Pogledaj cijelu verziju : League of Legends
IP Boost (15days and 12hours) .. :D
FFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUU
nama su serveri isto bili down pa nikome ništa :/
Death By Sexy
20-07-2011, 15:54
A dobro, kolko su nama bili down, a kolko vama... A i sad serveri nisu bili up cca. 14h.
pa da, ali vi ste dobili i onih 500 RP ako se nevaram :/
Duke of Earl
20-07-2011, 15:59
FFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUU
nama su serveri isto bili down pa nikome ništa :/
pa da, ali vi ste dobili i onih 500 RP ako se nevaram :/
lol, ovo je ujedno kompenzacija i za zadnjih mjesec-dva 3-satnih quoeua, lagova, disconectanja i popravaka. Ne sjećam se da ste vi na US serverima imali svakodnevne probleme s tim.
Ajde dobro u pravu si. Nadam se da su vam sad barem popravili većinu problema, bilo bi dobro da nekako možemo igrati protiv(ili sa) ljudima sa EU-a. Neki international queue ili nešto :p
Ja se evo prebacujem sa NA na EU nordic and west, ima više prijatelja tu za igranje...
Duke of Earl
20-07-2011, 19:18
Prva igra na Nordic & East, a u igri 6 hrvata :D Sad ćemo vjerojatno puno češće naletavat na balkance.
Lord Ragnarok
20-07-2011, 19:22
ja dosad samo na ruske retarde :( gotovo pa su gori od francuza, al srecom nisu. 6-0 na midu sa noc imam i spusim jer idioti nemogu focusati cassiopeu il kak se zove vec nego focusaju tank-ap-alistar (rabbadon thornamil force of nature)
ja samo srecem on "kurwa" :D to obavezno bez ikakvog razloga pisu konstantno
Markecgrad
20-07-2011, 19:58
Igram na Nordic od sada, fino cu iskorisiti ovaj dvotjedni boost :D
Death By Sexy
20-07-2011, 21:10
ja samo srecem on "kurwa" :D to obavezno bez ikakvog razloga pisu konstantno
Primjetih to.
Necron_Ov3rlord101
20-07-2011, 22:05
Pa to nije normalno kako se svi žale na Wukonga a nije još ni izašao :P
"Spin 2 win and that's all you need for only 6300 Riot dollars or 975 Phreak coins"
Lord Ragnarok
20-07-2011, 22:11
ma svi ce bitchati na taj utli, a na kraju ce raditi dmg manji od juggernatovog na lvl 4 (140 il 160 dmga/sec ako se ne varam)
SPIN SPIN , Leona je sasvim dobar champ pogotovo solo top kupio si odmah valkyre skin <3 <3
Lord Ragnarok
20-07-2011, 22:43
solirati sa leonom? sa onim pasivnim steta ju je pustati da solira :( s njom je prelako dominirati bilokoji lane, ponajvise 2v2
Schadenfreude
21-07-2011, 01:22
"Spin 2 win and that's all you need for only 6300 Riot dollars or 975 Phreak coins"
Kako se neće žaliti kada su mu dali 3 AoE skill-a, stealth, gap closer, te ulti koji mu uz dmg. daje MS buff te AoE hard CC na koji nemožeš nikako utjecati.
Kao da već do sada nisu imali dovoljno problema sa balansiranjem sličnih likova.
crnakuga
21-07-2011, 02:02
Prvo jarvan sad ovaj majmun..
^This,nikako nju u solo.
lako kasnije za taj passive od Leone u teamfightovima.
Duke of Earl
21-07-2011, 06:17
Kako se neće žaliti kada su mu dali 3 AoE skill-a, stealth, gap closer, te ulti koji mu uz dmg. daje MS buff te AoE hard CC na koji nemožeš nikako utjecati.
Kao da već do sada nisu imali dovoljno problema sa balansiranjem sličnih likova.
Ne izgleda mi ništa problematičnije od recimo Xin Zhaoa koji nije OP, a da si mu vidio abilitye na champ spotlightu, vjerojatno bi tvrdio da je naj-op lik ikad. knockup, gap closer i slow, ogromni AS buff i smanjivanje CDa uz to, pasivni lifesteal, i AOE ulti koji radi oko 400-500 dmga bez ikakvih itema, i još ga na par sekundi učini tankom. Pustite Wukonga da izađe, da vidimo CDe, dmg i ratiose na abilityima, pa onda možemo diskutirat.
DJ Not Nice
21-07-2011, 08:32
CJumjQKohOE
Schadenfreude
21-07-2011, 18:03
Ne izgleda mi ništa problematičnije od recimo Xin Zhaoa koji nije OP, a da si mu vidio abilitye na champ spotlightu, vjerojatno bi tvrdio da je naj-op lik ikad. knockup, gap closer i slow, ogromni AS buff i smanjivanje CDa uz to, pasivni lifesteal, i AOE ulti koji radi oko 400-500 dmga bez ikakvih itema, i još ga na par sekundi učini tankom. Pustite Wukonga da izađe, da vidimo CDe, dmg i ratiose na abilityima, pa onda možemo diskutirat.
Xin Zhao je jedan od razloga zbog kojeg se žale, kada je tek izašao možda nije bio naj-op lik ikad ali prema onome što ja čitam nije bio ni daleko od toga.
Monkey King ne mora biti op, no po njegovom skill setu kao i činjenici da je to skill set tanky dps lika čini mi se da su veće šanse da će biti op nego da neće.
Death By Sexy
21-07-2011, 18:21
Opet pokam s Nasusom. SNAGA. Odličan je, malo se umire dosta se uništava.
Build: Doran's shield, Mercs, Philo stone, Trinity force, Force of nature, Renduins.
ponco1234
21-07-2011, 18:43
Neznam za vas ali meni se taj Monkey king cini jako zabavan i vjerovatno cu ga uzeti, sad i nije tesko nafarmati IP :D Nesto me krenulo s Ashe ovaj tjedan, mozda ju kupim jednom prilikom xP
Lord Ragnarok
21-07-2011, 18:51
Opet pokam s Nasusom. SNAGA. Odličan je, malo se umire dosta se uništava.
Build: Doran's shield, Mercs, Philo stone, Trinity force, Force of nature, Renduins.
ja s njim dorans shield->rush shen->bootse->trinity->random item #5 (il 4 ak se dorans proda)
jebem im ja ovaj boost, taman idem na more i nema me do 8.8. xD a taman sam se mislio nakrcati HP runama ko konjina :P
dns dvaput put igrao TF. (prva 2 puta da ga igram)
1. partija 4-2-6 win u 20min (concede).
2. partija 9-0-1 win u 35min (concede) (skuzio kako se 2. koristi savrseno :P u 1. mi je stekalo xD)
jednostavno je prelako narafmati onaj mac sta daje 60%attack speeda i svaki 4. udarac extra 100 magic dmga. 2. i 3. skill i ulti kada se moze. solo mid, tu i tamo baciti oko na gornje laneove, teleport, 3-shotati nekog i gg.
Markecgrad
21-07-2011, 20:17
http://i.imgur.com/5nBn4.png
Zna frajer :pray:
Schadenfreude
22-07-2011, 00:46
http://twitter.com/#!/RiotGuinsoo/statu ... 6259785728 (http://twitter.com/#!/RiotGuinsoo/status/93852046259785728)
http://na.leagueoflegends.com/board/sho ... st11782783 (http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=11782783#post11782783)
Ako ovo odrade upravo valjda će konačno Pantheon, Renekton i Garen prestati imati tako grozan late game.
http://twitter.com/#!/RiotGuinsoo/status/93852046259785728
http://na.leagueoflegends.com/board/sho ... st11782783 (http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=11782783#post11782783)
Ako ovo odrade upravo valjda će konačno Pantheon, Renekton i Garen prestati imati tako grozan late game.
jao.. igram renektona redovito.. on nije tipicni ad carry koji blista u lategameu ali daleko od toga da je grozan i u jednom dijelu gejma ako ga uopce znas igrati.
Isti vrag za Garena, garen nije tenk i kao takav ne funkcionira, end.
jao.. igram renektona redovito.. on nije tipicni ad carry koji blista u lategameu ali daleko od toga da je grozan i u jednom dijelu gejma ako ga uopce znas igrati.
lul
Build s garenom mi je berserkers graves,frozen mallet,infinity edge,phantom dancer,black cleaver,bloodthirster,ne tim redom ali to su itemi na koje ciljam,ako se igra oduzi i uspijem ih sve nafarmati unistavam late game,najcesce su tu skorovi 12-3,10-1 i vise,ako me ide naravno.
