Pogledaj cijelu verziju : Dark Souls
Stranica :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
Tegla Ajvara
06-12-2013, 00:07
upgradeao sam vec obicni spear i tower kite shield na +5
mlatim dost dobro
imam sad great soul arrow i sad cu nafarmat za havy great soul arow
dolje u onom selu kad se spustis di su zasjede, tamo su me namlatili ko vola par puta pa sam sad poslago neke stvari i poboljso
pa cu se sutra opet spustit da vidimo sad kak stvari stoje
probo sam maceve, nesvidja mi se kak ''mlate''
opet oni 2. macevi sta bodu su prekratki
tak da mi je spear sad bog i batina
sjekira zivo smece, bar sta sam probo sa 2 ruke, uvjek sam ja taj koji zadnji lupa
dmg je ok, al dok zamahne vec me sasjeku
Nemoš igrat magea i koristit sjekiru naravno...
Drži se speara onda ako ti odgovara, to je ok oruzje za magea
Windwalker
06-12-2013, 14:55
Možeš probat i Great Scythe.
Cool izgleda, brz je i malo stamine troši.
Great Scythe mi je užasno oružje.
Tegla Ajvara
07-12-2013, 22:57
kod dsfixa je bit samo prekopirat stvari u data folder od igre?
nes nesljaka kak treba i mis mi vise uopce neradi
stavio sam dsfix 2.2 i onda mouse fix i rjesio '' dinput8dllWrapper dsmfix.dll '' i neradi
Tegla Ajvara
09-12-2013, 22:20
zapeo sam i nigdje nemerem nac rjesenje
stvar je sljedeca: 30. sam lvl, pocistio sam cjeli onaj dio sa zvonikom i okolo (onaj boss sa 2 kera + onog preljepog leptira) i sve okolo toga
znaci sad sam kod neke hidre kod koje nemogu ni primaknit se, onda imam katakombe, onda dolje ona mocvara sa duhovima, pa sam kod kovaca kupio kljuc i otkljuco onaj prolaz u gartenu
kolko sam po prici skonto trebo bi u katakombe, ali problem je sta nemam nijedna divine wapon jer ovi se stalno respavnaju i to na k ide
trebam samo 1 green titanite shard da mogu upgreadat wapon da mogu normalno prec
gdje najblize nabavit taj jedan zeleni ak neko zna neku lokaciju koja je najbliza
Trebaš u kanalizaciju ić. Tamo poslje Capra demona.
Tegla Ajvara
09-12-2013, 23:00
eto sad da niste rekli, i da nisam pogledo video nebi nikad naso di ic
fala fala :D
Znači nama ne vjeruješ nego moraš video gledat.
Tegla Ajvara
10-12-2013, 09:19
pa vjerujem, al ja dok nemam vizualno objasnjenje opet nis nebi naso :D
btw tom rutom sam bar 50 puta proso kad sam iso ubit tog bossa i nikad nisam vidio ta vrata za dolje.
i jos nes, pobio sam sve trgovce koji mi nisu imali vise sta pametno ponudit, i sve one likove oko onog 1. bonfirea
Onaj u zlatnom oklopu mi je dropo dojaja prsten, sad neznam jel to bilo pametno il ne al, staje tuje
StormCr0w
10-12-2013, 09:24
Ako krepa Lautrec jel to znači da Firelink bonfire ostane gorit do kraja igre?
Da. Ako odlučiš firekeeper dušu vratiti na izvorno mjesto.
Windwalker
10-12-2013, 10:29
Vjerojatno misli ak ga ubiješ prije nego on ukrade dušu.
Odgovor je da.
Tegla Ajvara
10-12-2013, 14:32
nerazumjem
o cem vi
StormCr0w
10-12-2013, 14:40
Vjerojatno misli ak ga ubiješ prije nego on ukrade dušu.
Odgovor je da.
Hah. Dobro je to.
Deadwalker
11-12-2013, 12:22
A Dark Souls Cafe Is Coming to Japan. Yes, an Actual Cafe. (http://kotaku.com/a-dark-souls-cafe-is-coming-to-japan-yes-an-actual-ca-1480991890?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Twitter&utm_source=Kotaku_Twitter&utm_medium=Socialflow)
Because why not.
Windwalker
11-12-2013, 12:33
Prvi put da želim otić u Japan.
Windwalker
11-12-2013, 16:42
Očito tebe, kad ga tako često spominješ.
A dolje komentar
Prepare to dine
:pray:
mravojed20
12-12-2013, 22:26
:D
Evo baš igram ovih dana, ali sam sam sebe zajebo što sam previše visio na wikiju od igre.
Oš ić vidit jel se za neko oružje isplati upgrejdat ovo ono, al naletio sam na masu spoilera, pa mi je smanjilo doživljaj svijeta koji je ipak pravi razlog zaš igram igru.
Mislim da kad dvojka dođe neću ni prismrdit temi ovdje, ni wikiju, ni youtubeu, makar je godinu dana igrao sam dok ne skužim sve.
Ali krivim malo i igru, jedno je pružit izazov igraču, makar 200 puta umro na bossu ili na nekom dijelu dok se ne prestanem glupirati i bit brzoplet, ok, ali onog trena kad si prisiljen pogledat na netu neke stvari, to je previše, takav dizajn ne valja i ne pridodaje ničemu osim frustraciji i eventualnom spojlanju priče/svijeta.
I ne znam čemu točno služi stavljanje bonfirea svakih 30 kilometara koje onda propješačit do bossa, osim što te jednostavno tlači da trčiš okolo.
Skrivanje bonfirea je još gora ideja, to je osnovna mehanika igre i nema smisla je skrivati, čemu to?
Pa nije valjda izazov u tome koliko će mi se vremena dat da trčim od bonfirea do bossa? Sam boss bi trebao bit izazov, a ne da se telim okolo po 10 minuta da bi pokušao opet, to je iritantan dizajn.
Setting igre mi je pre savršen zbilja, opčaran sam svim bio do one šumice nakon duke's archivesa taman prije crystal cavea. Izgleda ko da je 1999. napravljen taj dio.
Uglavnom za dvojku bi volio samo da budu malo jasniji u nekim stvarima, ostalo sve pet.
cekaj da dojdeš do Bed of Chaos ili Seath the Scaleless, 5 dana jahanja kad te rokne, za izgubit živce al doslovce
od 200 sati kaj sam imal igre, 150 je prošlo na trčanje
Srećom, Bed of Chaos i Seth su među najlakšim bossovima u igri.
StormCr0w
12-12-2013, 22:45
I najdosadniji.
1. ali onog trena kad si prisiljen pogledat na netu neke stvari, to je previše, takav dizajn ne valja i ne pridodaje ničemu osim frustraciji i eventualnom spojlanju priče/svijeta.
2. I ne znam čemu točno služi stavljanje bonfirea svakih 30 kilometara koje onda propješačit do bossa, osim što te jednostavno tlači da trčiš okolo.
Pa nije valjda izazov u tome koliko će mi se vremena dat da trčim od bonfirea do bossa? Sam boss bi trebao bit izazov, a ne da se telim okolo po 10 minuta da bi pokušao opet, to je iritantan dizajn.
3. Skrivanje bonfirea je još gora ideja, to je osnovna mehanika igre i nema smisla je skrivati, čemu to?
1. Pa nisi prisiljen gledati na netu neke stvari nego si "prisiljen" istraživati i eksperimentirati.
To što smo nestrpljivi i navikli dobit sve nacrtano, pa trčimo na internet čim zapnemo na više od 10 minuta je problem nas, ne dizajna igre.
Kako su igru prešli ljudi koji su igrali igru odmah po izlasku, kada nije bilo detaljnih wikija i walkthrougha? :)
2. Puno bonfirea imaju shortcutove koje treba aktivirat i koji masivno skrate put tako da trčanje do bossa traje 2 minute uvrh glave.
Najduži put je do Four Kings pošto u New Londo Ruins nemaš nikakav bonfire pa moraš trčat od Firelinka. A i taj run se obavi u maksimalno 3 minute.
3. Opet je u pitanju ono što sam ranije rekao - fokus se stavlja na istraživanje.
cekaj da dojdeš do Bed of Chaos ili Seath the Scaleless, 5 dana jahanja kad te rokne, za izgubit živce al doslovce
od 200 sati kaj sam imal igre, 150 je prošlo na trčanje
Kakvih 5 dana jahanja, pa put do Bed of Chaos je prelagan nakon što ga prvi put skužiš, samo protrčiš.
Jedino je problem čišćenje onih dinosaura, tu sam bio gerilac.
I do Seatha je isto problem prvi put dok skužiš nevidljive mostove i kojim mostom moraš ić.
Jel postoji netko koga je Seath ubio?
Mravojede javi se na steamu za pvp.
