Pogledaj cijelu verziju : League of Legends
riješiti ću se acca i ove teme da ti olakšam :D
Lord Ragnarok
20-03-2011, 22:41
fala kurcu
Markecgrad
20-03-2011, 22:45
Aukurac, sada ću ga morati trpiti na gladiatusu:(
Lord Ragnarok
20-03-2011, 23:08
barem ga necu gledati u ovom topicu
Kico bitno je da budes gdje je aktualno, prodaj, sljivis ovo.. dream your ... american life ! :D
Wolfwrath
22-03-2011, 14:37
Uh,novi heroj dolazi... Već imam filing da ce bit iritantan dozlaboga.
Btw, ko je taj Urf the Manatee kojeg spominju?
Death By Sexy
22-03-2011, 14:58
Možda je 1. april fora... Tak je i Urf bio, pa ga je WW pojeo. Već je jednom odbačen taj monk.
Duke of Earl
22-03-2011, 15:55
Da, duh Urfa se nekad čak može vidjet na summoners riftu, top lane, iza prvog turreta i nasuprot barona.
=) a to je urf, hehe, cool story .
Al ovaj blind monk nije los koncept za heroja.
Uh,novi heroj dolazi... Već imam filing da ce bit iritantan dozlaboga.
Btw, ko je taj Urf the Manatee kojeg spominju?
Pa sad im stvarno pizda materina vise jebli ih heroji nek izbace novu mapu
Nova mapa stiže s drugom sezonom. :)
Ima netko iskustva s Galiom? Savjeti i preporuke su dobrodošli.
Wolfwrath
22-03-2011, 17:52
Ah,to je taj duh. Znam da me je jednom jebački isprepadao :P
Vezano za Galia, nisam dugo s njim igro i ne znam kako su ga mijenjali zadnjih par patcheva, no poanta je u tome da ideš si natrpaš hrpetinu magic res itema kako bi dobio što jače spellove zbog passiva,ak se dobrom sjećam. Ako se ne varam, mid game je ključan, zato što nije posebno jak na početku, pa na mid gameu moraš si dograbiti prednost kako bi ih pwnao end game. Ako nije nafarman, i nije baš neki dmg :P
Ah,to je taj duh. Znam da me je jednom jebački isprepadao :P
Vezano za Galia, nisam dugo s njim igro i ne znam kako su ga mijenjali zadnjih par patcheva, no poanta je u tome da ideš si natrpaš hrpetinu magic res itema kako bi dobio što jače spellove zbog passiva,ak se dobrom sjećam. Ako se ne varam, mid game je ključan, zato što nije posebno jak na početku, pa na mid gameu moraš si dograbiti prednost kako bi ih pwnao end game. Ako nije nafarman, i nije baš neki dmg :P
tesko je vidjet dobrog galia, a i prije je bio mnogo jaci
Duke of Earl
22-03-2011, 18:03
NE RADI ISTI TIM LJUDI NA MAPAMA I HEROJIMA .
Jebote, ovakvih mutavih izjava poput tvoje se nagledam svakiSput kad izlazi novi heroj, bilo na službenim forumima, bilo na youtubeu, uvjeren da se radi o mentalno zaostaloj djeci ili trollovima, i onda dođem u ovu temu i pročitam ovo tvoje. Da li ti je ikad palo na pamet da u Riotu imaju posebne odjele za koncepte novih champova, za druge mape, za tehničke detalje, za balansiranje itd., što je već nebrojeno puta spomenuto na službenim forumima, i što je naravno krajnje logično. Ali ne, uvijek se mora pojavit neka zaostala budala s komentarom "FUCK OU RIOT I WANT NEW MAPS AND MOAR NERFS, NOT NEW CHAMPS !!!111!1". Da ponovimo:
NE RADI ISTI TIM LJUDI NA MAPAMA I HEROJIMA.
NE RADI ISTI TIM LJUDI NA MAPAMA I HEROJIMA .
Jebote, ovakvih mutavih izjava poput tvoje se nagledam svakiSput kad izlazi novi heroj, bilo na službenim forumima, bilo na youtubeu, uvjeren da se radi o mentalno zaostaloj djeci ili trollovima, i onda dođem u ovu temu i pročitam ovo tvoje. Da li ti je ikad palo na pamet da u Riotu imaju posebne odjele za koncepte novih champova, za druge mape, za tehničke detalje, za balansiranje itd., što je već nebrojeno puta spomenuto na službenim forumima, i što je naravno krajnje logično. Ali ne, uvijek se mora pojavit neka zaostala budala s komentarom "FUCK OU RIOT I WANT NEW MAPS AND MOAR NERFS, NOT NEW CHAMPS !!!111!1". Da ponovimo:
NE RADI ISTI TIM LJUDI NA MAPAMA I HEROJIMA.
boli tebe kurac sta ja pisem....=) mwa :* i ja newajnam za heroje jer ih imam skoro sve tako da gtfo m8. I to sto ti kazes stoji ali ima neka glavesina koja odlucuje o svemu ne? I malo je dosadno igrat cijelo vrijeme istu mapu.....trebas bit retardiran da gledas jedno te isto kolko igras... Ko i igraci dote...majku ti isusovu...
Markecgrad
22-03-2011, 18:31
Zar sam ja jedini koji ne želi novu mapu?
Zar sam ja jedini koji ne želi novu mapu?
ne i ja sam...neznam kakvu bi vi mapu htjeli?da ide 8 laneova?
Wolfwrath
22-03-2011, 19:26
Igrah sad sa Galiom, ise,kako je taj lik preslab end game. Slab je općenito,al end game se jedva nosi sa minionima ak nije jebački nafidan, a ne vidim kak to može osim ako su protivnici 5-godišnjaci.
Lucky.Strike
22-03-2011, 19:30
mah,ja sam sad bacio 3 gejma s kog'mawom ,lik mi baš owna mislim da cu ga kupit
a to za heroje,po meni ih malo prečesto izbacuju
Wolf@- Urf je prije bio champ (trebao je biti :D)
OT: dogovoreno je dobivam acc onaj ali dobivam i lol acc s manje champova i winova nego na mome
Duke of Earl
22-03-2011, 19:51
Igrah sad sa Galiom, ise,kako je taj lik preslab end game. Slab je općenito,al end game se jedva nosi sa minionima ak nije jebački nafidan, a ne vidim kak to može osim ako su protivnici 5-godišnjaci.
Jep, Galia bi mogli komotno izbrisat iz igre, ili ga redizajnirat, skroz je beskoristan u ovom stanju. I kad je izašao bio je sasvim prosječan, i onda su ga bez ikakva razloga još sumanuto iznerfali. Nema sretnije osobe od mene kad ga vidim u protivničkom timu, a kad je u mojem onda queue dodgam :D
Galio i nije toliko slab,samo je skup i ne zanimljiv pa ga nitko do sada nije kupio osim 5-6 ljudi max :/
ponco1234
22-03-2011, 19:57
Wow, ovi free champ rotation mi se u opce ne svida, maltene stalno jedni te isti <.< Shena ne moram ni kupovati kada je svaki 2. tjedan free
ja sam kupio shacoa
-nisam zadovoljan :((
nevidljivost pre kratka
-jax u pizdi materini slab
-ulti veliki cd :((
trebao sam nastaviti skupljati za tw-a
@swero game ?
mah,ja sam sad bacio 3 gejma s kog'mawom ,lik mi baš owna mislim da cu ga kupit
a to za heroje,po meni ih malo prečesto izbacuju
I ja sam imao isto misljenje na pocetku .. jer kvragu dok si novi di ces to sve pohvatat :D
Ali sad mi je bas super svaka 2 tjedna novi champ jer igra sve vise dobiva na raznolikosti a ovi noviji su cak i dosta zanimljivi, ne pada im kreativnost.
@swero game ?
:( ne želi igrati samnom hwata me depra :|
@swero game ?
