cham3leon
20-10-2012, 20:36
:pray: :pray: :pray:

Bartuc
20-10-2012, 20:46
Hahaha, dugo se nisam ovoliko nasmijao :pray: :pray:

Xero
20-10-2012, 22:08
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/560956219549692124/3E76F0821B1635504CB266C714B0A58399AAF842/
Forest fight club.

Xero
21-10-2012, 13:55
Bogte kakva je forest pvp ludnica.
Prvo summonujem nekog lika da dueliramo malo. Onda uleti random forest hunter. Ja reko 100% će se sad na mene zaletit dok se borim s ovim. Kad ono lik zaspama ovog s kojim dueliram i krenem na mene. Ja ga riposteam i pola healtha mu oduzmem. Još smo se malo borili, ali na kraju me ubio Wrath of Godom. Jebem ti taj miracle.
Onda me invade neki lik s Drake swordom. Odmah sam znao da će bit sranje. Ispali jedna soul arrow na mene ja se izmaknem i proba me udrait mačem. Parrry+ripsote= insta kill.
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/560956219559083528/D4812423FFEBD4FDF8897FCF9ED3B7B126EF330F/
Bilo mi ga žao.
Na kraju me neki afker inveda. Dao sam malo vremena da se pojavi jer je izgleda kao da zna što radi. Odem ubijem jos nekog invadera i vratim se. Lik još uvijek afk. Reko da vidim jel humanitya. Izvadim dark hand soul suckam ga kad ono 8 humanitya lik imao. Mora da je cjeli dan pvpao.
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/560956219559098900/E5A802C3F850E7EC738808C8B2D9EFBA0C217847/
I njega mi je bilo žao. Još sam ga na kraju morao ubit da bi mogo izać iz igre :(

Deadwalker
21-10-2012, 16:45
http://www.g2play.net/store/Dark-Souls-Prepare-To-Die-Edition-English-Language-Steam-Key.html

Jel bilo povoljnijih dealova ili da čekam idući Steam sale?

Xero
21-10-2012, 16:53
Ti bi manje od 113 kuna platio igru? Ne podržavaš industriju.

Windwalker
21-10-2012, 18:29
Ja bi dao i 550kn za ovu igru.

Kid A
21-10-2012, 18:43
Na PS3 i moras

Xero
21-10-2012, 18:49
Ba dum tsh.

Deadwalker
21-10-2012, 18:53
Zašto da nešto platim više, ako mogu manje? :)
Gledajući kakvo je tehničko smeće PC port, tesko bi dao više novaca za ovo. Na stranu sa svom genijalnošću igre.

1van
21-10-2012, 18:54
da igra je baš genijalna, sva sreća pa se blizzard s tim nije sjetio još 97. kad su diablo napravili.

Windwalker
21-10-2012, 18:58
Na PS3 i moras
Zašto sam je onda platio 150?

StormCr0w
21-10-2012, 19:03
Platinum.

Windwalker
21-10-2012, 19:05
Nije. Normalna. Niti nema platinum verzije.
Zapravo je bilo 139.18 kuna. Prešo sam se s računicom.

Maloki
21-10-2012, 19:43
Zašto da nešto platim više, ako mogu manje? :)
Gledajući kakvo je tehničko smeće PC port, tesko bi dao više novaca za ovo. Na stranu sa svom genijalnošću igre.
Tehnički problemi i nisu nekih velikih razmjera, a onaj najupadljiviji je bio riješen u roku od pol sata i to prije nego je igra uopće izašla. Sad samo moraš skinut i kopirat patch :)
I unatoč svim tim problemima igra vrijedi i više od tih 113kn tako da je to must buy. Ak i bude akcija na Steamu cijena mu neće bit niža od ove.

da igra je baš genijalna, sva sreća pa se blizzard s tim nije sjetio još 97. kad su diablo napravili.
Slažem se, cijeli combat sistem je preuzet iz Diabla.

