Pogledaj cijelu verziju : The Elder Scrolls V: Skyrim
Stranica :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
16
17
18
19
20
21
22
23
Ok, ok, ovaj je bolji :pray:
ILu4UwZp7d8
Aretino? TEN GNOJ!
Niko Bellic
23-11-2011, 22:30
Ja i kompanjon laganini furamo (Legendary) opremu. Awesome! :pray:
Also, naletio sam na Staff of Paralysis (http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Staff_Of_Paralysis)Si ubijam ekipu sa stilom. :pray:
crnisokol
23-11-2011, 22:44
Taj Staff paralize ja furam okolo već neko vrijeme, nikako da nađem merchanta s dovoljno golda da ga prodam...
dal onaj ghost sword sluzi cemu il je tu samo za ukras???
lol koji bug abuse, odem kod Arcadie one kaj prodaje pošne, čučnem se iza pulta dok ona sjedi za stolicom i poberem joj sve pošne i materijale za alkemiju xD
Jel neko rijesio quest THE BOOK OF LOVE? onak kontam da sam na zadnjem dijelu questa kad moram pricat sa izgubljenim muzem "Fenrig"-om i onak zakurac, skontam da je quest ubagiran i da lik ne moze pricat, a bome ga nemos nist ni pitat, tj uopce ne prihvaca opciju "your wife is looking for you" ko da klikcem u maglu, pun mi kurac vise tih izbagiranih questova...
EDIT: skonto sam fix, morao sam travel do obliznjeg mjesta, pa nazad do njega i onda je proradio zacudo...al jebemti bugove..previse ih je
Teška srca izbrisah Skyrim, ipak mi previše vremena oduzima...:(
da ga jebeš ali ja ne znam doći do gray beardsa :(
help
lol, kaj tu imas ne znati???
Odeš na mapu, klikneš na njihov kvest i označi ti ga na karti. Kreneš se penjat sa sjeverne strane planine čini mi se.
help
Kreni od Ivarsteada, sela na jugoistočnoj strani planine. Ima put koji vodi od sela do vrha planine.
(pazi na ice trolla :D )
King tiger
24-11-2011, 01:32
Sad tražim onaj Magnusov staff. Šta bude s Thalmorima, jel ima kakva bitka na kraju, ionako mrzim elfove. Želim ih ubiti sve.
Ništa, priča zaboravi na njih.
Valjda treba expanziju čekati.
help
Kreni od Ivarsteada, sela na jugoistočnoj strani planine. Ima put koji vodi od sela do vrha planine.
(pazi na ice trolla :D )
Preidvno, napadne me blood dragon i ice troll u isto vrijeme...a 18sam lvl noob
zakon
help
Kreni iz Ivarsteada.
EDIT: Sad vidio, možete izbrisat ovo.
Išao poklati čitav Skyrim, kad ono qurac, u svakom gradu hrpa likova koji su besmrtni :cry: A baš sam htio vidjeti što se desi kad ih sve pobijem :(
OBAVEZNO POGLEDATIS- http://www.gamespot.com/features/gamesp ... ot;thumb;1 (http://www.gamespot.com/features/gamespot-guide-to-modding-skyrim-6346415/?tag=topslot;thumb;1)S :pray: :pray: :pray:
Kakvih modova već ima :pray:
MasaKrisT
24-11-2011, 11:35
http://gamereport.tportal.hr/161236/Sky ... riela.html (http://gamereport.tportal.hr/161236/Skyrim-sadrzi-zemljovid-citavog-Tamriela.html)
Nisam siguran jel vec bilo....
http://gamereport.tportal.hr/161236/Skyrim-sadrzi-zemljovid-citavog-Tamriela.html
Nisam siguran jel vec bilo....
Je, već jedno pectošezdesetisedam puta :)
@Bartuc: Zakon, samo postoji dost problema sa tim modovima, nekima radi, nekima ne. Neznam zašto al najviše volim igru da mi bude takva kakva je, bez ikakvog moddinga. Valjda stvar navike...
posto mi niko nije odgovoril, da pitam opet...
ghostsword, dal sluzi cemu, il ga se mogu rijesit?
soul gem fragment, dal ih ko moze spojit il ih slobodno bacim?
ono dvoje kaj se dobije od dragona, se s toga moze napravit armor il mogu prodat?
Scalese i bonese od zmajeva čuvaj za oklop. Ghostsword je jako lagan. Soul gem fragmentima do sada nisam našao svrhu.
Arcane Assassin :pray: :pray: :pray:
Zaljubio sam se u Bound Weapons :pray: :pray: :pray:
ikIsjyfjIzs&feature=relatedSpRXzo6-Smis&feature=related
ghostsword tezi samo 1weight,pa stoga i nije neki nametnik kao ovi dragon bone i scale,a krasan dekor za uredenja u imanjima =)
ja sve prodajem osim soul gemova iznad common...dragon bonesa ima na bacanje kroz cijeli igru kao i onih sapphire,ruby,diamonda itd pa to sve prodajem kad stignem...
Ubio sam Blood Dragona :pray: :pray: :pray:
http://cloud.steampowered.com/ugc/613843458123336086/3A948BE865A3678A4A4CDFC1374B677B6CAE54CC/
Šesti zmaj ubijen. :)
sickpetey
24-11-2011, 12:57
ghostsword tezi samo 1weight,pa stoga i nije neki nametnik kao ovi dragon bone i scale,a krasan dekor za uredenja u imanjima =)
ja sve prodajem osim soul gemova iznad common...dragon bonesa ima na bacanje kroz cijeli igru kao i onih sapphire,ruby,diamonda itd pa to sve prodajem kad stignem...
Zasto? Petty soul gemovi mi sluze da rechargam svoj bow posto jednostavno nemam potrebe da mi je bow enchantan nonstop pa ga sam napunim malo kad idem klati divove il neke jace pizdarije.
i ja bas naletel na jednog tam di je onaj neki muzej (nikak da zapamtim imena)... osim kaj djubre nije htelo sletjet pol sata, par zamaha s dwarven battleaxe-om s 20 frost damage i bil je gotov... uopce nisu teski ti zmajevi...
sickpetey
24-11-2011, 13:01
Probaj Elder zmaja. Ovi normalni su tolko slabi brijem da bi se mogao sa woodcutter sjekirom priklati.
moze meni netko objasnit kako ovaj frajer sa bow nanese 3.0k damage? moj bow ima valjda 20 damage-.-
ili kako sa 2 maca nanese 12.0 k damage, a moj ima jedva 16
Worthaur
24-11-2011, 13:25
3.0x, znaci 3 puta vise, zato sto je bio hidden, neprijatelj ga nije vidio, trebas perk uzet
sa daggerom mozes imati i 16x dmg ako si hidden,to su sve sneak perkovi
@sickpetey - a common gemovi toliko malo rechargaju oruzja da mi ih se ne da gledati dok skrolam kroz misc =) a imam black i grand soulova na bacanje tako da odmah rechargam oruzje cim se isprazni
Par pitanja:
di da nabaviim soul trap magiju ili weapon
jel mi trebaju dragon scalesi ili prodajem jer je dobra zarada
zna neko neki dobar mač onako za nekog na 20lvl...naletio sam na neki kvest red eagle sword pa se nadam da je dobar mač, inače sam one hand ili dualwield
di ima neki bolji trgovac? svi ovi imaju malo para i lošu opremu
hvala
sickpetey
24-11-2011, 14:12
sa daggerom mozes imati i 16x dmg ako si hidden,to su sve sneak perkovi
@sickpetey - a common gemovi toliko malo rechargaju oruzja da mi ih se ne da gledati dok skrolam kroz misc =) a imam black i grand soulova na bacanje tako da odmah rechargam oruzje cim se isprazni
A dobro onda. Ma ja stavim najveci dmg pa da imam malo chargova cisto da mogu iskoristiti te malecke gemove za nesto.
za dragon scales ti je odgovoreno par postova iznad, cuvaj ih za oklope, a soul trap oruzja, vec sam ih nasel 5, tak da se strpi, haraj random pecine i bus ga nasel...
di da nabaviim soul trap magiju ili weapon
Kupiš mađiju kod lokalnih magova... Jedan od najboljih ti je u Understoneu u Markarthu... grana ti se na 3 strane, lik ti je kroz lijevi tunel odmah na izlazu iz tunela. Drugi najbolji ti je Mage od Jarl-a u Whiterunu. Ili nađeš enchantano oružje koje soultrapa, disenhantaš ga i ponovno enchantaš oružje koje misliš koristiti za to.
jel mi trebaju dragon scalesi ili prodajem jer je dobra zarada
Dragon scales ti treba za Dragonscale armor, a scales i bones ti treba za Dragonplate armor... oba možeš craftati ako dovedeš Smithing na 100 i uzmeš zadnji perk...
di ima neki bolji trgovac? svi ovi imaju malo para i lošu opremu
Mačeve i armore prodavaj lokalnim blacksmithovima, oni imaju uglavnom iznad 1000 golda.
Amulete, prstenje i staffove prodavaj generalnim prodavačima i Jarlovim magovima, oni uglavnom imaju 750 golda.