I kakve su to gluposti da renekton i pantheon imaju takodjer los late game? uz pravi build s bilo kim mozes rasturat u late gameu.
uf taj build je suicide .. jest da ja govorim da garen nije full tank ( sillenius :D odi igrat umjesto da me tu spijuniras :P ) , ali bogami nije ni dps.
Garen je offtank
1. attack speed - useless - SPIN TO WIN !
moj tipicni build za njega:
1. Doran's blade
2. mercury threads / boots of swiftness
3. sunfire
4. force of nature
5. Frosthammer
6. Infinity Edge / lastwhisper / atma
7. doran's blade prodajem za IE / lastwhisper / atma
taj redoslijed nije nuzan ali ako sam jedini cvrsci char u timu onda idem dosta defenzivniji build inache znam ako me dobro ide rushat BF sword, onda je spin bolesno jak.
uf taj build je suicide ..
Da,suicide za neprijatelje,za mene ne.
dobro, probaj i ovaj build
mastery, rune koje imas ?
http://www.solomid.net/guides.php?g=1597
Ovako nesto,ali jos sam u njub fazi lagano,tek prije mjesec dana sam poceo igrati LoL,imam par kupljenih heroja koji su mi opaki,recimo olaf,xin, i malo sam se zajebo s jaxom,mislio sam da je lakse s njim igrat xD
Jedini dobar build za garena su bootsi, sf cape, sf cape, sf cape, sf cape... (i to mi ukinu :twisted: )
Kupio Udyra pa sad isprobavam 2 jungle varijante, šta vi mislite jeli bolje sa Q ili R junglat ? (Na Udyru naravno)
crnakuga
22-07-2011, 14:17
Sa W :D
DJ Not Nice
22-07-2011, 14:17
RpNVN33fj4Y
Probah Rumblea sad kada je free. Nekako me ograničava to što je point blank manaless mage DPS. Nema burst, sve je sustain, i dosta su mi ograničene opcije za build. Što vi koristite za rune, masteriese i iteme na njemu?
Ja sam sada pokušao vsAI sa MPen mark, Armor seal, MR glyph i MS Quints sa 9/0/21 i Merc/Rylai's/Abyssal/Zhonya/Haunting/Void. Kvalitetan 55%+~35 MPen na kraju sa ~380 APa, ali me smeta što nemam burst, i bez Exhausta lako pobjegnu pod toranj.
Dajte nickove da vas dodam pa da odigramo,jer samo gubim zadnje partije,vec mi je pun kurac da svaki put dobijem teske debile u ekipi.
ay Sweronart (30) i LordAkainu (21)
EU Russia...XD
NAPOMENITE SERVER, PA KAJ VAM NE VALJA!?
lul
Izvalit takvu glupost za Garena nakon što je vidio Smirivaca kako ga igra.
:bravo:
gledam zeca skoro svaki dan, to sto premade sa lovcem i nama radi su stvari za sebe i ne treba ih uzimati zdravo za gotovo
Garen bez damage-a je beskoristan lately, ako su ovi pametni natuci ce ti tim, a tebe ce vec rijesiti jer pasti moras ma koliko tenk itema imas.
Cisti dps opet kao i svaki melee bez nekog stuna , escapea brze pada od raznih aoe damage-a prije nego sto uspije napraviti neku ozbiljnu stetu.
Neki balans koji naginje defenzivi je najbolje rijesenje.
Onako kako zec igra je sasvim ok, jedino mu govorim da uzima Infiniti edge. Sada je poceo igrat sa brutalizerom, veoma dobar item early jedino sto mi se yomumu's ghostblade ne spada kasnije u top tier item, IE, last whiper su mi bolja rijesenja.
Schadenfreude
23-07-2011, 00:17
Renekton nije tipični ad carry jer nije uopće zamišljen kao ad carry već kao ad caster baš kao Pantheon i Garen.
Renekton ima poprilično dobar early game, prosječan do dobar mid game i grozan late game što je posljedica manjka ofenzivnih predmeta koje Renekton može u potpunosti iskoristi.
Renekton da bi dijelio štetu treba mu CDR, ArP i AD, a u cijeloj igri prostoje točno 2 predmeta koja kombiniraju to troje s tim da Ghostblade vrlo malo unapređuje spomenute tri stvari u odnosu na Brutalizer.
I kakve su to gluposti da renekton i pantheon imaju takodjer los late game? uz pravi build s bilo kim mozes rasturat u late gameu.
Nisu to gluposti već jednostavno postoje champion-i koji postaju sve gori što igra traje dulje.
lul
Izvalit takvu glupost za Garena nakon što je vidio Smirivaca kako ga igra.
:bravo:
Garen nije tenk, nikad nije bio i vrlo vjerovatno nikad neće biti.
Garen nema nikakav hard CC ili initiation skill pa stoga ne može upravo kontrolirati kada će započeti borba, ne može kontrolirati tijek borbe niti može spasiti squishya od assassin-a ili tanky dps-a.
Markecgrad
23-07-2011, 07:24
kn-Y6jawdHM
Dobar rework, jedino mi se nesviđa ovo smanjenje AP ratiosa. I ček, rekli su da ako smo odigrali 10 igara tokom season 1, da ćemo dobit specijalni skin za nju. Jel to još vrijedi ?
valjda vrijedi
@ shadenfreude - dobro pricas jedino se ne mogu bas sloziti za grozan lategame renektona.
frozen mallet, force of nature , ionian boots, black cleaver, sunfire, atma / last whisper
pwnage i lategame
Katarinin ulti je malo op,znam da se moze counterati ali svejedno...
sickpetey
23-07-2011, 23:11
Idem si ja skinut lol iz zajebancije :/
Schadenfreude
23-07-2011, 23:25
valjda vrijedi
@ shadenfreude - dobro pricas jedino se ne mogu bas sloziti za grozan lategame renektona.
frozen mallet, force of nature , ionian boots, black cleaver, sunfire, atma / last whisper
pwnage i lategame
Igrao sam sa sličnim buildovim i ne bih baš njihovu efektivnost okarakterizirao kao "pwnage".
Nisi beskoristan, no stavi istu količinu zlata koja ti treba za taj build na Jarvana, Ireliu, Nasusa, Olafa...itd. i nećeš biti njima ni do koljena.
Katarinin ulti je malo op,znam da se moze counterati ali svejedno...
Katarinin ulti je op jedino protiv ljudi kojima nije palo na pamet da bi možda bila dobra ideja sačuvati jedan fear, knockback, knockup, silence, stun, suppression ili taunt na bilo kojem od 5 likova u timu da bi se prekinuo taj ulti, no to je više problem igrača nego ultija.
Počni igrati kao Alistar, Blitzcrank ili Cho'Gath pa ćeš promjeniti mišljenje o njezinom ultiju.
Katarinin ulti je op jedino protiv ljudi kojima nije palo na pamet da bi možda bila dobra ideja sačuvati jedan fear, knockback, knockup, silence, stun, suppression ili taunt na bilo kojem od 5 likova u timu da bi se prekinuo taj ulti, no to je više problem igrača nego ultija.
Počni igrati kao Alistar, Blitzcrank ili Cho'Gath pa ćeš promjeniti mišljenje o njezinom ultiju.
Pa znam,ali ako ja ne igram s nekim od tih ili slicnih heroja a nemam nekog sposobnog u timu ko joj moze sjebat ulti,to je gg vise manje...
lol. Pa radi toga se i čeka(ne svi) da ona baci ultimate pa da ga prekineš. Pa nećeš valjda čim vidiš neprijatelja iskoristit sve živo na njemu. Ja recimo kad igram s Kassadinom(primjer kako ju counterat) nikad ne iskorištavam Q skill bezveze(radi solidan dmg + silence), nego čekam da nunu,katarina,tkogod krene castat ulti da mu ga prekinem.Ako nema nikog takvog onda se prebacim na obližnjeg magea, i ubijem ga. Pretpostavljam da govoriš o teamfightovima, jer je vrlo bitno da znaš koju ulogu imaš i što koji champion iz protivničkog a i iz tvojeg teama može.Inače bi ko u tvojem slučaju to bilo jednostavno tapkanje po tipkama QWER u nadi da će se nešto super desit.
