Pogledaj cijelu verziju : Sport Chat
Stranica :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
cham3leon
12-02-2013, 23:13
Jebeno su stisnuli, bio je i onaj pokušaj škaricama koji samo što nije ušao, ali naprosto je Juve klasa iznad i to je to.
MILF hunter
12-02-2013, 23:19
Pa da. Kod kuće im je publika 12. igrač i to je bio njihov maksimum. Imaju 15-6-2 skor u zadnje 23 domaće utakmice u LP i to su oba poraza doživjeli od Barce. Za momčad koja je realno na razini WBA i Sunderlanda to je impresivno dostignuće. Sami igrači si nemaju šta zamjeriti, Juve je Juve i to je to.
MILF hunter
13-02-2013, 01:18
For 'madridistas', United are the anti-Bayern. They would happily wipe from their memory the four, five, six, eight, ten unsavoury incidents that encounters with the Germans have left us with. Grim episodes: the sending-off of Amancio, the 9-1 friendly defeat, the lunatic who assaulted Linemayer, the Bayern players stomping off the pitch in the Trofeo Bernabéu, Augenthaler's gestures to the fans... Manchester United are the flipside of that coin: always a noble opponent, one whose encounters with Madrid over the years have never failed to produce a feeling of mutual appreciation.
http://www.guardian.co.uk/football/2013 ... ter-united (http://www.guardian.co.uk/football/2013/feb/10/sergio-ramos-manchester-united)
"I was pleased to get United. They are in the Premier League what Madrid are in Spain perhaps: the values, the history. What they have always represented, the philosophy they transmit, the ideals they inculcated their players with, are similar."
Malo nabrijavanja za današnji spektakl :gitara:
Marvin OCX
13-02-2013, 01:41
Nisam ocekivao da ce im Celtic onako razbiti igru cistom fizickom snagom ali Juve je veceras napravio takav posao kakav niti jedna ekipa ne bi mogla bolje. Uvaliti im tricu i realizovati 3 od 4 sanse te ne primiti pogodak. Vraca se Juve u formu polako.
United takodjer u formi i mislim da ce sutra razbiti Real.
Da_killah
13-02-2013, 12:24
rekao pirlo prije tekme da nisu oni barca, mogu se prilagodit protivniku :D
danas ponešto nerealni koeficijenti na kladionici, 4.4 na remi, 5.5 na united
Marvin OCX
13-02-2013, 12:34
Lako je bilo Pirlu davati takve izjave kada je vec vidio kakav ih pakao ceka narocito jer igraju slicno Barceloni i logicno je da ce i njih pritisnuti i ici na ceste fizicke duele. Gladijatori kako je Pirlo izjavio. Primjetio sam da je i Juve imao nekoliko gladijatora tj igraca koji su pristali na te fizicke duele. Pirla,Vidala koji je uvijek takav i Licha,ono njegovo klanje sa pola Celtika kraj Buffonovog gola je bilo odlicno :) Dugo nisam gledao utakmicu sa onoliko borbe.
A sto se tice kvote na kladionicama izgleda da kladionicari znaju nesto sto mi ne znamo ili su United pomijesali sa nekom ekipom iz druge engleske lige.
Koeficjent na remi možda je malo previsok, ali ni jedna ekipa ne može biti favorit na Bernabeu, bez obzira na stanje momčadi u tom trenutku.
Marvin OCX
13-02-2013, 12:55
To je naravno tacno,ipak ovo je i liga prvaka gdje svi igraju uglavnom bolje nego inace i Real ce veceras sigurno izgledati dosta bolje nego inace ali svejedno koeficijent je nerealan.
Da je tu Juve koji jos slovi za "nedokazano" jaku ekipu koeficijent bi bio jos veci a sanse iste ili manje nego protiv Uniteda koji se previse uzda u RVP-a i duge lopte a njega ako ukrote pola posla je gotovo. Kazem to ne da dignem rep Juventusu vec iz cinjenice da su ove godine dali oko 60 golova gdje je prvi stijelac dao 6 i ne igra vec unazad 10-ak utakmica.
Kako god ceka nas odlicna tekma. Liga prvaka je bas dozivljaj za sebe.
MILF hunter
13-02-2013, 13:58
http://footygifs.co.uk/img/lichtsteinerdive.gif
Ja bi mu bia da drugi žuti, možda i obojici.
Zašto, izgubio je ravnotežu jer ga je ovaj odgurnuo.
Marvin OCX
13-02-2013, 14:54
Stao mu je na nogu i inace pola ekipe Celtica me nerviralo zbog ovoga. Svi su se izredali dole u nastojanjima da ometaju Buffona ali Lich je to stoicki podnio 8)
Na takav način izvode prekide, al tehnički je to naguravanje izvan pravila i sudac može podilit kartone, i podilia je 4 čak radi toga na utakmici, a ova je situacija već bila kad su oba imala po žuti mislim.
istina, ali to im je bila prljava taktika, jer su nakon sto su cooper i licht popili po zuti, poslali Browna da se gura za iskljucenje Lichta. Danas nesto seru da su to trebali bit penali(ovo penala nije ni vidjelo), i da bolji nogomet nije pobijedio, a kad pricaju o svojoj pobjedi protiv barce nikakv bolji nogomet se ne spominje.
Realno Celtic je imao jednu pravu sansu na utakmici kad je Wanyaman glavom isporucio loptu Buffonu u krilo, a valjda su znali da se Buffonu nemoze bas tako dat gol s 20+ metara sto su jedino i pokusavali.
Celtic mi je bio drag klub nakon sto sam vidio sta su napravili u grupnoj fazi, ali treba znat i izgubit.
ovaj potez pirla :pray: :pray: legenda
2eR4K8DrNEQ
EDIT: jos jedna stvar, oni cetvrti sudci su za goli kurac, nikada nisam vidio da su intervenirali. Jucer da Marchisio nije pospremio onu loptu gol Matria nebi bio priznat 100%.
Da_killah
13-02-2013, 18:38
možda bi bilo bolje da su imali samarasa, pospremio bi on neš :D
možda bi bilo bolje da su imali samarasa, pospremio bi on neš :D
bilo bi bolje da nisu stavili onog stopera, Nigerijca koji je igro Africki kup nacija sve do finala i ocigledno je bio preumoran, dva gola su pala zbog njegove slabe intervencije.
MILF hunter
13-02-2013, 19:36
http://i50.tinypic.com/oa9351.jpg
Rafael i RVP najveći aduti večeras.
o4N3gbZAxr8
MILF hunter
13-02-2013, 19:50
de Gea, Rafael, Ferdinand, Evans, Evra, Carrick, Jones, Welbeck, Kagawa, Rooney, van Persie
Diego López, Arbeloa, Ramos, Varane, Coentrao, Xabi Alonso, Khedira, Özil, Di María, Cristiano Ronaldo, Benzema
Uzeo bih odmah remi ili minimalni poraz s postignutim golom.
znao sam da modric nece od prve...
gubitak svakog respekta kojeg sam imao za celtic nakon ove utakmice. ono, izgube 3 0 doma, igraju jebeno prljavo, mogli smo dobit i 4 0 da na kraju onu akciju u sesnajtercu nismo vratili nazad do golmana, i onda mi tu ulete sa nekim penalima nesudenim, sudcima, "bolji nogomet nije pobjedio" lol nije, zato ste vi izgubili 3 0 doma u lp
evo im kurac
MILF hunter
13-02-2013, 22:41
Fenomenalan rezultat. Sudac mi je sve živce pojeo. Doslovno ništa nije dao Unitedu, još im je i korner uzeo na kraju. Smiješno.
bas, sudac je prejadan, cinilo mi se cijelu tekmu da je malo naginjao za Real i jos ovo sranje s kornerom na kraju.... idiot
Jeste se provukli nema šta. Mislim da smo mi svoju šansu propustili, teško da možemo ponovit ovakvu tekmu.
Da_killah
13-02-2013, 22:53
a ne znam baš, real cijelu sezonu najbolje tekme odigra protiv najjačih momčadi, može bit svega u uzvratu...
meni samo nije jasno kako tu nije pao još jedan gol :(
Marvin OCX
13-02-2013, 23:17
Sudjenje za nijansu islo na ruku Realu,koji je za par nijansi bio bolja ekipa. Odigrali su puno bolje nego sam ocekivao. 1-1 realan rezultat na kraju. Da su se gledala iskljucivo desavanja na terenu mozda je trebalo biti 2-1,isto tako Juve juce ne bi trebao uopste doci do pobjede a kamoli onako ubjedljive. Ljudi izgleda jos ne kapiraju da treba biti vrhunski da se uspjesno branis i iz minimuma prilika zabijes. Uzvrat ce biti mnogo bolja utakmica.
Yep, ne kužima da je dati protivniku 20+ udaraca prema vratima vrhunsko branjenje.
Puno bezopasnih udaraca, većina izvan šesnaesterca, nije da ih branim, al dobro su iskontrolirali real u obrambenom djelu i uz to su imali par lipih prilika.
MILF hunter
13-02-2013, 23:26
http://footygifs.co.uk/img/degeasave.gif
Motm što se mene tiče.
Yep, iako se meni i Welbeck jako svidio.
Nije suđenje išlo na ruku Realu, nego je sudac jednostavno bio loš, i radio je greške na obe strane.
Naprimjer, Phil Jones je mogao dobit žuti barem 3 puta, i ono je bio čisti penal na Di Marii kad ga je Jones odgurnuo u šesnaestercu. S druge strane, zakinuo je i Manchestera u par navrata.
Rekao sam isto na bug forumu pa ću reći i tu. Po meni je suđenje bilo korektno. Možda je bilo par diskutabilnih odluka faulova i onaj korner je mogao pustiti, ali nije morao. Najviše se tupi o penalu i crvenom Varaneu.
Po meni penala nije bilo jer De Maria, kako bi rekao Željko Vela :(, nije imao loptu skroz pod kontrolom. Na silu je uletio u 16 metara i vjerojatno bi ga zaustavili i bez tog odgurivanja. Općenito smatram da situacija mora biti čista i faul mora biti očit kad se dosuđuje najstroža kazna.
Welbeck je pak jedva dočekao da ga Varane malo dotakne pa da padne jer je skužio da će ga prestići.
Kod obje te situacije mi je prvo palo na pamet, ovo nije ništa. I to je ona bitna stvar. Lako je poslije lamatati kad imaš slow motion i 100 kuteva kamere. Daleko najveći problem koji su tehnologije donijele je da se nakon svake tekme može raspravljati o pogreškama sudaca. Uvijek se može nešto pronaći ako baš tražiš.
MILF hunter
14-02-2013, 13:07
Korner je "morao" pustiti jer se izvodio nekoliko sekundi prije kraja nadoknade, znači, unutar vremena kojeg su sami suci odredili. Besmisleno, po toj logici je mogao prekinuti odmah nakon isteka 90. minute. Ta odluka mi je bizarnija od situacije s Varaneom. Varane je mogao biti isključen, ali sudac jednostavno nije imao muda već u toj minuti odlučiti susret, općenito nije imao muda za te teške i velike odluke. Nije morao dati crveni, ali da ni prekršaj nije suđen, to je nešto što uopće ne razumijem.
M_RELlWEIzo
Inače, Ramos je trebao dobiti žuti za udaranje Evansa nakon kornera jer su za istu stvar i ostali igrači (čitaj: igrači Uniteda) dobili kartone.
Već je prošla nadoknada kad je korner trebao biti izveden, al u sekundu-dvi. Mogao je puno toga napraviti šta nije, penal, crveni..., al reka bi da nije bia priklonjeniji nekoj strani nego jednostavno loš i nedorastao ovakvoj utakmici, al to nas više nažalost ne čudi.
MILF hunter
14-02-2013, 13:18
Ako je nadoknada prošla, onda ok. Imao sam sliku u glavi u kojoj se ta situacija dogodila prije isteka vremena, ali očito nisam dobro vidio uz svo to jebavanje sa streamovima.
MILF hunter
14-02-2013, 13:22
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/377596_582525365110019_1781609536_n.jpg
Sgt. Bull
14-02-2013, 15:27
Ma 'ta će on...
https://i.minus.com/iZobIZHeV8HQB.gif
jedini potez na utakmici, i onaj sut u zadnjoj minuti, ali ove sezone zmaj.
Marvin OCX
14-02-2013, 21:11
RVP je u zivotnoj formi. Jebena klasa od napadaca. Znaci tresao sam se ko prut kad je trebao u Juve... Ali nije htio iz engleske tj htio je nesto osvojiti a to ce lako ostvariti sa Unitedom. Neki ce reci da je bio izdajnicki potez otici iz kluba koji je napravio igraca od njega u najljuceg rivala...Mozda,mozda ne,on zna razloge.
Ronaldo sa druge strane je za mene kao i vecinu ljudi koje znam bio nadobudno egoisticno deriste koji je realno djelovao jako antipaticno... Medjutim,u zadnje vrijeme pokazuje da je poceo sazrijevati kao osoba. Dosta je ozbiljniji,ona "proslava" gola je izgledala kao da je htio reci "ok,eto gola a sada me pustite..." Bukvalno se vidjelo da mu je zao sto ga je zabio ali je prevelik profesionalac da ne pokusa zabiti jos jednog. Porastao mi je u ocima kao osoba i individua. A kao igrac on nema konkurencije, superioran je i tako mocno djeluje da je to nevjerovatno.
MILF hunter
14-02-2013, 22:08
Ma, navijači Arsenala koji ga smatraju izdajnikom su u zabludi; niti je on nekakav 'gunner 4 life' niti su oni nekakvi rivali Unitedu. Rivalitet podrazumijeva nekakvo međusobno nadmetanje, a Arsenal već 10 godina ne konkurira za prvenstvo. Ako išta, prodaja Robina Unitedu zaključila je taj rivalitet. Henry nikada ne bi prešao tamo, kao ni Bergkamp. Ne vidim neku razliku između tog transfera i onih 5-6 između Arenala i Citija, a City im pogotovo nije nikakav rival. Arsenal je danas u rangu Schalkea i Napolija, ništa više. Potpuno su nebitni. Zapravo, današnji Arsenal i Aston Villa su najbesmisleniji klubovi u povijesti nogometa.