:( ne želi igrati samnom hwata me depra :|
da ti nije zao mene
da zbog tebe secem vene
I Shaca treba znat igrat....tezak je heroj....Ako ga nisi igro od pocetka neces bas nesto biti dobar snjim.
Norther zasto ti i Duke mislite da sam ja ozbiljan u vezi mape? Saberite se
Lord Ragnarok
22-03-2011, 21:17
da ti nije zao mene
da zbog tebe secem vene
I Shaca treba znat igrat....tezak je heroj....Ako ga nisi igro od pocetka neces bas nesto biti dobar snjim.
najvece sranje sto sam dosad procitao
Wolfwrath
22-03-2011, 21:19
Kog je legenda :D
Kico, baljezgaš gluposti. Jax je jedan od najjačih heroja u igri, a šta očekuješ od shacoa, rikimarua?
I da, Galio služi svrsi kao full support lik, al svejedno je idiotski pošto moraš bit jako dobar igrač da bi ga mogao iskoristiti kako treba ponajviše zbog skillova koje je teško iskoristiti uspješno. Q je prespor i premal AoE da bi imao ikakve svrhe protiv malo boljeg protivnika, onaj Gust je prekratak za bilo kakve manevre (a i beskoristan za hvatanje onih koje bježe zato što galio stane kad casta). W skill je izvrstan kao potpora određenim melee likovima, a skužio sam da ulti radi izvrsno u kombinaciji sa nunuom i njegovim ultijem. Njih dva zajedno opale ulti, i u najgorem slučaju cijeli protivnički tim ostaje na 30% hpa...
Galio i nije toliko slab,samo je skup i ne zanimljiv pa ga nitko do sada nije kupio osim 5-6 ljudi max :/
jesi ti toliko glup ili trolas, iskreno reci
da ti nije zao mene
da zbog tebe secem vene
najvece sranje sto sam dosad procitao
Treba se navici igrat trenutnog Shaca ocemo ranked skupa da mi dokazes suprotno? klat ce te ljudi zato nebudali :* mwa
Govorim zato jer nemozes uvijek imat isti gameplay sa shacom treba improvizirat ne samo sljepo pratit guidove. Istina oni pomognu do odredjene mjere....Ali dalje treba razmisljat a kontam to Kico nemoze bolje nek ga se batali....I shaco je heroj koji tesko ovisi o timu nece sa bilo kime briljirat
Lord Ragnarok
22-03-2011, 21:57
ja budalim?
hoces reci da je istina da "ako ne igras heroja otpocetka da nikad neces biti izvrstan s njime"
ja recimo nikad nisam igrao sa rangeom, tj jesam al svega par puta kada sam primoran zbog tima. i siguran sam da mogu za svega 4-5 partija sa nekim herojem biti vise nego standardan igrac. ne bacaj sve ljude u isti kos sa svojim izjavama
ja budalim?
hoces reci da je istina da "ako ne igras heroja otpocetka da nikad neces biti izvrstan s njime"
ja recimo nikad nisam igrao sa rangeom, tj jesam al svega par puta kada sam primoran zbog tima. i siguran sam da mogu za svega 4-5 partija sa nekim herojem biti vise nego standardan igrac. ne bacaj sve ljude u isti kos sa svojim izjavama
joj oprosti mi molim te sveti čoveče! sto se ti sekiras u vezi toga nisam tebe spominjo........foreal..... shaco je trenutno jako slab i krhak nije ko prije da ima toliki dmg da ga podupre ..."Treba ga znat igrat". I nemoze mi neki pocetnik bit dobar snjim i rec Shaco je los itd..ako nije odigro bar 50 rundi snjime i probao drukcije buildove drukciji odabir spelova pri levelanju...kuzis me?
Shaco nije vise pubstomper
Wolfwrath
22-03-2011, 22:15
Eto,sigurno cu odigrati 50 rundi prije nego budem ovlasten reci svoje misljenje. S warwickom sam jedva 20-25, pa sam sebe ubrojavam među vrhunske korisnike dotičnog :D
Lord Ragnarok
22-03-2011, 22:22
50 rundi? si ti lud? u 50 rundi mogu barem 3 heroja nauciti igrati, a ne samo shaca (npr)
strebati buildove za bilokoga je suludo. kada se prvi put igra isplati se pogledati da se zna generalni smjer kako raditi heroja, al pratiti neki build je cisti idiotizam
@Wolfwrath - dobro si rekao. " S warwickom sam jedva 20-25, pa SAM SEBE ubrojavam među vrhunske korisnike dotičnog :D "
@Lord Ragnarok - Easy to learn hard to master =) Cemu igrati 3 heroja skojima si osrednji ako mozes kidat s drugim
Svatko ima svoje misljenje a moje je ako zelis doprinjet timu je da treba znat igrat Shaca. Mnogo znat
Eto,sigurno cu odigrati 50 rundi prije nego budem ovlasten reci svoje misljenje. S warwickom sam jedva 20-25, pa sam sebe ubrojavam među vrhunske korisnike dotičnog :D
doduse warwick je medu laksim herojima za ovladati...
igrao sam sa Galiom i nije toliko los koliko svi pljujete po njemu,mrvicu bi ga trebalo u sljedecem patchu buffati ali je i ovak ok,jedino sto zamjeram je to sto je 6300 u storeu
DJ Not Nice
23-03-2011, 05:23
qoZ5TsN4gcA
The Fury
23-03-2011, 08:24
strebati buildove za bilokoga je suludo. kada se prvi put igra isplati se pogledati da se zna generalni smjer kako raditi heroja, al pratiti neki build je cisti idiotizam
Kada isprobavam nekog nvog champa, dobar primjer je Jaran, prvo što nađem je neki build i savjeti kako ga igrati. Onda u igri, ovisno o timu složim build kako mi najviše paše. Već sam dosta upućen u igru, tako da ne moram slijepo pratiti build.
Dobar je Galio, samo što ga treba malo buffati.
Lord Ragnarok
23-03-2011, 10:31
jarvana je tesko napraviti >.>
madreds+frozen mallet+banshees
mislim da vise itema nije potrebno za takvog chara
Lucky.Strike
23-03-2011, 12:24
qoZ5TsN4gcA
mi može neko objasnit kakve veze ima taj tuljan s novim champom,i ko je taj tuljan uopće? :?
Wolfwrath
23-03-2011, 13:12
@Wolfwrath - dobro si rekao. " S warwickom sam jedva 20-25, pa SAM SEBE ubrojavam među vrhunske korisnike dotičnog :D "
@Lord Ragnarok - Easy to learn hard to master =) Cemu igrati 3 heroja skojima si osrednji ako mozes kidat s drugim
Svatko ima svoje misljenje a moje je ako zelis doprinjet timu je da treba znat igrat Shaca. Mnogo znat
Da me znaš , znao bi da ne tvrdim bez argumenata. S obzirom da uglavnom poprilično dobro igram s warwickom, zaključak je da ili sam dobar igrač,ili sam imao totalno retardirane protivnike u preko 20 partija. Šanse navode na ovo prvo.
A to što je tebi trebalo 50 rundi za jednog, ne znači da svima treba.
Da me znaš , znao bi da ne tvrdim bez argumenata. S obzirom da uglavnom poprilično dobro igram s warwickom, zaključak je da ili sam dobar igrač,ili sam imao totalno retardirane protivnike u preko 20 partija. Šanse navode na ovo prvo.
A to što je tebi trebalo 50 rundi za jednog, ne znači da svima treba.
Ja nisam rekao da mi treba 50 rundi :* A to za retardirane protivnike u svakoj soloq ranked budu barem po 2 u svakom timu.
jarvana je tesko napraviti >.>
madreds+frozen mallet+banshees
mislim da vise itema nije potrebno za takvog chara
Pa naravno da ga je teško napraviti ko dpsa, kad to nije...
Slaži ga kao tanka i vidjet ćeš šta može.
Duke of Earl
23-03-2011, 18:04
mi može neko objasnit kakve veze ima taj tuljan s novim champom,i ko je taj tuljan uopće? :?
