Pogledaj cijelu verziju : League of Legends
Koliko je vas na pragu uninstala? Gledajuci koliko vrimena i živaca uzima ova igra jel napokon došlo vrime za kapitulaciju, mislim se..
Death By Sexy
08-04-2011, 13:26
Pa zašto igraš ako ne uživaš? Ja osobno sam izgubio volju, ali eto odigram tu itamo i ne živciram se. Zabava je bit.
Gušt mi je isprobavat nove heroje. Ali kad god krenem igrat neke ranked partije zbog masovne kolicine kretena koji tamo obitavaju dođe mi da da da.. razumiš me :)
Death By Sexy
08-04-2011, 13:33
E, zato ja ne igram ranked... Nema mi smisla. :D
Rađe pričekam pa odigram s burazom i njegovim pajdijima ili s nekim svojim ili s dukeom. Uopće mi nije bitna pobjeda.. Zabavno je.
Duke of Earl
08-04-2011, 14:37
Tako je, ja isto uopće ne igram ranked, odigrao sam samo 3 dosad, ali kad sam vidio da tamo isto obitavaju ljudi koji igraju kao da su prvi put upalili LoL, odustao sam od rankeda. Isto većinu vremena igram s ljudima koji su na forumu, ili šaljem friend requestove ljudima s kojima prvi put igram, a vidi se da nešto znaju pa se uvijek da složit neki premade s barem 3 igrača.
http://eu.leagueoflegends.com/news/new- ... -vengeance (http://eu.leagueoflegends.com/news/new-champion-approaches-brand-burning-vengeance)
Ne sviđa mi se baš, mislim da ću ipak svojih 6 k IPa uložit u Aniviu na blef.
DJ Not Nice
08-04-2011, 14:46
R37UwNed80M
generican
09-04-2011, 09:48
Ima nekoliko važnih faktora koje moraš odvagati prije zaključka. Za početak, DotA je puno starija od LoLa, tako da su se oni najočitiji znakovi noobosti mogli profiltrirati već dvadeset puta.
Ok, pošteno. Ti si sada samo obrazložio zašto je to tako. Vidi, ne napadam ja igru, niti kažem da su igrači LoLa mentalno nesposobni igrati tu igru i svi su loši. Samo kažem da sam primjetio da su u prosjeku loši i da sam zato prestao igrati. Ne trebate me napadati odmah zbog tog, već sam rekao da je moguće da jednostavno nisam imao sreće sa matchmaking sustavom.
Zatim, ne znam koliko si i na kojem nivou igrao LoL, ali zbog Matchmaking sustava nebuš naletio na dobre igrače osim ako sam nisi dobar (statistički govoreći).
Prije nego što sam prestao igrati imao sam oko 200 pobjeda i nešto manje gubitaka i iz 10ak matcheva sam izašao. Rating na solo 5v5 mi je bio oko 1600-1700 valjda.
I na kraju, nemam pojma koliko si dugo igrao jedno a koliko drugo.
Dotu oko 3-4 godine, a LoL se ne sjećam, ali negdje oko 8. mjeseca. Sveukupno nekih 5 mjeseci sam ga igrao.
Nisu svi igraći Dote isti. Ima nekoliko različitih communitya, počevši od Garene nadalje, i nisu svi na istom nivou.
Normalno da nisu, ali opet smatram da su igrači dote u prosjeku bolji. Naravno, to je samo moje osobno zapažanje i nisam napravio nikakvu znastvenu studiju da to mišljenje potvrdim.
Ono što sam ja primjetio sa mojim minimalnim iskustvom sa Dotom i sitno malo većim iskustvom sa HoNom je da su igrači ugrubo jednaki, ali zbog kažnjavalačkog karaktera Dote i HoNa su u tim igrama puno nadrkaniji i glasniji.
O karakteru ljudi neću pričati, zato što smatram da su danas gameri olakšali (ova novija generacija). Ja sam gamer starog kova i prije kad si pogriješio, očekivalo se da te ljudi izgrde i da više ne napraviš istu pogrešku, a ne da te netko drži za ruku i kaže da će biti bolje itd. itd. Iako je ovo što sam sada rekao samo digresija matorog prdonje koja vjerojatno nije točna.
Moj bratic je zaglavio u 900elou i nikako izac. Jer ga spaja s ljudima koji su "dobri" kao on znaci 900 elo.
Ja sam solo quee 5v5 1600atm (jedva)
I sam sam primjetio da sto vise gubis spaja te s vecim kretenima sto vise pobjedjujes imas bolji team.
Vjerujte mi poslje 1500 je gušt za igrat nema vrijedanja ni s 1 strane timova. Ljudi se zajebavaju , sarkazam , humor. Ma totalni gušt,.
majstoro
09-04-2011, 14:16
Kico presents
iZ77zfk0VWk
DJ Not Nice
09-04-2011, 14:28
Nemojte više to stavljati.
3xPD, IE, BT!?
WTFROFLOLOMGBBQ!
Duke of Earl
09-04-2011, 14:46
Kico.
DJ Not Nice
09-04-2011, 17:01
Sendi kaže da je isto.
480p does not qualify as high-definition television (HDTV); it is considered Enhanced-definition television (EDTV).
Nego koji build preporucate za Veigara?
DJ Not Nice
09-04-2011, 17:31
Sendi se ne bi složio sa tobom.
jesam jedini kojem je server unavailable ?
jesam jedini kojem je server unavailable ?
Ne, valjda imaju problema nekakvih :I
6 Hours Ago
We will be performing an emergency restart in order to resolve the current issues with the server. We anticipate service to be back in about 3 hours.
Boosts will be extended for the duration of the downtime.
We apologize for the lack of information. The particular issue affected our ability to login to the forums to post messaging. I will update this thread with more information as i receive it.
Edit: responded with an update, didn't edit the original response:
6:30am (gmt) We are still working to get service back up. We ran into a hardware issue while restarting the system. Estimated uptime is 9:30am (gmt).
Edit 2: We are still in the process of getting everything back up. Maintenance has been extended by about 2 hours.
Edit 3: We're still working through some issues. We need to extend the window by 2 hours.
The Fury
10-04-2011, 12:47
Bio je i jučer NA u banani :3
Kako užasno štekaju US serveri, vec sat vremena ja i 3 frenda pokušavamo premade napravit i nikako nece :c
da se nadovežem na onu stvar oko dota/lol igrača.
Normalna stvar da dota igrači gube u lolu kad njihov skill tamo nedolazi do izražaja, čista logika.
Normalna stvar da dota igrači gube u lolu kad njihov skill tamo nedolazi do izražaja, čista logika.
Ti nisi išao u vrtić?
DJ Not Nice
10-04-2011, 21:28
Nije "vrtić" več "vrtič".
Nije "vrtić" več "vrtič".
Znam zato ga pitam jer nisam nija! hwala sto si me proswijetlio mwa
ja jesam, vrtić zeko, bilo je zakon.
