Pogledaj cijelu verziju : SHIFT 2: Unleashed
The Passion of Shift 2 Unleashed (http://ps3.ign.com/articles/115/1154256p1.html)
Can this racer really go wheel to wheel with Forza and Gran Turismo?
Dangerous Corners Part I (http://www.gametrailers.com/video/dangerous-corners-shift-2/711556)
Kakva prezentacija :pray:
A preseravanja....toliko hypa i na kraju će biti prosječno dosadan.
No budemo vidjeli, nadam se da sam u krivu.
bezimeni
16-03-2011, 17:21
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 8zZ2z-nnvY (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=z8zZ2z-nnvY)
:pray:
Ako slika govori tisuću riječi onda ovaj filmek govori cijelu priču :D .Nemamo više o čemu raspravljati :fof: .
cham3leon
16-03-2011, 17:28
Zbilja nemamo. Forza 3 mi ne izgleda kao nešto posebno, ali Shift 2 odnosi pobjedu kao najneuvjerljiviji racing u ovom trojcu.
Duke of Earl
16-03-2011, 17:35
Ja nisam racing sim fanatik kao cham3leon, ali GT5 i dalje izgleda najbolje. Stvar koja me najviše ubada u oči kod ovog videa su iznimno nerealni pokreti virtualnog vozača u helmet cam modu, mislim, frajer se doslovno zalijepi na prednje staklo pri malom kočenju, a i općenito glava cijelo vrijeme leti u svim smjerovima, uz hrpu blur i depth of field efekata, što će vjerujem izazivati glavobolje i mučninu pri igranju dužem od pola sata.
U Shift 2 interijer izgleda ko da curi plin odnegdje :/
Ahahaha, neznam jel je veće sranje Forza3 ili GT5, koji :rotfl: Na forzi sam zaspao od onih par sec gameplaya.
Shift2 - the most authentic true to life racing experience in video game :pray: Igrat ću to dok ne oslijepim.
@Totoro: To je zamagljivanje vidnog polja i fukusiranje na jedno točku na stazi.
GT je uvijek bio i biti će bog vožnje. Shift se samo hypa sa tog grafikiciom i time, ono ok je, ali prerealno nije toliko zabavno, realno imam i za pravim volanom.
Ugl. igrat će se to da, ali nema do gt5 što je da je.
@Totoro: To je zamagljivanje vidnog polja i fukusiranje na jedno točku na stazi.
Pa ako želim da se fokusiram to ću sam napraviti, neću da mi pola ekrana zabluraju :/
Ne voziš auto za pravo, nego igru, nemožeš to prisilno napravit. Nemožeš ni da voziš u biti, ovo je samo vizualni treat.
bezimeni
16-03-2011, 18:20
z8zZ2z-nnvY
Još jednom ako je nekome slučajno promaklo :D .Ponavljanje je majka znanja .
cham3leon
16-03-2011, 18:21
Arale, ti imaš neke probleme, jer ovo šta su prikazali kao Shift 2 izgleda još gore nego gameplay sa trailera i podsjeća na karting.
bezimeni
16-03-2011, 18:30
Ja isto imam neke probleme :D .Imam probleme sa traženjem novog stana u kojemu bi mogao ovo razvaliti na pojačalu i 2x100W te na nekom bijesnom ekranu od +50" :D . Hebo ja ove penzionerske GT5 i Forza utrkice .Daj ti meni tras i bum uz škripu guma .
Arale, ti imaš neke probleme, jer ovo šta su prikazali kao Shift 2 izgleda još gore nego gameplay sa trailera i podsjeća na karting.
Totalno obrnuto, Forza3 i GT5 su mi se još više zgadili, ovako nešto monotono nisam vidio u životu, ko da vozim kockaste kartonske kutije, katastrofa. Nije ni čudno, nakon Shifta1 sve racing igre koje su tako statične su mi dosadile. A Shift2 još samo dalje odlazi sa time, toliko daleko da je izvan svake konkurencije.
Potpis na ovo kaj kaže bezimeni, ženu teram van u shopping kad ova igra dođe, razvalit ću kuću sa zvukom motora, lima, škripanja guma... :)
bezimeni
16-03-2011, 19:00
A ne :D .Ovakav doživljaj vožnje će imati možda GT 7 za 13 godina ...kako smješno djeluje ono odbijanje poput biljarskih kugla od drveta uz "hebenu" muziku u pozadini :rotfl: .Ove statične vožnjice kao da su rađene u prošlom stoljeću .
Deadwalker
16-03-2011, 19:04
Jeste vi opce igrali GT 5? Ono, pričate totalne gluposti. Nakon igranja GT-a 5 nisam vidio simulaciju u kojoj imam bolji osjećaj brzine. Za razliku od svih sličnih poluarkada, u gran turismu čovjek stvarno ima osjećaj da vozi auto. Ono, ne sjećam se u kojoj sam simulaciji morao proći vozački test :)
A priče oko kockastih poligona i slične stvari su previše prenapuhane. Nekoliko staza je lošije odrađeno, ali sveukupno igra je grafički stvarno prekrasna.
bezimeni
16-03-2011, 19:15
Odigrao sve GT-ove a ovaj zadnji povremeno piknem kod buraza na plejki .Super je to igra i nebih se bunio da dođe na PC jer sam škrt dati za konzolu pored živog PC-a .Ali s obzirom da ga na PC-u nema i Shift 2 će biti urnebesno zadovoljstvo .Štoviše , postavlja potpuno nove standarde pogleda iz kabine i sveukupne atmosfere sa jedne utrke .I ono najvažnije , biti će prokleto zabavan sudeći po prvom dijelu .
Deadwalker
16-03-2011, 19:24
Oko Shifta 2 se slažem, biti će to zabavna poluarkada. Al Aral pretjeruje u svojim izjavama. Jedno je pljuvati s činjenicama, a drugo je trolati bezveze.
cham3leon
16-03-2011, 19:26
Totalno obrnuto, Forza3 i GT5 su mi se još više zgadili, ovako nešto monotono nisam vidio u životu, ko da vozim kockaste kartonske kutije, katastrofa. Nije ni čudno, nakon Shifta1 sve racing igre koje su tako statične su mi dosadile. A Shift2 još samo dalje odlazi sa time, toliko daleko da je izvan svake konkurencije.
Potpis na ovo kaj kaže bezimeni, ženu teram van u shopping kad ova igra dođe, razvalit ću kuću sa zvukom motora, lima, škripanja guma... :)
Ono... ne. Ne. Ti gledaš neke druge trailere. Shi(f)t pored ovoga baš jako iskače kao neki loš karting. Možda ima bolju grafiku (makar je i to subjektivno), ali ništa drugo ne valja.
bezimeni
16-03-2011, 19:36
Već vidim tko neće igrati nastavak ...mislim , bio bi to mazohizam , zar ne ? Na svaki novi trejler ili post o ovom nastavku ti hitno upadaš u temu sa istimSkomentarima .Zašto ne otvoriš temu u pljuvačnici ?
I sam znam pretjerano srati po nekim igrama ali ti si stvarno neumoran :rotfl: .
Oko Shifta 2 se slažem, biti će to zabavna poluarkada. Al Aral pretjeruje u svojim izjavama. Jedno je pljuvati s činjenicama, a drugo je trolati bezveze.
Niš ja ne trolam, to je moje mišljenje :evil:
@cham3leon: Ok, niš ja ne govorim protiv tvog mišljenja al meni je to tako statično, bezosjećano i totalno neuzbudljivo da je to nešto neopisivo. Igra možda i je dobra sama po sebi ali definitivno nije nešto što mogu olako probavit.
Jedva čekam da dođe sama igra, pa da konačno pričamo o njoj kak treba, a ne da se u svakoj drugi temi spominje gt5 :(
Već vidim tko neće igrati nastavak ...mislim , bio bi to mazohizam , zar ne ? Na svaki novi trejler ili post o ovom nastavku ti hitno upadaš u temu sa istimSkomentarima .Zašto ne otvoriš temu u pljuvačnici ?
I sam znam pretjerano srati po nekim igrama ali ti si stvarno neumoran :rotfl: .
Moram se složiti s ovime.
19 stranica, oko 3 i pol mjeseca, konstantno ista priča.
Kameleon, uzmi ključeve, odi u auto i vozi se ako želiš pravi filing prave vožnje.
GT5 možda ima odličan model oštećenja, GTR možda ima najbolji model ponašanja auta na stazi, RFactor možda ima genijalan osjećaj vožnje, ali sve to nula prema pravoj vožnji.
Zato odi van, upali auto, dodaj gas, izađi na makadam, zabij se u stup ili u neki drugi auto, vozi 180 km/h po kiši i ne znam što sve ne, a igranje ostavi onima koji se žele igrati.
Ovo "simuliranje" vozača je zanimljiv gameplay element i grafička doskočica, no ne simulira mene kao vozača, već smišlja definirane pokrete ovisno o situaciji na stazi.
S druge strane, Gran Turismo 5 ima integriranu head-tracking podršku, koja prati igračeve pokrete glave.
cham3leon
17-03-2011, 08:34
Ja sam se još malo nadao da će Shift2 imalo popravit stvar, ali sam se razočarao ponovo. A ide mi na živce fenbojanje oko Shifta koje nije zasnovano ni na čemu. Ok, hoćeš se iz nekog razloga voziti go-kartovima koji izgledaju kao trkaći auti, ali ne možeš reć da je igra bolja od GT-a ili da je ispred njega u bilo kojem segmentu igrivosti.
Kako Shift može biti ispred svih drugih racing igara kad osim helmet cama i look-2-apexa koji postoji već odavno nosi jednako mnogo noviteta kao i naslovi otprije 10 godina. I po kojoj logici možeš igrat tako nešto i onda zaključit da je shift "real racing"?
E al pola likova koji pljuju uopste nije odigralo neki GT (narocito one na PS2 koji su maestralno odradjeni) al to ih svejedno ne sprjecava da ovo proglasavaju boljom simulacijom. Na stranu to sto igra jos nije ni izasla
Shift2 nije simulacija. Hvala bogu na tome.
A GT na plejki2, rulaaa :pray:
kak me nerviraju vise te usporedbe, ovdje se prica o GTu, u BF3 temi se prica o CoDu....katastrofa...
kak me nerviraju vise te usporedbe, ovdje se prica o GTu, u BF3 temi se prica o CoDu....katastrofa...
+1
Sinko premlad si da se živciraš, i još radi rasprave na forumu o igrama, a i uostalom, moraš uzeti neko mjerilo, koje je postavila neka igra prije pa je usporediti sa nadolazećom i reći svoje mišljenje. Bar ja mislim da je tako normalno. Bilo kako bilo svaka igra ima svoje fanove i nitko neće odustati od svog ukusa i tako to, ali zato i imaš forum da se ljudi svađaju i prepiruju koja je igra bolja.
