Pogledaj cijelu verziju : League of Legends
ok kako se stavlja slika u post ?
Systematic Reverse
18-11-2010, 20:04
http://i28.tinypic.com/dq6io5.jpg
hh to si ti ?
kako da stavim ja sken u post ?
Systematic Reverse
18-11-2010, 20:08
ne, to je sakib. (The Boz)
pazi ga se.
ako bas zelis staviti svoju osobnu, uslikaj je, odi na imageshack.us i uploadaj i pejstaj link.
isusbogra
18-11-2010, 20:09
kako vas lik trolla, strašno lol :pray: :pray:
Systematic Reverse
18-11-2010, 20:10
mass trolling..
ili trolla ili je '97.
mogu li stavit na fejs pa vam dat link ?
isusbogra
18-11-2010, 20:20
nemožeš.
Systematic Reverse
18-11-2010, 20:21
misli svako da je nama lako, ali nije tako, nego kako? ZLO I NAOPAKO! :gitara:
ko je tebe dta pito :twisted:
hh sorry nisam vidio tvoj post
kako zlo i naopaku xD nis ne kuzim al nije vama lako xD :boohoo:
Once again 15/1/4 s Olafom... Isti build isto sve... Jednostavno owna...
Lord Coldwolf
18-11-2010, 21:07
Ok mr Olaf, vrijeme je da odigras protiv nas koju :)
Kico, nemoj radit double postove.. to se NE smije :D
koje mu iteme uvijek uzimas ? sad malo vjezbam s warwickom, al inace mi je on no1 heroj :D
kako vas lik trolla, strašno lol :pray: :pray:
ovaj ne trola, i rangeru nisam siguran da je dopusteno imat multi ;)
Problem je što sam slučajno kad sam kreirao account to uradio na US serveru i sad sam 18lvl a ne želim s njubinama igrat na EU dok ne nabijem opet 18. Nemam neki linearni build pa ga prilagođavam po protivničkom timu ali evo neke smjernice. Rune nemam jer para nemam, ali eto i ovako mi je odličan.
Svi trube o tome da je Olaf samo za junglanje ali ja ne prakticiram, rune nemam, nemam potrebne masteries, tako da su velike šanse da poginem. Što se tiče skillova primarni mi je Reckless Swing jer na početku sa njim, te sa svojim suigračem na laneu lako postignem first blood. Poslije njega ide Vicious Strikes jer mi je potreban za fightove i healanje među creepovima. Ult uzimam čim je ponuđen a Undertow zadnji, koristi mi jedino slow u end gameu.
Za početak kupim Doran's Blade zbog lifesteala te jedan health potion. Polako slažem Phantom Dancer ali ako mi je kriza sa goldom prvo spojim Zeal pa onda Berseker's Greaves pa nakon toga završim Phantoma. Nakon toga Infinity Edge i to je onaj statični dio builda, iako se i on može mjenjati po potrebi. Zadnje što uzimam po planu je The Bloodthirster, nakon toga ostane vam mjesta za bilo što, npr B.F. Sword...
Za summoner abilities uzimam Ghost i Ignite. Prvo za chase i bježanje, drugo uvijek dobro dođe ako ne želite trčati za neprijateljem.
Eto to koristim za dobar score. A za igranje sa vama, jedino da napravim account na EU te nalevelam nekoliko levela. Mogu li nekako US client prebacit na EU bez downloadanja drugog?
Koji ti je nick Macolla, da te odmah regrutiramo za tjedne fajtove, ima nas par iz Mostara već, skype i te spike :D
Primate li Širokobriježane sa US-a, udaljeni smo kojih 20ak kilometara. :D
Nick mi je Macolla, dobit ćeš i PM za msn i gejzbuk da se lakše organiziramo.
The Fury
18-11-2010, 22:33
Us igrači su uvijek dobrodošli, ima nas par koji smo još tamo. Sobodno nas dodaš :)
Kico, molim te, nemoj više double postat, molim te.
Igrao sam par dana s warwickom, i sad sam se vratio na Olafa, ipak mi je drazi, i odma prva partija je bila predobra
http://img703.imageshack.us/img703/9843/olafgg.jpg (http://img703.imageshack.us/i/olafgg.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Mordekaiser je stvarao probleme u startu, poslije smo ga par puta dobro dovatili pa je malo olaksa, kasnije smo pantheona isto tukli bez problema, jer ga morde vise nije mogao stititi, ugl prvi pravi gg nakon dugo vremena, cak smo se i zajebavali s drugom ekipom iako smo igrali skroz ozbiljno :)
I da, garen je pretezak za ubit u pocetku, ali kasnije smo ga doslovno svi mogli ubit, al mrzim ga u pocetku kad se stalno sakriva u grmlju, pa izleti s onim svojim okretanjem :S
Kakav je WW za igrati?
Frend je kupio Ireliu i kaže da nije nešto, da prebrzo gine, a WW mi je uvijek izgledao kul
Mystery In Space
19-11-2010, 08:06
@Jopax: Ma gle, Irelia je novi heroj te će trebat neko vrijeme da ekipa shvati kakav je item build za nju te kako se igra (naravno da sada večina Irelia dosta loše igraju pošto ljudi tek uče igrat tog heroja). Kod mene sve ovisi o fun faktoru, ako je heroj zabavan za igrat naučit ću ga igrat s vremenom bez obzira na početni fail. Uglavnom, ako mu se sviđa način na koji baba funkcionira nek nastavi eksperimentirat dok ne nađe build koji mu odgovara. Što se tiče WW-a taj heroj je meni uvijek bio bezveze (dosadan za igrat i lako se ugasi), ako odeš u šumu netko će ti sigurno ward postavit da vidi kada da te ubije a ako netko i ne postavi ward računaj da se nećeš lijepo provest u šumici.
@m0dkayZ: Jesi ti u stanju napisati post koji ima veze sa topicom a da ne sadrži spam, flame ili beskoristan sadržaj?
Macolla ja cu te dodat na LeagueofLegends
a moj fejs ti je Kristijan Hegeduš Kićo
Lord Coldwolf
19-11-2010, 09:09
@Jopax: Ma gle, Irelia je novi heroj te će trebat neko vrijeme da ekipa shvati kakav je item build za nju te kako se igra (naravno da sada večina Irelia dosta loše igraju pošto ljudi tek uče igrat tog heroja). Kod mene sve ovisi o fun faktoru, ako je heroj zabavan za igrat naučit ću ga igrat s vremenom bez obzira na početni fail. Uglavnom, ako mu se sviđa način na koji baba funkcionira nek nastavi eksperimentirat dok ne nađe build koji mu odgovara. Što se tiče WW-a taj heroj je meni uvijek bio bezveze (dosadan za igrat i lako se ugasi), ako odeš u šumu netko će ti sigurno ward postavit da vidi kada da te ubije a ako netko i ne postavi ward računaj da se nećeš lijepo provest u šumici.
