Log in

Pogledaj cijelu verziju : League of Legends

Stranica : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

Kvothe
05-10-2010, 12:01
Ma isprobavam svašta. Trenutno imam Nunua, Twisted Fatea (kojeg sam igrao možda 2-3 puta, ne sviđa mi se), Tristanu (free preko Facebooka) i Teemoa (koji mi je zabavan; najavili su neku promjenu na njemu, zna li netko nešto više o tome?).
Igrao sam i Shena prošli tjedan dok je bio free to play i bio mi je super (nisam ni bio loš).

Odlučio sam kupiti Pantheona; mislio sam ga isprobati prije nego što ga kupim, ali nemam volje čekati da bude free.

Jopax
05-10-2010, 12:08
Ja sam ga sinoć zamalo kupio, lik mi izgleda i zvuči totalno zakon ali morao sam se suzdržati, ipak mi je Kog'Maw draži :)

Rang€r
05-10-2010, 12:13
kupio udyra. ane nisam uzo phenix stance odma na početku lol.

moram ga još jednom probat. frendovi+ts i ova igra i nije tolko loša.

Jopax
05-10-2010, 13:01
O.o
Zar ti imaš frendove?

Kalhant
05-10-2010, 14:25
Ove liste su glupost. Ima skillera koji od tier 3 ili tier 4 championa rade brutalnog champa isto kao što ima likova koji od tier 1 championa naprave najlošijeg champa.

Sve ovisi kolko znate igrati. Tier 3 je Nunu. Pogledajte si što je radio u polufinalu WCGa, onaj njegov ulti rasturi cijeli tim, a i slow mu nije loš

@Kvohte, a neznam što da ti preporučim. Što voliš igrati? Castere, hibride, melee? Dps, support ili tank?

Gledo sam WCG, i taj nunu je radio taj dmg samo zato sto je bio u uigranom timu.
Takoder nunu je poprilicno los u rankedu posto je 1 interrupt dovoljan da mu prekine ulti i ucini ga gotovo beskorisnim.
Tieri vrlo dobro prikazuju stanje likova jer se uzima u obzir da ih igraju ljudi sa jednakim skillom. U tom slucaju bi ja rade u svom timu imao jednog vlada, aniviu ili annie koji ce isti posao obaviti kvalitetnije od nunu-a.
Po meni nunu je u tieru 3 samo zato sto moze junglat te se dobro nadopunjava sa championima poput amumu-a ili galia koji ce mu sa svojim AoE ultijem dati vremena da napuni svoj ulti.

Markecgrad
05-10-2010, 15:15
9Ss4r-t8YiM
:pray:

Lord Coldwolf
05-10-2010, 15:56
trebali su pustit "white and nerdy" verziju :D

hansi
05-10-2010, 19:23
9Ss4r-t8YiM
phreak je legenda, na finalu su zapravo trebali on i onaj britanac bashat drugi team, al je na kraju ispalo da je britanac bio zakurac i nista nije govorio, te su europljani uzeli zaozbiljno i rageali su....
dok su 13-godišnji americunti radili jedino sto znaju, rec eufags ili tako nesto, i onda bit ponosni

Jopax
05-10-2010, 19:25
Novi heroj je tu ali su serveri iz nekog razloga down :(

Rang€r
05-10-2010, 20:04
lol da nije opet downdownup il kak je več išlo ono

Kvothe
05-10-2010, 20:10
Pa nisu down. :/

http://eu.leagueoflegends.com/news/serv ... am-uk-time (http://eu.leagueoflegends.com/news/server-maintenance-%E2%80%93-wednesday-october-6th-100am-uk-time)

Super je Pantheon.

whiskey
05-10-2010, 20:14
Tryndamere je bog. :pray:

Kvothe
05-10-2010, 20:17
Patch notes: http://eu.leagueoflegends.com/board/sho ... hp?t=48386 (http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=48386)

Zaš još nema Teemo buffa? :(

hansi
05-10-2010, 21:51
opet sam malo dominirao sa ashe ^^

Lord Coldwolf
05-10-2010, 22:36
opet sam malo dominirao sa ashe ^^

I ryze ti je dobar, a inache sa mageovima si isto dobar dosta :) Annie npr, ryze, Ezrael

hansi
05-10-2010, 22:46
veceras sam odigrao 3 gamea, jedan game čogatom, imao 5500 hp-a i oko 25 killova, onda jedan sa ashe, isto imao odličan score, nafarmao se i radio prelud dmg, i onda sam na kraju sa ryzeom hebao mame, dobro da su se predali u dvadesetoj :D

Lord Coldwolf
05-10-2010, 23:33
veceras sam odigrao 3 gamea, jedan game čogatom, imao 5500 hp-a i oko 25 killova, onda jedan sa ashe, isto imao odličan score, nafarmao se i radio prelud dmg, i onda sam na kraju sa ryzeom hebao mame, dobro da su se predali u dvadesetoj :D

mhehe.. meni se Evelynn dosta sviđa nakon što sam malo pohvatao njezin gameplay :D

The Boz
05-10-2010, 23:34
Wat? Evelynn? Ona valja?
Ajme, dva mjeseca ne igram LoL i najbeskorisniji lik je povaljao...

Lord Coldwolf
06-10-2010, 00:38
Wat? Evelynn? Ona valja?

A to neznam, al mora tim znat igrat , recimo ne pushat previse prema towerima - to me nervira jer se ne mogu bit stealth (I see you !!! says the fucking turret) a onda im nisam od neke koristi. Samo joj nabi AP i nije problem imat 600-900 damage za treći skill i dok je netko na pola, udariš po njemu.

NITROS
06-10-2010, 08:56
Wat? Evelynn? Ona valja?

Ne valja, Riot ju preuređuje već neko vrijeme. Najavljivali su da ju budu skroz iz temelja promjenili jer je UP

Rang€r
06-10-2010, 12:21

kolko ja znam nemoš se predat do 25. il su i to promjenili :/

hansi
06-10-2010, 12:25
da, tako je nesto bilo cini mi se

whiskey
06-10-2010, 14:22
Swain košta 6300 kn. Triba kredit dignit bog te..

Jopax
06-10-2010, 17:55
Od tri igre u zadnja dva dana Swain je bio u dvije, vjerovatno se likovi nisu naviknuli na njega ali i nije nešto posebno, 1v1 ga je vrlo teško dobiti ali išta preko toga i skoro je pa bespomoćan.

Also mislim da se ne može predati do 15 minute

Lord Coldwolf
06-10-2010, 19:03
Od tri igre u zadnja dva dana Swain je bio u dvije, vjerovatno se likovi nisu naviknuli na njega ali i nije nešto posebno, 1v1 ga je vrlo teško dobiti ali išta preko toga i skoro je pa bespomoćan.

Also mislim da se ne može predati do 15 minute

ovisi tko igra s njim, na onom video gdje ga predstavljaju lik zna što radi ugl.

Jopax
06-10-2010, 19:25
To je stvar, lik je dostupan tek jedan dan, likovi još nisu naučili neke fore i cake sa njim zato i nije tako koristan, iako u jednom meču ni ostatak tima nije bio najbolji, mi smo izgubili igrača na samom početku i opet im je trebalo preko sat vremena da nas dobiju :/

Lord Coldwolf
06-10-2010, 20:56
To je stvar, lik je dostupan tek jedan dan, likovi još nisu naučili neke fore i cake sa njim zato i nije tako koristan, iako u jednom meču ni ostatak tima nije bio najbolji, mi smo izgubili igrača na samom početku i opet im je trebalo preko sat vremena da nas dobiju :/

cek ti si NA server ? ako nisi da se dodamo... :D ili te vech imam.. fakat vishe neznam

Jopax
06-10-2010, 22:20
Ja sam na NA :)

Lord Coldwolf
06-10-2010, 23:07
bed bed bed :D :D sto nas je vise to bolje..:D al ok kaj sad

Jopax
07-10-2010, 00:12
Uf taman završio jednu, ja i frend iz razreda, on Jax ja Sona, imali smo i Skype, rastura combo, on mlati ja healam, na kraju sam imao 1 kill i 25 assistova XD

Rang€r
07-10-2010, 09:20
nema boljeg od kartaš(twisted fate) i ona gadna kurva što rega manu i helt. naravno voice chat included, još frendovi na ostalim laneovima.

crnakuga
07-10-2010, 18:27
Eo kupih aniviu i zasad mi dobro ide, imo 25/0/10 score mal prije (normal game naravno) al je xin zhao u mom laneu bio totalni noob kojeg sam ubio 10 puta pa ovo neracunam kao validnu igru :D Anyway, koristim ovaj guide trenutno sta kazete: eJAN1oDRJpk

Gu$ht3r
09-10-2010, 11:16
najbolji guide, team support ftw

Jopax
09-10-2010, 13:07
Sinoć sam imao jedan prokleto napet meč sa frendom, on je igrao jaxa a ja fidla, na početku smo vodili, onda su oni prešli u vodstvo, onda mi, tek se u zadnjih pet minuta znalo tko je definitivni pobjednik, mi naravno :D

Also imao sam oko 700 AP-a tu rundu :D

Kvothe
09-10-2010, 13:13
Kako to? :D

Nunuov ulti bi s toliko AP-a radio oko 3000 damagea... :(

hansi
09-10-2010, 13:35
twisted fate :pray:

crnakuga
09-10-2010, 13:45
El ima neki poseban razlog zast su svi heroji free lol? nevidim nikakav announcement..

Jopax
09-10-2010, 14:29
Kako to? :D

Nunuov ulti bi s toliko AP-a radio oko 3000 damagea... :(

Moj je radio 700 dps ja mislim.

Ugl imao sam:
Mercs threads
Mejai's soulstealer (20 stacks)
Ralais scepter
Rod of ages (isto full bonus)
Zhonyas ring
Void staff

:D

Kvothe
10-10-2010, 15:51
Uf. Treba to nafarmati.