Deadwalker
21-10-2012, 20:12
Hvala na infu, no pričekat ću idući sale. Imam još namjeru prije završiti New Vegas, Deus Ex HR + The Missing Link DLC (koji btw nisam odigrao još) te Metro 2033 koji mi stoji na Steamu valjda već godinu dana :)

Maloki
21-10-2012, 20:13
Lol i ja imam problema sa Metro 2033, imam ga godinu i pol sigurno a nikak da zaigram kak se spada.
Missing Link isto nisam zaigro još al et, ima vremena.

Deadwalker
21-10-2012, 20:19
Pokušavam biti racionalan. Jebote, nakupovao svega i svačega do sada, a pola toga nisam odigrao. Budem svakako odigrao Dark Souls, no sada mi vjerojatno ne bi najbolje legao jer sam se već pomalo zasitio RPG-eva koliko ih igram u zadnje vrijeme.

Hexfire
21-10-2012, 20:32
Zapeo sam sad na gargoyelu, umro nekih 6-7 puta. Najviše uspijem skinut jednog na 10% negdje ali onda uvijek nešto zeznem. Nije preteško ali trebat će i malo sreće, a možda i pokoji lvl više. Možda krenem i na drugu stranu. To sam tek danas otkrio. Tamo gdje je blacksmith. Ubio me onaj mini boss blizu njega, onaj spori sa ogromnim aoe. Ima dosta hp-a, pa će bit zabavno probat ga sredit melee.

Što je pametnije? Gargoyeli ili ovaj drugi put, ili ima neka treća opcija?

str1k3r
21-10-2012, 20:36
Pozovi Solairea da ti pomogne sa Gargoyleima; moraš biti u Human formu i njegov znak je ispred Fog Gatea. Možeš i u šumu, jer je boss tamo ekstremno lagan. Također, nije ti nužno da ubiješ onog demona kod kovača, jednostavno protrči pored njega - uvijek se možeš vratiti tu.

Maloki
21-10-2012, 20:43
Riješi ovog drugog, poprilično je lagan. Kad ga riješiš idi kroz šumu dok ne dođeš do jednog djela di je nekakva građevina koja ima kao neki lokot na sebi (bijelo je i svijetli). Lijevo od toga imaš jedan zid koji se može srušit, vjerojatno će ti i bit neki hint tamo. Sruši zid, tu ti je bonfire. Tu odmoriš i onda odeš prolazom desno od onih zaključanih vrata. Čuvaj se na tom putu desne strane jer ti se pred kraj tog puteljka kriju 3 drva koji te mogu jako lako ubit, pogotovo ako ti uhvate glavu i jedu te. Kad njih središ odeš u dio do kojeg je vodio taj puteljak i ispred sebe ćeš vidjet nešto na podu. To ti je mob koji se probudi kad mu dođeš blizu. dok se budi samo mu se postavi iza leđa i napadaj ga. Na taj način bi ga trebao ubit bez da te uopće dotakne. Imaš još 4 takva u toj zoni, s time da su ti dvojica (koji se nalaze lijevo od ovoga prvog, odnosno desno ako si mu došao s leđa) sami pa ih možeš lako ubit, dok ova druga dvojica uz sebe imaju po 2 drva tako da treba dobro tajmirat. Jedan taj run ti nosi 3700 duša i završiš ga u roku 2-3 minute kad se dobro uvježbaš. Trebat će ti par runova dok se uhodaš.
I ti frajeri ti napadaju lijevom rukom tako da uvjek dodge u desno. I kad vidiš da se uspravi i digne ruke prizivat neki spell il trk njemu da ga što prije ubiješ ili bježi da te ne uhvati to čudo jer će te inače praktički onesposobit i ubit te.
Koji si lvl sad uopće?

Vedro
21-10-2012, 20:51
Tek sam poceo igrati,level 15 sam.Pokusavam rijesiti bosa u Udead Burg.Imam nakupljenih par istih stitova i maceva pa me zanima sto sa time.Da pobacam ili ostavim?Zanima me zato jer sam kod merchanta u Burgu mogao kupovati samo za soulse,pa neznam dali to mogu utopit negdje drugdje.