Mene je curseao prvi put.
StormCr0w
13-12-2013, 00:00
Nije vam to Pinwheel.
Ja uvijek imam puno humanitya od pvpanja pa me skoro ni ne može curseat. Inače Seathov i Kalammetov rep su najteži bossevi u igri. Manus je na trećem mjestu.
hb-HRDIiRXA
Windwalker
13-12-2013, 00:04
Da, s repom sam imao malo problema.
Ali ak ga hoćeš samo ubit, onda je pipica.
Priscillin rep mi se čini zajebaniji.
Priscillin rep mi se čini zajebaniji.
ma nije, uzmeš neko slabo oružje i mlatiš
sa Seathovim repom nisam imal problema, jedino me naživciral kaj sam ga moral vatat, al ga nije problem odsjec, Kalamitiju nisam odsjekal, probal sam par puta al nije išlo
Manus je još lakši od Pinwheela, sa onom oglicom koja ti treba za reflect dark dmg frajera ubiš u 2 minute
StormCr0w
13-12-2013, 10:05
U 2 minute a Pinwheela u 2 sekunde.
Sa Manusom sam se najebao jer ima dosta poteza i poprilično je brz.
Pinwheel je smijurija, padne u 3 udarca.
Tegla Ajvara
13-12-2013, 21:30
zasto mi u london ruinsu onaj na krovu neda kljuc da maknem vodu sa teritorija?
Zakaj ga moraš ubit za darkwraith trofej? Pa to samo ne smiješ odnjet lordvessel Framptu neg direkt Kaatheu, nema Ingward veze s tim.
Zakaj ga moraš ubit za darkwraith trofej? Pa to samo ne smiješ odnjet lordvessel Framptu neg direkt Kaatheu, nema Ingward veze s tim.
pa ako ga ubiš dropa ti ključ, a ključ jedino dobiš ako lordvessel staviš na vatru, a ako lordvessel staviš na vatru onda ti se ovaj Kaatheu ne spama
kaj ne ?
Path A
Do not speak to Frampt after obtaining the Lordvessel and DO NOT PLACE it on the firelink altar. Then speak to Ingward (NPC with red wizard armor) in New Londo Ruins to receive the key to open The Abyss. You can trade with Frampt all you like before you acquire the Lordvessel. After joining the covenant, Frampt will disappear. Note:If you accidentally speak to Frampt but have not yet placed the Lordvessel, you can still use Homeward even though Frampt won't let you leave.
Path B
If you wish to join the covenant before obtaining the Lordvessel, you may kill Ingward to receive the key to open the door to The Abyss.
ja sam ovaj path B, žurilo mi se :D
Pa kaj ne dobiješ ključ ako imaš lordvessel u inventoryju?
Nisam se još joinao darkwraithovima pa ne znam :)
Tegla Ajvara
13-12-2013, 21:51
jedina stvar sta me nervira u igri je sta nigdje nema neka uputa iz koje zone u koju ic
da negledam vam po netu kak i sta treba nikan nebi ni preso
kaka je to igra?!
StormCr0w
13-12-2013, 21:58
Nedovršena.
Al su naivčinama uvalili pod remek djelo rofl
A jbg, nekom je preteška. Šta ćeš
StormCr0w
13-12-2013, 22:29
Sva sreća već je postojao trainer na launch day.
Super je i što ti npcevi i opisi itema doslovno kažu gdje točno treba ić. Nekima valjda fale ogromne strelice koje ti kažu gdje treba stajat da bi nastavio priču.
Windwalker
13-12-2013, 23:17
O, noobova li!
Ok, na početku si, kreneš prema kosturima. Ubiju te ko crva. Odeš opet, ubiju te opet.
'Hmm, nešto tu ne štima. Idem na drugu stranu.'
Odeš na drugu stranu, uđeš u Undead Burg. Ubiješ jednog, drugog, trećeg.
Noob si, pa te četvrti ubije. Ali kažeš si: 'Ok, ovaj put sam si sam kriv, ovim putem se definitivno može.'
I ideš tim putem.
Repeat.
Profit!
Ak si normalan igrač, ne trebaju ti interneti, prohodi, ništa, za običan prvi prolaz igre.
Tek kasnije, kad hoćeš isprobavat buildove, tražit sva oružja i oklope, ganjat trofeje, e onda pogledaš internet.
Jer, gdje je inače gušt?
(Jedino ako si Xero pa naučiš darksouls.wiki napamet par mjeseci prije nego igra uopće dođe na tvoju konzolu, u njegovom slučaju PC.)
Ja sam na Wikiju samo oklope gledao. O igri sam većinu stvari u lets playima naučio.
Super je i što ti npcevi i opisi itema doslovno kažu gdje točno treba ić. Nekima valjda fale ogromne strelice koje ti kažu gdje treba stajat da bi nastavio priču.
Kažu kurca :)
Da kažu. Probaj pričat s njima više od jednog puta.
pa onaj napočetku u Fire Linku (kaj izgleda ko Messi lol )ti kaže kud moraš ić, tj. di su Bell of Awakening
StormCr0w
14-12-2013, 00:00
Kaže da je jedan dole, a pokraj njega su stepenice koje te odvedu u pičku materinu. Sve ti je reko.
Totalno bi pomislio da je blighttown pecto kilometara dalje, i da tamo dođeš kroz 3 različite zone.
Tegla Ajvara
14-12-2013, 01:16
ovak, pocistio sam one andedove i aktiviro ono zvono, onda onog capra demona, pa onda dolje u kanalizaciji ubio onog sta mu stomak ima milion zubi, onda sam otvorio neka rdjava vrata tamo i neke mange me docekale i izadjem odandje i odem u onaj park i ubijem leptira, uzmem key da otvorim u toj zoni vrata a dolje neki ludi nabrijani, odem odatle i krenem na groblje i nize i pocistim kosture i onog bosa oca majku sina i krenem dalje i neki kosturi na steroidima me docekaju, vratim se nazad i odem roknit hidru, pa odem tamo u mocvarni londo, neda kljuc (jos ga nisam pokuso ubit) onda se vratim nazad i odem u asylum na pocetak igre, i tamo reda napravim
i sad opet u londo
neam pojma koje sad zone treba prije londa prec
stvar je da su npci samo 2-3x rekli di treba, inace su beskorisni
btw, koja je fora sa ''stabanjem'' od naprjed, nece nikad, samo sledja radi
U kanalizaciji ideš iza tih hrđavih vrata koja si otvorio i ideš dole u blighttown. To te vodi do quelaagice i poslije nje je drugo zvono.
Za probadanje sprijeda treba parirat.
StormCr0w
14-12-2013, 01:31
Najbolji opis ikad :pray:
Kaže da je jedan dole, a pokraj njega su stepenice koje te odvedu u pičku materinu. Sve ti je reko.
Totalno bi pomislio da je blighttown pecto kilometara dalje, i da tamo dođeš kroz 3 različite zone.
e pa onda si retardiran, kaj cu ti ja
Tegla Ajvara
14-12-2013, 12:49
naso sam ninđa odjelo, i prsten skojim nepravim zvuk kad hodam
imam onaj rjetki mac od duhova i snjim stabam okolo, dojaja je
e sad, gledam na wikiju za magic upgrade wapona i onda ispod enhanced
enhanced ima manje brojke od magic, a kaze da vise inteligence uzima
jel ko to probo sa sorcererom, i kak funkcionira?
imam 30 int
Windwalker
14-12-2013, 12:58
Bolji je enhanced od magic. Mislim da ga nakon 40 intelligence i više počne premašivati po pitanju štete.
A savjetujem ti da imaš 45-50 intelligence ak si mage.
Tegla Ajvara
14-12-2013, 13:08
pa da svakak
vitality 12
attunement 19
endurance 12
strenght16
dexterity 20
intelligence 30
brijem stavit vitality i endurance na 15 + imam onaj prsten sta bosta to dvoje
dex na 25 i ostalo sve utrpat u int
koji prsten ?
btw prstenovi se ne stackaju
http://darksoulswiki.wikispaces.com/Rin ... Protection (http://darksoulswiki.wikispaces.com/Ring+of+Favor+and+Protection)
dva ista se ne stackaju
Tegla Ajvara
14-12-2013, 13:38
e upravo taj zlatni imam
a sta znaci stack?
da se ne zbarajaju efekti
svaki ti daje 20% više, ali ako imaš dva na sebi neš dobit 40 (20+20), nego samo se jedan broji
sva ista prstena equipana se ne stakaju
Tegla Ajvara
14-12-2013, 17:24
ovak, dolje sam u mocvari i odjednom mi pise player ''sdjfdsf'' invade
i nakon minutu doleti neki crveni i pocne me tuc, jedva sam se ishilo i onda ga rokno
nije malo proslo uleti drugi neki bjesni iz jednog udarca me ubio :o
Drugi igrač te invadea, rejpa i uzme ti duše.
crnisokol
14-12-2013, 21:30
http://static1.thcdn.com/productimg/0/600/600/82/10808482-1369307893-222581.jpg
kvragu nema ovog više na zavviju, a baš sam si mislio uzet za Božić :cry:
Windwalker
14-12-2013, 22:24
Žao mi je, ali to si trebao očekivati.