@m0dkayZ: Jesi ti u stanju napisati post koji ima veze sa topicom a da ne sadrži spam, flame ili beskoristan sadržaj?
nisi igrao s nama, mislim da su bili Anatryx i Whiskey, dok smo gankali ww-a na njihovom blue p..buffu :D Odmah je livao...toliko ga je to izbediralo.
Naravno. Sinoc sam odgledao live stream od Liez r you. Samo mogu reci da lvl 30 normal i lvl 30 ranked nije nimalo jebeno slicno.
Bokte mi razvucemo po 1h i 15 min ako je dobar gejm. Oni to rijese na 7-8 lvl pushaju mid i te kerefeke najduze 20min. Decko je igro s Malphiteom i bio im carry jbt. U suprotnom timu bio je jedan lik igro s Tristanom a je ih ispatio lik. Puno se moze nauciti samo gledanjem tih "high elo" likova. Zanimljiva im je postava bila. Malph ,XinZhao, Tristana, Galio i Jana
Systematic Reverse
19-11-2010, 13:16
svaki put kad dodjem novi report me ceka._.
ae smirite se malo..
Death By Sexy
19-11-2010, 13:50
Kako sam ubio s Garenom - 22/2/4! :pray:
Još malo pa imam za Shena. :D
Kakav je WW za igrati?
Frend je kupio Ireliu i kaže da nije nešto, da prebrzo gine, a WW mi je uvijek izgledao kul
ww ? iskreno, nezabavan i lako te sjebu u startu. al racunaj ovako, ako ti ekipa moze drzati dva lanea 1v1 i ako ce ti javit u slucaju da lutaju po sumi protivnici i traze te, onda ce bit super. jer neznam tko moze jungleat kao ti, prejak je za to, i kad dodes na lvl 6 lako je uletit u neki lane i ubit nekoga samo s ultijem i prvom :P. Al da, igranje postane monotono, odlican si 1v1, al u mass fajtovima te lako disableaju, itd...
ugl mislim da su bolji izbor heroji poput olafa, xin zhao i slicni ;)
Tko sve igra na US?
Meni je nick tamo Ass4ssiN, a na friend listi imam The Fury Cro(The fury s foruma pretpostavljam :) ), Colossus101(na forumu necronlord ili tako nesto). Sada sam poslao invite Jopaxu. Kico jel i ti igras na NA?
Lord Coldwolf
19-11-2010, 14:49
ma kome ww nije zabavan :)
ww je legendaran, svo ono suljanje iza protivnickih tenkova u pokusaju ubijanja njihovih DPSa ... :eyebrows:
ww je legendaran, svo ono suljanje iza protivnickih tenkova u pokusaju ubijanja njihovih DPSa ... :eyebrows:
to je istina, ali je iritantno sto imas osjecaj ko da uvijek isto radis, zadnja pa tuci po njemu, pa prva... al da, dobar je sto se tice toga, samo moras imat dobru ekipu da te stiti, jer npr ja mogu bilo koga ubit od protivnika, ali sto mi to vridi kad dode veci fajt i cila ekipa se razbizi i ja sam ostanem :S
Dodajte me na US nick mi je Macolla pa da igramo...
Macolla jel imas na eu acc ?
Macolla jel imas na eu acc ?
Samo noobovi su na EU :P
ok nigga americano :D
(nemoj to shvatit kao uvredu)
ti si iz Bjelovara ? ja sam iz Osijeka :D
Systematic Reverse
19-11-2010, 18:55
vidis, lik ima nekad takvih postova da se covjek zapita jel' troll ili nije :d
btw unknown, koje si godiste? xd
isusbogra
19-11-2010, 19:07
troll je, ima dosta postova koji ga odaju.
Lord Coldwolf
19-11-2010, 19:10
89-o
ti si unknown ? :D
ahaaaa njega je pito sry
e os igrat LoL ? idem ja tamopa ako oces znas di ces me nac ...
vidis, lik ima nekad takvih postova da se covjek zapita jel' troll ili nije :d
btw unknown, koje si godiste? xd
94. :)
EDIT: kico, jel igras na NA, da te razvalim jednom u LoLu da vise ne spamas po topicu?
Systematic Reverse
19-11-2010, 19:53
onda te probably nepoznam.. xd
http://www.solomid.net/livestream.php
Mystery In Space
19-11-2010, 20:29
Razvaljuje on sam sebe redovito. Baš smo igrali s "njim" kao. Lik je livao odma na pocetku gejma i na kraju smo dobili 4vs5.
Lord Coldwolf
19-11-2010, 20:39
Razvaljuje on sam sebe redovito. Baš smo igrali s "njim" kao. Lik je livao odma na pocetku gejma i na kraju smo dobili 4vs5.
:) tristana njegova to lijepo iz nexuxa sve nadgledava sto se dogada, cak je dosla i do levela 2 il 3 :D
hmmm, nekako sumnjam, koje si ti god., ako hoces mozes na pm i ime napisat :)
EDIT: Kico dodi ti na NA, ne priznajem ti nikakve scoreove po Europi
Lol primjetio sam kako Kristos stalno govori neh neh neh neh neh neh. Patent.
http://www.solomid.net/livestream.php
Lol, upravo igram s likom koji ima onaj skin kralja za Tryndamera. Pre jebeno izgleda :pray:
Pa skini si ga i ti besplatno
Death By Sexy
20-11-2010, 09:41
Kaj možeš? Da kažem frendu.. :)
Sta skinuti besplatno?
EDIT: jesi me nalozio da odem pogledati na alienware arennu kad ono nista :-x
3k RP na accountu.
wat do ?
mislio sam uzeti 2x6300 champa, 3 day IP boost i skin ( vj za gangplanka )
sta vi mislite ? koje champove ?
Mystery In Space
20-11-2010, 12:45
Ne troši RP-e na champione.
Lord Coldwolf
20-11-2010, 14:02
Ja bi sa RP najradije kupio neki bundle skin, jer tu najeftinije prodjes. I po mogucnosti uzmi nesto na snizenju.
stvarno sorry bio mi oso net :S
potrosit cu na boost skin i 2 champa vjerojatno..nije da patim previse od skinova, imam french maid nidalee i to je sve sta mi treba za sad :P
hh ja imam onaj riot girl (onaj pink) skin za Tristanu :D
Markecgrad
20-11-2010, 14:46
Ja sam ne neku foru davno dobio free Corkija sa ufo skinom.