Astronauti svi failaju u Cessni jer njihov skill ne dolazi do izražaja.
Duke of Earl
10-04-2011, 21:59
Koji kura.c, ljudi.
Baš to. Jebala vas DotA, stvarno nikog više ne zanima za koju igru treba više skilla, kakvi su dota igrači u LoLu i obrnuto, koja igra ima bolje balans itd. Zagurajte si te usporedbe u guzicu ili si otvorite poseban topic za njih, a ostavite ovu temu za pričanje o onom radi čeg je i otvorena.
OK, on-topic. Naučio sam carryat sa Caitlyn. I dalje je malo UP, ult joj je u većini slučajeva beskoristan, a W i E trebaju AD a ne AP ratio, ali opet... od zadnjih 10 gameova s njom, 7 winova, 5 fakat teških carry situacija (12/2/19 style). Ashe i Tristana su mi i dalje draži, ali ima i Caitlyn nekog gušta.
Rang3ru stari trolle, namiriso sam te na kilometre.
Other users posting from this IP: Rang€r [ 19 Posts ]
Gee...
pa šta nije bilo očito, mislim ono..
prepozno sam ga nakon prva dva posta :(
Lord Ragnarok
10-04-2011, 22:21
:pray: :pray: :pray:
:pray: :pray: :pray:
Ali meni i dalje nije nikako jasno zašto jebote
DJ Not Nice
10-04-2011, 23:01
3
2
1
BASTA!
Ne, fakat, dosta offa, zaletite se do Zare pa derite koliko hoćete.
ty
TkdP-Xp0N6o&feature=feedu
majstoro
11-04-2011, 20:13
imam problemcic
http://img706.imageshack.us/img706/7354/asfasfasfs.png
Sama slika kaze,nema mi nista da izaberem a nemogu nastavit dok ne izaberem,kako ovo?
Jesi probo cookiese ocistit?
DJ Not Nice
12-04-2011, 04:48
vvuAw6KNn2E
Death By Sexy
12-04-2011, 12:25
Nije mi baš nešto.. Al i ne igram u zadnje vrijeme baš.
Markecgrad
12-04-2011, 13:50
Teemo
Noxious Trap
Mushroom reload time increased to 35/31/27 from 30/26/22
Damage reduced to 200/400/600 from 250/475/700
Fixed a bug that calculated the AP coefficient lower than intended
Move Quick cooldown increased to 22 seconds from 13
Pizda im materina :(
Lord Ragnarok
12-04-2011, 14:03
moe link na patch notes?
edit: nvm ucitala se stranica, duuuugo joj je trebalo pa sma mislio da je nesto krepalo
Trenutno sam na 10 win streaku <3 Nasus :>
Brand nije uopce loš, pogotovo kad je s Ryze u laneu, čudo čudo :)
Markecgrad
13-04-2011, 21:22
Ane, nitko im ništa ne može :)
Brand je malkice OP zbog dometa. 900 range 200 radius AoE boom. Nice.
Regarding Recent Server Stability Issues (http://eu.leagueoflegends.com/news/regarding-recent-server-stability-issues)
Badger Teemo, here I come!
ponco1234
14-04-2011, 10:03
Galactic Nasus :D Samo da dode ovaj server vise <.<
Dakle otkako je nasus free igram ga, jer je lik naprosto zakon, al uz njega tu i tamo igram teema, i moram priznat da sam nasao build koji mi paše. ne koncetrira se na ap, vec na att speed i sve efekte sto mu itemi i (E) daju.
Moj build (http://leaguecraft.com/builder/Teemo/?items=83,17,21,55,73,64&runes=36,36,36,36,36,36,36,36,36,58,58,58,58,58,58 ,58,58,58,52,52,52,52,52,52,52,52,52,1,1,1&masteries=1103440130300100000000000000013013100000 000&level=18)
mozete vit da att dmg nije nesto posebno, ali u vecini slucajeva ne stignem do zadnja dva itema. bolje mi je uzet mozda cak i oba dva surviveability itema, ali ocu komentirati nacin na koji build radi. Ogroman att speed, sto znaci da se svi ovi efekti ponavljaju jako mnogo puta
Wit's end, malady, madreds te (E) mi daju ogroman dmg output, iako nema pravi dmg velik. Racunajte bez bloodthirstera, jer ga nikad ne stignem kupit...
Ko igra teema neka komentira moju ideju stackanja as umjesto ad ili ap, pa da vidim sto se da promijeniti :)
pretpostavljam da si mali lvl ?
sumnjam da bi takav build prosao inace, nasus ( barem koliko sam ih ja vidjao ) se inace gradi sa trinity forceom, malletom i tank itemima poslje toga.
Frost Commander
14-04-2011, 17:19
Pa jel nije to build za teemoa a ne za nasusa
Dakle otkako je nasus free igram ga, jer je lik naprosto zakon, al uz njega tu i tamo igram teema, i moram priznat da sam nasao build koji mi paše. ne koncetrira se na ap, vec na att speed i sve efekte sto mu itemi i (E) daju.
Moj build (http://leaguecraft.com/builder/Teemo/?items=83,17,21,55,73,64&runes=36,36,36,36,36,36,36,36,36,58,58,58,58,58,58 ,58,58,58,52,52,52,52,52,52,52,52,52,1,1,1&masteries=1103440130300100000000000000013013100000 000&level=18)
mozete vit da att dmg nije nesto posebno, ali u vecini slucajeva ne stignem do zadnja dva itema. bolje mi je uzet mozda cak i oba dva surviveability itema, ali ocu komentirati nacin na koji build radi. Ogroman att speed, sto znaci da se svi ovi efekti ponavljaju jako mnogo puta
Wit's end, malady, madreds te (E) mi daju ogroman dmg output, iako nema pravi dmg velik. Racunajte bez bloodthirstera, jer ga nikad ne stignem kupit...
Ko igra teema neka komentira moju ideju stackanja as umjesto ad ili ap, pa da vidim sto se da promijeniti :)
Ja taj build uvijek koristim otkad igram s teemom, rusham malady onda wits end onda madreds , poslje toga mozes ic infinity ili neki def item. uvijek sam +10 naspram dethova. Tenkovi se tope pod tobom
mogli su onda bar 520 da iam za neki skin :s
Duke of Earl
14-04-2011, 18:33
Teemo DPS je zapravo jako loš izbor, prolazi samo u Normal i Low ELO mečevima. Razlog tomu je prilično malen attack range, i nevjerojatan squishyness. Da bi si DPS/AS Teemom radio efektivan dmg, u principu trebaš stajat na mjestu i autoattackat, a svaki tim s imalo znanja i koordinacije će prvo odma fokusirat i satrat takvog Teema. Dok s AP Teemom možeš efektivno uletavat i izletavat iz borbe s Blinding Dartom koji u slučaju AP builda radi 500-700 dmg i 1 brzim autoattackom, da ne spominjem gljive koje rade preko 1k damagea.
