Pogledaj cijelu verziju : League of Legends
"ne prepirem se ja sa nikime, sve sta sam napisao stoji i istina je ^^"
Prepireš se sa gramatikom koliko mi se čini. :DS
ni sa kime zvuci gej.
al dobro, prestat cu sada da ne offtopicarimo vise :D ( misteri, reko ti je smirivac miss na vrijeme, samo si fejlo )
sta se blitza tice, dobar je i koristan. nema goreg nego kad te zgrabi blitz kroz zid, i odjednom te 5 ljudi mlati :(
za ranked ne znam ^^
Lord Coldwolf
30-11-2010, 18:38
Odi ovdje. (http://pcplay.hr/forum/viewforum.php?f=34)
lol kako si se jucer retardirano ponaso, jedan gejm nemas pozitivan skor i pocnes se ponasat se ko djete od 3 godine, ne znas shvatit zajebanciju, odes sa tsa, i poslje gejma odes bez pozdrava. zao mi te ako ti jedna obicna igra igra toliku ulogu u zivotu, evo vidim da si me i obrisao sa frend liste posto te nema ni na off listi, pre jadno, nisam ti ja kriv sta si bio los. have fun :D
edit : swero, na NA si se prebacio ? :P
ne ne, samo malo da mogu tu i tamo odigrati sa ljudima na NA
DJ Not Nice
30-11-2010, 19:03
Kao što je Lesi i rekao, da ga kontaktiramo preko PM-a ako mu imamo što reći, što sam naravno i učinio jer nisam htio iznositi činjenice u javnost.
Nazvah ga "Rejđ Kviterom", te iako je rekao da neće odgovarati na takve stvari, svejedno je došao u TS sobu i nazivao me pogrdnim nazivima.
Nakon čega me je i banao, te mi oduzeo sva prava na TS-u.
Mystery In Space
30-11-2010, 19:04
:rotfl: </3
Opet si iznio sadržaj poruke u javnost :nonono:
DJ Not Nice
30-11-2010, 19:08
Bio sam prisiljen to učiniti,
neka ceo svet zna kakav si!
Šteta što nisam u toku pa ne znam o cemu pricate
Death By Sexy
30-11-2010, 19:40
Fakat ne kužim zašto bi netko rejđ kvitao, totalno gej.
Ugl, sutra bude server down i doć će novi patch i champ rot! Jej! Al nema još patchnotesa...
tek sutra novi champovi? vidim gospoda se malo odmara od vec MUKOTRPNOG i iscrpljujuceg posla pa su si uzeli dva dana odmora, lijepo
Mystery In Space
30-11-2010, 19:45
Dj me zeza, imam 0 livova a tako će i ostat :P
tek sutra novi champovi? vidim gospoda se malo odmara od vec MUKOTRPNOG i iscrpljujuceg posla pa su si uzeli dva dana odmora, lijepo
Sta ti to znaci. Pa nije ni njima lako
http://www.solomid.net/livestream.php
trenutno igra s blitzom lvl 1
MnVLWKsO6CQ&feature=player_embedded
Death By Sexy
30-11-2010, 20:24
Preloše nešto...
Death By Sexy
30-11-2010, 21:00
Haha, jesam rekao da bude Gragas---
Here is the list of champions available in this week’s rotation (Season One - Week 21):
Ashe
Cho'gath
Gragas
Irelia
Ryze
Shaco
Sivir
Sona
Veigar
Zilean
Pola champova koje nemam <3. Mislio sam shaca uzet jutros i nisam fala bogu
Lord Coldwolf
30-11-2010, 21:31
Irelia <3 nisam mislio da je tako zabavna
Death By Sexy
30-11-2010, 23:15
Gragas :pray:
Gragas :pray:
Gragas je prezabavan za igrat :D
bačve ftw, pogotovo ulti kad bacis iza njega pa ga odbaci prema tebi :P
Death By Sexy
01-12-2010, 07:29
Da, baš sam jučer Katarinu uništio, bilo prezabavno.. Iza nje ulti - odbaci je prema toweru, ima cca. 100 hp i mora trčat prema meni i onda BODY SLAM!!! :D
Trundle izgleda megakul:
ImDVrSscUqA
ma prekrasno jucer kupim Sonu i sad izađe free -.-
sad imam Singeda Tristanu Siona Xin Zhao-a i Jannu
vise neigram s tristanom :P
sad s Zhaom poceo sam radit i svoj build ovdje http://www.mobafire.com/league-of-legen ... ostcomment (http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/xin-zhao-by-kico-35254#postcomment)
ma prekrasno jucer kupim Sonu i sad izađe free -.-
sad imam Singeda Tristanu Siona Xin Zhao-a i Jannu
vise neigram s tristanom :P
sad s Zhaom poceo sam radit i svoj build ovdje http://www.mobafire.com/league-of-legen ... ostcomment (http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/xin-zhao-by-kico-35254#postcomment)
ti nas zajebavas ili?
http://www.leagueoflegends.com/board/sh ... p?t=369958 (http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=369958)
ne mogu vjerovat sta rade od igre :(
m4dsk33lZ
01-12-2010, 15:04
http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=369958
ne mogu vjerovat sta rade od igre :(
Poboljšavaju igru?
* Strong supports are able to protect powerful ranged carries too well, cancelling their fragility too easily
-We’re starting with a duration nerf to Morgana's Black Shield and Janna's Eye of the Storm to reward better timing of the spell reactively and to raise the skill ceiling a bit on these spells. If this proves too little, we’ll evaluate the need for additional changes in a future patch.
Ovo su odavno trebali napravit. Pogotovo Jannin shield koji je imba.
* Ranged carries, holistically, are too safe considering their damage output
-While we predict bigger changes will be required, our first adjustments are to lower the movement speeds of ranged carry-style champions to provide more of a tradeoff, and nerf Blessing of the Lizard Elder when used on ranged champions. We’d like to keep ranged carries “safer” than melee, while beginning to provide more tradeoffs that both give melee a place in the game and differentiate the roles of melee and ranged characters.
I ovo isto. Melee heroji su inferiorni trenutno.
Ne vidim ništa loše u promjenama, jer pokušavaju balansirat igru.
not sure if srs, imas avatar na xina. also, trynda ? ww ? je da inferiorni su.
tankove treba sredit, ne ovo.