Isprobavam Garena. Sad kad je nerfan bi već mogao biti opcija za kupnju, pošto više neće svi vrištati OP...

hansi
10-10-2010, 15:53
galio :pray:

Kvothe
10-10-2010, 16:24
Yup, i ja sam ga isprobao, odličan je.

Rang€r
10-10-2010, 16:27
twisted fate :pray:

taj heroj je kolko tolko zanimljiv, neloše.

nego danas sam igro jedno 3-4 gamea, onak randomo garena jedan game, isusbog mid ownage lol.

Duke of Earl
10-10-2010, 17:01
Isprobavam Garena. Sad kad je nerfan bi već mogao biti opcija za kupnju, pošto više neće svi vrištati OP...
Dobar je mnogo, ja već par tjedana samo s njim perem. Samo Sunfire Cape i Boots of Swiftness. Pročitaj ovaj guide, jedan od najboljih na Leaguecraftu: http://leaguecraft.com/strategies/guide ... cean.xhtml (http://leaguecraft.com/strategies/guide/6894-garen-cry-me-an-ocean.xhtml)S. Sad sam upravo završio game 4 vs 5, trajalo sat i 10 minuta, uništili nam sve inihibitore u jednom trenutku, napravili Barona, ali nekak smo se uspješno obranili dok se inhibići nisu respawnali, upadnemo im u bazu, uništimo sve osim nexusa i tad nas pobiju, ali je twitch osto stealthan i kad su ovi izašli sam je uništio nexus za par sekundi :D imao je attack speed 2.5 i 400 dmg. Ja sam na kraju završio s 15/8/26.

Rang€r
10-10-2010, 17:17
prilično sam siguran da i ovdje vrjede pravila što se tiču backdoora, ovo ono.

The Boz
10-10-2010, 17:43
Erm, ne. Ne vrijede. Ako si u igri u kojoj je cilj štititi svoju bazu i uništiti njegovu nesposoban štititi svoju bazu, onda sori, izgubio si.

Lord Coldwolf
10-10-2010, 18:15
jao twitch je OP totalno :D

Devil Dog
10-10-2010, 18:27
A master Yi, a Tristana? To su jedina 2 heroja s kojima ja igram, i svaku rundu imam preko 20 killova, skoro uvjek manje od 10 deathova. Master Yi ima pre-ubojit attack speed, Tristana spellove.

Jopax
10-10-2010, 18:34
Twitch nije op, samo je dosadan jer ga svi sad uzimaju kad je free, kupiš ward ili elixir i ne moraš ga se bojati.Od free heroja sam probao Mordekaisera među ostalima, jako mi se sviđa dosta agresivan stil, mislim da ću njega uzeti nakon kog'mawa, nakon toga možda pantheona, on je kul iako se nisam baš navikao na njegov stil

The Fury
10-10-2010, 19:03
Ja u zadnje vrijeme igram samo sa Swainom i meni je odličan. :D

Rang€r
10-10-2010, 19:05
Erm, ne. Ne vrijede. Ako si u igri u kojoj je cilj štititi svoju bazu i uništiti njegovu nesposoban štititi svoju bazu, onda sori, izgubio si.

lol

crnakuga
10-10-2010, 19:21
Twitch nije op, samo je dosadan jer ga svi sad uzimaju kad je free, kupiš ward ili elixir i ne moraš ga se bojati.Od free heroja sam probao Mordekaisera među ostalima, jako mi se sviđa dosta agresivan stil, mislim da ću njega uzeti nakon kog'mawa, nakon toga možda pantheona, on je kul iako se nisam baš navikao na njegov stil

Dis. S aniviom napravim 10 killova samo na njemu kad kupim elixir al zivcira mi sto je twitch na obje strane sada u svakom gameu jer je free, nekuzim zast je tolko popularan a nikad nema vise killova od deathova, barem zasad.

Markecgrad
10-10-2010, 19:43
Twitch je prije bio OP i dosta ljudi misli da je još uvijek pa misle da će ownati sa njime :)

Kalhant
10-10-2010, 23:24
Twitch je jos uvijek najjaci carry u igri. Upari ga sa morganom ili amumom i imas pokolj.

Jucer sam spalio zivce u igrama. Svi isprobavaju nove likove a ne znaju pravilno igrat ni one koje imaju. Jednu soru sam imo blitza koji je fulao svaki moguci pull i zavrsio sa scorom ~0 12 3.
Sa druge strane isprobao sam poppy i nasusa. Oboje su predobri i definitivno ih kupujem cim skupim IP.

P.S. Kakva pravila o backdooru?

Lord Coldwolf
11-10-2010, 00:42
Twitch je jos uvijek najjaci carry u igri. Upari ga sa morganom ili amumom i imas pokolj.

Jucer sam spalio zivce u igrama. Svi isprobavaju nove likove a ne znaju pravilno igrat ni one koje imaju. Jednu soru sam imo blitza koji je fulao svaki moguci pull i zavrsio sa scorom ~0 12 3.
Sa druge strane isprobao sam poppy i nasusa. Oboje su predobri i definitivno ih kupujem cim skupim IP.

nasusa si isprobao onaj dan kada i ja ? XD ti uspjesno ja .. mnogo manje.

Moram naskupljat za Miss Fortune...jos samo 5,000 IP :/
nju i Katarinu cu vjezbat i Ezreal-a tu i tamo.

Neznam tocno kako ga Akagen igra, ali fora mi je gledat Ezreala kako munjevito radi auttoattack pa sam isao totalno na DPS i lifesteal sa njime. Enemiji su bili malo veci njubici i nije bilo problema.

The Boz
11-10-2010, 00:57
Twitch je jos uvijek najjaci carry u igri. Upari ga sa morganom ili amumomSi imas pokolj.

This.
Also, Twitch je imun na Oracle jer je jedini invisirangedcarry u igri. I domet oružja mu je = dometu orakleta.

Kalhant
11-10-2010, 01:29

nasusa si isprobao onaj dan kada i ja ? XD ti uspjesno ja .. mnogo manje.

Moram naskupljat za Miss Fortune...jos samo 5,000 IP :/
nju i Katarinu cu vjezbat i Ezreal-a tu i tamo.

Neznam tocno kako ga Akagen igra, ali fora mi je gledat Ezreala kako munjevito radi auttoattack pa sam isao totalno na DPS i lifesteal sa njime. Enemiji su bili malo veci njubici i nije bilo problema.

Akagen igra Ez-a od kad je izaso pa se poprilicno usavrsio u njemu. Mozes ga pitat za savjet ako hoces.
Takoder uskoro jedan frend pocinje igrat pa cemo imat 1-2 lvl-a 30 i ostale manje lvle pa mozemo opet zajedno igrat.
Jer 3 lvla 30 i 1 manji lvl bas i nejde sto se tice matchmakinga i uvijek cemo zavrsit sa 5 lvl-a 30, a jos ti treba nesto iskustva i rune da bi se mogao mjerit sa njima.

EDIT:
Ako se netko hoce jos malo usavrsit u igri ili naucit nesto nove neka gleda ovaj stream
http://www.livestream.com/TreeEskimo
Lik je cini mi se u top 10 ili 20 u americi.

Jopax
11-10-2010, 09:29
Ono što sam shvatio sa twitchem je da se oni iz nekog razloga ili žele približiti ili doći sleđa kad su nevidljivi, naravno preglupi su da bi vidjeli da imam elixir i da ih vidim čitavo vrijeme, zato je uvijek smiješno kad se twitch zaleti misleći da me može solirati, naravno kad ga moj mordekaiser siluje u par sekundi to je uvijek smiješno :D

Also, kako bi išao Ralais scepter sa mordom, daje mu hp i AP plus slow, iako ne znam koliko je koristan ustvari jer već radim slow malletom i wardens mailom tako da bi ovo bio nekakav overkill, ali bi mi pomoglo u hvatanju onih govnara kad pođu bježati

bruno123
11-10-2010, 11:53
ja kupio twitcha zakon je.......ali imam poblemcic kupio sam oko 15 championa i nijednog mi nema jer se to vama dogodilo.....i da dok ulazim u igru samo odjedanput zasteka i nece uopce pokrenuti igra,ali kada ja diconnect onda trebam cekati 5-6 min i onda mogu uc :shock: :?

Kvothe
11-10-2010, 17:21
Teemo je predobar. :>

NITROS
11-10-2010, 23:41

Dis. S aniviom napravim 10 killova samo na njemu kad kupim elixir al zivcira mi sto je twitch na obje strane sada u svakom gameu jer je free, nekuzim zast je tolko popularan a nikad nema vise killova od deathova, barem zasad.

Twitch je predobar lik, on je meni uz Vladimira najdraži lik. Pwna cijeli protivnički tim i uz dobar teamplay može ubiti cijeli tim. Danas s jednim dobrim mundom sam radio triple kill a on double kill i tako cijelo vrijeme ubijali protivnički team.

Dobro je balansiran i onaj tko ga igra treba imat koju dasku u glavi. Većina twitcheva odnosno ljudi koji ga igraju to nemaju i ginu bezveze, a onda igrači pizde.