Magnus
21-10-2012, 20:55
U pravilu ti ne treba više od jednog od iste vrste itema. Nemoš prodavat iteme kod nijednog merchanta, tamo samo kupuješ

Maloki
21-10-2012, 20:58
Kupiš bottomless box i tu spremaš.

vex
21-10-2012, 21:30
U pravilu ti ne treba više od jednog od iste vrste itema. Nemoš prodavat iteme kod nijednog merchanta, tamo samo kupuješ
Mozes kod Frampta prodavati.

Vedro
21-10-2012, 21:40
Ok, hvala!

Hexfire
21-10-2012, 21:43
Koji si lvl sad uopće?

Negdje oko 30, nisam 100% siguran.

Bartuc
21-10-2012, 21:52
http://www.g2play.net/store/Dark-Souls-Prepare-To-Die-Edition-English-Language-Steam-Key.html

Jel bilo povoljnijih dealova ili da čekam idući Steam sale?

Igra je zakljucana za nasu regiju, nema je na Steamu... tak da, G2Play je najbolji izbor.

Xero
22-10-2012, 00:01
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/560956219567858057/E153245F538C5BABEC62A4DA799AD4B9580A62D1/
Pobjednička poza nakon uništavnja prljavih gankera. PvP je još zabavniji u paru.

Bartuc
22-10-2012, 05:37
Koji si level kad toliko PVP-aš? Jel ima rulje ili dođu na kapalju svakih n sati?

Xero
22-10-2012, 07:39
100. Koliko čujem ima više pvp na nižim levelima, ali većinom to i sreći ovisi. Bila nedjelja pa su invaderi zaljetali svake 2 minute.

cham3leon
22-10-2012, 09:32
To nije pobjednička nego Mišo poza

Xero
22-10-2012, 10:13
http://cloud.steampowered.com/ugc/560956219572848925/244A9163FF0F8AB6228ED685BF102D3BE0A628F9/
Tko je pobjedio?

Maloki
22-10-2012, 14:55
Daj meni malo tih duša.

Kid A
22-10-2012, 14:57
Nema tebi nista dok ne zavrsimo Borderlands

Xero
22-10-2012, 18:07
Daj meni malo tih duša.
Bi da mogu.

Xero
22-10-2012, 22:00
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/560956219581300709/70392F8D0B330EB2969FCF7081FDE3F5A79D5F34/
Jebem ti gankere. Bome za šumu ti treba frend koji če ti čuvat leđa.

Windwalker
22-10-2012, 22:36
Ja sam vrlo brzo odustao od PvP-a, jer se sve svodi na backstab.
A u tome sam loš.

Xero
22-10-2012, 23:17
Svodi se, ako si loš.

Maloki
23-10-2012, 21:33
Riješio Quelaaga. Iz prve 8)

W3DR4N
23-10-2012, 21:46
Za 300 nekim levelom. :<

Xero
23-10-2012, 22:12
Šta stalno fulaš slova u zadnje vrijeme?

Maloki
23-10-2012, 22:39
Za 300 nekim levelom. :<
52.

Hexfire
24-10-2012, 22:02
Kud sad? Gargoyle me uporno ne pušta dalje. Ako idem onim drugim putem dođem do vrta gdje su drva. Ravno su neka vrata ili zid šta već, za koja trebam nekakav ključ, nemam pojma što. Ako idem onim putem prema dolje dođem do hidre koja me lako ubila prvi put i barem na prvu izgleda kao prevelik zalogaj zasad. Neka kula je u blizini hidre ali ni za to nemam ključ.

Ima li neki drugi put kud mogu ili mi ne preostaje drugo nego skupljat duše, podići statse i pokušavat ponovo i ponovo. Lvl 23 sam.

Xero
24-10-2012, 22:19
Pa ubij gargoyle.

Hexfire
24-10-2012, 22:27
Pa bi da mogu.

1van
24-10-2012, 23:01
dođi kao čovjek i onda ćeš moč summonat onog sun-fap tipa, s njim su ta dva idiota goli kurac.

Windwalker
24-10-2012, 23:03
Kupi par vatrenih bombi. Mislim da ih dosta oštećuju.

