Log in

Pogledaj cijelu verziju : Sport Chat

Stranica : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9]

McPingvin_v2.0
11-11-2013, 20:47
[quote="McPingvin_v2.0":3ryjytim]U zadnjih 10 godina Švabe i Englezi su imali "svoje" finale. Talijani nisu. Nisu ni Španjolci, čak.

a kad već spominješ, jesu. i španjolci pred 13, al ajde...[/quote:3ryjytim]
U zadnjih 10 finala, kad su to Talijani igrali sami protiv sebe? Jel to bilo Milan - Liverpool, Liverpool - Milan, ili Inter - Bayern?

MasaKrisT
11-11-2013, 22:34
Dva prelijepa zgoditka.

LBfDnys8tgM

UqPuBrajy-4

Hexfire
11-11-2013, 22:36
Milan Juve je bilo sezone 2002/2003, pa je 11 po redu tj. nije u zadnjih 10.

MILF hunter
12-11-2013, 11:03
RGy0x3KKc6c

Tipsarević :)

Ovogodišnji kandidati:

vSuu2MBvV6w

Jasno da je Ibrin najveći favorit za nagradu, ali i Matićeva volejčina je čudo.

Hexfire
12-11-2013, 12:18
Meni je i onaj Van Bastenovski fantastičan.

Da_killah
12-11-2013, 12:25
a dobro, 2003., pred 10 i pol godina, moj grijeh, moj preveliki grijeh

MILF hunter
12-11-2013, 16:31
Svejedno nije točno jer pričamo o nogometnim finalima. Ono što su Milan i Juve odigrali nije bio nogomet.

http://www.football-espana.net/35232/it ... -spain-epl (http://www.football-espana.net/35232/italy-10-20-years-behind-spain-epl)

:gitara:

Da_killah
12-11-2013, 23:42
taktički - vrh nogometa ;)

Izgubljeni
13-11-2013, 15:24
A jeste se raspisali, dajte Seria A je skoro gora od HNL-a. Najgora je liga. Dominira momčad koja ako joj ne igra Totti nemože ništa. Inter je najgori klub ikad, a Milan je gori od njih trenutno. Jedino šta valja je Juve i Napoli.

McPingvin_v2.0
13-11-2013, 15:35
Juve prvak svita.

MasaKrisT
13-11-2013, 18:18
Car se opet ruga.

gfyHihS1O_c

MasaKrisT
17-11-2013, 21:32
Uljepšalo mi dan.

http://d3fsqtc6sy2z27.cloudfront.net/uploads/e5d1de776116820efd580f77184cf4af_large

MasaKrisT
19-11-2013, 18:51
Prognoze za večras? If enivan kerz?

http://oi44.tinypic.com/2hhkqc2.jpg

Pucaju koljena:)
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8o1xiHEyv1rzcyvqo1_500.gif

crnisokol
19-11-2013, 19:17
pa dobivamo naravno :D

Carp
19-11-2013, 20:43
A tko drugi... A i biti ce kazni zbog tribina. :D

KAKAV PRODOR KOVACICA I BOMBA SRNE MAJKU TI JEBEM! :pray: :pray: :pray:

Kostolomac
19-11-2013, 23:01
Odlična utakmica, kako su grizli čak i sa igračem manje. :D Drago mi je bilo vidjet Pranjića opet u ekipi.

hacker
19-11-2013, 23:07
Ovaj Srna napokon nešto korisno za repku u zadnjih pet godina.

Xero
19-11-2013, 23:57
Srna najbolji igrač zadnjih 10 godina.

cham3leon
20-11-2013, 00:52
Baš su prejebeno igrali, mada fali malo finishinga. Uz dodatne 2 stopostotne prilike moglo je lako biti 4:0. Posjed lopte i ofenzivna dominacija su bili tu.

Jedino ne znam zašto još forsiraju Olića, i to na lijevom boku gdje treba i malo tehnike i kontrole lopte, od čega on nema ni jedno ni drugo. Jedino šta zna je uputit udarac i šprintat, a i za to je prestar. Kovačić je apsolutno oduševio, btw.

MasaKrisT
20-11-2013, 00:55
Čim rješimo krila, sustav će biti solidan i Mandžo će trpati kao u Bayernu. Ovaj trokut Rakitić-Kova-Modrić teži perfekciji,treba ga uigrati, jedino nakon što Kova skupi malo iskustva treba ga bacit na zadnjeg veznog, a Raketu naprijed. Pobjedili ribare, sad bi volio da dobijemo BiH u skupini i s njima uzmemo 1 i 2 mjesto u skupini. A tek navijači, popili bi cijelu J. Ameriku zajedno:)

Ugl ne treba zaboraviti da smo pobjedili ribare, a ne nogometnu ekipu, al ajde, moral je važniji od ičega i sad Kovač ima s čime raditi.

Hexfire
20-11-2013, 09:54
Ne možemo biti sa BIH u skupini

Carp
20-11-2013, 11:37
QL4du3XRil0

Jel moguce hahahaha :pray: :pray:

Horny Devil
20-11-2013, 12:05
Da parafraziram Ramba Amadeusa:

Hej Džo, jesi l' šenuo,
kuda si to s mikrofonom krenuo?
Hej Džo, jesi l' popizdio
il' si se to šljive nazvizdio?

MasaKrisT
20-11-2013, 13:35
Ne možemo biti sa BIH u skupini

Nisam znao to. Kriterij?

Carp
20-11-2013, 14:14
Sad citam o ovom FIFA-inom delegatu koji je skinuo transparent "Zapamtite Vukovar". Nije li u Beogradu preko cijele tribine bio transparent Vukovar napisan cirilicom?

EDIT: Dap dap

http://www.vecernji.hr/media/slika/254/1266006.jpg

CIni se da nas iFIFA i UEFA jebu na maksimalno

pimp
20-11-2013, 14:19
QL4du3XRil0

Jel moguce hahahaha :pray: :pray:

od svih hrvata kud baš on...

cham3leon
20-11-2013, 14:28
Da, od takve seljačine nitko ne bi očekivao ustaške pozdrave.

SharpDressedChevap
20-11-2013, 14:56
Uvijek se naježim kad Ćosić viče pizdarije. Ne znam zašto, ali tako mi drago bude :)

StormCr0w
20-11-2013, 15:14
Ustaške pozdrave lol

pimp
20-11-2013, 15:16

al ono, lik priča hrvatski negdje kao samir, onda popularno pitanje di je bio 91.?

loo
20-11-2013, 15:42
Reć da "za dom spremni" nije ustaški pozdrav je isto kao reć da svastika nije nacistički simbol. Da, nijedno ni drugo u svom korjenu ne predstavlja nešto loše, ali određene povijestne, političke i kakve ne okolonosti su ih učinile onom što su danas. Nemoš mi reć da cijeli stadion (bilo na utakmici protiv islanda, protiv Srbije za vrijeme njihove himne ili na koncertu tompsona) skandira za dom spremni zbog nekog šubića zrinskog iz 16stoljeća ili bana jelačića :) Svima je jasno tko je parafrazirao i popularizirao te "domoljubne uzrećice" iz povjesti.
Za dom spremni je službena ustaška uzrečica i ekvivalent nacističkom "sieg heilu", koji je zakonom zabranjen i kažnjiv zatvorom.
Zvučim sam sebi previše ufuran, al' jebiga, stvarno mi je pun kurac tih sranja da za dom spremni nema veze sa ustaštvom. Nek govori tko šta oće, nije moja stvar, al' nek barem stoji iza svojih riječi i onog što one predstavljaju, a ne da se jeftino vadi na domoljublje koje se može iskazat na milijun i jedan način ne povezujući se sa zločinačkom organizacijom koja nema NIKAKVE jebene veze sa domoljubljem. Možda bi ti svi koji se pozivaju na šubića zrinskog, bana jelačića i kog sve ne trebali malo ponovit povjest osmog razreda pa da se prisjete tko su bile ustaše, šta je bio njihov cilj i šta su napravili sa Hrvatskom.

al ono, lik priča hrvatski negdje kao samir, onda popularno pitanje di je bio 91.?
:) :)

StormCr0w
20-11-2013, 16:06
Štae pičko
http://hcsp.hr/wp-content/uploads/2013/06/hcsp_zds1.jpg

cham3leon
20-11-2013, 16:12
Ma ne, meni se isto jebe, nek ustašuju, ali nek se onda ne prave domoljubi. Mislim, da nisam Hrvat, smijao bi se ovom cijelom narodu što su tako glupi da pod domoljublje ubrajaju režim koji ih je izdao kao malo koji u povijesti.

loo
20-11-2013, 16:38
Štae pičko
http://hcsp.hr/wp-content/uploads/2013/06/hcsp_zds1.jpg

u 'avin a giggle m8? ill bash yer fukin 'ead in, i swear on me mum.
#rekt

McPingvin_v2.0
20-11-2013, 17:13
Ček, sad će Rejko sa SDSS-om doletit.