Čudi me da su i imali u ponudi tako dugo, jer je limitirano na 3000 komada.
Ja sam pak mislio da im nikad neće ponestat pošto mi 3000 djeluje kao velika brojka.
Windwalker
14-12-2013, 22:33
A čuj, igra se prodala u 2.4 milijuna.
U odnosu na to, 3000 je malo.
Zgrabite ovo ak vas ta igra imalo zanima (a trebala bi, jer rula).
http://static3.thcdn.com/productimg/0/600/600/51/10846151-1377000892-327515.jpg
Moj primjerak je na putu.
Igrao pol sata i odustao.
Windwalker
15-12-2013, 00:12
Kad ti je preteško.
Asylum demona nisi mogo proći, priznaj.
StormCr0w
15-12-2013, 09:31
Koja je šema s ovim metalnim kutijicama? Samo će ti zarđat kad spremiš negdje u vlažni podrum/ na tavan da bi kasnije mogle otkrit buduće generacije.
Plastika > sve
Kad ti je preteško.
Asylum demona nisi mogo proći, priznaj.
ako si ga ti mogao preci onda nikome igra nije teška
Što uopće može netko tko igra LOL znati o kompleksnosti i težini igre.
crnisokol
15-12-2013, 12:40
A čuj, igra se prodala u 2.4 milijuna.
U odnosu na to, 3000 je malo.
Zgrabite ovo ak vas ta igra imalo zanima (a trebala bi, jer rula).
http://static3.thcdn.com/productimg/0/600/600/51/10846151-1377000892-327515.jpg
Moj primjerak je na putu.
portali su na pc i kolko sam vidio port je dobro odrađen pa ću to uzeti na Steamu dok bude -75%...ima drugih igara za PS3 na koje mogu potrošit pare :D
Windwalker
15-12-2013, 13:00
Ali onda neš dobit Mirror of Fate HD, kojeg nema za PC.
Koja je šema s ovim metalnim kutijicama? Samo će ti zarđat kad spremiš negdje u vlažni podrum/ na tavan da bi kasnije mogle otkrit buduće generacije.
Plastika > sve
Šema je da su megacool.
I neću ih spremat u vlažni podrum/tavan.
Žena i djeca će biti u vlažnom podrumu/tavanu, a moje igre sa mnom, na toplom i suhom.
Što uopće može netko tko igra LOL znati o kompleksnosti i težini igre.
hehe le troll xD le podjebavam te lol pcplay forum, klauni
Hansi dođe u temu pokušat isprovocirat nekog i iz teme ode isprovociran ;(
Nije nekog, ima Winda na piku već neko vrijeme. Navodno jer ga je Wind nazvao goblinom.
Windwalker
15-12-2013, 16:14
Ma ranije je on to počeo.
Tek kad me nazvao trollom, ja sam njega goblinom.
Liku fali pitzhke u životu. Stalno je nabrijan i prelako plane.
:rotfl:
Mislim da gluplju uvredu nisam čuo
Hansi dođe u temu pokušat isprovocirat nekog i iz teme ode isprovociran ;(
Only in pcp forum.
Tegla Ajvara
17-12-2013, 18:11
kak drop funkcionira
jednako, ili gore dropa sa 350 item discovery i sa 100
:S
Windwalker
17-12-2013, 18:15
Bolji je drop ak staviš Mimic head šljem i onaj prsten sa zmijom.
Tak sam farmao Twinkling titanite kod onih školjaka prije Seatha.
Tegla Ajvara
17-12-2013, 18:33
imam zmijin prsten a mimic jos nemam
i btw vidio sam da se ne stackaju
znaci, trebalo bi natuc 10 humanty i prsten da imam max 410
al isto mi nekak kolicinski dropa sa 100 ili 350
prije sam sa 210 farmao, i u 4 puta uzmem 2 titanita i 2 humanity kod parcova
a sad sa 350 u 4 puta 1 titanit i 1 humanity
Windwalker
17-12-2013, 18:49
S većim item dropom imaš veću šansu, ali i dalje je to šansa.
Tak da, ak imaš nesreću, farmat ćeš slabo. Sutra možda bude bolje.
Tegla Ajvara
20-12-2013, 21:17
vec 2 dana nemogu nikak prec ona 2 zlatna bossa u katedrali
nekad uspijem ubit onog manjeg, al onda debeli me sjednim udarcem ubije i to je nemoguce za proc
mos summonat solairea da ti pomogne
Tegla Ajvara
20-12-2013, 21:56
probo, nema onog znaka za sumonanje + kenjo mi nes kod bonfirea = napravio cevape odnjega
jbg
StormCr0w
20-12-2013, 22:00
Opremi lakši oklop i nauči se kotrljat.
Tegla Ajvara
20-12-2013, 22:07
pa to i radim cjelo vrjeme
sta je bolje
debljeg ili onog prvo ubit
StormCr0w
20-12-2013, 22:16
Mršavog prvo.
mravojed20
20-12-2013, 22:33
onaj grave sword i neki lakši armor da debelom lakše bježiš.
Ornstein padne u 2-3 udarca, i onda oko Smougha trčkaraj i bježi od onog kad ima električni napad ko da ruje po podu.
Ma i nije toliko teško koliko je na prvi pogled ono OOOOOO JBTE DVA BOSSA ODJEDNOM.
Uvijek umrem na novom bossu jer se prestrašim prvo i ne znam šta bi napravio :D
Tegla Ajvara
20-12-2013, 22:40
ipak uspio
jebeno jedva
obuko cjeli komplet od silver knighta i shield njegov + moj magic spear
edit. kakve me sisurine docekase na katu :D
probo, nema onog znaka za sumonanje + kenjo mi nes kod bonfirea = napravio cevape odnjega
jbg
:pray:
Jebote Teglo koji si ti stereotip.
IId8-BFQRl0
Tegla Ajvara
21-12-2013, 12:50
nek mi neko proba objasnit: zast svaki put krepam kad skocim dolje u onu crnu bezdan da ubijem 4 kralja?
gledam videje, ljudi normalno uskoce i fajtaju, ja krepam odma koda sam skocio sa litice
Trebaš ubit Sifa prvo i stavit prsten koji dobiješ od njega.
Tegla Ajvara
21-12-2013, 15:27
fajto sam se snjim vec i ispusio par puta jos prije
e, tamo u onoj rupi mi je 70.000 soulsa, nema sanse da kera ubijem odprve :yuck:
Tegla Ajvara
22-12-2013, 16:39
jel iko odvas uspio otkinit rep kristalnom zmaju?
da, vrlo jednsotavno
samo naganjaš srednji rep i to ti je to
Tegla Ajvara
22-12-2013, 20:53
uspio sam ija nakon cjelog dana patnje
btw.
http://darksouls.wikidot.com/moonlight-greatsword
kad nije nabrijan onda je ''A'' za magiju
kad ga se nabrije onda je ''S''
to znaci da bude gori ili bolji?
eo ti pa pručavaj
http://darksouls.wikia.com/wiki/Parameter_Bonus
StormCr0w
22-12-2013, 21:07
Taj mač je sranje.
Ja se odlučio na drugi prelazak, ubio Seatha, Gravelorda i 4 kings. Sad sam kod Artoriasa.
Ne da mi se dalje, ona šuma je napor :(
Preteška, Dota, ukus, goblin.
Predviđam sljedećih nekoliko postova
StormCr0w
22-12-2013, 21:49
Rak.
Igra je bugovito smeće btw. Da nisam dobio na poklon nebi se ni prisilio da pređem.
Dark Souls doslovno nema ni jedan bug u najnovijoj verziji.
StormCr0w
22-12-2013, 23:01
Lol
Ajd nabroji te bugove koje imaš.
StormCr0w
22-12-2013, 23:04
Ne želim jer ste debili i comeback će vam bit "Igra ti je teška lol"
Pa, ako ni ne znaš reći koji ti to bugovi smetaju onda se da zaključit da ti je igra jednostavno preteška.
Cijela igra je jedan veliki bug
Bug je to što je preteška.
Al fakat, i mene zanima koji bugovi.
Možda nije imao znak za summonanje i kenjali su mu nešto kod bonfiera.