Teemo DPS je zapravo jako loš izbor, prolazi samo u Normal i Low ELO mečevima. Razlog tomu je prilično malen attack range, i nevjerojatan squishyness. Da bi si DPS/AS Teemom radio efektivan dmg, u principu trebaš stajat na mjestu i autoattackat, a svaki tim s imalo znanja i koordinacije će prvo odma fokusirat i satrat takvog Teema. Dok s AP Teemom možeš efektivno uletavat i izletavat iz borbe s Blinding Dartom koji u slučaju AP builda radi 500-700 dmg i 1 brzim autoattackom, da ne spominjem gljive koje rade preko 1k damagea.
Igrao sam jedno 200tak meceva sa teemom i najbolji build je aspeed/(malady...) Ali ovisi ko sta voli i kakav playstyle...
Ja obicno idem solo q sa frendom koji u 90% slucajeva igra tenka, shen/rammus i nikad nemam problema sa tim buildom ili da me neko focusira...
Ako si vec focusiran sa bilo kakim buildom jebiga nema ti pomoci osim ako netko ne taunta nekoga sa tebe. No opet imas ghost flash i W za izlazak iz takih situacija. Ap teemo je nerfan sada dosta je da svaki clan suprotnoga tima uzme 1 mr item dmg ti pada dosta sa gljivama. Da spomonemo oracle. Mozes ti napravit 700 dmg i onda par sekundi nemas nista gotov si.(isto ko ap yi-fail)
E skill ima premal scale izmedju apa i dmga koji dobijes... Neznam meni osobno najvise pase aspeed madreds malady wits build. Probo sam cisti ad nije to to ima puno boljih range ad carrya
@ Looki skinove kupujes kad su na popustu ^^
Povodom branda. Njegova himna 8)
NOErZuzZpS8
piratov remake, jako brzo.
http://i.imgur.com/fSuDT.jpg
do not want :(
Do want. Prokleti RNG champ.
Death By Sexy
15-04-2011, 07:52
Može!
Ryze sad košta 450 IP, Malpg i Morgana 1350 IP.
E ovo mi se sviđa!
ZtdeknxLGEM&feature=player_embedded#at=50
A ovo ne...
http://riot-web-static.s3.amazonaws.com/images/news/April_2011/4-14_Rumble/rumble.jpg
ponco1234
15-04-2011, 08:39
wooot? Kako ti se ne svida, vidi ga kako je sladak xD Jedno od to 2 kupujem 100%
The Fury
15-04-2011, 08:56
Dobro je što sam pare uložio u Branda. Ovi dvoje mi izgledaju meh.
Death By Sexy
15-04-2011, 09:27
Meni izgledaju daleko zanimljivije i raznolikije od branda...
Ja sad razmišljam koji skin ću kupiti.. Sad je ww thundra i olaf posjedovani, al ne znam baš.. Drugi tjedan.
I meni je ta dilema, ne nam bih li kupio WW-a ili da čuvam pa uzmem galactic renektona ili nasusa X)
A od ovhi novih, monkey king izgleda dosta zanimljivo dok ova druga 'stvar' jednostavno živcira svojim izgledom.
Lord Ragnarok
15-04-2011, 10:53
nisam u toku. dosli neki free skinovi/rp boostovi ili sta da se mogu skinovi kupovati?
350 IP za sve koji su se logirali u zadnjih mjesec dana.
Do want. Prokleti RNG champ.
rng ?
wat.
Random Number Generator. Previše kod tog champa je nasumično. Topovske kugle koje mogu sedam puta pogodit istog champa ili u potpunosti fulat njih pet, Q koji crita za opscenu količinu damagea tu i tamo, itd.
Q cijelo vrijeme crita :D
Random Number Generator. Previše kod tog champa je nasumično. Topovske kugle koje mogu sedam puta pogodit istog champa ili u potpunosti fulat njih pet, Q koji crita za opscenu količinu damagea tu i tamo, itd.
there's no random in 100% crit. (H)
bas je zato i zabavan champ, main mi je postao :D
sickpetey
15-04-2011, 18:47
http://i.imgur.com/4dDQN.jpg
:D
Sgt. Bull
16-04-2011, 19:15
Dobih danas ban na jedan dan zbog diskanja. Zanima me konkretno hoće li se to odraziti na IP?
P.S. Nisam leavao već mi je internet karina i često me diska na par minuta. Danas je dc potrajao nešto duže, vratim se ingame i završim i dobijem ban. Nabijem ih.
Schadenfreude
16-04-2011, 21:09
Ja do sada nisam čuo da je Riot nekome dirao IP zbog toga.
nece se odrazit na IP.
nego, da li netko zna kada dolazi rumble ?
ovu ili sljedecu srijedu ?
ponco1234
17-04-2011, 17:51
Dali je netko vec dobio RP ? Stalno igram s Moakaiom sada dok je free, nije los :P
Death By Sexy
17-04-2011, 18:00
Dobio ja, i kupio:
http://i3.squidoocdn.com/resize/squidoo_images/-1/draft_lens14721821module130909291photo_1288858177O laf_ForsakenSkin.jpg
ŽRTVE!!
Markecgrad
17-04-2011, 19:50
Dobio i ja neki dan. Čuvam:D
ja sam isto dobio neki dan
Lord Ragnarok
17-04-2011, 21:44
znaci dobivaju se RP ne IP?
bornathepicek
17-04-2011, 21:46
Kako Xin owna! :)
Baš ga kupio i presretan sam. Ogroman dmg, tanky je. Baš OP lik :)
Što se tiće RP-jeva, kaj se može išta kupit sa 350? : ?
Može skin na sniženju, samo treba dočekati onaj koji hoćeš, meni još nije stiglo, mater im
Lord Ragnarok
17-04-2011, 22:07
forsaken olaf je na snizenju (il kojivec, samo nazalost brolaf nije na ovakvom snizenju xD)
a ja jos nsiam dobio rp :(
nek si odu vriti
zasto jednostavno ne koristite skin selector? :D
Lord Ragnarok
18-04-2011, 11:32
dosli rp
forsaken olaf <3
Upravo mi se desilo nešto vrlo smiješno, igram kao MF i upravo počinje veliki TF na midu, palim ult dok se neprijateljski Malph svojim ultom zalijeće na mene sa kojih 200 hp, pada mrtav trenutak prije udarca XD
Lord Ragnarok
18-04-2011, 14:50
mozem i neko pojasniti kak ose pune one rune pages?
kupio sam si 6 t3 armor penetration markova (1.66 armor pene) i 2 ona ljubicasta quintesenca (il tako nest). a posto imam 2 rune pagea, na oba sam ih stavio (nznm ni zast ni kako, to me najvise zanima).
sad jel to greska sto sam stavio sveukupno 12 tih markova i 4 quintesenca, ili to tak treba bit?
