Pogledaj cijelu verziju : League of Legends
Summoner abili... ma... zašto se trudim?
Svi skillovi u HoNu su kopije skillova iz LoLa. Eto. Dokaži da nije.
pa nisu, nemoras izmisljat :roll:
isusbogra
31-10-2010, 16:19
lol? pa svi abilityi su potekli iz dote(dobro ne svi, večina -.-), al govorim o onima i kojima ovisi game, dakle to se u doti radilo tako da npr. kupiš dagger i imaš blink, koji ima malen cd, a ovdje u lolu(flash) ima nekih 4 minute cd, hon nigdje nisam spominjo, kužiš?
@ hansi: Ne igram više lol (čekam bliz dotu trenutno a i boz je kumovao tu), samo cimam boza da vidim dal je skino eu kao što je reko da bude ali vidim da me ignorira (čak ni border ne želi više t.t) -.-
@ drama queen: Da, toliko sam bio loš u honu da sam ti se čak i ja smijao kad si umirao zbog gluposti. Doslovno si igrao kao da si imao napadaj svaki put kad si se susreo sa enemy igračem. Što ti main account nije dosta? Sad ćeš i sa 2nd accountom krenut post count nabijat tek toliko jer te to čini cool? I da, lol je brži od hona. Al opet, sad sam se sjetio da si rekao kako je Bloodline Champions bolji od wowa i zahtjeva više skila od wow arene a čisto sumnjam da si igrao wow dovoljno da igraš arene a kamoli da digneš 2500+ rating. U em ti sunce koji off topic, zašto svaki put topic ode u k..... kad ti kreneš postat ranger?
da e, gledaj sad do kraja tjedna kad te prešišam po post countu. blc nigdje nisam uspoređivo s wowom, a kad sam reko da zahtjeva više skilla(mada se i tog nesječam, al stojim iza toga) od wow arene, mislio sam na wow arena mapu za wc3ft, normalno da nisam igro arenu u wowu kad bi prvo trebo grindat cijeli život, osim toga samo engine wowa nepaše za pvp, a i svi bitchaju po wow pvpu.
Systematic Reverse
31-10-2010, 19:08
:rotfl:
prestanite se svi trudit imo.
sumnjam da je ista zanimljivije od high level dote (odnosi se na hon/lol/dotu jel..)
neka kopija igre nemoze biti bolja od originala. (barem u ovom slucaju)
ostaje nam vidit kakva ce biti Dota2.
ja vas neflejmam ni nista, za svakog po neka igra..
naravno da ce se nekom vise svidjat hon, nekom dota a nekom lol..
btw sumnjam da je ovdje itko od vas igrao high skill dotu/hon/lol.
bas pravi high skill (level), kad dodjes na mirc i trazis si high skill cw/fw.
zato nemojte raspravljati u tome smjeru.
jer nije isto kad igras protiv high skilla i high levela, jerbo leveli u igrama (klijentima) mi neznace puno.
treba odjebat vise ove rasprave i ici dalje :)
hf
Death By Sexy
31-10-2010, 19:12
E, ja sam si složio chara! Igrao 2 5v5 i malo ownao s Warwick, al dobro, gledao sam puno buraza kak igra. Neloša igra.
Systematic Reverse
31-10-2010, 19:21
da si radim acc na US ili EU?
dolazim i ja malo vidit sta ima u lolu.
Death By Sexy
31-10-2010, 19:22
Meni buraz rekao EU... Nemam pojma :D
sumnjam da je ista zanimljivije od high level dote (odnosi se na hon/lol/dotu jel..)
:(
Systematic Reverse
31-10-2010, 19:26
igrao sam / gledao sam malo.
ocu odigrat vise gejmova, i onda cu sve sam viditi.
dodite svi na eu, imamo skype, dosta igraca, vec smo se navikli na neke heroje i tako.
Lord Coldwolf
31-10-2010, 20:07
dodite svi na eu, imamo skype, dosta igraca, vec smo se navikli na neke heroje i tako.
tako je, join the guild :) zajebancije nece nedostajati.
Systematic Reverse
31-10-2010, 20:17
[quote="Systematic Reverse":xp6ylsyz]
:([/quote:xp6ylsyz]
btw boz hvala bogu pa znam valjda 1000 dota igraca koji igraju / igrali su lol:)
njima je to vise onako za razbibrigu..
snowblind
31-10-2010, 23:54
Isuse kako si naporan kao i onaj ranger. Da shvaćamo, lol je jadan i ne može se mjeriti sa dotom.
Lord Coldwolf
01-11-2010, 01:08
:) ma pusti, danas smo imali EPIC lol day, jebote cijeli dan smo sibali rundu za rundom, predobro.
bornathepicek
01-11-2010, 15:09
I mozda zato kaj je latency 50 puta manji za nas na EU :P
Mystery In Space
01-11-2010, 15:39
Skidam baš eu lol da igram malo opet. Ima koga da oće igrat?
Skidam baš eu lol da igram malo opet. Ima koga da oće igrat?
ima :P, al malo kasnije
Mystery In Space
01-11-2010, 16:04
Super, moram se accounta sjetit t.t
Imate neki ts ili skype pa da share-ate info? Ako ne budem ja pmo info od ts 3.
Systematic Reverse
01-11-2010, 16:12
Isuse kako si naporan kao i onaj ranger. Da shvaćamo, lol je jadan i ne može se mjeriti sa dotom.
l2r.
Mystery In Space
01-11-2010, 16:15
Ti očito ne znaš što si napisao sys ali nema veze. Dota je original mda.
Kid, ti si pre kul da budeš moj prijatelj :thumbs1:
hansi koji ti je nick u lolu da te dodam? o.o
Mystery In Space
01-11-2010, 16:36
Kada ćeš biti on? Ima netko da mi oće bacit refer a friend? Namjeravam dignut novi account na brzinu.
navecer oko 9, vjerovatno ce nas bit jos vise, bit ce i lord coldwolf, dodaj i njega, on ti je sweronart
Lord Coldwolf
01-11-2010, 17:00
Klanjaj se ti ranger samo, klanjaj.
Mysteri, daj nick da znam tko si.
Mystery In Space
01-11-2010, 17:15
Evo da se ošišam pa da account novi napravim xD Ne sviđa mi se ime starog accounta :rotfl:
jel ti doslo na mail ono?
Death By Sexy
01-11-2010, 17:32
Probao s Udyrom i žestoko sakao, ne sviđa mi se lik... Kupio Kayle, koštat ću je kakva je. I sada nabiram za Jaxa, on mi je sexy.
Mystery In Space
01-11-2010, 17:35
Dobio sam mail hansi. Nick mi je name od foruma i već sam vas dodao.
Death By Sexy
01-11-2010, 17:36
E ak me ko hoće - Yawning Man. Samo da velim da sam noob, al ono - fakit.
Mystery In Space
01-11-2010, 17:38
Ma joj, nema veze ako si noob, par dana igranja da pohvataš tko je čiji counter i kakav item build koristit protiv čega i već možeš na turnire 8)
whiskeyy
600 + partija :P
bornathepicek
01-11-2010, 20:12
Igra vam je smece
http://media.tumblr.com/tumblr_kvcj7r8oCH1qzblea.jpg
The Fury
01-11-2010, 21:32
Greetings Summoners! This week’s 10 free champions have been rotated. Here's this week's free champs:
Week 17 (this week)
Amumu, Dr. Mundo, Fiddlesticks, Gangplank, Kayle, Morgana, Sivir, Tristana, Gragas, Lux
Fakat mi je nekako bezveze ova rotacija.... Isprobajte svakako Lux.