Maloki
25-10-2012, 05:54
Kud sad? Gargoyle me uporno ne pušta dalje. Ako idem onim drugim putem dođem do vrta gdje su drva. Ravno su neka vrata ili zid šta već, za koja trebam nekakav ključ, nemam pojma što. Ako idem onim putem prema dolje dođem do hidre koja me lako ubila prvi put i barem na prvu izgleda kao prevelik zalogaj zasad. Neka kula je u blizini hidre ali ni za to nemam ključ.

Ima li neki drugi put kud mogu ili mi ne preostaje drugo nego skupljat duše, podići statse i pokušavat ponovo i ponovo. Lvl 23 sam.

Lijevo od tih vrata di treba ključ imaš zid koji urušiš sa par udaraca i tu ti je bonfire. Tu odmoriš. Desno od vrata ti je prolaz gdje onda ide ovo

Čuvaj se na tom putu desne strane jer ti se pred kraj tog puteljka kriju 3 drva koji te mogu jako lako ubit, pogotovo ako ti uhvate glavu i jedu te. Kad njih središ odeš u dio do kojeg je vodio taj puteljak i ispred sebe ćeš vidjet nešto na podu. To ti je mob koji se probudi kad mu dođeš blizu. dok se budi samo mu se postavi iza leđa i napadaj ga. Na taj način bi ga trebao ubit bez da te uopće dotakne. Imaš još 4 takva u toj zoni, s time da su ti dvojica (koji se nalaze lijevo od ovoga prvog, odnosno desno ako si mu došao s leđa) sami pa ih možeš lako ubit, dok ova druga dvojica uz sebe imaju po 2 drva tako da treba dobro tajmirat. Jedan taj run ti nosi 3700 duša i završiš ga u roku 2-3 minute kad se dobro uvježbaš. Trebat će ti par runova dok se uhodaš.
I ti frajeri ti napadaju lijevom rukom tako da uvjek dodge u desno. I kad vidiš da se uspravi i digne ruke prizivat neki spell il trk njemu da ga što prije ubiješ ili bježi da te ne uhvati to čudo jer će te inače praktički onesposobit i ubit te.

Nafarmaj par lvla pa možeš i na Moonlight Butterflyja. U biti na njega možeš i sad jer je jako lagan, samo trebaš dodgeat dok se ne spusti na most i onda ga tučeš. On ti je tamo di su ti ovi gianti o kojima sam ti pričao u citatu, skroz desno u urušenoj građevini.

Hexfire
25-10-2012, 09:27
Ok tnx maloki.

@1van
Može još nešto o tome? Koji je to lik i kako točno ga summonam?

Bartuc
25-10-2012, 11:41
Kad si u human formi, možeš summonati druge igrače u MP da ti pomognu ili na nekoliko lokacija možeš summonati NPC-e da ti pomognu. Kod gargoylea, budi u human formi i drito ispred njihovog Fog Gate-a ti je summon sign od Sunbro lika.

Sa druge strane, kad si u human formi možeš invadeati tuđe svjetove i ubiti njihovog "mastera" odnosno drugi mogu invadeati tebe pa se moraš braniti. Također možeš ostaviti znak na podu kad želiš sa nekim PVP-ati... itd.

Taj MP dio radi samo na original igri, ali ovaj offline dio sa NPC-ima radi i na original kopijama.

PS: Ako želiš kod gargoyla summonati žive igrače, ljudi najčešće ostave sign kod bočnog ulaza u crkvu (nasuprot prolaza za blacksmitha i šumu)...

Hexfire
25-10-2012, 11:55
Ok, tnx.

Maloki
26-10-2012, 12:54
Prokleti Sen's Fortress, ukupno sam izgubio minimalno 50k duša.