TeraBajt
20-11-2013, 18:53
e pun mi je fejsbuk tog kretena simunica koji nit je ikad bio dobar igrac nit je jebeni hrvat ako je vec to toliko bitno i jos je uz to dokazano da je seljacina kakve nema. u rangu s ovime bi bilo da eduardo uzme mikrofon i pocne animirat maksimir sa za dom spremni. ovo u kombinaciji sa ovim retardiranim referendumima - ljudi su jebeno nepodnosljivi u zadnje vrijeme. odvratno mi je sve, gadi mi se, jebote hrvatska i sve sta to ikome znaci.

MasaKrisT
20-11-2013, 21:57
Joe je bog obrane i ima bolju tehniku nego cijela austrijska reprezentacija.

Carp
20-11-2013, 22:03
:pray: :pray:

Sickmanno1
21-11-2013, 08:46
Reć da "za dom spremni" nije ustaški pozdrav je isto kao reć da svastika nije nacistički simbol. Da, nijedno ni drugo u svom korjenu ne predstavlja nešto loše, ali određene povijestne, političke i kakve ne okolonosti su ih učinile onom što su danas. Nemoš mi reć da cijeli stadion (bilo na utakmici protiv islanda, protiv Srbije za vrijeme njihove himne ili na koncertu tompsona) skandira za dom spremni zbog nekog šubića zrinskog iz 16stoljeća ili bana jelačića :) Svima je jasno tko je parafrazirao i popularizirao te "domoljubne uzrećice" iz povjesti.
Za dom spremni je službena ustaška uzrečica i ekvivalent nacističkom "sieg heilu", koji je zakonom zabranjen i kažnjiv zatvorom.
Zvučim sam sebi previše ufuran, al' jebiga, stvarno mi je pun kurac tih sranja da za dom spremni nema veze sa ustaštvom. Nek govori tko šta oće, nije moja stvar, al' nek barem stoji iza svojih riječi i onog što one predstavljaju, a ne da se jeftino vadi na domoljublje koje se može iskazat na milijun i jedan način ne povezujući se sa zločinačkom organizacijom koja nema NIKAKVE jebene veze sa domoljubljem. Možda bi ti svi koji se pozivaju na šubića zrinskog, bana jelačića i kog sve ne trebali malo ponovit povjest osmog razreda pa da se prisjete tko su bile ustaše, šta je bio njihov cilj i šta su napravili sa Hrvatskom.

Ti si blago rečeno budala.

NHF.:)

Deadwalker
21-11-2013, 08:50
Nevjerojatno koliko mentalnog proljeva oko toga. Nije da su nogometaši općenito nešto bistri ljudi, ne kužim zašto toliko pažnje ovome. Thompson svako malo viče to pa nikom ništa.

Horny Devil
21-11-2013, 11:05

Nisi dovoljno pažljivo pročitao post ili voliš operu poput Džoa? :)

loo
21-11-2013, 11:52

Ah, kako bi se itko uvrijedio na tako lijepo sročen i razrađen post :)

pimp
21-11-2013, 12:00

Definiraj to tehniku? Zna tehnicirati s loptom jel? to mu koristi jedino u red bull street styleu... ili ima dobar pass, igru glavom, sigurnost u obrani?

Sickmanno1
21-11-2013, 12:18

Ah, kako bi se itko uvrijedio na tako lijepo sročen i razrađen post :)

Pazi to ti dolazi od čovjeka koji minimalno 1. mjesečno završi na nekoj fešti. A ovdje kod mene je teško zamisliti feštu gdje ima 30 pimpeka bez jure i bobana i ostalih "pobjedonosnih" pjesama.

Iako je obično izađem van jer nemrem trpiti toliki "patriotizam" i dalje mislim da si ga u najmanju ruku nasrao bezveze gore.

NHF. :)

loo
21-11-2013, 13:00
Jedno su pijane fešte sa 30 pimpeka, drugo je sportska utakmica koja se prenosi na nacionalnoj (internacionalnoj?) televiziji :)
Plus, Šimunić sa Hrvatskom ima veze isto ko Eduardo ili Sammir. Pa cijeli svijet mu se smije. Bosanac, rođen u Australiji, cijeli život živi i igra u Njemačkoj i sad skandira "za dom spremni" jer je kao neki domoljub :) :) Obična seljačina koja pokušava skupit jeftine bodove kod ostalih seljaka. 3edgy5me
I nisu to moja sranja, svaki iole normalan čovjek ili bilo koji kolko-tolko kredibilan portal/novine/štagod je osudio to što je napravio. (https://www.google.hr/search?q=josip+%C5%A1imunio%C4%87&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=fflb&gws_rd=cr&ei=7vKNUqChL4urhAfr5YGIBw#channel=fflb&q=josip+%C5%A1imuni%C4%87&rls=org.mozilla:en-US:official&safe=off&tbm=nws)

Sickmanno1
21-11-2013, 13:20
Alo mačak, da bi bio ustaški pozdrav, mora biti ukomponirana desna ruka, a ne lijeva, tako da je pozdrav u najmanju ruku fail.

Upravo zato što je bosanac koji je boravio skoro cijeli život u njemačkoj i je smješno, te se nesmije shvatiti ozbiljno, jer ja iskreno sumljam da on i zna šta to znaći, već je to samo čuo na stadionu i htio je biti kul. A to i govori njegova izjava...i ja mu što je najgore vjerujem...jer mi ne djeluje ko neki nobelovac....

loo
21-11-2013, 13:26
Srećom "nisam znao" nikad nije bio nikakav izgovor kada su ovakve stvari u pitanju :) Evo kolumna Borisa Dežulovića, siguran sam da čovjek puno bolje od mene može objasniti zašto je loše to što je gosp. Šimunić napravio (i ne samo on) i zašto su oštre kazne u potpunosti opravdane.
http://www.jutarnji.hr/boris-dezulovic- ... n/1141171/ (http://www.jutarnji.hr/boris-dezulovic-10-heroja-i-jedan-glupan/1141171/)

I da, takve stvari kao "nije lijeva ruka nego desna lolo" su mi presmiješne. Ako se iskoristi i samo trećina ustaškog pozdrava ona opet sa sobom povlači ostatak i cijeli povijesno politički kontekst, a u ovom slučaju je iskorišteno 95% ustaškog pozdrava (ako ćemo već sitničaviti oko ruku). To je u razini onog "Ha-ha! Rekao sam da obećajem, al' sam iza leđa prekrižio prste tako da ne vrijedi! ha-ha!" :)

Sickmanno1
21-11-2013, 13:35
Pa onda se nebi smjelo reći ni spreman jel je to 1/3 ustaškog pozdrava :(

btw,

umro:

https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos ... 4836_n.jpg (https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1001276_578174598923192_1697054836_n.jpg)

StormCr0w
21-11-2013, 13:39
Jebote bog, ko da su izvjesili transparente "kolji srbe" ili "za poglavnika", idiotski je. Ako su vam osjećaji toliko povrijeđeni oko ovog zašto se niakd ne spominje zviždanje hrvatske himne na utakmicama protiv srbije i natpisi ponovićemo ovčaru i slično?
Očito su samo hrvatski navijači primitivci i fašisti :D

Mislim da je samo Carp jednom spomenuo pa su odma krenuli komentari tipa lol koji ti je kurac ustašo i slično

loo
21-11-2013, 13:43
Ne, jednako tako su seljački i očajni sprski natpisi poput Vukovar na ćirilici, ne vidim u čemu je problem i tko govori suprotno? Srbi zvižde na hrvatsku himnu, Hrvati na sprsku, i jedni u drugi pjevaju "ubi ubi srbina" i slične pjesmice i i jedni i drugi su seljačine.