Ukradenu robu prodavaj Thief's Guild fencovima, oni uglavnom imaju 1000 golda.
Potione, knjige i ingredients prodavaj lokalnim alkemistima.
Igram se malo sa Conjuration i Bound Weapons....
Bound Bow = 211 damage
Bound Sword = 42 damage :cry:
Jebemti koliko je Bow OP prema ostalima. Probam klati sa Bound Sword i HP ne pada nikome, ali NIKOME :(
Da imate predodžbu...
Legendary Bow = 311 damage
Legendary Steel Sword = 47 damage ako se ne varam :cry:
sickpetey
24-11-2011, 14:16
Maceve trebaju malkice fixati jer glavna moc u njima su power udarci. Nema boljeg osjecaja nego kad frajeru glavu odfikarim.
To ti je zato što imaš visok archery skill njabe.
Nope, pošto više ne igram s ovim likom već se samo zajebavam, probao sam sa šiframa dizati One-Handed tak da je i on bio na 100 sa perkovima koji boostaju damage. Tak da je pravedna usporedba između Bow i Sword :(
Ne želim dalje igrati s ovim likom pošto želim ostaviti nešto neistraženoga za drugi prelazak :D Tak da mi sad ovaj lik služi za isprobavanje ovakvih gluposti.... pa ako imate kakvih pitanja, slobodno, već sam ga uništio xD
Dobro da sam i pogledao, razviješ si Conjuration lika da bi kasnije ovisio o summonima pošto sa vlastitim oružjima nemreš qurca popušit NPC-u :|
Hvala bartuče, bacam se na posao :)
Dragone ću prodavat dok se ne odlučim nabildat smithing a ionako ću main kvest ostavit za kraj.
btw. dragoni ovi random će stalno dolaziti jel dok ne riješim main?
Dual wield power attack skida sve u jednom udarcu osim bosseva. Sve "klase" su prilično dobro izbalansirane i sa svakom možeš normalno igrat.
Dragone ću prodavat dok se ne odlučim nabildat smithing
Ja sam do sada ubio cca 40-ak zmajeva, tak da ih ima sasvim dovoljno. Ali pametna ideja ti je spremiti u kuću scales i bones, onoliko koliko ti treba, a ostalo prodavaj...
Treba ti ukupno:
Dragonplate (Heavy) = 13 scales + 6 bones
Dragonscale (Light) = 14 scales
Dual wield power attack skida sve u jednom udarcu osim bosseva. Sve "klase" su prilično dobro izbalansirane i sa svakom možeš normalno igrat.
Problem je pošto igram na Master težini i tamo ne radiš nikakav damage, čitav dan možeš udarati po neprijatelju, a HP pada po djelić milimetra :( Eventualno bi valjalo na Adept težini!?
Nego, prvi put da me u gradu napao neki imenovani zmaj, a da nije dio questa ili sl. :pray:
http://i.imgur.com/NRTdxl.jpg (http://imgur.com/NRTdx)
PS: Na Master težini, Bow koji radi 311 damage-a, ako nisi u Sneak-u i ako ti ne okine Critical... treba 6-10 strijela za stražare i sl. jače beštije. Onda zbroji koliko treba maču koji radi 50 damage-a :cry: 60-70 jebenih udaraca :|
Herr Schnitzel
24-11-2011, 14:45
Ovo su ti neke žešće fantazije. Ja igram na master kombinirano sneak/bow i melee. Sigurno mi ne treba 70 udaraca da jednog stražara sprašim, isse.
Niko Bellic
24-11-2011, 14:48
Treba ti ukupno:
Dragonplate (Heavy) = 13 scales + 6 bones
Dragonscale (Light) = 14 scales
A upgrade na (Legendary)? :?
@Herr Schnitzel...
Kakav damage radiš sa mačem? Ja sam ovo probao sa Bound Sword i usporedbe radi Legendary Steel Sword (pošto je niski level materijala) koji rade 42-47 damage-a po udarcu. 60-70 sam rekao matematički, ne praktično, pošto uspoređujem sa lukom i strijelom koji mi rade 311 damage-a... I sve bez sneak-a, znači punokrvni napad dok neprijatelj zna da ga napadaš :D
@Niko, ne znam, nisam upgradeao pošto ih ne koristim.
cham3leon
24-11-2011, 15:11
Damage koji daješ mačem ovisi o One Handed skillu, ne?
Koliko sam skužio, skill uopće ne diže damage, samo perkovi :(
Deadwalker
24-11-2011, 15:22
Skill samo služi da imaš mogućnost otključati perkove koji pak jedini utječu na damage i druge karakteristike borbe
Wolfwrath
24-11-2011, 15:24
Ako mislite na dmg sa bound oružjima, to ovisi i o skillu oružja i o visini conjurationa.
Power attacks sa dual wieldom apsolutno rulaju,čak i na master,tko god tvrdi suprotno nema pojma :D
Entire Tamriel Landmass built into Skyrim. (http://ppsh-41.tumblr.com/post/13145143504/entire-tamriel-landmass-built-into-skyrim)
'Ajmo teoretičari zavjera!
Ako mislite na dmg sa bound oružjima, to ovisi i o skillu oružja i o visini conjurationa.
Nope...
Bound Sword je UVIJEK na Novice
Bound Axe je uvijek na Apprentice
Bound Bow je uvijek na Adept
Svaki ima fixni damage neovisno o visini Conjurationa i o visini pripadajučeg skill-a (One Handed, Archery...)... svaki ovisi ISKLJUČIVO o perkovima iz pripadajučeg skilla i o perku koji povisi Bound Weapon damage.
Ista stvar i sa oružjima... Skill ne utječe na damage, samo materijal oružja, perk za damage i smithing (nadogradnje).
Pričamo o Base Damage. Power Attack kod svakoga također ovisi SAMO o perkovima koji diraju power attack.
Dali bow pojačavaju samo archery perkovi ili i još neki?
Entire Tamriel Landmass built into Skyrim. (http://ppsh-41.tumblr.com/post/13145143504/entire-tamriel-landmass-built-into-skyrim)
ajde daj jos 50 puta taj link,onih 40 nije dosta
pa da,one handed perkovi isto,logika :wink:
Fora kod Archery-a je što su perkovi SAMO za Bow, tak da ispadne dosta jače na kraju.
Kod One Handed-a, imaš granu za dual wield, granu za sjekire, granu za mačeve, granu za mace ako se ne varam itd. Tak da je tu dosta tog grananja na tu količinu perkova. Kod Two Handed je ista situacija.
Ali da, ja se ispričavam pošto sam zaboravio da na sebi imam Archery opremu, zato mi je Bound Bow bio toliko visok naspram Bound Sword :oops: Tak da realno i mačevi mogu rulati što se damage-a tiče, samo treba oprema za taj tip oružja...
Pricate gluposti
Visina one handed skilla ti utice na damage koji dealaš sa one handed oružjima.
Tako i sa ostalim skillovima.
nego, upravo naletel na neki svetionik, sredil ono veliko djubre i puno malih djubreta ispod njega, otisel na vrh, i upalil lampu, i nest mi je maknuto, a nest dodano, al nemogu naci kaj, ni di je to... pricam o onom svetioniku di se dobije quest za onaj mac kaj je neko spomenul, kad procitas knjigu... ak zna ko o cemu pricam... ne pamtim nazive i imena, lol...
Pricate gluposti
Da, za obična oružja utječe, ali minimalno....
One-Handed = 30
Dwarven Sword = 12 dmg
Ebony Sword = 15 dmg
One-Handed = 100
Dwarven Sword = 15 dmg
Ebony Sword = 20 dmg
xD
Perkovi su najbitniji pošto naprave značajan pomak.
nego, upravo naletel na neki svetionik, sredil ono veliko djubre i puno malih djubreta ispod njega, otisel na vrh, i upalil lampu, i nest mi je maknuto, a nest dodano, al nemogu naci kaj, ni di je to... pricam o onom svetioniku di se dobije quest za onaj mac kaj je neko spomenul, kad procitas knjigu... ak zna ko o cemu pricam... ne pamtim nazive i imena, lol...
red eagle sword?
Odlična stranica za ljude poput mene, koji vole raditi razne buildove :D
Skyrim Perk Calculator (http://skyrimcalculator.com/)
PS: Sa lijeve strane imate "Link to this build"... ako napravite nešto zanimljivo, linkate na forum :D
Niko Bellic
24-11-2011, 16:59
@Niko, ne znam, nisam upgradeao pošto ih ne koristim.
Ne koristiš? Šališ se jelda? Meni je armor rating na 609 dok imam full Dragonscale armor na sebi + Scimitar (http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Scimitar)S(Legendary) kojeg još moram nabrijati s nekom magijom u desanki.
Sa svojih 360 armor ratinga (light armor) sam gotovo besmrtan na master :D Ti sa svojih 610 možeš otići van na ručak, vratiti se i vidjeti da te još uvijek kolju 12 bandita xD
Imam archera pa mi je slab light armor skill, pošto nitko ne stigne do mene da se levelup-a :D
Pricate gluposti
Da, za obična oružja utječe, ali minimalno....