U fajtu koristiš samo jedan rune page, odabereš sam koji. A puniš/prazniš najjednostavnije sa right-clickom na runu.
Lord Ragnarok
18-04-2011, 18:23
aha, nema nacina da se koriste 2 runepagea?
Kata 2 12 4. Pa štaš ti tu.. Ranije sivir sa rally 0 7 1.. Još malo ranije jungle olaf 0 3 0, odlucija se predat ovi ostali ga poslušaju, a ja s nahranjenim rammusom.. Just another day in league of legends ranked games.
Duke of Earl
18-04-2011, 19:30
Ranije sivir sa rally 0 7 1
Heh, već si dosad trebao naučit da se ljude koji uzimaju Rally ili Revive treba qoeue dodgeat pod obavezno :)
Otkad spuštaju elo zbog dođanja ne radim to pa igram svaku partiju u koju me ubaci(da, ukljucujuci i te sa revivima i rallyima). Imam jedno 30 partija iz kojih sam u kreiranju izaša i to je prikazano ka doslovni poraz i elo je smanjen skupa s time. Debilana živa, i sad sam konstantno u elo paklu od 1000 do 1200. Nema teorije izac odatle. Krecem uskoro na casual normal igre bez stresa jer inace cu pric na persen :)
Lord Ragnarok
18-04-2011, 21:39
pa tak i treba. odes u game i onda izades. tvoj problem sta si uopce ulazio ako ne planiras igrati...
Svaku igram za pobjedu i nikad surrender, osim kad je ocita prednost na protivnickoj strani. :) Ako ima još koji dobar pojedinac možemo izvojevat pobjedu pa cak i sa dva loša u timu. Strast za izazovom.
Q: I'm a jerkface leaver. I can game this system by being a jerkface leaver right?
A: No. You incur elo adjustment based upon team result in normal game. We don't care if you left or not -- if your team won, you will gain points, if your team lost, you will lose points. You do however incur other penalties for being a leaver (and additionally do lose . We do this to keep the system largely 'zero sum. In ranked games though, we DO give you a loss.
Lord Ragnarok
18-04-2011, 22:40
Svaku igram za pobjedu i nikad surrender, osim kad je ocita prednost na protivnickoj strani. :) Ako ima još koji dobar pojedinac možemo izvojevat pobjedu pa cak i sa dva loša u timu. Strast za izazovom.
picko
zbog takvih ko ti kazu da je playerbase los.
bas i nisu u krivu, zar ne?
Bit je pobjedit na ranked. Nije li to glavna svrha tog moda igranja? Normal je nebitno.
Player base je iz mog iskustva loš ali ja nikako ne spadam pod tu skupinu. Potvrdit ce ti par ljudi s foruma s kojima sam igra :)
Lord Ragnarok
18-04-2011, 22:58
ja necu ni pokusati igrati s tobom. vec sam te svrsto u los playerbase.
kolko puta sam vidio ljude u raznim igrama sa tako debilnim itemima da su silovali isusa samog. i to u high-skill dota gameovima. (barem moj vrhunac skilla, al sumnjam da si ti blizu takve razine, cim se tkao pnasas)
Ne kaže da si loš igrač, već da imaš taj retardirani mentalitet da je pobjeda najvažnija, a uopće nije, na prvom mjestu ide zabava, pa tek onda ono ostalo
E: proklet bio nindžo
Easy to judge eeyy?:P
Opet... Ranked je za pobjedu. Normal je za zabavu.. Naucite razlikovat te dvi stvari. U redu
Schadenfreude
18-04-2011, 23:10
Bit je pobjedit na ranked. Nije li to glavna svrha tog moda igranja? Normal je nebitno.
Player base je iz mog iskustva loš ali ja nikako ne spadam pod tu skupinu. Potvrdit ce ti par ljudi s foruma s kojima sam igra :)
S obzirom da i normal i ranked koriste ELO sistem te da nema razlike u IP koje dobiješ za pobjedu između normal i ranked mečeva zašto je toliko važno pobijediti u ranked meču dok je normal meč za zabavu?
Valjda je samo stvar u nazivu i psihologiji istoga.
Lord Ragnarok
18-04-2011, 23:20
a nist drugo nit vise ne dobivas. cudno posto je to vaznije kakti.
ne nisam jedna od osoba koja lako osuduje druge ali
JEDNOSTAVNO VIDIM OCIGLEDNU PREDNOST DA NE IGRAM SA TOBOM.
DJ Not Nice
19-04-2011, 05:59
http://www.leagueoflegends.com/news/new ... born-kayle (http://www.leagueoflegends.com/news/new-skins-now-available-cottontail-teemo-and-battleborn-kayle)
Duke of Earl
19-04-2011, 10:08
http://www.leagueoflegends.com/news/new-skins-now-available-cottontail-teemo-and-battleborn-kayle
Kako je Teemo zakon :D
a nist drugo nit vise ne dobivas. cudno posto je to vaznije kakti.
ne nisam jedna od osoba koja lako osuduje druge ali
JEDNOSTAVNO VIDIM OCIGLEDNU PREDNOST DA NE IGRAM SA TOBOM.
viski igra dobro, i vrlo je pristojan i dobar momak.
haters gonna hate.
viski <3
pa istina je, nikad ne rejđaš i ne seres nikome, a i igras dobro. to sta igras za win je normalna stvar.
Pa da.. idemo po pobjedu ali na normalan nacin.
Duke of Earl
19-04-2011, 14:19
Daj nick da te dodam whiskey, ako si EU.
Daj nick da te dodam whiskey, ako si EU.
i ti si eu ?
daj nik.
Duke of Earl
19-04-2011, 16:52
i ti si eu ?
daj nik.
OriginalGanksta
Electromaster
19-04-2011, 21:35
Yo dawgz.
Ima tam negdje na LoL-u jedan lik pod nickom whosyourdaddy. [Ne znam kak stoji s velikim i malim slovima. :/]
Feget iz razreda, pozdravite ga od mene ak ga ownate. :P
DJ Not Nice
21-04-2011, 01:54
BIhIC9KFyFo
Izgleda seksi cakano!
Markecgrad
21-04-2011, 14:26
Photoshop CS5.