Meni je u šumi kod bonfirea prečesto blokavala igra, užasno frustrirajuće nešto. Osim toga niš
Bas cu jednom uzeti igru da vidim jesu li opravdane te price o bugovima i optimizaciji
Meni je u šumi kod bonfirea prečesto blokavala igra, užasno frustrirajuće nešto. Osim toga niš
To je zbog FPS unlocka.
StormCr0w
22-12-2013, 23:44
Bas cu jednom uzeti igru da vidim jesu li opravdane te price o bugovima i optimizaciji
Šteta novaca.
Nemoj slušat Stormcrowa, njemu je igra bila preteška pa mora govorit da je loša da se ne bi osjećao kao žensko.
StormCr0w
23-12-2013, 00:05
Kao da je to nešto loše lol
Moraš zajedno sa predatorom na operaciju.
Jedini bug koji sam ja susreo je da strelice znaju zapet za nevidljive zidove.
Također, neke bossove je moguće ubit tako da jednostavno pucaš sto strelica na njih iz daljine a oni se neće ni mrdnut, to mi je bilo glupo..
I to što tijela neprijatelja zapinju za noge dok trčiš, ali to je više feature nego bug :D
Meni se corruptao sejv nakon reinstalacije windowsa, i sad baš planiram odigrat ispočetka, ali provat magea da bude zanimljivije, pošto sam u prošlom prelasku igrao pure fightera
mravojed20
23-12-2013, 10:56
Di god mogu koljem strjelama na taj način. Ako će igra bit podla, bit ću i ja, u ovakvom tipu igre ja takve stvari smatram 'fićrom'.
Ako me zmaj jednim dahom vatre pomete na mostu, pa me još odbaci 15 m, pa je već krug napravio i opet riga vatru i opet isto napravi i mrtav sam, onda je samo pošteno da se spustim ispod mosta i načičkam mu glavu s 50 strijela i bok.
Iako se može još jedna taktika, izađeš gore, odtrčiš do zidića preko puta, čekaš da vatra prođe, za 10 sekundi sleti, lupiš ga u glavu, otkotrljaš se ispod niz stepenice. Ponoviti par puta. Ne više od 6-7 s grave swordom :D
Al eto, to je dizajn igre, bilo kakva heroic taktika ne pali, ili moraš 323223 puta igrati da upali, što nema smisla.
Ključ ove igre nije vještina nego strpljenje, sve možeš ubiti samo ako si dovoljno strpljiv.
Ili možeš bit kul kao Wedran, Maloki i ja i sve ubit iz prvog puta.
Ali ti si gledao sve ikad let's playeve prije izlaska pa se ne računaš :)
Puni mi pomaže gledat kako likovi umiru 23 puta i onda pozovu dva sunbroa da im ubiju bossa.
Ja nikad nisam pozvao NPC-a u borbu jer nisam hartav.
StormCr0w
23-12-2013, 14:28
Da, npci su ti preslabi.
po meni je bug, a mozda je i zato sto koristim mis, to sto mi nekada targeting zna popizditi i prebacuje onako sumanuto s jednog na drugo neprijatelja
Edi Sm187
23-12-2013, 15:15
Na dnu Depthsa prije ulaska u Tomb of The Giants bonewheelovi (a i igrač) mogu propasti kroz mapu.
To je jedini bug kojeg sam susreo.
Tegla Ajvara
23-12-2013, 15:28
glic sto stalno koristi, il bug, sta vec, je da kroz zid ubijam spearom
znaci, znam otprilike gdje su iza zida i samo lupim i kill
onda sam imo problema sa bighat loganom, al to je nekim cudom se sve ispravilo kasnije (samo od sebe O,o' )
i taj port na pc mi nevalja, al priviko sam se vec
inace jucer mi uletio neki lik sa ogromnom toljagom (grant) i prezivim njegov napad sledja i ubijem ga sa jednim Homing Crystal Soulmass
bas mi ljepo dropo 4 humanyty i oko 50k soulsa i iteme
:thumbs2:
Windwalker
23-12-2013, 20:25
Ja nikad nisam pozvao NPC-a u borbu jer nisam hartav.
Ne, nego zato što si ko pičkica stalno trčao u hollow formi, jer si se bojao invadera.
Priznaj!
posudim frendu DS prekjucer i riješi sve za 26 sati
kad kažem sve onda mislim na 100% trophya
Valjda je igrao s trainerom ko bartuc
na Plejki je igral
nema toga :P
Ima. Ne baš trainera, ali ima.
Windwalker
24-12-2013, 01:19
Pa budući da se trofeji svode na 'ubij sve bossove i izgradi sva oružja', moguće je.
Naravno, ako se prethodno dobro informirao o svemu i projurio kroz nepotrebno.
StormCr0w
24-12-2013, 09:11
Ali nemoguće je craftat sva oružja u jednom prelasku.
Ali nemoguće je craftat sva oružja u jednom prelasku.
2 i pol prelaska ti trebaju zbog Sifa
StormCr0w
24-12-2013, 09:18
3 prelaska, 2 mača i greatshield?
Mogao je duplicirat oružija ili mu ih je netko mogao dropat.
3 prelaska, 2 mača i greatshield?
da
Koliko je znao o igri prije nego je igrao? I jesi siguran da te ne kenja za tih 100%? :D... Malo mi je nevjerojatno da netko to uspije na prvom prelasku
Pa Flander je kupio Dark Souls: Easy Edition. Kako bi inače on završio igru?
Koliko je znao o igri prije nego je igrao? I jesi siguran da te ne kenja za tih 100%? :D... Malo mi je nevjerojatno da netko to uspije na prvom prelasku
pa fala bogu da je igro prije :P
igral je prije na PCu, ali otkako je kupio PS3, onda me tražil da i na konzoli pređe :D
to samo Vedran može iz prve sve preć
StormCr0w
24-12-2013, 15:03
Vedran je konzolaš, ti si se nešto zabunio.
Tegla Ajvara
24-12-2013, 15:12
preso igru
zadnjih 5 bosseva je sramota kak lagano, il sam posto op sa magom, pogotovo zadnji boss, iz 2. ga ubio
al ajd
ovak
igra je ok, mehanika borbe je onak kak bi trbalo u svim igrama bit
grafika moze i bolje
to sto je portano je veeeliki minus, jer je lose uradjeno
glazba i zvukovi su dobri
dizajn kricera nekad kreativan nekad lol
nije cak ni lose
to forsiranje ''mraka'' i tmina nekak mi ide na zivce
malo iformacija se dobije unutar same igre za prelazenje (prvi put tko prelazi)
pvp je dobar kao mehanika borbe, al ovo upadanje u igru mi malo retardirano napravljeno, mogli su napravit posebne zone gjde je to moguce
eto
igra ima velik potencijal, viditcemo sta ce dvojka donjet
a za ovu dajem ocjenu 7/10
Mislim da si se zabunio oko ocjene.
Horny Devil
24-12-2013, 15:37
7/100?
Just kiddin'!
marijanovic
24-12-2013, 16:43
Vedran je konzolaš, ti si se nešto zabunio.
Opa, sada mi je sve jasno. Ta on je tipični imućni console peasant. To objašnjava ponašanje i razmišljanje.
Još je i Apple fanboy i Illuminat, najgora moguća sorta.
Windwalker
24-12-2013, 17:26
Bijedni pokušaj humora (na sreću) izumirućih PC snobova.
Ja ne planiram umrijet uskoro.
http://4.bp.blogspot.com/-DdL7BxLS9BA/UNX-tJ7uhsI/AAAAAAAADUY/Y9eBfR1p5-4/s640/1722317-pc_gaming_master_race_by_claidheam_righ_super.jpg
jedini komentar na vas konzolase :P
http://www.myspaceantics.com/images/funny/nintendo-queen.jpg
Windwalker
24-12-2013, 21:54
http://static1.fjcdn.com/comments/Hey+as+I+said+to+the+other+guys+I+got+_648f8e702c5 fe3fca980c4e220b66829.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=2voU8qr3n9g
Best you tube on video.
cham3leon
22-01-2014, 22:22
http://i.imgur.com/2H2cMsn.jpg
Inače, počeo opet nakon dugo vremena, ali sam brzo izgubio volju. Došao sam do onog dijela u katakombama gdje ima onaj povišeni dio sa strijelcima i onda nakon toga izađeš na onaj viši mostić koji ima bodlje po sebi iz nekog razloga a na drugom kraju još jedan negromant koji resurrecta kosture i do kojeg ne mogu, a desno neke glave leteće koje eksplodiraju ili nešto. Na kraju sam se vratio do bonfirea da mi ne propadne tih 2600 duša bezveze. To mi je najgore od svega, igra nema ništa što bi se nazvalo umjetnom težinom, ali taj checkpoint sistem me nervira izuzetno. S jedne strane želim ići dalje kroz danđn, ali ne želim ponovo dropat duše sve jer mi je lik apsolutno preslab. I onda ako negdje zapneš, moraš se vraćati kroz sve horde neprijatelja da bi opet probao, i to još po nekom predivnom ambijentu kao što su smrdljive grobnice.