Windwalker
26-10-2012, 16:36
Nabavio sam si artbook i soundtrack iz limited editiona. 8)

Kadamon-sama
27-10-2012, 08:29
Znaci igra mi je u roku odma sada odma presla u top 10 igara ikad odigranih a polako se i penje prema top 5.
I uz tolko uzivanja u odlicnom svijetu, art directionu, otkrivanju lorea, jako zabavnom, logicnom i rewarding gameplayu ovih par boljki koje ima toliko jace vriste i smetaju.
Mislim pa nemoj me jebati, dakle fajt protiv Timona i Pumbe, reko ja sebi ajd da prvo capnem Spencera a Terence bude ostal za kraj jer hocu armor njegov na prvom prelasku, sve 5, igram se ja malo s njima, pratim kakve koji napade ima, ulazim u ritam, ulazim u tajming, ok let's do this, Abbott zamahuje, Costello je taman iza njegove planinske guzice, rollam ispod cekica zamahujem na debelog kad ono kroz trbuh fattya izvire lightning nabijeno koplje od linebeckera, a zidovi i masivni stone pillari da ne pricamo, i ne samo da koplje prolazi, ne to nije dosta, kad ovaj onu svoju homing munju posalje, ona isto lijepo prode kroz ovoga. O kameri koja sama skace izmedu njih 2 da ne pricam.

Ja se stanem pokraj zida, udarim odbije mi se oruzje i mini stun na mene, enemy zamahne pokraj zida, prode oruzje kroz zid i naskali me, neko u From Softwareu nezna svoj posao, cek malo, 2 verzije igre, za 2 platforme, sa oko 6 mjeseci - godinu dana izmedu(ne znam tocno, linch me), 1 DLC i patch i ne mozete clipping issues popraviti?

>Sen's Fortress
>skocim dolje da skinem Titanite Demona(da imam ring)
>skinem prvog, idem do onog na kraju tunela
>luream ga u tunel
>glava mu taman dode do stropa, odlicno, denyal sam mu jump atack
>lik skoci, nestane cijeli u strop, i metar ispred izroni iz stropa i ubije me
Ili lik ima dostupnost noclip komandi ili su From Software losi.

Ovo su velike, velike boljke za igru koja se dici da je hard but fair, za igru ciji cijeli skill se bazira na ucenju timinga za oruzja/stitove/neprijatelje, reguliranju potrosnje stamine, pogadanju enemy pod odredenim kutevima da bi se aktivirali odredeni jaci napadi i pariranju napada pod odredenim kutem, timingom i udaljenosti. Sve to ovisi o tome da je hit detection i clipping odlicno odraden i to je trebalo uzeti presedans nad svim drugim u ovoj igri(i response kontrola) jer je jedan od temelja gameplaya i da tu imaju propuste koje nisu patchirali je jako lose. Cak su pogodili savrseno omjer prica-gameplay, likovi kuze da je dovoljno napravit svijet koji te zove na istrazivanje i jeben gameplay i onda od price samo dat van osnove na kapaljku i pustit da ostalo bude fan speculation. Znaci da kuze bit video igara i onda mi tak zezneju :D

Nist idem ja dalje summonta ljude koji ocekivaju da budu mi pomogli oko Artoriasa i onda ih forsta na Kalameeta :3

1van
27-10-2012, 11:42
jel ovo još jedan od wedranovih multija?

Kid A
27-10-2012, 12:39
Nije, Kadamon je stari clan

Xero
27-10-2012, 12:39
I za razliku od Wedrana u pravu je.

Maloki
27-10-2012, 16:06
Ja uz to imam i making of, poster, manual i razglednice.
Stvari koje su za plejku bile dio limited editiona su za PC dio standardnog izdanja. I to za 300kn. Lol.

Kid A
27-10-2012, 16:09
Kakve razglednice, daj sliku

Bartuc
27-10-2012, 16:34
Ja uz to imam i making of, poster, manual i razglednice.
Stvari koje su za plejku bile dio limited editiona su za PC dio standardnog izdanja. I to za 300kn. Lol.

Kak za 300? Pa 115-120 kuna je PC verzija!? :D

Maloki
27-10-2012, 16:40
Poslikam kasnije.
300kn ak kupiš boxed a ne na g2play :)

StormCr0w
27-10-2012, 17:03
Manual? Mislio sam da su harkor :(

Xero
27-10-2012, 17:04
U manualu ti skoro ništa ne piše.