Mystery In Space
01-12-2010, 15:19
Reći ću samo ovo: Olaf, Jax, Xin O_O
Neka oni slobodno smanje damage od recimo ashe (umjesto ashe ubaci nekog drugog squishy range heroja ako hoćeš) ali neka joj daju instant teleport u bazu sa 2 sec cda jer kako će se ona obranit od recimo Olafa kada je ovaj imun na sve -.-
Blitz je žešće buffan.
Malphite
Seismic Shard damage reduced to 70/120/170/220/270 from 80/135/190/245/300
Totalno nepotrebo. Glavni haras su sjebali. Nek se napuse
Kupio sam Xin Zhao-a i iskreno, za prvi put, prejak je lik :D. Mislim da je cak op, al necu sad o tome, bitno da mi lik paše kao nitko do sad, osim mozda olafa :P
http://img526.imageshack.us/img526/2008/xinzhaoggprviput.jpg (http://img526.imageshack.us/i/xinzhaoggprviput.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Cak sam npr i Tyrnda ubijao bez problema, i na manjim levelima dok se feedao na mom timu xD
Kupio sam Xin Zhao-a i iskreno, za prvi put, prejak je lik :D. Mislim da je cak op, al necu sad o tome, bitno da mi lik paše kao nitko do sad, osim mozda olafa :P
http://img526.imageshack.us/img526/2008/xinzhaoggprviput.jpg (http://img526.imageshack.us/i/xinzhaoggprviput.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Cak sam npr i Tyrnda ubijao bez problema, i na manjim levelima dok se feedao na mom timu xD
rula xin, ja ga isto sad igram, samo meni je malo veci problem posto nikad nisam igrao melee heroje :D
Lord Coldwolf
01-12-2010, 18:26
ovo s malfitom.. sram ih bilo :/
probao sam mf nakon nerfa ( po neznam koji put ) , ok je i dalje :D
koji je kurac busy, kad će ovo skinut da bude ffa?
Ili jesu, ili za 15 minuta.
Mystery In Space
01-12-2010, 19:07
Hmm, izbacilo me iz 2 gejma zaredom i nemogu se reconnectat, wtf -.-
Eu nema takih problema....Nekad chat jebe i to je to
Hmm, izbacilo me iz 2 gejma zaredom i nemogu se reconnectat, wtf -.-
bitno da me nisi obriso :>
edit : niti se ne primjeti ms nerf na ranged kerijima.
Mystery In Space
01-12-2010, 19:19
Gledao sam malo po forumu i izgleda da game freeza nakon 2min ako je novi champ u njemu o.o
Igram EU btw i čekam da to fixaju.
The Fury
01-12-2010, 21:47
US nema takih problema....Nekad chat draga i to je to
Fix'd :D
Death By Sexy
01-12-2010, 21:51
Sad eu zajebava :D
Hmm zvali me frendovi da dodjem na us....No kaka je latencija?
Na eu imam 20-50
Mystery In Space
01-12-2010, 23:19
100-200. Ako si na optici računaj na ping oko 100.
E, al ovo nije FPS. Meni je ping oko 110-140, i ne smeta mi previše. Većina time-critical stvari je sinkronizirana (odabir karte, pucanje tornja itd.), jedino tu i tamo koji skillshot kratkog dometa može teoretski patiti od 90 ms razlike.
Buff za Pantheona, puno je bolji sad.
Kupio sam Rammusa, jedva čekam da naučim igrati s njim.
Also, čekam sljedeći tjedan da isprobam Ezreala i Kennena, do onda skupljam IP da kupim još jednog 6300 champa.
Na koji način? Igrao sam ga samo dva puta od patcha pa ne mogu znati, u prvom gejmu mi se činilo da radi previše damagea, ali u drugom je bilo ok.
radi previse dmg-a sa trecom cini mi se, tojest duplo nego koliko bi trebao
kupio panta
da, cini mi se da nesto nije uredu sa e skillom, ali svejedno i ako ga nerfaju igrat cu ga dosta
bio sam solo mid i dosta dobro sam odigro kroz cijeli game, cak sam imo 9 1 ili tak nes, al team je fejlo zesce...
primjetio sam i ja da sa trećim ubija bogove, nekom asheu sam mogao skinut 70% hpa na možda 12om levelu...
Ne znam, čini mi se da radi točno onoliko koliko bi trebao (E = Heartseeker Strike, tj. HSS). Podesili su AD scaling na onoliko koliko je imao prije velikog nerfa (čak i malo više za early game). Uništava squishyje bez problema, ali tankovi (ili armor-stacking champovi) su još uvijek prilično izdržljivi protiv njega.
Sve dok on ne počne stackati Armor Pen...
Dakle, konačno radi damage. Ne znam je li buggan ili OP.
Also, prvi game s Rammusom (3v3): 5/2/12, uz 4 uništene građevine. Neloše.
kupio panta
da, cini mi se da nesto nije uredu sa e skillom, ali svejedno i ako ga nerfaju igrat cu ga dosta
bio sam solo mid i dosta dobro sam odigro kroz cijeli game, cak sam imo 9 1 ili tak nes, al team je fejlo zesce...
ono, kupi rune :(
Ne znam, čini mi se da radi točno onoliko koliko bi trebao (E = Heartseeker Strike, tj. HSS). Podesili su AD scaling na onoliko koliko je imao prije velikog nerfa (čak i malo više za early game). Uništava squishyje bez problema, ali tankovi (ili armor-stacking champovi) su još uvijek prilično izdržljivi protiv njega.
Sve dok on ne počne stackati Armor Pen...
Dakle, konačno radi damage. Ne znam je li buggan ili OP.
Znači mogu ponovo početi koristiti pantheona
:D
majstoro
02-12-2010, 19:27
Opet cu probat instalirat al nezz za koju bi regiju,bojim se da opet neki error ne izbaci
DJ Not Nice
02-12-2010, 20:59
Ćau, i ja igram LoL.
majstoro
02-12-2010, 21:33
dodajte me
AmunRa1
Ok, imam viška IP-a i stvarno ne znam na što da trošim, mord mi je i dalje zabavan pa tražim nešto izazovnije gdje se trebam malo više truditi da pošteno izgazam drugi tim :)
Ok, imam viška IP-a i stvarno ne znam na što da trošim, mord mi je i dalje zabavan pa tražim nešto izazovnije gdje se trebam malo više truditi da pošteno izgazam drugi tim :)
rune?