Mislim da je samo Carp jednom spomenuo pa su odma krenuli komentari tipa lol koji ti je kurac ustašo i slično
Niko nije ni odgovorio na njegov post o Vukovaru na ćirilici, odi 2 stranice unazad i sam se uvjeri :) Al' znam da je prije zbog raznih postova dobio komentare "ustašo ustašo". Iskreno, ne znam kojih jer ih nisam pročito, al' se sjećam da je Ksarabas nešto pominjo.

crnisokol
21-11-2013, 16:08
gdje god se okreneš svugdje rasprava o ''Za dom! Spremni!''...nek svatko to shvaća kako hoće no meni je recimo interesantno kako sad to svi osuđuju pa i naš predsjednik koji je pred koju godinu prisustovao Danu mladosti i veličao komunističke simbole (rekao da u publici imaju lijepe kape, jel :D )...šta se onda nije njega kaznilo?...a da ne spominjemo trg maršala tita, jednog od najvećih zločinaca u prošlom stoljeću...

Carp
21-11-2013, 16:18
Niko nije ni odgovorio na njegov post o Vukovaru na ćirilici, odi 2 stranice unazad i sam se uvjeri :) Al' znam da je prije zbog raznih postova dobio komentare "ustašo ustašo". Iskreno, ne znam kojih jer ih nisam pročito, al' se sjećam da je Ksarabas nešto pominjo.

Ma karabas je iskompleksiran. :D

pimp
21-11-2013, 18:15
pazi ove retardirane novinare
http://sportski.net.hr/nogomet/reprezen ... alnu-kaznu (http://sportski.net.hr/nogomet/reprezentacija/josip-simunic-dobio-maksimalnu-kaznu)

'RASPIRIVAO JE RASNUSMRŽNJU'
Josip Šimunić dobio maksimalnu kaznu!

RASNU HAHAHAHAHAHAHAH

Xero
21-11-2013, 18:21
Šta nije bilo na dnevniku da nije nikakvu kaznu dobio?

Carp
21-11-2013, 18:25
Je, ali je Jovanovic, najveci hrvat u saboru, podnio tuzbu protiv Simunica jutros i kaznili su ga.

loo
21-11-2013, 18:46
Šteta što nije veća kazna, sramoti cijelu Hrvatsku i uništava joj ugled, nije mi jasno kako ikome to prolazi pod domoljublje.

Duke of Earl
21-11-2013, 18:51
gdje god se okreneš svugdje rasprava o ''Za dom! Spremni!''...nek svatko to shvaća kako hoće no meni je recimo interesantno kako sad to svi osuđuju pa i naš predsjednik koji je pred koju godinu prisustovao Danu mladosti i veličao komunističke simbole (rekao da u publici imaju lijepe kape, jel :D )...šta se onda nije njega kaznilo?...a da ne spominjemo trg maršala tita, jednog od najvećih zločinaca u prošlom stoljeću...
Zato jer je Tito bio kralj i to razdoblje je ekonomski i po kvaliteti života, iako neodrživo, bilo najbolje u zadnjih par stoljeća hrvatske povijesti, i hrvatska, tj. Juga je bila najcjenjenija na globalnoj razini u povijesti zemlje uopće. Da, ljudi su slani u zatvore i logore zbog protudržavnih djelovanja i mišljenja, ali probaj sad u ovoj vrloj samostalnoj demokraciji otić na Markov Trg zahtjevat rušenje vlade pa vidi što će se desit. Privest će te i zatvorit zbog protudržavnog djelovanja. JEBENI KOMUNISTI.

Carp
21-11-2013, 18:59
Šteta što nije veća kazna, sramoti cijelu Hrvatsku i uništava joj ugled, nije mi jasno kako ikome to prolazi pod domoljublje.

Zalosno je sto je uopce dobio kaznu.

crnisokol
21-11-2013, 19:06
pa kad su i dalje komunjare na vlasti :D (odnosi se na većinu političara ne samo SDP)...al dobro danas će te privest na 24 sata, dok su te prije priveli na vjeke vjekova 8) ...a i svašta se onda smatralo protudržavnim..
da je bilo ekonomski potpuno neodrživo to se slažem, a kolko je bilo dobro - kako kome, isto kao i danas...ja kolko sam se naslušao priča o životu u jugi bi rekao da je bilo lošije, mada je i danas daleko od dobrog, pogotovo zadnjih godina...

Xero
21-11-2013, 19:09
Ali u jugi se svake godine išlo na more.

crnisokol
21-11-2013, 19:21
ne znam kako onda moja stara nije bila na moru do negdje '97 :D

cham3leon
21-11-2013, 19:21
Zato jer je Tito bio kralj i to razdoblje je ekonomski i po kvaliteti života, iako neodrživo, bilo najbolje u zadnjih par stoljeća hrvatske povijesti, i hrvatska, tj. Juga je bila najcjenjenija na globalnoj razini u povijesti zemlje uopće. Da, ljudi su slani u zatvore i logore zbog protudržavnih djelovanja i mišljenja, ali probaj sad u ovoj vrloj samostalnoj demokraciji otić na Markov Trg zahtjevat rušenje vlade pa vidi što će se desit. Privest će te i zatvorit zbog protudržavnog djelovanja. JEBENI KOMUNISTI.

Ne slažem se. Kvaliteta života je bila zakurac u odnosu na razdoblje 2005-2008, pa čak i danas. Jedina razlika je što tada nismo imali sve luksuze koje danas smatramo osnovnim stvarima, pa ljudi nisu ni znali za bolje.

StormCr0w
21-11-2013, 20:44
Moji su imali jedini televizor u selu :D

Carp
21-11-2013, 20:58
Rich fag. :D

Xero
21-11-2013, 22:04
Moj deda je bio u partiji i išlo se na more svake godine.

TeraBajt
21-11-2013, 22:10
imam ideju za ove sve sto sad podrzavaju simunica i ljuti su na jovanovica

GLASAJTE ZA HDZ SLJEDECE IZBORE, TO JE PAMETNO

partija nije nesto bolja, ali barem kad ih gledam na televiziji izgledaju samo kao nemoralni ljudi, dok ovi ostali izgledaju kao nemoralni i priglupi ljudi.

Carp
21-11-2013, 22:15
Pa normalno da cemo podrzavat simunica, a ne jovanovica.

Srbine.

TeraBajt
21-11-2013, 22:32
odi slusat opcu opasnost

i usput radio sam im sound u medjimurju ovo ljeto i kreteni su. kao i joe simunic.

Kostolomac
21-11-2013, 22:48
Kome god da je u jugi bilo dobro, većinom je ili bio običan radnik koji je usput krao gdje može, ili je bio u partiji, ili cinkao za udbu. Što se tiče SDP-a, raspitajte se malo tko su bili tate od Milanovića i Josipovića.
Ali nisam toliko ljut na smeća od stranaka zvanih SDP i HDZ, koliko na nas ovce jer ih iz mandata u mandat rotiramo. Narod bira vlast koju zaslužuje ili tako nekako.

Xero
21-11-2013, 22:50
Trebali su svi bit u partiji i sve bi bilo super.

cham3leon
21-11-2013, 22:55
imam ideju za ove sve sto sad podrzavaju simunica i ljuti su na jovanovica

GLASAJTE ZA HDZ SLJEDECE IZBORE, TO JE PAMETNO

partija nije nesto bolja, ali barem kad ih gledam na televiziji izgledaju samo kao nemoralniSljudi, dok ovi ostali izgledaju kao nemoralni i priglupi ljudi.

Najjači su mi ovakvi zaključci. Svatko tko je ikad na vlasti je automatski nemoralan, a mali čovik je uvik pošten.

I kakve veze ima kome je šta bio ćaća? Ionako i jedni i drugi provode više manje istu politiku koja kod naših ljudi najbolje prolazi.

Carp
21-11-2013, 22:57
odi slusat opcu opasnost

i usput radio sam im sound u medjimurju ovo ljeto i kreteni su. kao i joe simunic.

Samo jedan od njih je kreten, ostali su svi normalni.