Kaj, oni su baš odlučili ovaj tjedan baš moje heroje stavit, a?
Death By Sexy
01-11-2010, 21:48
Baš kupio Kayle jučer :rotfl: :-x
Gangplanku ću isprobat danas. :)
Lord Coldwolf
01-11-2010, 22:10
Fury , boz, dajte eu servere account napravite :)
skupljam IP za LeBlanc ne znam kolko ce kostat al treba mi jos 800 da imam 6300
ugl, dodajte me: StormerCRO
Markecgrad
02-11-2010, 16:48
http://www.leagueoflegends.com/board/sh ... p?t=319950 (http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=319950)
Corki i Fiddle buff <3
Lord Coldwolf
02-11-2010, 18:15
Svidja mi se sto su Katu pojacali mrvicu jos :P
imam problema s LoLom, tocnije downloadanjem patcha
kada upalim launcher patch se normalno skida i onda stane a brzina se vrti oko 20 kbps i onda kada ugasim pa upalim launcher opet skida normalno ( 400 - 500 kbps ) pa opet stane i tak stalno
kak da to popravim, kolko se sjecam prije mi je normalno skidao
I meni je to bilo, počne normalno i brzina se samo smanjuje dok ne dođe do nule, onda moram opet paliti da bi počeo skidati, trebao sam najmanje 10 puta ponovno upaliti da mi uspije
Mislim da je problem u firewallu.
btw. pogledajte si onu kvacicu na peer2peer. Mislim da se meni to dogadalo kada je p2p bio ukljucen
iskljucio sam peer2peer i odma je skocila brzina na 500 kbps :D hvala
Mystery In Space
03-11-2010, 10:28
Kako failam u lolu to je strašno. Need moar practice :oops:
Mutavo sa fidlom igram a tek ashe, bolje da ne spominjem :-x
Lord Coldwolf
03-11-2010, 10:41
:D hehe... suckage.. i onda kazu da je lol laksi ovo ono..mdaj :D
Mystery In Space
03-11-2010, 11:02
Sve je to isti drek sa malim preinakama xD
A i nisam dosta dugo igrao lol/hon/dotu. Badava meni pentakill i ostale gluposti kada propustim 10 dobrih prilika t,t
Moram veigara kupit ili onog novog sa papigom da ga probam o.o
Swain ti nije baš nešto. Masu drugih castera ima bolji ulti od njega, al zabavno je igrat sa njim šta je je :)
http://i55.tinypic.com/2nsrkh2.jpg
jej.
najbolji gejm do sada.
to ti je jer nisi igrao samnom u timu sa mojom sonom :eyebrows:
Mystery In Space
03-11-2010, 11:31
Joj kad se sjetim kad sam sa random rusom završio na lane-u (sexy times :-x ).
Joj kad se sjetim kad sam sa random rusom završio na lane-u (sexy times :-x ).
ne pizdi, igrao si odlicno sa fiddleom :)
also, zna netko kad ce server gore ?
Mystery In Space
03-11-2010, 12:03
No idea, valjda će bit online kada doma dođem o.o
Lord Coldwolf
03-11-2010, 12:48
vec je :) sad pripremamo gejm bas :D
Mystery In Space
03-11-2010, 14:00
Treba potražit one nadobudne klince od jučer i rasturit ih s poštenim herojima.
Heh, sjećam se jednog nedavnog meča kad je lik sa fidlom uzeo 2-3 doran's bladea i armora naštancao, rekao je da mu fali healtha XD
kupio le blanc, pre zakon je i pre sexy je 8)
Ako netko ne zna, vise ne postoji winter mapa. Na poolu je odluceno da se zamjeni ovom novom harroving mapom
fala kurcu, nije da igram, al na toj isusovoj winter mapi su oči otpadale. btw jebo me isus ak ju ne vrate za božič
Lord Coldwolf
03-11-2010, 22:36
Ako netko ne zna, vise ne postoji winter mapa. Na poolu je odluceno da se zamjeni ovom novom harroving mapom
porke ? :/
nemoze 3 mape ? XD
Ne moze 3 mape, nesto ovi iz Riota imaju zbog toga problema sa serverima. Ugl neki se zale da im ova harroving mapa drasticno smanji FPS, ja na srecu nemam problema s tim :D
Meni je ta harrowing mapa ružna. Tamna, ljubistačna, nema kontrasta pa se likovi stapaju s pozadinom. Puno mi je draža winter.
Isprobao sam Lux, zabavna je. I sad sam kupio Vladimira, mislim da će mi biti dobar.
m4dsk33lZ
06-11-2010, 00:41
ako netko hoće protiv mene neka se javi, ali pazite jako sam dobar!
Mystery In Space
06-11-2010, 00:50
O_o mda.
I momci, kako vam se čini moja kraljica i onaj sivi patuljak?
Lord Coldwolf
06-11-2010, 01:36
ajd dodaj me :) eu Sweronart, da te vidimo
Svidja mi se Ashe tvoja Mystery, i da, ima najvece sise. =)
Bradati Veigar , fora :)
Super je bilo danas, zanimljivi matchevi , samo sto ziher sutra opet igram sa nekom drugacijom ekipom i tako svaki dan, nikako neki tim da se formira sto bi stalno vjezbali :)
m4dsk33lZ
06-11-2010, 01:48
Super je bilo danas, zanimljivi matchevi , samo sto ziher sutra opet igram sa nekom drugacijom ekipom i tako svaki dan, nikako neki tim da se formira sto bi stalno vjezbali :)
dodat ću te!!!!
al zato ja imam bolji klavir :eyebrows:
Lord Coldwolf
06-11-2010, 17:49
:D mhaha da..
m4dskillz... daj mi napisi nick tu, dodao sam te al sam zaboravio nick :D
Ne igram loše danas, ali dobivam užasne suigrače i stalno gubim. Yay.
Lord Coldwolf
06-11-2010, 19:18
Ne igram loše danas, ali dobivam užasne suigrače i stalno gubim. Yay.
mdaj.. ja se danas prvi puta upustio u ranked i mogli smo dobiti cak a cijelo vrijeme 4 vs 5 XD
Ma stvarno su neki užasni bili. Na jednom smo dobili igrača koji je bio lvl 5, a svi ostali 15, 20, 30. Ono, wtf?
Mystery In Space
06-11-2010, 19:55
Kakave veze lvl ima? o.o Po tom bi ja trebao biti najgori igrač...Nisam valjda :shock:
Ovaj je bio užasan. Drugim riječima, bio je baš početnik i nije znao što raditi i kako igrati.
The Fury
06-11-2010, 21:43
http://i75.photobucket.com/albums/i284/brandus911/1286844292072.jpg
Dobar je AP Mord, dobar.
Kupio sam si i ja vladeka, malo je squishy, ali trebam se ispraksati sa njime.