Kovačiću kapa do poda večeras.
Marvin OCX
14-02-2013, 23:09
Ma, navijači Arsenala koji ga smatraju izdajnikom su u zabludi; niti je on nekakav 'gunner 4 life' niti su oni nekakvi rivali Unitedu. Rivalitet podrazumijeva nekakvo međusobno nadmetanje, a Arsenal već 10 godina ne konkurira za prvenstvo. Ako išta, prodaja Robina Unitedu zaključila je taj rivalitet. Henry nikada ne bi prešao tamo, kao ni Bergkamp. Ne vidim neku razliku između tog transfera i onih 5-6 između Arenala i Citija, a City im pogotovo nije nikakav rival. Arsenal je danas u rangu Schalkea i Napolija, ništa više. Potpuno su nebitni. Zapravo, današnji Arsenal i Aston Villa su najbesmisleniji klubovi u povijesti nogometa.
Napoli je po meni bolji od Arsenala. A inace zao mi je tog kluba,imena kluba i ostaloga jer su izabrali nesto drugo(novac) umjesto trofeja. Wenger je vrhunski trener i da ne prodaju igrace bili bi oni u vrhu engleske kao onda kada su bili atipican engleski klub sa igrom kratkih pasova, slicnom danas Barceloni ili Juventusu. A tada su poharali englesku cijelu.
Danas su kao Parma dugo vremena u italiji-basta u kojoj se uzgajaju odlicni igraci za prodaju. Steta. Najvise mi zao navijaca koji navijaju za klub bez ambicija.
Napoli je pokazao svoju snagu danas
http://i.minus.com/ibwGlB8yaTthEj.gif
MILF hunter
15-02-2013, 13:36
Svi golovi na toj utakmici su jebeni. Inače, hvala Napoliju, fino sam nasjeo na 1.50...
Ako ti je lakše, vjerojatno nisi jedini.
ali Atl.madrid - Rubin... kvota 11 na rubin :)
Totti 1:0 Juve
Super stvar za prvenstvo.
smećar jedan nije ni trebo biti tada u igri nakon onog s Pirlom, Juve vidno umoran, sve u svemu Roma zusluzeno pobijedila.
cham3leon
17-02-2013, 10:16
Pa koliko već godina ima taj Totti? 50?
Marvin OCX
17-02-2013, 12:54
Ne znam kako moze umor napraviti od ekipe to da izgledaju tako mlako da se zapitas jel uopste i pokusavaju da zabiju gol. Roma onog momenta kada je pocela pokazivati zelju da zabije gol je to i napravila za razliku od Juventusa koji je nastavio uspavanim tempom i nakon primljenog gola. Vrlo losa utakmica. Roma zasluzeno pobijedila.
MILF hunter
19-02-2013, 02:20
Jebote, onaj Valeron još uvijek igra...
Pfff 37 godina, još je mlad. Pogledaj Giggsa :D.
Marvin OCX
19-02-2013, 16:35
Nogometasi poput njega su proslost. :(
MasaKrisT
19-02-2013, 23:00
Mandžukić easy game. Top 10 napadača europe trenutno. Kakav bi napad imali da Dudua nisu potrgali. Konjsku snagu i savršenu tehniku u 16ercu...
A ionako ko je više vidia igrat s 2 napadača :)
MILF hunter
20-02-2013, 22:50
Arsenal se doimao poput nekakvog Duisburga, potpuno nemoćni, pregaženi... Smiješan klub s trenerom sa smiješnom filozofijom, a koji ni ne zaslužuje ligu prvaka iduće sezone. Ne bih se baš složio za Mandžukića da je u top 10 napadača, ali idealno se uklapa u igru Bayerna i to je najbitnije.
Porto - Malaga, koga boli kurac...
Milan - Barca, očekivano što se tiče igre, ipak neočekivano što se tiče rezultata... Sad bih volio da se jave oni koji smatraju da je privilegij i olakšica igrati jedinog napadača protiv ekipe čiji su svi igrači iza lopte. Naravno, to se odnosi na Messija koji sam nije imao nikakve šanse za probiti onaj blok i već vidim kako će se sve ovo po dobrom starom običaju svaliti na njegova leđa. Ne znam koji već put rade istu grešku u Barci...
Galatasaray - Schalke, očekivao sam slavlje Galatasaraya, ali i za ovu utakmicu me zaboli đon.
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/581070_10151468396234432_1601358997_n.jpg
malo da fanboy-e podbodem :)
drago mi je da je Milan pobijedio, ne toliko zbog Milana koliko zbog Serie-A.
-V8T89R7k4U
ako ga sad nije srce strefilo nece nikada :))
MasaKrisT
21-02-2013, 00:52
Očajna Barca, nisam ih vidio ovako bezidejne od... Chelsea pa od.... Intera. Nažalost i dalje nisu naučili probit autobus na trideset metara, trebat će jebačka inspiracija i gol u prvih 20 minuta da se slomi Milan. Talijani ko talijani, prvi gol neregularan. Da je ostalo 1-0 ne bi brinuo ništa, ovako će bit neizvjesno:)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/485113_569865936386960_797029048_n.jpg
haahahahah
MasaKrisT
21-02-2013, 15:27
http://www.index.hr/sport/clanak/dolaza ... 63705.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/dolazak-badr-harija-u-zagreb-izazvao-ludilo-planulo-2500-karata-u-24-sata/663705.aspx)
https://www.youtube.com/watch?v=ghACVlK_e44
Ide tko? Danas sam kartu ugrabio.
uuu nisam znao da i Badr dolazi, odlicno.
istekao mi edit ali evo za masu jedan video o talijanima :-x
2k3wfgh7I4I
MasaKrisT
21-02-2013, 16:51
Ček čime ju je onda zaustavio?Bradom? Kut je očajan. Cijela obrana je stala, svi komentatori na al jazeeri,foxu su rekli da je ruka i izgleda kao ruka. Treba vidjeti sa druge strane zoomiran snimak, meni i dalje izgleda kao ruka. Ako nije, ja se ispričavam.
u glavu ga je udarila lopta, meni se isto cinilo da je ruka ali bilo mi je cudno da sudac nije nista sudio jel se iz drugog kuta vidi kako tocno gleda u tom pravcu.
Jučer bih se kladio da je bila ruka, ali po ovome mi izgleda kao da ipak nije. Ali čak i da je ruka, dalo bi se diskutirati da li je pogodak regularan ili ne. Pravilo ruke je gray area u nogometu.
TeraBajt
21-02-2013, 20:15
i bez tog su poduvali pa kaj sad
MasaKrisT
22-02-2013, 01:04
Je, samo što sa jednim golom prednosti ići Barceloni u goste ne znači baš nešto, dok se sa dva već da disat.
MILF hunter
22-02-2013, 14:42
Onaj Alexis Sanchez mi se čini kao najlošiji igrač Barcelone. Svaki put kad ga gledam je među najlošijim igračima na terenu, a razarao je u Italiji. Čini se da mu je Barca ipak preveliki zalogaj.
Meni nije jasno zašto ga uopće uvodi u igru, nije da nema drugih opcija.
Da_killah
22-02-2013, 16:25
najbolja opcija nije bila ni na klupi :D
Skupo su ga platili, a nije ni da su druge opcije za tu poziciju nešto kvalitetne, a i mogu si priuštit da igra gotovo bilo ko tu.
Je, bome su si mogli to priuštiti protiv Milana.
Marvin OCX
24-02-2013, 17:19
Onaj Alexis Sanchez mi se čini kao najlošiji igrač Barcelone. Svaki put kad ga gledam je među najlošijim igračima na terenu, a razarao je u Italiji. Čini se da mu je Barca ipak preveliki zalogaj.
Nije lik imao priliku da se pokaze. Ne prorade odma svi... Messi je u desetak utakmica protiv talijana dao 2 gola cini mi se i to iz onih standardnih "uefalona" penala i to su mu ujedno bili i jedini kontakti sa loptom na tim utakmicama. Prevelik zalogaj za njega bi bila ta liga? Nastojis na sve nacine da izdizes taj tim da je to smijesno. Henry-u je takodje Barcelona bila prevelik zalogaj. Ibrahimovicu takodje itd...
McPingvin_v2.0
24-02-2013, 17:24
Takodje.
MILF hunter
24-02-2013, 17:29
Nije lik imao priliku da se pokaze. Ne prorade odma svi... Messi je u desetak utakmica protiv talijana dao 2 gola cini mi se i to iz onih standardnih "uefalona" penala i to su mu ujedno bili i jedini kontakti sa loptom na tim utakmicama. Prevelik zalogaj za njega bi bila ta liga? Nastojis na sve nacine da izdizes taj tim da je to smijesno. Henry-u je takodje Barcelona bila prevelik zalogaj. Ibrahimovicu takodje itd...
Samo što je Henry igrao dobro na poziciji krilnog napadača, Alexis ne igra, a to mu je prirodna pozicija. Ne znam šta je točno tu za raspravu kad je činjenica da ni u drugoj sezoni ne pokazuje napredak, čak je lošiji nego prošle godine. Kakve to jebene veze ima s mojim uzdizanjem Barcelone? Alexis vrlo vjerojatno i neće proraditi jer ne može, ili bolje rečeno, ne smije biti "svoj" i igrati kako je navikao u sadašnjem sistemu Barce. Uostalom, ne znam kakve veze s time imaju Messi i Ibra. Jedan je najbolji igrač današnjice, drugi je solidan napadač za slabije europske lige poput serie a, a ni jedan ni drugi ne utječu na igre koje pokazuje Sanchez.
oywa22aKGfM
solidan napadač za slabije lige tipa serie a...
hahahahahha
MILF hunter
24-02-2013, 18:19
Dobro si me sjetio, dobar je i u prijateljskim utakmicama.
Alexisu nije prirodna pozicija krilni napadac i dok je igrao krilnog napadaca u Udinese-u bio je za kurac, a o slabijim ligama kao seria-a smo sve vidjeli nekidan, gdje messi nije mogo prdnut, i to protiv cetvrtog tima serie a, a tamo nekim getafeima i slicnim pizdunima daje po 5 komada.
MILF hunter
24-02-2013, 18:37
Alexisu nije prirodna pozicija krilni napadac i dok je igrao krilnog napadaca u Udinese-u bio je za kurac,
Nije bio za kurac, dobro se sjećam da sam ga pratio neko vrijeme dok se povezivao s Unitedom. Igrao je i više nego dobro na krilu i nerijetko bio asistent.
Što se Milana tiče, i Chelsea je napravio istu stvar Barci pa su i dalje kurac od momčadi. To što je Barca naivna u svojem pristupu tako postavljenim ekipama nema nikakve veze s jačinom liga iz koje te ekipe dolaze jer je to nešto što se već godinama ponavlja. Man. Utd., Chelsea, Inter, Chelsea, neki dan Milan, pa i Nizozemska u finalu svjetskog prvenstva protiv Španjolaca. Taktika protiv Barce/Španjolaca je uvijek ista. Nekad prođe, nekad ne. Milan je i dalje klub iz 4. europske lige za kojeg je upitno hoće li se uopće kvalificirati u lp iduće sezone, ne mijenja ta utakmica ništa. Štoviše, pričekajmo uzvrat da vidimo može li Milan ponoviti takvu izvedbu u obrani.
Marvin OCX
24-02-2013, 19:40
Milan je i dalje klub iz 4. europske lige
Jedna tekma ne mora znaciti nista,to je tacno. Ali deset tekmi u kojima "najbolji igrac ikad,vanzemaljac ili sta sve ne" postigne tako zalosne rezultate protiv timova iz cetvrte lige ne znaci nista naravno? :) 30 golova bi bio max Messija u toj ligi. Stotinu postize u spaniji...
Ibra jer najmocniji napadac unazad deceniju i dalje a tebi je solidan? Solidan? Nevjerovatno sta sve neces izvaliti :pray:
MILF hunter
24-02-2013, 19:49
Naravno da znači nešto, ali nogomet razumijem dovoljno dobro da mi je posve logično da jedini istinski napadač Barcelone bude slabiji u gostujućoj utakmici lige prvaka kod Milana/Chelseaja čiji su svi igrači iza lopte nego protiv Levantea. Al' eto, tebi je to očito vrijedno dubljeg razmišljanja :)
Ono za Ibru je očito bio prc, kao što se nadam da je i tvoja izjava šala...
Marvin OCX
24-02-2013, 23:36
Nije sala,Ibrahimovic je glup,neozbiljan,nezainteresovan za nogomet i jos stosta. Ali i pored toga lik je najbolji i najkompletniji napadac unazad duugo godina i to ubjedljivo. To je izjava iza koje ne moram stojati vec je tako jebeno ocita kao i ona da Messi uprkos istinski vanserijskoj kvaliteti preko 30 golova po sezoni ne bi postizao sigurno da se Barca premjesti u italiju a ne samo on.Toliko je Ronaldo debeli postizao u vrhuncu karijere a on je bas bio el fenomeno...
Mene nogometna lekcija koju je Milan ocitao Barceloni nije iznenadila poput tebe kao i mnoge druge koji seriu a smatrate slabom. Slabija je nego ikada,ali nije nista slabija od bilo koje druge lige. Ma kako se neko nabrijao pred neki mec,mora imati ekvivalentan kvalitet toj zelji. Milan je pokazao da ima oboje i nisu pobijedili zato sto je Barca imala los dan.
I da igraju jos deset puta protiv Milana ili Intera Barcelona zagarantovano ne bi imala "svoj dan" i debelo bi se namucila za svaki gol. A jos nije igrala sa najjacim timom u italiji trenutno koji je zabio 50 golova sa prvim strijelcem koji je postigao samo 6,a realno nemaju postenog napadaca a kamoli nekoga ko je svjetska klasa. Nadam se da ce ga dobiti u Llorenteu. U spaniji jedina stvarna konkurencija Barceloni je Real kog redovno nabiju u dupe. Ako zelis vjerovati da je spanska liga jaca od talijanske samo izvoli,imas pravo biti u krivu.