Twitch u principu može solo samo u early i mid gameu, u late gameu nema što raditi solo. I svaki pametan protivnik će kupiti elixir protiv twitcha i staviti ga na tanka. Kasnije twitchova nevidljivost služi samo za veći AS (attack speed)

Jopax
12-10-2010, 10:41
Kupio sam Kog'Mawa :)))))))
Sinoć, jedina borba koju smo pobjedili, drugi tim je među ostalima imao mordekaisera, imao je oko 3500 hpa, mogao sam ga ubiti u roku od par sekundi, 250 damage + 10% njegovog hpa kao damage, dva puta u sekundi :D

Rang€r
12-10-2010, 12:38
SPwna cijeli protivnički tim i uz dobar teamplay može ubiti cijeli tim.

lol

NITROS
12-10-2010, 16:30
SPwna cijeli protivnički tim i uz dobar teamplay može ubiti cijeli tim.

lol

Hahahhaha :D
Ma mislio sam da solo može zezati pojedince iz protivničkog tima, a uz dobar teamplay može ubiti cijeli tim :)))

Rang€r
12-10-2010, 18:09
pa imo twitch je najimba carry u igri, jer je najbolji u onom što je carryu možd i najvažnije, farmanju. nubovi i kad se nenafarmaju s njim mogu dilat nekog damagea, a kad bi ga ja uzeo u ruke mislim da bi soliro tim bez jbga.

NITROS
12-10-2010, 22:35
pa imo twitch je najimba carry u igri, jer je najbolji u onom što je carryu možd i najvažnije, farmanju. nubovi i kad se nenafarmaju s njim mogu dilat nekog damagea, a kad bi ga ja uzeo u ruke mislim da bi soliro tim bez jbga.

Ma ne možeš solirati, moraš imati nekoga tko će uzeti damage, jer kad te focusaju, mrtav si odmah.

Rang€r
12-10-2010, 22:55
ako te ne focusiraju nemogu te ubit.

Kalhant
13-10-2010, 01:59
Exhaust ili stun i neutraliziran si i mrtav u roku od 2 sec.

Rang€r
13-10-2010, 13:14
da zaboravio sam da je ovo lol te da se to nemože izbječ jer movement skill i svi ostali skillovi nemaju veze s igrom, u pravu si.

Jopax
13-10-2010, 17:58
Nekad me je stvarno sram što dijelim rank sa tobom, al onda se sjetim da je ovo samo forum prepun retardiranih ljudi i sve bude ok

Unkn0wN
13-10-2010, 20:53
Jel igrate na North America serveru?
Ako da, ajde me addajte; Nick: Ass4ssiN

The Fury
13-10-2010, 23:01
Ja ti igram na NA, moj ti je nick: The Fury Cro .

Rang€r
13-10-2010, 23:09
Nekad me je stvarno sram što dijelim rank sa tobom, al onda se sjetim da je ovo samo forum prepun retardiranih ljudi i sve bude ok

lol :pray:

Kalhant
14-10-2010, 00:17
da zaboravio sam da je ovo lol te da se to nemože izbječ jer movement skill i svi ostali skillovi nemaju veze s igrom, u pravu si.

Da u LoL-u je team play bitan...
Nego, koji si ti lvl u LoL-u? I ako si 30 koliko imas bodova u rankedu?

NITROS
14-10-2010, 01:06
Ne mogu više ovako igrati. Ovi u Riotu bi se trebali malo potruditi kod tog matchmaking sustava. Na jedan win dobim 4 defeata. Sve njubovi nad njubovima. neznam dal likovi isprobavaju likove ili su prirodno retardirani. Mislim od gluposti tipa vladimir s healom, pa do lacka teamplaya. Mislim ne mogu igrati ako se svi razbjeze i poginu onda jer ovi idu u grupicama. Mislim stvarno idiotski.

Jopax
14-10-2010, 01:11
Otprilike so to i meni događa, iako igram sa frendom i bar donekle znamo igrati dobivamo ili totalne retarde ili neprijateljski tim koji je nenormalno dobro uigran

Lord Coldwolf
14-10-2010, 07:17
Ne mogu više ovako igrati. Ovi u Riotu bi se trebali malo potruditi kod tog matchmaking sustava. Na jedan win dobim 4 defeata. Sve njubovi nad njubovima. neznam dal likovi isprobavaju likove ili su prirodno retardirani. Mislim od gluposti tipa vladimir s healom, pa do lacka teamplaya. Mislim ne mogu igrati ako se svi razbjeze i poginu onda jer ovi idu u grupicama. Mislim stvarno idiotski.

ma ajde, zadesi se dobar tim i onda se totalno isplati igrati :)
I to meni na levelu 20, pa nije valjda da na 30 ima tako neuigranih timova ?

Nego mene nervira jedna druga stvar, koja nema veze sa riotom a to je sto u practice matchu hrpa idiota dođe i odigra sa herojima kojima znaju i pobjeda im je bitna.

Frost Commander
14-10-2010, 07:37

Pa onda igraj arranged tim sa svojim pro prijateljima

NITROS
14-10-2010, 11:14
Zar si se našao prozvanim u mojem postu? Ako jesi, onda je to veliki sjeb.

Frost Commander
14-10-2010, 14:06
Ma to je vise kao prijateljski savjet kako izbjeci te silne nubove :eyebrows:

Rang€r
14-10-2010, 14:18

Da u LoL-u je team play bitan...
Nego, koji si ti lvl u LoL-u? I ako si 30 koliko imas bodova u rankedu?

nego, jesi igro dotu ili hon? ako jesi u kojem klanu i kako ste prolazili?

Kalhant
14-10-2010, 18:42
Da igro sam i dotu i hon. Ne nisam bio u klanu.
Sad nadi jedan moj post di ja serem po tim igrama, a da nisam igro niti jednu high lvl soru.
Hvala bogu da tvojih postova ima kolko hoces...

Rang€r
14-10-2010, 19:47
jebote nije poanta što ti nisi srao po honu/doti, več je poanta da dižete lol u nebesa a hon/dota su bolji, onda vam ja kažem šta nevalja, onda ti kreneš s lame sranjem koji si lvl i kolko imaš ranked gameova, ovo ono jebote, odi klanski igrat dotu/honu pa mi dođi reč da ti je lol bolji...lol

Kalhant
14-10-2010, 19:57
A di mi to dizemo LoL u nebesa?
Problem je u tome sto ti dodes u temu samo da bi mogao srat po igri i pricat koliko si pro.
Zasto ti kreces "sa lame sranjem" si igrao u klanu i kako ti je islo?
Igrao sam dotu i igrao sam low lvl game-ove. Sad ti meni mozes pricat kako ti nije isto kao igranje u klanu. Ja to znam i zato uopce ne usporedujem igre.
E pa LoL na lvlu 10 nije isti LoL-u na lvlu 30 u rankedu,a pogotovo nije slican igri u rankedu na 1600+.
Usporedivanje low lvl LoL-a sa klanskim igranjem dote jednostavno nema veze sa vezom.
Jer vrlo vjerojatno znas da Low lvl igre dote nisu ni slicne competitive high lvl igrama dote.

Rang€r
14-10-2010, 19:59
lol odustajem.

Jopax
14-10-2010, 21:37
Ja stvarno ne shvaćam zašto je itko obraćao pažnju na njega, mislim tako loše trollanje nisam vidio od wedranovih mlađih dana

Kalhant
15-10-2010, 00:33
lol odustajem.
Naravno da odustajes kad su ti argumenti:
1. Ja sam pro svi ste vi noobovi.
2. LoL je smece, dota je najbolja i svi pro-ovi igraju dotu.
3. Ja sam pro.

OT
Jucer su napokon stavili krv u EU verziju igre.
Vladov pool je napokon crven. :thumbs2:

Systematic Reverse
15-10-2010, 11:19
pomozite svom kolegi u nevolji (http://pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=34&t=41801)S:(

Rang€r
15-10-2010, 14:30
lol odustajem.
Naravno da odustajes kad su ti argumenti:
1. Ja sam pro svi ste vi noobovi.
2. LoL je smece, dota je najbolja i svi pro-ovi igraju dotu.
3. Ja sam pro.

eto vidiš kako znaš, a nikako da shvatiš :(

Stips222
15-10-2010, 14:35
Znači dosta sam dugo igrao Dotu i dosadila mi je :o

Kako da krenem igrati LoL? Mislim, trebam li kupovati igricu ili šta?

The Boz
15-10-2010, 14:40
Odi na leagueoflegends.com, skini, napravi acc, igraj.

Lord Coldwolf
15-10-2010, 15:47

Kako da krenem igrati LoL? Mislim, trebam li kupovati igru ili šta?

zasto prvo ovdje pa onda eventualno otic na official site ? :D bas se pitam

NITROS
15-10-2010, 15:52

Kako da krenem igrati LoL? Mislim, trebam li kupovati igru ili šta?

zasto prvo ovdje pa onda eventualno otic na official site ? :D bas se pitam

I bar na official siteu ne piše velikim slovima PLAY FOR FREE :D

Kvothe
15-10-2010, 19:16
Leakani potencijalni patch notes. (http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/dot2u/1082010_ptr_patch_notes_really_really_long/)S(Već prije par dana, ali nisam stigao staviti.)

Što kažete? Mislite li da će proći? Sviđa li vam se/ne sviđa?

Ja ću samo ovo: Teemo buff. :>

NITROS
15-10-2010, 19:25
Jaooo, kako mi je drago što sam kupio teema :D
Prejak je lik sada, al poslije buffa...

Kvothe
15-10-2010, 20:04
Yup, bit će OP samo što to nitko neće kužit.

Prezabavno mi je igrati s njime, isprobao sam dosta championa, ali nijedan nije zabavan ko on.

NITROS
15-10-2010, 20:19
Ma kod teema je dobro što je malen i ne radi jaki burst, samo je problem što ima OGROMAN damage preko vremena. I to ima veliki psihološki učinak na ljude. Na njega svi navale, lupaju po njemu i kada shvate da im pada HP krenu bježati, a onda je prekasno već.

Unkn0wN
15-10-2010, 21:23
Ma kakav Teemo, Twich FTW :rambo:

The Fury
15-10-2010, 21:25
Meni treba neki prijedlog za tanka. A stvarno ne znam kojeg bi. Razmišljo sam o Jax, jer sam sa njime bio dobar, ali opet tu je Garen, koji je odličan, Mord i još pokoji.