Ne dobar nego odličan, presmiješne su mi situacije kad mi ljudi gledaju samo na par stotina hp-a koje su mi ostale a ignoriraju puni štit i zalete se na mene, 7-8 sekundi poslije ja imam peta a drugi preživjeli pokušava pobjeći :D
Pa i nije baš squishy. :D Samo treba paziti da ne ubiješ sam sebe svojim abilityjima.
Devil Dog
07-11-2010, 10:56
Maloprije s Tristanom 3v3, 13/1/10. Nisu me mogli ubit do kraja runde (turret me koknul :yuck: ).
Anyway, jel igrao tko s Udyrom i kakav je, skupil sam Ip-a pa bi kupil novog heroja.
crnakuga
07-11-2010, 12:05
21/2/16 s Aniviom, i ova 2 deatha na kraju kad sam bezveze iso jer cemo ionako pobjedit :D
Pa i nije baš squishy. :D Samo treba paziti da ne ubiješ sam sebe svojim abilityjima.
Vladimira mogu harrasati do lvl 9, al poslije toga... Većina ih umre u tom pokušaju, jer im skidaš po četvrtinu helta, a njihov burst nije niti blizu tvojem hpu + imaš pool :)
The Fury
07-11-2010, 12:49
Anyway, jel igrao tko s Udyrom i kakav je, skupil sam Ip-a pa bi kupil novog heroja.
Možda nekog drugog heroja. Solidan je je on, ali svi govore kako je UP. Par putao sam se borio protiv odličnih Udry igrača i ono, nije bio toliko UP. Možda nekog drugog heroja da uzmeš?
TO što ste rekli, vladeka je lako srediti na nižim lvl, kasnije postaje sve bolji i bolji. Sanguine Pool <3
Udyr je dosta zajeban za igrati, nema ultija i svi abilityi mu mogu ići do petog levela a on i dalje ima samo 18 za raspored.Treba se naviknuti na stalno mješanje stavova da bi se dobro iskoristio.
Konačno sam se odlučio za (trenutni) raspored mainova, nakon ponešto eksperimentiranja.
Summoner's Rift: Shen, Teemo, Vladimir (kojeg još moram izvježbati, tek sam ga kupio)
Twisted Treeline: Nunu, Pantheon (obojica su mi zabavni za igrati, ali nisu baš korisni na Riftu; na TT mogu biti odlični, a i snowballati)
Hmm Kennen i ,Malzahar ili Teemo.
Vecinom igram TT3v3 a partneri su mi Twitch i WW.
I da ima li nacin ako se kreira novi acc da brze lvlam i vise ip nesto kao za wow fora ono refer a friend dupli exp ili nesta
http://img607.imageshack.us/f/lollol.png/
NO COMMENT
Lord Coldwolf
07-11-2010, 17:31
http://img607.imageshack.us/f/lollol.png/
NO COMMENT
ti si garen ? impressive.. kako si pobogu to izgubio ? :/
Nezz, uglavnom sivir nije uopce igrao timski. Kada sam skuzio da pocinjemu gubiti rekao sam svima da pushaju mid, a on gore ubija creepove :S. Cini mi se da moderkaisera treba malo nerfati, stvarno je bio imba, puno manje killova je imao od mene, a 1v1 mi nije bilo lako s njim, štoviše mislim da bi me i dobio (onaj pasivni štit daje nekih 5k healtha ako se dobro koristi). I na kraju izgubim zbog ovih retarda u timu.
Lord Coldwolf
07-11-2010, 19:32
Nezz, uglavnom sivir nije uopce igrao timski. Kada sam skuzio da pocinjemu gubiti rekao sam svima da pushaju mid, a on gore ubija creepove :S. Cini mi se da moderkaisera treba malo nerfati, stvarno je bio imba, puno manje killova je imao od mene, a 1v1 mi nije bilo lako s njim, štoviše mislim da bi me i dobio (onaj pasivni štit daje nekih 5k healtha ako se dobro koristi). I na kraju izgubim zbog ovih retarda u timu.
dobar je morde al nema escape, plus ti imas "presudu" za ulti :D
Sivir mi je zanimljiv heroj al ne vole mi tu kolege neki sa kojima igram da ju uzimam. Ona je supporter i samo to, ako tankovi lijepo tankaju, dsp-evi i mageovi znaju svoj posao, sve ce biti super, inache sranje.
dobar je morde al nema escape, plus ti imas "presudu" za ulti :D
Sivir mi je zanimljiv heroj al ne vole mi tu kolege neki sa kojima igram da ju uzimam. Ona je supporter i samo to, ako tankovi lijepo tankaju, dsp-evi i mageovi znaju svoj posao, sve ce biti super, inache sranje.
presuda je "e", judgement :D
nije ulti.
enivej, sutra cu imati 6300 IP-a, kog'maw jea.
Instalirao sam opet LoL (eu), nadam se da me komp neće opet zajebavati, smrzne se kad igram. :(
Enivejs, na eu sam Kebo, dodajte me, igra mi se. :D
Markecgrad
07-11-2010, 21:27
Instalirao sam opet LoL (eu), nadam se da me komp neće opet zajebavati, smrzne se kad igram. :(
Enivejs, na eu sam Kebo, dodajte me, igra mi se. :D
Jebise:(
Ako nekome fali igrač, nick mi je Drumsfellow.
Also, Vladimir je divan. <3
Lord Coldwolf
07-11-2010, 23:58
Ako nekome fali igrač, nick mi je Drumsfellow.
Also, Vladimir je divan. <3
eddat cu te, ujutro pa odigramo koju :)
Kupio si Xin Zhaa i zakon je, prezabavno je sa njim igrati, iako i sad nekad zaboravim upalit neki ability ali i dalje bije samo tako, isto kao da je melee kog maw :D
Mystery In Space
08-11-2010, 09:55
Koji heroji su najbolji za counterat cho gatha i mordea u midu? Igrao sam ashe jučer u midu protiv mordea i tako me izvozao da je to strašno, nisam mu 2nd shield uopće mogao skinut da mu damage napravim. Game smo dobili poslje 40min negdje ali me čudi da sa 570 damage-a njemu skidam 1/15 s obzirom da je imao puno lošije iteme.
Mordea je jako teško pushat. Jedini bolji pusher od njega bi vjerojatno bio Heimerdinger, ali ne znam kako bi njemu išlo protiv Mordea...
Mystery In Space
08-11-2010, 10:43
Ma mogu ja nasusa uzet na mid i pushat mordeu 5 puta bolje nego on ali meni je potreban heroj koji je u stanju maltretirat mordea i cho gatha u midu i skidat im hp :(
m4dsk33lZ
08-11-2010, 11:25
Ma mogu ja nasusa uzet na mid i pushat mordeu 5 puta bolje nego on ali meni je potreban heroj koji je u stanju maltretirat mordea i cho gatha u midu i skidat im hp :(
mundo?