To je Urf, prošlogodišnja šala za 1. April, Warvick ga je kao pojeo prije nego su ga izdali (otud mu i Urf skin), tako da postoji velika mogućnost da ovaj champ neće izaći.
Wolfwrath
23-03-2011, 18:06
Pročitaj šta kažu za tog lika, neki svećenik tog Urfa kojeg je pogodila njegova smrt pa je posvetio svoj život za urfa il tak nešt.
DJ Not Nice
25-03-2011, 01:47
tyRnK8KkhpA
Kakih tu gikova ima a ja nemam facepalm smajli =( :thumbs1:
http://api.ning.com/files/a7dkUJo4VzHUXfTZlIeLWu45yzt1VSUNR9RiepJip5va*BDKUU 6-iSpN7EHkf6Q7St2BDwEdjKZ-gfwcW6AsUWiOGGbHFTvq/facepalm2.jpg
A New Champion Approaches - Lee Sin, the Blind Monk (http://eu.leagueoflegends.com/news/new-champion-approaches-lee-sin-blind-monk)
A New Champion Approaches - Lee Sin, the Blind Monk (http://eu.leagueoflegends.com/news/new-champion-approaches-lee-sin-blind-monk)
Uzimam :roll:
Duke of Earl
25-03-2011, 11:49
heh, sumnjam da će izaći, ima 7 stvarno odličnih abilitya, koristi energy, i bori se protiv Urfa, očito je da Riot trolla za 1. april, mada se nadam da sam u krivu.
LOL koji je Phreak freak i ludjak :D totalni geek opterecen sa: " see what i can do , just watch me " :D
@duke- sljedeci tjedan i tako dolazi novi champ,i zasto bih radili at spotlight ?
malo sam zaboravio zasto sam presto igrat ovu igru.
onda sam malo pogledo forume, stranicu i ovu temu, pa mi je sve bilo jasno )))))
Lord Ragnarok
25-03-2011, 12:58
Lee Sin performs a powerful roundhouse kick launching his target back,
los pokusaj chuck norrisa
sakativno
To sto su hansi i Ragnarok rekli :pray:
Wolfwrath
25-03-2011, 13:40
@duke- sljedeci tjedan i tako dolazi novi champ,i zasto bih radili at spotlight ?
Ah neznam, možda zato što se za dobru prvo aprilsku šalu treba potruditi?
Evo ako Lee Sin ne izađe više se nikada ne vracam na forum ! :|
Lord Ragnarok
25-03-2011, 18:11
nadajmo se onda da nece izaci
Wolfwrath
25-03-2011, 18:29
nadajmo se onda da nece izaci
+1. Ajmo peticiju na njihovim forumima, vjerujem da ce razumjeti.
Nego, igrao sam sad dvaput sa taricom. Dugo nisam s njim, pa sam se odlučio prisjetiti. U prvoj sam pratio recommended build, i ispao sasvim solidan tank. Bio sam u laneu sa pantheonom,pa sam dizao heal prvo. Vrlo dobra kombinacija sa pantheonom. Stun+ armor reduction+ panths ulti radi čuda.
U drugoj sam se išao zajebavati malo, pa sam išao AP/speed build. Iteme sam uzima ove (ne tim redoslijedom):Chalice, zerkers booths, nashors tooth, starks, onda onaj štap sa 70-ak ap i 57 magic res (zaboravio ime :P), i Frozen heart. Iako sam ispao mrvicu squishijastiji, dps je na zavidnoj razini. Mane nikad ne ponestane, a ostao sam iznenađen na koeficijent bonus u spellovima od AP-a. Imbue ima 110% i ulti ima 20% (čineći AP tarica vjerojatno najboljim healerom u igri), W skill ima 50% (izvrsno za farmanje), i Dizzle (stun + velik dmg) ima 100%. S obzirom da svaki udarac normalnim napadom snižava Imbue cooldown 2 sec (heal spemanje ftw, a svaki hila za oko 500 hpa),a ulti na lvl 3 daje popriličan heal i +90 dmg-a, i uz kombinaciju sa spellom Clarity, ovaj build Tarica čini jednim od najjačih 1v1 champova.
Jest da smo ovu spušili, al nunu je livao, a akali i nidalee su bili samoubojice, tak da od 7 mojih smrti, 6 je bilo zato što sam ostao sam protiv protivnika :P
Evo pičkr:
http://img263.imageshack.us/img263/9391/taric1.th.png (http://img263.imageshack.us/i/taric1.png/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Nakon vise mjeseca neaktivnosti, odlucio sam ponovo proigrat LOL, ajde ko ima volju neka mi napise svoje nickove da ih dodam da imam sa kime igrat, zadnji put kad sam igrao sam owno sve zivo, neznam jel se sta promjenilo do sad, al nadam se da jest :D
Ma tek mi updatea, jebote sta je ovo, jedan patch ima 1300 mb-a, do sutra mi nece updejtat...ovo je drugi brijem patch, a nisam pokrenuo lol jedno 3 mjeseca...
Spoznao sam da se ne isplati leavat gameve u lolu - banan na tjedan dana :( sto cu raditi ovaj vikend :cry: :cry:
Wolfwrath
25-03-2011, 21:41
Čudan osjećaj zadovoljstva mi je navro nakon prethodnog posta... Neobjašnjivo...
Nego, nick mi je Wolfrage, pa se javi.
Čudan osjećaj zadovoljstva mi je navro nakon prethodnog posta... Neobjašnjivo...
:rotfl:
:friends:
nego...nije to meni jedini acc i da spomenem da imam acc i na Na :P
Lee Sin performs a powerful roundhouse kick launching his target back,
los pokusaj chuck norrisa
sakativno
Da, Chuck Norris je izmislio roundhouse kick.
Ne al je presto jest med jer žvače pčele
:D Pcele.. :D :D
Wolfrage, poslao sam ti zahtjev
seronjo posalji i meni na eu IvanfromCpn
Wolfwrath
26-03-2011, 09:50
Budem te prihvatio,sweron. Moramo nabaciti koju premade... :D
e wolf dodaj i mene na Americi nick je ofr youtube test
nije bitno kako sam dosao do nicka itd
Wolfwrath
26-03-2011, 11:06
Ko kaze da sam ja na US? :P
a nebrini imam ja acc lvl 30 na eu ^^banan ali imam ih ja više 8) hočeš igrati na eu samnom?
Wolfwrath
26-03-2011, 14:20
Ne
Jel zna ko rjesenje ovog problema, skinem lol, updatea sve i tako to, napravim novi acc, upisem pass i username i kaze mi da sam krivo napiso, a dobro sam napiso, ok idem dalje, kliknem na forgot my password, i moram upisat svoj username, sad napisem username ali mi kaze da taj username ne postoji, a dobio sam email da je napravljen acc, idem ponovo napravit acc sa istim usernameom i kaze mi da je taj username zauzet, wtf!?!?