Da, i ja sam bzvz dobio king rammus skin(i otljucanog champa)
Necron_Ov3rlord101
20-11-2010, 17:14
Ovo ja potvrđujem XĐ
Death By Sexy
20-11-2010, 17:17
Uvježbao Garena.. 7/3/17.. neloše
Duke of Earl
20-11-2010, 17:23
Ja polako lovim Mordea, zadnji game 11/0/11, odlično funkcionira na mid laneu, baš je zabavno harrasat s siphonom. Lud je lik skroz.
Mordea je skoro nemoguće harrasati, pogotovo na midu, opališ jedan siphon i imaš 200 extra hpa kojeg ti on potroši dok ti njemu pravi hp tučeš, onda samo opališ još jedan siphon i kao da se ništa nije desilo.Počeo sam ubacivati i Will of the ancients u build, soliram teema i pantha, jednog ubijem drugi pobjegne sa kojih 100 hp-a, na kraju okršaja imam pun health i shield :D
Markecgrad
20-11-2010, 17:56
Edit: Nisam ni skužio dablpost
Markecgrad
20-11-2010, 17:56
Ovo ja potvrđujem XĐ
Rammus je bio beta reward, ovo sa corkijem je nekakav bug.
Edit: Upravo pronašao ovo http://www.leagueoflegends.com/board/sh ... hp?t=50247 (http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=50247)S :)
e kako da i ja dobijem Corkia i Skin plz help :cry:
w8, jel to znaci da smo ga svi trebali dobiti ili(daj prepricajte ne da mi se citati sad, oci bole od ovoliko LoLa :shock: )
EDIT:bas krenuo citati kad ono link mi ne radi :-x
Markecgrad
20-11-2010, 18:29
...we are giving away the UFO Corki skin as well as the Corki Champion to everyone who registered by January 14, 2010.
NO FAIR !!!
stici ce mi na Azazel :cry: :cry: :cry: :cry:
Decko jel si ti glup il sta?
Ta nagrada se dijelila prije 10 mjeseci.
Takoder prestani spammat jer bezveze zatrpavas temu svojim beskorisnim postovima.
EDIT: Malo prouci...
viewtopic.php?f=64&t=17513 (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=64&t=17513)
viewtopic.php?f=64&t=17525 (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=64&t=17525)
:S kak onda ja nisam na azazelu dobio prodo sam ga u cetvrtom mjesecu mislim
Systematic Reverse
20-11-2010, 19:49
hmmm, nekako sumnjam, koje si ti god., ako hoces mozes na pm i ime napisat :)
EDIT: Kico dodi ti na NA, ne priznajem ti nikakve scoreove po Europi
'89
Boris Rajič.
21 god ?
koji datum
ja 25.7 :D
21 god ?
koji datum
ja 25.7 :D
SPAM
Nego, netko je rekao da se moze besplatno dobiti skin trynamera, ajde objasni napokon kako.
btw. sys, ne poznam te
Nego, netko je rekao da se moze besplatno dobiti skin trynamera, ajde objasni napokon kako.
btw. sys, ne poznam te
kako to mislis kako ja mislim da nikako hahah xD
btw. sys, ne poznam te
kako to mislis kako ja mislim da nikako hahah xD
To nema veze s tobom, netko prije tebe je to rekao (jel ti vjerujes da postoji neki kicocentrični model svemira ili šta, ne vrti se sve oko tebe alp nisi znao)
Markecgrad
21-11-2010, 09:21
Može.
igrao s Kayleom
zadovoljan zivo cudo prvi put s njim a score
12/8/4
i unistio 3 turreta
:D
ali Tristana je i dalje Bog
Tristana <3
Bokte jebo, jel ti znaš da je double postanje zabranjeno? Jel ti uopće znaš šta je double post?
3/4 njegovih postova je double post ili/i spam
Kayle je žensko.
I sinoć sam imao najgore dvije igre dosada, većina tima je bila neka vrsta squishy dps-a ili magea i imali smo jednog tanka, tank bi izašao na početku i prepustio nas na milost neprijateljskom timu, znate li kako je teško igrati 4v5 bez tanka a neprijateljski tim se sastoji od tankova i support champova
i predpostavljam izgubili ste... msm ono ko nebi xD koji si ti chanp bio ?
Markecgrad
21-11-2010, 14:47
3.9/4 njegovih postova je double post ili/i spam
Fix'd
btw. sys, ne poznam te
http://leaguecraft.com/skins
Prati upute i radit ce ti savrseno.
Ja koristim za Eve. Trynda. Malza i TF.
Ako tvoji frendovi stave isto skin ko i ti u folder tamo Characters itd. Oni ce vidjeti isto tvoj skin koji ti imas, dok ostali nece.
Nadam se da sam ti pomogo.
sickpetey
21-11-2010, 15:08
Thx zato :D evo bas sam modificiro ashe i izgleda jebeno ^^..to sto drugi ne vide kako izgleda mi nis neznaci glavno da je meni drugacija heh
Thx zato :D evo bas sam modificiro ashe i izgleda jebeno ^^..to sto drugi ne vide kako izgleda mi nis neznaci glavno da je meni drugacija heh
Hehe. Np.
Ja sebi malo malo mijenjam skinove. Puno zabavnije bude igrat kad ne buljis u jedno te isto.
izgubio nekih 7-8 gejmova za redom.
90% slucajeva jedini ja ostanem pozitivan, ili tied, dok drugi ne. iako se desi da i ja zafejlam ofc.
http://www.justin.tv/ghosthud#/w/574872560
gledajte me kak ownam :D
The Fury
21-11-2010, 22:26
Koji ti je nick? I jel to neka cura igra tamo? :)
Death By Sexy
21-11-2010, 22:50
Zadovoljan s Garenom, kupit ću ga nakon što kupim Gragasa.