Kog Maw, drugi ability mu daje ogroman range i radi postotak hp-a kao damage, plus ako uzmeš madreda onda ti ni jedan tank ne može ništa jer ginu vrlo vrlo brzo, jedini problem su disableovi i likovi koji ti se mogu primaknuti vrlo brzo tipa akali ili shen
Mystery In Space
08-11-2010, 11:32
Mundo je dobar ali protiv pristojnog mordea ili cho gatha nećeš ništa napravit u midu. Kog mawa ne mogu podnjet, dosadan mi je, ima koji drugi heroj mozda?
m4dsk33lZ
08-11-2010, 11:53
Mundo je dobar ali protiv pristojnog mordea ili cho gatha nećeš ništa napravit u midu. Kog mawa ne mogu podnjet, dosadan mi je, ima koji drugi heroj mozda?
ovisi kolko dobro igras s njime
u biti mozes uzet bilo kojeg carry ak mu buildas bloodrazer (ako tankovi stackaju hp) ili black cleaver (ako stackaju armor)
ja nikad nemam problema sa mordeom il cho'gathom ako uzmem rangea.
Kakave veze lvl ima? o.o Po tom bi ja trebao biti najgori igrač...Nisam valjda :shock:
Zbog full tree masteria i runa...A to puno mijenja igru
Markecgrad
08-11-2010, 16:50
LeBlanc je najop champ ikad :(
Kuja mi skine 1.5k hp na 6. levelu u dvije sekunde.
Mundo je OP. Prvi put sam igrao s njim, 3v3, nemoguć je tip. Radio sam pogreške, overextendao sam se, i svejedno smo pobijedili.
LeBlanc je najop champ ikad :(
Kuja mi skine 1.5k hp na 6. levelu u dvije sekunde.
u jelly? :evil:
Markecgrad
08-11-2010, 17:43
Čuvaj se nerfa.
vec je nerfana :eyebrows:
Isprobat ću Akali ovaj tjedan kad bude f2p, možda ju kupim ako mi se svidi.
Zna netko koji su champovi ovaj tjedan?
Imam osjećaj da će jedan od njih biti Xin Zhao
Morgana.
Imas shield za ulti, ako ti proba prici imas binding + mozes jednako brzo farmat sa soilom i uz sve to passiv heala tako da mozes dugo ostat u lane-u.
Zna netko koji su champovi ovaj tjedan?
Imam osjećaj da će jedan od njih biti Xin Zhao
Upravo došlo:
http://eu.leagueoflegends.com/news/free ... ne-week-18 (http://eu.leagueoflegends.com/news/free-champion-rotation-season-one-week-18)
Also, obično se mogu vidjeti tzv. "spoiler pixels" na chartovima za rotation:
http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/C ... n_Schedule (http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Champion_Rotation_Schedule)
http://images4.wikia.nocookie.net/__cb2 ... eek_17.jpg (http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20101101185805/leagueoflegends/images/f/fa/Attachment_Week_17.jpg)S(na desnoj strani se vide crtice)
http://www.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=75684&d=1289242137
:drool:
NAPOKON
Cekam ireliu vec mjesec dana. :D :D
Markecgrad
08-11-2010, 22:00
Watafak, zašto toliko ženskih championa stavljaju?:(
Lord Coldwolf
08-11-2010, 22:30
sto se bunis.. samo da ne presuse sa curama :D
ova mi se svidja, podsjeca na Katarinu, uzimam.
Mene više zanima činjenica da ona KONTROLIRA MAČEVE SVOJIM UMOM!!!!
kupio kog'mawa, i taman je free ^^
al nema veze, enivej..prvi gejm s kogom =
http://i53.tinypic.com/2m7cln7.jpg
prijedlozi za rune za koga ? ^^
Attack speed markovi su korisni, ja uzimam i mana regen sealove da mogu lakše spammat neke abilitye, i onda imam mješanje cooldown reductione i magic resist, jedan movespeed quint(onaj duh) i jedan magic resis quint, ali ovo je sve više manje ne speciajlizirano i koristim različite varijacije istoga kod svih champova
RAVNOPRAVNOST SPOLOVA! :D (meni ne smeta, dapače) :D
I aj dodajte, igra mi se skroz mnogo :D IGN: Kebo
igro sam i ja jucer sa kog-om
tak heroj stompa noobove :pray:
m4dsk33lZ
09-11-2010, 15:18
evo prvi game s rammusom ehehehe
http://img709.imageshack.us/img709/3810/rammusheheh.png
Devil Dog
09-11-2010, 15:26
Udyr je jeben heroj, ja sam prvu rundu s njim popušil 2/10/5, a kasnije kad sam skužil komboe 10/0/13 :)
Od kojeg se lvla počinju koristiti rune? Sad sam 18, ne trebaju mi još?
I, Shen je predobar, razmišljam da ga kupim. :D
Pa čim možeš, iako trebaš ih imati nešto više da bi imale efekta, meni je npr tek sad na 22 lvlu kad imam skoro sve markove attack speed 10% brži što je i više nego dovoljno i uz masterije imam jedan dagger već :D
Lord Coldwolf
09-11-2010, 20:31
nemoj kupovati rune prije lvl 3 runa, potrosit ces lovu na gluposti :)
Mystery In Space
09-11-2010, 21:02
Izašao si iz 68 game-ova? :o
Taman kupim ashe+annie i oni ih stave kao free heroje /emo rage.
nemoj kupovati rune prije lvl 3 runa, potrosit ces lovu na gluposti :)
Tako je. Problem je sto ih ne mozes prodat, a one kombinacije uopce ti ne biras nego ti daje random, ulg bezveze. Samo tier 3 i onda je gg
The Fury
09-11-2010, 21:30
Niste primjetili, m4dsk33lZ je pokušao biti humorističan sa svojom pobjedom tj. screenom. :roll:
Hmm, Ill try Taric. Našao sam brutalan build za njega:
http://leaguecraft.com/strategies/guide ... aric.xhtml (http://leaguecraft.com/strategies/guide/9721-bedazzle-your-enemies-and-look-good-doing-it-ap-taric.xhtml)
Sada sam igro prvu partiju sa Mundom, zanimljiv champ skroz, mogo bi ga više koristiti. Samo ima li neko nekakve tipove za njega, kad da koji ability koristim i build. :D
The Fury
09-11-2010, 21:45
Odi na moj link, tamo ti piše champions guide, nađeš munda i pogledaj priložene guidove. Ja nisam igrao sa njime, tako da ti ne mogu ništa konkretno reći.
Mystery In Space
09-11-2010, 21:56
Nema tu mudrovanja. Warmongs je core item dok ostali zavise o pritvničkom timu. Po defaultu ideš na neki tank build sa masom hpa zbog ultija a ni to nije zacrtano. Dps build sam zaboravio kako ide, da, dps build je mnogo viable ako znaš igrat :D (ne znam kako sam ga buildo prije kao dpsa, browsaj malo :p)
Također i Spirit Visage je must have za njega jer onaj 20% boost na heal dodatno poboljšava ult koji je jako dobar
Lord Coldwolf
10-11-2010, 01:25
Također i Spirit Visage je must have za njega jer onaj 20% boost na heal dodatno poboljšava ult koji je jako dobar
yes, i medju preporucenim ti je itemima.
Jopax, htio bih igrati sa tobom, napravi si eu account :)
Nego, Ashe mi je tako super sada, bas ono, uzivam igrati sa njom. 4x wina zaredom.
Jednu sam igrao prakticki bez cipela jer sam uvijek imao love za nesto bolje ( b f sword, infinity edge i sl ) pa mi je njubic yi stalno prigovarao za cipele jer sam ja njemu jednom prije rekao da sto se zaletava sam medju njih 4.