Sinko premlad si da se živciraš, i još radi rasprave na forumu o igrama, a i uostalom, moraš uzeti neko mjerilo, koje je postavila neka igra prije pa je usporediti sa nadolazećom i reći svoje mišljenje. Bar ja mislim da je tako normalno. Bilo kako bilo svaka igra ima svoje fanove i nitko neće odustati od svog ukusa i tako to, ali zato i imaš forum da se ljudi svađaju i prepiruju koja je igra bolja.
1.vjerojatno sam stariji od tebe xD (mislim ono valjda)
2.jos je gore nekom srat sto iznese svoje misljenje, nadam se da se barem ne nerviras oko toga
3.tako je, forumi postoje zbog rasprava, al za call of duty postoji cijeli podforum, a sto se tice GTa, ovo je PCplay forum (iako postoji podforum i za tako nesto)
buffaloboky
17-03-2011, 16:28
Nebi do toga ni doslo da se EA ne k.rči toliko sa shiftom 2 i real racingom... Tako samo ''izazivaju'' rasprave u odnosu na druge vozacke naslove od kojih neki developeri posvecuju svo znanje i puno vremena upravo tom ''real racing'' dozivljaju... EA tako dobiva jeftine poene... u tome je stvar... mogli su bez tog slogana i sve bi bilo u redu...
Nebi do toga ni doslo da se EA ne k.rči toliko sa shiftom 2 i real racingom... Tako samo ''izazivaju'' rasprave u odnosu na druge vozacke naslove od kojih neki developeri posvecuju svo znanje i puno vremena upravo tom ''real racing'' dozivljaju... EA tako dobiva jeftine poene... u tome je stvar... mogli su bez tog slogana i sve bi bilo u redu...
marketing...
1.vjerojatno sam stariji od tebe xD (mislim ono valjda)
2.jos je gore nekom srat sto iznese svoje misljenje, nadam se da se barem ne nerviras oko toga
3.tako je, forumi postoje zbog rasprava, al za call of duty postoji cijeli podforum, a sto se tice GTa, ovo je PCplay forum (iako postoji podforum i za tako nesto)
1. Ne bih o tome, neka bude misterija. :thumbs2:
2. Ne nerviram se ja nikako, naučio sam čuvati živce za stare dane. :thumbs2:
3. Da, ali u cod podforumu nitko ne spominje bf pa nije zanimljivo, lijepše je tu gdje su svi pa da se onda raspravlja. Što se tiče GT-a netko je prvi počeo pričati kako je Shift ultra uber realan i to, pa je kontrirano sa GT-om i rečeno da je i dalje bolji. Nekim ljudima treba napisat na čelo da se o ukusima ne raspravlja i da svatko ima svoj pa kad se pogledaju u ogledalo shvate to prije neg dođu pametovat po forumu. Hvala. Pozdrav. :thumbs2:
A da, jaki su i veliki pa mogu da se kurče, nažalost. :(
3. Da, ali u cod podforumu nitko ne spominje bf pa nije zanimljivo, lijepše je tu gdje su svi pa da se onda raspravlja. Što se tiče GT-a netko je prvi počeo pričati kako je Shift ultra uber realan i to, pa je kontrirano sa GT-om i rečeno da je i dalje bolji. Nekim ljudima treba napisat na čelo da se o ukusima ne raspravlja i da svatko ima svoj pa kad se pogledaju u ogledalo shvate to prije neg dođu pametovat po forumu. Hvala. Pozdrav. :thumbs2:
zbog ukusa sam i reko oko tog uspoređivanja..naravno da svako ima svoj. Pozdrav
Jel ovo fake ili ce bit ti auti?
www.aircraftcompare.com/news/Need-for-S ... ar-list/40 (http://www.aircraftcompare.com/news/Need-for-Speed-Shift-2-Car-list/40)
Ovo (http://www.psuni.com/shift-2-unleasheds-car-list-released-6836/)je prava lista, oko 120 auta, tak negdje. Gore na listi je Ferrari, kojeg neće bit. Uglavnom, jako lijepa lista bez 20 varijacija istog auta.
Fali Alfa Gullieta, koju sam vidio u traileru, a sigirno i jos neki auti.
Kaj ce bit kockica?! <3
bezimeni
18-03-2011, 18:36
Yv0y57l_j9Q&feature=player_embedded#at=113
cham3leon
18-03-2011, 18:47
Aj, ako ništa drugo, bar su zvukovi odlični.
Zvuk :pray: Jesam reko zvuk? :pray: A grafika tek...
Još tjedan i nešto dana, aaaaaaa, poludit ću. Kad ovo počnem igrat, pa nema me van 10h u komadu.
buffaloboky
18-03-2011, 19:57
Hm, grafika uopce u biti nije fascinantna... A zvukovi u ovom filmicu su nafrizirani u iber sa efektima, za ukupni dozivljaj... ja u biti jedva cekam da ova igrica izađe samo zato da se uvijerim da je zapravo govno
cham3leon
18-03-2011, 20:01
Ne znam, ovdje zvukovi u kokpitu i replayu baš moćno zvuče, a i Corvette ima dobar zvuk mašine. Kako će bit u konačnoj verziji ne znamo, ali da, šanse su da će na kraju ispast govno.
bezimeni
18-03-2011, 20:34
Meni su rfactor i GTR 1/2 neigriva govna ružne grafike , lošeg zvuka i strahovito dosadna za voziti ...igrice koje osobno nisam vidio da itko uopće i igra ( valjda je riječ o urbanoj legendi ) :fof: .
GTR i slične simulacije igraju na kartu simulacije i realnosti...valjda. Igrao sve moguće igre tog tipa i stvarno sam uživao u njima, neko vrijeme barem. Sve ostalo je nula. Shift pak igra na kartu eye candya te nadam se zabavnog handling modela.
Zvuk nije nafriziran, zvuk je takav i u igri, ista priča ko i sa prvim shiftom samo je ovo par stepenica iznad svake trenutno dostupne racing igre na tržištu. To je govno koje će pregazit sva trenutna govna na tržištu.
buffaloboky
18-03-2011, 22:38
Meni su rfactor i GTR 1/2 neigriva govna ružne grafike , lošeg zvuka i strahovito dosadna za voziti ...igrice koje osobno nisam vidio da itko uopće i igra ( valjda je riječ o urbanoj legendi ) :fof: .
Igraju se itekako za tvoju informaaciju... ima jako puno liga koje ih voze, natjecu se, imaju prvenstva... I to nakon toliko godina koliko su vec vani i dalje se voze... A nfs-i i slicne se jednom prijedju i odu u vjecna lovista... Ajde, tko jos uvijek igra nfs, most wanted ili carbon ili prostreet ili bilo koju drugu iz tog doba (2005, 06)...
Tako da u biti tvoje izrugivanje gtr-u i slicnim pokazuje kolika si neznalica i koliku zapravo vrijednost imaju simulacije u odnosu na djecje igrice...
cham3leon
18-03-2011, 22:45
Zapravo, da se na GTR2 natakne par stotina licenciranih i pošteno napravljenih auta, neki žestoki career mod i sistem modanja automobila, gotovo bih rekao da nakon te igre racing simulacije ne trebaju ni izlaziti.
bezimeni
18-03-2011, 23:17
Sam si vi igrajte te drekec igriceSu svojim znalačkim , elitističkim ligama .Igrajte do mile volje .Svaka budala ima svoje veselje a vaše je mazohizam najgore vrste :fof: .
Sam si vi igrajte te drekec igriceSu svojim znalačkim , elitističkim ligama .Igrajte do mile volje .Svaka budala ima svoje veselje a vaše je mazohizam najgore vrste :fof: .
Eye candy noob eto tako da te okarakteriziram.
Zapravo, da se na GTR2 natakne par stotina licenciranih i pošteno napravljenih auta, neki žestoki career mod i sistem modanja automobila, gotovo bih rekao da nakon te igre racing simulacije ne trebaju ni izlaziti.
:pray: POtpis.
Igraju se itekako za tvoju informaaciju... ima jako puno liga koje ih voze, natjecu se, imaju prvenstva... I to nakon toliko godina koliko su vec vani i dalje se voze... A nfs-i i slicne se jednom prijedju i odu u vjecna lovista... Ajde, tko jos uvijek igra nfs, most wanted ili carbon ili prostreet ili bilo koju drugu iz tog doba (2005, 06)...
Tako da u biti tvoje izrugivanje gtr-u i slicnim pokazuje kolika si neznalica i koliku zapravo vrijednost imaju simulacije u odnosu na djecje igrice...
:thumbs2:
bezimeni
18-03-2011, 23:25
Rađe nob nego mazohist .
cham3leon
18-03-2011, 23:28
Bezimeni vas trolla. A svi znamo kako zapravo slini za GT5 samo šta ne želi priznati jer ga je popljuvao prije.
Vidiš da, nisam to nikad pomislio :) Baš mi je fora kaj te ekipa dolazi i onda sere po igri, ajde još koji dan pa će se onda ustvari i pričat o njoj kak treba ^^
bezimeni
18-03-2011, 23:39
Nemam razloga sliniti jer ga mogu igrati kada me volja ...što baš i nije čest slučaj .Popljuvao sam ono što su lagali barem cijelu godinu prije izlaska .Grafika nije kakva je bila najavljivana i portani auti iz prethodnika .A što se tvog veličanja tog serijala tiče , koji je odličanS, ne vidim neke logike.GT serijal u mojoj knjizi nikada nije bio prava simulacija .On je također odličan miks arkade i simulacije .Meni nikakav problem nije bio voziti i pobjeđivati kroz sve dijelove bez da sam morao učiti staze napamet .Protivnici su mi jednako kao i Shiftu , služili kao odbojnici u zavojima .sama mehanika vožnje je vrlo laka za savladati .Igra tek pred kraj postane frustrirajućie teška .
Rfactor i GTR 1/2 su pak s druge strane meni neigrive igrice .Zašto ? Dosadne su do bola.Govanca malaS :D .