DJ Not Nice
26-03-2011, 16:50
Imaš EU i USA;
http://eu.leagueoflegends.com
http://www.leagueoflegends.com
Markecgrad
26-03-2011, 16:58
Kako mi je zakon kada puknem potpuno random ult sa Lux i ubijem nekoga:D
Kako mi je zakon kada puknem potpuno random ult sa Lux i ubijem nekoga:D
This ^^
:d
EDIT: a jos vise volim kad mi se 3-4 lika sloze i zalete se na mene i dobim triple ili quadra :3
Wolfwrath
26-03-2011, 19:29
Igrah sad, nakon dugog vremena, sa Ryzeom. Awesum lik :D
Tank ryze jebe zivo i nezivo :pray:
wtf ryzea kao tank ??? prije cu ap xina ^^
Sˇˇ
wtf ryzea kao tank ??? prije cu ap xina ^^
Sˇˇ
zasto odgovaras na nesto kad neznas sta mislis i kako se igra
http://www.leagueoflegends.com/champion ... rogue_mage (http://www.leagueoflegends.com/champions/13/ryze_the_rogue_mage)
pa si procitaj malo ako neznas engleski imas google translator
Znam,inace tu su mundo,rammus,malphite... da glupe tankove a ne mageovi
Ajd nemoj se brukat vise molim te. idi samo idi
Ajd nemoj se brukat vise molim te. idi samo idi
Zovi samo Zovi ... :D http://forum.crotaku.net/mysmiliesvb/mysmilie_598.gif
Imaš EU i USA;
http://eu.leagueoflegends.com
http://www.leagueoflegends.com
tnx ovo mi je pomoglo :D
trolololol :D Hansi, daj dodji odigrat koju jebote , sad si kao neki uber provokator ovdje :D ako te to tjesi onda budi, whatever
ma nije, nisam odavno igro, a i nedamise, igram hon
DJ Not Nice
27-03-2011, 06:48
Budem i ja počeo HoN, kojekakvi savjeti za početnika?
Lord Ragnarok
27-03-2011, 12:08
skupi 100000pointsa strpljenja. trebat ce ti da podneses sav rage
Budem i ja počeo HoN, kojekakvi savjeti za početnika?
ako zelis ja igram vec neko vrijeme sam,pridruzi mi se jedan game
nik: Shaka__
Devil_Elephant
27-03-2011, 13:03
Ja sam na serveru Eu AngryPhoenix123
ej čeri, daćes mi adresu sa timske razgovore, izgubio sam ju, ja cu te uputit.
DJ Not Nice
27-03-2011, 14:07
K grlz, ty, budemo nastavili u ovoj temi;
viewtopic.php?f=7&t=33707 (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=7&t=33707)
Devil_Elephant
27-03-2011, 16:18
zasto sda mogu postati ovdje a prije nisam mogao ? :shock:
sickpetey
27-03-2011, 16:36
Jer je bilo lockano.
ZillaG nick, dodajte svi koji bi htjeli igrat, neda mi se igrat solo...
Devil_Elephant
27-03-2011, 16:53
Zasto ? :(
Wolfwrath
27-03-2011, 16:55
Uh,pošalji meni opet, declinao sam te :P
sickpetey
27-03-2011, 16:57
Zasto ? :(
Nije vazno ne offtopicajte.
Jel ima tu kakvih liga ili communitya ko na rgcu? Ili mozes igrat samo te matchmaking matcheve? Dajte opisite to malo pls kome se da :D
Devil_Elephant
27-03-2011, 19:09
Imas custom
bilo koliko igraca vs isto any
normal - 3x3 i 5x5 normalno
ranked- kada si lvl 30 pristupaš tamo i na početku se banaju 4 champa
30 lvl...
Pitam jel ima liga, kao npr eedl u doti ili dota pride i slicno, te communytia kao npr dr.comm i dr.ih na rgcu?
Devil_Elephant
27-03-2011, 19:29
mogao si samo napisati ima li liga-nema ali ima poredak (highscore)
Lord Ragnarok
27-03-2011, 19:57
nije ti lol kompetativan da bi imao lige. lol je vise onak za relaxanje
Za to imaš ranked, a postoje i razna natjecanja. Imaš i u Hrvatskoj čak.
Jesam li jedini koji zadnjih desetak borbi dobiva timove koji konstantno umiru 15+ puta u 15 minuta igre a ubiju max 3 puta. Izgubio sam 50 pointova rankeda zbog takvih debilnih gameova.
nije ti lol kompetativan da bi imao lige. lol je vise onak za relaxanje
bash.. pogotovo dok izgubis ranked
Hehehe :) Nakon poraza okolna divljac povlaci se u svoje brloge.
Pa za natjecanja postoji ESL
KrSihRXTrq4&feature=feedu
Death By Sexy
29-03-2011, 07:07
Hahah koja sprdačina.. Ajde bar je zabavan spotlight. Na kraju će nam ga dati ali s drugim abilitijima...
Sad mogu twitcha ili galia kupiti!
DJ Not Nice
29-03-2011, 10:42
Kao što i napominjah, sprdačina.
Duke of Earl
29-03-2011, 12:13
Dobro su složili video, baš me nasmijao. btw, Twitch je free ovaj tjedan, mislim da ću se nagledat feedera kao nikad u cijeloj LoL karijeri :)
EDIT: Evo isprobao sam ga, kakav beskorisni štakor, ja ne vjerujem :pray: Moje sumnje su potvrđene, mislim da je ovo trenutno najslabiji champ u igri, jedini način da bude dobar je da se stvarno nenormalno nafeeda, a to je moguće samo ako su vam protivnici ljudi koji su prvi put sjeli pred računalo, ili custom game easy botovi. Qoeue dodge svaki put kad ga vidim u svojoj ekipi, zašto su ga uopće stavili da bude free :(
Wolfwrath
29-03-2011, 14:30
Dobar je kao ganker i support dps u timu,al užasno squishy, i mora dobro paziti gdje ce se pozicionirat prije napada.
Twitch je dobar ako si i ti dobar. Jedino treba ulazit u teamfight deset sekundi NAKON što je počeo. Nevidljiv. I pucat po svima. I onda detonirati otrove.
Duke of Earl
29-03-2011, 15:04
Nitko pametan neće započinjat teamfight dok se ne zna gdje je twitch, prvo se nabavlja oracle, twitch se focusa za 1-2 sekunde, i onda tek možemo pričat o teamfightu. Što se tiče early game gankanja, znači bez ludih itema tipa INF. Edge i PH. Dancer, dmg mu je užasno mizeran, jedini način da dobije kill (uz to da da protivnici ne koriste wardove, što bi trebali), je ako protivnik krene bježati, pa uspije nabit 6 stackova poisona na njemu da ga expungea. Jednostavno riješenje je da čim izađe iz stealtha da proba nešto, zaletit se i zatuć tih njegovih 700 hpa i 30 AR i MR prije nego stigne 2 hica ispalit. I dalje tvrdim da je protiv kompetentnih protivnika Twitch potpuno beskoristan.
Sve si kontam da ovaj tjedan uopće ne igram LoL, free Poppy, Blitz, Nocturne i Twitch. Sad sam u prošloj igri imao u ekipi 1/14 Poppy, odvratno nešto, a sljedeću u protivničkoj ekipi Nocturne koji nije znao upalit ulti po drugi put da skoči na metu, isto oko 2/10 skor. A skoro sve Twitcheve dosad sam queue dodgao, one koji nisam su mi još više približili naum za neigranjem LoLa ovaj tjedan.
Death By Sexy
29-03-2011, 15:10
Uf, meni se sviđa.. Probao custom. Lik je najsquishy champ od svih al zanimljiv je.
Duke of Earl
29-03-2011, 15:13
Uf, meni se sviđa.. Probao custom. Lik je najsquishy champ od svih al zanimljiv je.
Mislim, zabavan je on, svi stealth champovi su zabavni, ali dosadi kad nisi u stanju napraviti ništa korisno za tim :)
nisi jos vidio dobrog twitcha :) ( ne kazem da sam to ja btw :d )
dobar je twitch.
Wolfwrath
29-03-2011, 18:57
Napokon mi je ramus besplatan :P
nisi jos vidio dobrog twitcha :) ( ne kazem da sam to ja btw :d )
dobar je twitch.
Jel se ti sjećaš kolko sam ja bio popizdio s njim onaj mec kad smo igrali? Cim sam skocio iz stealtha odmah po meni. Kako god se ja postavio...
Prije je bio bolji...
Jos se moze vidjeti jako dobrih Twicheva, nije sve crno kako vi pricate.