Schadenfreude
24-07-2011, 03:55
Pa znam,ali ako ja ne igram s nekim od tih ili slicnih heroja a nemam nekog sposobnog u timu ko joj moze sjebat ulti,to je gg vise manje...
Tvoj problem je onda nesposoban tim, a ne Katarinin ulti.
Ako bi Riot i nerfao Katarinin ulti opet ti ostaje Nunu, Fiddlesticks, Malzahar i MF.
The Fury
24-07-2011, 10:46
lol. Pa radi toga se i čeka(ne svi) da ona baci ultimate pa da ga prekineš. Pa nećeš valjda čim vidiš neprijatelja iskoristit sve živo na njemu. Ja recimo kad igram s Kassadinom(primjer kako ju counterat) nikad ne iskorištavam Q skill bezveze(radi solidan dmg + silence), nego čekam da nunu,katarina,tkogod krene castat ulti da mu ga prekinem.Ako nema nikog takvog onda se prebacim na obližnjeg magea, i ubijem ga. Pretpostavljam da govoriš o teamfightovima, jer je vrlo bitno da znaš koju ulogu imaš i što koji champion iz protivničkog a i iz tvojeg teama može.Inače bi ko u tvojem slučaju to bilo jednostavno tapkanje po tipkama QWER u nadi da će se nešto super desit.
Pa da. Ako je tvoj team retardiran i ne zna kada upotrijebiti svoje CC za prekidanje njihovih ultija onda si gotov. Igrao sam sa Leonom i u njihovom team je bila Kata .... Naravno čekao sam da iskoristi ult pa je puknuti sa Q ili svojim ultijem.
Treba igrati pametno i razmišljati unaprijed inače je fail.
Pa da. Ako je tvoj team retardiran i ne zna kada upotrijebiti svoje CC za prekidanje njihovih ultija onda si gotov. Igrao sam sa Leonom i u njihovom team je bila Kata .... Naravno čekao sam da iskoristi ult pa je puknuti sa Q ili svojim ultijem.
Treba igrati pametno i razmišljati unaprijed inače je fail.
disagree, KILL THEM ALL !!!!
QwpXiuXSyzY&feature=player_embedded#at=53
A da to ode u zasebni thread?
crnakuga
24-07-2011, 19:20
WTB server transfer i novi season malo brze.
Udyr je bomba, predobar champ. Ošo ukrast blue i slučajno naišli Malzahar i Lux. Malz me ulto, plus null zone i malefic visions, a lux je isto bacila ultimate i pogodila me, uspio sam pobjeć sa kojih 200 hpa i još k tome uzet blue :rotfl:
Što se tiče ovog trailera, užasno je loš.
ScorpiuS
24-07-2011, 22:16
Evo i ja skinuo ovo čudo i počeo igrat. Na šestom sam levelu i igram isključivo sa Mordekaiserom. Uglavnom imam nekakav 1.2-1.5 K/D.
Ima netko tko je voljan da me malo poduči igri?
sickpetey
24-07-2011, 22:42
Ja odigro jednu na Eu suckam za popizdit XDD
ScorpiuS
24-07-2011, 22:55
NA, EUW ili EUN?
EUN.
Sick, odi na NA. Tamo je ekipa.
Istina. Join us, we have cookies!
DJ Not Nice
25-07-2011, 00:44
RrSNXkBQ4K8
Lucky.Strike
25-07-2011, 02:12
faila patch,ne mogu mi tf-a nerfat :(
Duke of Earl
25-07-2011, 05:29
Po prvi put ne kužim nerfove.
Corki je trebao nerf. Ali još uvijek nerazumijem što čekaju sa gangplankom ? i da, hvala bogu da udyra nisu dirali :thumbs2:
ScorpiuS
25-07-2011, 09:11
Bili ovo trebalo biti ovako? Kada se prijavljujem na EUN ide sve bez problema, ali ako se želim prijavit na NA onda mi kaže da je password kriv.
Markecgrad
25-07-2011, 09:40
Trebaš posebni account za druge servere.
ScorpiuS
25-07-2011, 10:07
Aha, a koliko vas igra na EUN? Volio bi vidjet vas u igri pa da me nešto naučite, ja sam tek lvl 6.
Markecgrad
25-07-2011, 10:33
Ja sam se taman prebacio sa US na EUN pa bih te mogao naučiti nekim osnovama:P
Nick mi je Markec, add me!
Schadenfreude
25-07-2011, 12:15
Corki je trebao nerf. Ali još uvijek nerazumijem što čekaju sa gangplankom ? i da, hvala bogu da udyra nisu dirali :thumbs2:
Gangplank, Annie, Yorick i Udyr dobivaju nerf.
sickpetey
25-07-2011, 13:11
Mda a bas sam rank 11....budem za dan,dva,tri....šest.
Duke of Earl
26-07-2011, 05:45
k1zAhC5aeQs&feature=player_embedded
Kupujem ako mi se Leona ne svidi u free weeku.
Jučer sam probao i AP Twisteda, zvijer je. Jedino što stvarno treba znat igrat s njim, pogotovo pravilna upotreba W skilla.
New Skins in the Store
Volcanic Wukong
General Wukong
Darkforge Jarvan IV
Bloodfury Renekton
PVP.net Store
UI redesign of the store home page
Bouncing red text animation replaced with a shimmer
Replaced the bright blue and bright red header graphics with dark blue
Removed padding to create 20% more space on the home page
Fixed several issues with text alignments (featured items for example)
Fixed an issue with the promo image scroller where it would pause when you moused over an image
Filtering items by IP/RP now works properly
Added a filter that allows a user to sort alphabetically
Search functionality updated to narrow results as you type each character
All store pages now have a textured background instead of a solid black background
Replaced pagination with a vertical scroll bar
Updated the topside tabs graphic and added a rollover state
Fixed a bug with sorting that caused certain items to show up in incorrect places once filtered
PVP.net v1.40.17
Players will now receive more IP in very long ranked games
Number of leaves is no longer visible in game lobbies
Added a mouseover tooltip for the notifications tab
LeaverBuster emails are now localized per language
Fixed the text color of Masteries to make them easier to read
Fixed a bug that allowed banned Champions to be selected when using the Random option
Fixed a bug with displayed wins in the Custom Game lobby
Fixed several bugs with the Mastery Page UI
Fixed several bugs that occurred while viewing another Summoner's profile
Fixed several bugs with the word filter
League of Legends v1.0.0.122
Wukong, the Monkey King
Crushing Blow: Wukong swings his mighty staff with incredible speed, crushing his opponent. This attack deals additional physical damage and reduces the enemy's armor for a short duration.
Decoy: Wukong utilizes his cleverness to trick his foes. He becomes stealthed for 1.5 seconds and leaves an uncontrollable decoy behind that will deal Magic Damage to enemies near it after 1.5 seconds.
Nimbus Strike: Wukong dashes on a cloud toward a target enemy and sends out images to attack up to 2 additional enemies near his target, dealing physical damage to each enemy struck.
Cyclone (Ultimate): Wukong's staff grows outward and he spins it around, dealing damage and knocking up enemies. Wukong gains movement speed over the duration of the spell.
Stone Skin (Passive): Wukong's armor and magic resistance are increased for each nearby enemy champion.
Annie
Disintegrate
Damage reduced to 85/125/165/205/245 from 90/130/170/210/250
Ability power ratio reduced to .7 from .75
Incinerate
Damage reduced to 80/130/180/230/280 from 85/135/185/235/285
Ability power ratio reduced to .75 from .8
Cassiopeia
Miasma now gives persistent vision in the area where cast
Corki
Phosphorus Bomb
No longer blinds
Damage reduced to 70/120/170/220/270 from 80/130/180/230/280
Gatling Gun attack damage ratio reduced to 20% from 25%
Missile Barrage: Big One bonus damage reduced to 50% from 60%
Ezreal
Fixed a bug where Mystic Shot did not interact with spell shields
Galio
General
Base health increased to 520 from 495
Base armor increased to 20.5 from 16
Armor per level reduced to 3.5 from 4
Resolute Smite
Projectile speed increased to 1300 from 1200
Mana cost reduced to 60/65/70/75/80 from 70/75/80/85/90
Ability power reduced to .7 from .8
Bulwark
Duration increased to 4 seconds from 3.5 seconds
Heal increased to 25/40/55/70/85 from 20/32/44/56/68
Idol of Durand damage reduction while channeling increased to 50% from 30%
Gangplank
Parrrley gold bonus reduced to 4/5/6/7/8 from 4/6/8/10/12
Raise Morale
Active attack damage bonus reduced to 14/22/30/38/46 from 20/28/36/44/52
Active movement speed bonus reduced to 10/14/18/22/26% from 14/18/22/26/30%
Janna
New models and textures for Janna and Tempest Janna
All new animations for her and her skins!