Haha, baš si mi lud lik. Ti i cham3leon :pray: Ovo je već otišlo na jednu novu razinu, netko popljuje, drugi pohvalit, čisto iz navike jedno i drugo...i to je to. Odoh spavat :(
bezimeni
18-03-2011, 23:46
Pa ak on misli da ja nemam pametnijeg posla nego napisati 101 post kako su mi GTR 1 i 2 neigriva govancaSteško se vara .Tek će saznati koliko mogu biti uporan ...a to je beskonačno :D .
buffaloboky
19-03-2011, 00:00
Nitko ti ne govori sta da igras... nego se radi o EA-ovom guranju u nepoznato... Svatko nek igra sta hoce i sta mu se svidja... Toje isto kao da se usporedjuju neznam, arma 2 i cod, netko voli i zeli realan dozivljaj a netko zeli da roka, skuplja challenge itd... sve je to ok... ja najvise ismijavam taj real racing dozivljaj ... kako moze biti takav, sa noobskom fizikom koja je temelj i bit svake vozacke igrice ... To je isto kao da sa codom krenu tako, ''dozivite najrealnije iskustvo'' a ono trcis 300 na sat, radis trostuka salta i istovremeno kilnes trojicu sa snipom... EA lovi u mutnom
bezimeni
19-03-2011, 00:07
Čovječe :rotfl: Pa znamo što misliš ! Napisao si to barem 10 puta a kameleon barem pedeset.Nismo glupi , gluhi i znamo čitati .Skužili smo da vama dvojici i još nekima ta igra ne valja , skužili smo da je u pitanju marketing , skužili smo da je u pitanju arkadetina .Ne treba nam to ponavljati na svakoj stranici .Nismo zaboravni .Nemamo amneziju . Nemamo 100 godina . Otvorite temu u pljuvačnici i pljujete do mile volje .Pustite ovu temu da se mi , neuka sirotinja , veselimo i utvaramo si kako igramo dobru i zabavnu igru .Pustite nas da živimo u iluziji jer smo neizlječivo bolesni ...barem kada sam ja u pitanju :D .
GTR 1 i 2 su dosadna , neigriva govanca .
ja najvise ismijavam taj real racing dozivljaj ... kako moze biti takav, sa noobskom fizikom koja je temelj i bit svake vozacke igrice ...
Real racing doživljaj je samo u pravoj vožnji, to nikako nećeš doživjeti igrajući simulaciju na računalu.
Pomiri se s tim.
buffaloboky
19-03-2011, 00:22
Ajde, ako vas to usrecuje, nema sretnijeg od mene :rotfl:
buffaloboky
19-03-2011, 00:25
ja najvise ismijavam taj real racing dozivljaj ... kako moze biti takav, sa noobskom fizikom koja je temelj i bit svake vozacke igrice ...
Real racing doživljaj je samo u pravoj vožnji, to nikako nećeš doživjeti igrajući simulaciju na računalu.
Pomiri se s tim.
ja mislio da sam schumacher, hvala za prosvjetljenje.. Zato i proizvodjaci ''pravih'' simulacija ni ne koriste nikakve slogane niti reklame jer se to nemoze postici sa igricom i nije im cilj prodavati maglu kupcima
bezimeni
19-03-2011, 00:33
Ajde, ako vas to usrecuje, nema sretnijeg od mene :rotfl:
Znači shvatio si konačno ? Aj hvala Bogu , već sam prste polomio tipkajući .
Ma stvar je u tome kaj su oni nezadovoljni od Shifta2 očekivali nešto što Shift2 nije ni namjeravao biti. I ja bi rado da je i GT5 imao nešto drugačije, a bogme i Shift2, al igru sam prihvatio kakva je i uživat ću u njoj u potpunosti.
Vaše nezadovoljstvo ovom igrom ne znači da je igra sama po sebi loša; nemogu se zadovoljit svi igrači odjednom.
Deadwalker
19-03-2011, 10:55
Meni je GT 5 odličan, ali ako Shift 2 bude dobar, svakako ću ga odigrati. Al dobro reče bezimeni, GT kao i Shift su mješavina arkade i simulacije. E sad, kako si staviš težinu i naštimaš kontrole, tako težiš ili arkadi ili simulaciji.
Iako GT 5 prema voznom modelu i postavkama može praktički biti prava simulacija. Uključiš heavy oštećenja, smanjiš na minimum pomaganje računala u vožnji te praktički imaš simulaciju. Samo je na takvom upravljanju gotovo nemoguće igrati bez dobrog volana.
A priče oko "loše grafike" su notorna glupost. Igram GT 5 gotovo svaki dan i još nisam vidio neku stazu koja bi me nešto razočarala. Da ne pričam kako igra ima perfektno odrađene vremenske uvjete i vožnju po noći
svaka ti cast kad ti se da igrati GT5 (ili bilo koju igru u kojoj voziš auto) bas svaki dan....meni je u redu malo odigrat, preći igru jednom i to je to, nakon toga mi stvarno dopizdi...jedino sam NFSU2 igro nešto duže...
Deadwalker
19-03-2011, 11:10
Kad mislim svaki dan, odvoziti utrku ili dvije. A i to "svaki dan" nisam mislio bas doslovno, ali imam određeni kontinuitet :)
Ja ne znam kako netko uspije završiti i prijeći dobru trkaču igru?
Svaki put kad se zaželiš malo vožnje otvoriš igru, namjestiš stazu i pičiš.
Prijeći možeš samo loše "trkaće" igre. Kao npr sve NFS naslove izašle između Hot Pursuita 2 i Shifta.
cham3leon
19-03-2011, 14:21
GT malo teže možeš prijeći, ne znam da li netko baš ima živaca osvojiti baš sve, ali igraš karijeru do neke točke kad skupiš sve aute koji te zanimaju i odvoziš sva natjecanja koja te zanimaju.
Presao sam ja GT2 100%
Bila su to fina tri mjeseca :(
cham3leon
19-03-2011, 14:25
Meni je dopizdilo nakon možda tjedan dana kad sam skužio da se najviše isplate endurance utrke i da se dobiva strašno mnogo para i auta na taj način.
Ja ne znam kako netko uspije završiti i prijeći dobru trkaču igru?
Svaki put kad se zaželiš malo vožnje otvoriš igru, namjestiš stazu i pičiš.
Prijeći možeš samo loše "trkaće" igre. Kao npr sve NFS naslove izašle između Hot Pursuita 2 i Shifta.
need for speed world nema kraja :P
Presao sam ja GT2 100%
Koliko se sjećam s tom igrom je bio neki bed i nisi je mogo 100% preć već 99.52 ili tako nešto.
kvot:
the synthesizer is in the gran turismo mode on the last page. I don't know if what these people say works, maybe it does. Because there was a report that 100% is not possible because of the errors when they made the game. So what i think is that it just matters your certain game you buy, some it might allow you to get it, some it may not. Because i did all the synthesizers and mine did nothing.
TAko da neke verzije si mogo neke ne. :)
Kad točno shift izlazi?
29.3.
Leader of the Pack (http://www.gametrailers.com/video/leader-of-shift-2/711145)
[quote="Kid A":2sdsz2sl]Presao sam ja GT2 100%
Koliko se sjećam s tom igrom je bio neki bed i nisi je mogo 100% preć već 99.52 ili tako nešto.
kvot:
the synthesizer is in the gran turismo mode on the last page. I don't know if what these people say works, maybe it does. Because there was a report that 100% is not possible because of the errors when they made the game. So what i think is that it just matters your certain game you buy, some it might allow you to get it, some it may not. Because i did all the synthesizers and mine did nothing.
Kad točno shift izlazi?[/quote:2sdsz2sl]
Nije bilo greske nego je bila neka crvena mazda A-1 koja se pojavljuje u used cars za kupiti svakih 500 dana (a treba ti bas ona za jedan kup), tak da ako je ne kupis odmah moras cekati pun kurac vremena
[quote="*Fila*":2d6802t5][quote="Kid A":2d6802t5]Presao sam ja GT2 100%
kvot:
Kad točno shift izlazi?[/quote:2d6802t5]
Nije bilo greske nego je bila neka crvena mazda A-1 koja se pojavljuje u used cars za kupiti svakih 500 dana (a treba ti bas ona za jedan kup), tak da ako je ne kupis odmah moras cekati pun prozor vremena[/quote:2d6802t5]
Da, to je bilo tak neš. Svaka čast.
Constantine
24-03-2011, 09:51
nMA7YhA5pjw&feature=player_embedded
kgrOgWHrFIM&feature=player_embedded
Joj još par dana samo, brojim sate i minute već...
Potpuna lista auta, ako već nije bilo, klikni me (http://www.needforspeed.com/shift2unleashed/cars).
Launch Trailer (http://www.gametrailers.com/video/launch-trailer-shift-2/712088)
bezimeni
28-03-2011, 11:13
Valjda prva recenzija vjerojatno konzolaške verzije .Samo kaj je na njemačkom pa ako netko zna nek prepriča :(
BJrhs5T0w7o&feature=player_embedded#at=121
Jedan od komentara sa stranice ...
The nice guy told us in general, that Shift2 is nearly like Shift1. But it looks better and the handling is more realistic. The drifting is now more controlable. Also the AIW is much better so he told us, that Shift2 is just something for advanced drivers or pro's. Hope I could help :D
Najs. Baš me zanimaju prve recenzije, valjda će ovih dana početo dolazit...
Jel nije ovo trebalo izać 25.3.?
Je al izgleda da izlazi 29.3. znaci sutra.
Uh fino.
Vidim da će bit kockica i golf 1ca, to je sve što mi treba.
Čekam Aralovog rođaka da mi pošalje pa javim dojmove.
Constantine
28-03-2011, 22:05
48XVk4hmMAM
bezimeni
28-03-2011, 23:22
9nA1B7sneVQ&feature=player_embedded#at=28
A ne. Kasnije javim kakav je.
Eo rodbina mi vec pokucala na vrata pa instaliram Shift 2, javim poslije prve dojmove :P
Odvozio dvije tri utrke, mogu umrijet sretan.
Handling :pray: Helmet Cam :pray: Sve :pray:
Umireeeem al bez Shifta2 nikud ne ideeeeeem!!
Eo ja sam odvozio nekoliko utrka i mogu reci da je igra odlicna, malo je onaj lik iritantan sto sere stalno nest i s graficke strane sam puno vise ocekivo (igram sve na max 1440x960, AF 16x, AA 8x (mozda i isto 16x nesjecam se, ugl do kraja xD), tj kako ga god okreneš, mozda malo previše sliči na prethodnika i ne cini mi se toliko wau sto jos nismo vidjeli)...toliko o kritikama, real racing je ovdje, za sve ljubitelje simulacija =)
btw, moj izbor sa početka karijere je Golf Petica 8)
Eo rodbina mi vec pokucala na vrata pa instaliram Shift 2, javim poslije prve dojmove :P
Rodbina veliš. :)
nama je jednom nastavnik vjeronauka rekao da smo mi svi brača na ovom svijetu ^^
ako je tako, onda mi brat dofuro :P
Kako glavni meni drobi sve :pray: Kupio Leona, pobijedio prvu utrku ^^
Meni je u Shiftu 1 Megan bio bolji od Leona.
Jel Leon opet ima 5 vrata?
Meni je u Shiftu 1 Megan bio bolji od Leona.
Jel Leon opet ima 5 vrata?
kake veze, ionak ces uvijek ulazit kroz ista :D
Postoji i Elite handling model, zanimljivo. Tuning i upgrade je preprebolestan, možete čak i komplet mašinu zamijenit. Sviđa mi se kaj ima Golf jedinica :)
BMW 3 "kockica" i Golf 1 su mi najdraža novost. :))))
Kad ste u helmet camu onda je zvuk prigušeniji zbog kacige, fora.