Markecgrad
21-04-2011, 14:34
fala markec u ja odo sad napraviti nesto ovako
Ma daj :pray:
DJ Not Nice
21-04-2011, 14:45
Zadnji post, BOK!
http://www.leagueoflegends.com/news/new ... zed-menace (http://www.leagueoflegends.com/news/new-champion-approaches-rumble-mechanized-menace)
http://riot-web-static.s3.amazonaws.com/images/news/April_2011/4-21_Rumble_Reveal/1.jpgShttp://riot-web-static.s3.amazonaws.com/images/news/April_2011/4-21_Rumble_Reveal/2.jpgShttp://riot-web-static.s3.amazonaws.com/images/news/April_2011/4-21_Rumble_Reveal/3.jpgShttp://riot-web-static.s3.amazonaws.com/images/news/April_2011/4-21_Rumble_Reveal/4.jpg
ponco1234
22-04-2011, 12:47
Mmm heat, vjerovatno nesto slicno Renektonovom fury-u samo sto ovdije ne smije doseci 100 ili ce se silenceati
da ali možda je taj magic damage koji ti da preuber jak :p
LoL
R8ZensTnIXw&feature=feedrec_grec_index
kako to može nekome biti smješno
Flash is very controversial. Some of you love it, some of you just use it because you have to, and some of you hate it. My feeling is that it gives everyone a 'get out of fail' card that reduces skill differentiation in the game, and makes good play rewarded less, and bad play punished less. To some extent, this is beneficial because you get less ROFLstomped, but overall, I think it mostly hurts the game. We've done a bunch of playtests internally without flash, and fights feel a lot more dynamic, and your bloodlust gets sated a lot more. The only downsides are that some characters have difficulty with chain snaring in team fights, especially melee characters that lack strong mobility.
However, all that being said, I know a lot of players are attached to it, so I'm posting here to collect opinions.
If we removed Flash, here's what we were thinking of doing:
1) Replace it with an item like DotA blink dagger, except with LoL flash functionality. Would be ~ 90 second cooldown, pretty expensive, not with many or any stats, etc.
2) Add a new summoner spell, "Summoner Dash" which for 3 seconds makes you immune to slows and increases your speed by 30-50%. We feel this may be necessary for some characters that depend on flash especially strongly to initiate, while still not being a 'get out of fail' card.
3) Modify cleanse to be 65% cc reduction after you use it for one second longer than currently. Late game cc stacking will likely be too powerful without something like this to counter heavy CC teams.
4) Remove the team heal aspect of heal, and make it significantly better for self healing.
NOTE -- if we did these, we'd try on the PTR first, and we'd try it live for 2 weeks to see if it works well. If it was poor, we'd roll it back.
I've included a poll so we can track opinions. Please also post comments!
Regards,
Zileas
Slightly updated approach we were discussing:
- Remove flash
- Add blink dagger item that is ~1250 cost of proc, 120 sec cd? This will pop projectiles and can be used at any time. Stand-alone item listed under movement on shop.
- New cleanse – clears debuffs, and for 3 seconds after, immune to slows & roots, while stuns are turned into slows of the same duration at 35% slow. These stuns still interrupt spells though. No longer reduces CC durations -- except where immune.
- Add Summoner Dash – +35% speed + immune to slowing effects for 3 sec.
Fun
120 cd na tom itemu?
1250 gold?
jesu oni retardirani?
crnakuga
23-04-2011, 16:38
Ljudi bi to kupovali za svakog heroja..
http://www.leagueoflegends.com/news/pat ... iew-100116 (http://www.leagueoflegends.com/news/patch-preview-100116)
2Dmh9QXxdnU&feature=player_embedded#at=123
kako je rejtan komjuniti od lola..idu mi na zivce i razmisljam da ga izbrisem...jebote cijeli gejm oni meni seru da KS sa tryndamerom....a pazi score...posebno akali i vlad... ono sva sreca pa imam takve skilove za KSanje.. -__-''
http://www.slike.com/slike/kojalosost.jpg
Stvarno bi trebali uvesti potvrdu kreditnom karticom kod registracije. Da se malo smanji broj djece u LoL-u
Poceo igrat Kassadina, jako mi se sviđa
crnakuga
24-04-2011, 16:57
Stvarno bi trebali uvesti potvrdu kreditnom karticom kod registracije. Da se malo smanji broj djece u LoL-u
A svi koji su 18+ imaju kreditnu karticu? lol...
Ako nemaš ne igraš i to je to. A može i devizna.
Sgt. Bull
24-04-2011, 18:00
Onda neka uvedu i IQ test i test fizičke spreme. Kad smo već krenuli filtrirat. :)
Death By Sexy
24-04-2011, 18:40
JEJEJEJEJE, Alistarića budu mu buffnuli!
Danas mi je čak i išlo. Ubio jednu s Nasusom. Nasus, sori kaj sam te zapostavio <3
Onda neka uvedu i IQ test i test fizičke spreme. Kad smo već krenuli filtrirat. :)
Nebi bila prva igra koji ima taj sustav s karticom.
Death By Sexy
24-04-2011, 19:37
Joj daj, odfakajte s tim spikama.. Ko da su odrasli pametniji i pristojniji ili bolji u igrama. Ljudi su općenito moroni i uvijek će takvi biti. Igraj LoL ako te zabavlja i ne obaziri se na druge. I ak neko saka, e pa jebiga - IGRA JE!
Ima netko ovdje da igra Zileana na EU?
Želim da isprobam Zil+Urgot lane combo za ultimativno silovanje
Ima netko ovdje da igra Zileana na EU?
Želim da isprobam Zil+Urgot lane combo za ultimativno silovanje
hi zilean and urgot.
meet my poppy and sion.
: >
E al oni ne mogu ništa protiv njih dvojice, mislim ono super, mogu harrasat oboje ali Urgot i Zilean to rade sa duplo veće udaljenosti, jedan radi magic a drugi physical štetu te je dosta teško braniti se od obojice, imaju bolestan range i vrlo teško ih je ubiti radi urgotovog shielda i zileanovog haste/slowa
E al oni ne mogu ništa protiv njih dvojice, mislim ono super, mogu harrasat oboje ali Urgot i Zilean to rade sa duplo veće udaljenosti, jedan radi magic a drugi physical štetu te je dosta teško braniti se od obojice, imaju bolestan range i vrlo teško ih je ubiti radi urgotovog shielda i zileanovog haste/slowa
ne mogu nista ? :D
sion se shielda, flasha -> stun.
poppy charga, qqqqqqqq
gg.
To baš i nije pravi harrasment, više pokušaj ubijanja, i to se može desiti svako par minuta, dok ova dvojica mogu štancati bombe i acid huntere dok god imaju meta i mane
Duke of Earl
25-04-2011, 18:20
Morgana <3 <3 <3 Nakon što sam potrošio 6300 IP naslijepo da kupim Aniviu, skužim da mi Morgana u Mage/Support domeni paše jedno 3x bolje. Savršen champ, neznam zašto je skoro uopće ne viđam više.
Lucky.Strike
25-04-2011, 18:29
zato jer ljudi vise vole igrat noobovske champove kao što je trynda
u skoro svakoj igri ga vidim :|
LOL za Trynde comment
Vidis ga jer ga mnogi zele svladati
trynda owna, zadnjih dana imam jedno 14 od 15 winova 3na3 s njim :D
btw. jel moguce da sam bolje rangiran u 3na3 nego u 5na5 ...znaci da taj matchmaking sustav ne ide samo po levelima (29 sam level) .