Al imao bih samo Kog Mawa X(
Imam previše stvari na US serveru, možda drugi put kad budem imao vremena da to sve izgrindam XD
ja sam bgjkjkj in game
pa me add :D
inace sam iz Oska i fb mi je Kristijan Hegeduš Kićo :ekipa:
imam 8 winowa u solo q, za redom. sta se desava ? :D
Lord Coldwolf
10-11-2010, 14:44
e a kakve ja imam retardirane ranked gameove... tako dobro pocne, vodimo i onda shen mora ici jer mu se komp gasi automatski (ili je jednostavno morao na wc XD)
plus cijeli tim je malo poblesavio, pantheon poceo previse solo odlaziti i rushat na towere ( jos su nam samo baze ostale ) i ovi su se pametno regrupirali te unistili nasu bazu. gg..
ashe sam igrao.
A kad su pomaknuli ranked na 30-i lvl?
Lord Coldwolf
10-11-2010, 19:19
neznam, mogao sam ja i od 20tog na ranked, ali nisam igrao sve do 30tog i dok nisam neke rune sakupio, iako mi te rune bas i ne koriste za heroje koje igram. (critical chance imam najvise)
Meni je moglo od dvadesetog ali mislim nekad nakon ovog halloween patcha da ne mogu više :/
msm istina u igri je 85% noobova
(ja nisam medu njima)
kupia sam Olafa i pocea igrat s njim, zasad mi odlicno pase, sto se tice toga mu je sve brzi napad sto manje healtha ima, jako me podsjeca na huskara iz dote, s tim da je meelee. i da, jedino mi je sjebano sa sjekirom jer ja gadam smjer ali uvik je bacim prekratko pa se ukopa :S. Mada sam jedan put na slipo bacia u sumu, di mi je lik biza i pogodia san ga haha :D.
ugl gg je, samo jel zna tko koji build za njega, jos neznan sto da mu sve kupujem
Lord Coldwolf
10-11-2010, 20:48
kupia sam Olafa i pocea igrat s njim, zasad mi odlicno pase, sto se tice toga mu je sve brzi napad sto manje healtha ima, jako me podsjeca na huskara iz dote, s tim da je meelee. i da, jedino mi je sjebano sa sjekirom jer ja gadam smjer ali uvik je bacim prekratko pa se ukopa :S. Mada sam jedan put na slipo bacia u sumu, di mi je lik biza i pogodia san ga haha :D.
ugl gg je, samo jel zna tko koji build za njega, jos neznan sto da mu sve kupujem
evo tu si nadji, imas buildove za sve heroje na ovoj stranici :) http://www.mobafire.com/league-of-legen ... style-1188 (http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/katarina-attack-damage-style-1188)
Lord Coldwolf tnx i meni si pomogo BTw odakle si ja sam iz Osijeka :)
E da, zaboravih reci, od svih stvari na LoLu, najvise me zivciraju idioti koji kad ih krene vicu svima noob noob, i onda kad ih docekam negdje bez ekipe, onda lipo govore kako ce me uvatit, kako ce me nac, ovo ono, i nakraju ga jos par puta u rundi ubijem, tek toliko da skuzi da nije kul govorit svima nako su noobine, i kako ownaju :/
pa mene uvijek stane u team noobova mrzim to i onda na krajui pola njih izađe -.- :kill: :kill: :kill: e odakle si ti ? :)
Ja više volim profinjeno podjebavanje, ALL OF YOU ARE MY BITCHES, YOUR FEMALE RELATIVES TOO!!!!
Pogotovo sa Mordom koji to povećava za još par nivoa jer je prokleto moćan :D
zd. e da, zivcira me leavanje pogotovo, al jos gore, jedan je afk cijelu partiju, drugi leava, i onda odvazni seronja iz druge ekipe govori kako su nas ownali, a to sto ih 3v3 oderemo ko male bebe, al jbga nemos 5v3 uvik dobit
Maknuto je tjedan dana nakon pocetka rankeda zato sto bi uvijek izgubio ako bi u timu imo lvl 20.
To su bili meni jedni od najgorih dana u LoL-u jer jebiga ne moze se lvl 20 sa 100 gameova nosit sa lvl 30 likom koji ima preko 200 gameova i tier 3 rune.
Znam da sam svaki put poludio dok bi vidio lvl 20 u timu.
Mystery In Space
11-11-2010, 08:02
Nemoj ljude zvati nubekima, zovi ih botovima jer stvarno AI igra bolje od mase njih :rotfl:
Igrao sam jučer sa nekim gangplankom koji je imao 4 mana regen itemima (ap itemi sa mana regenom) i 1 bf i kažem ja njemu: Ovo ti je savjet: nemoj nikad takve mana gluposti radit na gankplanku a on meni, nije on heroj za to + ima score 0 10+ <5: YOU NOOB, YOU KNOW NOTHING, I NEED MANA YOU XXXXXXXX XXXXXXX XXXXXXX NOOB, L2P. Dakle dolazim to zaključka da su najopasniji oni koji misle da znaju igrat a failaju žešće (noobovi).
Nemoj ljude zvati nubekima, zovi ih botovima jer stvarno AI igra bolje od mase njih :rotfl:
Igrao sam jučer sa nekim gangplankom koji je imao 4 mana regen itemima (ap itemi sa mana regenom) i 1 bf i kažem ja njemu: Ovo ti je savjet: nemoj nikad takve mana gluposti radit na gankplanku a on meni, nije on heroj za to + ima score 0 10+ <5: YOU NOOB, YOU KNOW NOTHING, I NEED MANA YOU XXXXXXXX XXXXXXX XXXXXXX NOOB, L2P. Dakle dolazim to zaključka da su najopasniji oni koji misle da znaju igrat a failaju žešće (noobovi).
jebote lesi, 8 ujutro je :D
ja sam iso vadit krv, koja je tvoja izlika ? :D
Mystery In Space
11-11-2010, 09:59
Posao srce, posao. Bezveze sam Siona kupio, malkice je dosadan.
Bome jesi, još i fejlaš s njime :D
Lord Coldwolf
11-11-2010, 11:48
Nitros, mi smo igrali jucer ? =) neznam tko si tamo, forgot
MiS, tebi skoro svi dosadni :P
Evo, dobio ranked, kako je lijepo dok je tim dobar, u suprotnome previse zivciranja majke mi.
Mystery In Space
11-11-2010, 11:50
Failam? =_=
Uvjek me razvali metko sa drugog lane-a ali se ljudi brane da oni nisu fidali, poznato? :)
E da, igrao sam prije koji dan game, i u protivnickoj ekipi je bio Sion, u pocetku sam ga ubijao stalno, al kasnije su postali prejaki, i nafeedali se na ostalima iz tima, i nisan mu moga nista, al bas nista :S
I da, pocea san junglat s olafom, i veoma me dobro ide :D.
Btw zanima me jos jedna stvar, koji je heroj slican olafu, tj po nacinu igre, da znam da probam ? Ako mi dopizdi da imam drugu opciju :)
Failam? =_=
Uvjek me razvali metko sa drugog lane-a ali se ljudi brane da oni nisu fidali, poznato? :)
A zajebavam se. Pa mi nismo feedali jer smo skupa bili u laneu.