Kakvo je driftanje?
Jeli lakše?
CAK_CROchef
29-03-2011, 14:35
nadam se da ce nesto biti sutra u sanducicu :D
daj mi recite jel odma na pocetku mogu vozit jedinicu golfa?
Igra je super.
Igram na medium, kupio sam Audi S3.
Moram priznat da je ovaj S3 ubojica, ostavljam iza sebe i Audi R8 i BMW E92, Porshe... avtić ide ko avion.
Kako je pocelo, mozda s njim i zavrsim igru, lol.
Sustav tuniranja je dosta bolji, jako mi se sviđa.
Jel mi moze neko rec, da znam za ubuduce, dal ima opet onih utrka npr. samo za europske, samo za japanske aute..., tak da ne prodam S3.
Constantine
29-03-2011, 18:52
prije 35 dana sam kupio gamepad sa ebaya samo za ovo,jos nije stigao,a tako mi se igra :cry:
prije 35 dana sam kupio gamepad sa ebaya samo za ovo,jos nije stigao,a tako mi se igra :cry:
os kupit logitech volan :P
Constantine
29-03-2011, 19:08
necu,neda mi se zajebavat za zicama :)
Ja već imam gamepad, kupio zbog prvog Shifta :)
neda se ni meni zajebavat sa zicama XD al dobar je :D
btw ja sam kupio gamepad za PES i odma mi prvi dan iskočio desni analog -,-"
EDIT: sva sreca pa mi desni ni ne treba :P
Shift2 IGN review (http://xbox360.ign.com/articles/115/1157453p1.html)S-8.5
Shift2 PC Gamer review (http://www.pcgamer.com/2011/03/29/shift-2-unleashed-review/)S- 81%
Shift2 Eurogamer review (http://www.eurogamer.net/articles/2011-03-29-shift-2-unleashed-review)S- 8/10
Constantine
29-03-2011, 21:59
odvezao sam par krugova sa tipkovnicom i prezadovoljan sam,auti izgledaju predivno,na pocetku sam si uzeo plavi Renault Megane RSR :)
Ja isto na tipkovnici vozim :).
Nemogu zmislit kontroler.
cham3leon
29-03-2011, 22:04
Ja imam volan, ali nešto čujem da ovo ima jako polovičnu podršku za iste.
Constantine
29-03-2011, 22:08
neznam,gledao sam malo i cini se da ima podrsku za skoro sve logitech volane,par Thrustmasterovih i jos par drugih.
Hidraulicar Kreso
29-03-2011, 22:44
Aral kako to ide na tvojoj konfi?
Kostolomac
29-03-2011, 23:38
Igra mi je neigriva, uopće mi apsolutno ništa ne paše. Vozni model ogavan i na gamepadu i na tipkovnici. Radije ću opet GRID instalirat nego se s ovime zekat.
Pre wannabe simulacija za mene.
E da, sa texturama na high je štekala kao luda. Na medium radi dobro.
Aral kako to ide na tvojoj konfi?
Na medium, čini se da je malo zahtjevnija od jedinice. Ipak, uskoro dolazi upgrade moje ionako relativno stare konfe, tak da ću je moć igrat u punom sjaju :)
SHIFT 2 Unleashed GT review (http://www.gametrailers.com/video/review-hd-shift-2/712331)
8.9
CAK_CROchef
30-03-2011, 10:55
Golf 1 je u garazi :pray:
Evo i ja sam se dokopo malo igre. Ugodno iznenaden barem sta se tice handelinga ovih sporijih auti uz mali tunning stvarno nije lose, a za najbrze budemo vidili treba ih kupit. Rekao bi da su dosli jako blizu GT5 i forze ak se uzmu sve stvari u obzir.
Podrska za volane je odlicna al force feedback i nije bog zna sta. Bar na mom DFGT volanu. Grafika je good ko i u prvom ali malo pre sarena, moglo je to malo manje veselo biti. :D Po noci je fakat do jaja vozit. Dobro su pogodili miks i dosta toga kaj je bilo jako lose u prvom popravili. Vrlo dobra igra ovak po defaultu a s modovima ce bit jos i bolja.
Citao sam malo reviewe od ekipe po netu te vidim da se dosta GT/forza fanboya javilo s nekakvim pljuvanjima. Rekao bi bez ikakvog razloga jer je handeling mozda 5% losiji nego tamo stovise nije ni GT neka teska simulacija ako ga usporedujemo direktno s pravim simovima ala Iracing. Forzu nisam igrao pa necu sudit. Naravno moje misljenje da se netko sad ne uvrijedi :P .
Imam par sitnih zamjerki recimo kad gledam replay ne vidi se iznutra kaj sam ja stvarno radio s volanom i malo je pre lako vozit. Vozio sam do sad nekih 10 staza i jos cekam neki veci sudar u elite modu bez obzira kaj pol staza nisam skoro nikad vozio.
Eto ugodno iznenaden odlican naslov za pc za rzbibrigu. Brijem da cu si ubost igru radi autologa nakon kaj malo cujem kak se ekipa ponasa online(zabijanja namjerna ili ne). Naravno igra nije ni blizu pravi sim al hvala bogu toga ima vec u 2-3 opcije na pc-u pa eto ovakav naslov dobro doso.
ps. Golf 1 GTI rulz brijem da cu probat sve osvojit s njim vec sam ukuco 30 soma $ u njega. :fof:
Ak bace LAN patch u igru trebamo organizirat neki race s golficima prek tunnglea to bi bila spica.
Kostolomac
30-03-2011, 11:57
E da, sa texturama na high je štekala kao luda. Na medium radi dobro.
Ispravak netočnog navoda xD
Ostao mi je overridan AA na 4x u CCC-u. Bez AA radi i na High bez ikakvih problema.
cham3leon
30-03-2011, 12:07
Ne znam, GT5 koliko sam vidio izgleda poprilično realistično. Elite mod na ovome moram sam isprobat pa da vidim, ali uglavnom su ljudi razočarani s time.
evo i ja sam se docepao igre,meni ide sve na high,AA itd. na 1920x1200 rezi
igra je zasad ok,ali kada sam vidio da ima Mercedes 190 EVO1(EDIT EVO2 je...) toliko srece i veselja me oblilo da je to za ne povjerovati...savrsenstvo je napokon doslo do NFSa...svaka ima cast na odabiru auta...
Constantine
30-03-2011, 12:40
stigo mi gamepad,idem odma igrat :)
Ne znam, GT5 koliko sam vidio izgleda poprilično realistično. Elite mod na ovome moram sam isprobat pa da vidim, ali uglavnom su ljudi razočarani s time.
Ja sam GT5 igro sve skupa nekih 5 dana posudio od kompica da vidim dal se isplati kupit te odustao od kupnje. Grafika izgleda realnije i handeling je mozda 5% bolji nego tu. Nazalost tad jos volan nisam imao pa o force feedbacku nemrem pricat al igra je takoder polu arkadna. Udes full speed u zavoj skreces i kocis full skoro nis ne proklizu auti a u pravom simu bi se okrenu ili zavrsio u zidu. Kao da vozis po tracnicama to je GT. Grafika je ljepsa i realnija od shifta al handeling nije bas daleko u elite modu. Naravno mora se malo tuninga napravit i to dost dobro djeluje ovak po defaultu dosta sugavo djeluju auti. Evo video dole za zonda i razlika je nebo i zemlja naspram prvog djela.
3GgmCHuqIDk
Naravno ni jedna od ove 2 igre nije punokrvni sim poput rfactora ili Iracinga al to su svi znali puno prije nego je izasla pa mi je glupo usporedivat uopce. Po meni su napravili dobar posao. Inace ja sam bio prvi tu koji je kritizirao i ocekivo sam dosta losiju igru al osto sam ugodno iznenaden. Jos kad modove naprave lako moguce da bude bolji vozni model nego u GT-u. Ovakav naslov je falio na pc-u godinama i meni dobro doso jer mi GT nis posebno nije bio kad ima boljih pravih simova. Shift bar ima onaj fun factor pa ga je zanimljivije vozit.
Inace to je moje misljenje ekipi mozda bude dubre al eto ja ga mogu prozvakat i vozit ce se.
cham3leon
30-03-2011, 12:48
GT5 definitivno nije vožnja po tračnicama, toliko se barem vidi iz gameplay snimaka. Jesi uopće probao Pro mod ili micanje nekih pomoći?
Nisam probo pro mod igro sam s assistevima jer sam na gamepadu igro na plusic jer analog ne podnosim. Pogledo sam isto milju videa i to je bio moj dojam naravno subjektivan. Ekipa stisne full kocnicu u zavoju i slicna njesra auto samo uspori. Ne tvrdim ja da je Shift 2 neki jebeni vozni model al bome nije ni GT.
Kad ovakav bude onda se mogu nazivat simom.
http://www.youtube.com/user/chadsmith20 ... Ap03zTvKN8 (http://www.youtube.com/user/chadsmith20#p/u/4/PAp03zTvKN8)
Inace mos nac na netu "demo" Iracinga pa probaj i znat ces kaj pricam.
Dao bog da nikad takav bio, i po handlingu i po svemu. Rađe otiđem na Grobnik. Iako, video izgleda fora ali ovo nije svakako za svakodnevnog average gamera.
cham3leon
30-03-2011, 13:52
Ne znam, morao bih probat i jedan i drugi. Nisam ni ja neki fan GT-a (bar ovih nastavaka koje sam isprobao) ni njegovog voznog modela jer mi je nešto kod njega čudno, ne mogu baš odredit šta. Iracing nisam još probao, nisam ni znao da ima bilokakav besplatni demo. Gledao sam par videa iz toga i stvarno izgleda 100put bolje od svega ostaloga. Možda nije za prosječnog gamera, ali je za gamera koji voli automobilizam i po mogućnosti posjeduje volan.
Cuj nema bas demo al gledaj na to kao demo(stariji build). :D Inace imaju jednom godisnje besplatno mjesec dana nazalost bilo je u drugom mjesecu tak da je to frula. Definitivno nije za prosjecnog gamera nego za ljude koji vole to i imaju volje i bar malo znanja za vozit. Zato velim sam da me malo zivcira kad ekipa dize GT u nebesa a to defitivno ne zasluzuje. Recimo samo da sira publika nebi bas voljela nesto takvo kao mainstrem igru i definitivno bi mnogi odustali skoro odmah zato Gt, Shift i slicni jesu takvi kakvi jesu.
Bez obzira kaj reklamiraju da se moze na gamepad igrat, stvarno neznam kak, preporucio bi ti da obavezno imas bilo kakav volan i papaucice jer ces letit iz svakog zavoja van al se moze i na gamepad(xbox360). Inace odlicna stvar al i kosta. Kak vele kolko para tolko muzike.