TeraBajt
21-11-2013, 23:13
Pa naravno da je nemoralno igrati se sa ljudskim zivotima, "stezati remen" ljudima koji nemaju vazna politicka srodstva (a to je vecina) i usput se pravdati visim tijelima (europska unija i sl.). Ja shvacam da oni svoje pozicije gledaju kao posao, a na tom poslu se treba odrzati, sto znaci ne raditi ikakve promjene, drzati status quo i dobiti izbore, zatim uposliti svu svoju familiju u neka tijela i institucije kako bi se pobrinuli za svoje i tako unedogled. Bas zato sto je to ogromni organ koji samo raste i gubi svrhu na stetu ljudi koji zapravo nesto i proizvode, zato je nemoralno da se tako odrjesito ponasaju prema ljudima koji ih placaju. Nemoralan je sam nacin na koji se dospijeva na vlast UNUTAR same stranke (primjer bernardic - ostojic afera na zadnjim izborima), kako uopce ocekivati od takvih osoba da moralno i odgovorno vrse svoju duznost kad dodju na vladajuce funkcije? Mislim kretenski je da jedna gospodarska komora koja od svakog obrtnika godisnje uzima po par tisuca kuna zgrne takvu lovu ne radeci apsolutno nista. Nitko nikad od njih nije dobio niti pravni savjet niti ista od onoga sta bi oni zapravo trebali raditi, osim sto ti svaki mjesec stizu jebene obrtnicke novine kojima mozes dupe obrisat.
Nije svatko tko je ikad bio na vlasti nemoralan, nego se za vrijeme postojanja ove male drzave jos nije dogodilo da vecina clanova vlade shvaca svoje odgovornosti i izvrsava ih u skladu sa zahtjevima naroda i opcenito zdravim razumom, vec se konstantno rotiraju isti polupismeni kreteni sa salabahterima europskih tijela i kriminalaca tipa todorić & co.

cham3leon
21-11-2013, 23:51
Malo smo derailali thread, ali ionako jebeš sport.

Sve da ti i čarobnjak Gandalf dođe na vlast u ovoj državi, većina građana će i dalje morati stezati remen dok se ne postavimo na noge jer nas nitko drugi ne može izvući. Nema šta biti nemoralno stezati ljudima remen ako je proračun takav kakav je i ako je gospodarstvo u ovakvom stanju. Sve da svi političari postanu u potpunosti moralni nekom magijom, i dalje smo u govnima. A za to što se vrte dvije stranke čija politika nije dobra krivi su isključivo birači. Ne može HDZ iz grobova dignuti toliko ljudi koliko ima specijalaca koji će stvarno za njih i glasati uporno.

MasaKrisT
22-11-2013, 00:02

Definiraj to tehniku? Zna tehnicirati s loptom jel? to mu koristi jedino u red bull street styleu... ili ima dobar pass, igru glavom, sigurnost u obrani?

To je rekao sam Joe prije utakmice sa Austrijom na europskom prvenstvu jer su ga rugali zbog nečeg. Što se tiče igre glavom i sigurnosti u obrani ima apsolutno sve, jedino što nema je brzina koju je nekad imao i ne znam tko mu to u ovim godinama može zamjeriti. Pass ima kao i svaki prosječan CB, s tim da je polivalentan u obrani, nije mu bed sasjeć napadača(nije da mi se to sviđa ali zna procjenit situaciju), vođa je na terenu, kaže šta misli,a tako i igra. Meni dosta.

MILF hunter
22-11-2013, 00:07
Sve bi se to promijenilo (ili se moglo promijeniti) da kao narod nismo skupina apatičnih kujica podijeljenih po svakom mogućem pitanju. Kao takvi smo idealne ovce za šišanje jer nema zajedništva i nema kulture prosvjeda, a pošto je to tako, nema potrebe za ikakvom političkom odgovornošću aktualne, ali i prethodnih vlada. Zaista, kome da polažu račune i zbog čega točno kad nam ionako ništa ne smeta i ništa nam nije bitno osim ćirilice i gejeva? Tema je teška i ne bi ni 100 strana bilo dovoljno da se napiše sve što se mora napisati, al' ono najgore je što imam osjećaj da su se ljudi jednostavno predali. Pijavicama na proračunu se jebe, umirovljenici čekaju grob, a mladi razmišljaju kako napustiti ovu kaljužu. I tko ih može kriviti?

Joe > Barzagli

McPingvin_v2.0
22-11-2013, 00:25
pa kad su i dalje komunjare na vlasti :D (odnosi se na većinu političara ne samo SDP)...al dobro danas će te privest na 24 sata, dok su te prije priveli na vjeke vjekova 8) ...a i svašta se onda smatralo protudržavnim..
da je bilo ekonomski potpuno neodrživo to se slažem, a kolko je bilo dobro - kako kome, isto kao i danas...ja kolko sam se naslušao priča o životu u jugi bi rekao da je bilo lošije, mada je i danas daleko od dobrog, pogotovo zadnjih godina...
Otprilike 50% "stanovnika" Golog Otoka su bili Srbi. Samo da odmah za te protudržavne spike obacimo ideje da su Hrvati bili na tapeti.

Kome god da je u jugi bilo dobro, većinom je ili bio običan radnik koji je usput krao gdje može, ili je bio u partiji, ili cinkao za udbu.
Stara i stari su mi bili obični radnici koji nisu krali sa strane, nisu bili u Partiji i nisu cinkali UDBA-i. Bilo im je dobro. Znali su da će imati siguran posao, situacija na ulici je jednako tako bila sigurnija itd.

Djed je, doduše, bio u Partiji. Evo ti samo primjer koliko se nakrao: dok je radio kao tajnik u školi, mama ga je zamolila da joj donese par araka papira doma (trebalo joj je za zadaću). Dao joj je novce da si ode kupiti u papirnicu jer neće krasti papir s posla.

MasaKrisT
22-11-2013, 00:37
Daj odjebite sa sranjima bar sa sportske teme. Kog boli kurac.

Zbog ovakvih stvari smo tu:
http://24.media.tumblr.com/41fa1571c19e74ec095f097be5d51510/tumblr_mg41jrwy1R1rf0nd6o1_400.gif
http://24.media.tumblr.com/148837e9882067c30091740d93da2dcd/tumblr_mjvfdbtSi41s8424lo1_500.gif
http://gifsection.com/wp-content/uploads/2013/09/cristiano-ronaldo-goal-against-galatasaray-3.gif

McPingvin_v2.0
22-11-2013, 00:51
https://www.youtube.com/watch?v=N6U74xwck2E

Kid A
22-11-2013, 01:21
Kome god da je u jugi bilo dobro, većinom je ili bio običan radnik koji je usput krao gdje može, ili je bio u partiji, ili cinkao za udbu

Ma odlicna generalizacija, mislim da si u ova tri primjera opisao apsolutno svakog pripadnika bivse Juge :thumbs2:

cham3leon
22-11-2013, 09:40
"Hey, Joe, where you goin' with that mic in your hand?"

Vedro
22-11-2013, 10:55
lYMMcDcRKhI#t=22

Carp
22-11-2013, 23:53
uDEr3iKkp48

Bice nesto od njega.

cham3leon
23-11-2013, 10:11
Itekako, kad već sad igra redovito u Interu, ne može ne ispast nešto od njega.

MILF hunter
23-11-2013, 18:22
http://www.101greatgoals.com/blog/aweso ... -pictures/ (http://www.101greatgoals.com/blog/awesome-zlatan-ibrahimovic-gives-all-his-psg-teammates-zlatan-limited-edition-xbox-ones-pictures/)

MasaKrisT
24-11-2013, 18:21
City rasturio Tottehnam 6-0 (http://www.index.hr/sport/clanak/rasturacina-u-manchesteru-city-uvalio-tottenhamu-sest-komada/713087.aspx)

Mislim da je ovdje 5 najboljih Cityevih pogodaka uopće:)

MasaKrisT
25-11-2013, 16:55
http://4.bp.blogspot.com/-FQ9HpXGP7Mw/UpNNbwFYsrI/AAAAAAAAAMM/ezVfSAb4nmc/s640/tumblr_mwqjbq1nxc1slmz68o1_400.gif

HbTSrZ8lUKc

MILF hunter
25-11-2013, 23:49
Leverkusen - United prenose u srijedu. Ni ne sjećam se kad sam zadnji put gledao Utd. na televiziji. Vjerojatno ni sad to ne bi napravili da Bayern ne igra u Rusiji, a ta tekma počinje u 18:00. Jednostavno nemaju izbora.

MasaKrisT
25-11-2013, 23:54
Užas, tko će to gledat... Mutd je toliko očajan da krvarim iz očiju svaki put kad ih pokušam gledat...