One-Handed = 30
Dwarven Sword = 12 dmg
Ebony Sword = 15 dmg
One-Handed = 100
Dwarven Sword = 15 dmg
Ebony Sword = 20 dmg
xD
Perkovi su najbitniji pošto naprave značajan pomak.
Da, skillovi su tu samo kao put prema novim perkovima.
Niko Bellic
24-11-2011, 17:29
Imam archera pa mi je slab light armor skill, pošto nitko ne stigne do mene da se levelup-a :D
Ja sam taj problem riješio tak da sam pustio da me "Dark Brotherhood assassin" prošlu noć mlati oko 2 sata, dok sam na laptopu fino gledao film i lijepo sam si nabildao "Light Armor" na 80, a "Restoration" na 30. Bog ga blagoslovio!
Skyrim Perk Calculator (http://skyrimcalculator.com/)
E, to, me gusta <3
EDIT: bah, sry, double post.
Evo ovako, odlučio sam napraviti ovaj glass cannon build. Znači, suludo maximalan dmg output uz minimalnu zaštitu.
Reko', ako one-hitam sve što se miče onda nema potrebe za defenzivnom igrom :D
http://skyrimcalculator.com/#5304
Znači, stealth lik koji ima:
+ Maxan archery, ali bez slow timea (nema efekta na dmg), bez povratka 2x strijela i bez bržeg trčanjas lukom (od čega ćeš trčati?).
+ Maxan sneak (ovdje se mora sve uzeti)
+ 5 bodova u One-handed: samo Armsman perk za +100% dmg oružjem na backstabu
+ 5 u Smithing: dovoljno da se može upgradeati enchantni gear, i da se napravi/upgreada daedric bow/one-hander
+ 7 u Alchemy da se maxa poison dmg
+ 6 u Enchanting za +100% enchantment i +25% fire dmg enchant
- nikakav armor skill
- nikakav healing spell/potion skill
- sporiji u movementu od ostalih buildova
Jedino što se dvoumim je u Enchantment tree... da li bi bilo bolje uzeti +25% na Fire dmg ili +25% na Skill Enchant (nisam siguran što od to dvoje više pridonosi dmg outputu)?
Herr Schnitzel
24-11-2011, 18:09
Kako uspijete uništit svu romantiku otkrivanja i eksperimentiranja u igri to je za ne povjerovat.
Još da se ima neki perk reset mod... :P
Jedino što se dvoumim je u Enchantment tree... da li bi bilo bolje uzeti +25% na Fire dmg ili +25% na Skill Enchant (nisam siguran što od to dvoje više pridonosi dmg outputu)?
Najjači enchantment na oružju (bez potiona koji boosta enchantment) je 25 elemental damage-a. Odnosno 2x 25 damage-a, ako imaš Extra Effect perk iz enchanting grane, s time da nemreš 2x isti elemental staviti, već 2 različita. 25% od 25 ti je +6 damage-a, tak da se po meni baš i ne isplati.
A što se tiče skill enchantmenta, mislim da on također nije bitan pošto imaš enchant koji daje +% na damage sa određenim tipom oružja, a to ne spada pod skill enchantment!? Možeš imati 4 itema koja daju svaki po 40% na damage sa određenim oružjem, sve se stacka :D
Eventualno opet da imaš Extra Effect perk, pa da staviš po 2 enchantmenta na iteme, jedan za +% na damage i jeda za +% na skill. Taj koji boosta skill ti nešto sitno digne base damage, a ovaj koji boosta damage, on boosta base damage, tak da bi ti tih 4x40% imalo dosta jači efekt.
PS: Perk koji uspori vrijeme archeru je SAVRŠEN! Njega definitivno želiš :D S njime archery poprimi filmski doživljaj... Matrix style :D
Ja sam ti sa ovim ubio smisao Master težine :( - http://skyrimcalculator.com/#5323
Markecgrad
24-11-2011, 18:33
Još da se ima neki perk reset mod... :P
Ne kužim kako to još nisu napravili, perk reset barem ne bi trebao biti težak za modanje :(
Sonic_Moronic
24-11-2011, 18:43
Kako uspijete uništit svu romantiku otkrivanja i eksperimentiranja u igri to je za ne povjerovat.
Baš, muka mi kad čitam ove powergame buildove.
A što se tiče skill enchantmenta, mislim da on također nije bitan pošto imaš enchant koji daje +% na damage sa određenim tipom oružja, a to ne spada pod skill enchantment!? Možeš imati 4 itema koja daju svaki po 40% na damage sa određenim oružjem, sve se stacka :D
Ajme, da, to mi nije ni palo na pamet :D
Hmmm, onda je vjerojatno bolje uložiti perkove u ench nego u alchemy za poisone, prepotstalvljam..
Edit:
ne, ne, izbacim onih 5 iz one-handeda i stavim ih u enchanting. Tako imam i +poisone i +double ench
Jesus :D
Otrovi mi se nikad nisu pretjerano sviđali, pošto ako se ne varam, služe za samo 1 hit :| Odnosno za 2 ako imaš onaj double perk iz alkemije. Najjači poison koji nađeš je +25 damage (možeš valjda napraviti puno jače od toga), ali ako ih ne radiš sam, onda je puno lakše 2x udariti nego surfati po milijun izbornika da bi izabrao otrov i otrovao taj jedan udarac :(
Eh da imamo bombice iz Witchera ovdje, u desnoj ruci mač, u lijevo bombica :D
EDIT: Ako izbaciš One Handed, base damage za enchantanje će ti biti u qurcu. One handed perk koristi za boost na base damage, ali enchantment koristi za boost ova 2 zajedno... stacka se sve u ovoj igri!
EDIT2 : Znači 5 perkova u One Handed ti je kao da si stavio Enchantment +100% na damage...
red eagle sword?
jep... di si ti dobil taj quest? nisi nasel knjigu u svetioniku s onim skorpionolikim stvorenjima? cim udjes ti se aktivira quest...
Fora kod Archery-a je što su perkovi SAMO za Bow, tak da ispadne dosta jače na kraju.
Kod One Handed-a, imaš granu za dual wield, granu za sjekire, granu za mačeve, granu za mace ako se ne varam itd. Tak da je tu dosta tog grananja na tu količinu perkova. Kod Two Handed je ista situacija.
Ali da, ja se ispričavam pošto sam zaboravio da na sebi imam Archery opremu, zato mi je Bound Bow bio toliko visok naspram Bound Sword :oops: Tak da realno i mačevi mogu rulati što se damage-a tiče, samo treba oprema za taj tip oružja...
Što misliš pod opremu?
EDIT: Ako izbaciš One Handed, base damage za enchantanje će ti biti u qurcu. One handed perk koristi za boost na base damage, ali enchantment koristi za boost ova 2 zajedno... stacka se sve u ovoj igri!
U biti, mislio sam time potpuno ignorirati maxanje melee dmga, a koncentrirati se na bow i headshotanje :D
Ma u biti, nema veze, rano mi je još za powergameanje, imam hrpu toga za obaviti the usual way :D
Što misliš pod opremu?
Imam rukavice, kacigu, amulet i prsten... svaki daje +40% na damage sa bow.
U biti, mislio sam time potpuno ignorirati maxanje melee dmga, a koncentrirati se na bow i headshotanje :D
Bow mi je pre zabavan, totalni gušt je vidjeti strijelu kako strši iz oka liku zbog jebačkog headshoota :pray: O 3 strijele u glavi da i ne pričam xD
EDIT:
Evo napravio par SS-ova s headshotom, nikad ne dosadi :rotfl:
Thumb je, klikni si za zoom :D
http://i.imgur.com/7hiSGl.jpg (http://imgur.com/7hiSG)
http://i.imgur.com/2oxpvl.jpg (http://imgur.com/2oxpv)
http://i.imgur.com/rg52xl.jpg (http://imgur.com/rg52x)
http://i.imgur.com/vwdO6l.jpg (http://imgur.com/vwdO6)
IGoR_2803
24-11-2011, 19:22
hahaha, kak dobro... ubio sam jednog battle-borna u whiterunu... i idem ja tako pola sata posle negdje u divljinu kad me napadnu neka dva frajera... ubijem ja njih, opelješim ih i vidim bilješku - contract di ih je neko platio da osvete toga tipa... i još piše moje ime... zakon :pray:
btw, ukrao sam konja, je li ga moguće pripitomiti ili bude mi bježao svaki puta kad siđem s njega i da li ću ga svaki puta kad siđem morati iznova "ukrasti"... :?
i evo jedna aurora borealis... :)
http://i.imgur.com/X2ef4.jpg
http://i.imgur.com/UgKjb.jpg
Čovjeće, na konja praktički nisam sjeo, samo trčim okolo :) Fora mi je ovaj slučaj kaj si opisao u prvoj rečenici.
Wolfwrath
24-11-2011, 19:32
Tek sad sam skužio da nisam stavio zadnji lvl juggernauta,lol. Daklem, da rezimiram, ful dragonbone heavy armor + 100% od juggernauta + perk za matching set= 760 armor ratinga :D.
Tek toliko da isprobam, ušetao sam u Dragonreach i krenio se tuči sa svima. Zanimljiv osjećaj :P
Što misliš pod opremu?
Imam rukavice, kacigu, amulet i prsten... svaki daje +40% na damage sa bow.