Ne sviđa mi se ovo kaj su napravili sa handlingom auti imaju masu i to sve ali pretesko je za skretat barem bez assistova jer sa assistovima imam osjecaj koda vozim vlak pa tako jos vise saka...
I imam nekakav problem u igri radi mi na 30+fps al nekakvo se trzuckanje stalno osjeti neznam jel to do mog pca ili je bug.
Igram na xbox360 kontroleru, nekad se malo zeznem u zavoju pa izletim al na greškama se ući, fino restart i ispočetka ^^ Nabrijavam se na Golfa I.
Ne sviđa mi se ovo kaj su napravili sa handlingom auti imaju masu i to sve ali pretesko je za skretat barem bez assistova jer sa assistovima imam osjecaj koda vozim vlak pa tako jos vise saka...
I imam nekakav problem u igri radi mi na 30+fps al nekakvo se trzuckanje stalno osjeti neznam jel to do mog pca ili je bug.
ugasi vsync
ja nabrijavam mercedesa i brutalno g sada slozio...hehe
tko zna di se spreme slike koje uslikas za vrijeme relaya..
Igra mi je neigriva, uopće mi apsolutno ništa ne paše. Vozni model ogavan i na gamepadu i na tipkovnici. Radije ću opet GRID instalirat nego se s ovime zekat.
Pre wannabe simulacija za mene.
+1
GRID mi je puno više legal, više mi je bio atmosferičniji, i bar sam mogal prekinut one uvodne animacije prije svake staze, ne kužim koji klinac to ne stave, mislim svaku utrku ja moram gledat one kamermane,hostese i unutrašnjost auta...jednostavno mi dopizdi, sitnica al jebiga meni smeta, i onaj debeljko " GREEN LIGHT GO GO ! "
CAK_CROchef
30-03-2011, 17:17
Di se profili prave?
Pa koristis EA profil ako ga imas.
i pazi da je vatrozid iskljucen :D
btw.
jel kog jos muci onaj lotus u 2 paketu natjecanja
Pogledaj pp. :)
Kako misliš muči?
meni je taj lotus digo tlak, odvozim 4 kruga savršeno i onda u petom slucajno malo skrenem na travu nist specijalno, vidim da me prestize lik, vratim se na cestu, udari me, auto se okrene za 90° i svi me prestignu...tak uvijek zavrsi :(
Pretjerali su s tim sudaranjem, da se auto odmah okrene.
I s tom travom, koda sam na ledu, odma se ide okrenut.
Pijesak je ko pol metra blata, užas.
sto se tice pijeska to su jos ok napravili, ali da trava toliko uspori, pa daj bkte kom lazu, a sto se tice udaraca, umjesto da uspori i jednog i drugog, auti se okrecu ko ludi...<.<
Da, užas.
Fora mi je kaj nekim autima možeš novi motor kupit, pa ga dodatno upgrejdat.
bezimeni
30-03-2011, 18:47
Igra je sto postotna zabava 100%S.Malo sam igrao ( 1% prohoda ) ali u svemu je bolja od prethodnika osim u grafici koja na sličnoj razini i malo me razočarala .To bi bila moja jedina pljuvačka ovoj igri .Igra je čista kopija GT serijala uz dodatak helmet kamere .Vozni model je jako sličan tj. meni je sličan da se sad ne jave pro vozači sa komentarima :( . Ne možeš pobijediti u utrci ? Vozi kako možeš , zaradi pare , nadogradi auto i vrati se po pobjedu .Meni je baš tak neš falilo na PC-u uz zabavnu , adrenalinsku vožnju u kojoj je AI agresivan i pokušava te izgurati sa staze .Kontrole su preko gamepada savršenstvo i užitak je voziti .Vozim na midium uz expirinced postavke.Kada igru poštenski izvozim ovako probati ću i neke teže postavke .U stvari meni je i ovako sasvim dovoljno izazovno .
Sve u svemu jedan ogromni :pray: .
Je, igra je super, al ima mali sitnica koje me nerviraju.
Super je što se lako zaradi, i jeftino kupi/tunira auto.
Damn, ja mislio odigrati samo zbog revolucionarne grafike ali ništa od toga (čini se) ako je na razini jedinice.
Constantine
31-03-2011, 11:06
grafika je izvrsna,na trailerima izgleda 3x gore.
bezimeni
31-03-2011, 18:33
Ma dobra je grafika tj. odlična je ali ja sam očekivao još bolje .Evo što Lauš (http://gamereport.tportal.hr/119891/Need-For-Speed-SHIFT.html)Smisli .
Uh koliko ste je samo nahvalili na osnovu trailera, kad se sjetim :D
bezimeni
31-03-2011, 18:37
Meni je ovo najbolja auto utrka ikada .A igrao sam ili barem probao gotovo sve što vrijedi .
cham3leon
31-03-2011, 18:39
Koga briga za grafiku.
Inače sad malo prije sam isprobao na Elite modu. Ok je, čini se kao solidan omjer arkade i simulacije, ali morao bih još igrat da procijenim. Ono što sam primijetio je da ne mogu nikako vozit sa helmet camom, jer iako mi je look to apex koji automatski prati stazu zvučao kao super inovacija, ispada da je užas jer me samo zbunjuje pa ne mogu skrenut kako treba.
Zasad sam odustao od igre jer mi nenormalno šteka. Vsync je isključen, sve postavke na medium. Konfa je Athlon X2 5200+, 2GB DDR2, ATi HD Radeon 4770. Je li možda zbog premalo RAM-a?
bezimeni
31-03-2011, 18:43
Meni leti sve na high uz isključen AA i vsync na 1680X1050. ( Q8200 , 4 GB rama i 5770 ) .Super je igriva a na helmet kameru sam se naviknuo u roku odmah .Drugačije više ni ne želim voziti.Ne kužim kako sam se do sada uopće mogao igrati bez te kamere :D .
edit; ove godine su nas izbombardirali odličnim naslovima .
Kill Frenzy
31-03-2011, 18:48
Koga briga za grafiku.
Inače sad malo prije sam isprobao na Elite modu. Ok je, čini se kao solidan omjer arkade i simulacije, ali morao bih još igrat da procijenim. Ono što sam primijetio je da ne mogu nikako vozit sa helmet camom, jer iako mi je look to apex koji automatski prati stazu zvučao kao super inovacija, ispada da je užas jer me samo zbunjuje pa ne mogu skrenut kako treba.
Zasad sam odustao od igre jer mi nenormalno šteka. Vsync je isključen, sve postavke na medium. Konfa je Athlon X2 5200+, 2GB DDR2, ATi HD Radeon 4770. Je li možda zbog premalo RAM-a?
To ti je zbog prastarog procesora i starije grafičke.Dakle do svega. Jebiga ali tako je
grafa je jos ok,zasto bi bila losa? rang jedne 4850,problem je u procesoru koji bi trebao hitno zamjeniti ako namjeravas igrati nadolazece igre fluidno,grafu nema potrebe jos mjenjati ako monitor ostaje isti,odlicna grafa je to....
cham3leon
31-03-2011, 18:56
Ne, ništa od toga. Isključio sam AA, Vsync je dizejblan od početka, smanjio sam teksture i opet ništa. Sumnjam na tu memoriju, mislim da je to i razlog zašto mi PES i FIFA štekaju. PES je naime na XP-u koji troši manje RAM-a radio super.
Pogotovo mi je sumnjivo šta se HDD cijelo vrijeme vrti i grebe, pa pretpostavljam da koristi virtualnu memoriju.
Koga briga za grafiku.
Ja imam 4000+, 2gb rama i 8800gts 512, 1680x1050; isto baš ne ide bajno al kaj je tu je, sve na medium, vsync off, AA na normal. Kao što rekoh, upgrade konfe slijedi kroz mjesec dva pa će bit bolje, imam vremena igrat kak treba ^^ Prvi dio je isto bio čudan, onda su izdali patch koji je boostao performanse samo tako, možda i u dvojci bude nešto slično.
Helmet cam mi je bio čudan u početku al sad sam se tak naviknuo na njega da više nemrem vozit nikak drugačije :)
cham3leon
31-03-2011, 20:04
Ali očito ti radi bolje nego meni jer se time trial još nekako da voziti, ali kad krene trka toliko prekida da je neigrivo.
Onda da, jer utrku mogu odvozit :)
Constantine
31-03-2011, 20:36
jel netko uspio savladat taj drift,meni je katastrofa,pre tesko i ne zabavno,nisam uspio doc dalje ni od onog prvog tutoriala :rotfl:
Drift je užas, odusto sam od tog sranja.
Nije nimalo prilagođen na tipkovnicu.
kako je ova igra teska...strasno, igram na easy i jedva vozim, svaki zavoj izletim, ne znam jel auto glup il sam ja retardiran al strasno, a o driftu necu ni pricat :-x
ugl igra izgleda zakon sam sto ja ne znam to igrat :D
Pa pustaj gas, nemoj s gasom uletavat, koči kad ti ona pomoćna crta postane crvena, vozi auto s prednjim pogonom... vjezbaj se, naucit ces.
Drift je užas, odusto sam od tog sranja.
Nije nimalo prilagođen na tipkovnicu.
ja rasturam taj drift na logi rumblepadu,po meni sto je auto jaci to je teze driftat...
cham3leon
31-03-2011, 22:44
Ne sviđa mi se to ljuljanje auta. Čini mi se kao da je u jedinici bilo malo izraženije, ali i ovdje je malo prenaglašeno. Ok za aute s mekim ovjesom, ali kod auta koji imaju mnogo tvrđi ovjes bi se to po meni trebalo više osjetiti pa da auto bude precizniji kod upravljanja.
Počeo igrati, pro handling postavke, medium težina.
Vgg je.
Drift u biti nije tako los, treba skuzit samo kolicinu gasa i to je to. Zato drift nikad nece moc biti igriv na tipkovnici.
Pa, mi nemožemo regulirat brzinu na tipkovnici.
Kad stisnem naprijed, to je full gas, moram ga popuštati, pa stiskati, a to je jako nezgodno.
Negdje napravim dobro, al se malo kasnije okrenem, i yebiga onda.
bezimeni
01-04-2011, 09:22
Izgleda da su jako falili po pitanju volana koji kasni , što je koma .
4vDQf7Q1IK0&feature=player_embedded
Sva sreća pa takve igre igram sa gamepadom na kome su kontrole jednostavno savršene , tako da je gušt osim drifta .Probao drift i sredili su ga u odnosu na prethodni dio ali je i dalje jako težak.Traži učenje za što ja baš nemam volje .Gas je užasno osjetljiv.Nije mi nikakav problem "motati" volan u kontra smjeru ali dozirati pravu količinu gasa je živa nauka.