Jos se moze vidjeti jako dobrih Twicheva, nije sve crno kako vi pricate.
this.
sjecam se anatrys, sjecam ^^
ontopik, corki mi rula nenormalno.
lulz ja napravio danas prvi penta kill, i to sa gangplankom :D
BigBongman
31-03-2011, 17:01
poceo igrat. dobra igra. lvl 5 n00b sam ali jbg.
naucit cu :D
edit : dodajte me isti je username BigBongman
Markecgrad
31-03-2011, 17:28
Danas skoro dobio quadra kill sa Lux. Laser nakon teamfighta radi čuda :)
Lucky.Strike
31-03-2011, 20:29
ima ko preporuke sta da kupim za 6300ip,posto mi je ovo prvi tako skup champ.razmisljao sam o kog mawu ili maokaiu btw
Čekaj još dan pa kupi Lee Sina, garantirano OP :)
Wolfwrath
31-03-2011, 20:55
Ovisi kak volis igrat. Malz i Vladimir su dosta dobri.
Lol,igrah sa shenom sad, ošo na hp/ki strike build.
http://img220.imageshack.us/img220/1153/shenpwn.th.png (http://img220.imageshack.us/i/shenpwn.png/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
3 Warmoga, Mercury boots, frozen mallet i atma. 6.5k hpa, al tek sam kupio treci warmog pa nisam dobio bonus. Dmg= preko 300, ki strike je oko 600, uz crit 1200 :P
Zaletim se sam, ubijem noca i teema, i još im zbrišem :D
Markecgrad
31-03-2011, 21:12
http://i.imgur.com/U9SgI.png
:)
Wolfwrath
31-03-2011, 21:49
Eh,i kupio sam Pantheona. Kako me nejde ulti :( , a ni kod lux me nejde,kad smo vec kod toga :(
Lord Ragnarok
01-04-2011, 00:43
http://i.imgur.com/U9SgI.png
:)
imao sam nekidan 22-2 sa noc
onda samm se iso zajebavati kod spawnpointa
ujebali me par puta tako :(
http://www.own3d.tv/live/17484/National ... of_Legends (http://www.own3d.tv/live/17484/National_ESL_League_of_Legends)
DJ Not Nice
01-04-2011, 08:02
e6SleHuJjLo
XD (http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=623097)
BigBongman
01-04-2011, 09:11
Server mi unavailable. Na stranici piše da su onlajn.
Još nekome ili?
I probao sam s strelicama ↑↓←→↑↑↓↓. Nije uspjelo.
Lord Ragnarok
01-04-2011, 13:26
dolazio neki update, valjda ovaj blind monk
DJ Not Nice
01-04-2011, 13:30
Yup.
Lord Ragnarok
01-04-2011, 13:32
di-đej koji ti je nick na lolu?
DJ Not Nice
01-04-2011, 13:40
Erm, hmhm, ne bim znao.
Sendam ti PM kad saznam.
to ti govori dosta o tome koliko on to eksuli igra.
also los je.
sta se lee sina tice, igrao ga...10/4 skor, dosta je tezak za igrat.
Lord Ragnarok
01-04-2011, 15:26
4 deatha? :O
kaj nisi nashora odma skredil na pocetku, easy win after that xD
DJ Not Nice
01-04-2011, 16:01
x6u8F9aMKys
Sendi, i sam znaš da sam sasvim solidno igrao za tih mojih 10lvla.
..i to sa Eve : O
PS; Praepositus
DJ Not Nice
02-04-2011, 00:13
Zq8zDrvW7xU
majstoro
02-04-2011, 08:35
Evo video koji je Kico napravio :D
SxHVLCVw9DU
Lucky.Strike
02-04-2011, 08:54
dečko nema 10 fpsa :|
Wolfwrath
02-04-2011, 09:56
Ise,koja je to glazba... A tek gramatika...
to je do programa za snimanje, ovi besplatni su jadni......cini mi se da mu engleski bas i ne lezi xD
DJ Not Nice
02-04-2011, 10:24
Qj1a02UYExY
Death By Sexy
02-04-2011, 10:30
to je do programa za snimanje, ovi besplatni su jadni......cini mi se da mu engleski bas i ne lezi xD
nije do programa, lik stvarno tak igra ;(((((
Duke of Earl
02-04-2011, 15:03
Počeo sam queue dodgat Lee Sina, dosad sam igrao s njih 5, svaki je bio očajno loš. Čak i ne toliko zbog igrača koji ga igra, nego je sami champ jednostavno slab i beskoristan, barem iz onog što sam ja vidio.
Death By Sexy
02-04-2011, 16:14
Nije slab, al je težak za igrat. Abilitiji imaju puno mogućnosti i treba se naučiti u kojim ih situacijama treba koristiti.. Prvu sam igrao bez ikakvog isprobavanja prije (inače igram 3,4 customa) i imao sam 0/2/9 - buraz mi je kil stilao.
Nipošto slab, samo teži za igrat. Prvi mu je tjedan, a lik ima sedam abilitya, i još je melee squish. Treba vremena.
Wolfwrath
02-04-2011, 16:48
Na mom timu je dosad bio samo jednom, i sasvim je dobar. Ja bio sa panthom, i još zajedno u laneu. Dobar harraser, ak znas igrat. Na protivničkom timu su bili očajni :P
Hahahahahahaha SxHVLCVw9DU
jebote kico ima svoje gajdove
Wolfwrath
02-04-2011, 20:35
Ne želim znati koliko loš moraš biti da njegove guidove pratiš...
majstoro
02-04-2011, 20:45
ja sam na prošloj stranici to objavio
Zna li netko postoji li siguran server switch alat, želio bih malo smurfati EU a neću da skidam sve ponovo jer ima pun k updateova.
majstoro
03-04-2011, 07:25
nisam,igro jedan dan i nije mi se bas svidilo :D inace tu sam da prenosim poruke od kice xD
nego jopax,evo:
1. Download this file http://dl.dropbox.com/u/15217361/LoL-Switcher.bat
2. And copy it in to Parent Drive ( most cases, C: ) \Riot Games\League of Legends\air
(ovo mi je kico rekao da ti stavim,on je ovo naso :D)
Kicin novi video
QEz7hZsH3xw
Markecgrad
03-04-2011, 11:15
http://screenshot.xfire.com/s/112563938-4.jpg
Pogledajte chat :))))))))))))))
Devil Dog
03-04-2011, 11:17
Pih... Evo moj dok još nisam bio u formi
http://screenshot.xfire.com/s/101908217-4.jpg
Death By Sexy
03-04-2011, 11:28
Dajte nickove i server pa da se igramo.
EU -> Yawning Man
Devil Dog
03-04-2011, 11:31
Ne igram više.
Nije slab, al je težak za igrat. Abilitiji imaju puno mogućnosti i treba se naučiti u kojim ih situacijama treba koristiti.. Prvu sam igrao bez ikakvog isprobavanja prije (inače igram 3,4 customa) i imao sam 0/2/9 - buraz mi je kil stilao.
FLASH STEAL!
:>
Pih... Evo moj dok još nisam bio u formi
http://screenshot.xfire.com/s/101908217-4.jpg
LOL, s yiom je jako teško igrat ...
:D
EDIT :
@Markec:
to je ona današnja ? svaka čast, rasturili smo ih :D
EU -> StormerCRO
lvl 30 sam pa ako netko hoce ranked neka me doda, ali preferiram normal ^.^
Markecgrad
04-04-2011, 06:57
Zna li netko postoji li siguran server switch alat, želio bih malo smurfati EU a neću da skidam sve ponovo jer ima pun k updateova.
http://www.box.net/shared/bs10mmxjme
Sad mi ni jedan ne radi -.-
Sad mi ni jedan ne radi -.-
Fino te zajebo :OP to mu kico dao da mjenja
Odigrao Shaca nakon dugo vremena mnogo je jaki pubstomper :P
ponco1234
04-04-2011, 19:36
kupio WW-a i jako mi se svida, prvi champ s kojim jungleam tako da se jos privikavam :P
http://www.leagueoflegends.com/news/cha ... -vengeance (http://www.leagueoflegends.com/news/champion-sneak-peek-brand-burning-vengeance)
mogo bi kupit ovog kad izade
nikako da naprave nekog s vodom : <
Ovaj ce zapalit sve busheve u igri.