Di si to pronašao?
Orc
Beserker: You take half damage and hit twice as hard for 60 seconds.
Um, jel se ovo odnosi na i na bow? :D
Herr Schnitzel
24-11-2011, 19:40
Da.
Wolfwrath
24-11-2011, 19:41
I Bow,ali to namjeravaju maknuti,koliko sam čuo
Evo,malo poziram :D
http://s7.postimage.org/icfli4owb/TESV_2011_11_24_19_34_41_55.png
http://s7.postimage.org/bq24gflzf/TESV_2011_11_24_19_35_13_98.png
@Aerial, da, s time da ti je to jednom dnevno, tak da je baš za boss fight dušu dalo.
@Tsar, to sam ja napravio smithanjem i enchantanjem. Tu imaš moju opremu - http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.ph ... n#p1546402 (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=26&t=42711&p=1546402&hilit=vrijedan#p1546402)
@Wolfwrath, sexy. Dragonplate izgleda puno puno bolje nego Dragonscale.
je ko dobil skull of corruption? il ste pustili liku da ga unisti? sad bum kral snove, lol...
sickpetey
24-11-2011, 20:18
Jeli samo meni taj dragonplate izgleda ogavno :( ? Pre bijel je i kaciga nimalo ne paše.
dragonscale je bolji a od heavya daleko najludi je deadra
sickpetey
24-11-2011, 20:25
Nisam reko jeli nesto bolje ili ne reko sam da mi je ruzan. Kad nesto nosim prvo gledam kako izgled a onda tek gledam brojeve.
Baš si idem iskovati svaki armor, tak da iz prve ruke vidim heavy armore :D
Hoće tko SS-ove?
DJ Not Nice
24-11-2011, 20:28
Pratim ovu temu od korijenja, ne postam puno, no dečkići, svaka čast na silnim informacijama : )
Baš si idem iskovati svaki armor, tak da iz prve ruke vidim heavy armore :D
Hoće tko SS-ove?
Stavi. :)
Markecgrad
24-11-2011, 20:36
http://i.imgur.com/mqHTV.jpg
Mah bitch :D
Wolfwrath
24-11-2011, 20:49
Men je opet dragonbone badass, dok mi je daedra,iako zgodan, gadniji nego dragonbone.
Also,već ima pun k retexture modova za dragonbone :P
ista stvar je bila i u oblivionu
Evo SS-ova, nisam imao samo Daedric, Dragonplate i Ebony, ali imao sam 99% komponenti u sefu kod kuće :D Da, Dragonplate je grdi zbog kacige, nikako ne paše...
Znači:
[center:1ygynqp8]Orcish | Plate
Dwemer | Glass
Daedric | Ebony
Dragonplate | Dragonscale
Nightingale :pray:[/center:1ygynqp8]
[center:1ygynqp8]http://www.pohrani.com/f/3a/yB/1oGZHUb/tesv-2011-11-24-20-34-43.jpgShttp://www.pohrani.com/f/Y/8g/QIOlK1W/tesv-2011-11-24-20-34-53.jpg
http://www.pohrani.com/f/1u/76/28ZuiJEW/tesv-2011-11-24-20-36-04.jpgShttp://www.pohrani.com/f/3s/UP/35GKD5M4/tesv-2011-11-24-20-37-25.jpg
http://www.pohrani.com/f/2y/a7/1s8v08lf/tesv-2011-11-24-20-35-31.jpgShttp://www.pohrani.com/f/3V/SF/40XF3zqE/tesv-2011-11-24-20-36-28.jpg
http://www.pohrani.com/f/D/P2/2auEDw5V/tesv-2011-11-24-20-37-05.jpgShttp://www.pohrani.com/f/G/sn/4GKBv24Q/tesv-2011-11-24-20-54-45.jpg
http://www.pohrani.com/f/H/No/3h1wzYzF/tesv-2011-11-24-20-54-59.jpg[/center:1ygynqp8]
Razocaran main questom :(
Wolfwrath
24-11-2011, 21:23
Dragonplate kaciga malo ruši izgled,ali sa stražnje strane je potpuno u tonu i sasvim ok izgleda.
Men je ebony kaciga gadna :(
Super SS-ovi. :)
BTW...
NAŠAO SAM GA!!!!!!!!!!
http://cloud.steampowered.com/ugc/613843458130637517/CE4995BAFF36F3B84D101CF7801CBDEADB982E60/
BigBongman
24-11-2011, 21:33
1.Nightingale 2.Daedric 3.Dwemer
Plate najgadniji
Zašto sam se ufurao u mage-a. fffffuuuuu-
Meni je Ebony strašno sexy, ali bez kacige. Jedino mi malo ramena felšaju, da bar su pauldroni izraženiji mrvu.
Mirogamemasta
24-11-2011, 21:50
Šta će vam high end armori kad fur armor najbolje izgleda. :)
Šalim se naravno, ali moram priznati da mi je bilo žao kad sam fur morao zamjeniti sa studded. Fur armor mi jednostavno bolje izgleda.
koji su sve heavy a koji light?
i kak idu po redu kvalitete oruzja i oklopa?
Ovdje imaš sve o oklopima:
http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Armor
Upravo testiram Destruction sa onim likom, lol kako beskorisno na Master :rotfl: Conjuration je nemjerljivo bolja škola od Destruction xD
Još moram isprobati Two Handed kako spada i onda sam probao sve. Za sada me najviše privlači Arcane Assassin, najzabavniji mi je...
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s320x320/383778_10150383880985636_634920635_8854663_1778633 639_n.jpg
:D
Deadwalker
25-11-2011, 01:53
dobra :)
ajme meni, skoro sam poginul kod quest-a za jednu deadru... di onom macku moras donesti sastojke... pa 3 sata sam jahal na dno tog kompleksa... a za kaj... tam nist, samo neki stit, koji i tak ne koristim...
nego, di ima skeleton key? u thievs-ima? il se moze naci i bez njih, jer necu jos k njima...
U Thiefsima je, da, dio njihovog "main questa". Možeš ga i zadržati, ali onda nemreš riješiti Thief's Guild do kraja. I moraš jahati dosta po guildi da dođeš do njega pošto je među zadnjim, ako ne i predzadnji quest.
Kao High Elf, dal da se pridružim Stormcloaksima ili ne? Mislim, probat ću i jednu i drugu stranu, al za prvi prelazak, kaj je bolje.
crnisokol
25-11-2011, 09:57
Mislim da bi High Elf trebao bit na strani Imperijalaca...
cham3leon
25-11-2011, 10:00
M'aiq does not like Mysticism. M'aiq prefers practical stuff.
Niko Bellic
25-11-2011, 10:15
Skuzio sam koje su najkorisnije vjestine u igri i na njih cu se fokusirati kod novog lika, curke Martine.
Archery + Light Armor + One-handed + Restoration + Smithing + Sneak = Win
U Thiefsima je, da, dio njihovog "main questa". Možeš ga i zadržati, ali onda nemreš riješiti Thief's Guild do kraja. I moraš jahati dosta po guildi da dođeš do njega pošto je među zadnjim, ako ne i predzadnji quest.
bezveze...
Kao High Elf, dal da se pridružim Stormcloaksima ili ne? Mislim, probat ću i jednu i drugu stranu, al za prvi prelazak, kaj je bolje.
Kao high elf si izbriši lika, gade fašistički :D
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LmqGHXsF1Lk
100 ways to die in skyrim :)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... mqGHXsF1Lk (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LmqGHXsF1Lk)
Postao sam companion i prije nego sto sam postao nisam imao bounty uopce. I sad odjednom whiterun guards me stalno napdaju.. jel to zbog toga sto sam postao companion ili?
Kao high elf si izbriši lika, gade fašistički :D
Haha :)
LOL @video :rotfl:
osvetnik_sch3l3
25-11-2011, 11:32
http://i.imgur.com/mqHTV.jpg
Mah bitch :D
a sada fino napisi kako ga conjuras i kakav je u usporedbi sa DLordom
sickpetey
25-11-2011, 11:33
Erm nisu svi High Elfovi fašisti.
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Thalmor
Thalmor je vladajuca vlada. Smatrajte to kao da im je HDZ dosao na vlast.
I totalno ne kuzim zasto bi Stormcloaksi dopustili ikome osim Nordovima da se pridruze Stormcloaksima kada mrze svakoga tko nije Nord...
isao obavljat misiju za companionse kad moram ubit escaped prisonera. I taman naletim na nekog zmaja i ja random ga gadao u planinu i uspijem nekako ubit tog prisonera koji je bio gore u planini :D
sickpetey
25-11-2011, 13:07
Taj frajer stvarno nema srece onda XD
ne kuzim ovaj skull of corruption... capture-al sam hrpu dream-a, al neznam kaj sad mogu s njima...
Piše ti da staff radi 20 damage-a, osim kada ga napuniš snovima, onda radi 50 damage-a...
Šef graybeardsa :D Loved it.
Erm nisu svi High Elfovi fašisti.
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Thalmor
Thalmor je vladajuca vlada. Smatrajte to kao da im je HDZ dosao na vlast.