Samo ako mozes Tier 3 koristiti
Mogu ali ne kupuju mi se rune, želim novog champa
Markecgrad
02-12-2010, 22:34
Troll? Čujem da je dosta zabavan za igrati.
Troll? Čujem da je dosta zabavan za igrati.
Igrao sam maloprije protiv trolla, nije nesto posebno, ali moze borbu okrenuti skroz, u slucaju da se borite u sumi 5v5, samo zablokira put s onom ogromnom ciglom i voila, ubije pola teama, a pola kasnije mora bjezat jer nemoze protiv svih 5 :P
majstoro
02-12-2010, 22:52
ko je za game,da me nauci malo :D
Kassadin i Malphite mi izgledaju zanimljivo, ima li netko ikakva iskustva sa njima?
Kassadin je puno tezi za igrat. U pravilu dobar kasadin pobijedi borbu, a los uzasno nafeeda protivnicki tim. Trebas znat koristit pokretljivost i teren u svoju korist.
Malphite.... taktika: q q q q q q ako si lvl 6 a on ima manje od pol hp-a ulti + e + q + ignite i gotovo. Osobno mi je dosadan i prelagan za igrat te ga je lagano counterat u rankedu.
Poceo sam igrat cho'gatha i do sada sam izgubio samo 1/6 borbi zato sto su moji u 15 min uspjeli imat 3 15 omjer killova.
U rankedu ga igram u solo lane-u i mislim da me gotovo nitko ne moze dobit osim mozda dobrog mordea, no rekao bi da bi to bilo izjednaceno.
Lord Coldwolf
03-12-2010, 02:02
Malfit je jedan od mojih top 3 heroja, igram ga kao tenka. Ima dobar damage, ako napunis stit ( passive ) mozes podnijeti prilicno dosta damage-a, i ima jedan po meni od najzabavnijih ultimate poteza koji je veoma koristan za fight initiation.
poslao sam mejl riotu prije mjesec dana, danas dobio tek odgovor, i u znak isprike jer sam dugo cekao na account su mi addali corkija i 10 win IP boost. nemogu vjerovat :D
Lord Coldwolf
03-12-2010, 02:21
poslao sam mejl riotu prije mjesec dana, danas dobio tek odgovor, i u znak isprike jer sam dugo cekao na account su mi addali corkija i 10 win IP boost. nemogu vjerovat :D
mda...zasto ? :D sto si im pisao ? :D
mda...zasto ? :D sto si im pisao ? :D
nesto u vezi corki skina, posto mi je account jos iz bete samo sto nisam igrao :D
i na kraju dobio i corkija i IP boost.
Kupi Udyra dostaje zajeban
Poceo sam igrat cho'gatha i do sada sam izgubio samo 1/6 borbi zato sto su moji u 15 min uspjeli imat 3 15 omjer killova.
U rankedu ga igram u solo lane-u i mislim da me gotovo nitko ne moze dobit osim mozda dobrog mordea, no rekao bi da bi to bilo izjednaceno.
Sto nije omjer 3 15 isto kao 1 5 haha. btw cho gath je super tank i sve, al bez pravog teama je iskreno govoreci zakurac :P. Znam da bi u nekim igrama bio toliko jak da bi ga jednostavno ignorirali, ubili sve, i onda tek isli na njega :D
kupio sam malpha. kako to rula, lagano je OP. uletim u njih 5, ubijem ryzea i odsetam van. jebeno :D
Lord Coldwolf
03-12-2010, 16:03
kupio sam malpha. kako to rula, lagano je OP. uletim u njih 5, ubijem ryzea i odsetam van. jebeno :D
bas me zanima sto te inspiriralo da ga kupis :D
Jel zna netko gdje pise koliko je acc star :?
bas me zanima sto te inspiriralo da ga kupis :D
a nista, jucer smo ja i smirivac igrali s nekim likovima 4 partije, pa sam shvatio da je malph vise Op od mordea :D
Markecgrad
03-12-2010, 19:36
Kako sam ownao danas sa Teemom:)
Izgleda da kad god igram sa Markecom ili nekim sa foruma nenormalno loše nas ide, ali bar je zabavno podjebavati ljude koji se radi toga živciraju XD
Sto nije omjer 3 15 isto kao 1 5 haha. btw cho gath je super tank i sve, al bez pravog teama je iskreno govoreci zakurac :P. Znam da bi u nekim igrama bio toliko jak da bi ga jednostavno ignorirali, ubili sve, i onda tek isli na njega :D
mozda zato sto je tank ?
:(
Nisi skuzia bit xD
Cho gath nakrca health i armor, al nema nacina da natira ostale da ga udaraju, pa ga jednostavno ignoriraju, kad bi imao nekakav taunt ili nesto bio bi koristan, ovako vecinu vremena stoji sa strane i zakurac udara
pa da, zato sto se tenkove uvijek fokusira zadnje :P
al ono, nebi se bas slozio za choa
lik stuna i silenca cijeli team, pojede squishija i tuce sa onim bodljama, tesko da zakurac udara :)
A neznam, uglavnom vecina cho gatha bi imala ogroman hp, ali nikakav dmg, tako da nebi smetali puno, a sad, zavisi ko ga igra :D
majstoro
03-12-2010, 22:08
Zasto vas je vecina na us verziji :(
Nisi skuzia bit xD
Cho gath nakrca health i armor, al nema nacina da natira ostale da ga udaraju, pa ga jednostavno ignoriraju, kad bi imao nekakav taunt ili nesto bio bi koristan, ovako vecinu vremena stoji sa strane i zakurac udara
dunno if srs.
moze stunat i silencat cijeli team, da ne spominjem feast.
Zasto vas je vecina na us verziji :(
nije :)
majstoro
03-12-2010, 22:11
koji ti je nick da te add ?
koji ti je nick da te add ?