Da je ovaj Juve u Primeri borio bi se za Kup Uefa. Činjenica.
Dakako, da je ova Barcelona u Seriji A borila bi se za opstanak. Činjenica.
Edit: Jel tribalo biti seriji, serii, serie il nešto četvrto?
MILF hunter
25-02-2013, 02:52
Ali i pored toga lik je najbolji i najkompletniji napadac unazad duugo godina i to ubjedljivo. To je izjava iza koje ne moram stojati vec je tako jebeno ocita kao i ona da Messi uprkos istinski vanserijskoj kvaliteti preko 30 golova po sezoni ne bi postizao sigurno da se Barca premjesti u italiju a ne samo on.
Po čemu je on točno najbolji? Eventualno je fizički jači od većine drugih napadača, šta s time? U Europi nevidljiv, u međunarodnom nogometu ga nema nigdje, u engleskoj ligi nije igrao, u Barci je ispao promašaj... Sve što je osvojio, a da vrijedi nekog kurca, osvojio je u serie a u kojoj se prvak 5 godina u nizu znao još i prije početka prvenstva zbog izbacivanja Juventusa u drugu ligu i minus bodova za konkurenciju. Što je najbolje, čak i u takvim okolnostima je samo jednom uspio biti najbolji strijelac lige. "Najmoćniji napadači decenije i dalje" dižu razinu igre kluba i ne ispadaju najveći chokeri i najslabije karike u najbitnijim utakmicama knockout faze europskih natjecanja. Klubovi bi po nekoj logici trebali nazadovati odlaskom takvih igrača, a ne osvajati ligu prvaka odmah potom. Al' eto, ima tehniku 20 u football manageru pa mora da je najbolji. Jebeno.
I najžalosnije od svega, meni zamjeraš uzdizanje Messija, a tebi je Ibra najbolji. Lolčina.
Na
http://www.zaslike.com/files/p6nfwrfk3oa1wk862qa9.png
:fof:
:fof: :fof: :fof:
McPingvin_v2.0
25-02-2013, 03:04
http://i.imgur.com/q1NJ53u.jpg
Da_killah
25-02-2013, 03:07
vjerojatno sam to već jednom napisao, al ibra je dominirao još i u juventusu, iako nije toliko puno zabijao, onda je bio možda i ponajbolji igrač na svijetu... a barci se isplatio, ako niš, jer je u jednoj tekmi ušao i zabio protiv reala za pobjedu 1:0
MILF hunter
25-02-2013, 03:26
Uvijek je on bio ponajbolji na svijetu. To je ona skupina igrača u koju spadaju i Eto'o, Rooney, Drogba, David Villa i takvi... Jedino što sve njih jebe je što postoje Messi i Ronaldo koji su pojam konstante digli na neku drugu razinu.
messi i ronaldo bi ronaldinhu u punoj formi mogli šnjofat jaja, ako im dopusti
MILF hunter
25-02-2013, 14:34
Kad smo kod Ronaldinha...
http://i.minus.com/iB5uyIXlHfGFv.gif
:)
Napoli remizirao s Udinese-om, znaci Juve pobjegao na +7 bodova, sada lijepo, rasterećeno u derbi!! Forza Juve
Marvin OCX
26-02-2013, 00:19
+6 je bodovna razlika a u petak ce vjerovatno biti +9 i to bi trebalo biti to.
Čak neće trebat suce kupiti.
dobro je da se kuzis kao i vecina, nemate pojma o tom skandalu, a i sve sto znate ste procitali u 24 sata.
cham3leon
26-02-2013, 13:37
Ova tema je uglavnom svađanje na šemu "moj igrač/klub je bolji od tvog".
A i upadne tu i tamo neka random osoba sa glupim komentarom.
Ova tema je uglavnom svađanje na šemu "moj igrač/klub je bolji od tvog".
tocno to
Marvin OCX
26-02-2013, 20:28
Čak neće trebat suce kupiti.
dobro je da se kuzis kao i vecina, nemate pojma o tom skandalu, a i sve sto znate ste procitali u 24 sata.
Upravo, ljudi blage nemaju i lupetaju gluposti. Drago mi je sto je ova najnovija istraga pokazala da englezi stimaju tekme lige prvaka,da se u spaniji sumnja na veliki broj utamica timova koji su osvajali kupove kralja i ligu,da su nijemci i turci prvi na toj listi...talijana,tj lopova nema nigdje. Za sve koje ne znaju-Juventus je nevidjeno brutalno kaznjen te godine bez IJEDNOG dokaza. Jedan sudac je vidjen na veceri se nekim od celnika Juventusa koji mu je takodje navodno tada polonio neki rucni sat... To su razlozi zbog kojih je Juventus kaznjen. Dokaza da je neki gol nastiman i slicno nije bilo. Komicno ne?
Talijani sa svojim ciganskim temperamentom su krivi za to sto ljudi imaju takvo misljenje o pojedinim klubovima. To je izmedju ostaloga u koaliciji sa navijackim karticama dovelo do kraha lige... Ostalo odradi rekla-kazala i klasicno lupetanje poput ovakvih koja citamo na forumima.
Nigdje se ne radi na namijestanju utakmica kao u engleskoj ali kao sto sam vec navodio tamo se najvise ulaze u fudbal i to je zlatna koka koja se ne dira. Tu i tamo se ko fol pokrene istraga da se provjeri da li je pokoji sudac fan Uniteda npr al nista strasno,zataska se to. U spaniji se u vise navrata Realu oprastaju trocifrene brojke milionskih dugovanja a da se ne nastima koji gol :wink: Barcelonu ne vrijedi ni spominjati... Ljudi,homo sapiensi zive na ovoj planeti,imaju iste navike i zelje i ponasanja. Svuda se stimaju tekme. Juventus je mozda nekada nastimao neki rezultat ali tada nije bilo nikakavog dokaza i na sudu u italiji si kriv dok ne dokazes suprotno. Neupuceni imaju net,neka guglaju i ne lupetaju.
MILF hunter
26-02-2013, 20:58
Jednom lopov, uvijek lopov.
Polish T-Mobile Ekstraklasa > Serie A
Ma nije stvar u tome jel lopov il ne, samo je on za razliku od drugih kažnjen.
Jednom lopov, uvijek lopov.
Polish T-Mobile Ekstraklasa > Serie A
MaxTV Prva Liga = Seria A
EDIT: koji glumci igraju u ovoj Barceloni, majko mila, pa ja na nekima od njih nebi sudio ni da im netko otvoreni prijelom na nozi napravi. 0:1 prvo poluvrijeme, Ronaldo iz penala.
MILF hunter
26-02-2013, 21:52
Kako je kriminalan Pique, definitivno najlošiji branič od onih u jačim europskim klubovima. I onda još 3 ili 4 godine u nizu uđe u najbolju momčad Europe. Fenomen.
EDIT: koji glumci igraju u ovoj Barceloni, majko mila, pa ja na nekima od njih nebi sudio ni da im netko otvoreni prijelom na nozi napravi. 0:1 prvo poluvrijeme, Ronaldo iz penala.
A bit će to tako jednom, neće im sudit zasluženi penal, pa će onda biti po sucima sa svih strana.
EDIT: Ka da im se ne da igrat, možda ovi pomoćni trener nije baš neki motivator?
MILF hunter
26-02-2013, 22:36
Barca potpuno izjebana i zgažena. Sadašnjim sistemom nema teorije da ikad više dobiju Mourinhov Real, a ni bilo koju dobro organiziranu momčad. Nije ni čudo što još od Uniteda i finala lige prvaka nisu pobijedili neku jaču momčad.
MILF hunter
26-02-2013, 22:49
Sada se vidi koliko njih se zapravo šverca na račun trojice igrača. Bez obrane, bez golmana, bez trenera, a apsolutno svaki transfer im je promašen. Prije ili kasnije sve je to moralo doći na naplatu. Jedino za čime Real može žaliti je što je ovo "samo" kup. Modrić igrač utakmice.
Mislim da nema puno boljih igrača na toj poziciji od njega. :P
nisam u mogucnosti gledati tekmu jer putujem, jel zbilja modric odigrao dobro?
Sarkazam nažalost, nije igra ni minute.
nije niti igrao, trolla frajer
http://s12.postimage.org/bh5ka82zh/Kruno_Barca.jpg
Marvin OCX
26-02-2013, 23:52
Barcelona je pala. Mislim da je vec i najvecim fanovima evidentno da je era mocne Barcelone vjerovatno gotova te Messi nije vanzemaljac niti bilo sta slicno. Nekoliko utakmica za redom on se ne sastavlja sa loptom za razliku od Ronalda koji ce tek sa 35 godina opasti na nivo tada najboljih igraca. Iniesta je najbolji igrac Barcelone i jedan od najboljih na svijetu definitivno,strasan igrac.
Možda više nisu toliko nadmoćni ko prije par sezona, al to je očekivano, da je drukčije to bi bilo čudno, al oni su i dalje jedna od najboljih ekipa i podcjeniti ih bi koštalo svakoga. Iako možda je vrime za neke promjene, morat će se i oni početi prilagođavati protivnicima, možda je vrime da im trener bude više od motivatora. Al i da se ne promini išta još neko vrime će biti ponajbolja ekipa svijeta.
MILF hunter
27-02-2013, 00:19
Ovo što se događa Barceloni nema nikakve veze sa Messijem koliko sa samom taktikom po kojoj jedan igrač mora odraditi posao koji u drugim momčadima rade 3 ili 4 igrača, a jače momčadi to očito znaju iskoristiti. Da 10 puta na teren izađu iste postave i tako odigraju, Real bi vjerojatno slavio u njih 6 ili 7.
Barcin pad nije započeo danas niti je započeo protiv Milana. Nisam baš uvjeren da se uopće može pričati o padu s obzirom da će uvjerljivo uzeti prvenstvo. Problem je što oni još od sezone 2008/2009 konstantno gube na probojnosti da bi dobili taj dodatni i beznačajni postotak u posjedu lopte. Nakon što su prodani Eto'o i Henry, imali su iste probleme kao i danas i to su platili protiv Intera kad su ispali na identičan način koji im i sada prijeti od Milana. Iduće sezone je doveden Villa i stvari su se vratile na staro. Sad kad opet nema te dodatne prijetnje u napadu i opet Messi sve mora sam, vratili su se i stari problemi. Nije neka filozofija.
Za prvenstvo će im to biti dovoljno, ali za jače utakmice će morati smisliti nešto drugo. Problem je i što nemaju trenera, no.
Sgt. Bull
27-02-2013, 00:22
Neka neka, sad će barem na internacionalnu scenu stupiti pravi klubovi koji igraju pravi nogomet a ne ono sranje.
Neka neka, sad će barem na internacionalnu scenu stupiti pravi klubovi koji igraju pravi nogomet a ne ono sranje.
+1
MILF hunter
27-02-2013, 00:24
To je istina. Ovo u zadnje vrijeme je stvarno negledljivo, ni po čemu drugačije od catenaccia.
MILF hunter
27-02-2013, 00:35
Jebote, sad sam tek vidio da je Inter doveo Rocchija i Carewa. How the mighty have fallen...
Marvin OCX
27-02-2013, 00:38
Za prvenstvo Barci ce biti dovoljno jer igraju u najslabijoj ligi petice gdje imaju jednog rivala od kog su pobjegli kada je ovaj bio u padu forme. Barca i Real nemaju rivala u spaniji.
A za Messija se takodje ne slazem. Najveci dio posla su odradjivala 3 igraca Barcelone gdje su sva trojica istinski genijalci. Xavi i Messi su ustopani u potpunosti i nigdje ih nema dok treci igrac a to je Iniesta pokusava nesto sam ali...
Snaga Barce je u toj trojici igraca kao sto je snaga Juventusa u Pirlu,Vidalu i Marchisiu. Barca mora igrati sa napadacem kao sto si naveo jer kad sreda zakaze mora se preskakati igra. A oni nemaju kome poslati tu dugu loptu dok Juve ima 5 napadaca od kojih se moze napraviti jedan posten i nekako ti invalidi uspiju zabiti ponekad...
Treba Barceloni rasni napadac ko ce iza sebe imati navedenu trojicu da ga hrane loptama i to bi bio opet strasan tim.
Real se vraca u formu i nisam vise siguran da ce ih United izbaciti...
Ne znam kojom to logikom je Španjolska toliko slaba ako igrači iz te lige stalno igraju završnice LP i trenutno dominiraju reprezentativnim nogometom.
United je još uvijek favorit. Više je Barca u lošoj formi nego Real u posebno dobroj.
Probala je barca s Ibrom pa nije išlo, a ne vjerujem da će micati Messija iz sredine kad na toj poziciji zabija 100 po sezoni.
MILF hunter
27-02-2013, 01:15
Svaka čast Iniesti i Xaviju, ali to su i dalje veznjaci, slabi u završnici, slabi u igri 1 na 1. Još Iniesta mora igrati po strani da bi se opravdao još jedan relativno nepotreban transfer i našlo mjesta za Fabregasa koji je opet bio kriminalan.
Real možda i jest zajebao prvenstvo, ali ponovit ću ono što sam napisao i prošle godine, a to je da po meni i dalje imaju zdraviji napadački sustav u kojem se golovi raspoređuju na nekoliko igrača, dok u Barci sve nade polažu u Messija i kad on šteta, šteka i ostatak napada. Postali su ovisni o njemu, premalo je varijacija u njihovim napadima, prespori su i nerijetko nemaju čime iznenaditi protivnika...
Ironično (ali i logično), sezone u kojima je Barca zaglibila protiv jačih ekipa i ispadala iz lige prvaka ujedno su one u kojima je Messi imao najjaču statistiku, a izgleda da će tako biti i ove sezone. 1-1 u prvom el clasicu, poraz od Milana, poraz od Reala... Svaku jaču tekmu su zajebali.