I totalno ne kuzim zasto bi Stormcloaksi dopustili ikome osim Nordovima da se pridruze Stormcloaksima kada mrze svakoga tko nije Nord...
Koliko sam shvatio ne mrze oni sve koji nisu Nordovi, nego samo Elfove koji su za Thalmor.
Točno. Dark elfove ionako svi mrze pa je sick buthurtan jer su neki seljaci u Windhelmu bili bezobrazni prema njemu.
e ne kužim,,,odem i pobijem one vještice i donesem glave u jovaskasr (znam da se tako ne zove ali zante na što mislim) i dođem kad ono silver hand je napao kompanjone i ubio mi kodlaka koji je trebao se vratit u čovjeka pomoću tih glava...sad moram ić pobit sh a imam te glave i ne želim bit vukodlak više...kako da se izlječim?
hvala
Samo nastavi dalje s glavama u inventaru...
@*Fila* Zadnji quest Companiona će ti omogućiti da se izlječiš
"Even an Elf can have a heart of a Nord."
Dok god si dijete Skyrima i poštuješ Nordovske običaje, prihvatiti će te... mada istina jest teže civilima živjeti jer jesu manje tolerantni nego Carstvo.
DJ Not Nice
25-11-2011, 15:07
Di najlakše nabavim neko oružje il što već koje abzorba dušu? : D
..imao sam problema sa tim vampirizom i u Oblivionu i naprosto ih hejtam FFS!
Help, thank you.
Piše ti da staff radi 20 damage-a, osim kada ga napuniš snovima, onda radi 50 damage-a...
pih, ja mislil da bu neke koristi od tog stapa... pa nisam lud da bauljam okolo s tim stapom i tucem neprijatelje, lol...
Di najlakše nabavim neko oružje il što već koje abzorba dušu? : D
..imao sam problema sa tim vampirizom i u Oblivionu i naprosto ih hejtam FFS!
Help, thank you.
ak vec nisam naletel na 5-6 oruzja sa soul trap-om, dagger, greatsword, mace, bow, ma nema cega nema... a imas i magiju za kupit, pa ju prvo lupis na protivnika, uzmes normalno oruzje i prikoljes ga...
nego, kod enchantanja, ak disenchantam recimo trap soul za 2 secs, vise nemogu disenchantat trap soul za 10 sec? jer kad probam napravit oruzje, uvjek je 2 sec... a na glupom bow-u mi je 10... ili mi za to treba neki perk il veci level enchantanja?
zna ko recept za neki bolji healing potion?
Kad disenchantaš, učiš samo efekt, jačina tog efekta kasnije ovisi o jačini Enchantment skilla i o perkovima.
Što se tiče soul trap oružja, doslovno se spopikavaš na njima u igri :D
PS: Znači sve jedno je da li si ti disenchanto item sa +10% na skill ili +1000000% na skill!
DJ Not Nice
25-11-2011, 15:39
Moram priznati da nisam na niti još jedan naletio : (
..budem si onda tu magiju popiknuo negdje, ako je ima i na skrolu nekom, još bolje.
Budem si to izguglao, hvala momci.
Rollao sam orkaču, thief. Taman dobio assassin's blade i sneak roll perkove... predivno :D
Cijeli feeling šuljanja i opreznosti mi se više sviđa nego slijepo charganje s warriorom.
Btw, modificirani Forsworn armor je predobar na ženskim likovima <3
Par slika divljakuše (zove se Beauty Gro-Gorgeus xD ):
oprez, bradavice
http://i.imgur.com/xLF0Xl.jpg (http://i.imgur.com/xLF0X.jpg)
http://i.imgur.com/tZdwcl.jpg (http://i.imgur.com/tZdwc.jpg)
http://i.imgur.com/z0NURl.jpg (http://i.imgur.com/z0NUR.jpg)
http://i.imgur.com/mU8UZl.jpg (http://i.imgur.com/mU8UZ.jpg)
Eh, fuck it, ipak neću na onaj glass cannon build.. kolko god dmg možda bio sulud, više mi se sviđa biti versatilniji..
Nip slip.
Haha, to neki mod? :D
@Aerial, ako želiš da ostane čarobno, nemoj dizati Sneak iznad prvog levela (L1 prvi perk) pošto te kasnije otkriju samo ako je full vedri dan i trčiš dok se šuljaš ili ako ti baš stanu na facu ukoliko je mračno vani xD
EDIT: Moj sljedeći lik će biti: - Nord!
Conjuration
Archery
One Handed
Sneak
Smithing
Enchanting
Ali bez godly itema, odnosno samo koliko ti defaultni skill dopušta (znači bez boostanja skilla iznad 100 sa enchantevima i potionima)...
Probao sam sve "klase" i niti jedna mi nije zabavna kao asssassin klasa. Bow je gušt pošto imaš kaj ciljati i pratiti metu, a ne samo button meshati...
Haha, to neki mod? :D
Yes, moddani forsworn (http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=208)S(onaj obični, ne extra skimpy) i ..ummm (http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=70)S:D
ja ne vjerujem... sposoban sam izgubiti se u dungeon-u, i ne skuzit vrazji lanac, omg...
Niko Bellic
25-11-2011, 18:12
Ja ni ne koristim magicne stvari i ne prakticiram enchanting. I ovako je igra dovoljno lagana. Ne zelim brutalno dominirati u fajtovima, dovoljno je to sto mi je 616 trenutni armor rating, a furam light armor.
Ja ni ne koristim magicne stvari i ne prakticiram enchanting. I ovako je igra dovoljno lagana. Ne zelim brutalno dominirati u fajtovima, dovoljno je to sto mi je 616 trenutni armor rating, a furam light armor.
Kako to, svaka čast :)
Moj armor rating je 30, 22. lvl mage.
Bartuc, di si ti našao enchant da bowovi rade više dmg-a?
Gdje mogu naći questove za Deadre?
Razzarach
25-11-2011, 19:58
Bartuc, di si ti našao enchant da bowovi rade više dmg-a?
Ja sam imao neku kacigu pa sam ju disenchantao...
Znači, sve je sreća kada ćeš naletit na koji item koji će ti relativno rano dat određeni enchantment kad ga disenchantas.
Nije baš, na početku su enchantovi dosta slabi, ovisi o perkovima, skillu i soul gemovima. Al ako powerlevelaš onda da.
E da, još jedno pitanje, kada kažete da se enchantovi stackaju, jel to znači da ako recimo imam 4 itema koji daju po 10% nečega, na kraju imam +40% ili se prvo primjeni 10%, pa onda na to slijedećih 10 i tako?
Gdje mogu naći questove za Deadre?
Vise nije kao u Oblivionu da nadjes kip i razgovaras s njime, sad ti NPC da quest koji se vremenom pretvori u Daedra quest.
I da, nije Deadra, tu mnogi grijese, Daedra je :D
@hacker, stackaju se, znaci 40+40+40+40=160% na base vrijednost.
http://cloud.steampowered.com/ugc/613843458147291986/B8BC66EBA70410B6F210A0E893776EEDBB2FAE03/
Dao bih krv samo da odrade ekspanziju na Akaviru
E to bi bilo awesome! :pray: :pray: :pray:
Iako bih bio najsretniji da bude Elsweyr.
A lol ono, koga zanima Elsweyr, ima 3-4 grada i ostalo su sela, pustare i šume.
Akavir je totalno nepoznat kontinent i skoro se ništa ne zna o njemu.
A i k tome tamo se zaputio Nerevar pa se od njega više ništa nije culo.
cham3leon
25-11-2011, 22:55
Akavir je prema poznatom loreu jedno 3 puta luđi i od Morrowinda, odnosno Vvanderfella. Niti jedna rasa nije normalna, sve se kolju međusobno, a pitaj boga kako teren i vegetacija izgledaju i od čega se sastoje.
Pa baš zato :D
A da ne pricam o tome kako su zmajevi ukorijenjeni u Akaviri lore koliko god da je on tanak.
Bila bi okej ekspanzija za Skajrim
Mislim da će prije biti The Elder Scrolls VI: AkaVIr
sta god bude bit ce zakon
Još nije niti prvi patch izašao, a vi bi već expanziju :D
Niko Bellic
25-11-2011, 23:55
[quote="Niko Bellic":16gygztq]Ja ni ne koristim magicne stvari i ne prakticiram enchanting. I ovako je igra dovoljno lagana. Ne zelim brutalno dominirati u fajtovima, dovoljno je to sto mi je 616 trenutni armor rating, a furam light armor.
Kako to, svaka čast :)[/quote:16gygztq]
Trenutno sam lvl 33, imam light armor skill na 85, sve perk-ove koji dizu armor rating i furam full Dragonscale (Legendary) armor. Ne bojim se nicega. Jaci sam od sudbine i nitko mi nista ne moze.
IGoR_2803
25-11-2011, 23:59
ti si frajer jebote :-D
croat1gamer
26-11-2011, 00:50
http://christwire.org/2011/11/is-skyrim ... maneuvers/ (http://christwire.org/2011/11/is-skyrim-teaching-your-children-how-to-perform-rim-jobs-and-other-homo-erotic-sex-maneuvers/)
:pray: :pray:
Cr4zyN4z1
26-11-2011, 00:54
Jel Kome uspijelo ovo:
rt5aUdijAN8
Meni to nikak neće uspjet ili je to neki bug ili kaj?