Sillenius
Prvi game s Rammusom na Summoner's Riftu (5v5): 3/6/30. S tim da mi je bilo teško igrati jer me je disconnectalo pa sam imao fantomske minione i towere na mapi. :/
THE MASTER OF ASSISTS HAS COME!
Zna netko kakav je Kennen za igrati?
Također Veigar mi je fora, dosta je zabavno imati 50 ap-a bez ikakvih itema XD
DJ Not Nice
04-12-2010, 00:02
Danas sam imao milju kilova sa Čokobom.
Danas sam imao milju kilova sa Čokobom.
ko je to :(
čogat ?
Zna netko kakav je Kennen za igrati?
kennen je prejeben, ali ajmo reci da moras biti mid da bi bio efikasan, ako uspijes napraviti 2-3 killa early game, dominirat ces cijeli gejm ako znas sta radis :)
Kennen će biti besplatan sljedeći tjedan pa ga isprobaj, ja definitivno hoću.
ja ga kupio dok je bio na akciji
jeben je
Nisi skuzia bit xD
Pokusaj kliknut na carrya kada ja onakav ogroman stanem na njega. :wink:
Cho ima vjerojatno najveci dmg od tankova. Cone Silence, AoE knock up koji usporava + 850 true dmg-a sa ultijem + 120 base dmg + mali AoE siljci koji rade 60magic dmg-a.
Ako uzmes u obzir da dps-ovi imaju oko 2k hpa ja mu sa cho'gathom skinem skoro 50% samo sa ultijem.
Cho je BOLESTAN sa malo APa.
Also, I is back. US. The Boz.
Mystery In Space
04-12-2010, 10:31
AP Chogath je mrcina. Imaš lijepo 3.5k hpa, 650 AP sa mass magic penetration i samo skidaš dok aoe disable radi 800 damage-a i silence tu negdje a ulti da ni ne spominjem. Baš sam Kiwiju i Cherriju pokazao, sve se topi.
Death By Sexy
04-12-2010, 10:42
Kupio singeda! OMG :pray:
Lik prerula, nema veze što ja još sakam s njim. :D
Svi abilityi i passive su predobri (dok kod gragasa q ne koristi nakon 2 lvla...). Lik ima prejak ulti, ko da je tenk (+ hp od passsiva!).
DJ Not Nice
04-12-2010, 11:04
Ne Čogat, onaj klaun..Čoko, ne znam kako se zove.
I da, Čogat sa tim nekim AP il kako već rula.
Uvjerih se.
Lord Coldwolf
04-12-2010, 11:42
Ne Čogat, onaj klaun..Čoko, ne znam kako se zove.
I da, Čogat sa tim nekim AP il kako već rula.
Uvjerih se.
Shico Shako :D :D :D hahahahAHA
Lol Shaco dobiva nerf.....I to zesci...
Nece vise moci jungle biti ce laner.,
Today, 12:58 AM
Unfortunately, we knew about this bug when we shipped this patch but were unable to fix it in time. It should be fixed next patch.
Having said that, don't be surprised if Shaco gets an adjustment in the coming month or two that makes him a much better laner but unable to jungle.
Today, 01:17 AM
Yeah I should know better than to post stuff like that. It will be overreacted to and hyperbolized.
It's something we've talked about. The fact that you have to stack some JitB near golem in order to be able to jungle is, frankly, poor design.
There are other issues like any champion that can jungle and has a blink stealth will be extremely problematic, and so we have to overnerf his all around play in order to compensate for this. I sort of feel like jungle Shaco is not only bad for LoL but bad for Shaco too...
Kupio singeda! OMG :pray:
Lik prerula, nema veze što ja još sakam s njim. :D
Svi abilityi i passive su predobri (dok kod gragasa q ne koristi nakon 2 lvla...). Lik ima prejak ulti, ko da je tenk (+ hp od passsiva!).
pa singeda trebas buildat ko tenka :D
2 roda ides
Markecgrad
04-12-2010, 17:41
http://imgur.com/vfXzy.png
Evelynn <3
DJ Not Nice
04-12-2010, 17:43
To je loš skor za Eveljin.
Znam ja, vjeruj mi.
zbroj mačeva i ruka je dost seksi <3
Lol Shaco dobiva nerf.....I to zesci...
/cut
Meni se ovo sviđa. Htio bih igrati Shacoa, ali ne volim junglati. A i slažem se s argumentima, čiji god da jesu.
Može link na to?
m4dsk33lZ
04-12-2010, 18:02
Evelynn <3
Užasan build + očito igraš protiv noobova.
I nitko ne fali mog zemljoradničkog mordekaisera ;___;
The Fury
04-12-2010, 18:26
Dodao sam te Boz.
Ja sam igrao sa vladom, mid sa ashe, ona me ownala (to spominjem jer je netko imao sličnu situaciju).
Pokušavam biti dobar sa Ireliom i Shacom, not so good. Ah well...
I btw, ako ste tijekom igre i netko vam pošalje poruku, možete mu dogovoriti da upišete: /r ili r/ nisam siguran.
Markecgrad
04-12-2010, 18:38
Evelynn <3
Užasan build + očito igraš protiv noobova.
Ovo mi je drugi put da igram sa Eve i svi u protivničkom teamu su bili 24+
I nije loš build. Imao sam preko 400AP i hrpu mane, ni u jednom trenutku tokom matcha nisam trebao odlaziti u bazu po heal, bilo je dovoljno da ubijem nekog squishija, healam se passivom i nastavim ubijati ostale.
Isse, nema me tri mjeseca, i Shaco je i dalje OP. LOL!
ako je shaco op ja sam avion
m4dsk33lZ
04-12-2010, 19:39
I nije loš build. Imao sam preko 400AP i hrpu mane, ni u jednom trenutku tokom matcha nisam trebao odlaziti u bazu po heal, bilo je dovoljno da ubijem nekog squishija, healam se passivom i nastavim ubijati ostale.
moja prva tri gejma s evelynn (igrao sam s par ljudi s foruma):
http://yfrog.com/5aeveasj
http://yfrog.com/3veve2rj
http://i56.tinypic.com/fcsnzk.jpg
Nije OP, samo se čini da se dizajnerima ne sviđa uloga za koju se koristi.
(EDIT: Barem sam ja tako shvatio, još nisam vidio odakle je uzeta ta informacija.)