Marvin OCX
27-02-2013, 02:23
Ne znam kojom to logikom je Španjolska toliko slaba ako igrači iz te lige stalno igraju završnice LP i trenutno dominiraju reprezentativnim nogometom.
United je još uvijek favorit. Više je Barca u lošoj formi nego Real u posebno dobroj.
Probala je barca s Ibrom pa nije išlo, a ne vjerujem da će micati Messija iz sredine kad na toj poziciji zabija 100 po sezoni.
Stoji u Ibrinoj knjizi zasto nije islo. A i tadasnji trener nije znao uklopiti ni Henry-a ni Ibru niti mu je trebalo jer je takva igra tada rusila redom sve. Tim iz spanije koji igra zavrsnice je Barcelona. Jedan tim, a reprezentativni nivo nema veze sa klupskim,engleska je ocit primjer,kao i italija... Real je duplo bolji nego prije mjesec dana kada nisu mogli napada povezat. Sada igraju odlicno,bar veceras su pokazali formu.
Svaka čast Iniesti i Xaviju, ali to su i dalje veznjaci, slabi u završnici, slabi u igri 1 na 1.
Xavi je igrac sa genijalnim osjecajem za prostor kao Pirlo npr i nema izgubljenih lopti a sredina terena je najteza u nogometu gledano iz perspektive igraca. Xavi mozda nije 1-1 neki majstor ali Iniesta unistava i kada su dvojica ispred njega! Ti izgleda pratis gdje je Mesi na terenu dok je lopta kod Inieste jer mi je nejasno odakle ti misljenje da je los 1-1 kada je upravo suprotno. On jednostavno probija odbrane i najbolji je igrac Barce po meni. Juve ima odlicne veznjake,i Borusija je jaka na sredini terena ali Iniesta je bolji od svih u oba tima kada je prodornost u pitanju. Nekada imam osjecaj da mu jedan igrac ispred njega ne znaci nista. Zavrsnica istina nije neka ni kod jednog ni kod drugog.
Mesii je zakazao i jako je los u zadnjih par utakmica jer uvijek se na njega obracalo najvise paznje kod protivnickih timova i nejasno mi je kako sebi ne moze sada naci prostora jer ipak ima Xavija i Iniestu da ga rasterete. Da ima one invalide De Cegliea i Islu iz Juventusa npr on ne bi onda mogao doci do lopte nikako... Jadni Pirlo :)
Gledam Barcelona se zanima za Miralema Pjanica... Odlican je Mire ali im ne treba. Vec imaju jednu od najjacih veza na svijetu. Treba im rasni napadac i kako si spomenuo varijacije i ideje u napadu jer tada ako ne bude prolazila tik tak igra kratkih pasova prolazit ce klasicna napacka igra sa napadacem u kombi sa tik tak igrom. Nema vise takvih igraca ali Barci kao i Juventusu bi tako sjeo igrac poput Nistelrooya,Inzagija,Eto-a,Trezeguet-a...ukratko neko ko ima nos za gol i ko zabija iz nikakvih prilika. Imaju tu doduse Falcao,RVP ili Cavani koji bi sigurno u oba tima trpali masu golova. Doduse Juve za razliku od Barce nema para i moze samo sanjati o napadacu takvog kalibra :(
MILF hunter
27-02-2013, 03:46
Ti izgleda pratis gdje je Mesi na terenu dok je lopta kod Inieste jer mi je nejasno odakle ti misljenje da je los 1-1 kada je upravo suprotno.SMesii je zakazao i jako je los u zadnjih par utakmica jer uvijek se na njega obracalo najvise paznje kod protivnickih timova i nejasno mi je kako sebi ne moze sada naci prostora jer ipak ima Xavija i Iniestu da ga rasterete.
"Loš" možda zvuči grubo, ima on potez kojim zna izbaciti igrača, ali ne radi to dovoljno često u utakmicama kao što su one protiv Milana i Reala večeras. Konkretno, u Barci je za ono što je Di Maria napravio Puyolu kod drugog gola sposoban samo Messi u zadnje vrijeme, ponekad Iniesta.
Fabregas, Xavi, Iniesta su fantastični igrači i najbolji veznjaci na svijetu, međutim, možda i nije tako dobra ideja imati ih sve istovremeno na terenu u ovakvim utakmicama. Busquets svakako mora igrati, očito i Pedro i zapravo više nemaš gdje ubaciti novog napadača, što je po meni pogrešna filozofija jer ih upravo ona prisiljava na ovakvu igru.
Barca je najbolje izgledala samo s Xavijem i Iniestom na centru (i Busquetsom iza njih) i s dvojicom krilnih napadača koji su mogli rasteretiti Messija, ali koji su imali i brzinu za njegove lopte u prostor. U sadašnjoj Barceloni to nema tko napraviti ili se događa vrlo, vrlo rijetko. Xavi sve manje ulazi u pozicije s kojih može ugroziti gol i ako mu Messi da loptu, najčešće je to u potpuno bezopasnoj poziciji za protivnika. Iniesta je dao 2 gola ove godine, 2 gola u cijeloj prošloj sezoni... Nema taj killer instinkt i opet može jedino vratiti loptu Messiju i nadati se da će on napraviti nešto. Alternative su mu očajni Fabregas i još očajniji Pedro.
Možda će me vrijeme demantirati, ali po meni je jedina šansa za Barcelonu u ligi prvaka vraćanje Ville i Sancheza na krila i vraćanje Inieste na centar, a Fabregasa na klupu.
Tim iz spanije koji igra zavrsnice je Barcelona. Jedan tim, a reprezentativni nivo nema veze sa klupskim,engleska je ocit primjer,kao i italija...
I? Ne kužim. Iz Primere je to Barca zadnjih godina, iz Bundeslige Bayern, iz Premiershipa Manchester. Iz Seria A i League 1 nitko. Kak onda Primera može biti najslabija. I naravno da ima repka veze ako igraju igrači iz te lige. Ono bokte, uzimaš mi Englesku za primjer gdje na svakog Engleza igra 10 stranaca. Pa normalno da im je repka sranje.
McPingvin_v2.0
27-02-2013, 10:11
Tim iz spanije koji igra zavrsnice je Barcelona.
I Atletico Madrid, i Atletic Bilbao. Jebemu boga, pa zadnje sezone su ova dva Atletica igrala u finalu Europa Lige, o čemu ti pričaš?
ma niko ne jebe europa ligu ni dva posto, vecina klubova radje ispadne iz nje da bi se fokusirala na prvesntvo i osigurala sljedecu ligu prvaka.
Otkad su uveli promjene u sustavu natjecanja, Kup Uefa je puno jače natjecanje nego prije. Nije možda na razini LP, ali natjecanje sa Lyonom, Totenhamom, Interom, At. Madridom nikako nije slabo.
A s ovim gore što si napisao se samo tješe navijači Citya i Uniteda jer nisu dovoljno jaki čak ni da to osvoje.
McPingvin_v2.0
27-02-2013, 13:14
ma niko ne jebe europa ligu ni dva posto, vecina klubova radje ispadne iz nje da bi se fokusirala na prvesntvo i osigurala sljedecu ligu prvaka.
Rofl.
Marvin OCX
27-02-2013, 13:39
Tim iz spanije koji igra zavrsnice je Barcelona. Jedan tim, a reprezentativni nivo nema veze sa klupskim,engleska je ocit primjer,kao i italija...
I? Ne kužim. Iz Primere je to Barca zadnjih godina, iz Bundeslige Bayern, iz Premiershipa Manchester. Iz Seria A i League 1 nitko. Kak onda Primera može biti najslabija. I naravno da ima repka veze ako igraju igrači iz te lige. Ono bokte, uzimaš mi Englesku za primjer gdje na svakog Engleza igra 10 stranaca. Pa normalno da im je repka sranje.
Mesii trpa 100 golova po sezoni Granadi i Zaragosi jer igra u najslabijoj ligi na svijetu gdje Barca ima jednog ili nijednog rivala. Nije imala rivala u prvoj polovoci sezone ali evo sta se desava u drugoj kada je Real stao na noge,Messi sinoc nije vidio lopte,kao ni protiv Milana,tj kako je i Milf hunter primjetio i Messi i Barcelona protiv jacih timova se pogube i nije to to. Slijedi logiku i pored Milana,stavi Inter koji je takodje nadigrao Barcelonu,i Juventus koji bi sigurno isto to napravio i dobio bi 4 tima koja bi se smjenjivala na pozicjama najboljeg u svojoj ligi,ligi koju smatras najslabijom. I kod engleza je slicna situacija,nema tima koji dominira.
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/12118_386786694742463_1659188511_n.jpg
Samo jedan tim. Koji je bio strasno dobro poslozen pa je tri puta na toj slici. Ali opet samo jedan tim. Spanska liga je ubjedljivo najslabija liga.
[quote="Gu$ht3r":2t88tzrz]ma niko ne jebe europa ligu ni dva posto, vecina klubova radje ispadne iz nje da bi se fokusirala na prvesntvo i osigurala sljedecu ligu prvaka.
Rofl.[/quote:2t88tzrz]
Apsolutna istina. To igraju timovi sa trecim postavama kako bi ispali sto ranije ne rizikujuci povrede.
Zanimljivo kak si zanemario da je ta Barca izbacivala već Milan. Po tvojem postu se da zaključiti da nisu nikad pobijedili protiv talijanske momčadi.
Logično je da Barci ne pašu talijanske momčadi kad i jedni i drugi igraju cattenaccio.
Lol da, Juve bi isto sigurno to napravio. Juve može biti presretan što je izvukao Celtic jer bi vjerojatno već ispali dosad.
Majke ti što si smiješan. Sad ćeš još reći da je Man City namjerno odigrao loše u LP kako bi se čuvao za prvenstvo.
McPingvin_v2.0
27-02-2013, 14:04
Apsolutna istina. To igraju timovi sa trecim postavama kako bi ispali sto ranije ne rizikujuci povrede.[sup:wwr01wlx][citation needed][/sup:wwr01wlx]
There, fixed it for ya.
Da_killah
27-02-2013, 14:07
Za one koji ne prate real toliko koliko ja, real je ove godine sve velike tekme odigrao odlično, još od početka priprema, osim protiv borussije, oni su ih nadigrali. Ne znam zašto je to tako, očito ih ni sevilla ni valencia ne mogu previše nabrijati, al sve ostale su odigrali vrlo dobro ili odlično...
I nije istina da ne postoji igrač kao Ruud, Pippo, Eto'o, postoji - Chicharito Hernandez
lol, juve bi već ispao xD ne znam od koga, eventualno reala...
Marvin OCX
27-02-2013, 14:15
Zanimljivo kak si zanemario da je ta Barca izbacivala već Milan. Po tvojem postu se da zaključiti da nisu nikad pobijedili protiv talijanske momčadi.
Logično je da Barci ne pašu talijanske momčadi kad i jedni i drugi igraju cattenaccio.
Lol da, Juve bi isto sigurno to napravio. Juve može biti presretan što je izvukao Celtic jer bi vjerojatno već ispali dosad.
Majke ti što si smiješan. Sad ćeš još reći da je Man City namjerno odigrao loše u LP kako bi se čuvao za prvenstvo.
Ja smijesan?? :) Zanemario sam to sto je Barca izbacivala Milan? Jeste,ali znamo kako. Nije im u obje tekme napravila sto je Milan njima u samo jednoj, Barcelona u tim duelima nije bila bolja. Cattenaccio ni jedan talijanski tim ne igra vec dugo vremena,sta ti gledas? Chelsea ga je igrao prosle god. Milan je samo demonstrirao odlicnu odbranu izlaskom visoko pred napadace Barcelone,to nije cattanaccio.
Juve je dosta jaci od Milana i Intera i to sto pricas o njima je vjerovatno plod neznanja ili revolta sto pricam lose o ligi koju volis. Lose ili ne istinito je. Koliko je Juve jak znaju ljudi koji malo sire prate nogomet i ti ih ubrajaju u uzi krug favorita za osvajanje je lige prvaka. A Juve se tek gradi,skupljaju pare kako bi konacno mogli sebi priustiti napadaca.
Man City je ispao jer je vjestacka tvorevina. Poput Reala. Timovi koji se grade milionima i nicim drugim. Razlika je ta sto je Real vec decenijama takav pa se malo bolje adaptirao. A zasto bi neko normalan rekao kako bi neki klub namjerno igrao lose u LIGI PRVAKA kako bi se vratio prvenstvu gdje se bori za isto takmicenje iz kog je namjerno ispao?? To se odnosi na takmicenja ispod gdje svi igraju sa drugim ili trecim postavama osim timova koji to zele osvojiti onako reda radi ili zato sto ne mogu osvojiti nista drugo.
[quote="Marvin OCX":1yuni59j]Apsolutna istina. To igraju timovi sa trecim postavama kako bi ispali sto ranije ne rizikujuci povrede.[sup:1yuni59j][citation needed][/sup:1yuni59j]
There, fixed it for ya.[/quote:1yuni59j]
Bravo,argument dostojan velikog poznavaoca nogometa :)
Onak lol, sigurno je klub koji je došao iz druge lige favorit za LP. Ako ga nekim čudom i osvoji, to će biti senzacija u rangu Chelsea prošle godine.
Gledao sam taj Juve u barem 10 tekmi ove sezone i jedini igrač da nešto valja je Pirlo, što se zna već godinama. Ove sezone još nisu igrali protiv pravog protivnika, pa mi je jasno odkud te zablude da su dobri.
EDIT: Sud je poništio odluke skupštine HNS-a iz 2010. Logika nalaže da su onda sve odluke donesene nakon toga nevažeće, od izbora Štimca za izbornika, brenda za predsjednika itd. Bit će zabavno.
Marvin OCX
27-02-2013, 14:38
Zanimljivo kako su ti Celtic,Shactar ili Chelsea bili jaki prije nego su odigrali meceve sa Juventusom...