Kad stisnem naprijed, to je full gas, moram ga popuštati, pa stiskati, a to je jako nezgodno.
ne mozes regulirat brzinu ni na gamepadu lol
Mozes,ja npr igram ovako(i odlicno sam se priviknuo jer sam i F1 2010 igrao tako) na gamepadu igram samo sa gljivicama,lijevo- desno lijeva gljivica 50 sens 0 deadzone,gas mi je desna gljivica prema naprijed isto tako 0 deadzone 50 sens,a kocnica mi je r2 i ima cca 20-30 deadzone,meni igra ide savrseno bez plivanja auta pa tako i drift uz malo vjezbanja...
bezimeni
01-04-2011, 10:24
Naravno da možeš...ja imam analogne trigere za gas i kočnicu .
http://img576.imageshack.us/img576/7144/logose.th.jpg (http://img576.imageshack.us/i/logose.jpg/)
Meni su gas i kočnica one dvije tipke koje stiskaš sa kažiprstom, s lijevim palcem skrećem a sa desnim rotiram kameru, to je to.
CAK_CROchef
01-04-2011, 10:28
Naravno da možeš...ja imam analogne trigere za gas i kočnicu .
http://img576.imageshack.us/img576/7144/logose.th.jpg (http://img576.imageshack.us/i/logose.jpg/)
Takodjer :thumbs2:
meni je na njemu otisla guma s obe gljive :twisted: pa imam zuljeve al nema veze
cham3leon
01-04-2011, 12:39
Čilstrim? Imam i ja i zadovoljan sam, najbolji gamepad za 160 kuna. Makar ga tu ne koristim jer imam solidan volan.
Inače drift je opet katastrofa. Cijeli handling se promijeni i to ne liči na ništa. U trećoj idem polako i sa minimalnim gasom me okrene ko iz topa? Ma daj.
Autolog Time Attack Challenge (http://www.gametrailers.com/video/autolog-time-shift-2/712347)
Jedna od većih gluposti koje sam čuo u zadnje vrijeme.
probaj sa X-om regulirat brzinu xD
cham3leon
02-04-2011, 07:34
Nisi čuo za analogne triggere, analogne gljive i tako dalje?
probaj sa X-om regulirat brzinu xD
Pa X nije gas, barem u ovoj igri. Ko lud uopće ima x za gas kad ima barem četiri druga gumba koji su pogodniji za to.
bezimeni
02-04-2011, 08:31
Čak i na gampedu za 50 kn možeš prebaciti gas i koćnicu na gljivu , pa imaš analogno ako već nemaš neki X360 gamepad sa trigerima .
Inače guštam u igri ko nikada.Sva moja očekivanja su ispunjena .Jedan od najboljih AI-jeva koji me nije ovako oduševio još od stalkera.Ne daju se zajebavati .Pamte i love te po stazi ako si nekoga gurao , a nekoga izgurati sa staze sada treba znati ili završiš u travi .
e pa ja sam svoj platio 90kn i iskočio mi desni analog drugi dan :P
cham3leon
02-04-2011, 12:19
Ja sam svoj platio 160 kuna i ne samo da mi ne iskaču gljive i trigeri nego sam dobio i 2 godine garancije. Totalne jeftinjake od gamepadova se ne isplati kupovati.
Inače sredio sam si igru, sve je krenulo puno bolje kad sam stavio nove drivere od grafičke i malo spustio rezoluciju, ali sad mi sve to skupa izgleda puno lošije nego što mi je izgledao prvi Shift na max detaljima.
Grafika ionako nije toliko bitna, tako da sam zadovoljan dok radi kako treba. Gameplay je ono što je bitno i ono što mi se ne sviđa. Auti se na stazi ljuljaju kao Renault 4, ili bolje rečeno kao da je cesta mokra, a istovremeno se čvrsto drže za nju. To bi trebalo valjda simulirati neku nepostojeću dinamiku, ali je jako frustrirajuće jer ne možeš ni pogoditi ulazak u zavoj ni pravu putanju. Sviđa mi se kako su izbacili ona sranja sa nagradama za agresivnu vožnju, gluposti s nekakvim zvjezdicama i peteroznamenkastim brojevima koji skaču okolo popraćeni zvukovima eksplozija i ostalog pa igra skoro izgleda kao da se može shvatiti ozbiljno. Nažalost, taj vozni model se nije promijenio, uključujući drift koji je žešća katastrofa i nema doticaj sa zakonima fizike, a uz to je potpuno nevoziv. Ocjena za 10% manja samo zbog onog krmka koji ti sere preko radija i ne kaže ama baš ništa korisno nego ti javlja da je došlo zeleno svjetlo, u slučaju da si daltonist.
Sviđa mi se šta se sudari čak i "kažnjavaju", tako da ćeš se lako izvrtit poslije malo jačeg udarca u drugi auto, ali nigdje nisam primijetio da se AI osvećuje, utrke su ionako kudikamo prekratke za to. Oštećenja su otprilike ista, odnosno praktički niti ne postoje.
Sve u svemu, ipak malo bolje od onoga što se najavljivalo, ali i dalje loše.
bezimeni
02-04-2011, 12:23
Ja sam stvarno mislio da nećeš to ni igrati nakon dvadesetak stranica istog sranja.Zbilja se čudim :? .
cham3leon
02-04-2011, 12:26
No, morao sam probat.
bezimeni
02-04-2011, 12:38
Štima.Sad znamo sa sigurnošću da ti ne valja .Sigurni smo u to .Shvatili smo ...pa bi možda bilo dobro da otvoriš temu u pljuvačnici kako se ovdje više ne bi ponavljao i nama kojima se sviđa igra kvario gušt .Što misliš o tome ?
Prvi nfs malo popravljen i sređen i to je dvica. Ok, meni je dovoljno.
Main menu :thumbs2:
Na početku Nissan :wink: :thumbs2:
Vožnja je ok, nije teško :thumbs2:
Grafika a tak tak ok je :|
Debeli debil dosadni :yuck: :yuck: :thumbs1: :thumbs1:
Ugl sve u svemu solidna igra, zanimljiva. Vozni model mi je ok, nije teško, dapače zanimljivo je kako me pokušavaju izgurati i to.
Nije gt5 ali je solidna igra :)
Will give it a go.
I da igram sa joystickom od 80kn najobičnijim ps2 look, x mi je gas a analogom skrećem i nemam nikavih problema, sve fino.
Sviđa mi se iako igram automatic mogu brzine šaltat, nekad niža spasi stvar.
e pa ja sam svoj platio 90kn i iskočio mi desni analog drugi dan :P
Dakle, tebi iskoči analog, staviš X za gas i onda širiš priču da se sa gamepadom ne može regulirati gas?
Pametno.
bezimeni
03-04-2011, 10:44
Skroz isključio blur i izgra izgleda 50% bolje .Sve je kristalno jasno i oštro. To je sad to ...nemem više zamjerke na grafiku :thumbs2: .
Drift nije toliko težak na gamepadu, puno je lakše kontrolirati skretanje na gljivama nego tipkovnici.
Štoviše, meni se drift sviđa, treba se malo igrati i podešavati auto, nije samo sredi do kraja i prebijaj.
Meni se igra općenito sviđa, zabavna je, nije jako zahtjevna, bolja od prvog shift-a.
Jedina zamjerka su mi preagresivni vozači. Malo su zabrijali na vozne karakteristike, a imaju takve, očite propuste.
Jeli netko imao problema s black screenom na pocetku igre?? Mogu upravljat autom, imam mapu staze al su mi staza i auto potpuno crni...i kad se ostati sofersajba vidim ostecenja stakla.....jel moze pomoc ako netko zna
Odustajem, sjebali su handleing skrenem previse u zavoju i nemoguce je ponovo izravnat auto barem na ne mojem Saitek Rumble Padu.
Constantine
03-04-2011, 18:42
probaj drugi auto,razlike su ogromne.Igra sam par utrka sa nekim starim mercedesom kojeg sam nadogradio dobrano,ali ga nije bilo nimalo lako vozit,onda sam kupio BMW M3 isto stari i preporodio se.
Odustajem, sjebali su handleing skrenem previse u zavoju i nemoguce je ponovo izravnat auto barem na ne mojem Saitek Rumble Padu.
Neam blage, ja neam problema sa svojim haminim smećem i Audijem s3...čak je dosta i lagano, morat ću sve poisključivati :)
bezimeni
03-04-2011, 19:27
Moj Mitsubishi Lancer skreće bez ikakvih problema ...čak sam i drift počeo loviti pomalo :D
Bed mi je kaj se taman naviknem vozit svoj auto ona mi dode neki invintational event s ljevim autom i onda se moram ponovo navikavat posto je handling realan? pa svaki auto ima drugaciji feel...
bezimeni
03-04-2011, 19:43
Pa ako voliš voziti ne vidim problem da neku utrku odvoziš i deset puta prije nego dostigneš rezultat koji želiš , na težini kojoj želiš pod uvjetom da ti je to zabavno .Pa kakav bi to igra bila kada bi ju mogao odvoziti od A-ž za jedno poslijepodne ...
Da imaš pravo ali meni je valja zabavno samo ako vozim i prvi sam cjelo vrjeme :D
Ja se polako navikavam na kokpit, iako sve ijednu trkaću igru dosad sam igrao odozgora onu kameru. Puno je zanimljivije i realnije. Svako malo na retrovizore bacit oko da mi se netko ne ubaci..ali što moj audi ide, nakon malo tunninga nemože mi nitko ništa, tek sam na početku ali svjedno. :) Koliko ima h igre otprlike?
cham3leon
03-04-2011, 22:45
Malo. Igrao sam 2 dana po sat-dva-tri, već sam skoro na pola karijere.
Zanimljiva igra,ali za mene kako casual igraca je dosta teska...Mislim nije toliko ali neke staze jednostavno ne mogu zavrsit prvi.Isto tako imam primjedbe na malo preagresivne vozace koji ti cijelu odlicno odvozenu utrku na kraju sjebu jer se zadnji zavoj ko majmuni zacipaju u tebe.
Drift sam mrzio dok se nismo sprijateljili, sada smo ok, ali mi gume brzo puknuuuu :( I onda kad idem vozit normalan event vozit neznam više dok se ne naviknem...i još ktome volan na desnoj strani smrttt :)
Dvije stvari me nerviraju
Prva je proklizavanje. Svi auti apsolutno nenormalno proklizavaju, ne možeš ih nikako uhvatit.
Druga je AI. Imam dojam da od 7 suparnika jedan, eventualno dvojica su kao bolji vozači, ovi ostali su tu da se zabijaju u mene.