Jax
Leap Strike
Attack damage ratio increased to 1.0 from 0.7
Base damage reduced to 35/60/85/110/135 from 50/75/100/125/150
Kayle
General
New model and animations!
Community contest "Fresh Prince of Bel Air" /dance animation
Attack damage per level reduced to 2.5 from 3
Attack speed per level reduced to 2 from 2.3
Recommended items updated
Holy Fervor
New Passive: Kayle's basic attacks against enemy champions now reduce their armor and magic resistance by 2% for 5 seconds (stacks up to 5 times)
Reckoning
Missile speed increased to 1300 from 1000
Ability power ratio increased to 1.0 from 0.8
Mana cost reduced to 70/75/80/85/90 from 80/85/90/95/100
Slow increased to 35% from 25%
Damage amplification reduced to 5% from 8/10/12/14/16%
Righteous Fury
Cooldown reduced to 16 seconds from 22/21/20/19/18 seconds
Bonus damage increased to 20/30/40/50/60 from 4/10/16/22/28
Increased splash range to 300 from 200
Ability power ratio decreased to .2 to .3
Mana cost reduced to 45 from 65
Divine Blessing
Base heal adjusted to 45/85/125/165/205 from 65/100/135/170/205
Movement speed duration reduced to 2.5 seconds from 10 seconds
Movement speed boost increased to 15/17/19/21/23% from 12%
Ability power ratio reduced to .35 from .5
Cooldown increased to 15 seconds from 10 seconds
Maokai
Sap Magic can now be cast while silenced
Orianna
Command: Dissonance
Ability power ratio reduced to .5 from .6
Movement speed slow and boost reduced to 20/25/30/35/40% from 25/30/35/40/45%
Pantheon
Grand Skyfall now has a range of 5500
Swain
Ravenous Flock now prioritizes champions
Teemo
Fixed a bug where Move Quick did not proc on-spell cast effects such as Sheen
Tryndamere
General
Tryndamere has been working out and is now approximately 20% bigger
Tryndamere now uses Fury, gaining 5 per hit, 10 per crit, and 10 extra per kill.
Fury decays at 5 Fury per second after being out of combat for 10 seconds.
Bloodlust
Passively adds 5-20/10-30/15-40/20-50/25-60 Attack Damage depending on how wounded Tryndamere is
Consumes all Fury to heal Tryndamere for 30-80/40-135/50-190/60-245/70-300 depending on how much Fury was consumed
Cooldown adjusted to 12 seconds from 12/11/10/9/8 seconds
Mocking Shout is now free to cast
Spinning Slash
Spinning Slash is now free to cast
Cooldown increased to 13/12/11/10/9 seconds from 9 seconds
Base damage adjusted to 60/90/120/150/180 from 40/90/140/190/240
Scaling adjusted to 1.0 bonus Attack Damage from 0.5 total Attack Damage (still scales with AP)
Now deals physical damage instead of magic damage
Battle Fury now grants up to 35% Critical Chance, depending on how full his Fury bar is
Twisted Fate
Gate now has a range of 5500
Udyr
Tiger Stance Attack Damage ratio reduced to 1.5 from 1.7
Fixed a bug where turtle stance was healing off of the damage dealt by Madred's Razor.
Vayne
Fixed a bug where Silver Bolts would go through Blind effects.
Yorick
General
Base armor of ghouls reduced to 10 from 20
Omen of Death damage percent reduced to 45/60/75% from 50/75/100%
Omen of Pestilence now scales off of ability power at a 1.0 ratio instead of a .8 bonus attack damage ratio
Omen of Famine
Heals for 40% of the damage dealt, down from 50%
Range reduced to 550 from 650
Items
Zhonya's Hourglass combine cost reduced to 800 from 1000
Randuin's Omen and Shurelya's Reverie will now grant assists
General
Significantly reduced sound related mid-game framerate stalls and hitches which were strongly affecting gameplay on certain machines
Fixed a bug where certain spells would deal damage twice
Fixed a bug where minions were not properly displaying stat growth over time
Kad ce neki remake Sivir :(
Duke of Earl
26-07-2011, 17:05
Jesam li to samo ja ili poslije ovog server splita na Nordic-East postoji blagi porast žestokih debila. Nekako sam zadnjih par igri došao jako blizu zabijanju šaku u monitor, a taj osjećaj mi se nije javljao sigurno već par godina. Zapravo, općenito sam u RLu zadnjih par mjeseci prolazio kroz sve i svašta bez apsolutno ikakvog živciranja, i to probleme puno veće od obične igre, tipa prekovremeni rad nedjeljom, gubitak solidne svote novaca, i slične stvari koje bi neke ljude dovelo pred slom živaca, ali ja sam ih nekako uspio prihvatiti kao neizbježnost na koje se ne isplati trošiti razmišljanja i živce. Ali jebemu sve, onda dodem doma, imam vremena za jednu casual LoL partiju, i onda dobim čovjeka koji ima 900 winova, znači odigrao je otprilike 2000 partija = 2000 sati života provedenih uz igru. I takav čovjek onda na Ashe rusha Phantom Dancer, Starks Fervor, AS bootse, bez ijednog jebenog DMG itema, i tvrdi mi da se fokusira na attack speed i crit. chance i da je to pravilan način buildanja. Naravno, u teamfightu ga jednostavno ignoriraju zato jer je mizerno beskoristan. I da, u bot laneu rula Olaf (igrač isto ima preko 800 winova) sa 0/10/3. Jebo mene pas da bi prije skužio um bombaškog samoubojice nego um ovakvih anti-ljudi.
O DA "kurwa" russians.. poljaci.. uzivaj ;)
Death By Sexy
26-07-2011, 18:46
E, non stop ta kurwa... Al inace, meni je bolje - ljudi su manje sposobni, al su bar uljudni. Bar je tak kod mene. I teba igrati premade - drugo se ne isplati.
Uzmite lol anger management sate :)
Markecgrad
27-07-2011, 11:12
Nova Kayle je neuništiva sa Maladyijem :)
trynda je zvijer, skillovi se ne placaju hp-om, besplatni su, prvi skill (blooddust) koristi rage, koji se puni isto ka i dosad(kill ili critical hit), samo sto je rage max 100 a puni se po 5 ili 10....
EDIT: sto je najtragicnije ovo san vidio jucer xD
Tryndamere
General
Tryndamere has been working out and is now approximately 20% bigger
Tryndamere now uses Fury, gaining 5 per hit, 10 per crit, and 10 extra per kill.
Fury decays at 5 Fury per second after being out of combat for 10 seconds.
Bloodlust
Passively adds 5-20/10-30/15-40/20-50/25-60 Attack Damage depending on how wounded Tryndamere is
Consumes all Fury to heal Tryndamere for 30-80/40-135/50-190/60-245/70-300 depending on how much Fury was consumed
Cooldown adjusted to 12 seconds from 12/11/10/9/8 seconds
Mocking Shout is now free to cast
Spinning Slash
Spinning Slash is now free to cast
Cooldown increased to 13/12/11/10/9 seconds from 9 seconds
Base damage adjusted to 60/90/120/150/180 from 40/90/140/190/240
Scaling adjusted to 1.0 bonus Attack Damage from 0.5 total Attack Damage (still scales with AP)
Now deals physical damage instead of magic damage
Battle Fury now grants up to 35% Critical Chance, depending on how full his Fury bar
trynde je oslabljen, al je okey. svidja mi se :) ili ga znas ili neznas igrati, taj crit damage je ionako bio op
Duke of Earl
27-07-2011, 14:33
Nova Kayle je neuništiva sa Maladyijem :)
Baš mi interasantno zvuči nova Kayle, jako mi se sviđa mogućnost kombinacije passive-a, Malady-a, Q-a (koji sad ima 1.0 AP ratio) i onda na kraju E. Nikad je nisam igrao, ali mi se čini da je zapravo solidno buffana, usprkos nerf ragerima po forumima.