Juve ima najbolju odbranu na svijetu i pored Barcelone najjacu sredinu terena. Ono sto nemaju je konstantan napad kada je ucinkovitost u pitanju pa imas situaciju da je 50 i kusur golova rasporedjeno na 10 igraca. Niko u Juventusu nije C Ronaldo a i da jeste ne bi imao dozvolu za dribla i nesto solo pokusava. Iz tog razloga ne vidis individualne kvalitete jer je Conte poslozio tim sa timskom igrom. Pogledaj na you tube tehniku koju ima Marchisio ali je rijetko pokazuje jer i sam kaze da nema dozvolu da drzi loptu duze od 3 sec. Pogledaj koliko su ove sezone skocile cijene igracima. Marchisio je kostao 20,sada preko 30 mil.Caceres 5,sada United nudi 15 i kusur,Pogba oko 1 mil,sada je oko 20,Vidalu 35 mil je nudjeno od Bayerna a pogodi koliko je kosta Juventus kada su ga dovodili... Nisu im cijene skocile zato jer su losi.
O sorry, Celtic, današnji Chelsea i Shaktar su pravo mjerilo kvalitete.
Stvarno si već naporan sa tim glorificiranjem Juventusa na temelju apsolutno ničega.
MILF hunter
27-02-2013, 16:25
Španjolska liga nije slaba nego je nedovoljno konkurentna, a takva je prije svega zbog snage Barcelone i Reala. Kad bi ta dva kluba stavili u premiership umjesto dvoje Manchestera, opet bi se prošetali ligom, a s obzirom da su svake godine najveći favoriti favoriti lige prvaka, ne vidim razlog da se od klubova poput Valencie i Seville očekuje da ih zaustave. Kao da bi Arsenal i Tottenham napravili bolji posao.
Izgleda da je Iniesta-Xavi-Messi trojac zavarao ljude i natjerao ih da pomisle kako je slaba i taktički naivna ona liga u kojoj prvak dominira iako igra bez obrane, golmana, bez kontri i kornera, bez trenera i bez plana B, a svaki transfer im je nepotrebno rasipanje novaca. A zapravo je čitava poanta u ta tri igrača, jednostavno su toliko dobri da navedeni hendikepi dolaze do izražaja jedino protiv najjačih momčadi, a nekad ni tada. Ništa od toga ne bi prošlo jednom Unitedu (koji je od iste momčadi dva puta izdominiran u finalu) ili Bayernu. Ni u jednom drugom velikom klubu Pique ne bi bio stoper s današnjom reputacijom, niti bi Pedro bio prvotimac, niti bi Valdes imao zacementirano mjesto u momčadi. Sve je u gore navedenom trojcu, ti bi igrači bili dominantni u kojoj god ligi da igraju.
McPingvin_v2.0
27-02-2013, 16:37
Bravo,argument dostojan velikog poznavaoca nogometa :)
Ti si taj koji je iznio neku tezu bez ikakvih argumenata. Pokaži mi par utakmica di su top momčadi igrale s trećom posatvom u Europa ligi u zadnje dvije godine.
Marvin OCX
27-02-2013, 16:40
Stvarno si već naporan sa tim glorificiranjem Juventusa na temelju apsolutno ničega.
Shaktar je bi ekipa koja je nakon grupne faze najvise iznenadila. Chelsea je osvajac lige prvaka koji je pobijedio Barcelonu. Celtic je pobjedio Barcelonu i slovi za napobijediv tim na domacem terenu. Juve ih je sve pobjedio. Prosle godine su imali seriju od 49 utakmica bez poraza. Od 5 uakmica na 3 ih je bas uzivancija gledat kako fluidno igraju dok na preostale dvije igraju koliko im treba. Prvi su u Seriji A i vjerovatno ce odbraniti titulu i u jako dobrom svjetlu su se pokazali u Ligi prvaka odma nakon povratka u to takmicenje te ih treneri poput Mourinha smatraju favoritima u uzem krugu za osvajanje tog takmicenja.
To nije glorificiranje vec cinjenice. Hrpa cinjenica.
Španjolska liga nije slaba nego je nedovoljno konkurentna, a takva je prije svega zbog snage Barcelone i Reala.
Izgleda da je Iniesta-Xavi-Messi trojac zavarao ljude i natjerao ih da pomisle kako je slaba i taktički naivna ona liga u kojoj prvak dominira iako igra bez obrane, golmana, bez kontri i kornera, bez trenera i bez plana B, a svaki transfer im je nepotrebno rasipanje novaca. A zapravo je čitava poanta u ta tri igrača, jednostavno su toliko dobri da navedeni hendikepi dolaze do izražaja jedino protiv najjačih momčadi, a nekad ni tada. Ništa od toga ne bi prošlo jednom Unitedu (koji je od iste momčadi dva puta izdominiran u finalu) ili Bayernu. Ni u jednom drugom velikom klubu Pique ne bi bio stoper s današnjom reputacijom, niti bi Pedro bio prvotimac, niti bi Valdes imao zacementirano mjesto u momčadi. Sve je u gore navedenom trojcu, ti bi igrači bili dominantni u kojoj god ligi da igraju.
Jel ti pricas o snazi igraca i ekipe za koje si samo par postova ranije rekao da se gube kada igraju protiv jacih timova? To je normalno kada igraju u ligi koja nije konkurentna. Nigdje nije tako valika razlika izmedju velikih i ostalih kao u spaniji. Razlog nije snaga velikih vec losost malih i srednjih.
Sto se tice dominacije i moci trojca Barcelone u ostalim ligama vjerovatno si u pravu,strasni su!
[quote="Marvin OCX":3shfj1pb]Bravo,argument dostojan velikog poznavaoca nogometa :)
Ti si taj koji je iznio neku tezu bez ikakvih argumenata. Pokaži mi par utakmica di su top momčadi igrale s trećom posatvom u Europa ligi u zadnje dvije godine.[/quote:3shfj1pb]
Top momcadi igraju ligu prvaka.
McPingvin_v2.0
27-02-2013, 16:50
Apsolutna istina. To igraju timovi sa trecim postavama kako bi ispali sto ranije ne rizikujuci povrede.
Zašto bi ne-top timovi igrali s trećim postavama?
StormCr0w
27-02-2013, 16:58
Da ne rizikuju povrede.
Shakhtar je bi ekipa koja je nakon grupne faze najvise iznenadila. Chelsea je osvajac lige prvaka koji je pobijedio Barcelonu. Celtic je pobjedio Barcelonu i slovi za napobijediv tim na domacem terenu. Juve ih je sve pobjedio. Prosle godine su imali seriju od 49 utakmica bez poraza. Od 5 uakmica na 3 ih je bas uzivancija gledat kako fluidno igraju dok na preostale dvije igraju koliko im treba. Prvi su u Seriji A i vjerovatno ce odbraniti titulu i u jako dobrom svjetlu su se pokazali u Ligi prvaka odma nakon povratka u to takmicenje te ih treneri poput Mourinha smatraju favoritima u uzem krugu za osvajanje tog takmicenja.
To nije glorificiranje vec cinjenice. Hrpa cinjenica.
Čime je Shaktar iznenadio? Pa skoro svake godine prođu skupinu i onda ispadnu. Chelsea je katastrofa cijele sezone, kakve veze ima šta su aktualni prvak ako su loši. E bravo care. Pobijedio je i Real Sociedad Barcu ove godine, bit će vjerojatno prvaci slijedeće. I Juve se provukao kod Celtica iako rezultat sugerira da su ih nadigrali.
Je, protiv Intera i Rome su isto igrali koliko treba. Naravno da su imali seriju od 49 bez poraza kad su igrali samo u Italiji. Pogotovo uz nekonkurentan Milan i Inter. Da su sposobni bili bi i sad nepobijeđeni u Italiji.
Dok Juve ne dobije neki jak klub, ostaje druga liga.
Hrpa činjenica. :pray:
Da_killah
27-02-2013, 18:51
hex, reklo bi se da imaš nešto protiv juventusa :P Ne znam kakve veze ima što su došli (pred 6god mislim) iz druge lige, svi znaju kako su tamo završili, i da je velik dio ekipe ostao na okupu... ove gluposti da je pirlo jedini tamo koji nešto vrijedi su samo to, gluposti. I nije stvar u tome da Juve nema para za top napadače, vjerojatno ima, nego ne žele previše plaćati igrače (financijski fair-play, ovo-ono :>), čak štoviše, i dugogodišnjim igračima su rezali ugovore. Van Persie je ove godine mogao doći u Juve, tražio je cca 10 milijuna € godišnje, a najplaćeniji igrač u Juventusu ima mislim oko 4.5 milijuna. Glorificiranje Juventusa na temelju ničega? Je da je Serie A slabija nego prije, alio opet, koji je zadnji klub u ligama petice zadnji završio sezonu bez poraza? Ako se ne varam Arsenal tamo negdje 2001, 2002. Ni Barca, Real, Bayern, United, sad ni PSG ne mogu tako nešto, a nije ni da je onda engleska liga bila slaba da je Arsenal tako izdominirao... A još da su se provukli protiv Celtica :pray: jedina njihova prava šansa je bio onaj pokušaj škaricama, uz sav taj fanatizam i nabrijanost, nisu složili konkretnu, opasnu priliku, svaki šut im je išao ravno u Buffona...
"provukao kod celtica"
bar nije bilo 0 3 u gostima ili nesto tako
Ne znan ko je gori od vas dvojice, al bar se čovik more nasmijat :)
MILF hunter
27-02-2013, 21:09
Još od nedjelje čekam dvojku Dinama, već sam mislio pojest tiket nakon crvenog za onu debilčinu. Smeće od igre, smeće od suđenja, smeće od komentatora, smeće golovi, sve je smeće. Fuj.
Messi > Symphony X
Pa ni Juve nije pokazao ništa. Je netko od vas uopće gledao tekmu ili ste samo vidjeli rezultat? Juve je imao 1 pravu šansu, a uspjeli su dati 3 gola.
Pričajte šta hoćete, razbacujte se tim da je nepobijeđen u Seria A, ali sve dok Juve u kontinuitetu ne igra dobro protiv pravih klubova, nebitan je. Ako ove sezone doguraju barem do polufinala i ponove slično slijedeće, može se pričati o pravom povratku Juvea.
Nemam ništa protiv Juvea, ustvari boli me za Juve, ali jako poštujem one koji su ostali u klubu nakon afere, a lako su mogli otići. Buffon prvenstveno.
StormCr0w
27-02-2013, 21:14
Messi > Symphony X
Ne pretjeruj.
MILF hunter
27-02-2013, 21:25
Ruku na srce, nije da Juve briljira u jakim utakmicama (ono što se zamjera Barceloni); popušili su od Rome, Milana i Intera, još su i u kupu popušili od Lazija. Smiješno je vidjeti kakav tretman ima Barca, a kakav Juve na ovom forumu. Barca već koju godinu u nizu dominira europskim nogometom i sad izgube 2 u nizu i već se priča o kraju jedne generacije. Svi živi treneri i igrači raspravljaju hoće li Messi dostići Maradonu, ovdje se raspravlja je li bolji od Zidanea, a više nije bolji ni od Ronalda, s tim da sam neki dan sam pročitao da je i Ibra bolji. Od jučer, Messi više nije najbolji ni u Barceloni :pray: A Juve je europska velesila nakon pobjede nad... Celticom. Prejebeno.
Ajd bar ima jedan normalan u ovoj temi.
istina Juve je slab u derbijima ove sezone
I zato je glavni favorit za LP
ma ne jos, za koju godinu kada se jos malo pojacaju, ove godine je po meni i cetvrtina finala veliki uspjeh, s obzirom da je povratnicka sezona. Naravno bilo bi lijepo da udju u polufinale jer to znaci da klub izazi iz minusa, valjda bi onda bilo vise novcica za pojacanja na ljeto.
MILF hunter
27-02-2013, 22:19
http://www.zaslike.com/files/ioav02ccty6niaarr87.jpeg
Al' eto, on je krivac :)
Marvin OCX
28-02-2013, 10:10
Ruku na srce, nije da Juve briljira u jakim utakmicama (ono što se zamjera Barceloni); popušili su od Rome, Milana i Intera, još su i u kupu popušili od Lazija. Smiješno je vidjeti kakav tretman ima Barca, a kakav Juve na ovom forumu. Barca već koju godinu u nizu dominira europskim nogometom i sad izgube 2 u nizu i već se priča o kraju jedne generacije. Svi živi treneri i igrači raspravljaju hoće li Messi dostići Maradonu, ovdje se raspravlja je li bolji od Zidanea, a više nije bolji ni od Ronalda, s tim da sam neki dan sam pročitao da je i Ibra bolji. Od jučer, Messi više nije najbolji ni u Barceloni :pray: A Juve je europska velesila nakon pobjede nad... Celticom. Prejebeno.
Kakvim djecijim- hype- mediji ocima ti gledas nogomet...
Messi > Symphony X
Ah da... Ovaj komentar je bas objasnio kakvim. Istim onim kojim gledas filmove i sve ostalo. Nadam se da ti se onaj o vanzemaljicima i kaubojima dopao. Messi ono bijase vanzemaljac? :)
MILF hunter
28-02-2013, 15:40
http://espnfc.com/news/story?id=1357595&cc=5739
"They are not that far away but they are strong, stronger than us," he added. "They have champions all over the place while we don't."
Sasvim realno razmisljanje
MILF hunter
02-03-2013, 18:22
Svaka čast Realu. U 8 dana imali su zakazano 2x s Barcom i United u ligi prvaka i ako u sve tri tekme prođu neokrznuti, Mourinha se neće moći smisliti. Doduše, ako ispadnu, sezona će svakako biti debakl.
Barci prijeti katastrofa dok je onaj Roura na klupi, izgleda da ipak ne može svaki seljo voditi takvu momčad.
Sezona je loša bez obzira prošli ili ne Manchester. Jedino osvajanje LP bi zadovoljilo većinu, a do toga je još dalek put.
Ma zaboravili bi svi 15 bodova zaostatka za Barcom i moguće 3. misto kad bi osvojili LP, al sumnjam da će izbaciti United.