Također, mislim da bih se trebao prešaltati na halberdu, držim se zasad svojeg sekirčeta koje ipak dijeli više dmg, ali da ga jebeš halberda je valjda najpraktičnije oružje u igri. Em možeš pikati ko sa kopljem na daljinu što je super korisno za neke neprijatelje, em možeš napraviti onaj veliki sweep svuda oko sebe koji jeste spor, ali zato se lako primi s 2 ruke.
mravojed20
23-01-2014, 14:56
Da, bonfire sustav je super ali premalo ih je, ili bolje rečeno, glupa im je odluka da ih namjerno skrivaju iza ilussion zidova. Šta je stvarno ikome zabavno trčati 10 minuta do bossa il nes, jer je bliži bonfire skriven osim ako ko idiot ne lupaš po zidovima i slično. to je umjetno otežavanje igre s obzirom da se umire puno, al ok, sad znam za dvojku da trebam lupat po zidovima i možda naletim na skriveni bonfire. Eh, jedina prava zamjerka dizajnu igre.
Inače katakombe su lagane ako imaš divine weapon,ideš hodom i lijepo svaku prostoriju pregledaš. necromancere s lukom skidaj. leteće lubanje čekaj da se približe i onda potrči ća i puknut će u prazno.
I ja igram opet, ispočetka, koliko je lakša igra kad znas sve jeftine fore lol. u prvom prijelazu sam došao do crystal cavesa, bez ubijenog ijednog lord soul bossa, napravio neke gluposti kojima sam si upropastio puno doživljaj igre, pa sad opet do kraja na fer. iako nije fer kad znam di je šta al ajde.
Ajme kad dvojka dođe prismrdit necu na wiki ni u temu tu na forumu, makar je godinama igrao.
Zašto ja svakih par mjeseci moram muku mučit sa usranim GFWL...Evo, opet mi se neće logirati i sere na downloadu profila. Zar nitko od vas nema problema sa tim klincem?
Windwalker
29-01-2014, 00:43
Nope. Ja igram bez toga.
Windwalker
29-01-2014, 02:46
Zato i imam ovo:
http://i41.tinypic.com/2dw82m8.jpg
Plači!
@kameleon @mravojed - Bonfirea skrivenih iza zida ima kaj, 2 komada?
Dark Souls se treba igrat spojen na net, onda vidiš poruke i hintove koje ostavljaju drugi igrači.
I već sam rekao, to je igra u kojoj je glavni fokus istraživanje. Ako ti je cilj samo protrčat od jednog bonfirea do bossa onda jebiga, propustit ćeš hrpu toga (uključujući i bonfire).
Jedini bossovi koji imaju sjeban(ij)e runove su Four Kings i Seath. Four Kings jer nema bonfirea u New Londo pa moraš trčat od Firelinka, Seath jer ima "nevidljive" mostove.
cham3leon
29-01-2014, 23:32
Jebeni leptir. Uletio sam nepripremljen u teškom armoru sa halberdom, a on baca neki prateći kurac.
Usput, jel ima neki bonfire u Darkroot gardenu?
Da. Lijevo od onih sealanih vrata ti je zid iza kojeg je bonfire.
Btw Leptir ti je skroz lagan, jedan od najlakših bosseva.
I blizu leptira imaš summon za vješticu, poslužit će ti protiv Four Kings (makar nisu ni oni tak teški na NG, tek na NG+ postanu zajebani).
mravojed20
30-01-2014, 12:02
Skriveni bonfire kraj sealanih vrata, skriveni bonfire ispod drugog zvona, skriveni bonfire prije bed of chaosa, skriveni bonfire u senn's fortresu iza ruba zida i namjerno ti nabiju onog debila da baca kamenje i panično trčiš i naravno da masa ljudi to ne skuži, šupski potez dizajnera samo takav, skriveni bonfire u katakombama....onako 5 komada kojih se sad mogu sjetit i svaki skraćuje trčanje drastično.
Obožavam igru i njen lore i svijet i istraživanje ali nikad neću reć da je skrivanje checkpointa zabavna ili poželjna stvar u igri di 10 minuta mlatiš slabe neprijatelje samo da dođeš do bossa koji te u većini slučajeva one shota ili u 3-4 udarca razbije jer još nisi naučio pattern poteza.
Onako, capra demon anyone? i onda kažu da igra nije cheap, je rajt, ima masa tih primjera.
Može se i samo protrčati do neprijatelja, do bossa, što onda postavlja opet pitanje zašto jednostavno bonfire nije bliže ili prije fog gatea i to je to, samo mi cijela igra postane zamorna kad treba petsto puta pretrčati isti komad levela s istim neprijateljima na istim lokacijama s istim skriptama i potezima, naučiš ih nakon 3 puta, i onda te ne uspiju ni taknuti više ali svejedno moraš trčati pun k do bossa osim ako ko debil ne trčiš u zidove i namjerno lupaš po njima ne bi li otkrio bonfire.
Mislim kam on, sakrijte bossove, iteme, lore, levele i npce ali imati skrivene checkpointove baš da namjerno na umjetan način produžiiš trajanje prvog prelaska za troduplo..
Ova igra baš ne želi da ju se pobijedi, svaka dizajnerska odluka je donesena s namjerom da te se na neki način sjebe.
Za Astora's Straight Sword npr ti neće reći kakav blessing ima, samo da ima blessing. pa se ti jebi ako ga slučajno ne equipaš kad ideš u katakombe/groblje.
Boriti se protiv black ili silver knightova je čista frustracija OSIM ako im nećeš napravit parry i riposte, di padaju nakon 2-3 puta ovisno o oružju.
Archeri na mostu u Anor Londu, neću ni komentirati.
Ono kao slučajno sklizanje po uskim gredama, ili u great hollow, ili na vodenici u blighttownu ili prije seatha u špilji, namjerno napravljeno tako clunky da padneš ne zato što si kontrolerom odšetao krivo nego jednostavno eto, da budeš ful oprezni puž, da te još više uspori i da praktički cijelu igru hodaš s dignutim štitom, ne trčiš, nego baš hodaš, i onda ti se odjednom broj smrti, iznenađenja itd itd, smanji za 15 puta.
Nije izazovna kako mnogi vole reći nego baš imaš samo pokušaj pogreška sustav, umireš samo zato jer nemaš prethodno znanje o onome što te čeka, što je glupo, igra te doslovno sili da je naučiš ko pjesmicu, i onda kad memoriraš sve na levelu skužiš koliko je statična igra.
Zamislite da ima random smještene neprijatelje po levelu svaki put kad se odmoriš na bonfireu, i da su u random grupama, da te ganjaju dok ne budu mrtvi ili te ne ubiju, a ne 50m, i sad se ti snađi.
ovako se igra hvali s ogromnim brojem gameplay sati, ah prepare to die itd itd, al nije problem to što se puno umire nego kako se umire.
Igra ti neda šansu da ispraviš grešku u letu, već moraš prvo umrijeti da bi znao, nema onog 'uf skoro'.
Malo je ipak tužno da za nešto šta ti treba 5 sati u prvom prelasku, nakon što se uhodaš, treba 15 minuta il pol sata uvrh glave jbte.
Dvojku cu igrati ko što su ovi zamislili da jedinicu treba igrati, hodaj, štit gore, lupaj po zidovima, a kakve sam sreće neće bit skrivenih bonfirea pa ću spizdit 300 sati bezvze : P
Meni to sa skrivenim bonfireima ne smeta jer sam ih rijetko nalazio :D Ali ajd, pri drugom prelasku sam većinu otkrio. Ako se igra toliko trudi da joj kažeš "majku ti tvoju, đubre jedno podlo", ali joj se i dalje vraćaš i ja sam siguran da mi treći playthrough ne bi bio ništa manje zabavan, onda očito uspijeva u nečemu :)
Mislim da svi ti cheap trikovi pridodaju onom osjećaju zadovoljstva kad napokon pređeš nešto ili izađeš živ iz naizgled ogavno teškog područja.
Dark Souls mi je pretežak.
A jebiga. :(
Za Astoras Straight Sword ti piše lijepo koji je blessing, a poruke su tu da ti kaže gdje su lažni zidovi iako su većinu vremene super očiti. Trčanje do bosseva je dosta naporno u nekim djelovima, ali bar te tjera da razmišljaš kako ćeš se borit. Sa apgrejdanom opremom i pametno raspoređenim statsima većinu bossa bi trebalo moć ubit iz prvog puta.
mravojed20
30-01-2014, 12:31
Slažem se, kad napokon neš prođeš je super, ali eto, taj dio s bonfireima je bljak. Volio bi samo da je sve malo nepredvidljivije i izazovnije na pravi način, pošto je ovako većinom stvar u pamćenju i ne ponavljanju greški zbog kojih si morao već umrijeti a ne možeš ih u letu ispraviti refleksima i 'skillom'.