Anatryx mi je name u igri.
Mystery In Space
11-11-2010, 12:20
E da, šipak me razvalio ujutro, skoro sam zakasnio na posao :rotfl:
Uf, još me trbuh boli.
Ja nemam pojma tko priča na tsu ili skypu te tko je tko u igri, ja samo kazem miss i to je to, tko je čuo čuo je :oops:
Hahahhahaha, a još si nam svima nabijao komplekse s tim šipkom, kao fini je bla bla bla :D
Eto ti ga sad :D
Lord Coldwolf
11-11-2010, 12:44
mljac mljac mljas...
om da, ti sa Olafom, probaj Tryndamerea, bit ce ti dosta tezi za igranje :)
m4dsk33lZ
11-11-2010, 12:46
mljac mljac mljas...
prestigo si me. taman sam htio reći da proba trynda.
mljac mljac mljas...
jesan, i mrzim ga, nije bas za mene :D
E da, m4dsk33lZ, kakav je taj tvoj s avatara, zaboravia san mu ime :S
Failam? =_=
ja sam imo 2 3 i pun kurac kripova, nisam ja kriv sto je swero pozvao nekog svog amumua
Mystery In Space
11-11-2010, 13:11
@m4dsk33lZ: Od kada si rekao da si dobar ja se bojim tebe dodati na friend listu. Moramo odigrati jednom koji game da taj strah nestane. Napokon sam našao hrabrosti da ovo napišem (osjećam se slobodno, poput vjetra, kao list koji pada na tlo u šumi ssssss ssss /zvuk).
mljac mljac mljas...
jesan, i mrzim ga, nije bas za mene :D
Xin Zhao, ja sam ga uzeo prije par dana i lik je jako zabavan za igranje, radi fin damage i može nešto štete pretrpjeti, abilitiesi su mi isto kul i generalno je teško loše igrati sa njim ako si bilo kakav guide pročitao i sljediš ga samo u nekim savjetima
m4dsk33lZ
11-11-2010, 13:21
@m4dsk33lZ: Od kada si rekao da si dobar ja se bojim tebe dodati na friend listu. Moramo odigrati jednom koji game da taj strah nestane. Napokon sam našao hrabrosti da ovo napišem (osjećam se slobodno, poput vjetra, kao list koji pada na tlo u šumi ssssss ssss /zvuk).
dodaj me. nick mi je hotshotgg. ;)
zajebavam se, tek sam 18. level, al igrao sam s nekoliko likova s foruma, koji će vjerojatno potvrdit da nisam loš. nick mi je fushiozer0
kad smo već kog hotshotgg-a
CHw1_Csup84
(al to je bilo prije neg sto su ga nerfali kolko ja znam)
To je definitivno bilo prije balansa, ali danas svaki malo bolji igrac mordekaisera moze isto ovako :nerf:
(obratite pozornost da protivnicki team nije bas nesto pa ih moze sve :kill: :kill: :boohoo: :gitara: i na kraju :fof: , bas je zakon sto Xinov team dode nakon svega na :friends: )
EDIT: nemojte shvatit da sam rekao kako GG nije dobar igrac, nego da se ovo ne smije dogodit jednom malo boljem teamu
ja sam bio lvl 30 Azazel23 al sam dao acc sad sam poceo ponovo igrat i 10 sam lvl nick mi je bgjkjkj
ja sam bio lvl 30 Azazel23 al sam dao acc sad sam poceo ponovo igrat i 10 sam lvl nick mi je bgjkjkj
Zasto bi netko normalan dao svoj acc na lvl-u 30 i onda poceo igrati ispocetka?
btw. jel ima netko da kupuje RP-ove, bas me zanima koliko vas ovdje trosi novce na to, ja sam razmisljao da kupim skin za twicha ali mislim da se to nece tak skoro dogodit?
hmmm možd ga je prodo.. sad si mi dao ideju.
Mystery In Space
11-11-2010, 18:14
Ja uzmem kad mi treba, uzmem si 1 skin za najdraze heroje xD
Nema kretena koji bi htjeli kupovati acc besplatne igre, nema. Pokusao sam prodati EU acc ali nitko nije zelio kupiti :(
Mystery In Space
11-11-2010, 19:00
@m4dsk33lZ ajde na lol, pozvali smo te u game. Pokaži svoje "lup`ga u miš" vještine.
Nema kretena koji bi htjeli kupovati acc besplatne igre, nema. Pokusao sam prodati EU acc ali nitko nije zelio kupiti :(
bah, a i nije vrijedno da se tolko mučim da doguram do lv30, kolko duševne boli i dosade bi moro trpit za to, jedino ako na jednom accountu mogu igrat više gameova odjednom, onak da mogu igrat 3 gamea odjednom moglo bi mi bit i zanimljivo.
Lord Coldwolf
11-11-2010, 21:12
[quote="Rang€r":hxtuqffl]hmmm možd ga je prodo.. sad si mi dao ideju.
bah, a i nije vrijedno da se tolko mučim da doguram do lv30, kolko duševne boli i dosade bi moro trpit za to, jedino ako na jednom accountu mogu igrat više gameova odjednom, onak da mogu igrat 3 gamea odjednom moglo bi mi bit i zanimljivo.[/quote:hxtuqffl]
ne vidim problem.. ako ti se igra samo radi statova, onda zaboravi, nemoj. U suprotnome pocni, uzivaj i doci ces do lvl 30, skupit rune i heroje.
[quote="Rang€r":2swbtfpc]hmmm možd ga je prodo.. sad si mi dao ideju.
bah, a i nije vrijedno da se tolko mučim da doguram do lv30, kolko duševne boli i dosade bi moro trpit za to, jedino ako na jednom accountu mogu igrat više gameova odjednom, onak da mogu igrat 3 gamea odjednom moglo bi mi bit i zanimljivo.[/quote:2swbtfpc]
Koji si ti pro j-e-b-o-t-e. Ajd sad odjebi iz teme i bacaj arrowe po doti sa miranom. :bravo:
Markecgrad
11-11-2010, 21:59
Ante, dođi na US da se iglamo:(
Lord Coldwolf
11-11-2010, 22:09
bah, a i nije vrijedno da se tolko mučim da doguram do lv30, kolko duševne boli i dosade bi moro trpit za to, jedino ako na jednom accountu mogu igrat više gameova odjednom, onak da mogu igrat 3 gamea odjednom moglo bi mi bit i zanimljivo.[/quote]
Koji si ti pro j-e-b-o-t-e. Ajd sad odjebi iz teme i bacaj arrowe po doti sa miranom. :bravo:[/quote]
Ajd bez nepotrebnog flejmanja , nije ni ranger totalni dark side :D
Ante, dođi na US da se iglamo:(
Odi ti na US.
@Lord - On je samo retard koji misli da je faca što na internetovima piše sranja i flejma, sa onim postom si je čisto pokušavao dići kurac.
Markecgrad
11-11-2010, 22:47
Ja i jesam na US-u :)
@Lord - On je samo retard koji misli da je faca što na internetovima piše sranja i flejma, sa onim postom si je čisto pokušavao dići prozor.
Koji si ti pro j-e-b-o-t-e. Ajd sad odjebi iz teme i bacaj arrowe po doti sa miranom. :bravo:
cool story bro.