MILF hunter
26-11-2013, 00:01
Nažalost, to je istina. Ne pamtim kad je ovako loše bilo. Bio bih zadovljan i s plasmanom među prvih 4 u prvenstvu, sve ostalo je bonus. Tek sad shvaćam kakav je zapravo bog Ferguson bio kad je s ovakvom nakupinom gnoja osigurao prvenstvo prije Uskrsa.

Sickmanno1
26-11-2013, 08:35
Nakupinom gnoja? Man Utd ima fenomenalnu ekipu. Može su malo slabiji u sredini, ali kao cijelina po imenima je to jako dobro. Na papiru puno jači od jednog vodećeg Arsenala.

Izgubljeni
26-11-2013, 10:57
Lol. A koja je to ekipa? Cleverly, Valencia, Nani, Young, Carrick, Welbeck, Fletcher, Anderson? Neznam koji je gori od navedenih. Jedino što valja van Persie, Rooney, Evra, Giggs (a oni već starci, pogotovo Giggs) i Phil Jones.

Sickmanno1
26-11-2013, 14:28
Pa imaju jaču obranu, napad i golmana. Arsenal ima "samo" jaču sredinu i klupu :P

MILF hunter
26-11-2013, 16:11
Sredina će i presuditi... Ovo što Utd. ima na raspolaganju je katastrofa. Anderson i Clev su smeće, Fletch i Giggs prošlost, a Fellaini je zasad beskoristan. Jedino Carrick vrijedi nekog prozora. Zbog kriminalne sredine ni napad ne dolazi toliko do izražaja. Robin i Rooney su na papiru najjači dvojac lige, a dobiju svega par kvalitetnih lopti na utakmici. Momčad s takvim napadačima (i Hernandezom u rezervi) se ne bi trebala mučiti s realizacijom, ali jednostavno nemaju kvalitetnu podršku. To je kao da imaš Messija i Ronalda u napadu, a u vezi Mascherana, Mikela i Kuyta. Šta takav vezni red može kreirati? Izvan svake logike.

Razočaran sam Moyesom. Najviše od svega mi smeta što jednostavno ne shvaća da više nije u Evertonu. U nedjelju je pri vodstvu od 2-1 ponovno izvadio napadača i pokušao zatvoriti utakmicu i opet je dobio gol u 90. minuti, kao i protiv Southamptona. Umjesto da ubije utakmicu novim golom, on ide čuvati rezultat CIJELO JEBENO drugo poluvrijeme protiv jebenog Cardiffa. Doslovno se nije napadalo. I onda nakon utakmice izjavi da bi uzeo bod da mu ga je netko ponudio prije utakmice. Čovjek jednostavno ne razumije da se u Unitedu time ne smije zadovoljavati.

MILF hunter
28-11-2013, 14:55
Leverkusen bez ikakve šanse jučer, ali to je bila jedna od onih partija kakve uglavnom više ne ponoviš do kraja sezone. Najveća gostujuća pobjeda za Utd. otkako je lige prvaka i najveća uopće u europskim natjecanjima još od Dortmunda prije zilijun godina.

Gol večeri - Douglas Costa protiv Sociedada.

Sickmanno1
28-11-2013, 16:40
Tolko o tome da man suxxa....

MILF hunter
28-11-2013, 16:45
Bayern je tamo izvukao 1-1. Dakle, Utd. je ovim dokazao da su najjači na svijetu.

Hexfire
28-11-2013, 16:53
Odmah su nakon Juvea koji je razbio Kopenhagen

Xero
28-11-2013, 23:55
United je prvak svijeta,a Juve svita.

hansi
01-12-2013, 01:47
gc9ktJ3JHXA&sns=fb

MasaKrisT
01-12-2013, 03:57
Perverzije. Jedan od najboljih. Šteta što ga je temperament koštao brojnih nagrada i naslova, ali baš zbog stila i temperamenta je poseban. Gušt za gledati.

MILF hunter
01-12-2013, 12:55
Tottenham - United za 10 minuta, nakon toga Dinamo - Hajduk :friends:

Falus
01-12-2013, 14:01
Čitam baš portale vezane za Dinamo - Hajduk. Baš mi je lijepo vidit ih onako udružene kontra narkomana :)

Also, amo Antone, vrijeme je da prekineš niz od beskonačno utakmica bez postignutog pogotka!!

MILF hunter
03-12-2013, 00:23
ePZZ2j4dmSY

pimp
03-12-2013, 02:18
svaka čast MILF hunteru <3

meni najomiljeniji igrač ikada <3

MasaKrisT
03-12-2013, 02:50
domagoj-duvnjak-najbolji-rukometas-svijeta (http://www.index.hr/sport/clanak/domagoj-duvnjak-najbolji-rukometas-svijeta/714474.aspx)

Izgubljeni
03-12-2013, 10:46
Adriano bog. Ronaldinho i on najbolji ikad.

btw

http://i.imgur.com/waVbl5t.png

Carp
03-12-2013, 17:44
http://sportski.net.hr/2013/12/03/0622007.48.jpg

Discuss.

Vedro
03-12-2013, 18:07
Sori decki, ali Ronaldo je ipak najbolji.

Au7C_cwcuCU

Hexfire
03-12-2013, 18:45
Discuss.

Nemamo što diskusati kad će se tek u petak znati u kojoj smo skupini.

Nodakim
03-12-2013, 23:57
Nekako mi se čini da su napravili sve da pogoduju Francuskoj. Inače bih rekao "ajd", ali već se previše takvih stvari događa.

Bljuc

Hexfire
04-12-2013, 09:03
Francuska će ionak ispasti u skupini koga god dobili.

SharpDressedChevap
04-12-2013, 09:17
Šta da završimo ovako ko svi brojevi dva, nešto ko Argentina, Kamerun i Iran. Ne mogu uopće zamislit ni što očekivati protiv afrikanaca i inih naroda :/

MILF hunter
04-12-2013, 20:01
Zoki = Mourinho. Kakvo gaženje.

Carp
04-12-2013, 22:28
Sta mi bi da stavim keca na manchester majku ti jebem u picku e.

MasaKrisT
05-12-2013, 03:05
ne kontam kako itko može odigrati na MU ove sezone. Dobili su jadnog leverkusena i to je to. Tko god da pogleda jednu utakmicu jasno mu je da ta ekipa može biti eventualno top 5 uz pomoć sudaca.... Everton ima odlične igrače na posudbi + profilirane igrače što im je dovoljno za sredinu ljestvice...

cham3leon
05-12-2013, 09:10
FIFA 14 opet nema hrvatsku repku.

You had one job, HNS.

Carp
05-12-2013, 10:19
ne kontam kako itko može odigrati na MU ove sezone. Dobili su jadnog leverkusena i to je to. Tko god da pogleda jednu utakmicu jasno mu je da ta ekipa može biti eventualno top 5 uz pomoć sudaca.... Everton ima odlične igrače na posudbi + profilirane igrače što im je dovoljno za sredinu ljestvice...

Ma ne znam, nisam puno pratio same tekme, samo sam vidio ucinak 5w/1l, i reko ajde. Al sjebali me i Clippersi. :(

Carp
06-12-2013, 18:14
SKUPINA A: Brazil, Kamerun, Meksiko, Hrvatska

Otvaramo prvenstvo sa Brazilom. GG.

flander
06-12-2013, 18:19
lol koju cemo kantu dobit

pa razbit ce nas :D

Death By Sexy
06-12-2013, 18:23
Haha, pregadna skupina, al barem će biti zanimljivo!

whiskey
06-12-2013, 18:26
Ako igraci budu inspirirani sve je moguce. Moguce je cak i Brazil pobjedit odma.

hacker
06-12-2013, 18:33
Jel igra Ronaldinho za Brazil kojim slučajem?

Hexfire
06-12-2013, 18:33
Malo je zajeb što baš sa Brazilom otvaramo, ali bit će to špektakl.

Carp
06-12-2013, 18:37
Steta sto mandjo nece otvorit. :(

SharpDressedChevap
06-12-2013, 18:45
Uhhh, jedva čekam :)
Meksiko bi mogli rješit, samo da ne bude opet ko sa Škotskom.
Kamerun me živo zanima kako će ispast.
A Brazil... heh. Hrvatska - Brazil. Već se osjećam ko malo dijete sa sličicama u ruci, bit će nešto :)

AAAAAA, na moj rođendan pada utakmica.