S jedne strane volim koliko je igra tajnovita, ali s druge strane uviđam da je nekad tajnovita na krivi način, recimo neće ti reći što možeš napraviti od duša bossova osim ako eto slučajno nisi već imao sve potrebne uvjete, ili odeš na wiki.
Ne zovu je bezvzeze 'wiki souls' jer se masu vremena provodi čitajući wiki, pošto je igra ko mutava nekad. oko najbanalnijih stvari.
Samo ti trebaš duša od bossa i kod blacksmitha ti lijepo piše šta možeš od nje napravit.
Samo nubovi lupaju po zidovima.
Pro igrači rollaju u njih.
http://i.imgur.com/kebwXiU.gif
mravojed20
30-01-2014, 12:45
Meni ne piše to uopće, i da, kod giant blacksmitha sam. o.O al dobro ionako sam na wikiju vidio da nisu neš. ugl kad dvojka dođe nadam se da ce to bit malo preglednije nisam pratio betu na jutubu da si ne spoilam previše.
:D E da, lokacija njegovog seta je bila kul, takve stvari su mi super.
Tegla Ajvara
30-01-2014, 20:58
prvi put sam sa mageom prelazio igru 150 sati
drugi put sa thiefom 75 (mogo sam i ranije al sam farmo da nabrijem neka oruzja)
i sad onda zamislite likove koji predju igru u 1 ipo sat
sad sam sa magom i thiefom na pola puta na 2. prelasku jer sam se nabrio na pvp, odkojeg nema nist
znaci ja nemogu invajdat u neciji svjet koji je u 1. prelasku jer sam ja na 2.?
4 kings je najlaksi boss kad pogledas na youbitu kak ga ubit
black i silver knight su bebe kad naucis backstabat i parry
onaj most u anor londo gdje su stjelci se prodje tak da uzmes ring of foog il spell koji re ucini polu vidjivim i bezproblema dodjes do onog koji stoji na putu i uzjebe se i sam padne
chaos blade je sranje, il je bugan jer svakim udarcem mi se oduzima health, mozda bi mi trebao davat hp?
tek nakon 4 humanity ce bit zeru bolji od Uchigatana i latia
Uchigatana i latio su najbolja dex oruzja
imam Priscilla's Dagger i painted world guard sword al su prekratki i treba nalupat dmg iz vise udaraca
imam Lifehunt Scythe koji je dobar za 1 hitanje kod nekih prolaza, ali minus je brzina zamaha i nabijanje bleeding dmga
najbolje i najbrze oruzje za crit parry i backstab je Dark Silver Tracer koji uz dovoljno dexa obara black knightove iz jednog backstaba bez hornet ringa
sa hornet ringom, dark silver tracerom, parry daggerom ak imate parry skilla, ubijete zadnjeg bossa iz 3 stabanja (2 sam uspio najvise zaredom na njega)
nevidim smisao postojanja trusting swordowa, bar se eto meni nisu pokazali previse korisni usporedjujuci sa katanama
ak se jos sta sjetim budem dodao
Chaos Blade je najbolja katana. Sa 10 humanitiya ima bolji damage, bleed i duža je od ostalih katana.
Tegla Ajvara
30-01-2014, 21:46
i svaki udarac skida sebi health
kad toga nebi bilo onda bi bila najbolja
ovak nije
washing pole je najduza katana
Washingo Pole je sporiji i puno teži. I moraš imat quality build da bi dobio isti damage kao sa Chaos Bladeom. 20 hp te neće ubit kad imaš preko 1000.
http://i.imgur.com/gTpg66E.png
:cool:
2,49$ na Amazonu s kuponom, jeftinije nece biti
Kupio sam i ja prije par trenutaka pa mi je palo nešto na pamet. Šta sad kad se ugasi GFWL? Bye bye online dio?
From Software je samo dao izjavu "da razmišljaju o mogućem rješenju, ali da nipošto nije sigurno da će uopće raditi na njemu". Ja ionako više ne mogu ni startat GFWL, a isprobao sam sva internet rješenja...Ostao sam bez sejva, online komponente, a upitno je i da li će sačuvat igru, ako nastavim bez GFWL, jer nisam ni ulogiran pod offline.
A jebemti sve, naravno da mi to padne na pamet nakon što već kupim...
cham3leon
01-02-2014, 11:45
Pitanje: Da li postoje oružja/štitovi s kojima je lakše parirat ili je pariranje jednako teško za pogodit bez obzira na ono čime pariraš? Jer ako je sve isto onda je pariranje fakat neisplativo i gotovo nemoguće za potrefit.
round štitovi su ti za parry
sa great shield ni nemoš parirat
a i u ostalom sve ti piše u opisu svakog štita
Postoje bucklar, target shield i parrying dagger. Pariranje je fakat lagano samo ćekaš zadnji tren prije nego što te idu udarit. Ne moraš nikakav tajming pamtit samo gledaš šta se dešava na ekranu.
cham3leon
01-02-2014, 13:27
Znači lakše je parirat sa parrying dagger nego recimo sa Grass Crest Shield?
Tegla Ajvara
02-02-2014, 00:25
jucer iz dosadnosti idem ponovo prelazit i uzmem barbara
joj
dodjem do blightowna bez da sam ijednom umro
znaci taurus, zmaj na mostu, gaygroles (1. zvono), capra demon (lol, u 4 udarca) , 3 black knighta, parcov, i onaj veliki neki krokodil sa puno zubi
prezivio 2 invazije
sve predjem u dahu bez da krepam i onda udjem u blightown, krivo skocim i ubijem se, i opet na istom mjestu zamrem
i onda opet u komadu ubijem queenlag, butterfly, hydru , pocistio cjeli new londo za verry large ember i sad idem u katakombe
imam onu toljagu great club na 15 i jos strenght na 40, zakucavam sve max 2 udarca
onog leptira bossa tako sam mrakno, jednom je samo sletio i 2 udarca bum
preljepo
imam black knight greatsword, to bas ljepo cjepa okolo
al vise od svega htio sam black knight ultra greatsword :(
cham3leon
02-02-2014, 11:10
http://i.imgur.com/FJUpF5K.gif
cham3leon
04-02-2014, 11:57
U sto pičkih materina, ovo je bilo lakše za instalirati i postaviti u piratskoj verziji kada nije trebalo nikakve GfWL pizdarije koristit.
Microsoft mi je uspješno sjebao već drugi account i sad mi trenutno ne da da napravim novi. Žalim ljude koji su išli kupovati igre sa GfWL.
Ja proklinjem developere koji su ga koristili.
Sto je najtuznije devsi su morali platit MS-u da im se implementira GFWL u igre i sad kad su ovi objavili da u martu dropaju support za GFWL, hrpa ce ih zavrsiti sa mrtvim mp proizvodima
U sto pičkih materina, ovo je bilo lakše za instalirati i postaviti u piratskoj verziji kada nije trebalo nikakve GfWL pizdarije koristit.
Microsoft mi je uspješno sjebao već drugi account i sad mi trenutno ne da da napravim novi. Žalim ljude koji su išli kupovati igre sa GfWL.
Javi mi ako uspiješ naći rješenje. Ja sam odustao...
Vama je i account preteško napravit.
cham3leon
04-02-2014, 20:08
Ne znam što je žalosnije od situacije kada platiš da bi se morao više natezati s igrom nego da si je pogusario. Jebote, al stvarno Microsoft nema niti jednu dobru uslugu momentalno, eventualno izuzev Azurea koji je doduše namijenjen poslovnim korisnicima.
Btw, jel ima još koja novija igra da koristi GfWL čisto da znam da nikad ne kupujem?
Kakav uopće problem imaš? Kako ti mogu ne dat da napraviš account?
cham3leon
04-02-2014, 20:25
koju god mail adresu upišem, baci poruku da moram odabrat drugu jer <nešto potpuno nerazumljivo>
Vjerojatno mi neće više srat kad budem išao ponovo, ali sad mi se ne da natezat s njihovim smećima jer nemam puno vremena ovaj tjedan, tako da ako nađem vremena za igrat nešto, želim da odmah i radi.
Btw, jel ima još koja novija igra da koristi GfWL čisto da znam da nikad ne kupujem?