Marvin OCX
02-03-2013, 21:27
http://espnfc.com/news/story?id=1357595&cc=5739
"They are not that far away but they are strong, stronger than us," he added. "They have champions all over the place while we don't."
U pravu je nema sta. Juve i da izdominira na cijelom terenu napadaci su im najlosiji na svijetu i svaku dvadesetu sansu realizuju. Protiv Napolija Vucko dva puta izlazi sam pred golmana i ne zna pogoditi,a najbolji je napadac u Juventusu :) Bez napada ostatak tima moze samo izgubiti volju i motivaciju. Sa dobrim napadacem u prvih 30 min Juve je mogao 4-0 voditi u Napulju a 1-1 je zavrsilo. Po meni su trebali izgubiti i natjerati celnike da dovedu nekog jaceg napadaca.
Nego,evo jedna za tebe
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/382363_615128878500918_2007431434_n.jpg
Naručilu su jednog za iduću sezonu i to besplatno, nebi bilo loše uzet i jednom s plaćanjem za svaki slučaj al valjda će ovi prvi biti dosta :)
Ovoga koji ne igra uopće i pitanje je u kakvom će stanju doći u Juve.
Marvin OCX
02-03-2013, 22:06
Ma u kakavom god stanju dodje bit ce bolji od svih u Juventusu. Veliki broj prilika prave Pirlo,Vidal i Pogba napadacima ali uzaludno. RVP ili neko upola losiji od njega bi 20 golova po sezoni trpao minumum. Llorente je spanac,zna sa loptom,zna glavom i sto je nabitnije nije padavicar vec ostane na nogoma dok ga dvojica jasu i pokusava nesto. Juve ima vise napadaca od Citiy-a a sve invalidi.
Marvin OCX
02-03-2013, 23:15
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/421470_575293859177501_1224787134_n.jpg
Nekad ova statistika zna bas biti zanimljiva.
MILF hunter
03-03-2013, 15:32
Više od propuštene sezone Llorentea mene bi brinula činjenica da Španjolcima uglavnom ne leži talijanska liga. Moguće je da ispadne kotačić koji im nedostaje, ali moguće je i da ne bude bitno bolji od njihovih sadašnjih napadača. Mislim, nije da ima nešto bolju karijeru ili osjetno jači učinak od tog Vučinića. Llorente, Soldado, Negredo... Sve je to otprilike ista razina. Džeko i Jovetić su mlađi, ako ništa drugo.
Mislim da je Llorente ipak kvalitetniji od Soldada i Negreda, sad kako će se uklopiti u Juve ko to zna, al on bi triba biti napadač koji će zabijati tridesetak golova po sezoni. Vučinić je ipak drukčiji tip napadača, i njemu bi odgovaralo da ima uz sebe u napadu jednog pravog strijelca, vjerovatno bi to podignulo u njegovu igru i Giovu. A nije ni Llorente baš star, stariji od Džeke i Jovetića je, al i puno jeftiniji. Na kraju će nas sve iznenaditi i dovesti Neymara. :)
Marvin OCX
05-03-2013, 01:07
Neymar bi u evropskom fudbalu bio bar upola losiji nego jeste. Ima fantasticnu tehniku lik i atraktivan je ali nista od onih poteza i brzine ne bi pilo vode protiv neke jace ekipe u odbrani.
Sutra ce biti paklena tekma. Imam neki osjecaj da ce Real dalje...
kada se brisu kartoni u LP? nakon cetrvrtine finala?
Brišu se prije grupne faze koliko znam i to je to. Bilo je prije rasprave da se bar prije polufinala obrišu, ali koliko znam ništa od toga.
MILF hunter
05-03-2013, 13:06
Očekujem spektakl i 3 ili 4 gola na utakmici. Naravno, Real je bio i ostao favorit.
Ako mi Utd. ispadne, onda mi je jedno bitno da Bayern ne osvoji, mrzim ih.
2:2 potpisujem odmah. Ali može i 1:3
Neymar bi u evropskom fudbalu bio bar upola losiji nego jeste. Ima fantasticnu tehniku lik i atraktivan je ali nista od onih poteza i brzine ne bi pilo vode protiv neke jace ekipe u odbrani.
Sutra ce biti paklena tekma. Imam neki osjecaj da ce Real dalje...
Jer ono Messi je katastrofa u europi, igrac kao Neymar ce biti jednako briljantan di god da ode, a pretpostavljam i jednako uspjesan, ako ne i uspjesniji u nekoj jacoj ekipi.
Ja mislim da nece biti puno golova, al ono nadam se da oce, mislim da ce united igrat povucenije i dati realu loptu, a real nije toliko jak na postavljenu obranu ka na kontrama, al iopet ako dovoljno rano padne gol more biti svega.
Niti jedni ni drugi neće previše srljati jer se ima dosta za igrati. Ako Real i ne prođe, barem se nadam da će rano zabiti pa ćemo gledati pravu utakmicu.
MasaKrisT
05-03-2013, 17:40
Uf, očekujem dvije odlične tekme, nisam siguran koju gledati, s jedne strane hoću vidjet gaženje Reala, s druge odlična Borusija i Dudu možda...
t-scum govna prenose bvb-šahtar na areni1 jebo im pas mater u usta.
To sam i ja rekao. Srećom, Slovenci prenose Real pa nema straha :D.
MasaKrisT
05-03-2013, 18:47
Srećom HD stream> tv
MILF hunter
05-03-2013, 19:53
de Gea
Rafael
Ferdinand
Vidic
Evra
Carrick
Cleverley
Nani
Welbeck
Giggs
van Persie
Bez Rooneya :/ Užas.
Diego López
Fábio Coentrão
Varane
Ramos
Arbeloa
Khedira
Xabi Alonso
Di María
Özil
Ronaldo
Higuaín
To sam i ja rekao. Srećom, Slovenci prenose Real pa nema straha :D.
na kojem programu?
MILF hunter
05-03-2013, 22:03
Ne mogu da vjerujem da je to crveni...
nije bas da, golcina modrica svaka cast.
MILF hunter
05-03-2013, 22:17
Takve stvari se jednostavno ne rade ovakvim utakmicama. Toliko o uefaloni. Smiješno.
MILF hunter
05-03-2013, 22:33
Lavovska borba Uniteda, al' džabe, ne može se s igračem manje... Šteta, sve je išlo po planu do te odluke, još su Rooney i Kagawa sačuvani za zadnji dio, al' ovako ga možeš jebat. Kako samo izgubim volju za nogometom nakon ovakvih stvari, strašno.
Sgt. Bull
05-03-2013, 22:35
Joj Kolina... sanjat' ću te večeras. Ovom balijskom govnaru želim sve najgore. :-x
Da_killah
05-03-2013, 22:44
da je bilo namjerno, apsolutno za crveni, ovako i ne baš, al baš bi me zanimale reakcije da je pepe ovo nekom napravio :D
MILF hunter
05-03-2013, 22:46
"The best team lost" - Mourinho.
Šteta što nije nikakva utjeha. Meh.
Po meni je ovo svakako zasluženi i opravdani crveni karton, jednostavno ugrožava suparničkog igrača s vakim startom, to što nema namjere nije bitno. Al to je prelomilo utakmicu i šteta što se dogodilo.
Ako ništa drugo bar je Lukica bia odličan, i Lopez, moga bi ga Mourinho ostavit i kad se vrati Casillas.
Marvin OCX
05-03-2013, 23:01
Zuti karton da,ali crveni nigdje veze...
Bili su ravnopravni do tog momenta.
Da_killah
05-03-2013, 23:04
Po meni je ovo svakako zasluženi i opravdani crveni karton, jednostavno ugrožava suparničkog igrača s vakim startom, to što nema namjere nije bitno. Al to je prelomilo utakmicu i šteta što se dogodilo.
Ako ništa drugo bar je Lukica bia odličan, i Lopez, moga bi ga Mourinho ostavit i kad se vrati Casillas.
http://www.dodaj.rs/f/2c/eF/2EgBLHf0/man-real.jpg
Crveni je mogao biti i nije. Ni prvi ni zadnji karton koji se dobije zbog nesmotrene igre.
U globalu nije bilo bolje ekipe u te dvije tekme. Šteta da je jedna morala ispasti.
MILF hunter
06-03-2013, 00:03
Po meni, kad već ideš ovako drastično usmjeriti utakmicu, daješ ga za nešto što ne spada u "je i nije". Jednostavno ne radiš to ovakvom spektaklu. Šteta.
Al pravilo je da se ovakve stvari kažnjavaju crvenim kartonima, mnogi očito misle da je to preoštro, al po meni je to sasvim u redu. Takvih startova nebi tribalo biti u utakmici, nesmotreni su i velika je mogućnost ozljede i to je crveni i gotovo, tako se to rješava. To što Nani nije ima namjeru da ikog ozljedi, šta je iša na loptu itd. nije toliko bitno za krajnju odluku. Druga je stvar što je to prelomilo tako veliku utakmicu, i nitko ne voli kad takve stvari odlučuju utakmice.
MILF hunter
06-03-2013, 00:15
Pa očito nije pravilo kad neki za takve stvari daju žuti, a neki crveni. Npr. u primeri ti je svaka ruka automatski karton, svi to znaju i nitko se ne buni. Ovo je potpuno druga situacija. Crveni kao najstroža kazna za igrača ne smije biti je/nije i oboje u isto vrijeme inače razlog za davanje istog gubi na snazi.
Al' ok, mišljenja...
Al koliko sam ja skužia to je pravilo da se takve stvari kažnjavaju crevnim kartonom u uefinim natjecanjima, dobro možda ne pravilo al bar da potiču sudce na to.
MILF hunter
06-03-2013, 00:30
Pa u biti i nemam zamjerki na to što pričaš, ali ne vidim da je tako. Na svakoj utakmici drugačiji kriterij, mislim, nema mi smisla...
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/09/05/article-0-0A688777000005DC-205_468x442.jpg
Ovo je nekome za žuti, kao što je ono danas nekome za crveni, a mnogo je blaže bilo. To onda nije pravilnik, već obično sudačko uvjerenje i sad bi igrači trebali pogađati šta smiju, a šta ne i na čemu su sa sucem... Smiješno mi je, jednostavno.
MILF hunter
06-03-2013, 00:37
Sa presice:
Mike Phelan: "The fourth official was even shocked, and he told us he had no idea what happened!"
Jednostavno, bezveze mi je davati crveni za nešto što svatko tumači na drugačiji način, čak i suci s iste utakmice. Još nisam naletio na portal na kojem se raspravlja o samoj igri, uglavnom o tom kartonu. Nema mi to nikakve logike, jbg...
Sgt. Bull
06-03-2013, 00:42
Pa ne može se raspravljati o igri kad je igra preokrenuta tim kartonom. Mene nekako goni osjećaj da je njemu bilo vokri što nije svirao onde penal kad je lopta u četres' i nekoj opalila Rafaela u ruku nakon šuta glavom.
Sudačko uvjerenje, jbg. Pa toga ima u svakom sportu. Pogledaj rukomet i suđenje isključenja i sedmeraca. 10 istih situacija, 10 drugačijih odluka.
Za skoro svaki izravni crveni se može pronaći za i protiv. Sad ispada da je ovo bilo ok jer mu nisu rebra slomljena ili gore.
MILF hunter
06-03-2013, 01:05
Razumijem to, ali ovdje je ipak posebna priča zbog samih razlika u pravilima. Pa ne bi se nitko bunio da je United dobio 2 minute suspenzije i da je morao ući Valencia umjesto Nanija. U nogometu je igrač trajno isključen bez mogućnosti da ga netko zamijeni i u ovakvim situacijama time zapravo odlučuješ pitanje pobjednika jer je mnogo teže nadoknaditi taj manjak.
Upravo zbog toga bi se takve drastične kazne trebale davati isključivo u situacijama koje se ne mogu opravdati, a ni tumačiti na zilijun načina i kriterija. Nenormalno mi je glupo da svi znaju pravila sporta kojeg prate, a onom kraj sebe ne mogu objasniti zašto je ovaj sudio ovo kad onaj jučer nije, pošto ispada da se to tumačenje pravila mijenja ovisno o raspoloženju suca. Nedjeljom je takav start ok, utorkom odjednom nije. Nema mi smisla, jednostavno. Razumijem, ali ne prihvaćam i jbg.
Chavez > Symphony X
Slažem se s time, tribalo bi biti jasno dano na znanje sucima i igračima koji se potezi i nesportsko ponašanje nužno kažnjavaju crvenim kartonom, samo šta je to puno kompliciranije nego zvuči zbog tolikih različitih pogleda s obzirom na ligu, mentalitet i svašta nešto. Mislim da je ustaljeno je mišljenje i praksa da se ovako opasna igra kažnjava kartonom, ali sudac je taj koji odlučuje koji karton je primjeren, ali ako odluči dati crveni a to se slaže s njegovim kriterijem onda je to prihvatljivo. Jasno da bi što bolje definirana pravila bila bolja, ali veliki nogometni vođe ne žele prespecifično ići u to, onda nebi imali dovoljno mjesta za manerviranje po potrebi, to je moj dojam, pa zato imamo takvo suđenje kakvo imamo na velikim natjecanjima.
Da napomenem ja i dalje tvrdim da je ovaj crveni Naniju opravdan i da crveni u takvim situacijama ne smiju biti iznimka već pravilo, te ako se u drugim utakmicama ne daje crveni za takve startove onda treba tu to promjeniti.
Death By Sexy
06-03-2013, 08:24
Ja na prvu ne bih dao ni karton, al uvjeravaju me frendači da je još trznuo s nogom, a ipak je to Nani.
Modrić ubio!
Yep i meni je izgledalo na snimci da je trznuo nogom, ali ipak smatram da nije bilo namjere. Mislim da igrači znaju jako dobro što se smije, a što ne, ali često u ovakvim tekmama to iskorištavaju jer misle da sudac neće imati hrabrosti napraviti takav potez. Pa koliko puta se dogodi da igrač izgubi loptu na sredini terena, pa ostane ležati samo da "spriječi" kontru protivnika. Iskorištava osjećaj za fair play.