Xero
06-12-2013, 18:46
Možda netko opet iskasapi sudiju pa budemo spašeni.

Izgubljeni
07-12-2013, 08:58
Pa najbolje šanse imamo s Kamerunom, za ovo ostalo budemo kante. Lol Meksiko dobio Brazil i osvojio zadnje olimpijske i imamo najveće šanse protiv njih? Jedino imamo protiv Kameruna kakve takve šanse, al s obziorm da dobijemo Island i umislimo si da smo sad najbolji ikad, budu nas svi nakantali.

BigBongman
07-12-2013, 10:40
Na zadnjem europskom(il svjetskom?) prvenstvu Nizozemska je pobijedila sve kvalifikacijske utakmice, a u skupini ispala bez ijedne pobjede. Just sayin'

crnisokol
07-12-2013, 11:08
ako budemo igrali borbeno i kvalitetno kao protiv Islanda onda sigurno prolazimo skupinu...sve ovisi o nama samima...nego jel ako prođemo kao drugi igramo protiv Španjolske?

MILF hunter
07-12-2013, 11:38
Samo ako završe kao prvi u svojoj skupini.

flander
07-12-2013, 11:43
ako budemo igrali borbeno i kvalitetno kao protiv Islanda onda sigurno prolazimo skupinu...sve ovisi o nama samima...nego jel ako prođemo kao drugi igramo protiv Španjolske?

ha

ako damo gol više u svakoj tekmi sigurno prolazimo :P

Xero
07-12-2013, 11:46
Ako damo 110% prolazimo.

Gu$ht3r
07-12-2013, 12:17
Ako damo

McPingvin_v2.0
07-12-2013, 12:47
Zadnji u skupini s 1 bodom max.

Carp
07-12-2013, 12:58
Dobit cemo kamerun, volio bi da i mehiko dobijemo, ali bit ce tesko.

Hexfire
07-12-2013, 13:12
X sa Brazilom i Mexicom i pobjeda nad Kamerunom.

SharpDressedChevap
07-12-2013, 14:01
http://www.fifa.com/worldcup/standings/index.html

Mislim da će bit ovako kako su sad poredane grupe A, B i G - navijam za Njemačku ove godine ako mi ne prođemo dalje.

Nodakim
07-12-2013, 14:38
Pa najbolje šanse imamo s Kamerunom, za ovo ostalo budemo kante. Lol Meksiko dobio Brazil i osvojio zadnje olimpijske i imamo najveće šanse protiv njih? Jedino imamo protiv Kameruna kakve takve šanse, al s obziorm da dobijemo Island i umislimo si da smo sad najbolji ikad, budu nas svi nakantali.

Olimpijske igraju U21 ekipe sa mogucnosti dolaska 3 veterana(obično ekipa pri kraju karijere) tako da to ništa ne znači.
Uostalom i Meksiko i Kamerun su jedva izborili svjetsko kao i mi.Meksiko je išao u dodatne kvalifikacije kroz mnogo slabiju grupnu fazu od europske,a Kamerun je dobro došlo to što su im jedan poraz konvertirali u pobjedu jer je Togo imao igrača koji nije smio igrati.

Ali da, koliko god te momčadi bile u lošoj poziciji, mi smo u lošijoj. Ne bi bilo čudno mi da Šimunić dobi drastičnu kaznu. Posebno jer je prije tog incidenta imao kaznu od 2 utakmice zbog grubog starta. Kakva sirovina od osobe.

McPingvin_v2.0
07-12-2013, 14:56
Je, naša grupna faza je bila pun kurac teška.

hacker
07-12-2013, 15:07
I fakat ne znam kak ćemo bez Šimunića.

cham3leon
07-12-2013, 15:19
I fakat ne znam kak ćemo bez Šimunića.

Da, nema tko sabirat kartone i radit greške u obrani.

Da_killah
07-12-2013, 20:39
olimpijada je u23 ;) i ima, lovren uvijek može :D

Izgubljeni
08-12-2013, 10:32
Nedostatak Joea blagoslov. Al da zadnji put prosli skupinu 98', al dobili smo Island s igracem manje pa prolazimo ovog puta, daj se uozbiljite, ako budemo imali remi i pobjedu to ce bit uspjeh.

MasaKrisT
08-12-2013, 12:16
Kako se poigrao s nama:)

G_jaUPvO420

Da_killah
08-12-2013, 14:11
dobra proslava :D

MILF hunter
11-12-2013, 15:23
Turkish Süper Lig > Serie A TIM

Hexfire
11-12-2013, 16:23
Juve prvak sveta i Kupa UEFA

Carp
11-12-2013, 16:37
Prelijep gol Modrica.

-xpDb_ahIxk

Da_killah
11-12-2013, 18:08
juve prvak svijeta, al nisu ni zaslužili proć. kao ni galatasaray, al jebiga...

Hexfire
11-12-2013, 18:14
Ne, Kopenhagen je zaslužio lol

Gu$ht3r
11-12-2013, 19:32
ne znam zasto conte ima pickastu taktiku sve dok mu rezultat odgovara....

MILF hunter
12-12-2013, 00:04
Za Talijane je sreća što je Milan izdržao, inače bi im svaki predstanik zaglavio u skupini. Napoli je igrao retardirano nakon gola i crvenog Arsenala, kao da je bilo nemoguće da Dortmund s igračem više zabije taj toliko potreban gol. Stvarno su trebali jače stisnuti. A Wenger bi mogao već jednom shvatiti da je prilično važno završiti prvi u skupini. Sad ponovno mogu samo najjače izvući, odnosno, mogući protivnici su im Real, PSG, Bayern, Atletico i Barcelona.

Da_killah
12-12-2013, 13:44
pa ono, zapravo nitko nije zaslužio proć iz te skupine (osim reala), al netko mora :D galatasaray ni kriv ni dužan zabio gol

Carp
13-12-2013, 12:52
http://i.imgur.com/DprfaO7.gif

:pray: :pray:

cham3leon
13-12-2013, 13:51
Ma šta... nije to valjda bio priznat pogodak?

Hexfire
13-12-2013, 14:04
Bio je. Štoviše mislim da je to bio gol za 1:0, a trebala im je pobjeda. Ali fascinantno stvarno, ovo je čak i glavni sudac mogao vidjeti.

McPingvin_v2.0
13-12-2013, 15:19
Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaj?

Systematic Reverse
13-12-2013, 19:19
tuga.

Da_killah
13-12-2013, 20:58
ako su priznali kiesslingov gol...

MasaKrisT
14-12-2013, 15:40
Kakva tekma između Citya i Arsenala...:)

MILF hunter
14-12-2013, 18:38
http://giant.gfycat.com/MaleEqualAltiplanochinchillamouse.gif

pimp
14-12-2013, 20:00
i sudija simulira...

MILF hunter
16-12-2013, 14:23
Manchester City (Eng) - Barcelona (Špa)
Olympiakos (Grč) - Manchester United (Eng)
Milan (Ita) - Atletico Madrid (Špa)
Bayer (Nje) - Paris SG (Fra)
Galatasaray (Tur) - Chelsea (Eng)
Schalke (Nje) - Real Madrid (Špa)
Zenit (Rus) - Borussia Dortmund (Nje)
Arsenal (Eng) - Bayern (Nje)

Boldao sam one za koje mislim da će proći. Arsenal :)

Carp
16-12-2013, 18:11
Simunic dobio 10 tekmi zabrane igranja, tj. uopce ulaska na teren. Ima Boga.

Hexfire
16-12-2013, 18:23
Očekivano

pimp
16-12-2013, 19:18
a manđa?

Hexfire
16-12-2013, 19:24
Jednu

pimp
16-12-2013, 19:48
šimunić ce onda zbilja biti za dom spreman, jer od doma nikud nece ni ici :D

Hexfire
16-12-2013, 20:07
Sad je za penziju spreman

MasaKrisT
16-12-2013, 23:48
Fino, igra se hendikep na Brazil.

Wizard
17-12-2013, 00:05
Zar bi bilo drukčije s njima dvojicom? Il bi se tad moga ubacit i crveni karton? :)

Carp
17-12-2013, 00:29
Crveni i eventualni penal za brazilce. Nadam se X protiv njih, to bi bilo prelijepo. :D

Death By Sexy
17-12-2013, 08:22
Poštene presude.