Ovaj tjedan - Morde i Blitz
sickpetey
22-11-2010, 00:14
Upravo spusili partiju 3v3.Neprijatelj imo Teemoa,Garena i onu kuju sta baca diskove.Ja ashe,Stips Ryze i neki najveci mentol i cudo prirode ikad rodjeno je igralo Siona...ono klali ih ko malu djecu ja skupio 12 killova,Stips 5 i onda na kraju kad su nas rushali dok smo bili bez mane i svega Sion nije doso pomoci jer..njemu su bili vazni 100 golda od tornja i tek se udostojio doci nakon sto su poceli onaj vortex klati a ja i stips imamo ress od minutu jer smo im jebali sve...i na kraju lik krene nas krivit O.o..ono..upravo sam na ibuprofenu i slusam Scatman Johna da se smirim
ako si na ibuprofenu zbog lola, odi se baci s mosta. ako ne, ignoriraj. <3
sickpetey
22-11-2010, 15:29
Evo skacem odma sa mosta Tudzmana posto ne kuzis zajebanciju :P
ovako ispricaavm se svima zbog onih gluposti
kako znak isprike djelim admine na svom LeagueofLegends forumu
http://league.forumcroatian.com/index.htm
ja i moj frend nastojimo "ujedinit" LoL fanove na taj forum nadam se da ce nam ici ponavljam svi s foruma dobiajaju admine naravno ako dođu
:roll:
Death By Sexy
22-11-2010, 18:52
LoL
Systematic Reverse
22-11-2010, 18:56
!XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kico, daj rangeru admina.
!XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kico, daj rangeru admina.
Dream Team: ranger KICO FTW :pray: :pray: :rotfl:
bleh, forum je smeće, nebi imo kog trolat
bleh, forum je smeće, nebi imo kog trolat
ti ne znas trolat.
The Fury
22-11-2010, 20:19
ovako ispricaavm se svima zbog onih gluposti
kako znak isprike djelim admine na svom LeagueofLegends forumu
http://league.forumcroatian.com/index.htm
ja i moj frend nastojimo "ujedinit" LoL fanove na taj forum nadam se da ce nam ici ponavljam svi s foruma dobiajaju admine naravno ako dođu
:roll:
Što fali ovom forumu: http://www.lol-hr.com/
Bolje tamo odi sa svojim frendom :wink:
Vladimir free ovaj tjedan a ja radi neta ne mogu da igram do idućeg tjedna
FFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Mystery In Space
23-11-2010, 09:02
I SickPete, je ti ostalo išta ibuprofena nakon onih gejmova? Što su bili napeti strašno. Stisni S, STISNI a još ni kripova nije bilo xD
Death By Sexy
23-11-2010, 10:01
Ajde, ako ima koji poečtnik da igra samnom... Nick: Yawning Man. I fakat uopće nisam toliko loš više, Garena sam odlično izvježbao.
The Fury
23-11-2010, 12:19
Sada su dobri championi u rotaciji, svakako isprobajjte Vladu i Morda ako niste.
Ja sam pokušao igrati sa Tryn, baš sam loš :cry:
Pro savjet? Znam da ste se prije raspisali o njemu, ali opet, ne znam koliko će mi pomoći. Možda nije heroj po mojoj mjeri.
jao kako me nervira ashe, nemos je shutdownat nikako 1v1. Kud ima range tud ima i slowmehanizme. igram s vladom
http://www.solomid.net/forums/index.php ... or-10-yrs/ (http://www.solomid.net/forums/index.php?/topic/4412-hotshotgg-banned-for-10-yrs/)
Hotshotgg banan fuck yea. Idu mi na kurac ti geekovi sto flejmaju druge i seru kad ih netko posteno ubije. I onda krive tim. Kao Wickd , Kaution itd. nerdrejđeri
Death By Sexy
23-11-2010, 13:51
Koja verzija?
eu
Ja sam baš prošli tjedan kupio Shena i sad je opet bespaltan (10. put)... Al s njim ću vjerojatno ovaj tjedan.
vidim niste zainteresirani :D
pa sta mu fali BTW ranger ak os dam ti admina
and dont forgget http://league.forumcroatian.com/index.h ... 2c31262e79 (http://league.forumcroatian.com/index.htm?sid=e6cb95f5f454e94050b95f2c31262e79)S;)
jao kako me nervira ashe, nemos je shutdownat nikako 1v1. Kud ima range tud ima i slowmehanizme. igram s vladom
Kako ne možeš s vladom? Vlad na lvl 9 radi ogroman damage s Q spellom, pojedeš ashe s 2-3 shota i mora se maknuti. Uz ignite i ulti, ashe ti je doručak....
Kako ne možeš s vladom? Vlad na lvl 9 radi ogroman damage s Q spellom, pojedeš ashe s 2-3 shota i mora se maknuti. Uz ignite i ulti, ashe ti je doručak....
ali ima jeben range normalnim attackom, a jos i one slow strelice i i jbg onaj napad(15stak smrznutih strelica, nikada je nisam igro pa se moram ovako glupo izrazavat : (( ). Jednostavno njen range je veci od moga i redovito si nabiju speed preko 400, plus uz njezin slow ja nemogu do nje. Jednostavno me harrasa.
KASSADIN :pray: <3
http://yfrog.com/2gkass1p
http://yfrog.com/0kkass2ep
http://img9.imageshack.us/img9/4389/kass3.png
http://img26.imageshack.us/f/kass4.png/
edit: jel mi ovo nakon pola sata jebanja radi samo jedna slika -.-
http://yfrog.com/2gkass1p
http://yfrog.com/0kkass2ep
http://img9.imageshack.us/img9/4389/kass3.png
http://img26.imageshack.us/f/kass4.png/
na vam ovako
i da, usro sam drugu sliku, al vidite sve na trecoj
sickpetey
23-11-2010, 20:11
I SickPete, je ti ostalo išta ibuprofena nakon onih gejmova? Što su bili napeti strašno. Stisni S, STISNI a još ni kripova nije bilo xD
Goni se u kurac danas sam sanjo to jebeno slovo zbog tebe XD
Igra se nekome na US sad?
Death By Sexy
23-11-2010, 20:20
Čak mi i ide sa Shenom, samo lik ima fakat užasan ulti...
Lord Coldwolf
23-11-2010, 20:23
Čak mi i ide sa Shenom, samo lik ima fakat užasan ulti...
:D lol, ulty je prekoristan
Systematic Reverse
23-11-2010, 20:25
jebo vas "y" u rijeci ulti!
Death By Sexy
23-11-2010, 20:26
Ma kitu.. do sada kad god bih išao nekoga spašavati prvo bi meni masivan demiđ napravili i na kraju bi ovoga ubili. Dobro bilo je da sam ih spasio, ali totalno je UP taj ulti..