Dobra je nova Kayle :) zadovoljan
Još uvijek nemogu doć k sebi kakvih teških debilčina ima u rankedu.
nothing new.. pricaj nesto pozitivno :) trynde mi sada ima fluidnije animacije, pogotovo koristenje e skilla
Pa evo, sviđa mi se rework na Kayle i jedva čekam da nam giftaju taj skin. Što se tiče trya, nikad ga nisam igrao tako da mi ta promijena ništa ne znači. Jedino mi se nesviđa to što svoj ultimate može iskoristit makar bio silencan,stunnan,suspressan, ili pod bilo kojom vrstom CC-a. To me užasno nervira.
http://lol.zone.gamebase.com.tw/zone/lo ... demonsword (http://lol.zone.gamebase.com.tw/zone/lol/skin_view/tryndamere_demonsword#tryndamere_demonsword)
http://lol.zone.gamebase.com.tw/zone/lol/skin_view/tryndamere_demonsword#tryndamere_demonsword
da predobar skin
a vidi "Lee seen mode" za gledanje :D hahaha
Lord Ragnarok
28-07-2011, 00:08
jel iko dosad vidio dobrog monkey kinga? od svih partija 2 su bila oke, nist posebno a svi ostali su feedali
Markecgrad
28-07-2011, 00:16
Zato što vjerojatno nije OP kao što su ljudi mislili kada su vidjeli nafeedanog Phreaka u spotlightu :)
Edit: Kako je HoNov Monkey King ispao jebeno :pray:
ddaamg5zdkE
Što ne valja s optimizacijom ove igre? :(
http://na.leagueoflegends.com/news/ther ... oners-rift (http://na.leagueoflegends.com/news/theres-something-trees-summoners-rift)
http://riot-web-static.s3.amazonaws.com/images/news/July_2011/2011_07_27_demon_blade/Poster_Demonblade-Tryndamere%28FINAL%29-%20EN_thumb.jpg
Što ne valja s optimizacijom ove igre? :(
za ono sto nudi, katastrofalno je optimizirana.
Pa da, baš gledam, mape su veličine duela u WC3, iste grafike, jedino su sami heroji nešto boljih tekstura.. framerate je 5 puta niži, a loadanje 10 puta duže O_o
Markecgrad
28-07-2011, 16:27
http://www.pleasedontbanme.com/protip/
Protips :pray:
14-2-8 s monkey kingom,solidan je,makar mislim da treba buff na ulti
iojE9bAdqPM&feature=player_embedded
http://na.leagueoflegends.com/news/cham ... l-vanguard (http://na.leagueoflegends.com/news/champion-sneak-peek-skarner-crystal-vanguard)
http://riot-web-static.s3.amazonaws.com/images/news/July_2011/2011_07_29_skarner_comic/Skarner-Teaser2.jpg
Lord Ragnarok
30-07-2011, 14:38
uhm khm sandking uhm khm!
tko crystal spider ? aj ti nesto izmisli a da mene ne podsjeca na nesto sto sam vec negdje vidio , javi se za 50 godina ako uspijes :D
Netreba bespotrebno opet započinjat svađu, obje igre većinu koncepta svojih heroja uzimaju iz DotA-e. To je jednostavno činjenica i to nemožemo promijenit.
ponco1234
02-08-2011, 14:18
probao jungle amumua, predobra stvar :P
14-2-8 s monkey kingom,solidan je,makar mislim da treba buff na ulti
Nadam se da se šališ :)
Moja prognoza za monkey kinga je da će dobiti takav brutalan nerf u sljedećih par patcheva da će ga ljudi prestati igrati...
Champ je OP za sada i to jako. Nemoguće ga je focusati radi glupog deceiva koji predugo traje. Uglavnom survivability mu je trenutno prejak. To će morati nerfati.
jarvan će dobit buffić idući patch
lolol, zas jarvan, sasvim je okey sad ? :)
a ovo se ne slazem za majmuna, nista spesl, taj deceive ako si pijan uspije te zajebat
RiotGuinsoo Steve Feak
"Oh boy, what an exciting week. Plus we decided notSto nerf Jarvan IV. So he's actually getting a nice buff next patch."
lolol, zas jarvan, sasvim je okey sad ? :)
a ovo se ne slazem za majmuna, nista spesl, taj deceive ako si pijan uspije te zajebat
Je tak je bio i pool od vlada, pa su ga sad nerfali skroz.
Bit će tako i s deceivom. Kak nije spešl kad nestane i pojavi se tek nakon par sekundi. Niti shaco nema takav deceive, a shaca je skoro nemoguće uhvatiti.
Kupio sam Jarvana, sviđa mi se. I ne čini mi se da treba buff :/
Interesting, maybe: http://eune.leagueoflegends.com/board/s ... p?t=340312 (http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=340312)
Jarvan je savršen kakav jest, jebeno odličan lik koji može da radi sve po potrebi ali mu predobro leži uloga tanka (iako većinu vremena završim kao carry), imao je par nerfova ali to ga nije previše oslabilo, ovaj buff će ja mislim biti previše, ljudi će početi plakati OP i onda će ga prenerfati :(
RiotGuinsoo Steve Feak
"Oh boy, what an exciting week. Plus we decided notSto nerf Jarvan IV. So he's actually getting a nice buff next patch."
Sad kad opet pročitam, meni to zvuči kao da će biti neke općenite promjene u igri, zbog kojih će Jarvan možda postati jači, a ne neki buff njemu specifično.
I might be reading into it, though.
The Fury
03-08-2011, 08:52
Now, about those ladder rewards. As we previously mentioned, all those who participated in Season One by playing at least 10 matchmade games will receive the commemorative Judgment Kayle skin. Additionally, after your stats have been archived, and all players that are currently holding a tiered rating (bronze, gold, silver, or platinum) in our ladder rankings will receive the following additional rewards:
Bronze-rated players will receive a bronze banner in their summoner profile.
Silver-rated players will have their summoner icon framed in silver and receive a silver banner in their summoner profile.
Gold-rated players will have their summoner icon framed in gold and will receive a special skin for Jarvan IV, a gold banner in their summoner profile, and a gold forum badge.
Platinum-rated players will have their summoner icon framed in platinum and will receive a special skin for Jarvan IV, a platinum banner in their summoner profile, and a platinum forum badge.
Pitam vas, što se smatra pod 10 matchmade games? Ranked party ili što?
Schadenfreude
03-08-2011, 09:22
Je tak je bio i pool od vlada, pa su ga sad nerfali skroz.
Bit će tako i s deceivom. Kak nije spešl kad nestane i pojavi se tek nakon par sekundi. Niti shaco nema takav deceive, a shaca je skoro nemoguće uhvatiti.
Ako ti je toliki problem to što Wukong nestane na cijelih 1,5 sekundi onda ti je Akali zacijelo nepremostiv problem, ona nestane na 8 sekundi.
Death By Sexy
03-08-2011, 10:22
Opa, izgleda da mapa nova dojde... Ne znam, nemam volje prilagođavati se baš :/. AL svejedno - NAJS.
Nova mapa, project shiny, achievements ... možemo samo nagađati što dolazi.
Markecgrad
03-08-2011, 11:14
I Kayle skin za one koji imaju 10 ranked gejmova :(
Šta nemaš ih 10 ? :shock:
Death By Sexy
03-08-2011, 11:50
Nova mapa, project shiny, achievements ... možemo samo nagađati što dolazi.
Za sad puno hintaju na mapu.
I Kayle skin za one koji imaju 10 ranked gejmova :(
Otkud vama da 10 ranked? Piše samo matchmade, to uključuje i normal.
Markecgrad
03-08-2011, 12:09
Šta nemaš ih 10 ? :shock:
Pa swičao sam na EU :(
valja li ezreal, gleda san spotlight, cak san i switcha acc sa frendon da ga isproban, i meni se cini dobar....al volio bi cut i vase komentare/preporuke ;)
Markecgrad
03-08-2011, 13:38
Igram ga zadnjih tjedan dana stalno, užasno rula ako ga pravilno buildaš i ne missaš skillshotove.