Evelynn izgleda jako dobro na onim patch detaljima.
A da ne kažem za Teema :D

Jopax
15-10-2010, 21:30
Cho'Gath možda?
Ako se fino uvježbaš teško ćeš poginuti, iako su me sa njim pred kraj igre više ignorirali, mislim imam oko 4k hp-a i oživim nakon smrti, oko 100 regena a damage koji radim baš i nije bio velik.Mord je odličan kao tank, pogotovo ako voliš igrati nešto agresivnije jer on mora da napada ako želi da bude potpuno učinkovit.

Markecgrad
15-10-2010, 21:49
Sion.

Ima passive koji mu povečava damage, stun i shield koji eksplodira. Uz armor i health iteme možeš napraviti dosta ubojitog tanka.

I košta samo 1350IP :)

The Fury
15-10-2010, 21:55
Cho'Gath mi se ne sviđa kao lik, a niti moći koje ima mi nisu nešto, osim onog OMM OMM OMM :) ...
Ali da, volim igrat agresivno (do sada sam igrao sa Malzom agresivno i jako dobro mi ide). Mord bi mogao dobar biti, što se toga tiče. A volim onaj ability kada baci kao kletvu, pa nakon smrti neprijatelja možeš upravljat njegovim duhom.

A vidiš, Siona nisam ni gledao jer stvarno rijetko tko igra sa njime, will check it :wink:

Lord Coldwolf
15-10-2010, 22:15
a neee, te emo je po meni ionako malo OP lik... prejak damager a bez nekog skilla.

Kvothe
15-10-2010, 23:34
a neee, te emo je po meni ionako malo OP lik... prejak damager a bez nekog skilla.
Squishy je i lako ga je uništiti, na početku igre je prespor (patch bi to trebao popraviti), innate mu je beskoristan osim za kraći blue pill (što ja baš i ne koristim; opet, patch bi ovo trebao jako poboljšati), ima jedan disable koji nije ni slow ni stun nego blind, u team fightovima je skoro pa beskoristan jer ga se lako ukloni i nema AoE, a ultimate mu baš i nije ultimativan. Mnoge od ovih stvari neće ni patch popraviti.

Eto. Al ja ga volim. :)

Jopax
15-10-2010, 23:43
On je više nindža lik za assistove, proklete gljive po čitavoj mapi XD

NITROS
15-10-2010, 23:55
I sad će ih bome moći štancati ko blesav.

Stips222
15-10-2010, 23:58
Evo instalirao sam LoL :D

Imate li kakvih preporuka? S kojim heroem (championom) je najbolje krenut kad si njubara? :D

Lord Coldwolf
16-10-2010, 00:25
Evo instalirao sam LoL :D

Imate li kakvih preporuka? S kojim heroem (championom) je najbolje krenut kad si njubara? :D

svaki tjedan ti se rotiraju dostupni heroji ( one koje kupis imas naravno uvijek na raspolaganju ) , mislim da ti je Tristana dostupna, uzmi nju. Jaki range damager i nuker, trebala bi biti jednostavna.

Markecgrad
16-10-2010, 08:59
I ako ti se sviđa možeš ju dobiti besplatno ako se povežeš sa facebookom :)

Stips222
16-10-2010, 12:58
Odigrao sam par partija i Pantheon rula! :D

Jopax
16-10-2010, 23:25
Kog'Maw+donekle pristojan tim sa koordinacijom=WIN
Radim tako nenormalan dmg da nije normalno, najdraže mi je kad se netko zaleti na mene sa pola hp-a a on pun, pucam Q i W i dvije sekunde poslije su mrtvi :D

Mystery In Space
17-10-2010, 01:58
Što nitko ne igra AP chogatha? o.o nom nom dobije extra novi lvl sa AP buildom :P
Baš čitam ove postove i sada mi nedostaje fidle :/ Se išta promjenilo sa fidlom u zadnjih par patcheva?

Unkn0wN
17-10-2010, 12:24
Što nitko ne igra AP chogatha? o.o nom nom dobije extra novi lvl sa AP buildom :P
Baš čitam ove postove i sada mi nedostaje fidle :/ Se išta promjenilo sa fidlom u zadnjih par patcheva?
Nah, ljepše je otići na 5k HP-a

Necron_Ov3rlord101
17-10-2010, 12:28
Jao kako mi je mogla ova tema pobječi.
Pa LOL-u sam se posvetio cjelo ljeto i tek sad vidim ovaj topic.
Ajde vidim da vas je puno tu igrača pa me dodajte na Colossus101

Unkn0wN
17-10-2010, 15:11
Colossus101=noob
Haha šalim se, nego ja i colossus skupljamo ljude koji bi htjeli onako rekreativno preko vikenda odigrat nekoliko partija lol-a. Lvl da bude 15 pa na više. Javite se tu ili na pp

Lord Coldwolf
17-10-2010, 16:07
Colossus101=noob
Haha šalim se, nego ja i colossus skupljamo ljude koji bi htjeli onako rekreativno preko vikenda odigrat nekoliko partija lol-a. Lvl da bude 15 pa na više. Javite se tu ili na pp

koji server ? ja sam na europe, nasao Colossus101 al je level 1 :D

Necron_Ov3rlord101
17-10-2010, 16:33
Ja i Unkn0wN ti igramo na North America

Unkn0wN
17-10-2010, 16:50
Zapravo vecina Hrvata igra na North America, vise se brinu o Americkom serveru i bolja je konkurencija. Jedini je problem sto za vrijeme patchanja oni patchaju po nasem vremenu poslije podne(u Americi je tada nekih 5 ujutro)

Lord Coldwolf
17-10-2010, 17:47
Zapravo vecina Hrvata igra na North America, vise se brinu o Americkom serveru i bolja je konkurencija. Jedini je problem sto za vrijeme patchanja oni patchaju po nasem vremenu poslije podne(u Americi je tada nekih 5 ujutro)

ma ja se ne bi sada premjestao.. kad su njubici kalhant, kopriklaan i jos hrpa sa kojima odigram tu i tamo na eu :D

Mystery In Space
17-10-2010, 21:27
Nah, ljepše je otići na 5k HP-a

Ma imat ćeš sa AP buildom oko 3.5k+ ali ćeš biti efikasniji (po meni barem). Ja sam igrao na USA serverima dok nisam probao EU. Ipak se osjeti latencija previše nakon što obje verzije probaš.

Kvothe
17-10-2010, 22:40
Meni je baš comfy na EU.

KAD ČE VIŠE TAJ PEČ. http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/HIHA.png

Jopax
18-10-2010, 00:40
28 killova sam imao sa Kogom upravo, radio sam 180 normalnog dmga plus 11% žrtvinog hp-a, attack speed je bio 2.5 i svjetlio sam od svih buffova i elixira, bilo je awesome :D

Lord Coldwolf
18-10-2010, 01:22
28 killova sam imao sa Kogom upravo, radio sam 180 normalnog dmga plus 11% žrtvinog hp-a, attack speed je bio 2.5 i svjetlio sam od svih buffova i elixira, bilo je awesome :D

odlično, kako si to postigao ? :D build

Markecgrad
18-10-2010, 06:36
Zašto ne postigneš tako nešto dok igraš samnom? :)

Jopax
18-10-2010, 09:44
Build mi je sličan preporučenom uz par varijacija, ovaj put su imali nunua i ryzea pa mi je BV bio dosta koristan, makar nakratko.Prvo idem sa čizmama koje onda u berseker greavse pretvorim, nakon toga ide Phage za health i povremeno usporavanje, treći mi je bio BV ovaj put ali inače ide Malady umjesto njega.Zadnjih par puta uzmimam i Zeal>PD i pokazao se jako korsitan.Ovdje mjesnjam ovisno o neprijateljima, ako imaju više HP-a onda idem na bloodrazor ako ne onda idem na Bloodthirstera.Ako imam love onda uzmem i LW radi ekstra attack speeda.Kog inače nije pretjerano opasan na početku jer je spor i ne radi tako velik dmg, ali nakon 7-8 lvla ako imam bar prva tri itema mogu solirati većinu stvari, čak i ako poginem njih ću isto ubiti :)

A sinoć smo imali igrača manje jer nam je Pantheon otišao nakon 9-og lvla, osim njega imali smo Teema, Nunua i Katarinu.Protivnici su imali Nunua, Ryzea, Xin Zhaa, Garena i Tristanu.

Kvothe
18-10-2010, 10:50
Zakaj svi forsaju te Berserker's Greavese, to su najgori čižmaki. :(

Jopax
18-10-2010, 11:00
Radi 25% attack speeda, ne znam više navika, ako imam problema sa disableima uzmem si Mercury threadse i to je to

Kvothe
18-10-2010, 11:07
Bolje ti je uzeti onda Swiftse, movement speed +3 ti je korisniji od tih 25% AS, koji možeš i drugdje dobiti... (Naravno, ili Mercs, ovisno o protivničkom timu.)

Ukratko: Swifts/Mercs.

The Fury
18-10-2010, 21:11
Week 15 (this week): Annie, Blitzcrank, Heimerdinger, Jax, Sivir, Soraka, Teemo, Shen, Garen, Swain

Hell yeahz :D

Necron_Ov3rlord101
18-10-2010, 21:22
Yeah Swain i Annie o al če biti snare/stun kombinacija

Jopax
18-10-2010, 21:23
Novi skin za Fiddlesticksa:
http://www.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=67984&d=1287429243

:pray: :pray: :pray:

Kvothe
18-10-2010, 22:08
Krasno, oba main champa (Teemo i Shen) su mi f2p ovaj tjedan. Samo da ne budu stalno zauzeti. :(

Week 15 (this week): Annie, Blitzcrank, Heimerdinger, Jax, Sivir, Soraka, Teemo, Shen, Garen, Swain

Samo Teema nemoj DPS raditi, hibridić je divan. <3

Lord Coldwolf
19-10-2010, 06:40
Krasno, oba main champa (Teemo i Shen) su mi f2p ovaj tjedan. Samo da ne budu stalno zauzeti. :(

Samo Teema nemoj DPS raditi, hibridić je divan. <3

:D haha

Unkn0wN
19-10-2010, 13:01
pJB6JWDESWU
Opet OP hero, samo da ljudi sto vise trose RP-ove, a onda nerf. LoL

EDIT: Jel ona nova mapa dolazi na noc vjestica??