Lord Coldwolf
23-11-2010, 20:46
Ma kitu.. do sada kad god bih išao nekoga spašavati prvo bi meni masivan demiđ napravili i na kraju bi ovoga ubili. Dobro bilo je da sam ih spasio, ali totalno je UP taj ulti..
not, moras znat kad i gdje iskoristiti :D
Normalno da ne mozes nikog spasiti ako idu na njega 5 ili 4 :D
A vidi ovo sto sIstematicnog sto dezura :D
Singedov ulti je najbolji :D
jebo vas "y" u rijeci ulti!
kak bi oni trebali znat kako se to piše? :)
Lord Coldwolf
23-11-2010, 20:55
[quote="Systematic Reverse":9ltx7gsk]jebo vas "y" u rijeci ulti!
kak bi oni trebali znat kako se to piše? :)[/quote:9ltx7gsk]
vidi ovog trollcinu :D vec mu istekao ban
Systematic Reverse
23-11-2010, 20:57
[quote="Systematic Reverse":1nvglgsm]jebo vas "y" u rijeci ulti!
kak bi oni trebali znat kako se to piše? :)[/quote:1nvglgsm]
:ddddd
[quote="Rang€r":1eetpm5z][quote="Systematic Reverse":1eetpm5z]jebo vas "y" u rijeci ulti!
kak bi oni trebali znat kako se to piše? :)[/quote:1eetpm5z]
vidi ovog trollcinu :D vec mu istekao ban[/quote:1eetpm5z]
de dobro je, ono nije bilo trollanje, bio sam par puta argumentiro zašto lol saka i na to mi se neda vračat, a zadnji put kad sam popušio ban je raspravu započeo neko(možda i više ljudi) govoreči kako lol apsolutno isusuje dotu/hon(ne doslovno.)
de dobro je, ono nije bilo trollanje, bio sam par puta argumentiro zašto lol saka i na to mi se neda vračat,Sa zadnji put kad sam popušio ban je raspravu započeo neko(možda i više ljudi) govoreči kako lol apsolutno isusuje dotu/hon(ne doslovno.)
tebi je jasno da si dosadan i da ces opet popusit ban?
i daj molim te pogledaj ovo povecano, i ti meni govoris da sam retardiran?
Mystery In Space
23-11-2010, 21:41
I mod spama po topicu pa nije ni čudo da ovaj klinac ne prestaje.
@SickPete: Nema te nešto online O_O Već si me se zasitio? xD
sickpetey
23-11-2010, 21:48
Tek sam se digo prije sat vremena neda mi se XD
Lord Coldwolf
23-11-2010, 21:59
pa kad si glup
ti si ono bolji sa ovakvim izjavama ? :/
sickpetey, nick na lol eu ?
sickpetey
23-11-2010, 22:08
upravo si ga reko samo bez Y
pa kad si glup
ti si ono bolji sa ovakvim izjavama ? :/
sickpetey, nick na lol eu ?
jesam
de odi slušat diranog geja, jest puli, pucat se u žilu, gledat sunce, neznam nešto, samo nebudi toliko retajan više :(
de odi slušat diranog geja, jest puli, pucat se u žilu, gledat sunce, neznam nešto, samo nebudi toliko retajan više :(
kako si glup, neznam kako ti se da zivit :(
gle dečko, ti igraš lol, ne ja.
The Fury
23-11-2010, 22:51
Eto, opet ista priča.... Dođe renđer, nešto kaže i naravno počinje se sa vrijeđanjem... Jadno i žalosno.
Dobra taktika za first blood:
rtbOGYPTEgM&feature=player_embedded
radio sam tu taktiku al s rammusom ne jannom, epic :D :D
Eto, opet ista priča.... Dođe renđer, nešto kaže i naravno počinje se sa vrijeđanjem... Jadno i žalosno.
najzanimljivija stvar je što ja nikad ne započinjem svađu, nadjebem protivnika i bivam banan, epic topic is epic.
m4dsk33lZ
23-11-2010, 23:17
nadjebem protivnika i bivam banan
internet is serious business.
nego, mene više fasciniraju ovi koji ne znaju ignorirat trolove i idiote. gg.
NADJEBEŠ PROTIVNIKA HAHAHAH
KOJE SI TI DJETE :DDDDDDDDDDDD
a ti imaš 20 i neš godina pa si retardiraniji, ono, jel nevidiš ironiju u svemu tome?
[quote="The Fury":2shu55ni]Eto, opet ista priča.... Dođe renđer, nešto kaže i naravno počinje se sa vrijeđanjem... Jadno i žalosno.
najzanimljivija stvar je što ja nikad ne započinjem svađu, nadjebem protivnika i bivam banan, epic topic is epic.[/quote:2shu55ni]
daj ono koji je tebi k.urac idiote ?
da li smo ti mi krivi jer si ruzan ? da li smo ti mi krivi sta te maltretiraju u skoli ?
ajd lagano odjebi sa topica i odi citaj lotr.
edit : idiote.
imo je los dan u skoli :))))))
[quote="The Fury":2moz5mj1]Eto, opet ista priča.... Dođe renđer, nešto kaže i naravno počinje se sa vrijeđanjem... Jadno i žalosno.
najzanimljivija stvar je što ja nikad ne započinjem svađu, nadjebem protivnika i bivam banan, epic topic is epic.
da li smo ti mi krivi jer si ruzan ? da li smo ti mi krivi sta te maltretiraju u skoli ?
edit : idiote.[/quote:2moz5mj1]
LotR je super.
In other news, baš me zanima ovaj novi champ, Trundle.
Info: http://eu.leagueoflegends.com/news/cham ... rsed-troll (http://eu.leagueoflegends.com/news/champion-sneak-peak-trundle-cursed-troll)
http://www.gamefaqs.com/boards/954437-l ... s/57224165 (http://www.gamefaqs.com/boards/954437-league-of-legends/57224165)
Ne kuzim zasto ga ne banate za stalno i gotovo.
imo je los dan u skoli :))))))
ne baš je bilo super, nije me bilo prva tri sata, onak lagano preskočio kemiju i rage raske pod povjesti, i došo na matku, tzk i vjeronauk.
m4dsk33lZ
23-11-2010, 23:31
[quote="The Fury":2oi2ahu8]Eto, opet ista priča.... Dođe renđer, nešto kaže i naravno počinje se sa vrijeđanjem... Jadno i žalosno.
edit : idiote.[/quote:2oi2ahu8]
nego, mene više fasciniraju ovi koji ne znaju ignorirat trolove i idiote. gg.
[quote="The Fury":24osr73c]Eto, opet ista priča.... Dođe renđer, nešto kaže i naravno počinje se sa vrijeđanjem... Jadno i žalosno.
najzanimljivija stvar je što ja nikad ne započinjem svađu, nadjebem protivnika i bivam banan, epic topic is epic.[/quote:24osr73c]
Kad si ti to mene "nadjebo" u argumentima. :rotfl:
Odi ponovno procitat raspravu i svoje argumente jer su ti argumenti na razini moje desetogodisnje sestre.