Uglavnom imam puno više winova u 3na3 i dobijam predobre timmejtove ali i dosta dobre protivnike za razliku od 5na5.
Lucky.Strike
25-04-2011, 22:13
po meni trynda ima prevelik damage,i još ulti koji ga drži živim 5 sekundi nakon šta bi trebao crknut.dosta da vas dokrajči :kill:
Istina, ima dmg ali early game je za qurac. Ako mu das slobode da se nafarma ili jos gore nafida onda je pošast živa. Što se tice utlija, utl mu je dosta sjeban jer je zapravo posebnost u njemu da ga sto dulje odgodis sto se naravno nekad obije od glavu. Nažalost mnogi misle upalit cu ult i ubit random tipa.Meni ult služi samo za bježanje, 1vs1 situacije i ono kad si više od 90% siguran da ces nekog ubit odnosno da ne moras bjezat. Dalje tryndu je lako dobit sa nekim dobrim CCom tako da ga nije neki problem ubit.
Tyrind kao i par drugih (čitaj svi tanky deepsovi i likovi koji imaju apsurdan damage sa samo tri itema) champova su vrlo sjebani na TT-u tako da su skoro uvjek prisutni i da je pobjeđivanje s njima vrlo lako, uglavnom zato jer je smiješno lako ubiti troje ljudi tyrindom ako nemaju nikakav disable.
TT-u?
Hmm, istina ali koliko znam u 90% slucaja banaju tryndamera u rankedu.
Twisted Treeline, 3v3 mapa koja je dosta drukčija od 5v5 mape jer je puno bolja za champove koji su jaki 1v1 ili koji brzo snowballaju poput Tyrinda, Munda, WW-a i drugih.
http://www.leagueoflegends.com/news/lea ... ent-rumble (http://www.leagueoflegends.com/news/league-judgment-rumble)
DJ Not Nice
26-04-2011, 03:07
Dghwqj_Qddc
Schadenfreude
26-04-2011, 03:56
btw. jel moguce da sam bolje rangiran u 3na3 nego u 5na5 ...znaci da taj matchmaking sustav ne ide samo po levelima (29 sam level) .
Uglavnom imam puno više winova u 3na3 i dobijam predobre timmejtove ali i dosta dobre protivnike za razliku od 5na5.
Matchmaking sustav uopće ne ide po levelima nego koristi ELO sustav koji je kod normalnih mečeva isti za 5v5 i 3v3.
Istina, ima dmg ali early game je za qurac. Ako mu das slobode da se nafarma ili jos gore nafida onda je pošast živa. Što se tice utlija, utl mu je dosta sjeban jer je zapravo posebnost u njemu da ga sto dulje odgodis sto se naravno nekad obije od glavu. Nažalost mnogi misle upalit cu ult i ubit random tipa.Meni ult služi samo za bježanje, 1vs1 situacije i ono kad si više od 90% siguran da ces nekog ubit odnosno da ne moras bjezat. Dalje tryndu je lako dobit sa nekim dobrim CCom tako da ga nije neki problem ubit.
Ili:
1. Čekaj da aktivira ulti
2. Broji do 4
3. Stavi Ignite na njega
4. Čekaj još 3-5 sekundi
5. Slušaj "An enemy has been slain" rečenicu
Ovo mi nikad ne dosadi raditi kada igram 3v3
Matchmaking sustav uopće ne ide po levelima nego koristi ELO sustav koji je kod normalnih mečeva isti za 5v5 i 3v3.
Ili:
1. Čekaj da aktivira ulti
2. Broji do 4
3. Stavi Ignite na njega
4. Čekaj još 3-5 sekundi
5. Slušaj "An enemy has been slain" rečenicu
Ovo mi nikad ne dosadi raditi kada igram 3v3
osim ako ima dovoljno mozga da pretisne e -> q.
Rumble, moj siiiiii!
ja bi da napokon stave nekog kvalitetnog tanka u igru, makar nebi se žalio da nam daju i Magma Chamber
Death By Sexy
26-04-2011, 11:29
Alistar mislim da si mi malo slabiji, ali ujednačeniji. Trample tramp! <3
Rumble, moj siiiiii!
ja bi da napokon stave nekog kvalitetnog tanka u igru, makar nebi se žalio da nam daju i Magma Chamber
same here, danas sam uzeo RP za njega, i kupio bunny teemo skin.
Duke of Earl
26-04-2011, 15:19
Karthus je free ovaj tjedan :( :(
serveri su up, rumble je 4800 :)
EU serveri valjda tek sutra updateaju.
Btw Ryze je prava LEGENDA u league of legends. Bildaš mu snagu sa protection itemima koji dižu manu i na kraju dobiješ lika koji može preživit fajt i uz to ubit pola protivnickog tima, diš bolje. Možda najzabavniji champ po meni :)
Markecgrad
26-04-2011, 18:24
EU serveri valjda tek sutra updateaju.
Btw Ryze je prava LEGENDA u league of legends. Bildaš mu snagu sa protection itemima koji dižu manu i na kraju dobiješ lika koji može preživit fajt i uz to ubit pola protivnickog tima, diš bolje. Možda najzabavniji champ po meni :)
http://screenshot.xfire.com/s/113195949-4.jpg
:)
Lucky.Strike
26-04-2011, 18:40
ljepo ljepo,ja sam ga kupio pred tjedan dana za 450ip,ali još nisam probao igrat s njim,sad ste mi baš volju napravili
Ryzea su već nerfali, ali trebali bi još malo, pošto je trenutno nešto poput tanky dpsa, praviš mu survivability a sa njim mu raste i damage, ideja kao takva nije loša ali je trenutno prelako dignuti mu taj damage.
Schadenfreude
26-04-2011, 22:16
Ja i govorim o situaciji kada pritisne e -> q.
Ignite će prvo prepoloviti količinu hp-a koju bi inače dobio od q, a zatim mu oduzeti to malo hp što je dobio.
Ja i govorim o situaciji kada pritisne e -> q.
Ignite će prvo prepoloviti količinu hp-a koju bi inače dobio od q, a zatim mu oduzeti to malo hp što je dobio.
still disagree, jako rijetko se to desi. also, reko si da igras 3v3, a tamo su igraci ( po mom iskustvu bar ) dosta losiji.
jel se to meni cini, ili rumble bumble trumble razara?
danas u jednom mecu imo 2 quadre, u drugom 3v3 sam imo par situacija 3 vs 1 i triple sam izvuko...
Markecgrad
26-04-2011, 23:46
rumble killble stealble
rumble killble stealble
sorry :<
Schadenfreude
27-04-2011, 01:44
still disagree, jako rijetko se to desi. also, reko si da igras 3v3, a tamo su igraci ( po mom iskustvu bar ) dosta losiji.
U mome slučaju se to događalo jako često ako sam imao Ignite i igrao protiv Trynda (što je dosta češće u 3v3 nego 5v5).