The Fury
05-04-2011, 16:23
http://www.leagueoflegends.com/news/champion-sneak-peek-brand-burning-vengeance
mogo bi kupit ovog kad izade
Taman imam IP za nekog skupog, a ovaj bi mogao biti taj :3
Wait...What?
http://clgaming.net/images/news/nocturne/Nocturne_Splash_1.jpg
http://www.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=148762&d=1301970419
Lol.
Nego, radi mi EU verzija :)
jej dobro je imat 10 000 u rezervi :D
generican
05-04-2011, 21:40
Igrao sam prije par mjeseci, ali mi je igra dosadila zbog relativno lošeg player basea i loše budućnosti u e-sportu (nedostatak spectator moda znaci da je nemoguce castati).
Može li mi netko reći što se promijenilo od prvog mjeseca?
generican
05-04-2011, 21:43
A nešto drugo vrijedno spomena?
samo dodano par novih heroja, i nesto balansa
generican
05-04-2011, 21:54
Izgleda da se onda neću vratit Lol-u. Hvala na informacijama.
FSY. Failyi Squishyi Yidiot. U zadnje vrime samo to i normalno lee sin-ovi koji pojma nemaju igrati tog lika. U ranked matchevima :D
The Fury
06-04-2011, 11:51
Igrao sam prije par mjeseci, ali mi je igra dosadila zbog relativno lošeg player basea i loše budućnosti u e-sportu (nedostatak spectator moda znaci da je nemoguce castati).
Može li mi netko reći što se promijenilo od prvog mjeseca?
Može se castati. Tj spectator mod. Jako su aktivni u ESL.
Imaš streamove isl.
A što se tiče relativno lošeg player basea i loše budućnosti u e-sportu... u usporedbi s čim?
Zanimljiv clanak za procitat
http://reignofelementz.com/2011/chu-int ... #more-1622 (http://reignofelementz.com/2011/chu-interview-on-esl-hon-pro-comes-to-lol-a-little-rant-about-hondota-players#more-1622)
Ikakvi savjeti za jungle Olafa?
Tipicna borba u zadnje vrijeme. Imao sam first blood u 4 minuti, ubio sam ashe jos jednom u lane-u i opet nista ne vrijedi.
I na koju foru da ja carryam ovakve retarde.
http://www.easilysharing.com/images/40983958847753051538.jpg
Poppy se queue-dodgea. To svi znaju.
Haha. Poppy KIDA! Neznam toga koji moze fejlat s poppy nakon Sheena i bilo kojeg drugoga dmg itema.
Death By Sexy
07-04-2011, 07:43
http://3.bp.blogspot.com/_5xttwMAwtEg/SeSvouQ64xI/AAAAAAAACEk/_9SDr4Z6geM/s400/poopy.jpg
instant queue dodge
Frost Commander
07-04-2011, 08:33
Shen je opet free ja nevjerujem :pray
majstoro
07-04-2011, 10:25
Kico production
c_rDnZsYdlk
Lik je u minusu preko sto pedeset... WTF!?
majstoro
07-04-2011, 10:34
EDIT:u minusu je za 70
generican
07-04-2011, 10:47
Imaš streamove isl.
A što se tiče relativno lošeg player basea i loše budućnosti u e-sportu... u usporedbi s čim?
U usporedbi sa starcraftom 2. sc2 ima odličnu budućnost u e-sportu i funkcionalan spectator mode.
Igrači LoL-a u prosjeku nisu toliko skillani koliko igrači Dote. I learning curve nije toliko strm u LoL-u, što znači da se na kompetentne igrače najčešće naleti tek u rankedu.
Imaš streamove isl.
U usporedbi sa starcraftom 2. sc2 ima odličnu budućnost u e-sportu i funkcionalan spectator mode.
Igrači LoL-a u prosjeku nisu toliko skillani koliko igrači Dote. I learning curve nije toliko strm u LoL-u, što znači da se na kompetentne igrače najčešće naleti tek u rankedu.
Da, zato su svi veliki igrači Dote do sada u LoLu pušili. Masovno. Example: Milkfat, Hoang, o sad ovaj najnoviji uberfail Athene koji uporno igra AP Ryzea...
e boz moj, malo upucenosti treba:(
Heh, igrao sam par mečeva sa nekim likom Press4Athene, isto igra AP Ryzea, saka masivno X)
I stvarno ne kužim svrhu kićinih videa jer su u biti osakaćeni champion spotlightovi, i loše pokazuju stvari :I
generican
07-04-2011, 11:01
[quote="The Boz":20w4f4la]Imaš streamove isl.
Da, zato su svi veliki igrači Dote do sada u LoLu pušili. Masovno. Example: Milkfat, Hoang, o sad ovaj najnoviji uberfail Athene koji uporno igra AP Ryzea...[/quote:20w4f4la]
Zašto bi trebali biti dobri u lolu ako su igrali dotu? To su dvije različite igre.
LoL je puno kompleksniji od Dote što se tiče itema i općenito theory craftinga, te je LoL objektivno potpunija i bolja igra. Ali to, nažalost, ne mijenja činjenicu da ima loš player base.
Da, zato su svi veliki igrači Dote do sada u LoLu pušili. Masovno. Example: Milkfat, Hoang, o sad ovaj najnoviji uberfail Athene koji uporno igra AP Ryzea...
Zašto bi trebali biti dobri u lolu ako su igrali dotu? To su dvije različite igre.
LoL je puno kompleksniji od Dote što se tiče itema i općenito theory craftinga, te je LoL objektivno potpunija i bolja igra. Ali to, nažalost, ne mijenja činjenicu da ima loš player base.
Pa ako su bolji igrači, jel?
Neznam, meni se Dota i HoN playerbase čini puno toksičnijim od LoLovog. Mojih par iskustava sa HoNom je završilo ovako:
HUeZTPFzsjk
U LoLu me živciraju klinci, previše ih je i ispijaju mi totalno živce. Ne rageam previše, ali ponekad kada smo bolji i zbog kretena tanka koji ne stane pod tower da primi aggro i da srušimo tower ili zbog sličnih gluposti, stvarno popizdim totalno i onda sam ko ovi likovi koji se deru. Al dobro, nije isto kad netko počinje igrati i kad netko s 300 gameova i lvl 30 radi takva sranja...
Al to se bez iznimke događa u svakoj igri...
Fala Bogu pa ima /ignore (name)
Fala Bogu pa ima /ignore (name)
Da i nije mi se jednom dogodilo da nekog ignoram i u sljedećem gejmu je opet samnom u teamu
Zato ja vecinom igram ili tankove ili Carrye ako ima retarda u timu....S tankom je kolko tolko moguce carryat. Bar s Malphiteom ;P
99% ljudi uvjek uzme ad ap likove i locka ih u prvih 5 sekundi i nikad tenka ili support. Lux i Jana sa Mordeom u kombinaciji kida sve, maltene mogu 3v5. :P
Kico production
c_rDnZsYdlk
Da se nisi vise nikad usudio postati tako nesto ovdje :P :twisted:
DJ Not Nice
07-04-2011, 13:40
ucceniJVS-8
generican
07-04-2011, 16:09
Ne znači nužno da će se bolje snalazit u novom okruženju. Postoje različiti tipovi ljudi, što znači da postoje i različiti tipovi igrača. Neki se brzo i dobro snalaze u novim okolinama, ali nikad ne igraju dovoljno dugo da postanu zbilja vješti u specifičnoj igri, dok su drugi polarna suprotnost. Glupo mi je po takvim stvarima zaključivati o cijelokupnom player baseu. Ja sam taj zaključak izvukao iz vlastitog iskustva kao i iz iskustva mojih prijatelja koji su igrali sa mnom dotu pa isprobali LoL. Ako u doti ne nalazim tolike probleme sa player baseom kao u LoLu, neću igrati LoL. Zato sam i pitao jel se nešto bitno promijenilo?