Maloki
27-10-2012, 17:24
U manualu imaš postavke tipki, nešto o klasama i malo riječi o UI-u lol.

Nego, evo cijeli sadržaj kutije
http://i.imgur.com/0hbEf.jpg

StormCr0w
27-10-2012, 17:48
Noice, nisam znao da se i boca estusa dobije.

Windwalker
27-10-2012, 17:49
Lijepo.
Sve to su se potrudili napraviti, a patch za rezoluciju nisu.

Xero
27-10-2012, 18:07
ButtHurt

Maloki
27-10-2012, 18:43
Došo u Anor Londo, digo lvl 60, ubio me neki demon, idem malo odmorit.

Bartuc
27-10-2012, 18:53
Došo u Anor Londo, digo lvl 60, ubio me neki demon, idem malo odmorit.

Sretno, blizu si Bud Spenceru i Jerry Lewisu, ako do sad nisi ispizdio, onda bi uskoro mogao :D A i na putu do njih, ona 2 Silver Knighta sa Bow & Spear ne pomažu :D

Maloki
27-10-2012, 19:39
Btw našo sam ključ za oslobodit Logana, nađeš ga doslovno u tri pm pa sam se onda morao vraćat do njega.

Xero
27-10-2012, 19:51
Master Key.

Xero
30-10-2012, 23:10
http://cloud.steampowered.com/ugc/560956744436348266/CF3500377D19FB376380E59736B6079CC7C6DE21/
Om nom nom.

StormCr0w
31-10-2012, 07:43
http://i.imgur.com/OYDan.jpg
XERO OVISNIČE JEDAN.

Xero
04-11-2012, 20:11
http://cloud.steampowered.com/ugc/560956744515988176/164CAFC78ABD7D1DF89F0F7658B58FDE4BC009B7/
Ništa ne sumnja.

sickpetey
05-11-2012, 13:57
Nekako mi je uvijek gadno gledati tvoje screenove. Prevelike reza i boje mi izgledaju jednostavno retardirano.

weird1
05-11-2012, 14:27
estus flask +4?
Btw sta sve neke slike s milion soulsa svi se nesto frajerisu ja popiz... kad izgubim 10k souls.

Igra me strasno zivcira nekad me 2 kosturka mala ubiju, nekad oni jadni komarci i sve bi to bilo ok da te mape nisam presao prije 15 lvla i sa slabijim oklopom i da nisu u pitanju monsteri koje 1 udarac ubije :(
Onda ljut ugasim igru i opet se vratim iduci dan :P

Windwalker
05-11-2012, 16:58
Očito je da samo PvP-a po šumi, a tako možeš dobivati puno soulsa po bitci i ne izgubiš ih ako te ubiju.

Bartuc
05-11-2012, 18:14
Nekako mi je uvijek gadno gledati tvoje screenove. Prevelike reza i boje mi izgledaju jednostavno retardirano.

Šuma je inače grda, ali da, njegovi SS-ovi izgledaju kao da na veš mašini igra :D

Xero
05-11-2012, 18:58
Ljubomorni ste na moje duše pederčine jedne.

Bartuc
05-11-2012, 21:00
To se taj čas nakupi, pogotovo kad si zacrtaš max level zbog PVP-a izvan šume (60-125), pa odjednom nemaš više na kaj trošiti nakon što posložiš opremu.

Xero
05-11-2012, 21:02
Pa trošim na gluposti, ali ih sve jedno ne mogu potrošit. Danas sam još jedan milijun zaradio.

Aerial
06-11-2012, 17:04
Pokrenuo igru, napravio lika, odgledao uvodni intro, napravio 10 koraka i quit game.

Pogledao na kalendar da se uvjerim da je 2012. godina, a ne 1994.

hansi
06-11-2012, 17:08
bravo

Sgt. Bull
06-11-2012, 17:08
:pray:

Windwalker
06-11-2012, 17:24
Aerial=Aral
Oduvijek sam ih smatrao istom osobom.
Koji samoglasnik više/manje ništ ne znači.