McPingvin_v2.0
12-11-2010, 00:03
Ranger, prestani.
Ne shvaćam zašto ga jednostavno ne stavite na ignore, problem riješen
retaj je.
also, nemogu se odluciti..
corki mi izgleda jebeno, pantheon i xin isto :(
anivia mi je kul, al izgleda ko neutralan minion..do not want.
opinions ?
retaj je.
also, nemogu se odluciti..
corki mi izgleda jebeno, pantheon i xin isto :(
anivia mi je kul, al izgleda ko neutralan minion..do not want.
opinions ?
meni su ta tri gore tak-tak, nisu mi bas zabavni
anivia je prezakon, ima odlicne abbilitije i prezabavno ju je igrat
m4dsk33lZ
12-11-2010, 00:26
http://yfrog.com/0uarticunoip
Uzmi Aniviu, izgleda zakon.
Lord Coldwolf
12-11-2010, 00:45
Jao kako cekam Ireliu, mmm.. :D
vec mi se svidjaju ability njezini i njam njam passive :P
http://pix.sparky-s.ie/44918.jpg
Na početku sam bio sranje a nakon pola igre bih solirao čitav tim :D
Do kraja su me jedva ubijali kad bi se svi fokusirali na mene, a to bi omogućio mom timu da ih sjebe dok ovi očajno pokušavaju da mi nešto urade :D
Mystery In Space
12-11-2010, 08:05
Mega loš sam sa akali :oops:
Uglavnom, novi heroj se kupuje jer je female sa kosim okicama = sexy times :D
Lord Coldwolf
12-11-2010, 08:45
koja glupost focusat covjeka sa thornmailom i zhonyom, gro armora, hp-a i stitom. :D
To si vidio mene pro s akali i odmah si mislio da i ti možeš tako igrati :P
Mystery In Space
12-11-2010, 10:50
Je nego, još sam šipak pripremio kao nagradu za sebe ako uspijem ne feedat. Eto, šipak i dalje stoji kod kompa :oops:
Al runda poslije te smo imali siona u timu, lik nije bio na našoj strani već na njihovoj, poginuo je 15 puta bez da je išta drugo uradio X(
I ne možeš ignorirati mordekaisera, jer što sam duže živ bio oni su više mrtvi bili, siphon mi je radio oko 350 dmga plus bonus što im je resist bio u minusu nekad, i kojih 15 minuta prije kraja sam imao full opremu i sve eliksire i nisam znao što da radim sa preostalih 2k golda X(
na Azazel23 sam imo sve runese i champove osim Eveelyn jednostavno nisam imom vremena ni zivaca pa sam dao acc ... sad imam acc lvl 10 bgjkjkj na eu pa me add
Duke of Earl
12-11-2010, 13:49
Jesam ja lud ili je Leblanc "lagano" OP ? Ovo mi je prvi put da smatram nekog championa malo više OPanim, jučer igram s Kog Mawom u middle laneu i na levelu 7-8 smo obojica, i on mi oduzme 400 hpa s onom zvjezdicom ( bez ikakvih itema na sebi je on), bio sam potpuno bespomoćan. A onaj combo s teleportom, zvjezdicom i još nečim je uvijek bio instant kill, malo debilno.
Mystery In Space
12-11-2010, 14:15
Kog maw se žali na Le Blanc :D
Što čovjek sve doživi na ovom forumu. Bio sam jednom protiv le blanc na midu sa nasusom (lik je imao sve rune dok ja nijednu) uspio sam preživjet bez problema i čak je ubit prvi ali me pošteno izmaltretirao lik do tog dijela. Heroj koji je mene na midu uništio je bila lux sa full runama i flashom, osjećao sam se jadno i iskorišteno :oops:
Sve u sveme treba uzet šo bolji team combo i onda pogledat protiv koga si i poslat countera na mid ako si ziher da ce neki njihov na midu zavrsit. Sve je stvar pripreme (još da ja to počnem primjenjivat napokon i gg)
Imam jedan problem kad me izbaci pa se reconectam. Ugl kad me izbaci ja kliknem na reconnect, i sve je normalno, osim sto likovi (minioni) koji su tada bili na terenu i borili se, nastavljaju to radit do kraja igre, i oni ne postoje zapravo, al ja ih vidim haha. Ima ko kakvo rjesenje ? I da, najnoviji je problem, dok sam igrao usred "izbacivanja" poppy je isla napravit onaj svoj spell kad se prebaci do tebe, i sad sam se vratio u igru, nikad ju nisan vidio normalnu, ono za hp barom iznad glave i sve, nego uvijek tako "zatrcanu" i nikad je nisan moga napadat, iako je ona mogla mene :S
jeli zna tko kako da ovo rijesim ?
Duke of Earl
12-11-2010, 16:59
Kog maw se žali na Le Blanc :D
Ma jeote, ovo mi je bio prvi game s Kog Mawom i prvi susret s LeBlancom pa je vrlo moguće da sam pretjero. Nisam ni bio svjestan kolko je Kog Maw squishy, ali u zamjenu može radit zbilja masivan dmg s dobrim itemima.
Mystery In Space
12-11-2010, 17:29
Imam jedan problem kad me izbaci pa se reconectam. Ugl kad me izbaci ja kliknem na reconnect, i sve je normalno, osim sto likovi (minioni) koji su tada bili na terenu i borili se, nastavljaju to radit do kraja igre, i oni ne postoje zapravo, al ja ih vidim haha. Ima ko kakvo rjesenje ? I da, najnoviji je problem, dok sam igrao usred "izbacivanja" poppy je isla napravit onaj svoj spell kad se prebaci do tebe, i sad sam se vratio u igru, nikad ju nisan vidio normalnu, ono za hp barom iznad glave i sve, nego uvijek tako "zatrcanu" i nikad je nisan moga napadat, iako je ona mogla mene :S
jeli zna tko kako da ovo rijesim ?
Lijepo alt+f4 i restartaj game tako.
@Duke of Earl: Dobar ti je kogić, mega dobar ustvari (kukac na steroidima uf).
Ja baš nju sljedeću hoću isprobati, mislim da će mi biti ok.
E da, i ovo: http://eu.leagueoflegends.com/news/new- ... ill-blades (http://eu.leagueoflegends.com/news/new-champion-approaches-irelia-will-blades)
Can anyone say OP? ;D
Ja baš nju sljedeću hoću isprobati, mislim da će mi biti ok.
E da, i ovo: http://eu.leagueoflegends.com/news/new- ... ill-blades (http://eu.leagueoflegends.com/news/new-champion-approaches-irelia-will-blades)
Can anyone say OP? ;D
mundo i morder
HEJHEJ
Morde nije OP, on je \m/ METAL \m/
Nije on kriv što su ostali slabi :P
Razzarach
12-11-2010, 19:36
idem i ja ovo probat. cijeli razred igra :D
Jel teska igra?
nop, skroz je lagana za naucit igra. skini si lijepo eu verziju, updateaj i napravi si acc.
edit: ak ti bas cijeli razred igra NA verziju onda igraj to.
Lord Coldwolf
12-11-2010, 20:16
nop, skroz je lagana za naucit igra. skini si lijepo eu verziju, updateaj i napravi si acc.