Neznam, meni se Dota i HoN playerbase čini puno toksičnijim od LoLovog. Mojih par iskustava sa HoNom je završilo ovako:
HUeZTPFzsjk
Nemam vremena pogledati video jer sam na poslu, a HoN nisam ni probao, tako da o njemu nebi htio raspravljat.
Uglavnom, u dotinom player baseu sam primjetio više elitista, ali sveukupno sam primjetio da ljudi sveukupno imaju puno više skilla. U LoLu sam primjetio da su ljudi puno emotivniji ako loše igraju i više su.. hm.. casual? Naravno, to je samo moje zapažanje, moguće je da su drugi imali drugačija iskustva.
Lucky.Strike
07-04-2011, 16:30
Kico production
c_rDnZsYdlk
lol oppodent,dosta mi je da sam ovo vidio video necu ni gledat :rotfl:
Ne znači nužno da će se bolje snalazit u novom okruženju. Postoje različiti tipovi ljudi, što znači da postoje i različiti tipovi igrača. Neki se brzo i dobro snalaze u novim okolinama, ali nikad ne igraju dovoljno dugo da postanu zbilja vješti u specifičnoj igri, dok su drugi polarna suprotnost.
Ovi koje sam spomenuo i naveo su imali preko 500 gameova svi. I suckali su.
Lord Ragnarok
07-04-2011, 17:28
eo smao da se nadovezem na onaj gornji tekst o lolu/doti/honu
malo je zafelsao frajer da je to nesto nevjerojatno
posebice za oko mi je zapelo isticanje da su u honu/doti neke ulti OP. te ulti su OP kolko je i user tog doticnog heroja talentiran. cak je po mome u lolu gore imati nafarmanog karthusa nego zeusa u honu/doti
imaju slicne skillove, 1 spell sa malom cd sta se moze spammati te ulti koji gada sve heroje na mapi za x dmg. u lolu ce te nafarmani karthus prokinuti za 1000dmg-dmg reduction od armora (naravno teoretski govoreci samo za 1000dmga, nisam isao bas brojati). u doti/lolu ce te piknuti za fixiranih max 500dmga-armor. tako je sa svakim skillom u igri
nebrojeno sam puta vidio da neki heroj sa recimo 2 skillom radi dmg ko neki prosjecni heroj u honu/doti sa ulti.
sada da se obazrem na igrace i skill i sve to spomenuto. ovi igraci mogu imati 500 gameova pa opet sakati u lolu. sada zamislite kolko bi lol igracu (koji nikadn ije igro dotu/hon) gameova trebalo da ne saka u doti/honu? nije to jednosmjerna prica sve. ja sam, osobno, uvjeren da bi im trebalo vise od 500 gameova isto da shvati kako last-hitanje i denying idu te teamfightovi.
na redu su carry i ostali tzv "op" heroji. vidio sma da je to kao neka mana, no ja to ne vidim tako. zar bi ja, sa recimo, sorakom trebao moci winati i carryati svoj tim do pobjede u high lvl gameu? napoimnjem sa supportom
to je moguce u lolu zbog takvog skill setupa, dok je razlika u dmgu od supporta i carrya u honu/doti tako velika da je to nezamislivo. il sa disablerom ici pobjedivati game? on ne pobjeduje taj game solo (uzet cemo tempest za primjer) neko dopusta svom timu da odnese pobjedu. tempest kao heroj, sam nemoze napraviti puno protiv nekog drugog heroja (mislim moze napraviti dosta dmga i sve to, al opet nije to to) dok recimo njegov pun potencijal se vidi u teamfightovima di on sa dobro namjestenom ulti moze odnesti pobjedu sa svojim timom
lol upravo imo quadra kill sa Olafom :)
Frost Commander
07-04-2011, 18:36
Olaf mi je jedan od zabavnijih heroja za igrati :)
ma ja uzimam vlada većinom kad vidim da tim neće biti nešto, al čak i s njim ne možeš napraviti dobar carry ako su ti još 3 igrača kreteni... Znam mu čak kupiti potione za agility i damage da mogu srušiti towere brže, jer mi se već 100 puta dogodilo da pobijemo cijeli protivnički tim, a moji ostanu stajati u bazi ili junglaju...
@Ragnarok
Problem je u tome sto ljudi koji prelaze iz dote/hona u lol dolaze sa stavom "hurr durr I will be #1 in 90 days" te onda zesce failaju (pYg6EYMJ ... re=related (pYg6EYMJVg0&feature=related)) . Takoder je smijesno da ti isti dota igraci dobivaju free RP od riota kako bi to i uspjeli no do sada jos nitko nije uspio docu u top 10. Sami svojim failanjem dokazuju da LoL nije nista posebno laksi od dote/hona jer mi ovdje pricamo o top dota/hon igracima koji nisu uspjeli biti #1 sa svom pomoci od riota, communitya(top igraci su im davali savjete) te preko 500 borbi iskustva.
Lord Ragnarok
07-04-2011, 21:19
500 borbi nije previse iskustva. sa tih 500 borbi nisi vidio ni 3% igre, ni iskusao 3%igre.
da 1 dota igrac koji jeu top10 zaigra lol isto onoliko kolko je i dotu igral, siguran sam da bi bio u top10, mozda top20. mehanika igre je dosta drugacija te je to ono sta jebe sve te igrace najvise.
nemoze nikoji igrac biti u top 100 cim dode, ne postoji takav talent
kako bi i bio kad lol nema veze sa skillom. lol.
DJ Not Nice
07-04-2011, 22:13
Pričaš gluposti rejnđeru.
rejnđeru dočemoti ja čeri kivi i ekipa
Rekao bih da je 250-400 sati igre čisto dovoljno da se pokažeš koliko pwnaš, pogotovo ako si konstantno u teamovima sa najboljim igračima, i iskusni stomperi se podučavaju.
Mislim, sigurno je dovoljno da prestaneš suckat kao kreten, a ovi to nisu napravili.
generican
07-04-2011, 23:30
Rekao bih da je 250-400 sati igre čisto dovoljno da se pokažeš koliko pwnaš, pogotovo ako si konstantno u teamovima sa najboljim igračima, i iskusni stomperi se podučavaju.
Mislim, sigurno je dovoljno da prestaneš suckat kao kreten, a ovi to nisu napravili.
I dalje ne shvaćam kakvo to veze ima sa player baseom LoLa?
Ni ja ne shvaćam po čemu je player base loš?
generican
07-04-2011, 23:51
Spomenio sam već da sam osobno primjetio da igrači u doti imaju puno više skilla, dok sam u LoLu tek u visokim ranked mathchevima susretao zbilja dobre igrače.
Ne vidim kakve veze s time ima da su neki top dota igrači prešli na LoL i tamo bili loši.
Dota i LoL su igre u kojima je važna timska igra za pobjedu, a npr. Call of Duty je igra na koju se mogu bilo kada spojiti i odigrati par matcheva i nevažno je hoću li pobijediti ili ne.
U LoLu kada igram sa random timom igram sa/protiv pretežno nepristojnim i nevještim igračima, a u doti to rijetko susrećem (iako su u doti igrači jednako, ako ne i više nepristojni, barem u prosjeku imaju puno više skilla).
Ako vi nemate takav problem, onda super, ali ja to vidim u svakoj drugoj LoL igri koju igram i zato sam i prestao igrat LoL. Iako mi je LoL realno bolja igra od Dote. Možda jednostavno nemam sreće.
Zaboravio si jednu bitnu stvar. Neznam kako je u doti to točno napravljeno ali u lolu je matchmaking u normal modu totalno radnom. Jedino što se uzima u obzir jest level. Da si prvi na laderu u rankedu ako odeš normal odigrat neće te nužno spojit s high elo ranked timovima.
A što se tiće ovih usporedba oko hon/dota i lol igrača sve su to gluposti. Svugdje češ naletiti na idiote i kul ljude.