Pogledaj ovo ako imaš vremena. Lik je dosta fino neke stvari objasnio i još dobio pentu u videu :D
http://www.own3d.tv/video/155918/SoloMi ... eal_part1_ (http://www.own3d.tv/video/155918/SoloMid.net_-_Chaox_s_Marathon_-_Ezreal_part1_)
http://www.own3d.tv/video/155924/SoloMi ... eal_part2_ (http://www.own3d.tv/video/155924/SoloMid.net_-_Chaox_s_Marathon_-_Ezreal_part2_)
nasa san vec jedan build, pa dok ja gledan video ti pogledaj malo ovo ;D
http://leaguecraft.com/strategies/guide/1568-ezreal-make-them-wanna-rage-ap-and-ad.xhtml
Ako već tražiš neki guide za Ezreala, ovaj je najbolji: http://leaguecraft.com/strategies/guide ... uide.xhtml (http://leaguecraft.com/strategies/guide/11826-a-very-detailed-ezreal-guide.xhtml)
V76tepn5iOs&feature=player_embedded
VmXEnxyVcs0&feature=player_embedded
ponco1234
04-08-2011, 08:56
http://pastebin.com/ciCSb04n
nova mapa + novi game mode O.o
Tko je uopce taj lik, čini mi se kao da sere puno...
ponco1234
04-08-2011, 13:55
http://www.eurogamer.net/videos/league- ... r?size=med (http://www.eurogamer.net/videos/league-of-legends-dominion-trailer?size=med)
istina je O.o can't wait :P
Kupio ovog majmuna. Ocekivo sam neki ludi dps, nisam ga dobio :(. Kako ga vi obicno slazete?
Duke of Earl
04-08-2011, 14:57
Slab je i zbugan je, al ga svejedno igram. Doran shield, Merc. Treads i Trinity su core itemi, dalje po potrebi.
http://na.leagueoflegends.com/news/leag ... ion-coming (http://na.leagueoflegends.com/news/league-legends-dominion-coming)
Ne sviđa mi se previše, ja bi radije magma chamber :c
Slab je i zbugan je, al ga svejedno igram. Doran shield, Merc. Treads i Trinity su core itemi, dalje po potrebi.
Da tako sam i ja nakon par partija slaganja zeala i sheena skuzio da je logicno slozit trinity =)).
btw. sheen i trinity se stackaju?
Kak mi je ovo zakon :D
cuINbQ3PLU0&feature=feedu
Markecgrad
04-08-2011, 19:36
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends ... inion_ama/ (http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/j8yss/ive_played_dominion_ama/)
Hrpa infoa o novom game modu.
Edit:
ZwzsXR4sM_Y
:pray: :pray: :pray:
:pray: :pray: greatest ults ovo razara!
Markecgrad
05-08-2011, 10:56
Also
XMF6sTQ7dLM
Nakon što sam "otkrio" Twisted Fate-a, preporodio sam se.
S njime ownam čak i bez puno itema, toliko je jednostavan, a jak i jako mi je zabavan.
Eh sad, ne znam bih li lijepo štedio za Nocturna ili pak kupio Veigara koji je mali pwner 8)
Necron_Ov3rlord101
05-08-2011, 13:08
Kak mi je ovo zakon :D
cuINbQ3PLU0&feature=feedu
Zamisli kakav če meni "Blind game" biti :P
Zamisli kakav če meni "Blind game" biti :P
Znaci kupujes novi komp?
Markecgrad
06-08-2011, 23:16
http://i.imgur.com/898B4.jpg
:)
Vd_rR_cRLtw&feature=player_embedded
The Fury
07-08-2011, 11:52
Imam acc i na eu nodric, pa ako me oćete dodati, ja sem: The Fury Cro
Neki build za Jarana?
Idem na philp. stone, heart of gold, mercy, thr., warmog, atma, fon.
Regen pendant+mana pot na početku (ako je ikako moguće uzmi solo lane)
Prvi trip nazad prve čizme i HoG te wardovi ili potovi po potrebi.Ako je jungler imalo dobar a protivnici u laneu nisu nešto prejebeno teško (tipa caitlyn i slično) trebao bi imati bar koji kill do tad.Sljedeći povratak ide Phage te ako je moguće nakon njega catalyst.Završiš Banshee i nakon toga triforce.Ostatak itema je situacijski ali najčešće Atma, FoN i možda sunfire ili randuin.
The Fury
07-08-2011, 16:34
a-f2E-grfjo&feature=youtu.be
HUEHUEHUEHUEHUE :D
Markecgrad
07-08-2011, 21:44
http://creeptimer.zymichost.com/
Mnogo korisno za ljubitelje jungle :D
wYD9HopZyiA
Lajkam kud idu s Pantheonom. Also, jungle Nasus ftw!
Markecgrad
07-08-2011, 23:36
http://i.imgur.com/OPBYS.jpg
Kako ce ovo biti korisno :)
Also, ako niste znali, dobar dio Riota je aktivniji na redditu nego na službenim forumima pa ako netko ima kakvo pitanje ili prijedlog za igru puno je veća šansa da se to ostvari ako je postano na LoL subredditu :)
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/
Death By Sexy
08-08-2011, 07:37
Haha, buffaju mi nasusa, sad moze i jungleat! Kako će biti OP :D
lol dominion = ogroman update, ili nova igra ? malo glupo pitanje.....ali ipak....
Lord Ragnarok
08-08-2011, 09:47
update
ponco1234
08-08-2011, 10:55
jungle nasus? O.o ne mislim ni probati jer nasus mi je najkorisniji ako si nafarma Q dobrano a to u jungleu bas i nece biti previse moguce :P
Kako nece ? Neznam kolko će brzo moć junglat ali ja sa udyrom kad junglam uvijek imam jednako ili više "miniona" nego solo top.
Lord Ragnarok
08-08-2011, 15:05
dual bot pa imam vise creepova neg solo mid. (nas i njihov)
malo tragicno al se zna desiti
Tu i tamo se dogodi kombinacija gdje se u solo laneu sretnu dva harass champa, tipa Cait vs Brand ili Annie vs Mundo, i nitko nemre doć blizu miniona.
Lord Ragnarok
08-08-2011, 15:12
mundo pojede annie bez ikakvih problema. posebice jer svi mutavi AP champovi idu samo sa dorans ringom u lane, sa 0 regena. place m ise kad vidim takve u svom timu.
mundo sa dorans shield vs veigar&annie sa dorans ring (il kak se zove ono smece za manu, mal hpa i toga) ih pojede ako ima imalo mozga i zna bacati infected cleavere. 4-5 pogotka svaki i bjezat ce od creepova...
The Fury
08-08-2011, 18:05
http://leaguecraft.com/skins/5670-adept ... .xhtml#top (http://leaguecraft.com/skins/5670-adepta-sororita-leona.xhtml#top)
U jelly, Boz?
Duke of Earl
09-08-2011, 17:40
Heartseeker Strike
Now does a better job of hitting targets on top of Pantheon
Damage increased to 13/23/33/43/53 from 4/6/8/10/12
Scaling adjusted to a .6 bonus Attack Damage ratio from a .2/.25/.3/.35/.4 total Attack Damage ratio
Now fires 3 strikes instead of 5
Cooldown reduced to 10/9/8/7/6 seconds from 18/17/16/15/14 seconds
Mana cost reduced to 45/50/55/60/65 from 70 at all ranks
Channel duration reduced to .75 seconds from 1.8 seconds
Spear Shot
Damage increased to 65/105/145/185/225 from 16/28/40/52/64
Now scales off of a 1.4 bonus Attack Damage ratio from a 1/1.15/1.3/1.45/1.6 total Attack Damage ratio
Certain Death now causes Spear Shot to critically strike for 1.5x damage
Aegis of Zeonia
Cooldown adjusted to 13/12/11/10/9 seconds from 12 seconds at all levels
Stun duration adjusted to 1 second from .7/.9/1.1/1.3/1.5
Pantheon will now attempt to attack the target after using Aegis of Zeonia
Grand Skyfall
Jump channel time reduced to 2 seconds from 3 seconds
Land time reduced to 1.5 seconds from 2 seconds
Edge damage increased to 50% from 33%
Mogao bi isprobat Pantha nakon ovog super buffa.
Duke of Earl
09-08-2011, 19:35
Oduvijek su mi Panthov koncept i abilityi bili odlični, ali mi se činio podosta slabašnim. Ovo sad totalno mijenja pogled na stvari, jedva čekam da ga isprobam u novom izdanju.