:D ti i "lagano" :D
:P :P :P :P
:D ti i "lagano" :D
:P :P :P :P
?
Morde nije OP, on je samo lagano imba :P
Lord Coldwolf
12-11-2010, 21:09
zajebavam te hansi , nista drugo. :D
Ma dobar je morde sve u svemu, da je slabiji ne bi bio fora :D
zajebavam te hansi , nista drugo. :D
Ma dobar je morde sve u svemu, da je slabiji ne bi bio fora :D
al nisam skuzio sto si htio rec :(
Sviđa mi se Akali, ima nevjerojatan burst. Prvi game 13/2/18. :)
jebem majku onome ko je radio matchmaking ove igre
Lord Coldwolf
13-11-2010, 02:23
klanjam majku onome ko je radio matchmaking ove igre
di te tko ownao ? pricaj mi :D
http://fc00.deviantart.net/fs71/i/2010/309/5/7/lol_bad_luck_by_fargokraft-d327sm4.png
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
m4dsk33lZ
13-11-2010, 03:16
cool aid.
Također i fora is Family Guya, kad svi vrište OH NO i nakon par puta kroz zid uleti Kool aid man i zadere se OH YEAH.
Also, KAKO VOLIM IGRATI NABIJ NUNUA SA XINOM WOOHOOO
daj .. odrasti ili se bar tako ponasaj :toilet:
kako volim stripove ko što je onaj gore.. tako jadan humor.
http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=339046
Jos samo da u Hrvatsku dođe :D
Mystery In Space
13-11-2010, 12:50
Narano da ti je humor jadan kad ne razumiješ a sad prestani lupat gluposti. Pošto lol ne podnosiš odi si otvori temu u pljuvačnici ili gmk.
EDIT: Family Guy je jednostavno pure sex :D
Kako ja volim sramotne izlike za ljude popur Renđera. Zanimljiv si skroz sa tim ninja upadima i svima nam super dokazuješ kako smo mi zapravo glupi jer igramo lol, a ti si tako supermegakul jer si pro u doti, vjerojatno dobijaš pičke na bacanje pa trošiš vrijeme da nama dokažeš kako smo glupi. Slobodno sad uleti sa cool story bro (opet), kad ne znaš drugačije razgovarati.
Markecgrad
13-11-2010, 14:58
Upravo si potvrdio sve ono što je Ante rekao.
gg
ako vam se nesviđa tema zasto ona idete na nju nije mi jasno .....
e da ranger tebe je mc pingvin vec opomenuo koliko ja znam -.- :killyou: :boohoo: :boohoo:
Mystery In Space
13-11-2010, 16:13
Dobio je on i time ban od Boza jer je kenjo premda je bio upozoren. Valjda misli dečko da je "special", ja vjerujem da je :rotfl:
cool story bro
Benan zbog napornog spema na dva dana.
+1
OT: nisam igrao 2 dana zbog škole i sad si našao vremena a ono se peča :(
LOL! Patch je bio malen i opet mi dođe prokleti "laucher blablabla error i pls restart" jebemu... može mi tko pomoći igra mi se. :(
ja mogu pomoci ako vas nesto zanima /trebate pomoc/ili nesto tako uvezi bilo cega a osobito LeagueofLegendsa samo posaljite pm i odma dobivate odgovor :friends:
Duke of Earl
13-11-2010, 17:56
http://img72.imageshack.us/img72/4373/lolpwnage.jpg (http://img72.imageshack.us/i/lolpwnage.jpg/)
Garen Carry :P Prvi put sam stavio Warmog na sebe od kad su ga buffali, i bogami, mislim da će mi postat dio core itema. 4.8 k healtha je sasvim ugodno imat na tenku, samo sam se zaletavo u njih 5 s uključenim shieldom i gledao kako troše spellove i ultije bezveze, zavrtio se jednom, i fino išetao s 1.5 k healtha da moja ekipa dovrši posao.
m4dsk33lZ
13-11-2010, 17:59
http://img72.imageshack.us/img72/4373/lolpwnage.jpg (http://img72.imageshack.us/i/lolpwnage.jpg/)
Garen Carry :P Prvi put sam stavio Warmog na sebe od kad su ga buffali, i bogami, mislim da će mi postat dio core itema. 4.8 k healtha je sasvim ugodno imat na tenku, samo sam se zaletavo u njih 5 s uključenim shieldom i gledao kako troše spellove i ultije bezveze, zavrtio se jednom, i fino išetao s 1.5 k healtha da moja ekipa dovrši posao.
i fino išetao s 1.5 k healtha da moja ekipa dovrši posao.
išetao
nemaš bootse :(
Duke of Earl
13-11-2010, 18:04
išetao
nemaš bootse :(
Do 45 minute sam imao Boots of Swiftness, ali isto tako i 4 tisuće golda viška na računu, pa sam za zadnji assault na njihovu bazu uzeo dodatnu zaštitu u obliku Force of Nature, čista da si izbalansiram Magic Resistance i Armor :D
+1
LOL! Patch je bio malen i opet mi dođe prokleti "laucher blablabla error i pls restart" jebemu... može mi tko pomoći igra mi se. :(
m4dsk33lZ
13-11-2010, 18:06
i mislio sam da je tak nešt bilo.
ja bi sam uzeo eliksire :P
edit:
[quote="Mr. Ante":2kfxvdu6]+1
LOL! Patch je bio malen i opet mi dođe prokleti "laucher blablabla error i pls restart" jebemu... može mi tko pomoći igra mi se. :([/quote:2kfxvdu6]
ponudio ti se gospon kico za pomoc.
instaliraj ponovno igru.
krivo si rekao !!!
ja sam Gospodinčić i zas bi instaliro ponovo noobe ? moze i ovako pm i objasnim ti korak po korak (step by step) ... :rambo:
m4dsk33lZ
13-11-2010, 18:12
krivo si rekao !!!
ja sam Gospodinčić i zas bi instaliro ponovo noobe ? moze i ovako pm i objasnim ti korak po korak (step by step) ... :rambo:
ne znam ti ja taj engleski pa mi nije jasno šta ti znači to "(step by step)" !!
mislim .... mozes i to al ti se bas i nebi previse isplatilo sad skidat pa instalirat pa bi moro ponovo sve patcheve .... :hangin: :hangin: :hangin: :hangin:
Nađi lol ikonu. Klikni ju ju. Stisni enter. Kad kaže server unavailable, stiskaj strelicu gore, dole, levo, desno, gore, gore, dole, dole. Igraj.
imam 2 lika tj sad 1 na eu serveru ..
lvl 30 -Azazel23- prodan :(
lvl 10 (mislim) -bgjkjkj - novi
hh Boz wtf je bilo ono s strelicama xD :rotfl:
Stari kod za debugiranje iz rane bete koji još uvijek funkcionira. Koristi se za kontrolu prometa prilikom velikog opterećenja.
ae onda cu i ja probat :bravo:
100% radi ako je server "busy", 50% radi ako je "down".
nekuzim ja stiscem enter i to sve i nigdje mi nepise niti nesto da sad nesto uopce napravio ... :gitara:
Mystery In Space
13-11-2010, 22:13
Pure epicness :rotfl:
Lord Coldwolf
13-11-2010, 22:14
XD
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.