Ali samo u mene.
cham3leon
05-04-2011, 07:53
Ako misliš na proklizavanje prednjeg kraja, da, definitivno je pretjerano. Možeš to donekle ublažiti tvrđim ovjesom. To me ujedno i najviše smeta u voznom modelu. Još najbolja stvar u igri je štelanje i ukrašavanje auta, ali utrke su prekratke, vožnja je čudna i karijera je mogla biti puno bolje koncipirana. Ipak, malo bolje od prvog shifta, tako da možda uspijem i dovršit career prije uninstalla.
HarDStyle[R]
05-04-2011, 12:45
Dvije stvari me nerviraju
Prva je proklizavanje. Svi auti apsolutno nenormalno proklizavaju, ne možeš ih nikako uhvatit.
Druga je AI. Imam dojam da od 7 suparnika jedan, eventualno dvojica su kao bolji vozači, ovi ostali su tu da se zabijaju u mene.
Ali samo u mene.
^ This.
To proklizavanje i kontrole su me toliko iznervirale da sam ju obriso nakon 20 min igranja.
bezimeni
05-04-2011, 15:52
Ljudi sa mali brojem FPS-a imaju problem sa kontrolama koje kasne...slično kao što je nekada znalo biti i sa Colinim od trojke pa na dalje .Ali istina je da su neki auti teško upravljivi ako divlje ulaziš u zavoj .Igra nije lagana ali nije bio ni prvi dio .U stvari ovaj dio ima lakši drift a ostatak kampanje je podjednako težak .Ja pre zadovoljan.Igrati ću ovo godinu dana minimalno :thumbs2: .
Ekipa, jel koristite triggere (ako imate) ili desnu gljivu za gas/kočnicu?
ja nemam triggera na svom rumblepadu ali jako dobro radi sa desnom gljivom za gas,ja osobno sam lupio kocnicu sa deadzoneom na R2 tipku jer mi je nespretno na gljivi da bude prema nazad...ovako mogu i kocit i dodavati gas istovremeno...
Nenormalno lako igra iživcira...sad sam umalo porazbijao pola stana. Pa kakvo je to jebeno odbijanje...trcenm lika malo, one se zarotira nekako usprkos fizici i tome svemu i naljepi se na mene i koči me, Ok restart, opet taknem ga u zandji kraj mene baci u zid i ubije me....i tako stalno...Pa mater ti jebem ako je to realnost onda sam ja neznam ni ja što. Brutalno debilno napravljeno. Nema onog da možeš neklog malo izgurat proći po njemu kako se to i radi inače nego čim nekog takneš letiš...
I da veoma realno je da mi s lancia delta 4wd okrene, bez ručne bez ičega me zabaci....ok.
Constantine
05-04-2011, 19:12
to i mene nervira,oni mene malo dotaknu i nista,a ja samo na sekundu dotaknem nekog od njih i auto odma ide za 180.
Težina me nervira, težina koja je nemoguca i nerealna. Proba sam drift i mogu rec samo da sam skoro razbija tipkovnicu. Na tipkovnici je ova igra tako neigriva da sam skoro na pragu uninstalacije.
cham3leon
05-04-2011, 19:27
Nije teško u normalnoj vožnji, jedino katastrofalni drift ima vlastite zakone fizike u kojima auto može krenuti iz treće brzine i odmah šlajfat.
bezimeni
05-04-2011, 19:31
Ak vam je ovo teško što bi tek rekli za GT serijal koji nakon polovice postane pošteno težak .O nekakvim pravim simulacijama poput GTR-a da i ne pričam .Drift je stvarno težak i traži dobru dozu živaca ...ali to je valjda 5% igre i nije ga nikakav problem u potpunosti zanemariti .
I igra zaslužuje solidni gamepad ...igranje na tipkovnici nisam ni probao ali pretpostavljam da je nemoguća misija .
Deadwalker
05-04-2011, 19:36
Da, kada se u GT-u prođe 20 level u karijeri, utrke postaju vrlo teške za vozit. Dok se sjetim Lamborghinia i njegovih 650 konja po zavojitim prašnjavim cestama Toscane i još po noći, gotovo nemoguće za proć :(
]To proklizavanje i kontrole su me toliko iznervirale da sam ju obriso nakon 20 min igranja.
Ja nemam namjere obrisati jer mi je igra zabavna, no na trenutke zna nenormalno iznervirati.
cham3leon
05-04-2011, 19:43
Čuj, u GTR-u se bar auti drže ceste kako treba i ne postoji ta abnormalna količina ljuljanja i djelomičnog klizanja, a ako navrneš sve asistencije do kraja mislim da nitko nema problema sa vožnjom, čak i s tipkovnicom i mišem. I sam sam vozio na taj način prije nego što sam imao volan i itekako se moglo.
bezimeni
05-04-2011, 19:55
Je u pravu si .Iako ne mogu puno suditi jer sam GTR deinstalirao nakon dva dana jer mi je dosadio a Shift igram duže od 365 dana i još mi nije dosadio .Sada sam uz dvojku miran još 365 dana do dolaska Šifta 3 .
Čuj, u GTR-u se bar auti drže ceste kako treba i ne postoji ta abnormalna količina ljuljanja i djelomičnog klizanja, a ako navrneš sve asistencije do kraja mislim da nitko nema problema sa vožnjom, čak i s tipkovnicom i mišem. I sam sam vozio na taj način prije nego što sam imao volan i itekako se moglo.
This. GTR nekako drži cestu da se tako izrazim. Ovdje nekad odletim ko budala bez ikakvog smisla i razloga (lancia delta 4wd me okreće wtf), ali ko mi kriv kad igram sa većinu stvari isključenih i helemt view. A drift e to je izazov jeben, nekad uspijem linkat par finih driftova (ona jaje staza i miami, predivno lako) ostale one otvorene i noćne su smrt. A sve to ide sa puno vježbe, ali kad idem restart i vidim one pičke i onog debila, pa mi ovaj priča kad je zeleno, jedem si mozak žlicom.
to i mene nervira,oni mene malo dotaknu i nista,a ja samo na sekundu dotaknem nekog od njih i auto odma ide za 180.
Valjda jedini način da oni pobijede i da poludiš prije. Debilana, sudari katastrofa, ako nekog i izguram obavezno se ljepi meni na prednji kraj i guram ga pola utrke i to uvijek zadnji zavoj klasika.
cham3leon
05-04-2011, 21:48
SA sve to ide sa puno vježbe, ali kad idem restart i vidim one pičke i onog debila, pa mi ovaj priča kad je zeleno, jedem si mozak žlicom.
Ja sam si isključio speech pod audio da ga ne slušam. Ne znam ni koji je to lik, ni gdje se natječe, ali mene bi bilo sram imitirati maskotu racing paraolimpijade. Ne razumijem kako netko ne vidi koliko je to debilno. Trend je započeo Pastrana u Dirtu, sralo mi se kad sam čuo one gluposti koje je valjao prije starta. Po meni čak jedna od najlošijih mana igre, koliko god smiješno zvuči.
SA sve to ide sa puno vježbe, ali kad idem restart i vidim one pičke i onog debila, pa mi ovaj priča kad je zeleno, jedem si mozak žlicom.
Ja sam si isključio speech pod audio da ga ne slušam. Ne znam ni koji je to lik, ni gdje se natječe, ali mene bi bilo sram imitirati maskotuSracing paraolimpijade. Ne razumijem kako netko ne vidi koliko je to debilno. Trend je započeo Pastrana u Dirtu, sralo mi se kad sam čuo one gluposti koje je valjao prije starta. Po meni čak jedna od najlošijih mana igre, koliko god smiješno zvuči.
A jesi kralj. Da retardacija prvoklasna sa time, doke su one pičke bile ajde kažu neki kurac i odjebu a ne ovaj debil mi priča o 5. zaovoju da prikočim da ne izletim, mislim ono...fail.
Ne znam jel to samo meni, ali oni su overpowered prejaki što se tiče sudaranja, spucam lika u zadnji kraj ja odem u pm lik uopće ne primi nikakvu brzinu već fino uđe u zavoj, a kad je obrnuto ja odletim i napravim 4 salta i razbijem se sav. Pogotovo u zadnjem krugu kao da su jači još i onda me uvijek razbiju ko pičku koliko god se klonio debila. Kakva kurčeva realnost svaka im čast.
beba nema zvečku
16-04-2011, 15:48
ne sviđa mi se baš nekaj meni ,nadograđivanje auta, voznja po stazi nije losa.
bezimeni
17-04-2011, 06:30
Pri kraju sam sa kampanjom i zbilja je postalo teško ali i tako frustrirajuće teško uspjelo je ostati fenomenalno zabavno .Ima neki gušt u maohističkom ponavljanju dok ne uspiješ odvoziti kao prvi .Ovo ostaje na kompu dugo vremena.
bezimeni
20-04-2011, 20:35
qSspzHy8EgQ&feature=player_embedded#at=55
Na žalost samo za konzole :( .
Regenmeister
20-04-2011, 21:14
nadajmo se da će vrijedni modderi convertat to na PC kao što je bio slučaj i s ekskluzivnim DLC-ovima za Shift 1 ;)
inače, igram igru svaki dan pomalo kolko mi vrijeme dopušta i skroz uživam, ovo će dugo ostat instalirano :thumbs2:
bezimeni
25-04-2011, 12:50
Bogme zahvalan sam na ventilatorima u svom gamepadu...endurance utrke traju po četrdeset minuta i duže pa se pošteno izvoziš i uznojiš dlanove .Nikako da počnem igrati neku drugu igru ...od izlaska shifta 2 samo to igram i još nisam prošao karjeru :pray: .
bezimeni
28-04-2011, 10:40
Odigrao .
Jedna od najboljih arkadno/simulacijskih jurilica ikada ...meni osobno gotovo najbolja , tek malo ispod nedostižnog GT3 . Kampanja je dugačka i treba se dobro izvoziti .Nakon toga početi ispočetka je prirodno kao piti vodu :D .Hrpa odličnih staza koje se doadju savršenim redom.Taman kada postojeće izvoziš i kada postanu lagano monotone otvaraju se nove .Tajming je savršen .Izbor automobila je izvrstan. Nadogradnje se osjećaju na stazi a sa cestovnim verzijama se treba i dodatno poigrati kroz tjuning kako bih ih se ukrotilo na stazi .Kamere su savršeno odrađene i postoji izbor za svakoga , mada je ovu igru grijeh igrati bez halmet cam-a ili one iz kabine sa svim isključenim pokazateljima .Prvenstva su mnogobrojna i savršeno tempirana tako da nema monotoniije i zabava je stalno na vrhuncu .Multi ko multi , najviše ovisi sa kime se voziš tj. igraš .
Grafika me u početku malo razočarala ali nakon gašenja bluma u potpunosti oduševila.ne samo da je vrh vrhova nego je i odlično optimalizirana tako da radi odlično na high detaljima bez paljenja AA filtara na sasvim osrednjem stroju pri 1680x1050 rezi ( Q8200 , 4 Gb rama i 5770 1 GB ) .Sve pohvale .