Izgubljeni
17-12-2013, 13:12
Bas citam neki kao razocarani odukom za Joea. Pozivaju na bojkot SP lol. Samo su nam se sanse povecale bez njega, ne kuzim kako ljudi to ne shvacaju. Lovren nas sad moze spasit opet eurogolom protiv Brazila lol.

Falus
17-12-2013, 13:46
Sutra hvatamo 5:0 kao ništa!

IJwYY33UaSQ

Hexfire
17-12-2013, 14:02
lol

Hexfire
26-12-2013, 19:23
Koje poluvrijeme između Man Citya i Liverpoola... fantastično. 45 minuta napadanja, odličnih poteza, Suarezove genijalnosti, daj bog da drugo bude upola tako dobro.

McPingvin_v2.0
26-12-2013, 19:26
Stariii moooooooooooj... Iako su sudci debili najjači. Nepostojeće zaleđe, krivi aut...

Izgubljeni
26-12-2013, 22:01
Liverpool osvaja ako ovako nastave igrat unatoč današnjem porazu, imaju puno uvjerljivije pobjede nego Arsenal. Da se Wenger sjeti stavit Podolskog umjesto Girouda i Cazorlu umjesto Rosickog/Flaminija/Artete možda bi i osvojili, al najveća prepreka im je Giroud što je dokazao u zadnjih par utakmica.

Hexfire
26-12-2013, 23:09
Prvi put ove sezone gledam Liverpool i stvarno su me iznenadili. Igraju brzo i atraktivno, šteta samo što je Suarez jedina prava klasa. Čovjek je danas trebao zabiti i imati najmanje 3 asistencije.

Izgubljeni
26-12-2013, 23:24
Couthino ni približno plaćenoj vrijednosti, a Henderson je valjda najgori transfer ikad, Sterling je dobar al se danas izblamirao. Ostatak je niti smrdi niti miriše, al igraju daleko bolji nogomet nego Arsenal.

McPingvin_v2.0
27-12-2013, 08:39
pun_govana.exe

Horny Devil
27-12-2013, 15:51
Pingu_Piše_Postove_Pijan.png?

TeraBajt
27-12-2013, 17:35
rec da je coutinho los znaci samo da si gledao zadnjih par utakmica i to je to, vratio se nakon dugotrajne ozljede a proslu sezonu je dosao na zimskom transferu i dominiro skupa sa suarezom ostatak sezone. Henderson mi nije bas neki talent makar se u zadnje vrijeme popravlja dosta, sterling ce biti jedan od najjacih imena sa 3-4 godine. Ostatak tima nit smrdi nit mirise? Sturridge, Gerrard, johnson, mignolet, leiva? klasa igraci.

Hexfire
27-12-2013, 17:52
Al nedovoljna klasa da osvoje BPL.

Izgubljeni
27-12-2013, 17:53
Oduvijek pratim Premier, al baš aktivno ga gledam zadnje 4 sezone, barem gledam sve što Sportklub prikaže. Zajebo sam se za Coutinha, mislio sam da je plaćen nekih 30 milja, a sad sam vidio da je došao za £8.5m. Onda je ok, al mi je smješno dizanje Coutinha u nebo, za te pare igra ok. Pa za Sterlinga sam reko da je dobar, al ima kikseva, bude on jeben za Liverpool ako ne uteče. Henderson je smeće, posebno ove sezone, mislim da mu je ova sa Cityem jedina utakmica di se nije blamirao. U prijašnjih par se sjećam baš da je imao par teških zicera i sve je pofalivao čovjek. Sturridga treba vidit jel mu ovo dobra sezona ili je stvarno progirao, nije da je prije baš nešto igrao. Gerrard je starac, pitanje je koliko će još moć pratit tempo igre. Na Minogleta sam skroz zaboravio, dobar je on valjda jedan od boljih Liverpoolovih transfera. Leiva i Johnson mi spadaju u tu kategoriju nit smrdi niti miriše, daleko od klasa igrača.

McPingvin_v2.0
27-12-2013, 23:33
Pingu_Piše_Postove_Pijan.png?
pingu_se_divin_izrečenom.bat

Izgubljeni
29-12-2013, 11:03
Hendikep na Liverpool.

McPingvin_v2.0
30-12-2013, 00:36
HENDKEP NA OČI HOWARDA WEBA UMRI DUŠMANINEEEEEEEEEEEEE

Izgubljeni
30-12-2013, 13:48
Chelsea najgadljivi klub u Premiershipu.

Vedro
02-01-2014, 21:41
oaln9xfafFM
Edit:kad vec kopam po fejsu... frend bas linkao ovo pa da i to stavim:
wPm9k6ul9EI&feature=share
:D

MILF hunter
05-01-2014, 19:53
http://www.zaslike.com/files/lme7bl3ykhj9r4xizf0c.jpg

:cry:

Izgubljeni
06-01-2014, 09:48
Jebe se njega, prihvatio bi on bod protiv Cardiffa. Ja ne vjerujem da onaj komentator na Sport Klubu još priča u svakoj premiership utakmici kako je Utd u utrci za titulu.

Sickmanno1
08-01-2014, 09:51
Čuj ove da liverpool igra lijepsi nogomet od arsenala, lol...

....to samo moš na pcplayu pročitat ^^

McPingvin_v2.0
08-01-2014, 10:15
http://i.imgur.com/UOE96.jpg

Hexfire
08-01-2014, 13:07
Meni osobno je bilo baš iznenađenje gledati Liverpool protiv Man Citya jer je to bilo prvi put nakon ne znam koliko godina da ih gledam. I stvarno igraju dobro. Arsenal igra tako već godinama, ali da trenutni Liverpool igra na toj razini, bome igra.

Vedro
13-01-2014, 18:39
LIVE: FIFA Ballon d'Or Ceremony 2013 TV Show
http://www.youtube.com/watch?v=4RC5d5mI9PY

Hexfire
13-01-2014, 20:07
Ronaldova pobjeda nije nezaslužena, ali po meni je ipak Ribery trebao biti taj. Bio je trenutak da se pokaže da ta nagrada nije samo natjecanje u popularnosti između Messija i Ronalda, ali tako je kako je.

Vedro
13-01-2014, 20:16
A jbg tako su glasali, mada bi i ja volio promjenu pa da Ribery dobije priznanje za sjajnu igru. Ali eto nije star i može se još dokazati.

Hexfire
13-01-2014, 20:18
Da, ali 5 trofeja u godini se uzima jednom u životu. Mislim da je za njega bilo sad ili nikad.

Da_killah
14-01-2014, 13:10
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q71/1526878_756180707743413_1596010347_n.jpg

Izgubljeni_v2.0
14-01-2014, 13:53
Sad može za 2-3 godine kad bude imao 30+ u Milan.

Izgubljeni_v2.0
23-03-2014, 21:52
I Hex što kažeš na El Clasico zasada?

Hexfire
23-03-2014, 23:25
Jedan od najboljih koje sam gledao. Mislim da je crveni malo uništio ukupni dojam o tekmi, bila bi zabavnija da je ostalo 11 na 11. Sve u svemu, zasluženo Barca nosi bodove i bit će odličan završetak sezone. 3 kluba dijeli 1 bod, još 27 ih u igri, 2 od 3 kluba igraju međusobno. Bit će svega.

Rad R4C3R
23-03-2014, 23:52
Svaku utakmicu ikad uništi crveni karton, jednostavno je prevelik hendikep za momčad u nogometu igrat sa igračem manje, moš se samo branit i molit se da ti prođe kontra.

Vedro
24-03-2014, 00:00
Ja ne mislim tako. Opet je zanimljivo gledati kako jedna momčad igra sa igračem manje, zato jer se i to sigurno trenira.
Utakmica bi bila uništena jedino kada bi Messi, Ronaldo ili Modrić ranije napustili teren. :)

MasaKrisT
24-03-2014, 00:07
Odličan derbi, sudac totalna banana. Ne znam jesu ikada razmišljali o stranom sucu, a opet tko je dorastao derbiju i da sudi normalnim kriterijem? Ovaj je promašio bar dva penala i par kartona, izgleda da im je pritisak prevelik. Messi samo nek ostane zdrav do kraja sezone, nezaustavljiv je čim može hodati. Iniesti svaka čast nakon obiteljske tragedije odigrati tri odlične utakmice u komadu. Neymar ispod prosjeka al jedan bljesak je bio dovoljan da napravi jako puno posla.. Nažalost Barceloni je svaki ubačaj još uvijek pola primljenog gola. Ne da mi se iskapati post prije sezone što smo pisali ali presmiješno je bilo slušat kako je španjolska liga dosadna dok su primjerice talijanska i njemačka zanimljive. Juve rješio naslov, Bayern ga rješio u trećem kolu, Engleska zanimljiva samo zato što ne znaš tko lošije može u gostima odigrati, Francuska dva kluba... Veselo do kraja!