Shaco je op ako ga znas igrat 1v1 najjaci champ daleko.
Kao Rogue u WoW-u.
http://www.solomid.net/forums/index.php ... haco-nerf/ (http://www.solomid.net/forums/index.php?/topic/4717-incoming-shaco-nerf/)S Prvo dje sam vidio.
http://www.leagueoflegends.com/board/sh ... p?t=373810 (http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=373810)S Drugo dje sam vidio.
DJ Not Nice
04-12-2010, 22:28
Šta ono Left znači?
Koliko si puta izašao prije svršetka igre?
Madneš, sakaš! ..ako je to to.
Meh, kennen će biti besplatan idući tjedan, uzeo sam si MF, predobra je, skroz zabavno za igrati, bježanje okolo i mlaćenje svega :D
The Fury
05-12-2010, 12:27
f4w7lWRdkr4&feature=related
NOM NOM NOM :pray:
Death By Sexy
05-12-2010, 13:44
hehe
5GyxaeeoXJk&feature=related
i lold
KIFmajf9DxQ&feature=related
http://img607.imageshack.us/img607/3474/ukurac.jpg
ace napravimo, umjesto da pushamo inhib turret, idioti odu na jungle rampage mode i ubijaju blue buffove, dok se drugi tim reza.
nemam rijeci..ja sam malph :P
Lord Coldwolf
06-12-2010, 10:50
Sillenius ti dok ne igras samnom/nama to ko da je neka druga prica, kako naberes takve statsove ? Al sudeci po ostalima sve njubare , rajght?
Kakav smo mi jucer imali gejm, mystery , smirivac i jos par ljudi za koje nisam siguran dali su ovdje... tako jadan defeat :/
Mystery In Space
06-12-2010, 11:02
Cherry nas je zajebo xD Nema veze, dogovor je dogovor: Ja sam kriv za defeat + lekcija naučena. Lux+Sion na istom lane-u je nešto pre pre opako hehe. S tim još da uzmemo recimo malpha+ema i jedan phys dps tipa ashe i imamo brutalan tim.
DJ Not Nice
06-12-2010, 13:28
Vi ste krivi za taj difit.
Da niste vijudali uokolo, te da smo igrali kao tim pobijedili bi samo tako.
Sillenius ti dok ne igras samnom/nama to ko da je neka druga prica, kako naberes takve statsove ? Al sudeci po ostalima sve njubare , rajght?
Kakav smo mi jucer imali gejm, mystery , smirivac i jos par ljudi za koje nisam siguran dali su ovdje... tako jadan defeat :/
pa ne bas, dobri su bili svi osim kennena, u suprotnom timu je ez sakao jedino, al sam ih ipak sve pregazio :D
kad ne igram s vama igram opusteno, pa se sranja dese :D
also, ne znam sta je bilo, al nista ervin nije kriv. <3
edit : ima mozda netko akali na nekom smurf akauntu, volio bi ju probat ^^
Lord Coldwolf
06-12-2010, 14:16
taj ervin je bio promatrac.
Mystery In Space
06-12-2010, 15:12
Joj sad si me sjetio na epic scenu. Oni ruše 2 lejna a on ispituje za iteme i ništa ne gleda xD
cini mi se da je tea kod sandija kuci, a oba mi se nejavljaju na chat i ne igraju nista
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ;D
nego, kad cemo zaigrat da nas ima 4-5?
DJ Not Nice
06-12-2010, 16:54
Ja sam najbolji!
Rejv Tristana rula samo tako, trolol.
Markecgrad
06-12-2010, 17:06
http://imgur.com/gJcMI.png
Na početku su ashe i troll leftali match, pa se ashe vratila u dvadesetoj minuti a ryze je leftao. Na kraju smo ja i Sion sami igrali protiv njih pet i nekoliko puta uspjeli cijeli protivnički team ubiti ili ozbiljno oštetiti. No ono, ne možeš 5v2 igrati i pobjediti.
Zbog ovakih matcheva gubim volju za igranjem :(
Lord Coldwolf
06-12-2010, 19:38
izveo pentakill, quadra kill u rankedu.. sad sam si malo ok nakon usranih ranked gameova sa idiotima :D
http://i51.tinypic.com/16a6vfc.jpg
Mystery In Space
06-12-2010, 20:09
Koliko ti to imaš prijatelja? 0.0
http://i52.tinypic.com/2n8ye7n.jpg
Udyr je stvarno dobar u noob game-u xD
Lord Coldwolf
06-12-2010, 20:30
ima jako puno kombinacija snjim ? vidim da si isao pure dps sa nesto dodatnog survavibility-a.
Mystery In Space
06-12-2010, 20:48
Imaš bolestan survival i sa dpsom, ne znam tko te može gankat a turtle spašava od svačega stvarno.
Pitam ja frenda "E, imam devet soma IPa, kaj da kupim?"
On, pošto zna moj playstyle, kaže "Sona."
I ja kupim Sonu. AJME KAKO ZAKON CHAMP! Neki hibrid AP/AD na njoj radi BOLESTAN damage sa q+autoattack. I baš je guštalica, onako, melodijica, laganica... evo, sad ovo pišem i shvatim da se njišem malo, u ritmu Aura of Valor...
sona je pure support i lane controller, lol
Manamune, Rylai's i Soul Shroud. Svaki treći spell autoattacka za 400 damagea, Valor lupi za ~350, i Krešendo stun i 450 damagea. Sam autoattack lupa 140 sa nenapunjenom suzom.
probaj locket rushat, jos par support itema i onda u teamfightu spemat sve aure :P
The Fury
06-12-2010, 22:28
Pitam ja frenda "E, imam devet soma IPa, kaj da kupim?"
On, pošto zna moj playstyle, kaže "Sona."
I ja kupim Sonu. AJME KAKO ZAKON CHAMP! Neki hibrid AP/AD na njoj radi BOLESTAN damage sa q+autoattack. I baš je guštalica, onako, melodijica, laganica... evo, sad ovo pišem i shvatim da se njišem malo, u ritmu Aura of Valor...