Definitivno sam uvijek za da se momčadi obračunaju kak spada. 11 na 11, bez kartoniranih i ozlijeđenih ak je moguće, ali nekakve granice se moraju poznavati.
Ajde sad taj faul od jučer. Da je Nani jučer promašio Arbelou, 100% bi dobio žuti karton zbog opasne igre. I bi li se netko bunio na to? Možeš se kladiti da ne bi. A sad kad ga je pogodio, isto bi trebao biti žuti.
To je nešto što se dogodi u sekundi, pitanje je uopće da li je sudac primijetio da Nani ne vidi Arbelou, bar tak sugerira snimka. Da se npr, zaustavila tekma pa je ko u formuli grupa sudaca pregledala snimku i odlučila šta sad, možda bi odluka bila drugačija.
Da Milf, ali koje su onda to situacije kad se ne može osporiti karton? Udaranje protivnika šakom u glavu, lom noge, nešto još gore. Sucu je praktički ne moguće ocijeniti da li je bilo namjere ili ne osim ako ne stoji pola metra od događaja. U nogometu je uvijek bilo takvih odluka, a bit će ih i dalje. Nemoguće je donijeti jedan kriterij za sve situacije, jer opet sve ovisi o tome kako je neki sudac doživio neku situaciju. Ne vjerujem da bi svaki sudac jučer pokazao crveni, ne vjerujem da bi svaki isključio Kovača protiv Engleske, kao što ni svaki ne bi dao Nijemcima crveni '98. Nekad je jako tanka linija između kartona za crveni i žuti, doslovno sekunde, ali je razlika u kazni ogromna. Ružno mi je uopće razmišljati o tome, ali da Eduardu nije pukla noga kod onog starta, ono bi bilo za žuti ili za ništa. Siguran sam.
Sgt. Bull
06-03-2013, 12:18
"Sudija dobar, pošten, ovo ono"
http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/01685/Welbeck_1685692a.jpg
UzidJYq3ROc
MILF hunter
06-03-2013, 12:22
BLITtiHeUyM
Ja sam također za preventivu slučajeva ala Eduardo, ali ovo jednostavno nije ni slično, niti je jedna od tih odluka za 'opće dobro' nogometa s obzirom da je uništila sve živo što se izgradilo prije utakmice i za vrijeme nje.
Znaš šta je meni ovdje ključno? Da je Nani dobio samo žuti i neovisno o tome tko je prošao dalje, misliš da bi se itko vratio na taj detalj kao presudni detalj utakmice? Ne bi. To najviše govori o cijeloj toj situaciji.
Jasno je da svaku odluku možeš opravdati najstrožim tumačenjem pravila, ali treba misliti i na igru. U suprotnom dobiješ situaciju u kojoj nitko živ ne priča o utakmici, Realovci ne mogu likovati, a igrači Uniteda se ne osjećaju poraženo, već izdano. To je možda i najgora stvar koja se mogla desiti ovakvoj utakmici. Je li taj sudački kriterij vrijedan svega toga?
MILF hunter
06-03-2013, 12:33
http://www.metatube.com/en/videos/17427 ... al-Madrid/ (http://www.metatube.com/en/videos/174270/Arbeloa-clash-with-Evra-Manchester-United-vs-Real-Madrid/)
Ne znam po kojem to kriteriju je ovo prihvatljivije od onog s Nanijem. Da se razumijemo, ni Arbeloi ne bih dao više od žutog.
Sgt. Bull
06-03-2013, 12:36
Potpuno ista stvar samo što je Nani letio i nije išao namjerno za razliku od ovog smrada koji je išao drito na list noge.
Po meni iopet čisto, nije ovo bia start za crveni, Arbeloin mislim, žuti čisto i zasluženo. Nani je drukčija posve situacija, njegova noga ide u prsa igrača, jednostavno takve se situacije ne smiju događati na utakmicama i to triba biti crveni na svakoj utakmici, bila to treća županijska ili liga prvaka, bilo tad 3:0 za nekoga il 0:0, tjek il važnost utakmice nebi smjeli utjecani na to oće li se za ovakve startove davati crveni karton.
Prava je šteta šta je Nani dobia crveni i što se mora o tome raspravljati i što je to svima srušilo dojam igre, ali po meni ga je bez obzira na sve to zaslužia i morao dobiti, isto tako svatko tko bi napravio sličan prekršaj bi ga morao dobiti i to je to, riskirao je previše i gotovo, triba bi sad preuzet odgovornost i gotovo. Zamisli da sad poslije ovoga bude presing na sudca pa se neće usuditi kažnjavati ovakve startove crvenim kartonom, zar netko želi da nogomet bude ka u pedesetim?
MILF hunter
06-03-2013, 13:06
Kad ovakvi startovi postanu automatski crveni, to će biti smrt nogometa. Stojim u potpunosti iza toga.
Kad sudci podlegnu pod pritiskom i prestanu kažnjavati ovakve startove crvenim, to će biti smrt nogometa. Ne stojim baš iza toga, sumnjam da će bi to kako god okreneš bila smrt nogometa, i sumnjam da će se nešto promjeniti tu u budućnosti. Mislim da će i dalje biti sudaca koji će to kažnjavati crvenim i ja ću to cijeniti, i onih koji neće i MILF hunter će to cijeniti, al ako nekim čudnom ne bude ovakvih startova onda svi to možemo cijeniti i uživati u nogometu.
Ovaj sudac nije odradia savršenu utakmicu, al ovakvu odluku donjeti u onakvoj situaciju, za to mu skidam kapu.
Sgt. Bull
06-03-2013, 13:29
Po meni iopet čisto, nije ovo bia start za crveni, Arbeloin mislim, žuti čisto i zasluženo. Nani je drukčija posve situacija, njegova noga ide u prsa igrača, jednostavno takve se situacije ne smiju događati na utakmicama i to triba biti crveni na svakoj utakmici, bila to treća županijska ili liga prvaka, bilo tad 3:0 za nekoga il 0:0, tjek il važnost utakmice nebi smjeli utjecani na to oće li se za ovakve startove davati crveni karton.
Prava je šteta šta je Nani dobia crveni i što se mora o tome raspravljati i što je to svima srušilo dojam igre, ali po meni ga je bez obzira na sve to zaslužia i morao dobiti, isto tako svatko tko bi napravio sličan prekršaj bi ga morao dobiti i to je to, riskirao je previše i gotovo, triba bi sad preuzet odgovornost i gotovo. Zamisli da sad poslije ovoga bude presing na sudca pa se neće usuditi kažnjavati ovakve startove crvenim kartonom, zar netko želi da nogomet bude ka u pedesetim?
Nogomet je oduvijek bio gruba igra i grubi startovi nisu nešto što je počelo sada pa se mora sankcionisati svaki dodir suparničkog igrača kao što bi to trebalo biti prema tvom mišljenju. Jedno je sankcionisati prekršaj i neopreznost a drugo je mjenjati standarde u zavisnosti od tima kojemu sudiš. Dobro je poznata činjenica da ovaj sudija ne voli pretjerano Engleze i čak se MU i bunio kada je bio dodjeljen da sudi ovu utakmicu. Also, jedno je kada igrač ide NAMJERNO kao što je ovaj gore idiot (arbeloa) išao na protivničkog igrača da ga POVRIJEDI i to teško (svi znamo kakva može biti povreda lista kod nogometaša) a drugo je kada neko u naletu digne nogu (jer nije vidio da netko dolazi) pa zakači slučajno protivničkog igrača. Kako da ne utječe na tok utakmice? Oštetiš tim, uzmeš im jednog od najvažnijih igrača i očekuješ da ne utječe na tok utakmice?
MILF hunter
06-03-2013, 13:37
Najgore od svega je što ni Realovci nisu okružili suca kao što inače znaju raditi, nisu imali pojma o čemu je riječ. Ni Mou ni par igrača Reala nakon utakmice nisu znali odgovoriti zbog čega je bio crveni. Kad oni ne likuju, znaš koliko je sati.
"The trouble with referees is that they know the rules, but they do not know the game."
Živa istina.
Pa da, oduvik je bia gruba, mislim pogledaj samo kakvi su startovi bili normalni prije 30-40 godina, zar postoji netko tko želi iopet gledat il igrat takav nogomet? Ja nigdi nisam tvrdia da se svaki dodir mora sankcionirati, ili opće da treba suditi svaki dodir, dapače više cijenim sudce koji znaju pustit prednost i malo grublju igru. Samo šta po mome mišljenju postoje startovi koji se moraju kažnjavati crvenim kartonom, i ovi Nanijev je po meni jedan od takvih. To je visoko podignuta noga, iznimno opasna igra i mogućnost ozbiljne ozljede je velika ako se udari suparničkog igrača. Je li to Nani napravio namjerno ili ne nije bitno, bitno je da nije smio to napraviti. Jednako tako nije bitno ni je li on vidia igrača kako ide na istu loptu il ne, a i kako sudac može to znati, može samo pretpostaviti, a to mi je nekako pogrešno da sudac na temelju svoje intuicije odlučuje o takvim stvarima. Moje mišljenje da se takve startove treba kažnjavati crvenim i dalje stoji, i to bez obzira tko igra, koje je natjecanje i važnost utakmice.
Nisam ni rekao da ne utječe na tok utakmice, zapravo jasno mi je kao i svima da je to prelomilo utakmicu i sumnjam da bi ih Real dobia bez toga. Samo što to ne vidim kao grešku, volia bi više da se to nije dogodilo i da je sve bilo čisto i da nema tih rasprava o sudcu ali on je donia dobru odluku i nije on kriv šta je Nani iskuljučen već je Nani kriv što je napravio takav nesmotren start.
Sgt. Bull
06-03-2013, 13:48
A ja opet ponavljam, ako je Naniju dao za ovo crveni, trebao je onda isto to uraditi za Arbelou u 57. minuti kada je isto tako opizdio Evru onda. Različiti standardi za različite timove. Ako češ svaki žešći kontakt suditi i dijeliti kartone, onda to treba da vrijedi za oba tima i tokom cijele utakmice a ne ovako mijenjati.
I, da, velika stvar je da li je to namjerno ili ne. Velika je razlika u tome da li neko ne gleda i ne vidi drugog igrača i između toga da li neko namjerno da povrijedi drugog igrača. Uostalom, pogledaj prekršaj i vidjeti češ da je u samom sudaru Evra gore prošao jer je ovaj lik ustao odmah. Da je to tako ozbiljan prekršaj ne bi on tek tako ustao na noge. Posebno ne jer je on igrač RM-a a oni se obožavaju valjati.
Arbeolin mi je na granici, al mislim da je samo za žuti. To je bia grub start, al nije bia toliko strašan da je za izravni crveni, po meni barem. Sa Nanijevim mi je drukčije jer kad je noga tako visoko to je jednostavno prerizično i nesmotreno da se nebi isključia igrač. Znači za Arbeolin start nisam siguran, to bi dopustia sudcu s obzirom na kriterij koji postavi, ali startevi kao Nanijev bi uvik tribali biti isključenje.
MILF hunter
06-03-2013, 13:58
Ako postoji olakotna okolnost za igranje rukom i sudac to tolerira u određenim situacijama, isto treba vrijediti i za startove poput Nanijevog. Kako sad nisu bitne okolnosti i namjera? Crouch je u subotu škaricama skoro razbio nos stoperu West Hama pa mu nitko normalan neće dati karton za to kad se zna zbog čega je napravio to što jest. Boksanje protivničkog igrača je također opasna igra, ali je nekakvo nepisano pravilo da golman ima prednost pa nije ni bitno ako potpuno fula loptu, on ima prednost i smije te i nokautirati u tom letu do lopte i nitko neće ništa suditi. Sve je to opasna igra, najbolje da se i to počne suditi.
MILF hunter
06-03-2013, 14:06
http://www.metatube.com/en/videos/17426 ... al-Madrid/ (http://www.metatube.com/en/videos/174269/Nemanja-Vidic-clash-with-Diego-Lopez-Manchester-United-vs-Real-Madrid/)
Zašto se na te okolnosti pozivamo u ovakvim situacijama? Zbog čega je Arbeloa prošao gore nego Vidić u ovom slučaju ako je bit kartona isključivo u opasnoj igri? Zbog okolnosti, a njih treba uzeti u obzir bilo da je start rukama ili nogama, Nani ili Lopez.
Po nekim komentarima koje sam čitao, izgleda da se jasno vidi da je Nani vidio da i Arbeloa ide na tu loptu. Znači od je u trenutku kad se odlučio za kung fu udarac, morao znati da je ovaj negdje u blizini, bez obzira što ga nije vidio neposredno prije toga.
MILF hunter
06-03-2013, 14:41
Svaki igrač "zna" da mu je protivnički igrač u neposrednoj blizini i da će pokušati doći do lopte. Zna i Crouch u trenutku izvođenja udarca da mu je na leđima stoper, pa ga nitko ne krivi što ga je svejedno raspizdio po nosu. Zna i Lopez da će udariti Vidića pa nastavlja dalje. Jasno je da su se obojica mogli suzdržati, ali nisu i bilo bi glupo da jesu. Zašto? Zbog okolnosti. Svi znaju koja im je namjera, sve ostalo su usputne i nenamjerne posljedice. U ovom slučaju je to Arbeloa, koji je prošao bolje nego dvojac iz mojih primjera. Ako je jedini argument za karton žestina udara, onda sve živo treba sankcionirati, a s time se nikako ne slažem. Nogomet je igra okolnosti.
Žestina ne, ali treba uzeti u obzir što je moglo biti. Udarac kopačkom u prsa punom snagom nikako ne može biti normalno u nogometu. Puka je sreća što je Arbeloa prošao dobro, a ne zato jer je faul bio uobičajen.
MILF hunter
06-03-2013, 14:55
http://www.dailymotion.com/video/xxzblt ... n?start=35 (http://www.dailymotion.com/video/xxzblt_06032013-3_fun?start=35)
Meni je ovo još i gore, a nije ni karton dobio. Razlika u kriteriju nebo i zemlja.