The Fury
19-10-2010, 13:28

Moja reakcija na OP heroja:
http://2.bp.blogspot.com/_vnxHILwaC2o/Si3buJx2rCI/AAAAAAAAAvk/NWjBWrDXGAI/s400/fuuuuuu.jpg

Na mapi se vide bundeve tako da je vjerojatno ''nova'' mapa. Drugačiji dizajn jel de.

Btw, Lux ima zakon Ulti
http://www.freewebs.com/tuckergamer/firin%20lazer.png

Kvothe
19-10-2010, 13:38
IMMA CHARGIN MAH LAZER FOR DEMACIAAAA!!!

Markecgrad
19-10-2010, 14:37
Te bundeve su dodatak već postojećoj mapi. Mislim da je nešto slično bilo i za Božić.

Kvothe
19-10-2010, 14:52
Patch notes: http://eu.leagueoflegends.com/board/sho ... hp?t=54411 (http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=54411)

Umjesto Teemo buffa, dobili smo Teemo nerf maskiran kao kvazi-buff. Yay.

Markecgrad
19-10-2010, 16:42
A baš sam kupio teema:(

Oh well, nadam se da će ga fixati kasnije.

Lord Coldwolf
19-10-2010, 17:05
Patch notes: http://eu.leagueoflegends.com/board/sho ... hp?t=54411 (http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=54411)

Umjesto Teemo buffa, dobili smo Teemo nerf maskiran kao kvazi-buff. Yay.
tak mu i treba :D

sto cekaju s twichem jos :D

Kvothe
19-10-2010, 17:09
Izgleda da ipak nije nerf. Zbunjujuće je na prvi pogled, ali malo sam proučio i vidim kamo idu s tim promjenama. Možda i uspije.

Unkn0wN
19-10-2010, 18:19
Warmog's Armor

* Combine cost reduced to 980 from 1100
* Base stats increased to 920 health from 770 health
* Bonuses now cap at 450 health and 15 hp/5
* Unique Passive changed to: Permanently gain 4.5 health and .15 health regen per 5 sec per minion kill. Champion kills and assists grant 45 health and 1.5 health Regen per 5 sec. Bonuses cap at +450 health, and +15 health Regen per 5.

:bravo:

Necron_Ov3rlord101
20-10-2010, 08:31
Warmog :pray:

Necron_Ov3rlord101
20-10-2010, 08:48
pJB6JWDESWU

Nemoj mi odma vikati op a ja ga baš htio kupiti

Rang€r
20-10-2010, 08:55
dakle žensko im dizajnira heroje, to sve objašnjava x)

The Boz
20-10-2010, 09:25
<3 Shu's voice :)

Unkn0wN
20-10-2010, 14:08
Ove nove rune su odlicne, kupujte dok ima

Lord Coldwolf
20-10-2010, 16:19
Ove nove rune su odlicne, kupujte dok ima

super su za lvl2 :) al ne za 3rd level

jos mi fali samo ona werewolf's ..something.

Svidja mi se helloween mapa jako :)

I igrali su mi u timu Lux 2x , super mi je :D

Unkn0wN
20-10-2010, 16:27
Pa da, to je tier 2.5, ali je fora sto ih vise nece biti, bas me zanima koji cemo present dobit od riota za noc vjestica

Jopax
20-10-2010, 19:22
Novi teemo je dosta kul, sviđa mi se što su uradili sa gljivama, jako je zabavno minirati sve okolo, također sam isprobao Sivir, dosta je kul, pogotovo ako idem donekle hibridno s njom i onda radim bolestan dmg

Necron_Ov3rlord101
20-10-2010, 19:32
90 % attack speed-a sad zamisli da imas 2.5 as.
Još mi je super buff za Sivir.

Lord Coldwolf
20-10-2010, 20:35
Slazem se za Te ema, isprobao sam ga, bas mi se svidja :D (nisam ga igrao prije patcha)

NITROS
20-10-2010, 22:21
Danas dozivio najgori poraz do sad. Evo screen shot.
http://img827.imageshack.us/img827/6672/game3o.jpg

Uglavnom. Razrušili smo im sve inhibitore i cijelu bazu, i onda im nismo htjeli zadnja 2 towera srušiti nego smo se igrali s njima. I tako 20 minuta, zadnji napad, rushao sam ko budala, uspio se izvuci s 500 hpa, ali jax je povukao protivnički i sve nas ubio.
Na kraju smo svi bili na respawnu 60 sec i protivnici su ušli i razrušili nam bazu.

Imali smo toliko para da nismo više znali što bi kupili. Imao sam 6000 goldi viška.

Btw. Anatryx mi je nick

Lord Coldwolf
20-10-2010, 22:31

Uglavnom. Razrušili smo im sve inhibitore i cijelu bazu, i onda im nismo htjeli zadnja 2 towera srušiti nego smo se igrali s njima. I tako 20 minuta, zadnji napad, rushao sam ko budala, uspio se izvuci s 500 hpa, ali jax je povukao protivnički i sve nas ubio.
Na kraju smo svi bili na respawnu 60 sec i protivnici su ušli i razrušili nam bazu.

Imali smo toliko para da nismo više znali što bi kupili. Imao sam 6000 goldi viška.

Btw. Anatryx mi je nick

Boze dragi .. :D tako vam i treba :D

m0dkayZ
20-10-2010, 22:33
I meni se par puta desilo. Al sta ces vise manje isto ip bodova, a bar si se zabavio

Kalhant
20-10-2010, 22:45

Btw. Anatryx mi je nick

AP warwick :rotfl: :rotfl: ?

Nego zasto nisi iso na zhonyas ring? Dobio bi vise ap-a i imao bi i super active na itemu.
Osobno sa vladom igram:
Mejai's Soulstealer, Boots ovisno o neprijateljima, Rylai's Crystal Scepter, Zhonya's Ring. Igra obicno zavrsi kad napravim zhonyas, ako ne onda radim banshee ili guardian angel i kupujem potione.

NITROS
20-10-2010, 23:07
Ma iskreno neznam zašto nisam išao.
Kupovao sam potione većinom, al zhonyu nisam, inače mi je u standardnom buildu i većinom završim kad ju kupim.

Da taj warvick je bio čudo :D hahahaaha svi smo se počeli smijati kad smo vidjeli build

Lord Coldwolf
20-10-2010, 23:44
Nego, kakav je to poseban dar danas ? :/ oni skinovi na akciji ?

The Fury
21-10-2010, 10:48
Molim?!
O čemu ti pričaš?

Teemo je stvarno opak, one gljive mi znaju odzuet 1/3 healtha :o

Kvothe
21-10-2010, 17:12
Sad je svima novi Teemo super, a ja nisam doma da ga isprobam. :(

Valjda novi Malady na njemu?

Unkn0wN
21-10-2010, 18:40
Kupovao sam potione većinom, al zhonyu nisam, inače mi je u standardnom buildu i većinom završim kad ju kupim.

Da taj warvick je bio čudo :D hahahaaha svi smo se počeli smijati kad smo vidjeli build

Ja sam danas igrao s Blitzcrankom koji je isao na neki uber DPS build
btw. ownali su ga ko' džubre i zbog toga cijeli team popušio

Lord Coldwolf
21-10-2010, 19:30

Ja sam danas igrao s Blitzcrankom koji je isao na neki uber DPS build
btw. ownali su ga ko' džubre i zbog toga cijeli team popušio

igrat ga bez skilla za pullanje je nepreporučljivo :D

Rang€r
21-10-2010, 19:36
da, kao treba skill za pullanje :roll:

Norther
21-10-2010, 19:39
Sillenius, lvl 7.

addajte me, EU igram.

enivej, koji je najcesci garen build ? ^^

Rang€r
21-10-2010, 19:40
lol garen bez itema ftw. podsječa me na dane kad bi mi bilo dosadno ošo bi u srpski room, brood na mid, i bez itema gg :D

Lord Coldwolf
21-10-2010, 19:55
Sillenius, lvl 7.

addajte me, EU igram.

tank sa sunfire capom.

Unkn0wN
21-10-2010, 20:28
Sillenius, lvl 7.

addajte me, EU igram.

tank sa sunfire capom.

Meni ne

Lord Coldwolf
21-10-2010, 20:53
Sillenius, lvl 7.

addajte me, EU igram.

tank sa sunfire capom.

Meni ne

koji je tebi ? :D

Unkn0wN
21-10-2010, 21:07
Ne smijem reci :D, ali mi se opcenito sf ne sviđa, radije otici na tank build s nekim izravnijim itemima (armor + magic resist=gg)

Necron_Ov3rlord101
21-10-2010, 21:11
A jesi Čudna biljka :D

Unkn0wN
21-10-2010, 21:18
http://www.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=6795&d=1258403448

Obratite pažnju na free unlocks, kako doci do toga

Necron_Ov3rlord101
21-10-2010, 21:22
kako free unlockat
piše da ima i free unlock tjekom igranja

Unkn0wN
21-10-2010, 21:25
Nezz, valjda sam ja tako onog rammusa unlockao, treba pitat na njihovom forumu, btw sutra cijelu vecer moramo igrati LoL, nismo dugo :D

Necron_Ov3rlord101
21-10-2010, 21:32
Tako je cjelo veče.
Kako odlično perem sa malphite-om.
Imao 20/5/15 score

Jopax
21-10-2010, 21:58
Valjda je to nešto tipa ona Tristana preko Facea ili nešto :/

Kalhant
21-10-2010, 22:20
Free unlock bi pretpostavljam bila kupnja heroja putem ip-a, a purchase bi bilo unlock heroja putem rp-a.