Izgubljeni_v2.0
24-03-2014, 16:17
Super je bio El Clasico. Neznam kad je zadnji ovakav bio, pun prilika i aktraktivnih poteza na obje strane. Di Maria odigrao utakmicu života. Lol na španjolsku ligu, igraju tri momčadi i onda im je sezona super lol, al dobro ipak je bolje nego kad su dvije momčadi igrale. Premiership je za mene još uvijek jedina liga vrijedna spomena. Njemačka mi je uvijek bila meh. Ono dođe Wolfsburg pobjedi 3 utakmice i onda 3 izgubi i tako svaka druga momčad osim ako se ne zove Bayern ili Dortmund.

Vedro
04-04-2014, 13:56
This is funny :)

https://www.youtube.com/watch?v=-IzEdK7ARg8

Vedro
30-04-2014, 21:05
Čelsi pimpla ispred svoga gola. Želim Atletiko u finalu.

Kostolomac
30-04-2014, 21:47
Eto sad si dobio svoje.

Hexfire
30-04-2014, 21:52
Seria A najjača liga

Izgubljeni_v2.0
01-05-2014, 07:25
Hehe. Nego Hex što kažeš na finale? Ja zbilja neznam. Atletico je brutalan ovu sezonu, a s druge strane to je Real. Meni je glavno da je Chelsea ispala pošto igraju ogavan nogomet.

Hexfire
01-05-2014, 08:26
Realovac sam i ono, čekamo tu desetu titulu predugo, ali sigurno neće biti nezasluženo ako ATM uzme. Bit će zanimljiva tekma. Nama fali Xabi i to će se sigurno osjetiti. Pitanje je što će Ancelloti iskemijati. Za nogomet je sigurno bolje da su ove dvije ekipe u finalu.

Izgubljeni_v2.0
01-05-2014, 12:46
Meni nije bilo jasno zašto su Khediru zumirali 100 puta na utakmici protiv Bayerna. Možda će igrati Illarramendi umjesto Xabia, makar bi to bila užasna zamjena. Ja nisam fan ni jednih ni drugih pa mi je svejedno ko će osvojiti. Onako bilo bi mi drago da Atletico osvoji zbog toga što su napravili ove sezone, a i da Real pošto nisu niti u finale ušli već ohoho, tako da ono svejedno mi. Glavno da je Chelsea ispala sa svojim ogavnim nogometom. Jedino da ne bude dosadna utakmica i sve 5 za mene.

Hexfire
01-05-2014, 13:09
A ono, jedini švaba u Realu :P. Nije ni meni to bilo jasno. Mene isto živo zanima kakva će biti trojka u sredini. Da li ipak povjerenje Illari, ofanziva sa Iscom ili kemijanje sa Pepeom ili Ramosom u sredini.

Izgubljeni_v2.0
01-05-2014, 18:28
Ja mislim da će Modrića baciti u defanzivu malo i staviti Isca naprijed. Koliko sam uspio primjetiti jedan od prvih zamjena mu uvijek bude Isco, a Modrića je već tokom sezone tako par puta stavljao.

Dylan11
01-05-2014, 18:42
https://www.youtube.com/watch?v=AfWF0w1cSYc

Da_killah
16-06-2014, 10:25
spursi pregazili miami, je gledao tko? inače ne volim baš gledat košarku, al zbog ovih spursa sam redovno ostajao budan pred tv-om, fenomenalno su igrali

Rad R4C3R
17-06-2014, 17:54
Žao mi je što nisam to gledao, ali mi je bilo prekasno i nisam uspio ugurat u raspored... Miami ceka velik rebuild momcadi ako zele ostati konkurentni. Spursi genijalni, Popovich najbolji trener ikad. Da Popovichu daš momčad sastavljen od ljudi sa PCPlay foruma, našao bi svakom 5 otvorenih šuteva na utakmici. Apsolutno majstorski protok lopte imaju u napadu.

Da_killah
17-06-2014, 18:59
lako još za te otvorene šuteve, al luđaci gađaju i pogađaju trice iz kontri, njima diže moral, heatovce totalno ubije :D mogli su to riješit i metlom, u drugoj tekmi su fulali 6 bacanja zaredom pred kraj tekme... a miami će navodno probat dovest carmela...

Rad R4C3R
19-06-2014, 11:44
Mislim da nema šanse da uspiju dovest Carmela, a da zadrže Lebrona, Wadea i Bosha, morala bi ova trojica još sebi skresat plaću... Njima najviše treba klupa koju nemaju.

Horny Devil
21-06-2014, 14:41
Na YouTubeu ima live stream 24 sata Nürburgringa, ako nekog zanima. Nije HD nažalost.

Link: http://www.youtube.com/watch?v=pMIDFQxFKJw

Start je u 16h.

cham3leon
21-06-2014, 19:55
Najs, bacit cu oko.

Death By Sexy
12-08-2014, 08:53
E, hoćemo opet igrati fantasy league za englesku ligu? Aj ako napravite ligu opet napišite da se igramo.

McPingvin_v2.0
12-08-2014, 12:19
Može, opet ću da budem ubedljivo zadnji.

p0ky12
13-08-2014, 10:22
Evo lige, uključite se do početka prvoga kola. :)

664415-423465

Azer 2.0
13-08-2014, 13:45
O čemu se radi, oću i ja

p0ky12
13-08-2014, 15:04
Složiš ekipu od igrača iz engleske Premier lige, i igraš svaki tjedan protiv drugog forumaša koji se priključi ligi.

http://fantasy.premierleague.com/

Rad R4C3R
14-05-2015, 00:37
Inb4 Juve prvak svijeta

MILF hunter
06-06-2015, 22:04
Ipak Barca prvak svijeta. Marvin bi nam se svima napio krvi da je Juve dobio.

Oh well, bar mu novi Symphony X izlazi uskoro.

Horny Devil
17-06-2015, 12:29
Golden State Warriorsi NBA prvaci nakon 40 godina. Andre Iguodala Finals MVP. James izgubio 4. finale.

http://www.jutarnji.hr/warriorsi-prvaci-nakon-40-godina-lebron-ostao-u-sjeni-iguodale--cavsi-ce-jos-malo-pricekati-na-naslov/1367582/

hacker
17-06-2015, 15:00
Zasluženo po meni kolko sam malo pratio

Kostolomac
17-06-2015, 17:23
Bilo bi zabavnije da su Irving i Love bili zdravi. Ovako je LeBrony morao odraditi lavovski dio posla, a na kraju ni to nije bilo dosta. Ali svaka čast GS-u, uz Hawkse su mi ovu sezonu (što sam malo gledao) bili divota za gledat. Super timska igra.

Slender Man
17-09-2015, 13:42
Bilo mi je zabavno nakon što su mi se svi prijatelji rugali kad je Mamić rekao da je i želio u tu skupinu, da će ih sve satrati.
Nastala je provala smijeha. Bilo im je dobro vidjeti lica sinoć.

Ne pratim nogomet, ali mi je naporna ova Torcida ACAB.

SharpDressedChevap
17-09-2015, 15:48
Bilo mi je zabavno nakon što su mi se svi prijatelji rugali kad je Mamić rekao da je i želio u tu skupinu, da će ih sve satrati.
Nastala je provala smijeha. Bilo im je dobro vidjeti lica sinoć.

Ne pratim nogomet, ali mi je naporna ova Torcida ACAB.

Ma nek je i Dinamo dobio, baš mi je drago, Hajduk s onom kurčevom igrom ko protiv Libereca ne zaslužuje ni x. ligu HNL :(

Vedro
14-10-2015, 10:39
Rasturili Maltu 1:0
Jebeni ćemo bit na europskom ak se skrumpiramo.