Super mi je lik, ja sam isto počeo igrati nedavno sa njom... Sviđa mi se melodičnost njezinog glasa, furioso furioso
Btw, Boz zna kako se igra, nije loš :)
Odigro jedan practice sa Kennenom, zakon lik, prezabavno je igrati sa njim, još malo pokušavam skužiti iteme za njega ali sorc boots, malady, rylais i bio sam krenuo na rageblade nisu bili loši
m4dsk33lZ
06-12-2010, 22:51
Madneš, sakaš! ..ako je to to.
A, joj.
Odigro jedan practice sa Kennenom, zakon lik, prezabavno je igrati sa njim, još malo pokušavam skužiti iteme za njega ali sorc boots, malady, rylais i bio sam krenuo na rageblade nisu bili loši
wat
kakav as na kennenu ? :D
lose ti je to.
sorc boots
mejai
rylai
zohnya
situational item
Kako loše, išao sam na nekog hibrida koji može i autoattackom radit fin dmg, brzo tuče, svako malo padne jedan mark i uz shuriken koji se dosta brzo refresha radio sam jako fin dmg :)
Kako loše, išao sam na nekog hibrida koji može i autoattackom radit fin dmg, brzo tuče, svako malo padne jedan mark i uz shuriken koji se dosta brzo refresha radio sam jako fin dmg :)
probaj, pa ces vidit ^^
DJ Not Nice
07-12-2010, 00:28
Nema Šake više, tko mi da novac da si kupim Šaku?
Sendi, pitaj ženu da li ima para za posuditi.
Igrao sam danas sa Kenom,
nema Šake al ima Kene.
Unaglavnom, Keno je oK.
Jedino mi je bed što ga ne mogu zamisliti u poljima pšenice kako kolje nevine žitelje.
Kupiti mejais na samome pocetku je lose. Pogotovo ako igras protiv pametnih ljudi. Osim ako si Karthus.
Lord Coldwolf
07-12-2010, 00:49
evo.. sillenius zna igrati sa nama :D
3 premade , we and lux.
http://i56.tinypic.com/2uhmot0.jpg
Lol. Dovoljno reci. Malph sto vise armora ima veci mu je i dmg.
Lol. Dovoljno reci. Malph sto vise armora ima veci mu je i dmg.
samo e skill mu je jaci ^^
Nema Šake više, tko mi da novac da si kupim Šaku?
Sendi, pitaj ženu da li ima para za posuditi.
Igrao sam danas sa Kenom,
nema Šake al ima Kene.
Unaglavnom, Keno je oK.
Jedino mi je bed što ga ne mogu zamisliti u poljima pšenice kako kolje nevine žitelje.
nemos pare posudivat :D
1. kupi si evelynn, ona ti je 1k. (saka, al moze cijelo vrijeme bit nevidljiva, tako bar neces feedat :D )
2. kupi 4 sunfire capea
3. budi nevidljiv i pali ljude sa sunfire capeovima, penta kill
4. ?????
5. PROFIT
Frost Commander
07-12-2010, 08:07
Ne nitko se nece sjetit kupit ward ili elixir :D
Markecgrad
07-12-2010, 08:48
1. kupi si evelynn, ona ti je 1k. (saka, al moze cijelo vrijeme bit nevidljiva, tako bar neces feedat :D )
2. kupi 4 sunfire capea
4. ?????
5. PROFIT
Ček, ovo je zbilja moguće?
Moram isprobati sljedeću rundu :)
Lord Coldwolf
07-12-2010, 10:34
2. kupi 4 sunfire capea
4. ?????
5. PROFIT
Ček, ovo je zbilja moguće?
Moram isprobati sljedeću rundu :)
nikog neces sa time ubiti osim ako nisu idioti i squisheri + polumrtvi vec
lol. on je lvl 1, imat ce skor 300 / 0, tamo di on igra niti ne znaju sta su wardovi i eliksiri.
Lord Coldwolf
07-12-2010, 11:01
lol. on je lvl 1, imat ce skor 300 / 0, tamo di on igra niti ne znaju sta su wardovi i eliksiri.
:) well, half true. Ima hrpa onih koji rade nove accounte, al neka proba.
Death By Sexy
07-12-2010, 11:06
Singed <3
Evelynn je 1350? Mislio sam da je 3150.
Kupujem ju sad onda prije nego dobije rework. :D
Prva tri gamea s Kennenom (3v3), sve tri pobjede. Stun rula.
Singed <3
true dat, probao ga, flip owna.
imagine, tristana + poppy + singed + alistar...uhvatite lika, tristana ult, odgurne ga, singed flip...you get my point. izsutirate ga na svoju fontanu :D
DJ Not Nice
07-12-2010, 12:33
lvl7 sam i PRO sam molim lijepo!
kk, budem probao sa tom Evelin..
Markecgrad
07-12-2010, 12:42
Tko je level 1?
nikog neces sa time ubiti osim ako nisu idioti i squisheri + polumrtvi vec
squisheri
:(
Lord Coldwolf
07-12-2010, 13:57
WPDtBsQsxV4&feature=player_embedded
preludo :D
I btw, novi champ Cassiopeia - The Serpent's Embrace izgleda ultra zanimljivo.
Tko je level 1?
čeri.
DJ Not Nice
07-12-2010, 14:58
Molim lijepo, lv7 trenutno.
Skupljam za Trola.
Death By Sexy
07-12-2010, 15:34
Dodavajte me ljudi, naporno već s lošim likovima igrat, zadnjih 15ak sam izgubio zbog loše ekipe...
Yawning Man
RECI SERVER NA KOJEM IGRAŠ!1!
Death By Sexy
07-12-2010, 15:45
eu :oops:
Markecgrad
07-12-2010, 15:45
Dodavajte me ljudi, naporno već s lošim likovima igrat, zadnjih 15ak sam izgubio zbog loše ekipe...
Yawning Man
Igraj samnom, ownam sa evelynn. Neka Boz potvrdi.
Igra Eve sa Heal. I to na NA serveru.
sickpetey
07-12-2010, 16:04
@death
Ja sam tebe dodao al ono nesto ne igram u zadnje vrijeme :/
Death By Sexy
07-12-2010, 18:04
Jesi, da primjetio samd a te nema.. Zašto? :(
Lord Coldwolf
07-12-2010, 18:12
evo dodao sam te.