Razzarach
26-11-2011, 00:58
http://christwire.org/2011/11/is-skyrim-teaching-your-children-how-to-perform-rim-jobs-and-other-homo-erotic-sex-maneuvers/
Je to neka zajebancija ili fakat postoje tako glupi ljudi?
sickpetey
26-11-2011, 01:58
http://christwire.org/2011/11/is-skyrim-teaching-your-children-how-to-perform-rim-jobs-and-other-homo-erotic-sex-maneuvers/
To mora da je zajebancija...zar ne.....zar ne?!
Schadenfreude
26-11-2011, 01:59
"If you notice that you never have ice cubes in your freeze, be sure that your son is freezing the anal caverns of other men in the neighborhood."
Naravno da su ozbiljni.
sickpetey
26-11-2011, 02:11
Barem je...kreativno :D
DJ Not Nice
26-11-2011, 02:19
Još nije niti prvi patch izašao, a vi bi već expanziju :D
Kako nije, zar nije bio onaj release day patch : P
..još sam u potrazi oružja za abzorbanje duša, il pak magije ^^
..još sam u potrazi oružja za abzorbanje duša, il pak magije ^^
Ako se ne varam, Conjuration Teacher u College of Winterholdu ima tu magiju... ako si član Collegea to jest... što vrijedi bar formalno biti da si kupiš magije i imaš pristup onom trgovcu koji prodaje Black Soul Gemove.
Wolfwrath
26-11-2011, 10:34
Perk za bound weapons pod conjuration ti daje sposobnost da svi bound weaponi djeluju kao soul trap. Korisna stvar.
veWnhcbKl3k&feature=related
goosebumps
Niko Bellic
26-11-2011, 11:25
Postoji li u ovoj igri nekakvo One-handed oruzje unikatnog izgleda, a da nije Scimitar?
Oružja koja dobiješ kad obaviš Daedric questove su unikati, ali strašno im fali snage pošto su redovito za par klasa lošiji od oružja koja nađeš na najobičnijim banditima. Što je po meni žalosno :(
Niko Bellic
26-11-2011, 11:54
Ne kontas me... Mislio sam na to da li postoji oruzje koje je PO IZGLEDU unique. Kao primjer sam ti naveo Scimitar. Znaci htio bih da po izgledu nije ni Glass, ni Ebony, ni Daedric, ni Elven, ni Steel, ni Iron, nego da je izgledom bas unique?
@Xero...
Jedini koji valjaju su Dawnbreaker (i to samo protiv Undead-a), Mehrunes Razor zbog unikatnog enchantmenta i Wabbajack pošto je item savršeno unikatan i zanimljiv, odmah me vratio u doba BG-a i Wild Mage klase :D
@Niko...
Svi Daedric quest itemi su unikatnog izgleda...!? Zato što su unikati, as in, postoji samo 1!? :P
EDIT: Evo ti link sa svim Daedric artefaktima - http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Artifacts
The definition used for artifacts on this article is that the item must meet all three of the following requirements:
- Be unique in appearance.S
- Only appear once in the game.
- Have a unique and useful enchantment.
Niko Bellic
26-11-2011, 12:07
Znaci ti unique ajtemi nisu crno crveni (kao i sva ostala Daedric oruzja), nego su nekih drugih boja?
ak se ne varam, sva magicna i unique oruzja su napravljena na bezi obicnih...
Niko Bellic
26-11-2011, 12:19
Nisu. Scimitar je One-handed oruzje unique izgleda, ali zanima me postoji li jos koje?
Wuuthrad.
http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20111115092160/elderscrolls/images/thumb/d/d7/Wuuthrad.jpg/732px-Wuuthrad.jpg
Znaci ti unique ajtemi nisu crno crveni (kao i sva ostala Daedric oruzja), nego su nekih drugih boja?
Niti jedno nije kao Daedric klasična oružja i što je najbolje, moraš napraviti uglavnom zanimljiv i opsežniji quest da bi bio nagrađen takvim itemom, što je po meni sexy.
Ne znam točno kakvu klasu sada igraš, ali iz posta prije par stranica pretpostavljam One Handed + Archery...
U tom slučaju su ti zanimljivi - Nightingale Bow, Nightingale Sword, Dawnbreaker i Mehrunes Razor, te eventualno Blade of Woe (ali on je komplet crni pošto ga dobiješ od Dark Brotherhooda).
Također je zanimljiv dagger Nettlebane, on je također unikat i dobiješ ga kao side quest u Whiterun-u (da spasiš ono drvo koje pilgrimi vole, ali više ne posjećuju pošto je na samrti).
Nightingale Bow i sword dobiješ u Thief's Guild questu.
Mehrunes Razor quest počne u Dawstaru ako se ne varam, tamo lik ima muzej od Mythic Dawna i on ti da taj quest.
Dawnbreaker dobiješ od Daedre Meridie, ali se ne sjećam gdje quest počne...
Mogu ti okinuti i SS-ove tih itema, ako želiš :P
Niko Bellic
26-11-2011, 12:33
Znaci evo ukratko sto zelim:
1) Da je One-handed oruzje
2) Da izgledom nije dio nikakvog seta (Glass, Ebony, Daedric i slicnih) oruzja
3) Da ne izgleda slicno nekom oruzju koje vec postoji u igri
Za sad mi jedino moj vjerni Scimitar ispunjava te kriterije...
Tuzan sam. :(
EDIT: Sretan sam! Dawnbreaker mi se veoma svidja. Idem si po njega danas predvecer. Thanks Bartuc!
Pa ti pričam da Daedric QUESTSitemi zadovoljavaju te kriterije, evo okinuo sam ti SS-ove njih par, a ima ih još gro...
http://i.imgur.com/G4lFn.jpg
http://i.imgur.com/tXf2W.jpg
http://i.imgur.com/qkP6g.jpg
E što se tiče netlebane sword što će mi to...obavio sam kvest da spasim drvo nit sam što od babe dobio a ostao mi netlebane..oće mi se on nabildat ili šta ili da ga bacim
Spremi ga u kuću pošto je unikat, unikati se ne prodaju i/ili bacaju :D
Napraviš si muzej takvih itema u kući!
Niko Bellic
26-11-2011, 12:46
Ok, daj mi reci koji je ono bodez/sikirica na slici broj dva?
kvakomekiki
26-11-2011, 12:48
Znaci evo ukratko sto zelim:
1) Da je One-handed oruzje
2) Da izgledom nije dio nikakvog seta (Glass, Ebony, Daedric i slicnih) oruzja
3) Da ne izgleda slicno nekom oruzju koje vec postoji u igri
Za sad mi jedino moj vjerni Scimitar ispunjava te kriterije...
Tuzan sam. :(
EDIT: Sretan sam! Dawnbreaker mi se veoma svidja. Idem si po njega danas predvecer. Thanks Bartuc!
Imaš i katanju od blejdsa.
Mač je Dawnbreaker i dosta je sexy izgledom i enchantmentom, a Mace je od Molag Bala.
A moj sljedeći lik će imati najsexy oružja u igri :pray: :pray: Neću uopće koristiti fizička oružja koliki je ovo orgazam na ekranu :D
http://i.imgur.com/r9HYvl.jpg (http://imgur.com/r9HYv)
http://i.imgur.com/XbcFXl.jpg (http://imgur.com/XbcFX)
PS: I da, ta katana je također unikat, bravo! Možeš nositi 2 kaj je najbolje :D
Katana je dio Blades opreme. Ali je seksi.
kaj je ovo? ima dva ghostsword-a? il je to nest drugo?
ima koji takav two handed axe? trenutno koristim neki dwarven battleaxe i imam 2. lvl perk-a za bleeding, samo steta kaj radi frost damage, na koji je puno protivnika otporno... trebal bi neki drain stamina, ak uopce postoji, ima di takvog oruzja?
GODSKILLER
26-11-2011, 13:37
kao što lauš kaže u svojoj recenziji,u početku je stvarno teško igrati samo sa likom koji koristi magije,jednostavno igra prisiljava na uporabu čelika
ima koji takav two handed axe? trenutno koristim neki dwarven battleaxe i imam 2. lvl perk-a za bleeding, samo steta kaj radi frost damage, na koji je puno protivnika otporno... trebal bi neki drain stamina, ak uopce postoji, ima di takvog oruzja?
To su ti Bound Weapons iz Conjuration škole magije...
Evo okinuo sam ti kako izgleda Bound Battleaxe :pray: PS: Thumbnail je, možeš kliknuti za FullHD rezu...
http://i.imgur.com/rvyhKl.jpg (http://imgur.com/rvyhK)
GODSKILLER
26-11-2011, 13:41
ja obavio jedan quest i kao nagradu dobio,trenutno najbolju stvar na koju naišao u ovih prvih 100 sati
mace 45 dmg+stamin 37+magija 37+soul trap ako protivnika skineš u manje od 3 sekunde,tako da mi je napunija sve one gemove-koji su mi bili prazni,ali bi više volio imati recimo takvi mač radi critical perka
To je Mace of Molag Bal!?