The Fury
22-10-2010, 09:21
Pa to je onda to, druge nema .... Jedino je Tristana iznimka.

NITROS
22-10-2010, 15:08
regajte se na alienware arena i tamo su stalno neki keyevi. Među ostalima, ima još 3000 keyeva za chogatha besplatnog sa nekim posebnim skinom :)

Uživajte :)

Markecgrad
22-10-2010, 15:12
GDJE?

Davaj link! :)

Edit:

Item Codes Remaining: 0
:(

NITROS
22-10-2010, 16:13
A hebiga onda. Sve su podavali.
Regaj se i čekaj, imaju svaki mjesec bar jednom nešto iz LoLa

Unkn0wN
22-10-2010, 20:18
regajte se na alienware arena i tamo su stalno neki keyevi. Među ostalima, ima još 3000 keyeva za chogatha besplatnog sa nekim posebnim skinom :)

Daj malo pojasni, jel dijele acc-ove s otkljucanim skinovima ili rp-ove??

Unkn0wN
22-10-2010, 21:05
Zamolio bih ljude koji nikada nisu igrali DotA-u da se klone LoL-a, hvala(serveri su prepuni noobova koji misle da su pokupili svu pamet ovoga svijeta)

Necron_Ov3rlord101
22-10-2010, 21:12
:bravo: ovo podržavam

Markecgrad
22-10-2010, 21:17

Znači ja ne bi trebao igrati LoL?

Jopax
22-10-2010, 21:19
Dajte ljudi ranger je bio dovoljno retardiran, ne treba nam još jedan

Necron_Ov3rlord101
22-10-2010, 21:22
Ok ok ja povlačim ono :oops:

Unkn0wN
22-10-2010, 21:54
Ma naživcirali me ljudi, to je kao da igraš s teamom koji ima handicap. Više ne igram ni jedan game koji nije arranged. Ajde colossus, javi se sutra ujutro da mozemo igrat

NITROS
23-10-2010, 00:20

Daj malo pojasni, jel dijele acc-ove s otkljucanim skinovima ili rp-ove??

Dijele ti svakakve gluposti. Od likova s posebnim skinovima, do IP boosteva i slično. Samo moraš biti brz na okidaču.

Zatražiš aktivacijski code, dobiš ga i tamo su ti sve upute kak da ga ukucaš u LoL.

Markecgrad
23-10-2010, 12:45
http://imgur.com/1RYNn.png

Igrao sa Teemom.

Ovo samo pokazuje kako nema nikakve koristi od onog nerfa :)

Btw, imali smo 2 leavera na početku.

Lord Coldwolf
23-10-2010, 12:54
total damage emo :) crazy shit

Kvothe
23-10-2010, 14:36

Igrao sa Teemom.

Ponavljam, nije nerf, buff je. I to žešći. Nisu ga ni željeli nerfati, nego je većina ljudi krivo protumačila promjene.

I da, odličan je. Damage output mu je ludilo, a gljive rasturaju više no ikad. :>

Lord Coldwolf
23-10-2010, 14:41
sad mi se cini pak da je Jax veoma OP :/

Jopax
23-10-2010, 15:02
Jax je uvijek bio OP XD
To ili su ljudi koji ga igraju nešto luđi od prosjeka, moj frend na primjer rastura sa Jaxom čisto zato jer igra ludo, zalijeće se kad ne treba tower divea u prvih deset minuta, BD dok nam biju bazu, zato je vrlo teško protiv njega ići jer baš i ne znaš što će sljedeće XD

Kvothe
23-10-2010, 18:36

Igrao sa Teemom.

Also, vidi moj score:

http://imgur.com/xqzZP.jpg

Imam manje killova jer je moj team bio jako čudan u team fightovima pa su nas često ownali. Ali gle mi damage output. Physical damage ti je nešto veći od mog, ali je moj Magical damage neusporedivo veći od tvog. AS/AP je najbolji build za novog Teema po mom mišljenju, a ovo je bilo prvi put da sam ga igrao od patcha. Improvizirao sam i dobro je radilo.

Pobijedili smo na kraju.

The Fury
23-10-2010, 18:57
Jax je uvijek bio OP XD
To ili su ljudi koji ga igraju nešto luđi od prosjeka, moj frend na primjer rastura sa Jaxom čisto zato jer igra ludo, zalijeće se kad ne treba tower divea u prvih deset minuta, BD dok nam biju bazu, zato je vrlo teško protiv njega ići jer baš i ne znaš što će sljedeće XD

Ja igram sa Jaxom u zadnje vrijeme i dobar mi je. Samo ponekad varira, nekad mi ide sjajno sa njime, nekad baš i ne, ovisi tko je protivnik. Kakav build ima frend?

Unkn0wN
23-10-2010, 20:18
Ja i Garen smo se borili protiv svojih i njihovih da dobijemo ovo(obratite pozornost na largest crit)
http://img710.imageshack.us/f/lol1m.png/
http://img85.imageshack.us/f/lol2o.png/

NITROS
23-10-2010, 23:56
Danas igrao na accountu od najmlađeg brata sa shenom :D

27/1/14 bio score :D

Koja je to razlika između igra lvl25> i lvl 10 igra :)

Markecgrad
24-10-2010, 08:58
Tako sam ja prije par dana napravio novi account da testiram Teema na njubicima.
Score mi je bio svaku rundu 20+/1/20+ :)

Jopax
24-10-2010, 11:50
AP Teemo je kurva, pogotovo ako si ti Teemo u drugom timu, nagazim na jednu gljivu i ode mi preko pola hpa i onda se on pojavi opali jedan TS i ja sam mrtav ;_;

Lord Coldwolf
25-10-2010, 13:10
AP Teemo je kurva, pogotovo ako si ti Teemo u drugom timu, nagazim na jednu gljivu i ode mi preko pola hpa i onda se on pojavi opali jedan TS i ja sam mrtav ;_;

:D mhaha...

Te emo on duty ! =)

Sad sam si kupio Tryndamerea , idem ga spraksat.

Kalhant
25-10-2010, 22:58
Kako me nejde sreca. :(
Ne kuzim zasto ljudi ne mogu slusat jedan savjet zbog kojeg bi pobijedili borbu.
Konkretno teemo u timu je nakon 30 minuta borbe imao 1400 healtha i 0 armora dok smo svi mi imali 2100+ healtha i magic resist posto su svi bili ap.
Nikakve moje molbe nisu uspjele i naravno da je svaka tim sora prakticki bila 4 vs 5 i naravno da smo izgubili.
Zadnjih desetak sora mi nejde i nejde uvijek netko nafeeda ili dc-a ili jednostavno ne slusa.

NITROS
26-10-2010, 10:16
Jucer sam imao jedan od najlijepših mečeva, ako ne i najlijepši.

Obje ekipe su bile s dobrim igračima i dobro smo igrali. Vodili smo s 5 killova jer smo ih uspjeli u jednom trenutku sve ubiti. Imali su yia i twitcha i odmah sam kupio thornmail. Uletio sam o teamfight i tauntao ih na sebe :D, sami su se ubijali :D

Uspjeli su nam srušiti 2 inhibitora i sve towere, sljedeći napad smo mi njima sve towere srušili, al nismo uspjeli inhibitor.

Uglavnom meč je trajao 1h i 11minuta. Bilo je sve puno obrata i to stvarno nevjerojatnih obrata i na kraju sam napravio tripple kill sa shenom i to je bilo to, teemo je uletio, pobio ostatak tima i srušili smo im bazu.
Stvarno meč za pamćenje i sve se više dvoumim da li da uzmem shena ili morganu :P
Što vi kažete?

Jopax
26-10-2010, 11:14
Jučer smo imali jedan kul meč ja i frend, na našem midu smo imali pantheona, čim je bio 6lvl samo je počeo skakati po mapi, uskoči ubije dvojicu i vraća se u bazu i tako opet.Nakon 20 minuta imao je preko 20 killova i nijednom nije poginuo, uspio je poginuti tek nakon pola sata kada je već imao preko 30 killova

Lord Coldwolf
26-10-2010, 13:19
Jucer sam imao jedan od najlijepših mečeva, ako ne i najlijepši.

Obje ekipe su bile s dobrim igračima i dobro smo igrali. Vodili smo s 5 killova jer smo ih uspjeli u jednom trenutku sve ubiti. Imali su yia i twitcha i odmah sam kupio thornmail. Uletio sam o teamfight i tauntao ih na sebe :D, sami su se ubijali :D

Uspjeli su nam srušiti 2 inhibitora i sve towere, sljedeći napad smo mi njima sve towere srušili, al nismo uspjeli inhibitor.

Uglavnom meč je trajao 1h i 11minuta. Bilo je sve puno obrata i to stvarno nevjerojatnih obrata i na kraju sam napravio tripple kill sa shenom i to je bilo to, teemo je uletio, pobio ostatak tima i srušili smo im bazu.
Stvarno meč za pamćenje i sve se više dvoumim da li da uzmem shena ili morganu :P
Što vi kažete?

ma uzmi shena ;)

Pantheon je i meni zakon :)
Ja sam danas imao super match sa Tryndamereom, kojeg smo izgubili jedva i to 4/3 vs 5.
Jedan je odmah na početku livao, drugi je bio do lvl-a 6, pa onda disconnect i tako cijelo vrijeme se vracao i odlazio do engame-a, gdje ga vise nije bilo.
Nafidali su moji olafa ali kasnije dok sam i ja bio nafidan vise nije imao sanse.
Stats: 32/14/13

Norther
26-10-2010, 21:56
addajte me, EU igram. nov sam jos, tek lvl 13 ali eto..igrao w3 i dotu prije pa ide :)

ingame : Sillenius

sutra uzimam katarinu ^^

Lord Coldwolf
26-10-2010, 23:20
addajte me, EU igram. nov sam jos, tek lvl 13 ali eto..igrao w3 i dotu prije pa ide :)

sutra uzimam katarinu ^^

Eddan :)

Norther
27-10-2010, 00:12

sutra uzimam katarinu ^^

Eddan :)
:)

evo odigrali igru, jebeno si igrao.
ja fiddle on kata, dobili.