Joj kako volim dobrog suigrača na laneu, perfektno je kad ima exhaust i ignite. Ja sa panthom požurim u brush, pričekamo ih, čim dođe blizu spear, ignite, ghost, a on exhaust, ignite i pwn neki random ability... instant first blood...
Lord Coldwolf
07-12-2010, 18:25
Joj kako volim dobrog suigrača na laneu, perfektno je kad ima exhaust i ignite. Ja sa panthom požurim u brush, pričekamo ih, čim dođe blizu spear, ignite, ghost, a on exhaust, ignite i pwn neki random ability... instant first blood...
2x ignite-a ti se ne stackaju imo
Death By Sexy
07-12-2010, 19:39
Eeeeeeeeeee nisam imao dobru ekipu već zadnjih 20 gameova.. :'(
Death By Sexy
07-12-2010, 21:23
Konačno dobar tim. Kupil sam si Anusa!!! Lik rula!
DJ Not Nice
07-12-2010, 22:18
Tko od vas dolazi na onaj TS?
Tko od vas dolazi na onaj TS?
veceras nisam stigao na vrijeme, pa sam morao nesto obavit, pa nije bilo mjesta :(
sickpetey
08-12-2010, 00:09
Jesi, da primjetio samd a te nema.. Zašto? :(
Kolokviji i pizdarije...od danas moram smanjiti gaming na minimum..:(
2x ignite-a ti se ne stackaju imo
Pa i da se ne stackaju, ak 2 ignitea se na lvl 1 lika bace, to je ogroman damage, a neće ih baciti u isto vrijeme. Bace ih kad jedan istekne.
par okej gejmova danas bilo...sutra uzimam novog champa..
udyr ili akali.
your thoughts ?
Danas sam kupio udyra i prvi dojam je "meh".
Akali s druge strane imam od kad je izasla i po meni je jedan od najzabavnijih championa.
Udyr je malo imba smeće ako ga radiš tenkavo/DPSastog, imaš Locket, i ignoriraš Tigera.
DJ Not Nice
08-12-2010, 03:12
Fakeri jedni!
http://i227.photobucket.com/albums/dd158/ErvinCRO/Trololol/EvaHitler.png
Počeo gejm, falila nam dva igrača.
Nakon 10min dolazi jedan, no već smo izgubili 2 towera.
Cijelo to vrijeme pokušavam biti što bliže minijonima, te ako se ukaže prilika odem zgenkati champe s manje HPa.
..ser kenj prd..
Onaj Kajl i Master su uspijeli u par navrata pušati do njihove baze dok smo Io i onaj gej slatki champ genkali po mapi ostale.
Na kraju me ubiju u zadnjih desetak stotinki prije kraja gejma.
Uglavnom, sve što se micalo sam mogao sam srediti, pa makar to bio netko od tenkova..il što su već.
OH! 2. put da igram Evu Hitler, neračunajući kastm batl koju je odigrao moj drag drug dok sam ja spavao.
Kad vidim te buildove i scoreove, pada mi mrak na oči...
Mystery In Space
08-12-2010, 08:42
Yi, Annie i Mundo imaju najbolji item build koji sam vidio u životu xD
DJ Not Nice
08-12-2010, 13:24
Samo ste ljubomorni što niste ikad imali takav skor.
http://img716.imageshack.us/img716/2258/abilitiesandchamps.jpg
neki hidden / removed content na koji sam naletio.
Po nekoliko puta sam imao i po pedeset killova. Onda sam se levelao na 20.
Systematic Reverse
08-12-2010, 14:08
lolwtf zadnji red ikonica :D
vluNd9H08XA&feature=player_embedded
nevezano uz lol, al jebeno epik.
DJ Not Nice
08-12-2010, 19:12
Kako ju je odjebao!
Death By Sexy
09-12-2010, 06:19
hhhaaahahaahaa, smijeh!
Ugl., neloš mi je Nasus (Anus odmilja)... Zadnju partiju preko 156k dmg. Moram malo q poboljšat, inače je kul lik.
uzeo akali, champ rula ^^
vec u trecem gejmu sa njom sam imao 9 / 0
kako ju buildate ?
uzeo akali, champ rula ^^
vec u trecem gejmu sa njom sam imao 9 / 0
kako ju buildate ?
Ja uvijek hybrid
Lord Coldwolf
09-12-2010, 14:37
I ja si mislim uzeti Akali, podsjeca me na Katarinu samo je jos brza sto mi zvuci totalno zabavno.
Back to reality, kako sam sad imao sa malphom dobar gejm, milina od tima :D
http://img840.imageshack.us/img840/4670/dadadaf0.jpg
pametno sam igrao pa dobio iako mi je loš score. attack power mi je relativno slab bio, oko 190ak ali sam ipak ubijao ko lud. dok moji defaju bazu od svih 5 protivinika ja i ovaj zadnji, zaboravih ime heroju, uletimo i on srećo skine sve tornjeve i inhibitore skoro -.- :)
rtbOGYPTEgM&feature=player_embedded
lol, popizdio bi da mi ovo neko isfura :D
Lord Coldwolf
09-12-2010, 18:48
:D vidi tf-a , 16 tornjeva je rusio.
Ovaj first kill je fora :D
Znam da sam vec postao ovo ali mi nitko nije odgovorio. Gdje pise koliko mi je LoL acc star?
Sad sam se sjetio da imam acc na Europi još od closed bete. Ajde me addajte
Nick EU: Singular1ty
Markecgrad
09-12-2010, 19:54
Pogledaj svoj profil na LoL forumu, mislim da tamo piše.
Ma gledao sam. Piše samo za frendove koje sam pozvao, za mene ne :(
Death By Sexy
09-12-2010, 20:01
2 partije za redom 2 leavera! JEJ!
Fuckyou Riot. Ovaj EU acc mi je star ko biblija, a nisu mi nista dali, ni corkija ni rammusa :thumbs1:
Lord Coldwolf
09-12-2010, 21:18
Fuckyou Riot. Ovaj EU acc mi je star ko biblija, a nisu mi nista dali, ni corkija ni rammusa :thumbs1:
nvmind, igraj tu i tamo s nama :D nemoj zapostavit
Ako se nekome da sa mnom na US sad ulazi i dodaj me Macolla nick!