DJ Not Nice
26-11-2011, 13:45
Se može pronaći cijeli set od Blejdsa?
cham3leon
26-11-2011, 13:46
Blades katanu imam ja. Fora mi je i ima odličan enchant. Katana, elven dagger i luk su moja oružja, a Calm spell me spašava i izvlači iz svih situacija.
Se može pronaći cijeli set od Blejdsa?
Ja imam cijeli Amour set. Našao sam ga u onom Sky temple.
Niko Bellic
26-11-2011, 14:05
Past ce Dawnbringer. ;)
Skroz mi je svejedno koje oruzje imam, jer mi je armor rating prelud. Sad cu im jos neko vrijeme pustit da me lemaju u fajtovima, pa da mi skill sto pre ode do 100 i onda cu da satirem vse.
Svidjeti će ti se borba protiv Undeadova sa Dawnbreaker-om :D
Niko Bellic
26-11-2011, 14:33
Do sad sam se full slabo borio za ozbiljno. Uglavnom radim random kvestove, jimzu po mapi, čistim špilje i utvrde od bandita i ostale gamadi, te povremeno ubijam zmajeve, divove i mamute i pritom se odlično zabavljam.
Skyrim <3
ja obavio jedan quest i kao nagradu dobio,trenutno najbolju stvar na koju naišao u ovih prvih 100 sati
mace 45 dmg+stamin 37+magija 37+soul trap ako protivnika skineš u manje od 3 sekunde,tako da mi je napunija sve one gemove-koji su mi bili prazni,ali bi više volio imati recimo takvi mač radi critical perka
kaj nije mace one-handed?
nego, za muzej u kuci sam razmisljal, al malo bu teze postaviti sve kam treba i kak treba...
edit: nasel pravu stvar za sebe... Volendrung, absorb 50 stamina... ima da ih koljem u jednom zamahu, lol
Žao mi je što Skyrim ima tako malu varijaciju neprijatelja. 90% igre se boriš protiv bandita, necromancera, falmera i draugra :| Ostalih 10% su zmajevi i wild-life.
@Doggy, u Skyrim su uveli ono što Oblivion i Morrowind imaju samo u modovima... Imaš weapon rack kojega aktiviraš i oružje koje ti je "ready" automatski spremiš na njega. Imaš mannequin na kojega objesiš armore... imaš police s knjigama koje aktiviraš i automatski ti se slažu knjige na njih i sl.
Jedino što treba je mod za custom kuću gdje bi mogao napraviti pravi muzej pošto default kuće nemaju dovoljno tih elemenata, tak da je nemoguće objesiti svu unique i/ili sexy opremu u igri :(
EDIT: Nadam se nekom Martigen's Monster Modu :pray: Za Oblivion je bio pre savršen, dodao je HRPU monstera, a svi su se uglavnom uklapali u Lore...
da, znam, al to je samo za equiptane iteme... imam u kovcegu kraj kreveta hrpu oruzja, kod lab-a imam sve integrent-e (koji su mi zauzimali najvise mjesta u invetory-u), oklope u jedan ormar, hranu u drugi, dragulje u 3.
knjige sam pobacal na policu, al malo ih stane... dok me sve ono ostalo nepotrebno u kuci zivcira, najradje bi sve pokupil i bacil van, lol...
bilo bi odlicno da imas negde veliku kucu, pa mozes kupiti ono kak ima ovaj lik u muzeju... to bi bilo zakon...
Jedna od mojih pustolovina:
I tako ja prihvatih ponudu kanibala da im dovedem gozbu. Doveo ja svećenika i ovi ga hipnozom stavili da legne na onaj oltar. Kad mi rekli da ga ubijem, ja napao kanibale, ubio ih i svećenik mi zahvalio i zbrisao petama vjetra.
Onda se preobratih u vukodlaka i pogostim kanibalima... and they were delicious :D
Jedino što treba je mod za custom kuću gdje bi mogao napraviti pravi muzej pošto default kuće nemaju dovoljno tih elemenata, tak da je nemoguće objesiti svu unique i/ili sexy opremu u igri :(
Tako mi svega, kad izađe Construction Kit, ja si radim kuću... Dwemersku... u Blackreachu... s balkonom!!
EDIT: Nadam se nekom Martigen's Monster Modu :pray: Za Oblivion je bio pre savršen, dodao je HRPU monstera, a svi su se uglavnom uklapali u Lore...
Monster Modovi su meni favoriti tako da se i ja nadam da će biti dobrih :D
Tako mi svega, kad izađe Construction Kit, ja si radim kuću... Dwemersku... u Blackreachu... s balkonom!!
Stavi ulaz u stilu lifta sa površine, ali neka ti kuća visi sa stropa u sredini Blackreacha gdje s balkona imaš pogled na "sunce".
I pogled na čitav Blackreach :pray:
PS: I da u kuću ulaziš ne liftom neko portalom :pray: Iskoristiš onaj stalak od Dwemer Mastera ili kak se već one beštije zovu, drito izgleda kao ugašeni protal...
Ovaj Bartuc se samo klanja xD Fora je onaj Battleaxe, imam ga i ja al ga ne koristim baš puno kad sam mage.
Izgubio sam nekak volju igrat, samo mi Batman ide po glavi.
Nana nana nana nana NORDMAN!
Wolfwrath
26-11-2011, 16:41
Napravih novi lik,argonian, furam se na arcane assasin. So far so good :)
FaTaL_mRkvA
26-11-2011, 16:49
Meni su prefora ta bound oružja, pogotovo bow i dual wield swordovi, ali imam osjećaj da to brzo dosadi jer je meni osobno ipak bolje kad koristim normalna oružja jer je zabavno kad dobijem neko jače, a ne da stalno isto koristim... :(
Wolfwrath
26-11-2011, 17:43
Istina. Malo varijabilnosti ne bi škodilo :P
Čim Kit izađe,budem malo prčkao po njima, makar da napravim jače varijante
Lol, samo pukneš HUE na Bound Weapons spell i boom, oružja u svim bojama... Danas se osjećam veseo (gay), dugine boje, boom :D
EDIT:
I da, privlači me igrati Sword & Board lika pošto je Block jedan od najzanimljivijih skillova u igri.
Horny Devil
26-11-2011, 21:09
Ubio prvog elder dragona.
Le FFFFUUUU-
Srecom, Imperijalci su imali kamp u blizini...
Mirogamemasta
26-11-2011, 21:41
So we're just about 2 weeks in to Skyrim's global launch and Skyrim Nexus has reached over 1,000 mods available for download, which is pretty damn impressive without an available SDK! And for you nit-pickers out there, I deliberately waited until we surpassed the threshold of uploaded save games, so that's 1,000 actual mods and game files, not including save games.
I just wanted to post up a little something about what I, and the sites, have been through these past two weeks. Not least because I don't want you to think I've been sat on my backside rubbing my hands at some sick traffic figures!
It's been one hell of a ride these past 2 weeks and I'm glad we're all still here. I hope to continue to do good by you all for a long time to come. And watch this space, because super cool things are on the horizon.
Ne znam je li bilo, ali god damn!... :pray:
So we're just about 2 weeks in to Skyrim's global launch and Skyrim Nexus has reached over 1,000 mods available for download, which is pretty damn impressive without an available SDK! And for you nit-pickers out there, I deliberately waited until we surpassed the threshold of uploaded save games, so that's 1,000 actual mods and game files, not including save games.
I just wanted to post up a little something about what I, and the sites, have been through these past two weeks. Not least because I don't want you to think I've been sat on my backside rubbing my hands at some sick traffic figures!
To say that I wasn't really ready for the influx of traffic Skyrim Nexus received was a bit of an understatement, despite my 12 months of planning! The last benchmark I had to go off of was the launch of Fallout: New Vegas and the subsequent launch of New Vegas Nexus, which at it's peak received just over 200,000 unique visitors a day. So I applied some logic to these figures and thought an extra 50% (so 300,000 UV) on those figures, perhaps 75% (350,000 UV) would be a logical top figure. But no, Bethesda out-did themselves, and we've been pushing more than 550,000 unique visitors a day (and some 4million+ page views a day) since the game's launch. That's over 6 unique visitors a second (and 46 page views a second). And that's just Skyrim Nexus, not including the other sites. This traffic not only causes massive server load issues (and we're using some real powerful servers) but bandwidth issues too. The Nexus sites alone are pushing over 600mbit/second at the moment. The file servers are pushing 1Gbit. So put the two together and the network is pushing some 1.6Gbits of traffic a second (that's 205 Megabytes of bandwidth a second). So if you're wondering why the sites have been a bit slow at times, that's why.
After many sleepless nights I believe Axel and I (Axel is the site coder who's cooking up some seriously cool stuff for you all to enjoy very soon) have tweaked things in to a pretty stable state. You might be unlucky and hit a little blip here and there, but overall, things should be much more bearable now despite the traffic being pretty constant this past week. We're just now in the process of setting up a static content server with a nice, sexy, unmetered gigabit connection so we can continue to serve this stupid amount of bandwidth without it having a negative effect on the site load performance (and my wallet).