Unkn0wN
27-10-2010, 14:02
http://www.leagueoflegends.com/news/champion-sneak-peek-leblanc-deceiver

NITROS
27-10-2010, 14:25
Kupio morganu, jesus kako je ženska brutalno jaka. Nevjerojatno. Ashe me vidjela na malo hpa, ona na full. Bacio shield na sebe, nju stunao i odigrao kombo i bila je mrtva a ja se nahilao. Nevjerojatno :D

Lord Coldwolf
27-10-2010, 14:27
Kupio morganu, jesus kako je ženska brutalno jaka. Nevjerojatno. Ashe me vidjela na malo hpa, ona na full. Bacio shield na sebe, nju stunao i odigrao kombo i bila je mrtva a ja se nahilao. Nevjerojatno :D

dobra je :)

Svidja mi se ponovo ova nova, zakon kako ih brzo stancaju :D

Unkn0wN
28-10-2010, 13:21
http://www.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=71545&d=1288204321
Izgleda da je zapravo Teemo bio prvi na mjesecu :)
edit: sada sam otisao u shop, skin košta 1820 RP-a :hangin:

Lord Coldwolf
28-10-2010, 13:59
:D aaaa... predobar je !! kawaii!!! :D

ovo ide na desktop :)

The Fury
28-10-2010, 21:27
Igrao sam sa Zileanom i dobar je support champ, samo što baš i nema neki dmg output, samo 1 spell :(

Galio mi se čini kao prava zvijer, našao sam super guide i vidjet ćemo što će biti od toga. Ulti je jako, jako dobar :D

The Boz
28-10-2010, 21:33
Lol, da, Zil ima samo jedan spell sa damageom. Kojeg može bacit dvaput. I stackaju se.

The Fury
28-10-2010, 23:02
Ali je i dalje jedan spell koji radi dmg. To što si rekao vrijedi, jedino tako može napraviti neki bolji dmg.

Weee, 1k post :D

Norther
29-10-2010, 01:42
kupio katarinu, rula mi ^^
sada malo s njom..i onda bi probao ili gangplanka ili rammusa ( posto su mi rekli da pantheon sucka, a njega sam htio )

what do you say ?

Lord Coldwolf
29-10-2010, 09:38
sada malo s njom..i onda bi probao ili gangplanka ili rammusa ( posto su mi rekli da pantheon sucka, a njega sam htio )

what do you say ?

A ja i dalje tvrdim da ne sucka.
Ima svoj mini stun skill, koji ima dosta dobar range, sa jebenim AS svaki 4. udarac mu aktivira stit oko njega koji blokira damage od 60mislim i vise. Nerfali su treci skill, ali uopce ga netreba buildat oko njega. u tim sori ako su ovi usporeni, stunnani, moze sletjet napravit dobar damage i jos malo ih usporit sve.

Zamisli galeona , fiddlea i njega u timu, galio sa ostatkom spreman za ulti, fiddle greba sastrane. Pantheon skace na njih malo prema smjeru u kojem mogu pobjec.

Unkn0wN
29-10-2010, 14:00

what do you say ?

A ja i dalje tvrdim da ne sucka.
Ima svoj mini stun skill, koji ima dosta dobar range, sa jebenim AS svaki 4. udarac mu aktivira stit oko njega koji blokira damage od 60mislim i vise. Nerfali su treci skill, ali uopce ga netreba buildat oko njega. u tim sori ako su ovi usporeni, stunnani, moze sletjet napravit dobar damage i jos malo ih usporit sve.

Zamisli galeona , fiddlea i njega u timu, galio sa ostatkom spreman za ulti, fiddle greba sastrane. Pantheon skace na njih malo prema smjeru u kojem mogu pobjec.

Tko ti je rekao da pantheon sucka?? Istina je da za pantheona treba malo više skilla, ali kad se uvjezbas onda ces ownat(jos kad ti daju mid) :gitara:

Kalhant
29-10-2010, 16:28
Ne pantheon ne sucka vec ima drugih heroja koji ce bolje napravit svoj posao.
Od zadnjeg velikog nerfa je UP i osim ako nisi super izvjezban sa njim panth ce biti beskoristan nakon early game-a.

Jopax
29-10-2010, 21:54
Uzeo sam si master yia, ima neko neke generalne savijete za njega?

Lord Coldwolf
30-10-2010, 11:09
a ono, kolko ja znam naberi mu high damage, uzmi flash i exhaust mozda.

Nego, jucer smo imali par epic gameova nas par tu sa pcplaya, ima nas oko 10 dok smo svi online pa se mijenjamo :D

I sad neka mi netko kaze da je hon ili dota zanimljivija :P

Rang€r
30-10-2010, 11:54
hon i dota su pecto puta zanimljiviji od hona.

i ovo nije trollanje, čisto realnost

Lord Coldwolf
30-10-2010, 12:04

:D od hona da.. lol

Unkn0wN
30-10-2010, 12:23

noob :P

Jopax
30-10-2010, 16:03
http://www.massivepwnage.com/comics/2010-10-25.jpg

:rotfl:

Markecgrad
30-10-2010, 17:43
/spam

Lord Coldwolf
30-10-2010, 18:29
hihi :D

and look this Sivir aaaa <3 :D

Dobar skin jel ? :P

http://riot-web-static.s3.amazonaws.com/images/Contests/Masquerade%20Madness/C%20-%20Kotiki%20NA%20-%20Sivir.jpg

The Boz
30-10-2010, 18:42
Do want!

U potpunosti si u krivu.
I ovo nije subjektivna opservacija, čista objektivnost.

Unkn0wN
30-10-2010, 19:37
hihi :D

and look this Sivir aaaa <3 :D

Dobar skin jel ? :P

http://riot-web-static.s3.amazonaws.com/images/Contests/Masquerade%20Madness/C%20-%20Kotiki%20NA%20-%20Sivir.jpg

Zbog ovoga sam kupio Sivir :)

Rang€r
30-10-2010, 19:46
isuse... kad god vidim ovu temu i postove u njoj izgubim nadu u ljudski rod

Markecgrad
30-10-2010, 19:58
ista stvar se dogodi kada vidim tebe

Rang€r
30-10-2010, 20:00
ista stvar se dogodi kad vidim tebe, ahahah kako smješno

Systematic Reverse
30-10-2010, 20:21
Do want!

[quote="Rang€r":pge18lpj]hon i dota su pecto puta zanimljiviji od hona.

U potpunosti si u krivu.
I ovo nije subjektivna opservacija, čista objektivnost.[/quote:pge18lpj]

sure thing bro. ^

Lord Coldwolf
30-10-2010, 20:25
Vid sto jedna slikica radi muskom rodu :D

Kalhant
31-10-2010, 01:55
@Ranger
Daj odrasti vise, ne znam kolko imas godina ali mentalno si ostao na razini desetogodisnjaka.
Jebote svaki tvoj post je tipa "igra koju ja igram je bolja od igre koju ti igras".

The Boz
31-10-2010, 02:07
nuff sed, IMO

Rang€r
31-10-2010, 08:39
@Ranger
Daj odrasti vise, ne znam kolko imas godina ali mentalno si ostao na razini desetogodisnjaka.
Jebote svaki tvoj post je tipa "igra koju ja igram je bolja od igre koju ti igras".
nije. prvi postovi su lijepo argumentirali zašto je lol jebeno smeče, a zašto su dota i hon dobre igre.

btw, neznam jesam reko, al prvi komentar frenda kad je ušo u lol game
plastika

Lord Coldwolf
31-10-2010, 09:49
@Ranger
nije. prvi postovi su lijepo argumentirali zašto je lol jebeno smeče, a zašto su dota i hon dobre igre.

plastika

frend ti je isto specijalac,
povodljivi neki new age sminkercic koji trazi grafiku jednog FPS-a u strateškoj igrici + igra sama zapocne na very low postavkama da ti gameplay bude sto brzi, ali dok se podesi, grafika je sasvim lijepa.
Sada dok pogledam dotu ili hon, raznovrsnost likova se ne moze mjeriti sa Lol.
Savršeno su uključeni razni tipovi chara za različite uzraste i poklonike animea, sweet likova, badass vitezova, barbara, monstera, životinja, gusara, ninje, gothic .. da ne pričam dalje.

The Fury
31-10-2010, 11:50
Dobro, ajmo ovako.
Idemo na Dota/HoN topic i napisati:

''lol je milijun puta zanimljiviji od hona i dote.

i ovo nije trollanje, čisto realnost.''

Sve je lijepo argumentirano, naravno to je objektivno mišljenje i zapravo, ja sam u pravu, tako je kako ja kažem. I ne trollam. Mogao bih još dodati još neko vrijeđanje ljudi, čisto da ne ispadne troll.