Slažem se, uvijek mi je bio zanimljiv champ.
Mogao bi isprobat Pantha nakon ovog super buffa.
Ne igram ga već dugo, ali sad ga definitivno namjeravam opet isprobati.
Lord Ragnarok
09-08-2011, 20:16
zbuffali su ga ko isusa. cekam nerf
:D
ugl sad bi ga se moglo probati, no birem da ce biti op sa OVOLIKIM buffom. ako je sa lvl5 skill->12dmga radio pristojan dmg a sad je lvl5->53dmga moglo bi biti previse.
necu vec sad suditi previse al moglo bi bit previse..
Pa da, al sad scalea samo s bonus AD-om.
Duke of Earl
09-08-2011, 20:26
ugl sad bi ga se moglo probati, no birem da ce biti op sa OVOLIKIM buffom. ako je sa lvl5 skill->12dmga radio pristojan dmg a sad je lvl5->53dmga moglo bi biti previse.
Nije radio 12 dmga, nego 62, zato što se zbraja total attack damage, a s novim patchom samo bonus AD ide. I radio je 5 udaraca, sad radi 3. Ali CD, chanel time i mana cost su solidno buffani.
NA server je online, stigao update! Skarner još nije u shopu...
Markecgrad
10-08-2011, 00:41
vLxbEDJykcI
Sviđamise, šteta što sam potrošio IP na jebenog majmuna :(
Yay, zato ja uvijek držim 15k sastrane :D
0_0 15,000 ?
:D dobar je majmun, nisam ga kupio jer mi je splasnula zelja nekako za njim ali ovaj tjedan je free i probao sam ga jedan match te odmah prvu rundu mi je bio lagan za igranje i djeluje dosta jako.
Kupit cu ovog scorpia, ulti izgleda prezabavno :D
Da 15,000. Htio sam kupit njega i dodge rune što me izađe sveukupno oko 13,500 ali neznam sad više, čini mi se nekako nespretan, em u jungli em kad ganka. Mislim da je sličan warwicku, pošto je izrazito teško gankat prije 6. levela, jer nema nikakav hard CC, dok primjerice s udyrom čim počistim junglu odmah se nađe neki gank.
The Fury
10-08-2011, 10:20
Vidio sam Skarnera u akciji. Jako zanimljiv champ. Situacija je bila sljedeća, nas 5 je naišlo na njihovog Alistara a njega je fakat teško skinut. Kad je bio već blizu svojih turreta naš Skarner ga je odvukao dalje pa smo ga taman sredili.
Jel ovo neki mega patch, cini mi se da se dugo skida :S
EDIT: jel netko zna kada se sakupi 10 reeferala da li se bira tier 3 champ ili se dobije random?
kaj meni taj update jos nije poceo, kad ce to ?
mislim da dobijes 975 rp, i s tim mozes sta god zelis, pa i skin(ove)
ako referas 10 ljudi i oni dignu 5 lvl dobijes tier 3 champa....ako referas 200 ljudi dobijes 10 000 rp-a to je jedino cega se sican :P
Jel se od Skarnera ability-i scaleaju sa Ability Powerom ili Attack Damageom ?
Duke of Earl
10-08-2011, 14:36
Jel se od Skarnera ability-i scaleaju sa Ability Powerom ili Attack Damageom ?
http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Skarner
Izgleda da se AP više isplati.
Duke of Earl
10-08-2011, 16:32
Isprobao Pantha u dvije igre, po meni i dalje UP. Najsquishy lik u igri s opasnim mana problemima. Nemam uopće ideje kak da ga buildam s obzirom da mu podjednako treba AD, survivability i Mana.
Manamune i Frozen Mallet je dobar početak.
Isprobao Pantha u dvije igre, po meni i dalje UP. Najsquishy lik u igri s opasnim mana problemima. Nemam uopće ideje kak da ga buildam s obzirom da mu podjednako treba AD, survivability i Mana.
Pantheon je jak, jako jak. Squishy, ali ima velik damage.
Uvijek igram s flashom tako da ako me isfocusaju izađem iz fighta i izvana ulazim sa stunom. Nebi trebao imati problema s manom ako imaš mana rune.
Ja ga buildam AD + AS + lifesteal
Markecgrad
11-08-2011, 09:54
LZDWl9qyBF8
:))))
STALNO DOK IGRAM RANKED :rotfl: :rotfl:
Duke of Earl
11-08-2011, 14:07
Manamune i Frozen Mallet je dobar početak.
Baš ću probat sad s tim.
ja bi napravio onaj mana dio manamurea, cizme, brutalizer, hammer
onda zavrsio manamure, frozen mallet, yomumu
+ od defensiva si uzmi ili Frozen Heart ako su protivnici više AD orijentirani, ili Banshee's Veil ako su AP, jer uz odlične unique passive i defenzivna svojstva ti daju i solidno mane = više AD-a za tebe.
@Sweron : Manamoune* i Youmuu's*
Devil Dog
11-08-2011, 14:48
Odigrao 2 runde s majmunom. Kul lik, samo da ga još malo izvježbam i imat ću pwnage zamjenu za Tristanu :)
Looky maybe.. sad cu pogledat i ako si u krivu idem te ispravljat :P
@ Devil dog - nije da su bas monkey i Tristana slicni nesto :)
Devil Dog
11-08-2011, 14:54
Dosadila mi je nakon 100 partija već...
Btw, zaboravio password od starog acc-a :(
Looky maybe.. sad cu pogledat i ako si u krivu idem te ispravljat :P
Jesi pogledo ? :p
ne, strah me :D
jesam pise se (i cita bre) MANAMUNE (ko sto rekoh)
a ovaj je Youmuu's Ghostblade
:(
ali napiso si manamure!
:) onda smo oboje zeznuli :D nevamajnd
The Fury
11-08-2011, 20:17
http://art.penny-arcade.com/photos/i-4d947Qz/0/L/i-4d947Qz-L.jpg
Moji nazivi za 2 heroja: Fiddledicks i Tiranid (Trydamere)
dok fiddlesticks fida.. onda mu nabacim : feedersticks :D
kolko vidim od drugih igraca, pantheon je strasno slab
kolko vidim od drugih igraca, pantheon je strasno slab
igra san ja jednu sa njin i bia je dobar, mozda su protivnici bili noobovi al jbg :P
Devil Dog
12-08-2011, 14:01
Većinom ga ljudi ne znaju koristit.
Duke of Earl
12-08-2011, 15:06
Ja ga još uvijek nisam skužio :(
njegov Q je strasno slab, koliko vidim, ne radi nist dmga i strasno brzo umire
ScorpiuS
12-08-2011, 19:20
Ja sam sa Pantheonom odigrao jednu igru 10/2/8 i jednu igru 3/7/3, tako da je jak protiv nekig heroja a protiv drugih jako slab, Warwick mi je dosad davao najveće glavobolje.
Danas sam suicidno probao jungle Tryndadudea... Teško je završiti prvi krug na vrijeme,, i suicidalno je igrati Trynda uopće protiv teama sa više od jednog slowa i jednog stuna. Baš ništ ne radi tip u takvom fajtu. Megafail oba puta.
Slab?
hahahahahahah
yup, kad gledam pantheone protiv kojih igram svi su grozni, nist dmga i samo umiru
Opet novi champ...
http://na.leagueoflegends.com/news/cham ... dows-blade (http://na.leagueoflegends.com/news/champion-sneak-peek-talon-shadows-blade)
http://riot-web-static.s3.amazonaws.com/images/news/August_2011/2011_08_12_talon_teaser/Talon-Teaser-final_thumb.jpg
PT1WNjngs-s&feature=player_embedded
Isteko mi edit na prošlom postu :cry:
Slab?
hahahahahahah
yup, kad gledam pantheone protiv kojih igram svi su grozni, nist dmga i samo umiru
LoL s pantheonom imam valjda najviše first blood killova.
Lik je prestrašan i onaj njegov block je OP ako ga znaš iskoristiti. Neznam u kojem filmu si ti, ali Q radi čisto solidan damage. Pantheon nije mage pa da okine pola HPa s jednim skillom.
Također ima onaj svoj stun koji je predobar i može se relativno često spamati.