Razlog zašto nije rijetko je zbog toga što je to čisto stvar matematike, Tryndamere od svog q bez ap-a (kojeg nitko ne uzima na njemu) može dobiti maksimalno 200 hp-a kada je Ignite na njemu, a Ignite kada si lvl. 10 dijeli 250 dmg.
Ako znaš brojiti i prepoznati kada će on iskoristi svoj e vrlo su male šanse da će on izvući živ.
Death By Sexy
27-04-2011, 13:08
Dobar Alistar.
Budu ti ga ubili kao i gankplanka.
there's still teemo and malzahar :(
Rumble je malo OP lik ( koliko malo , procjenite sami )
Ovo za ryzea, taj lik mi nikada nije bio nesto :/
Norther, 5v5 arranger ranked je zakon stvar, to treba stalno igrat :) bas ti je ono vise gust dobiti i trudit se a rejg unutar tima je neprocjenjiv. Pobjediti unatoc mega rejgu zeca i lovca XD :D
Fireblade
29-04-2011, 01:14
ok,danas igram 3 gejma sa vladimirom,30 lvl full rune,normal game ovo ono
na MID mi dodje BRAND sva 3 gejma
TAJ LIK JE OP
znam da rageam,unaprijed se ispricavam,al moram
jedva cekam da ga nerfaju/maknu da je f2p ovaj tjedan
lol, ja ne znam kako te moze on maltretirati, cekas da baci krug u uvijek mu se maknes, :D
Fireblade
29-04-2011, 01:17
znam,al vlad je smece do 7 lvla
isti prozorcic je sa caytlin na vlada -.-
:D svaki ad ranged carry bi trebao imati prednost nad vladom, barem sa mf imam uvijek
DJ Not Nice
29-04-2011, 08:47
Nisu ne.
Death By Sexy
29-04-2011, 08:56
Brand je OP early game... Nikad to ne kažem, al lik je. Ima preeeeveliki range, cijelo vrijeme se trebam skrivati pod towerom, a lik outrange towera i taj AoE ability baca svako malo. Prenaporan je lik. Kasnije ga se lako uništi.
Fireblade
29-04-2011, 10:45
a i damage mu je masivan uvijek :/
Kao leblanc i veigaru npr.
DJ Not Nice
30-04-2011, 02:00
8hotD5XoMmE
xDDDDDDDDDDDD
Death By Sexy
30-04-2011, 08:47
Lud je lik. :D
http://riot-web-static.s3.amazonaws.com/images/news/May_2011/5-02_Vayne_Teaser/vayne_promo.jpg
http://www.leagueoflegends.com/news/cha ... ght-hunter (http://www.leagueoflegends.com/news/champion-sneak-peek-vayne-night-hunter)
DJ Not Nice
06-05-2011, 05:00
Što je? ..ne igra se više baš LoL?
TZKCUaZY028
Igra,igra...toliko da i ne stignemo postat po forumu :D
Ja sam tek počeo igrat, pa ako igrate možete me nac pod nickom dubk1ng pa da bacimo nešto zajedno? 7 pobjeda i 3 poraza nije loše za početak al imam iskustvo iz HoN-a, nisam baš totalni njub.
Lord Ragnarok
06-05-2011, 17:02
farm like crazy.
to je recept za win
U zadnje vrijeme derem glave sa Gangplankom, prezabavan je nakon ove promjene ^^
crnakuga
06-05-2011, 19:30
Ne igra se Lol? Mislim da se to najvise i igra sada :D
DJ Not Nice
06-05-2011, 19:36
Dakle, toliki ovisnici da se više ne stigne ni okeljit SS kak ste moćno odigrali rundu il pak uvjeravati druge kak je baš taj heroj bolji? xD
Death By Sexy
06-05-2011, 21:39
OŠ SS? Evo ti jedan friški (obratite pažnju na Xinove iteme :D):
http://i.imgur.com/UWUrw.jpg
DJ Not Nice
07-05-2011, 04:43
SxPFijOpdlo
Let's roll homie!
Meni je nekako draža ova :
6wHp4VJ47v0&feature=related
Ili pak ova:
iuOWR0xTZpo&feature=related
^^
Lord Ragnarok
08-05-2011, 15:16
http://i.imgur.com/6oQeP.jpg
za 1 partija/danu i vise nego zadovoljan.
samo nazalost nisam uspio umjesto spirit visage skupiti frozen mallet (imo sam golda, srusili onaj kurac prije)
Sgt. Bull
09-05-2011, 00:02
Postoji li neka ingame report komanda? Ono tipa ćiza report? Ili je samo u onom chat qrcu?
DJ Not Nice
09-05-2011, 02:25
Koliko ja znam tek poslije fajta možeš.
DJ Not Nice
09-05-2011, 06:31
vU0lIAxKITk
Duke of Earl
09-05-2011, 14:22
Ovaj Tenacity i novi itemi mi se jako sviđaju.
Totalno promašen patch.
Ajd ovaj tenacity je ok stvar, al ostale gluposti koje su napravili, daj molim te... Od kad bi shen trebao biti carry. Pa on je tipičan tank i ništa više.
Pa zato su ga i nerfali, jer je radio prevelik damage i usto bio odličan tank, sad će raditi nešto manji damage ranije u igri ali će ga moći povećati hp-om, a pošto je tank to mu i nije baš loša ideja.
sabo1994
09-05-2011, 17:38
Daj me addajte ko zeli, Sabo1994 nick inGame, LOL Najbolja igra :)
kreator_
09-05-2011, 23:10
Krekivs, Evropski klijent, pa potrazite :)
DJ Not Nice
10-05-2011, 04:43
Ako itko u kojem slučaju lurka forumom u ovo doba, nek si škicne okicama na stream i game s novim čempom.
http://www.youtube.com/user/RiotGamesIn ... H-6Zrefj6I (http://www.youtube.com/user/RiotGamesInc?feature=feedlsb#p/l/BH-6Zrefj6I)
Lord Ragnarok
10-05-2011, 07:55
Pa zato su ga i nerfali, jer je radio prevelik damage i usto bio odličan tank, sad će raditi nešto manji damage ranije u igri ali će ga moći povećati hp-om, a pošto je tank to mu i nije baš loša ideja.
wat, jesi ti sluso sta su oni pricali? stavili su mu dmg proporcionalan healthu.
sada mu samo radis hp hp hp hp a dmg raste raste raste raste.
sakativno uzasno..
Ako štancaš samo hp hp hp hp a dmg raste raste raste raste, ti umireš umireš umireš umireš brzo brzo brzo brzo.
Lord Ragnarok
10-05-2011, 09:41
da, jer nitijedan hp item ne povecava nikakve ressitance!
Ali, erm... Ki Strike je uvijek bio vezan za HP... sada je samo 8% bonus umjesto 3% total... Što vam ne valja?