Jebote, ne mogu vjerovat koliko su neki ljudi naporni.
m4dsk33lZ
24-11-2010, 02:03
ne znaju =/= ne zele.
Ok, onda. Feed the troll.
ne znaju =/= ne zele.
Ok, onda. Feed the troll.
Feeding the troll helps banning the troll.
Death By Sexy
24-11-2010, 07:48
Ajde, može da se ne obazirete više na njega, ne znam ko je gori... Pustite ga, fakat je nebitan.
Meni se sviđa novi champ. Troll lol.
Systematic Reverse
24-11-2010, 10:58
I mod spama po topicu pa nije ni čudo da ovaj klinac ne prestaje.
naravno da spamam tu kad vam kico posjecuje topic.
pa moram i ja, a glupo je navratiti bez pozdrava.
Lord Coldwolf
24-11-2010, 10:58
Renger ako ces ikad jos igrat lol, uzmi si trolla XD
Mogo bi ja i sad nekada uletit u dotu topic sa retajnim komentarima koji ste vi debili jer igrate ovo ovo je tako staro i slična sranja, al neću zato što Ranger ima malu pišu.
Mystery In Space
24-11-2010, 11:47
Ne znam, valjda su modovima i adminima ranger i ekipa fun za čitat ali meni je mutavo tražit lol postove u moru vražjeg fail trollanja i spama.
@SickPete: Treba se jedna danas nabacit tako da nemoj zaspat.
sickpetey
24-11-2010, 12:46
To je narusavanje mojih potreba =((
Systematic Reverse
24-11-2010, 13:07
Mogo bi ja i sad nekada uletit u dotu topic sa retajnim komentarima koji ste vi debili jer igrate ovo ovo je tako staro i slična sranja, al neću zato što Ranger ima malu pišu.
možeš slobodno, necu se obazirati na takve postove ni 0%.
tako bi i vi trebali.
jednostavno nemojte nista odgovarat na takve postove i svi sretni.
ja sam vec ovdje pobrisao 10000 postova.
vise ni sam neznam sta da radim..
Evo sto reci na ovakvu partiju
http://img256.imageshack.us/img256/1542/olafspusili.jpg (http://img256.imageshack.us/i/olafspusili.jpg/)
Igram olafa, u laneu je sve bilo super, ja i annie gazimo sve pred sobom, al sto to vridi kad ostatak tima sucka, mnogo. Jednostavno nemogu nista ako morde ne zeli tankat, a ostali se razbjeze i nakraju ja solo ostanem :S. Sto je najgore bilo, bilo je par situacija gdje sam uspio uletit, ubit jednoga i otic, s tim da su moji vec odavno otisli, al jbga, to ne pobjeduje cilu partiju :/
Lord Coldwolf
24-11-2010, 13:32
taj morde je smjesan, kazes nece tankat a ima sam 4 killa, dok i tank morde ima preko 10 usually. Ovaj Karthus je bio valjda najveci n00b Karthus ikad, samo sa ultijem minimalno 10 killova moze pobrat i njub neki...a i Ashe isto koma.
Morde nema pojma, pa gle uzima neke sve dps iteme, a ne bori se :S. Karthus je stvarno bia njubina, a sto je najgore cilo vrime se žalia kako mu heroj sucka haha, a ashe, bila je s vladimirom u startu i cilo vrime je umirala, kasnije je samo pratila di ja idem, ugl nista posebno. Al to me i zivcira, nas dvoje dobri, ostalo troje suckaju, druga ekipa njih pet nista posebno, a svejedno se nafeedaju zbog ovih kretena, i pobijede :/
Mystery In Space
24-11-2010, 13:56
Ma taj morde je jedna velika žalost, dosadnijeg heroja u životu nisam vidio.
[quote="Mr. Ante":521c3ad2]Mogo bi ja i sad nekada uletit u dotu topic sa retajnim komentarima koji ste vi debili jer igrate ovo ovo je tako staro i slična sranja, al neću zato što Ranger ima malu pišu.
možeš slobodno, necu se obazirati na takve postove ni 0%.
tako bi i vi trebali.
jednostavno nemojte nista odgovarat na takve postove i svi sretni.
ja sam vec ovdje pobrisao 10000 postova.
vise ni sam neznam sta da radim..[/quote:521c3ad2]
brisi rangera i to je to.
za 1 moj post vi napravite 3 stranice spama, go figure.
Death By Sexy
24-11-2010, 16:09
Daj nemoj više tu pisati. Shvatili smo - igra ti ne valja, igraj neku drugu..
Ali OVA IGRA UGROŽAVA NJEGOVU SEKSUALNU SIGURNOST I SAMOSTALNOST! Ili nešto...
za 1 moj post vi napravite 3 stranice spama, go figure.
nop.
Death By Sexy
24-11-2010, 16:15
Ajd nemojte ga pobuđivati :'((((
Nitko ne komentira novoga champa...
Annie bio prisiljen odabrat, al' na kraju prilicno je dobra i jednostavna za igrati. Stvarno ima burn prejeben.
Ajd nemojte ga pobuđivati :'((((
Nitko ne komentira novoga champa...
:>
sickpetey
24-11-2010, 23:54
Interesantno je kako neki ljudi vole poceti vrijedjati kad gube i gudjati kako su oni proevi kak neznas igrati i kako je sve to jer si se nafeedo na jednom od njegovih frendova...najludje je sta misle da te briga..heh..kids stay kids u svakoj igri =/
ne najjače je što to ne govore djeca.
Mah, ja sam se naviknuo na takve vec, ignoriras ih jednostavno, jos gore mi je kad mi lik iz tima uporno govori kad sam noob, i onda kad umre krivi mene, a kad ja ubijem nekog onda nikome nista :S. Mah, seronje, triba nac neku ekipu za igrat stalno s njima, jer uvik se nade par idiota sto ti digne tlak :P
Death By Sexy
25-11-2010, 09:22
Trundle ima lošu frizuru.
http://eu.leagueoflegends.com/board/sho ... p?p=809409 (http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=809409)
Twisted Fate mi stoji kupljen a neiskorišten još od kad sam počeo igrati. Mislim da ću sad s njim malo.
A Trundle mi se sviđa čisto zato što je drukčiji. Mogao bi funkcionirati kao savršeni anti-tank/carry champ, pa i više.
Možda ga kupim.
The Fury
25-11-2010, 10:56
Troll Abilities:
Rabid Bite: Trundle bites his opponent, dealing damage and sapping some of their attack damage.