Samo se strpi do marta
Si na dobrom mjestu probao napraviti? Ovdje moraš ići (https://signup.live.com/signup.aspx?wa=wsignin1.0&rpsnv=12&ct=1391544654&rver=6.4.6456.0&wp=MBI_SSL&wreply=https:%2F%2Flive.xbox.com:443%2Fxweb%2Flive %2Fpassport%2FsetCookies.ashx%3Frru%3Dhttps%253a%2 52f%252flive.xbox.com%252fen-US%252fAccount%252fSignin%253freturnUrl%253dhttp%2 5253a%25252f%25252fwww.xbox.com%25252fen-US%25252flive%25252fpc%25252fdownloadclient&id=66262&cbcxt=0&bk=1391544655&uiflavor=web&uaid=d66290a071614349821ae675751efb03&mkt=EN-US&lc=1033&lic=1) (barem mislim). Meni prihvaća mail.
Počeo ponovno, sa Clericom.
Sjećam se da je Bartuc jednom spomenuo kako igra ima jebene buffove, ali nisam na to uopće obraćao pažnju kod prvog prelaska. Pošto Bartuca naravno nema, a valjda prvi put od osnutka foruma ima priliku nekome stvarno i pomoći, moram pitati dalje.
Pa podsjetite me malo gdje točno nabavljam cleric spellove, znam za onog lika u Firelinku i onda kasnije ona ženska sa svojom ekipom. Ima li neko oružje koje je posebno dobro kad se prebaci u Divine? Ako je netko igrao, kak točno da build izgleda? Punim faith, strength i vitality zasad. Attunement planiram do 3-4, niti ne znam može li više od toga?
Ja bih ti preporučio par dobrih divine spellova i oružja, ali znaš, igra je teška, pa sumnjam da ćeš do njih uopće doći.
STR-FTH je teška kombinacija jer će ti falit endurance za fast roll. Najbolje bi ti bilo stavit jedno oružje na divine ili occult i jedno na +15 da možeš koristit faith buffove jer su op. Sa više od 30ak faitha occult će ti davat bolji damage pa odluči po tome šta ćeš koristit.
@Weky
Ak si ti uspio završiti, mislim da onda može više manje svatko.
@Xero
Preživjet ću bez fast rolla, ako će build biti zabavan. Pošto ne planiram igrati s magom, ovo je nešto između čisto tako da imam drugačije iskustvo nego kod prvog prelaska. Pročitao sam da se Divine na kraju više isplati jer i sa 50 faith, u 90% slučajeva radiš veći dmg.
Koristio sam Morning Star sad do Undead Parisha, pa ću sad malo isprobati spear, a dalje ćemo vidjeti. Prvi prelazak sam praktički cijeli odradio sa Claymorom, pa možda ovaj put malo kombiniram više vrsta oružja.
Btw, kad se pojavi ona ženska u bijelom s ekipom kod firelinka (kasnije odu u katakombe). Nakon što pozvonim prvo zvono ili kasnije?
Prvo, ali ne možeš kupovat od nje prije nego Tomb of the Giants obaviš. Buffovi uvijek radi najveći damage.
Ubio sam Capru. Iz drugog pokušaja sam uspio doći do stepenica, a onda je lako. Sviđa mi se ova kombinacija. Lightning spear je dosta jak iako je castanje dugo i ne možeš se baš micati koliko bih ja htio. Po 3 speara su bila dosta za svakog gargoyla i za Capru. S njime sam sredio i Havela i uzeo ring. Astora's sword imam trenutno, ali mislim da ću sa Uchigatanom dalje. Divine ili Occult nisam još siguran.
Sad si razmišljam da li ići probati do Tomb of Giants kako bih mogao kupiti jeftino spelove od Rhea, ali mislim da ću ipak produžiti za Depths. Da imam neki izvor svjetla možda bih i išao probati. Ovako će vjerojatno biti samo frustrirajuće.
Tegla Ajvara
11-02-2014, 01:33
jel mi moze neko uslugu ucinit
da prebacim sa jednog lika na 2. spelove
nemogu sa magom uc u ooacle da uzmem dark spelove jer sam preslab da bi proso atorias knighta a sa barbarom sam otprve ga ubio, pa sam mislio da dropam sa jednog lika, neko pokupi pa mi dropa iste kad se logam na maga
plllllllz
Tegla Ajvara
11-02-2014, 01:39
jel mi moze neko uslugu ucinit
da prebacim sa jednog lika na 2. spelove
nemogu sa magom uc u ooacle da uzmem dark spelove jer sam preslab da bi proso atorias knighta a sa barbarom sam otprve ga ubio, pa sam mislio da dropam sa jednog lika, neko pokupi pa mi dropa iste kad se logam na maga
plllllllz
edit nemoze se dropat spelove :S
neznam sta da sad radim, fak
kad nisam u 1. prelasku znao kak doc tamo, a i da jesam opet sumljam da bi proso
cham3leon
13-02-2014, 18:56
Uspješno sam napravio account i iz nekog razloga dobio nick BabyMass89. Prvo sam mislio da je došlo do greške u bazi podataka pa me je pomiješalo sa nekim drugim accountom, ali onda čitam kako se za prijavu na Live uvijek dobije neki random generirani gamertag. Mijenjanje gamertaga naravno košta, ali ionako ga ne mogu promijeniti na stranicama od microsofta, nego, pazite sad ovo - sa Xboxa.
I sad se još morao GfWL updejtat iz nekog razloga, a njegov update je tako epskih razmjera da traži reboot. U ovom trenutku već mislim da je ovo netko iz zabave napravio. Iskreno želim da SteamOS jednog dana počne konkurirati Windowsu za PC gaming i da Microsoft bankrotira.
Arbiter of Change
13-02-2014, 19:18
Uspješno sam napravio account i iz nekog razloga dobio nick BabyMass89.
Jesi napravio prvo offline account pa ga upgrejdao u pravi account? Inače nisam nikad do sada čuo za to nasumično dodjeljivanje. GFWL će se ionako ugasiti uskoro, a nema nikakvih planova za prebaciti Dark Souls na Steamworks tako da će svi online elementi u vječna lovišta otići.
Srećom GfWL ide u povijest uskoro. Ali da, smeće je i dabog da propali oni koji ga dodali u svoje igre. Double DRM, oh yeah.
Došao sam sa svojim faith likom do drugog bonfirea u Blightownu. Kod mene nema nikakvih razlika u FPS-u u odnosu na sve ostala zone. Konstantno je oko 40-ak. Fatih build iako dosta jak na početku, polako gubi zamah kad se ide dalje. Sad treba i po dva tri lightning speara za protivnike, npr one likove sa toljagama u Blighttownu, a mač nije toliko efikasan pošto sam napucao 25 faitha odmah na početku. Nije tak strašno jer sad već imam iskustva u igru, ali probati tako nešto za prvi prelazak baš i ne bih preporučio. Miracles koštaju podosta sve dok ih se ne može kupiti od Rheae, a za to treba proći do Tomb of Giants.
Koristim Balder sword i sviđa mi se. Jako je brz, bez problema lupim 3 forward thrusta sa punom staminom, a da se protivnik ni ne snađe. Sredit ću sad Quelag, pa se vjerojatno vratiti u Firelink predati Fire keeper soul i kupiti neki treći miracle jer još uvijek koristim samo heal i lightning spear.
Nastavi pisat ovakve postove da znam gdje te mogu invejdat.
Uspješno sam napravio account i iz nekog razloga dobio nick BabyMass89. Prvo sam mislio da je došlo do greške u bazi podataka pa me je pomiješalo sa nekim drugim accountom, ali onda čitam kako se za prijavu na Live uvijek dobije neki random generirani gamertag. Mijenjanje gamertaga naravno košta, ali ionako ga ne mogu promijeniti na stranicama od microsofta, nego, pazite sad ovo - sa Xboxa.
I sad se još morao GfWL updejtat iz nekog razloga, a njegov update je tako epskih razmjera da traži reboot. U ovom trenutku već mislim da je ovo netko iz zabave napravio. Iskreno želim da SteamOS jednog dana počne konkurirati Windowsu za PC gaming i da Microsoft bankrotira.
Meni je isto dodijelilo nešto random, ali sam mogao bez problema promijeniti.
cham3leon
13-02-2014, 20:20
Krenuo sam novi build jer mi ne prihvaća stare sejvove. U jednom šutu došao do Burga, ali umjesto kefanja sa minotaurom sam radije išao izazvati black knighta tamo dolje i sjebo me je.
Nastavi pisat ovakve postove da znam gdje te mogu invejdat.
Pa kad smo oboje htjeli nas nije spajalo, di će onda sad.
Krenuo sam novi build jer mi ne prihvaća stare sejvove. U jednom šutu došao do Burga, ali umjesto kefanja sa minotaurom sam radije išao izazvati black knighta tamo dolje i sjebo me je.
Samo ga backstabbaj, spor je jako.
Staviš DSCFIX i radi svaki put. Spajanje jel.
Tegla Ajvara
13-02-2014, 22:54
Uspješno sam napravio account i iz nekog razloga dobio nick BabyMass89.