Noćne utke znaju biti i zastrašujuće .Osjećaj koji još nisam osjetio u nekoj vožnji :D .Kada ti obasja retrovizor sa farovima uz gromoglasan zvuk iza glave ( by the way zvuk je jednostavno fenomenalan) stisneš gamepad posebnom žestinom i borba se nastavi u grču .
Negativnosti su neujednačenost utrka .U nekim prvenstvima je AI toliko isfosiran da završe utrku grupno sa svega nekoliko metara razmaka i to uz vrijeme oko kojega se treba dobro pomučiti .Što je najgore u nekim prvenstvima imaš samo po tri kruga pa se moraš divljački probijati kroz aute kao bi stigao pobijediti .Također je problem što sam do MAX 20 levela došao već u 2/3 trećini karijere .Izašao je mod koji max level povećava na 30 ali zamjerka i dalje ostaje .Problem je i sa preagresivnim AI-om koji vozi po idealnoj putanji i jednostavno te kresne ako mu smetaš na putu .Zna biti frustrirajuće .
Sve u svemu igra je ispunila sva moja očekivanja čak i više od toga .Napredak u odnosu na prvi dio je velik .Prvi dio je bio odličan ali se u odnosu na nastavak čini kao nedovršena igra .Nadam se da će se jednako ovaj dio činiti u odnosu na treći .
Mirne duše 9/10 .
Regenmeister
29-04-2011, 11:33
Shift2 PC Patch 1 (http://www.needforspeed.com/dl/0/25280)
CAK_CROchef
29-04-2011, 11:40
MdiGHSOvlgk&feature=feedu
Postoji li mod koji miče onu nakazu?
Uf, dugo sam ovdje, ali ovo je moj treći, (nemam pojma koja su dva prije) post ovdje, vjerovatno me neki znaju sa bug-a, crosimracinga ili nogripa, pa vas pozdravljam...
Baš sam napravio svoj osvrt na SHIFT 2, (jako dugo ćeram "racing" igre sa volanima i bez njih) pa da ga podjelim sa vama....
Preview ilitiga "moj osvrt" na navedeni naslov je u PDF formatu pa tko želi pročitati neka slobodno skine......
A ovako laički... Zadnje četiri godine nismo dobili bolji racing naslov za PC platformu........
SHIFT2 "osvrt" (http://www.megaupload.com/?d=N2GF8XU7)
Upravo sam preso igru i predobra je.
dal je ko uspio osvojiti onaj auto za drift monster falken tire ford mustang gt jer je meni trebalo par dana ponavljanja iste utrke da ga osvojim
cham3leon
03-05-2011, 21:36
Postoji li mod koji miče onu nakazu?
A ovo me podsjetilo - jel ima kakvih značajnijih modova za Shift 2 da se taj vozni model popravi? Bio je jedan sasvim solidan za Shift jedinicu.
bezimeni
03-05-2011, 21:40
Probaj ovdje (http://www.racedepartment.com/need-for-speed-shift-2-unleashed-mods/)S.Osobno nikada u ni jednoj igri ne koristim nikakve modove osim onih koji mogu popraviti grafiku jer sve ostalo smatram varanjem , ali tko voli može probati .
cham3leon
03-05-2011, 22:36
Bio sam i tamo. Našao sam neki modić koji bi kao trebao izbalansirati fiziku tako da među ostalim možeš driftati i u normalnim grip utrkama, ali mi uzrokuje crashanje i ne radi kako treba, ni meni ni mnogim drugim ljudima.
To sam sad čitao recenziju u NextLevelu gdje su spominjali svakih 10 redaka kako će PC verzija imat prednost ogromne mod zajednice i raznih modova, pa da se trenutno već može naći jedan koji mijenja igru, ovo ono, pa sam navalio u potragu za time. Jedino šta bih nekako htio promijenit je taj efekt ljuljanja auta od kojeg ne mogu vozit ko čovjek. Onda bi to već ličilo na nešto. Ovako mi se zgadi kad onaj Mercedes racing prototip ima handling neke starudije sa razjebanim amortizerima. Znam da se može jer sam uspio namjestiti BMW M3 da drži cestu nakon upgradea aerodinamike i tuniranja ovjesa.
@cham3leon za modove ili bilo kakva druga njesra vezano za bilo koji znacajniji sim odi na ovaj forum. Ince Slightly Mad devovi ga korista za official feedback sa communitiem kaj se tice bas Shifta 2 kaj je malo bizarno s obzirom da je EA-ova igra al eto mozes primjedbe tam davat i dobis odgovor.
Sve kaj te zanima nades tamo. Nadi si samo pod-forum od Shifta.
http://www.nogripracing.com/forum/index.php
cham3leon
04-05-2011, 17:06
Tnx ljudi. Opet sam prošnjofao kroz nogripracing modove za shift 2 i ovaj put sam našao točno to što sam tražio. Zove se Polish Tyre Mod i radi perfektno.
http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=31868
Čini se da je pretjerano ljuljanje, ili kako ga ovi zovu, "floating" problem sa fizikom guma. Mod se zapravo sastoji od samo 3 fajla koja treba kopirati u jedan od foldera od igre. Tkogod još igra Shift 2, obaveznoSskidajte ovo. Popravlja definitivno najveću manu igre.
odlican mod,nema vise plivanja auti...svaka cast =)
Ma nevalja mod, jedva skrečem na malo oštrijim zavojima.
Edit: na koliko vam je deadzone i steering sensitivity?
I btw, instalirajte si obavezno zadnji patch ako niste.
da,nazalost je to nuspojava,to sam tek poslje skuzio da je teze skretati kada je neki ostriji zavoj...jbg
cham3leon
05-05-2011, 15:01
Ja sam i prije imao problem sa time, ali to možete korigirati smanjivanjem steering locka, za jedno 20 ili 30. U kontrolama, naravno.
sada mi auti brutalno understeeraju sa ovim modom,koliko je dobar toliko je i los,vratit cu si kak je prije bilo...
ima li ta 3 default filea?ja sam ih slucajno zaboravio backupati...
Cookie monsta
05-05-2011, 17:41
Igru dobivam sutra nemogu dočekati ^^
cham3leon
05-05-2011, 17:46
sada mi auti brutalno understeeraju sa ovim modom,koliko je dobar toliko je i los,vratit cu si kak je prije bilo...
ima li ta 3 default filea?ja sam ih slucajno zaboravio backupati...
Kod mene se ne osjeti nimalo povećanja understeera, tako da sam superzadovoljan s tim modom. Ako nema druge, mislim da ja imam negdje backup tih fajlova pa ih uploadam negdje ako ti treba.
ajde molim te ako mozes...pa dodaj link u pm
Praetorian
09-05-2011, 14:30
ja sam se razočaro kad sam zaigrao, imam osjećaj da je igra korak nazad naspram 1 Shifta, grafika mi je odvratna, sjene su bezveze, nema AA...tak da neću ni igrat to pored Shifta 1 koji mi je bolji.
Ali zašto Nvidia forsira tu svoju neoptimiziranu fiziku, zbog onih kamenčića na cesti i lišća fps je dosta loš.
Tako da iako sam Nvidia fan, zbog te fizike iskreno razmišljam da pređem na ATI pa se neću živcirat s tom fizikom.
bezimeni
09-05-2011, 14:38
Kamenčiće i lišće imam i ja na atici bez ikakve nvidine fizike i sve radi odlično.Iskreno nemam pojma što ta nvidina fizika donosi dodatno .Što se grafike tiče ja sam pre zadovoljan nakon što sam isključio blur koji zamuti pogled i usere grafiku .Sve ostalo na high bez AA i grafika je bolja nego u prvom dijelu.Sjene su odlične.
Praetorian
09-05-2011, 15:18
Biće da me grafička onda zeza.
Jer meni je grafika loša i kad ugasim blur a i FPS mi je loš, pogotovo po noćnim stazama.
Planiram si uzet krajem godine još novu grafičku i monitor, valjda će onda biti dobro.
Jer sad imam GTS 450 1 GB, a ta grafička je low end. I mislim da bi ovaj put si mogao uzet od ATIA nešto, pljuvao ga jesam, ali sve više razmišljam da si uzmem ATIA.
Nemoš reć da je Shift 2 lošiji od Shift 1.
Meni je puno boli, napredovao je u svemu.
cham3leon
28-07-2011, 17:08
Samo da obavijestim da je još negdje prošli mjesec izašla nova verzija Polish Tyre Moda, 1.62. (http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=32630&page=9)
Isprobao sam, i mogu potvrditi da opet nema plivanja auta, a ovaj put je i dosadni understeer uklonjen. ALI, ova verzija moda preporuča se isključivo gospodi sa volanima, po mogućnosti malo boljima, iz razloga što je ovaj put problem oversteer (ne možeš imat ovce i novce, jel). Za druge kontrolere i jednostavnije vozače dodali su 1.62 Arcade verziju, ali to je zapravo malo preinačena prethodna verzija koja i dalje ima problema sa understeerom.
A kad kažem oversteer, mislim na onakav specifičan kakav jedino postoji u Shiftu. Izlaziš u drugoj iz zavoja, daješ gas, ne zanosi te ništa, i onda kad prešaltaš u treću i očekuješ da možeš dodati malo više gasa, auto naglo pobjegne, i nema više te sile koja će ti pomoći da ga vratiš sa kontrom. Iz tog razloga traži se kontroler sa malo više preciznosti pa pretpostavljam da bi bilo preteško voziti na gamepad ili nešto.
Vožnja vlastitih moddanih auta ne bi smio biti problem, ali trenutno se mučim sa Modern A invitationalom u kojem voziš stock McLaren.
Deadwalker
31-07-2011, 15:11
Gdje je zabava u tome? :(
cham3leon
02-08-2011, 19:12
U čemu? Tyre modu? U tome što se auti daju voziti. I dalje nije baš kako treba, ali bar liči na vožnju sportskih auta.
Btw, našao sam neki mod za karijeru koji ubacuje kvalifikacije ispred trka i još bitnije produžuje trke na 5 do 6 krugova tako da se stvarno možeš uživit. Još nek to malo napreduje i ovo bi mogla bit solidan konkurent gt-u.
Čudno, vozim utrke i sve radi kako treba, onda uđem u tuning dio, odnosno upgrades, i odjednom se igra uspori, al ne svaki put. Onda moram van iz igre, ponovno uć i onda je sve ok. Kolko sam skužio dok rokam utrke je sve ok, čim idem u tuning dio gotovo, fps padne. Ne svaki put al opet, nervira malo :( Imam zadnji patch i sve, tko zna u čemu je problem.
edit: Riješio, problem je u Avastu i pojedinim AV programima. Alt tab sve riješava.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.