Contaminate: Trundle infects a target location with his curse, gaining attack speed, movement speed, and crowd control reduction while on it.
Pillar of Filth: Trundle creates a plagued beacon at a target location, which becomes impassable terrain and slows all nearby enemy units.
Agony (Ultimate): Trundle immediately steals his target’s health and a percentage of their armor and magic resistance. Over the next six seconds the amount of health, armor, and magic resistance stolen is doubled. S :pray:
Decompose (Passive): Whenever an enemy unit near Trundle dies, he heals for a percentage of their maximum health.
Čini se da će biti, jako dobar novi champ.
ulti na tanka i gg ;D
svidja mi se, mozda ga cak i kupim, sto inace ne radim s novim champovima.
ah neke stvari je LoL ipak pokupio od dote.
majstoro
25-11-2010, 14:21
Evo i ja cu pocet ovoga igrat
igro sam prije dote ovo se cini zanimljivije
ownam s Singedom :D
predobar lik . 8)
ah neke stvari je LoL ipak pokupio od dote.
To stoji i nitko to nikada nije porekao.
majstoro
25-11-2010, 20:04
evo upejta mi i zahtjevam da mi objasnite sta se spaja i te stvari uglavnom o igri sve :D
Lord Coldwolf
25-11-2010, 20:15
imas tutorial game opciju, prodji to (2 tutoriala stim da jednog mozes proci 3 puta sa 3 lika: garen, ashe i ryze)
Mozemo i practice game odigrati, das mi nick, dodjem za kojih sat ili nesto, eu server si ?
majstoro
25-11-2010, 20:40
da,znaci i to ima
evo cim mi proradi pise neki error s launcherom
Lord Coldwolf
25-11-2010, 20:42
da,znaci i to ima
evo cim mi proradi pise neki error s launcherom
aha, ma sam daj nick posaljem ti zahtjev, dok ti proradi prihvatis.
[quote="Rang€r":1g2lvzsb]ah neke stvari je LoL ipak pokupio od dote.
To stoji i nitko to nikada nije porekao.[/quote:1g2lvzsb]
ja jesam
majstoro
25-11-2010, 20:52
ev moram se regat,mislio sam da vec imam acc :D
btw,molim vas pomozite,cak sam i restarto kompjuter al opet nece :(
http://slike.hr/slike-male/d/dsfs_52c3d.jpg (http://slike.hr/slike/dsfs_52c3d.jpg.html)
Koliko ja znam, reinstall.
EDIT: Evo. http://support.leagueoflegends.com/entr ... d-an-error (http://support.leagueoflegends.com/entries/234178-the-launcher-has-experienced-an-error)
majstoro
25-11-2010, 20:54
reinstal? pa da mi opet skine 1 gb prometa patch?
edit:jesam li ja corav ili lol nema uninstall ikonu?
Lord Coldwolf
25-11-2010, 20:57
pa odes na control panel i tamo unistall.
onda opet install i da.. petchanje :D
Pa ne bi trebalo opet sve patchati. Ja sam morao reinstalirati prošli vikend i samo download je bio dovoljan, skinula mi se verzija sa svim patchevima.
majstoro
25-11-2010, 21:08
opet mi patcha
kreatori nabijem vas
moja karijera u lolu je zavrsena
kreatori nabijem vas i vas update
Na US verziji tih problema nema. :wink:
sickpetey
25-11-2010, 22:56
Nisam ni ja imo takvih problema na eu O.o
Na US verziji tih problema nema. :wink:
:thumbs2:
Evo me .... vratio se s odmora (bana) ...idem se vratit na posao (spam) (zezam se) :fof:
ma jel'da da sam vam svima nedostajao ? :yuck:
Odjebi.
Nego OT:
Imao odličnu partiju sa Mundom, ono, ne kontam kako itko može umrijeti sa njim? :D
I poslije sa Tyrom, zanimljiv champ, fora su mi ability i critical i ta čudesa, vrijedi se ispraksati sa njim.
Imao odličnu partiju sa Mundom, ono, ne kontam kako itko može umrijeti sa njim? :D
Mundo dies how he pleases!
Death By Sexy
28-11-2010, 01:47
GArant bude sljedeći tjedan Gragas free. Zato ga nisam kupio još.. :/
Lord Coldwolf
28-11-2010, 02:24
JA napokon kupujem Ezreala sljedeceg :) odluceno
ez je nerfan do bola, pricekaj, mozda bude free sada.
also, nidalee rula, mislim da cu si xina uzet sada.
edit : dal trundle izlazi ovu srijedu, ili tek iduci tjedan ?
Lord Coldwolf
28-11-2010, 02:46
ez je nerfan do bola, pricekaj, mozda bude free sada.
also, nidalee rula, mislim da cu si xina uzet sada.
edit : dal trundle izlazi ovu srijedu, ili tek iduci tjedan ?
nebitno mi je, uzet cu ga. Dobar je on i dalje , nije UP.
Truddle valjda za pocetak mjeseca imo.
U srijedu je patch i trunddle.
Svaka 2 tjedna izlazi novi patch, a sa patchem novi heroj.
Death By Sexy
28-11-2010, 09:58
ma bravo ....Columbo ;)
E, ti si loša osoba. Prestani pisati gluposti, piši vezano uz temu ili jednostavno nemoj pisati.
Lord Coldwolf
28-11-2010, 10:51
ma bravo ....Columbo ;)
E, ti si loša osoba. Prestani pisati gluposti, piši vezano uz temu ili jednostavno nemoj pisati.
ma klinac.. attention whore.
@Kalhant
Prilicno brzo izlaze novi heroji sto je s jedne strane zabavno i uvijek iscekujes novog heroja ali nije dobro ako ga ne stignu izbalansirati i napraviti dovoljno inovativnim.
Death By Sexy
28-11-2010, 11:09
Da.. Htio sam napisati da Trundle najvjerojatnije sljedeću sri dođe .
Zbog čega me mrzite ja nikog ne mrzim niti ćelim zlo :(
Mozda zato sto si troll?
Mozda zato sto si naporan?
Fixd
Može li mi netko pomoći :( ?
Koji je screen recorder besplatan i najjednostavniji za koristiti
probao sam hyper cam i on mi je snimio samo pola ekrana
probas sam fraps on snima samo 30 sekundi
plz help :(
Kad si vec toliko pro u lolu nadji si sponzora nek ti kupi.
Sad već mogu reći da sam dobar sa Shenom.