LOL
meni je UpscaleRain775 xD
Moj je MovedReagent :(, nemam pojma što bi to značilo.
Meni ne uspjeva downloadat profil sa GFWL, unatoč novom računu glupoga imena, port forwardanju, i ostalim kerefekama...Mislim da ću odustati od Dark Souls.
Tegla Ajvara
14-02-2014, 14:05
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aPvemER_460sa.gif
invazije u nutelli
mravojed20
14-02-2014, 21:29
Jebemti tomb of giants e, AJME, pa šte je to s tim levelom, majko božja :D pa da mi nije dropao onaj penis od necromancera jbte, ne bi ni prismrdio tamo.
Vidim onog velikog skeletona sjaje mu se oči kad si mu blizu, dragon greatsword u obje ruke i onako na slijepo zalet i pras, ode. I tako par puta i onda odnikud black knight i neko me strijalama siluje usput, dvojica. ma mrš u pm, ragequit za danas.
Tegla Ajvara
14-02-2014, 21:34
nije to strasno
ja nemogu magom prec manusa u ng+
al to bas nemoguce
em sta je otporan na magije, em sta je ustanju da ubije od jednog udarca a + ima najvise hp od svih bosseva u igri. bas nemoguce.
to je trebo bit last boss
Pa tehnički i je last boss. Pa lupaj ga mačem, jbš magije.
Tegla Ajvara
14-02-2014, 23:44
ma nema nikakve sanse
sve sam moguce isprobao
jednostavno neide
ni ono stene sa cackalicom nepomaze
ama bas nista
jbg
Duke v2.0
15-02-2014, 10:07
Odlučio sam napokon proć ovo prekrasno đubre od igre, već dosta puta sam počinjao, bio oduševljen i onda stao kod Blighttowna/Sen Fortressa zbog frustracija, a i zato kaj sam se forso s nekim svojim build idejama za koje nisam bio spreman.
Sad idem polako uz minimalnu pomoć wikipedije, pokušavam polovit lore i uživam u svijetu. Mislim da je ovo najljepše modelirani 3D svijet koji sam vidio u nekoj igri, baš je odličan dizajn, kao i osjećaj dubine i veličine. Upravo smo ja i Solaire završili Ornsteina&Smougha, pali su bez problema iz prvog pokušaja, očekivao sam puno težu borbu čitajući ovaj topic, ovo mi je možda i najlakši boss fight bio. Valjda je na NG+ zajebano, neznam. Build je Black Knight sword, neki solidan dropani shield s početka igre, Black Iron Set od armora i Havel ring. Imam osjećaj da niti nebudem trebao više od toga do kraja igre. Sad sam negdje lvl 50, Vit, End i Str su mi na 30, i nisam siguran kaj bi sad dizao. Mislio sam prvo možda fokus na endurance do 35, znam imat problema sa staminom.
cham3leon
15-02-2014, 10:13
Mislim da s time ne možeš pogriješiti. Brdo stamine u borbi uvijek dobro dođe, što više to bolje. Ako imaš dovoljno stamine da nanižeš 2 ulančana power attacka primjerice s Lucerneom ili nekim drugim težim oružjem, to bude ogromna prednost.
Duke v2.0
15-02-2014, 10:19
Power attack s Black Swordom nema smisla, mislim da je to najsporiji napad u igri, i nemre se comboirat. Ali volim se rollat okolo i blokirat pa mi za to treba stamina ponajviše :D
mravojed20
15-02-2014, 11:01
Odustao od Tomb of Giants zasad, krenuo kod Seatha, ne znam di dalje u špilji, otišao u demon ruins i spucao demon firesagea nakon par pokušaja jer nisam štit nosio i onda me samo iz daljine isprve bubne, i tek nakon par puta skužim da mu treba blizu doć :D pao je i centipede demon, isprve, i to mislim samo slučajno, lupa on i ja, i ode u pm :D kako volim dragon greatsword e :D
Sad sam u Lost Izalithu i kad vidim koliko ima onih dinosaura e..
I meni su Ornstein i Smough bili laki, vrlo laki, ne znam, Ornstein se samo zaleti i krepa nakon 4-5 jakih udaraca, a Smough je pre spor i može ga se lako bockati.
Borba sa dva bossa je dosta konfuzna nekad pa je zato teže, ali ako nisi sam i imaš nekoga da odvuče jednog bossa dalje od drugog onda nije toliki problem.
Što se mene tiče, ubio sam Quelag jučer iz prve. Ispucao 10 lightning spearova i gotovo. Kupio sam si sad force miracle, mogao bi biti od koristi u Sens fortress. Vjerojatno ću sad do leptira da si uzmem Divine ember pa onda polako dalje.
Duke v2.0
15-02-2014, 14:38
Joj jebemti strijelce i magove u Dukes Archives, i sebe koji ignoriram bilokakve ranged opcije, baš se patim sad.
Pa se u vlastitim arhivima patis.
Heh.
Duke's Archives su mi čudne jer su lagani mobovi, ali sam isto pošteno puta urmo. Oni jebeni sorcereri su problem, pogotovo ako se nema ranged oružje.
Duke v2.0
15-02-2014, 18:22
Da, nije uopće teško al znaju te gangbangat strijele i magije s leđa. Ja sam riješio Seatha, sad neznam jel bi išo u Demon Ruins ili Katakombe ?
Ja bih išao u Ruins po izvor svijetla za Tomb of the Giants koji se odmah nastavljaju na Katakombe.
Duke v2.0
15-02-2014, 18:30
Mislim da budem tako, da.
Sad vam je gravelord event na krovu Sensa, ako vam se pvpa.
Tegla Ajvara
16-02-2014, 16:47
@duke v2.0
najlaksa upcija u igri je kad igrate full strenght (50) endurance 30 i dex 25
uzme se great cub iz blighttowna normal +15, iskuje stit od atoriasa i silver knight armor na+5 i svi, ali doslovce svi bosevi padaju od 1.
igra presmjesna postane kolko je lagana, nemoras se uopce izmicat, samo stit po potrebi i lupas i drobis kicme
cjeli dukes achivment ides i 1hitas sve kristal zombije, magove, goleme i one skoljkice u caveu
al zato u pvp nemos nist.
manus mi skoro ni 1 stete nije napravio sa tim likom, a sa sorcererom nemogu ga prec
Duke v2.0
16-02-2014, 17:56
To je onak podosta glupo, zašto bi igrao tako, imam sve ostale akcijske avanture za easy mode igranje.
Pa nije valjda da na prvom prelazu se mučiš da ti što teže bude? Valjda radiš build s ciljem da budeš što jači i što lakše tamaniš beštije? I nije tek tako skupit ovo što je on napisao, moraš se pomučit kao i sa svakim drugim buildom.
Ja sam pri drugom prelazu išao agility lika i dizao mu hp tek kad sam maxao dex i endurance. Bilo je brutalno moram priznat kad te obični mobovi mogu 2 shotat.
Duke v2.0
16-02-2014, 19:52
Ma naravno, ali radim to svojim putem, neću na prvom prelasku gledat wiki i jutub da pronađem to što mi treba za njegov build i igram po tuđoj špranci.
Tegla Ajvara
16-02-2014, 19:52
imam i takvog lika sa cistim dex i katanama
i bas je tak kak si napiso
ali zato, njihov backstab ili parry sa dark silver tracerom i hornet ringom je najubojitiji u igri
ak se nevaram 1200 mi je bio backstab crit sa 50 dex na black knightovima prije last bossa
jos je veci na parry, al to ak profulas gotovo je
Najveća STR oružja ipak rade veći critical hit damage.
mravojed20
16-02-2014, 22:53
Riješio Nitota :D Kakav level dizajn ova igra ima eeeeee... vidjet Ash Lake iz Tomb of Giants, jebeno. Sad ne znam di ću, Bed of chaos mi je tako zlak digo bio al treba i to riješiti.
Bed of chaos je uvjerljivo najgori boss u igri. Jebeni proljev.
Tegla Ajvara
16-02-2014, 23:03
http://imageshack.com/a/img836/6145/4tk5.jpg
ovo su moji likovi
1. je mag ujendo i 1. char skojim sam poceo, vidi se po vremenu
2. je thief, full dex sa katanama i daggerima
3. je bandit, taj koji drobi kosti
svaki put kad bi kreno nanovo duplo bi brze preso igru
Bed of Chaos laganica, jedini boss di ti smrt ne poništava progress.
I općenito mi je taj dio igre super, ubijanje tiranosaura u lavi je vrh.
Uopće se ne sjećam da se vidi Ash Lake iz Tomb of Giants. :(
I da, Bed of Chaos fight traje oko minutu i pol i praktički je nemoguće umrijeti.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.