Lord Ragnarok
08-04-2011, 00:20
u doti nema matchmakinga
Spomenio sam već da sam osobno primjetio da igrači u doti imaju puno više skilla, dok sam u LoLu tek u visokim ranked mathchevima susretao zbilja dobre igrače.
Ne vidim kakve veze s time ima da su neki top dota igrači prešli na LoL i tamo bili loši.
Dakle kažeš igrači Dote > igrači LoLa, i onda kad ti se dokaže da igrači Dote nakon 400 sati LoLa suckaju žestoko protiv očito inferiornih igrača, ti ne vidiš vezu? O...K.
Zaboravio si jednu bitnu stvar. Neznam kako je u doti to točno napravljeno ali u lolu je matchmaking u normal modu totalno radnom. Jedino što se uzima u obzir jest level. Da si prvi na laderu u rankedu ako odeš normal odigrat neće te nužno spojit s high elo ranked timovima.
A što se tiće ovih usporedba oko hon/dota i lol igrača sve su to gluposti. Svugdje češ naletiti na idiote i kul ljude.
Nije random, koristi se isti Elo kao i u rankedu, sa istim mehanikama, samo je skriveno. Grupe igrača dobivaju bonus na svoj Team Elo tako da dobiju ili bolje igrače za protivnike ili pak grupu na istom nivou.
Ok treba mi taj vaš famozni EU premade jer ja ću stvarno ispizditi sa ovakvim retardima od igrača -.-
DJ Not Nice
08-04-2011, 02:41
Premade is the way we roll!
A New Champion Approaches: Brand, the Burning Vengeance (http://eu.leagueoflegends.com/news/new-champion-approaches-brand-burning-vengeance)
generican
08-04-2011, 08:49
Dakle kažeš igrači Dote > igrači LoLa, i onda kad ti se dokaže da igrači Dote nakon 400 sati LoLa suckaju žestoko protiv očito inferiornih igrača, ti ne vidiš vezu? O...K.
I, kakve veze ta 3 primjera igrača dote koje si dao imaju sa cjelokupnim player baseom?
Da, ja tvrdim da su igrači Dote bolji od igrača LoLa u vlastitim igrama, ne tvrdim da su igrači dote bolji od igrača lola u svakoj igri. ALI to su dvije različite igre.
i onda kad ti se dokaže da igrači Dote nakon 400 sati LoLa suckaju žestoko protiv očito inferiornih igrača
To su dvije različite igre. Dvije. Različite. Igre.
Netko može igrati cod i u njemu biti najbolji na svijetu, i onda probat CS i u CSu biti među najlošijima. Zamisli da najbolji igrači starcrafta 2 trebaju automatski biti najbolji igrači u CoH-u.
Nema veze što je isti žanr, to su dvije različite igre.
Ali ako su dvije potpuno različite igre, kako onda možeš uopće procjeniti da je jedna skupina puna njubova a druga proova?
Mene je upravo kod dote živcirao taj stav igrača da ako nisi rođen sa pro vještinama u igri ne trebaš se ni truditi, to i dota je bila dosadna.
milkfat NIJE pro dota/hon igrač, athene nije NIKAD igro dotu/hon, chu vec polako ide prema vrhu
generican
08-04-2011, 11:04
Ali ako su dvije potpuno različite igre, kako onda možeš uopće procjeniti da je jedna skupina puna njubova a druga proova?
Naporan si. Iskarikirao si moje riječi i općenito si melodramatičan. Ne tvrdim da su potpunoSrazličite igre, nitit sam rekao da je jedna skupina puno super proova, a druga njubova.
Ajd idemo ovako, pa možda shvatiš.
Svaka igra ima određen broj igrača koji igraju tu igru. Ti igrači mogu bili loši, osrednji ili dobri (ugrubo, jel).
Dok sam igrao Dotu, primjetio sam da ima više igrača na "dobrom" kraju spektra. Dakle, primjetio sam da više igrača igra TU SPECIFIČNU IGRU poprilično dobro.
Dok sam igrao LoL, primjetio sam da ima više igrača na "lošem" kraju spektra. Dakle, primjetio sam da više igrača igra TU SPECIFIČNU IGRU poprilično loše.
Iz tog sam zaključio da je playerbase LoL-a loš. Naravno, kao što sam već napomenio nekoliko puta, moguće je da je to samo moja loša sreća s matchmaking sustavom, ali su i moji prijatelji isto to spomenuli, tako da nisam previše uvjeren u to. Ali moguće je.
Također bih volio napomenuti da u pitanju nije moja selektivna percepcija, jer sam spomenio da je po meni LoL objektivno bolja igra, zato mi je žao što pati od takvih problema. I nisam Dotin fanboy (dota ima hrpu drugih problema).
milkfat NIJE pro dota/hon igrač, athene nije NIKAD igro dotu/hon, chu vec polako ide prema vrhu
Nisam primjetio da priča o Athenu. Ako mislimo na istog Athena (pvp igrača wow-a), onda Boz moraš shvatit da je Athene glumac i nikad nije bio odličan pvp wow igrač. To je sve samo parodija.
Svaka igra ima određen broj igrača koji igraju tu igru. Ti igrači mogu bili loši, osrednji ili dobri (ugrubo, jel).
Dok sam igrao Dotu, primjetio sam da ima više igrača na "dobrom" kraju spektra. Dakle, primjetio sam da više igrača igra TU SPECIFIČNU IGRU poprilično dobro.
Dok sam igrao LoL, primjetio sam da ima više igrača na "lošem" kraju spektra. Dakle, primjetio sam da više igrača igra TU SPECIFIČNU IGRU poprilično loše.
Iz tog sam zaključio da je playerbase LoL-a loš. Naravno, kao što sam već napomenio nekoliko puta, moguće je da je to samo moja loša sreća s matchmaking sustavom, ali su i moji prijatelji isto to spomenuli, tako da nisam previše uvjeren u to. Ali moguće je.
Ima nekoliko važnih faktora koje moraš odvagati prije zaključka. Za početak, DotA je puno starija od LoLa, tako da su se oni najočitiji znakovi noobosti mogli profiltrirati već dvadeset puta. Zatim, ne znam koliko si i na kojem nivou igrao LoL, ali zbog Matchmaking sustava nebuš naletio na dobre igrače osim ako sam nisi dobar (statistički govoreći). I na kraju, nemam pojma koliko si dugo igrao jedno a koliko drugo. Nisu svi igraći Dote isti. Ima nekoliko različitih communitya, počevši od Garene nadalje, i nisu svi na istom nivou.
Ono što sam ja primjetio sa mojim minimalnim iskustvom sa Dotom i sitno malo većim iskustvom sa HoNom je da su igrači ugrubo jednaki, ali zbog kažnjavalačkog karaktera Dote i HoNa su u tim igrama puno nadrkaniji i glasniji.
Schadenfreude
08-04-2011, 13:09
A je li kojim slučajem moguće da matchmaking sustav radi sasvim dobro i da nije playerbase taj koji je loš u LoL-u već da si ti taj koji je loš u LoL-u pa te stoga matchmaking sustav stavlja u mečeve sa drugim lošim igračima?
Death By Sexy
08-04-2011, 13:15
Gospodine Kobasa von Rečenica, izvolite par zareza: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,.
Što se tiče matchmakinga - izgleda da radi bolje zadnjih par mjeseci.
Mene samo zanima koliki je on rating bio pa da bar moze reci da je iskusio high elo igru. Mogu i ja reci da je playerbase los kada dodem sa dote na LoL i igram protiv lvl 1 likova koji su prvi put zaigrali moba zanr.
@hansi
chu ide prema "vrhu" zato sto je:
a) dobio preko 10 000 rp-a od riota
b) clan solomida
c) top igraci sa solomida ga carryjaju i daju mu savjete(Reginald,Chaux,locodoco)
Cisto sumnjam da bi se community dote/hona ponasao jednako prema nekom pro LoL igracu.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.