Nadalje, kartoni za igranje rukom u ligama petice: u primeri je svaka ruka automatski karton.
England/BPL 14
Germany/Bundesliga 15
France/Ligue 1 24
Italy/Serie A 30
Spain/LaLiga 133
A jučer je sudac tolerirao očitu Rafaelovu ruku, pretpostavljam zato jer je napucana iz blizine. To se više ne može zvati kriterijem, već posve drugačijim pravilima. Nije ni čudo što nitko živ ne zna na čemu je.
Znam da se ponavljam, al' nema mi smisla. Neka standardiziraju ta pravila i bok, a ne ovo. Jednostavno je glup osjećaj. U nedjelju će biti masakr s Chelseajem i pola sličnih startova će proći nekažnjeno jer je tako u Engleskoj i navikli su igrati na taj način. Neopisivo glup osjećaj, jebeno retardirano.
Death By Sexy
06-03-2013, 15:51
Sad sam vidio nekoliko videa prekršaja i mislim da je ipak zaslužen crveni, jer kad je došlo do kontakta lik nije povukao nogu, nego ju je ispružio... Debil.
@Milf
Prije bih rekao da nije vidio da je igrano rukom nego ovo drugo. Lopta bi išla u gol, pa se to mora suditi bez obzira bilo napucano ili ne, ako je ruka u neprirodnom položaju. Moje mišljenje barem.
Da_killah
06-03-2013, 16:00
reć ću jednu stvar, što da je arbeloa išao glavom na loptu umjesto prsima? nani gleda prema lopti, al u trenutku ispucavanja se okrene i vidi arbelou, osim toga, kod starta još i "produži nogu". onda se ide valjat po podu jer i sam zna što je napravio i da bi mogao dobit crveni. uostalom, što će se arbeloa valjat, gubili su 1-0 onda :P
MILF hunter
06-03-2013, 16:01
Lopta bi išla u gol, pa se to mora suditi bez obzira bilo napucano ili ne, ako je ruka u neprirodnom položaju.
Slažem se, izgledalo je prilično očito pa sam pomislio da je jednostavno drugačije procijenio.
MILF hunter
06-03-2013, 16:10
reć ću jednu stvar, što da je arbeloa išao glavom na loptu umjesto prsima?
Kao onaj stoper iz West Hama gore? Naravno da je to karton. Za mene je i ono što je Hunt napravio Cechu za karton (ono zbog čega nosi onu kacigu na glavi).
http://therepublikofmancunia.com/wp-content/uploads/2010/04/Terry-Milner.gif
I ovo je trebalo biti za crveni.
Mogao bih još masu primjera naći, poanta je da u Engleskoj stvari ne funkcioniraju na taj način. Nani je napravio ono što je u toj ligi uobičajen start, a u ligi prvaka je po svemu sudeći neprihvatljivo. Istovremeno je to smiješno, ali je i problem. Igrač Uniteda prosječno odigra 45 utakmica po engleskom kriteriju i odjednom ništa što krasi premiership i što mu je ušlo u naviku i stil igre ne smije ponoviti u europskim natjecanjima. Nije mi jasno kako je ta situacija prihvaćena kao nešto normalno.
Ali tu je Premiership iznimka, u svim ostalim ligama to je izravni crveni i barem 2 utakmice neigranja.
MILF hunter
06-03-2013, 16:34
Moguće.
Problem je šta nema jasno definiranih pravila, a i ona koja su definirana ovise od natjecanja do natjecanja. Svaka liga ima drukčije korjene, stil igre, pa shodno tome i stil suđenja i zato nastaje problem u europskim natjecanjima, što je očito. Sada očekivati da svaka liga primjenjuje ista pravila bi bilo iluzorno, takvo što ne zvuči baš moguće, ali za europska i međunarodna natjecanja bi trebao postojati jasan pravilnik što se smije i što se kako kažnjava, zašto on ne postoji ja ne znam. Iz toga zaključujemo da ne možemo kriviti sudce zato što imaju različiti kriterij nego su igrači naviknuti, možemo samo kriviti nadležne institucije šta nema jasno definirana pravila.
Recimo po meni bi ovi Terryev start treba biti izravni crveni uvik i svugdje, uz 2-3 utakmice suspenzije, al ako englezi to ne vide tako i njima to odgovara onda je to u redu, samo ne smiju očekivati da će im se to dozvoljavati izvan engleske bez obzira šta su oni na to naviknuti. Oni Crauchov start je isto poprilično neoprezan, al nisam siguran koliko je opasan pa ne znam bi li u mojoj knjizi iša u crvene il žute.
Za golmane znamo da su oni malo ludi i moraju imati prednost, jer kad bi im se to oduzelo onda bi bilo svega. Moram priznat da je to malo delikatnije područje, golman mora imati slobodu ići na loptu, al iopet nebi se smila riskirat ozljeda suparnika. Uglavnom tu nema velike opasnosti al loše boksanje koje završi nekome u faci može biti zajebano. Mislim da ipak to nije tako strašan start kao ulazak nogom u prsa/glavu.
ajde milf preboli taj karton, ne igra ti caca u unitedu.
Sgt. Bull
06-03-2013, 21:58
ajde milf preboli taj karton, ne igra ti caca u unitedu.
Baš zbog idiota poput tebe forum polako odumire. Prva konstruktivna diskusija u boga pitaj kolko vremena i treba da zašuti? Zašto? Ajde ti učini uslugu i sebi i nama i odjebi sa foruma.
Marvin OCX
06-03-2013, 23:10
Pogba ce uskoro kostati 50 mil i biti strasan igrac. Juve ga ni u ludili ne smije pustiti,19 godina je njemu,tek za 4-5 god on ce biti zreo... A iskreno se ne sjecam kada sam zadnji puta gledao boljeg odbrambenog igraca od Barzagli-a. On jednostavno nema greske u svojoj igri. Ako se Juve i Real sretnu bit ce to strasni dueli njega i Ronalda po lijevoj strani.
Jedan momenat koji me odusevio na vecerasnjoj utakmici je onaj momenat kada je Juve dao drugi gol sto je navijace Celtica samo motivisalo da jos glasnije navijaju nakon cega su im navijaci Juventusa aplaudirali. Prelijepa atmosfera.
MILF hunter
06-03-2013, 23:26
Mene je Varane (naj)više impresionirao, 2x Manchester, 2x Barca. Bez greške, još i zabija.
Beusan bio na HTV-u i rekao da je Real oštećen.
1. Prvom golu Manchestera je prethodilo zaleđe Van Persija
2. Ono Raphaelovo igranje rukom je morao biti penal i izravni crveni karton
3. Crveni Naniju bio je apsolutno opravdan
Pošto smo pričali o tim raznim kriterijima, čovjek je spomenuo da je na zadnjoj sudačkoj konferenciji Lige Prvaka, bilo izričito rečeno da se svaki prekršaj đonom, bilo u područje međunožja, prsa ili glave, kažnjava crvenim kartonom bez ikakvog pogovora.
MILF hunter
06-03-2013, 23:36
Ja bih se više složio s Vlaovićem, u vezi osjećaja za davanje takve kazne. Radije slušam nogometaše nego birokrate koji nisu utakmicu u životu igrali. Beusan je u rangu Blattera koji predlaže da se ukine izvođenje jedanaesteraca.
Al sad se barem možemo složiti da ga je sudac opravdano isključia, tj. da je poštivao uefina pravila.
MILF hunter
06-03-2013, 23:45
Da. Samo što to što oni nalažu na tim konferencijama očito ne dolazi do igrača kako spada. Sumnjam da dobiju mail prije utkamice o promjenama kriterija. Kompany kaže da to nije bilo za crveni. Kapetan najvećih rivala. Profesionalni nogometaš. Sad, moguće je da Kompany i ne zna mnogo o nogometu... Negdje šteka očito.
Slažem se i ja s Vlaovićem, ali karton je izgleda skroz opravdan.
I u stvari prema ovome što je rekao, sudac ni nije imao nekog velikog izbora, jer da se odlučio ne kazniti nešto za što su im izričito napomenuli, onda on riskira nižu ocjenu od delegata.
I kako onda sad uskladiti taj nekakav osjećaj za igru ili za važnost utakmice i "naredbe" odozgo?
Milf, ne vjerujem baš da se tak nešto u tajnosti radi. Pa 100 puta je Beusan pričao na našim televizijama, što točno je bilo na nekoj od tih sudačkih konferencija. Mislim da su glavni u momčadima jako dobro upoznate sa takvim stvarima, a zašto nisu igrači to je njihov problem.
Evo ti kontra na Kompanya. Keane je izjavio da je crveni opravdan, a ak je za njega opravdan onda stvarno i je :D.
Puno se ljudi ne slaže jel trebao biti crveni il ne, različita su mišljenja i među profesionalnim nogometašima koji su pratili, i bivšim nogometašima, nogometnim stručnjacima, novinarima, samo se sudci svi koliko san vidia slažu, al vjerovatno sam nisam dovoljno vidia. Želim reći da znanje o nogometu tu ne igra veliku ulogu.
Slažemo se s time što je razlog tome, ne dovoljno dobro definirana pravila i to bi svakako tribalo popraviti, možda ovo pomogne da se to i dogodi.
Marvin OCX
06-03-2013, 23:53
Mene je Varane (naj)više impresionirao, 2x Manchester, 2x Barca. Bez greške, još i zabija.
Pa eto,dijete je jos a pokazuje da ima sve sto treba igrac njegove pozicije. A kod Barzaglija me fascinira to sto nema niti najsitnije greskice,niko ga nije prosao niti jednom unazad 10 utakmica...da je samo mladji.
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/540811_558248494196463_570714439_n.jpg
Ovaj lik je nogomet. Prodje kroz 3 igraca da to izgleda kao da ga pustaju,nikakvih poteza ni driblinga vec smijesna jednostavnost.
ne dovoljno dobro definirana pravila i to bi svakako tribalo popraviti, možda ovo pomogne da se to i dogodi.
Ali problem je što ne možeš nešto definirati u tolike detalje da vrijedi za svaku situaciju. Dok god je sudačku uvjerenje ono što je najvažnije kod težih odluka, biti će i ovakvih rasprava. Ne vidim kak bi se tu nešto moglo promijeniti.
MILF hunter
07-03-2013, 00:03
Više nije bitno što mene bune pravila, ali sad već imamo situaciju u kojoj dvoje igrača iz dva najjača engleska kluba očito nisu upućena u to što smiju, a što ne. Nevjerojatno. Mene živo zanima kako izgleda taj razgovor s igračima u kojem im se pojašnjava šta se postrožilo u zadnje vrijeme i na način na koji to funkcionira.
Može se reći da je svaki prekršaj đonom crveni karton, il još bolje dati video primjera što se treba kažnjavati crvenim kartonom i dat svima to do znanja, uz današnju tehnologiju to nije neki problem. Normalno neće se sve moći definirati ni pokriti, al će biti puno jasnije i igračima i gledateljima šta je a šta nije prekršaj za crveni.
Normalno da će biti uvik sudačkog uvjerenja o kojem će ovisiti mnogi kartoni, možda i utakmice, al i bolje je tako, bar imamo o ćemu raspravljati. :)
Možda i više od dva Andrea impresionira za koliko ih je Juve dovea.
@MILF hunter
Uzmi u obzir da nije isto u prvenstvu i europi pa im je možda to problem, ipak da su genijalci nebi igrali nogomet. :P
Sgt. Bull
07-03-2013, 00:06
Ali ako je svaki prekršaj đonom karton, zašto isti taj Arbeloa nije dobio crveni kada je Evri uletio na potpuno isti način? I to sa namjerom?
MILF hunter
07-03-2013, 00:08
Većinom jer su bili 'flop' u svojim klubovima, pa zato... Ok, cijela ta veza iz Ancelottijevog 'drvca' se bližila kraju ere, a Milan se okrenuo pomlađivanju. Barzaglija nisam gledao, ali završio je u onom cirkusu od Wolfsburga, pa i ne čudi što im nije bio potreban i što je prodan za siću.
MILF hunter
07-03-2013, 00:15
Inače, sad kad mi je Utd. ispao, volio bih da Barca uzme novu ligu prvaka čisto zbog Messija, ofc.
Poslije njih Dortmund ili Real, čisto jer su jedini preostali klubovi za koje smatram da mogu ugroziti Bayerna, kojeg pezirem.
Može to i Juve, ali ne želim da Marvin na kraju bude u pravu, tako da ne, definitivno ne.
Ostali su potpuni autsajderi i posve nebitni.
Nije svaki prekršaj đonom crveni, nego samo iznad međunožja, jer se za to smatra da je opasnost po sigurnost igrača velika. Tak je barem Beusan pojasnio. Mislim da je Arbeloin prekršaj bio iznad koljena, ali nisam sad siguran dali mislimo na isto.
Što se mojih favorita tiče. Naravno Real u prvom planu iako će biti teško. Bayern mi nije nešto posebno drag, ali bilo bi mi drago da Hrvat podigne pehar. Borussija mi je super zadnjih 2-3 godine i mislim da imaju jako dobre šanse. Još uvijek su nekako favorit iz sjene i to bi im mogla biti prednost. Nadam se da će netko od ta tri osvojiti.
Glavno da barca ne osvoji, jer je to barca i juve jer je Marvin naporan sa glorificiranjem.
MILF hunter
07-03-2013, 01:05
Čak mislim da se ne bi tolika važnost trebala davati tome je li noga visoko potignuta već sagledati posljedice i žestinu. Taylor je satrao Eduarda jednom nogom, nisko, a bilo je opasnije od svih visoko podignutih nogu koje sam ja vidio u životu. Ti lomovi nogu su mi gori od udaraca u kuk i trbuh, a i posljedice su trajnije. Alonso i Arbeloa su ustali nakon par sekundi, Dudu i Ramsey nakon 10 mjeseci. Isto škakljiva tema.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.