People criticised me when I put those video ads up on the downloads last year. I hope now you can at least partially acknowledge my foresight on the matter, being aware that Skyrim was coming out and that I would need the funds to pay for the ridiculous bandwidth and server bills. A note on those ads; they'll be coming off the other Nexus sites (they aren't on Skyrim Nexus) within a couple of weeks. These ads brought in much needed funds to pay for an upgrade in the site infrastructure. Prior to the release of Skyrim I had bought 2 additional super powerful servers to augment the 4 we were already using. And I've bought another 2 since then to handle and spread the load more. Folks in the EU will be getting a brand new file server by the start of December to download from, so stay tuned on that.
Over the last two weeks I also announced our work on the Nexus Mod Manager which is in Open Beta. The feedback you've all been providing has been invaluable, and I especially want to thank the vast majority of you who read-up on how we'd like bugs to be reported and have provided us with some good, detailed, bug reports. I cannot tell you how much easier it makes it for us when your bug reports are done properly! We're taking on all your advice, feedback and bug reports and working hard to get fixes out as quickly as possible. So if you're experiencing issues with one version, give it a couple of days and check back, more than likely if you've reported your problem it should be fixed in that time. There's a long way still to go on NMM and we've got lots in-store for you. Some great news on collaboration with another piece of well-known software as well, but I'll save that for another news post and another time..!
Looking on in to the new year I think I'm going to have to hire some new help pretty soon. These 18 hour days working on some sites that aren't my real job aren't really making me too happy! Hiring another dedicated web programmer and a dedicated software programmer will allow me to focus on the things that I at least kind of know, which will be acting as a community manager (and accountant, and server technician, and moderator...etc.) for you all. These sites have held up well on my code over the past 10 years, but my word I'm looking forward to moving over to Axel's stuff.
If you're going to take away one thing from this wall-of-text, it's this (aka. TL;DR:). It's been one hell of a ride these past 2 weeks and I'm glad we're all still here. I hope to continue to do good by you all for a long time to come. And watch this space, because super cool things are on the horizon.
Wolfwrath
26-11-2011, 22:02
I da, privlači me igrati Sword & Board lika pošto je Block jedan od najzanimljivijih skillova u igri.
Čisto mi žao što nema takvih skillova u nekom MMO-u kao što su Block perkovi. Baš jebenog tenka moš naslagat.
A ne, ona fora da digneš štit i sprintaš je pre savršena, likovi lete na sve strane, kao da je vlak prošao kroz njih :D A o Shield Bash da i ne pričam, ne samo da interupta i staggera, već ima šansu i da izbije jebeno oružje neprijatelju iz ruke :pray:
Paladin je dušu dao u ovoj igri...
Heavy Armor
Block
One Handed
Smithing
Restoration
Destruction - ali samo neki lightnig bolt spell koji bi glumio Fist of Heavens spell :D
... i škola sa Turn Undead, ne sjećam se koja je!? i to samo zbog tog spella.
lagana stagnacija teme.... :|
ajde konacno da i ja dodjem u taj Markarth... gadi mi se grad... sve je to ljepo i krasno, al ne snalazim se uopce... nego, dal onaj quest za kradju statue diabele, dal ga je moguce obaviti, ili moras obaviti onaj drugi? mislim, na kojem je bolja nagrada? dal ti statui kaj znace poslje il ne? jer vidim da ih ima vise... pa ak je samo za lovu, ne mislim babe klati...
Wolfwrath
27-11-2011, 09:07
Gdje si to našao?
Za lovu ti je, dobiš 100 golda. I nemoraš niš klat, ja ko mage sam se uspio sneakat i ukrast.
I da, Markarth mi je jedan od najbolje dizajnirani gradova uopće.
crnisokol
27-11-2011, 09:34
I meni je Markarth odličan...mada ja još nisam ni bio u pola gradova :oops:
cham3leon
27-11-2011, 09:37
Ja igram već poduže vrijeme i još nisam bio ni u Dawnstaru ni Windhelmu. Zapravo, niti u Winterholdu. Ne bih još vidio ni Riften da nisam otputovao tamo čisto da upoznam Thieves Guild. Predobro je, baš ima dosta gradova, jedino ne bi škodilo da su malo veći. Pogotovo kad dođeš u Morthal i očekuješ kakav - takav grad, a dođeš u selendaru usred pustopoljine i močvare.
I da, Markarth mi je jedan od najbolje dizajnirani gradova uopće.
yep :3
Ja igram već poduže vrijeme i još nisam bio ni u Dawnstaru ni Windhelmu. Zapravo, niti u Winterholdu. Ne bih još vidio ni Riften da nisam otputovao tamo čisto da upoznam Thieves Guild. Predobro je, baš ima dosta gradova, jedino ne bi škodilo da su malo veći. Pogotovo kad dođeš u Morthal i očekuješ kakav - takav grad, a dođeš u selendaru usred pustopoljine i močvare.
Tak i ja, još nisam jedno 2-3 veća grada otkrio, ne žuri mi se.
cham3leon
27-11-2011, 10:08
S time da sam imperijalac, pa ne bih baš bio ni poželjan u određenim gradovima, ali ono :)
Imam jedan problem.
Wanted zam u Marakarthu i kada dođem tamo i žele me uhititi, jednostavno nemogu.
Odaberem ono da me pošalju u zatvor, onda on kaže da se iz tog zatvora nemože pobjeć, i onda mi ponu di kao odgovor "što je problem?", i tako u krug.
Jeli to možda zato što sam odradio jednu misiju u njihovom zatvoru i pobjegao?
Problem mi je to što sad nemogu nikakve misije igrat tamo jer su mi stalno za vratom ti čuvari.
Skupi lovu i plati kaznu!? Kazne nisu pre skupe, ja sam poklo čitav Whiterun i nakupio svega 12-ak tisuća bounty-a.
A ako si u zatvoru, i ne možeš/želiš bježati, koristi krevet i spavaj par dana pa će te pustiti...
PS: U oblivionu si gubio skill pointove dok si bio u zatvoru, a u Skyrimu se samo resetira napredak prema novom nivou na nulu...
croat1gamer
27-11-2011, 10:17
Nene, Markarth je quest related, i tamo moras ubit onog "kralja Forsworna" da bi izasao koliko sam skuzio.
Možeš završiti u zatvoru i bez tog questa. Ako je quest related, onda ti stražar otvori vrata da se družiš dolje sa ljudima i napreduješ kroz quest, ako ne, mislim da ostaješ u čeliji i tu je problem pošto da bi pobjegao iz tog zatvora, moraš obaviti taj quest!? :D
Mozes ali i nemoras ga ubit ....
Evo, malo googleao, dosta ljudi ima problema sa tim djelom baš iz razloga kojeg sam spomenuo (ako završiš u zatvoru ne kao dio questa, već zbog zločina)...
Ovo je bio najpametniji odgovor, možda pomogne...
Well I just loaded back a save and instead of mining the ore with a pickaxe i pressed X instead on ore rock and it came up with 'serve time in jail' so as long as you have 1 ore rock left you can get out. If you used a pickaxe on all of them you're not getting out and you're in the mine forever. My advice is save around this area just in case of this
Fora je što svi NPC-i koji inače daju mini questiće da izađeš iz zatvora, u ovom slučaju nemaju te dialog opcije i nemreš otvoriti vrata od one beštije, nemreš mu dati shiv i nemreš se potući s njime da ti da ključ...
svakak zavrsis u zatvoru, ak se ne varam... jer dole kod kipa di te lik ceka za zavrsetak quest-a, te uhite...
e, kad je vec neko spomenul winterhelm, imate i vi bug s kacigom? uvjek ju mogu na novo ici trazit, lol...
cham3leon
27-11-2011, 14:25
Ne ide ti baš. Windhelm ili Winterhold?
Također nije Diabella nego Dibella.
Chupacabra
27-11-2011, 14:53
http://i.imgur.com/skvVR.gif
http://i.imgur.com/skvVR.gif
Hahaha :D
Večeru, Kid. Večeru mu radi.
Ne ide ti baš. Windhelm ili Winterhold?
Također nije Diabella nego Dibella.
rekoh par postova ranije, da ne pamtim imena, cak ni pricu vecinom ne pratim, lol...
Chieftain
27-11-2011, 15:46
Sta je to? Sta mu radi?
Miješa karte za partiju pokera, brijem da je to u sklopu novog moda koji omogućuje kockanje.
mashing dem potatoes real good
Gdje da nađem Daedra heart?
Gdje da nađem Daedra heart?
Alkemičari ih imaju s vremena na vrijeme. Ako trenutni nema, pričekaj 24 sata ili kruži po gradovima.
MqEpKQb9euI&feature=youtu.beS:pray: :D
MqEpKQb9euI&feature=youtu.beS:pray: :D
Kako sam znao..samo ih je čekao fino
Markecgrad
27-11-2011, 17:39
C6QEZ_QZprM&feature=player_embedded
Daj me nemoj :pray: :pray: :pray:
Duke of Earl
27-11-2011, 18:04
Briljantno.
Završija stromcloacks, mage i glavni quest i sad mi jedino preostaje da završim companione, brotherhood i lopove :)
Pre savršeno :pray: :rotfl:
Sonic_Moronic
27-11-2011, 19:03
Umirem :pray: :pray:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.