Markecgrad
09-12-2010, 21:28
Meni se neda dodavati, vi na US dodajte mene :)
Nick: Markec
submitaj ticket supportu, ako ti ej stvarno toliko star account, dobit ces oboje.
DJ Not Nice
10-12-2010, 02:06
A kakav je Kasadin? : D
..mnogo mi se sviđa.
Zwyer, 7s CD flash, jedan od boljih gankera, jedan od najtanky mageva, jedan od najDPSavih castera.
DJ Not Nice
10-12-2010, 02:22
Bljak.
Kennen je kul i zabavan i sve, ali mrzim Mejai's, čim ga kupim nemam killove nego assistove i ginem puno više :/
Zato jer svi pametni ljudi fokusiraju ljude sa snowballsima.
Zwyer, 7s CD flash, jedan od boljih gankera, jedan od najtanky mageva, jedan od najDPSavih castera.
vidio sam par tank kassadina, sick :(
I onda taj Tankadin sa R>W>Q>E uleti u teamfight i počisti ga. Kompletno.
DJ Not Nice
10-12-2010, 04:01
Gledao sam malo gejmove po netu, moram priznati da može učiniti štošta.
Izgledom mi je jedan od ljepših čempiona : )
The Fury
10-12-2010, 11:25
A kakav je Kasadin? : D
..mnogo mi se sviđa.
a2Rk-LvrsVU&feature=player_embedded
GG
ja sam owno sa kassadinom
vidis, mogo bi ga danas opet malo igrat.
Kupio sam Warwicka, sad ćemo ga probat, čini mi se da je pravi auto attack champ ^^
Sljedeća na listi je Akali jerbo je prava ninja :D
lol, i ja sam prije sat vremena kupio warwicka :D
ne zaboravi da MORAŠ junglat sa njim
Death By Sexy
11-12-2010, 14:30
Da, ja ga isto želim kupiti, al mi buraz govori da moram jungleat s njim, a to je tak dosadno, nezanimljivo i repetitivno za popizdit.. :'(
Markecgrad
11-12-2010, 14:33
Ne kupujte ga. Warwick je najdosadniji champion ikada.
odi igrat eve ili tako nesto
i onak, kako ti znas sto je nekome zanimljivo?
Markecgrad
11-12-2010, 14:58
Onak, reci mi što je zabavno na Warwicku.
Onak, reci mi što je zabavno na Warwicku.
junglat ko mofo.
genkat sa ultijem.
1v1, cak 1v2 ubit kog god oces dok se bolesno healas.
chaseat retarde koji misle da mogu pobjec od smrti.
sup ?
Markecgrad
11-12-2010, 15:49
I tako svaku rundu bez ikakve promjene u taktici ili ičemu drugom.
Dosadno.
Zato sljedeću kupujem Akali jerbo mi je najzanimljiva. :D
po čemu se razlikuje od ostalih championa?
odnosilo se na markeca.
Dosadno.
prestani pricat gluposti.
po čemu se razlikuje od ostalih championa?
odnosilo se na markeca.
za tebe se ne razlikuje jer si jebeno retardiran i neznas igrat niti jednog heroja osim mirane sa kojom fejlas
Ja sam danas prvi put zaigrao s Malphitom. Kako dobar i lagan heroj :pray:
A s ww-om sam igrao svega dva puta i sakao sam :D
Mystery In Space
11-12-2010, 16:11
Pazi ti klinca, pravi se našao nekoga zvati retardiranom osobom xD
? meni govoris ili
Mystery In Space
11-12-2010, 16:52
Ne, fulao sam topic xD
:P
nego, ocemo veceras neko okupljanje opet? da nas se skupi 5?
m4dsk33lZ
11-12-2010, 17:08
? meni govoris ili
Mislim da je bilo očito da tebi govori, jer si nazvao rejnđera retardiranim.
Dosadno.
Većina heroja ima samo jednu taktiku (ako želiš biti dobar s njima). Taktike ne odabireš samo po heroju kojeg odabereš, već i po protivnicima.
Inače, raspravljat o tome koji je heroj zabavan, a koji nije, je jednostavno glupo. Sto ljudi, sto čudi*. Zato i ima toliko puno heroja, i nekoliko glavnih uloga za odabrat (tank, support, carry..)
*ćudi?
Mystery In Space
11-12-2010, 17:18
Rekao sam ne ali očito ti znaš što sam ja mislio bolje od mene samog. Na nikoga se ovo nije odnosili u topicu (fulao sam i topic i forum) tako da fof.
m4dsk33lZ
11-12-2010, 17:20
Očito je da si lagao.
Inače je jako lagano fulat forum.
Mystery In Space
11-12-2010, 17:22
Zašto lagati? Ja mu redovito kažem takve stvari na tsu ionako O_o
Teško je vjerovati da ljudi koriste više foruma te da nema pacijenata na svakom forumu, pogledaj sebe samo. Have a nice day.
m4dsk33lZ
11-12-2010, 17:26
Čemu onda opravdanja, ako ne lažeš? Ili te peče savjest, jer si ga nazvao retardiran?
Mystery In Space
11-12-2010, 17:33
Nema smisla raspravljat išta s tobom :/
Koliko pacijenata danas glumi psihijatra ovo je strašno xD
Igrao sam Ezalora nakon dugo vremena
http://i51.tinypic.com/im1pj8.png
SRETNA VAM 100. STRANICA ! :gitara:
The Fury
11-12-2010, 18:38
Plus, zvuči kao retard, heh.
Fora je heroj, ima dobre spellove i pasiv mu je solidan. Moram samo naći idealan build za njega.
m4dsk33lZ
11-12-2010, 19:23
Plus, zvuči kao retard, heh.
Fora je heroj, ima dobre spellove i pasiv mu je solidan. Moram samo naći idealan build za njega.
Evo ti odličan guide za njega: http://leaguecraft.com/strategies/guide ... lith.xhtml (http://leaguecraft.com/strategies/guide/866-malphite-the-immovable-monolith.xhtml)
Igram ga i ja u zadnje vrijeme, malo mi se čini OP. Svaki game dobijem, i dosad nisam ni u jednom gameu imao preko 4 deatha i uvijek imam oko 10 killova i preko 15 assista. Ili je možda samo prelagan za igrat.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.