Druga je stvar što 99% playera nezna igrati pantheona, ja vrlo često vidim dobre pantheone, ali kad sretnem jednoga, onda je taj uvijek feedani prvi. Pogotovo sad kad ima ulti koji je puno brži i fakat možeš nekoga iznenaditi.
Slab?
hahahahahahah
LoL s pantheonom imam valjda najviše first blood killova.
Lik je prestrašan i onaj njegov block je OP ako ga znaš iskoristiti. Neznam u kojem filmu si ti, ali Q radi čisto solidan damage. Pantheon nije mage pa da okine pola HPa s jednim skillom.
Također ima onaj svoj stun koji je predobar i može se relativno često spamati.
Druga je stvar što 99% playera nezna igrati pantheona, ja vrlo često vidim dobre pantheone, ali kad sretnem jednoga, onda je taj uvijek feedani prvi. Pogotovo sad kad ima ulti koji je puno brži i fakat možeš nekoga iznenaditi.
stvarno ne znam kak onda ja naletim na retarde :p
igrao sam s kayle i isao sam full ap build i jedan lik mi je rekao da je puno bolje hibrid, sto je meni trenutno glupo ( poslije reworka posto nema onaj pasiv ). Sta vi mislite AP ili hibrid?
Što se mene tiče, uništena je. Ult joj je i dalje na razini/slabiji od svih ally-cast shieldova u igri, a itemiziranje za on-hit CDR AD i AP istovremeno je jednostavno nemoguće.
slazem se, unistena je ( cooldown je strasno visok, preko 13 sec je onaj heal :/ ne moze vise ni bit support), ali pokusavam pronaci neki dobar build
Slažem se, Kayle je uništena...
p.s. Ispričavam se Bozu za lošu igru danas, don't be mad bro :wink:
Evo pro tip, jer vidim da ljudi i dalje neznaju:
Garena sa 4000 healtha, 220 Armora i 185 MR se ne dira.
Nasusa sa 3900 healtha, 190 Armora i 200 MR se ne dira.
Oni se ignoriraju.
Evo pro tip, jer vidim da ljudi i dalje neznaju:
Garena sa 4000 healtha, 220 Armora i 185 MR se ne dira.
Nasusa sa 3900 healtha, 190 Armora i 200 MR se ne dira.
Oni se ignoriraju.
Ja sam osto sa tobom dok smo cait išli fokusirat...
Lord Ragnarok
14-08-2011, 19:52
nothing more fun then killing 5k hp ulti-on mundo with 250 armor/mr. 1st. in teamfight.
http://na.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=155298&d=1302836017
http://na.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=155321&d=1302837533
:rotfl:
http://na.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=244446&d=1313110655
Cudim se kako ovo jos nitko nije postao :D, evo malo konkurencije Doti 2 :D
http://www.gosugamers.net/general/news/ ... nds-season (http://www.gosugamers.net/general/news/16518-riot-games-add-5-million-to-second-league-of-legends-season)
sta cu to citat kad necu ic na turnire ^^
Lord Ragnarok
15-08-2011, 23:54
da se ponovim iz gornjeg topica (dota2): 5mill za season2 je manje nego 1mill za turnir u beta igri. season2 je cjeli sustav updata, patcheva, balansiranja i svega, dok je ono samo 1mill za turnir. ko da usporedujes 20mill za razvoj recimo sc2 sa turnirom u Rise of nations od 2mill...
Ne, nije točno. 5 mil kaj su najavili je SAMO i JEDINO pool za nagrade koje je Riot osigurao sa sponzorima do sada. NE OBUHVAĆA UPDATEOVE, PATCHEVE, BALANSIRANJE I SVE.
Lord Ragnarok
16-08-2011, 08:56
opet, sta ce svih 5mil otici u 1 tournament? sumnjam.
opet nemozes to uspredivat jer je dota2 jos uvijek beta dok lol postoji vec cca godinu dana. nabili su ogroman profit vec samo na tome. 5mill LoL<1mill Dota2 beta ukratko.
necu ni spominjat kolko ce dota2 osakatiti i HoN i LoL i obicnu dotu kada izade.
Pa... neće... Riječ je o svim turnirima unutar sezone, i riječ je samo o sredstvima koje je Riot do sada osigurao, ali a) nije finalna brojka i b) očekuje se još mnogo turnira gdje Riot nije glavni sponzor.
Kao da kažem "OMG LOL DOTA 2 je smeće jer cijela igra ima samo jedan turnir OMG WTF LOL!"
I da. Ajde mi još jednom reci da Riot ima više love od Valvea. Ajde pliz.
Lord Ragnarok
16-08-2011, 09:03
pa nisam ni rekao da riot ima vise love od valvea. nije to ni bitno. citiraj me ako sam to negdje napisao i sve super. banas me odma na mjesec dana. mozda nije finalna brojka tih 5mil, al 5mil nece bit nesto previse kada dota2 turniri se krenu nizat, s obzirom da je ovo 1mill kaj je samo valve organizirao samo za betu. bice jos mnogo drugih sponzora i turnira koji nece imati nikakve veze s valveom.
also nit sam ja reko da je lol smece. samo sam rekao da igra (barem za mene) nemoze biti competative. (i to sam davno rekao, nevezano za ovo sada)
de ne melji :) vratite se na lol vezano dotu2 out u drugi topic, cekam da ju vidim al ne ocekujem da mi mijenja lol
Lord Ragnarok
16-08-2011, 09:23
pa nece ti dota2 pormjeniti lol kao igru. bude se promjenio broj igraca. i to je sve. naravno, riot ce dat sve od sebe da zadrzi sto vise ljudi, ne ocekujem nsita manje od njih, al nece im uspjeti zadrzati cjelo brdo ljudi. eo ja mogu vec sad rec da sam prestao lol igrati i vratio se nazad bas doti. :P
also lol ce zadrzati vise ljudi od hona. hon ce totalno propaasti xD
Pa da ali gle shvati, 5 milja će bit raspoređeno po prize poolovima turnira koje samo Riot organizira, mislim da je prošle godino to bila 1 milja što znači ta ćemo imat više turnira. + Da ne velim kako su bili izbacili ono kako se community užasno proširio i da je league of legends postala masivna igra = više spoznora = više love = više turnira = bolja igra, poznatija što im opet dovodi više igrača, pa im to daje više love i potiče ih da rade novi, bolji content, unaprijeđuju, organiziraju još više ...
enikejs:
WtmMC23DdT0&feature=player_embedded
pa nece ti dota2 pormjeniti lol kao igru. bude se promjenio broj igraca. i to je sve. naravno, riot ce dat sve od sebe da zadrzi sto vise ljudi, ne ocekujem nsita manje od njih, al nece im uspjeti zadrzati cjelo brdo ljudi. eo ja mogu vec sad rec da sam prestao lol igrati i vratio se nazad bas doti. :P
also lol ce zadrzati vise ljudi od hona. hon ce totalno propaasti xD
Nece se nesto drasticno promjeniti u broju igraca.
Ukratko, zasad je riot napravio bolji posao, bolje 5 milja rastrkat na gro turnira, nego 1 na jedam tour, ali ako valve nastavi ovako i poslje gamescona, e to je onda druga prica...
The Fury
16-08-2011, 10:27
Brijem da će ih se dosta okrenuti Doti2. Naravno, ako bude dobra igra.
a gle neki likovi se okrecu stalno i ni jednu igru ne znaju igrat :) nadaju se da ce neka druga bit bolja :D
U jedno 30% slučajeva čujem da lik iz gubitničkog tima kaže "this game sucks, cant wait for dota 2".
Tješi se, dečec. Tješi se.
Lord Ragnarok
16-08-2011, 11:11
boz si za jednu partiju prije neg zbrisem lol sa pca? :P ako si na eu east naravno..
Meni je lol jedna obicna glupost, nisa vise od lose kopije dote, al to je moje misljenje, probo sam ga i jednostavno mi je prelos, i ne, nisam suxo, zapravo sam bio prilicno dobar, al jbg, a o prelasku igraca ce ovisiti kako ce bit dobra dota 2, ako ce bit super, vjerujem da ce mnogi od hona otic na dotu 2, a za LoL, e to je isto druga prica, citao sam jedan kineski clanak da vecini lol igraca je to prvi put da igraju takav zanr igre, znaci nisu imali iskustva sa dotom ili honom, tako da ce samo vrijeme pokazati ...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.