Mystery In Space
31-10-2010, 12:25
High lvl lol (max lvl sa svim runama) > high lvl hon (1900+), ovdje mislim na clan vs clan fajtove, puganje me ne zanima. U lolu su mi zabavniji heroji, više item kombinacija, manje lupanja po vražjim minionima = više pvp killova, jesam spomenuo fidla i blitza? E sad jesam. Joj da, lol community > hon community, lol support > hon support. Start flaming hon addicts :rambo:

Unkn0wN
31-10-2010, 13:46
Ma zajebi Rangera, uopce se ne obazirite na njegove postove, vidite da trolla. Nego, ja sam htio free RP za noc vjestica, cini se da nista od toga :(

Rang€r
31-10-2010, 14:38
[quote=Kalhant]@Ranger

plastika

frend ti je isto specijalac,
povodljivi neki new age sminkercic koji trazi grafiku jednog FPS-a u strateškoj igri + igra sama zapocne na very low postavkama da ti gameplay bude sto brzi, ali dok se podesi, grafika je sasvim lijepa.
Sada dok pogledam dotu ili hon, raznovrsnost likova se ne moze mjeriti sa Lol.
Savršeno su uključeni razni tipovi chara za različite uzraste i poklonike animea, sweet likova, badass vitezova, barbara, monstera, životinja, gusara, ninje, gothic .. da ne pričam dalje.[/quote:1jq0wsqh]

de lol koji kurac. ti si retardiran. pročitaj još jednom, dvaput, il se lupi.

Dobro, ajmo ovako.
Idemo na Dota/HoN topic i napisati:

''lol je milijun puta zanimljiviji od hona i dote.

i ovo nije trollanje, čisto realnost.''

Sve je lijepo argumentirano, naravno to je objektivno mišljenje i zapravo, ja sam u pravu, tako je kako ja kažem. I ne trollam. Mogao bih još dodati još neko vrijeđanje ljudi, čisto da ne ispadne troll.

jebo mi sve ako mi je to prvi post koji se odnosio na činjenicu da je lol smeče. samo je bio došo neko reko da mu sad neko dođe i kaže da su hon i dota zanimljiviji od lola, što sam ja i učinio.

High lvl lol (max lvl sa svim runama) > high lvl hon (1900+), ovdje mislim na clan vs clan fajtove, puganje me ne zanima. U lolu su mi zabavniji heroji, više item kombinacija, manje lupanja po vražjim minionima = više pvp killova, jesam spomenuo fidla i blitza? E sad jesam. Joj da, lol community > hon community, lol support > hon support. Start flaming hon addicts :rambo:

neznam za hon community, al dota community sigurno nije ko što je prije bio, al opet nijedan community nije dobar jer su ljudi opčenito retardi.

što se tiče cjele priče o herojima to vam pada u vodu, heroji nezahtjevaju nikakvog skilla da ih se igra, dovoljno je pročitat šta rade spellovi i to je to uz malo mozga ga znaš igrat, onda dođeš npr. igrat dotu, uzmeš miranu(koja šiša sve heroje ikad napravljene) i fulaš arrow s 300 rangea, a meni se događalo da pogađam NEVIDLJIVE, na 1k+ rangea, da ne pričam uopče o tom kak je micanje važnih item abilitya u summoner abilitya te povečavanje njihovih cooldowna usporilo igru, em još i netreba nikakav skill za kretanje. sad neznam ni sam zašto samo naveo samo neke boljke vaše imba pro igre zvane lol, nemožeš joj ni ime izgovorit da se nenasmiješ :(

The Boz
31-10-2010, 14:51
WTF!?
Svi skillovi u LoLu imaju ZNATNO kraći cooldown od sličnih u HoNu i DotAi, stoga sada vidim da samo trolaš. I da vrijeđaš druge članove, stoga se vidimo za 24 sata.

hansi
31-10-2010, 15:11
shvati da nikoga nije briga za tvoje misljenje, i boli nas kurac sto si pogodio 2 arrowa u zivotu na srecu, iako se tvoj protivnik kretao kao bot sa četvrtine mape, bravo, pro si, sad odi igrat pubstompove protiv srba koji leavaju u 1. minuti, pa onda dodi srat po lol-u. ako igras na tom, stalivec, rgc, ili onom drugom, dobro, onda ajde sad to usporedi sa igranjem sa 4 frenda, organiziranim hero pickovima, timskom igrom i pricanjem preko skypea.

i da, meni koji sam igrao par godina dotu, te igrao hon par mjeseci, klanski, inhouseve sa 1900 pro igracima, je lol zabavniji i vise mi se svida.

Mystery In Space
31-10-2010, 15:12
Ma koji je to pacijent strašno xD Igrao sam ja hon još u beti s njim čak 2 puta na pug accountu. Toliko se pravio da je pro sa Valkyrom koja je mirror mirane, uglavnom da ne duljim ta njegova strijela koju spominje da je pogađao nevidljive heroje pada u vodu jer nije apsolutno ništa pogodio u 2 gejma (čak ni neutralce ni npce, ništa a toliko se hvalio prije gejmova da ima ohoho godina iskustva sa dotom i da je pro u honu), al što je da je dečko je znao umirat na najmsješniji mogući način i nakon toga plakat na chatu. Sad se slobodno javi sa odgovorom da oćeš rematch ili tako nešto (čekat ću te u blizz doti, do tad imam odmor). Nego "strelac" naš, ajde pokušaj jednom napisat nešto konstruktivno i da ima veze sa topicom (mjenjanje č i ć nije cool btw kuiiiiššš?).

Boz, jesi skinuo EU lol? :-x

hansi
31-10-2010, 15:16
mystery ti igras na eu? nick?

Feanor
31-10-2010, 15:16
LoL :D

Ono čisto reakcija na sve ovo, inače igrač sam DotA-e i to prilično loš, i nikad mi nije palo na pamet da igram ili HoN ili LoL kad mi je DotA prilično zabavna i dostatna...

Unkn0wN
31-10-2010, 15:39
Joj, sad bi ja opet na EU igrao, mislim da mi je acc na nekom 16 lvl., ali mi previse frendova igra na NA.

isusbogra
31-10-2010, 15:53
WTF!?
Svi skillovi u LoLu imaju ZNATNO kraći cooldown od sličnih u HoNu i DotAi, stoga sada vidim da samo trolaš. I da vrijeđaš druge članove, stoga se vidimo za 24 sata.

govorio sam o summoner abilityima, koji su zapravo c/p item abilitya u doti. -.- hero abilityima je cd više manje isti, mada je to u doti bilo super balansirano(za lol nemogu govorit)

shvati da nikoga nije briga za tvoje misljenje, i boli nas prozor sto si pogodio 2 arrowa u zivotu na srecu, iako se tvoj protivnik kretao kao bot sa četvrtine mape, bravo, pro si, sad odi igrat pubstompove protiv srba koji leavaju u 1. minuti, pa onda dodi srat po lol-u. ako igras na tom, stalivec, rgc, ili onom drugom, dobro, onda ajde sad to usporedi sa igranjem sa 4 frenda, organiziranim hero pickovima, timskom igrom i pricanjem preko skypea.

i da, meni koji sam igrao par godina dotu, te igrao hon par mjeseci, klanski, inhouseve sa 1900 pro igracima, je lol zabavniji i vise mi se svida.

raspravu nisam započeo ja ovog puta, dotu ni hon više neigram aktivno.

Ma koji je to pacijent strašno xD Igrao sam ja hon još u beti s njim čak 2 puta na pug accountu. Toliko se pravio da je pro sa Valkyrom koja je mirror mirane, uglavnom da ne duljim ta njegova strijela koju spominje da je pogađao nevidljive heroje pada u vodu jer nije apsolutno ništa pogodio u 2 gejma (čak ni neutralce ni npce, ništa a toliko se hvalio prije gejmova da ima ohoho godina iskustva sa dotom i da je pro u honu), al što je da je dečko je znao umirat na najmsješniji mogući način i nakon toga plakat na chatu. Sad se slobodno javi sa odgovorom da oćeš rematch ili tako nešto (čekat ću te u blizz doti, do tad imam odmor). Nego "strelac" naš, ajde pokušaj jednom napisat nešto konstruktivno i da ima veze sa topicom (mjenjanje č i ć nije cool btw kuiiiiššš?).

Boz, jesi skinuo EU lol? :-x

lol, zanimljivo da se ja nesječam tebe(što mi je neopisivo žao, jer se mogu kladit da si sako.) kad sam hon igro u beti, to nije bilo ko što sam dotu igru godinu dana prije tog, i btw nakon jednog patcha još u closed beti hona koji je fixao collision, postalo je gotovo nemoguče pogodit arrow s valkyrom, tj. mogo si ti pogodit lika, al se on prelako mogo izmač, kad bi bacio ispred njega jednostavno ne bi išo na arrow.

uglavnom kad sam se vratio s hona na dotu, dota mi je bila užasno spora, a s lola na dotu, užasno brza go figure.

also
(http://www.xfire.com/video/46d63/)

The Boz
31-10-2010, 15:59
Summoner abili... ma... zašto se trudim?
Svi skillovi u HoNu su kopije skillova iz LoLa. Eto. Dokaži da nije.

Mystery In Space
31-10-2010, 16:11
@ hansi: Ne igram više lol (čekam bliz dotu trenutno a i boz je kumovao tu), samo cimam boza da vidim dal je skino eu kao što je reko da bude ali vidim da me ignorira (čak ni border ne želi više t.t) -.-

@ drama queen: Da, toliko sam bio loš u honu da sam ti se čak i ja smijao kad si umirao zbog gluposti. Doslovno si igrao kao da si imao napadaj svaki put kad si se susreo sa enemy igračem. Što ti main account nije dosta? Sad ćeš i sa 2nd accountom krenut post count nabijat tek toliko jer te to čini cool? I da, lol je brži od hona. Al opet, sad sam se sjetio da si rekao kako je Bloodline Champions bolji od wowa i zahtjeva više skila od wow arene a čisto sumnjam da si igrao wow dovoljno da igraš arene a kamoli da digneš 2500+ rating. U em ti sunce koji off topic, zašto svaki put topic ode u k..... kad ti kreneš postat ranger?