Probao sam malo i s Tristanom, neloše je kad imaš pouzdane tankove. Zapravo imam manje killova i assistova od svih, ali pusham ko mašina.
Sljedeće kupujem Rammusa definitivno (volim tankače), samo sad da vidim hoće li biti besplatan ovaj tjedan, a možda i Trundlea kupim...
Sad već mogu reći da sam dobar sa Shenom.
Probao sam malo i s Tristanom, neloše je kad imaš pouzdane tankove. Zapravo imam manje killova i assistova od svih, ali pusham ko mašina.
Sljedeće kupujem Rammusa definitivno (volim tankače), samo sad da vidim hoće li biti besplatan ovaj tjedan, a možda i Trundlea kupim...
Ako volis tanka probaj malphita(zapravo nije tank vise carry) ali ja ga igram ko tanka. Imam vec tjedan dana i dobar je. Zasad ni 1 loss. Igram 5v5 premade sa svojima.
Htio bih Maplhitea isprobati, ali Rammus me više vuče, njegovi abilityji mi se općenito više sviđaju.
kupio pantheona i ownao prvi meč iako smo izgubili... imao oko 20ak killova ali u zadnjih 10ak min sam poginuo 5 puta, meč trajao 50ak min. teammates su mi suxali, trynd samo uleti pobije sve i mene stigne.... ali opet sam imao bolji skor od njeg...
http://www.webresourcesdepot.com/10-fre ... reencasts/ (http://www.webresourcesdepot.com/10-free-screen-recording-softwares-for-creating-attractive-screencasts/)
tnx , koji ti koristis (ako koristis) ?
Fraps od frenda org. Ako mislis snimat lol ili nesta snimis preko XF i convertas u mp4 il nest i skines na comp i opet uploadas na net kako zelis.
aha
nesnalazim se bas previse među ovoliko njih, koji moze od ovih snimiti cijeli ekran a ne pola kao hyper cam ?
Iskreno da ti kazem neznam. Ja sam koristio fraps oduvijek.
Skini pa probaj ako imas vremena.
Da nebude offtopic jel na us izaso troll?
Iskreno da ti kazem neznam. Ja sam koristio fraps oduvijek.
Skini pa probaj ako imas vremena.
Da nebude offtopic jel na us izaso troll?
Nije :(
snowblind
29-11-2010, 19:59
Igra tko s kassadinom, ako da može neki savjet što i kako?
taj sam :D
neznam, kasnije ti napisem nes dobro, sad mi se neda ;)
Fraps od frenda org. Ako mislis snimat lol ili nesta snimis preko XF i convertas u mp4 il nest i skines na comp i opet uploadas na net kako zelis.
mozes li mi objasniti kako se snima preko xf a, znam da sam naporan,i da idem u offtopic al mos mi pomoci samo oko ovoga
Mystery In Space
30-11-2010, 10:43
Odi ovdje. (http://pcplay.hr/forum/viewforum.php?f=34)
Lockat ce mi topic kao i sve ostale do sada :P
http://www.leagueoflegends.com/ionianoxus2010S- jel mi može netko objasniti ovo?
I Kićo ti si najgluplja osoba koja je ikad postala u ovoj temi.
Lord Coldwolf
30-11-2010, 15:14
Ajd dajte mi svi koji se na NA nickove na pm :D
Odi ovdje. (http://pcplay.hr/forum/viewforum.php?f=34)
lol kako si se jucer retardirano ponaso, jedan gejm nemas pozitivan skor i pocnes se ponasat se ko djete od 3 godine, ne znas shvatit zajebanciju, odes sa tsa, i poslje gejma odes bez pozdrava. zao mi te ako ti jedna obicna igra igra toliku ulogu u zivotu, evo vidim da si me i obrisao sa frend liste posto te nema ni na off listi, pre jadno, nisam ti ja kriv sta si bio los. have fun :D
edit : swero, na NA si se prebacio ? :P
Mystery In Space
30-11-2010, 16:57
Wtf? Da sam ja brisao i odjebavao ljude u igrama zbog scora davno bi prestao sa ljudima igrati. Vidi se da ni ne razumiješ zašto sam to napravio (sa tsa sam otišao u sredini gejma jer nije bio potreban, pitam se kome lol igra veliku ulogu u životu kada ovakve gluposti pišeš na forumu). Ako se hoćeš prepirat imaš pp ali ne očekuj odgovor.
Wtf? Da sam ja brisao i odjebavao ljude u igrama zbog scora davno bi prestao sa ljudima igrati. Vidi se da ni ne razumiješ zašto sam to napravio (sa tsa sam otišao u sredini gejma jer nije bio potreban, pitam se kome lol igra veliku ulogu u životu kada ovakve gluposti pišeš na forumu). Ako se hoćeš prepirat imaš pp ali ne očekuj odgovor.
ne prepirem se ja sa nikime, sve sta sam napisao stoji i istina je ^^
razumijem zasto si to napravio, bio si los i popizdio si, ts je bio potreban, na njemu smo svi bili..i nisi otisao s tsa nego si samo otisao u drugi room koji je zasticen passwordom, izlika ti je retardirana i ne drzi vodu. to sta sam napravio post na forumu nema veze s mojim zivotom niti icime drugim lol, to je samo post. u biti, nisi rekao apsolutno nista osim sta si potvrdio sve sta sam gore napisao. :*
"ne prepirem se ja sa nikime, sve sta sam napisao stoji i istina je ^^"
Prepireš se sa gramatikom koliko mi se čini. :D
Mystery In Space
30-11-2010, 17:50
TS je bio potreban za što? Jedino sam ja pričao na njemu i zvao miss te govorio ponekad što, gdje i kada (je, bio sam loš jer su me zgankali ko zadnjeg majmuna par puta jer ste nesposobni reći miss a nedo isus da čujem barem sorry/oprosti nakon 3 puta). Otišao sam u drugi room, istina, napisao si da sam otišao sa tsa pa sam se i ja tako izrazio tako da ne kenjaj s ovim sada.
EDIT: Kada netko zove miss nakon što te već netko napao to baš ima smisla, zar ne?
m4dsk33lZ
30-11-2010, 17:54
KAKO DRAMATIČNO
hint: nikome nije stalo, nemojte se u ovom threadu svađat.
ot: jel netko ovdje dobar s blitzcrankom? koliko se blitzcrank koristi u ranked gameovima?
KAKO DRAMATIČNO
hint: nikome nije stalo, nemojte se u ovom threadu svađat.
ot: jel netko ovdje dobar s blitzcrankom? koliko se blitzcrank koristi u ranked gameovima?
Dosta, njegov hook je dosta koristan za team
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.