The Fury
10-05-2011, 13:03
Ne valja to kada igram sa Brandom i imam score 29/6/18 da 2 livaju iz tima i ne mogu se recconectat zbog Riota ... Jer sređuju servere :(
Duke of Earl
10-05-2011, 15:01
Ne kužim ni ja di je problem sa Shenom :? Ne smeta mi ovaj nerf previše, zato jer je Shen stvarno prejak za tenka early game, nemali broj puta sam bio glavni carry prvih 20 min igre, jer spamanje Ki Strikea i Vorpal Bladea (uvijek to prvo levelam do kraja) radi neočekivano velik dmg. A i sad opet mogu razmislit o vraćanju Warmogsa u svoj Shen build.
gZDJqpFspmg&feature=player_embedded
Kupujem sigurno. Mislio sam čekat Monkey Kinga, ali Vayne mi izgleda prezabavno. Pro Phreak skills od 3:24 nadalje.
Vayne je gušt za igrat. Mislim da imam jako dobar build za nju jer maloprije smo igrali sa jednim manje i dobili. Prvi item Tiamat, 2. Berseker's greaves, 3.Frozen mallet, 4.Cloak and dager, 5. još jedan Tiamat, 6. Infinity edge. Rula samo tako :)
Nema šanse da joj plijen pobigne pogotovo nakon frozen maleta. Tiamat zbog lakšeg farmanja i dužeg ostanka na laneu. Mislim da je lagano op jer ovo je tek 3. partija sa njom i radim cuda vec.
Štancajte joj attack speed i uzmite madreda, uz silver bolts svaku sekundu ćete raditi oko 10-ak posto nečijeg hp-a
Da, mogucnosti su joj nevjerojatne :)
Death By Sexy
11-05-2011, 11:14
Čini se malo OP ili barem izuzetno naporna..
Kao Tristana, ali sa malo Poppy i Akali u mixu. Čini mi se bar malo OP.
Death By Sexy
11-05-2011, 12:01
Vidim da su dodali nove kerefeke za lvl, health i mana bar... Al lat mi je uvijek cca. 200 sad. :/
Duke of Earl
11-05-2011, 16:45
Vayne je baš onako minimalno OP, treba joj samo blago podesit true DMG na silver boltsima i možda cooldown na tumbleu, inače je sasvim izbalansiran champ, usprkos idiotskim whineanjima po forumima po kojima se čini da je ovo naj-OP champ ikad izdan.
Forica je kak se svi žale da je tumble, usprkos malom rangeu i nemogućnošću prolaska kroz zidove, OP zbog prekratkog CDa (2 sekunde na 5.om levelu), dok je sasvim normalno da Kassadin ima flash s skoro duplo većim rangeom, koji prolazi kroz zidove, i radi od 300-500 dmg, + naviše, svakih 4 sekunde :)
Evo odigrao sam sad oko 40 partija, igra mi se sviđa i sve to ali... Ovo je totalno neizbalansirano, neki heroji su definitivno OP. Lik me je htio reportat da sam hacker zato što sam ih owno sa Master Yi-om kojeg možeš kupit jako jeftino. Također kad igram solo dobijem slom živaca zbog retarda koji igraju samnom, nekažem da sam ja odličan ali boga mu ti ljudi su glupi ko kurac, ista stvar kao i sa HoN-om, igrivo jedino sa pravom ekipom.
40 gameova znači da si negdje level 10, 15 max. Sve je OP na tom nivou.
10 level da, kasnije će bit malo bolje zbog masteries-a i runa, svi isti level, jesi na to mislio? Ako je tako onda super, jer sad dosta igrača ima drugi acc i dođu tu i ownaju ove low levele koji su tek počeli.
Ja znam da sam HC suckao do negdje 100. igre, i onda samo suckao do negdje 300.
Schadenfreude
11-05-2011, 21:33
Vayne je baš onako minimalno OP, treba joj samo blago podesit true DMG na silver boltsima i možda cooldown na tumbleu, inače je sasvim izbalansiran champ, usprkos idiotskim whineanjima po forumima po kojima se čini da je ovo naj-OP champ ikad izdan.
Forica je kak se svi žale da je tumble, usprkos malom rangeu i nemogućnošću prolaska kroz zidove, OP zbog prekratkog CDa (2 sekunde na 5.om levelu), dok je sasvim normalno da Kassadin ima flash s skoro duplo većim rangeom, koji prolazi kroz zidove, i radi od 300-500 dmg, + naviše, svakih 4 sekunde :)
Riftwalk može imati (bez CDR stvari) cooldown od 4 sekunde tek kada si level 16, Tumble može imati cooldown od 2 sekunde kada si level 9, Riftwalk košta 100+ mane, Tumble košta 35 mane, Riftwalk zahtjeva da praktički budeš na svojoj meti, Tumble zahtjeva samo da budeš dovoljno blizu da napadneš jednom.
Što se tiče štete mislim da Riftwalk ima veći potencijal kada je u pitanju više protivnika, ali da Tuble ima veći potencijal kada je u pitanju samo jedna meta.
Drop 160 poena u 3 dana. Pa stvarno koji pacijenti igraju na rankedu to su neistine. S druge strane na normalu sve štima
Riftwalk može imati (bez CDR stvari) cooldown od 4 sekunde tek kada si level 16, Tumble može imati cooldown od 2 sekunde kada si level 9, Riftwalk košta 100+ mane, Tumble košta 35 mane, Riftwalk zahtjeva da praktički budeš na svojoj meti, Tumble zahtjeva samo da budeš dovoljno blizu da napadneš jednom.
Što se tiče štete mislim da Riftwalk ima veći potencijal kada je u pitanju više protivnika, ali da Tuble ima veći potencijal kada je u pitanju samo jedna meta.
+ tumble se moze iskoristiti tek nakon jednog auto-att ponovno sto moze nekad ograniciti kada nekoga lovis po sumi.
Drop 160 poena u 3 dana. Pa stvarno koji pacijenti igraju na rankedu to su neistine. S druge strane na normalu sve štima
lol wisky , il si najnesretniji igrac kojeg sam ikad vidio ili nesto drugo :D
Ma za popizdit.. Nemoj mi ništa pricat :)
The Fury
12-05-2011, 17:23
Ekipa, koje su najbolje rune za Vayne. Baš je kupih, trebam se malo spraksat sa njome :3
DJ Not Nice
13-05-2011, 05:14
dcYCi6U0isY
Sgt. Bull
14-05-2011, 03:10
Hebem ti ruse i ko im dade da igraju na europljanskom serveru. 50+ minuta nisu ušutili njih dvojica, sreća pa ih u gejmu nije bilo više inače...
E ljudi, jel se netko od vas na NA zove Markec?
Markecgrad
14-05-2011, 11:55
Da.
crnakuga
14-05-2011, 12:26
Please novi server za aziju i poljake
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.